Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Holding back András Szabó’s criminal case (Szabó András bűnügyének elsikálása)

Posted by jhnnsclvn - április 24, 2017

Holding back András Szabó’s criminal case (Szabó András bűnügyének elsikálása)

2017. április 24.

Szerző: Kisjogász

Néhány nappal ezelőtt két év előzetes letartóztatás után kiengedték a börtönből Tarsoly Csabát. Az évezred brókerbotrányaként elhíresült Questor-ügyben  32 ezer embert károsítottak meg, nagyságrendileg 150-180 milliárd forinttal. A piramisjátékok elvén működő, politikai szálakkal átszőtt csalás húsz éven keresztül folyhatott. A legújabb nyomozati anyag szerint Tarsoly Csaba Questor-vezér híváslistája tele volt fideszes politikusok nevével. Biztosan ez is, valamint a Szíjjártó Péterrel való mély barátság is közrejátszott abban, hogy a nagyformátumú pénzügyi bűnöző otthonába távozhatott, és abban is, hogy bár ügye a Fővárosi Főügyészség minden igyekezete ellenére eljutott a vádemelésig, ez a vád egyre gyengül, míg majd lassan összeomlik. Akárcsak Szabó András bűnügye, amely a PhD-fokozatok odaítéléséről szóló hamis tartalmú határozatok aláírásával befejezést nyert, de még vádemelésre sem került sor. Ami a két ügyet összeköti, az a tragikus sorsú fővárosi főügyész, Soltész Miklós személye, akire a károlis bűnügyek elsikálásában is főszerepet osztottak. Így ez a poszt is része Az ügyészek néha korán halnak sorozatomnak, mellyel a halálba kergetett kollégámnak, Soltész Miklósnak állítok emléket.

A buta és korrupt rendőralezredes asszony, Mákné Portel Melinda Szabó Andrást újfent felmentő határozata az újabb láncszem Szabó András okirathamisítási és hivatali visszaélési bűnügyében. Az indoklásból kiderül, hogy a BRFK semmit sem teljesített a Bézsenyi Balázs főügyész által aláírt, a sértett fellebbezésének helyt adó határozat további nyomozásra vonatkozó utasításaiból. Mákvirág Melinda látványosan “félrenyomozott”. Az iratoknak és saját nyomozati adatainak is ellentmondva összevissza zagyvált mindent, csakhogy Szabó András bűncselekményeit ne kelljen elismernie. A Szabó által aláírt hamis tartalmú PhD-határozatokat meg se említi, csak a titkárnő, Demes-Kőfalusi Krisztina illetéktelen felterjesztéseivel foglalkozik, és még azt sem veszi észre, hogy a felterjesztés és a határozat aláírása ugyanazon a napon történt (3.o. 8.bek.), egymást követően, így átlátszó hazugság, hogy azért írt alá Köfalusi Szabó helyett, mert Szabó már nem volt a munkahelyén (6.o. 2.bek.). Arról is hallgat, hogy Mészáros kérelmére Kőfalusi hamis, nemlétező iktatószámot írt (vö. Zsengellér-Jelentés, 6.o. utolsó előtti bek.). A titkárnő azzal ússza meg az okirathamisításokat, hogy ő “nem hivatalos személy”. Mákvirág Melinda logikája szerint a “nem hivatalos személynek” szabad okiratokat hamisítania, nincs következménye. Balla pedig azzal mentesül a közérdekű bejelentő üldözésének gyanúja alól, hogy Hima kirúgását már jóval korábban eltervezte, az nem függ össze a Mészáros-üggyel és a feljelentéssel, vagyis nem retorzió. Ez poén, mert “rendkívüli felmondásra” csak 15 napon belüli ok esetén van lehetőség. Vagyis az agyatlan rendőrnő jogerős határozatban cáfolja a rendkívüli femondás jogalapját!

Mákné Portel Melinda Szabó Andrást felmentő, vicclapba illő határozatának szövege itt olvasható:

115 hozzászólás to “Holding back András Szabó’s criminal case (Szabó András bűnügyének elsikálása)”

 1. kövi dinka said

  Dinka, a nokedlifejű buta picha most a dödölléről firkál, mint magyar kultúrkincsről.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-04-24/dodolle

 2. nyuggerkártya said

  Orbáncék kijátsszák a nyugger-kártyáét.
  http://hvg.hu/gazdasag/20170424_nyugdijasok_premium

 3. külföldi fideszcsahos said

  Egy rohadék angliai magyar mennybe meneszti a szar orbánt, de rámutatnak, hogy nincs igaza.
  https://444.hu/2017/04/24/negyen-is-kiosztottak-az-orban-rezsimet-vedo-tibor-fischert-a-guardianben

 4. Petrőczi a Kádár korszak legbüdösebb kapcarongya said

  Okádni vágyó olvasóinknak ajánljuk Petrőczi “legszebb” (HA-HA-HA!!!) VERSEIT.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2017/04/petroczi-eva-legszebb-versei.html

 5. Nem értem said

  Mit jelent az, hogy egy büntetőfeljelentéssel “megakadályozni a rendkívüli felmondás hatályosulását”? Ha nekem a főnököm egy tizenöt napon belül tudomására jutott vétség miatt felmond, és én erre őt bűncselekmény gyanújával feljelentem, azzal elhalaszthatom a kirúgásomat? Nem lép hatályba a felmondás és dolgozhatok tovább, amíg a nyomozás le nem zárul?

  • szép jövő said

   Ez tök jó mer legalább lessz időm körülnézni a munkaerö piacon. Direk erre fogok játszani. Elküldöm a főnököt az annyába asztán ha felmond feljelentem hogy sértegetet és provokált viszaélt a hatalmával. Utána még kapom a fizut amig a zsaruk nyomozgatnak.

  • Doctor of Law said

   Nem, nem azt jelenti, hanem azt, hogy Mákné Portel Melinda rendőralezredes síkhülye. Nincs ilyen, hogy “hatályosulást” lehetne akadályozni büntetőfeljelentéssel. A kettőnek semmi köze egymáshoz. De Mákvirág Melinda főnöke is, a “dr” Balogh Róbert őrnagy is síkhülye, aki ezt a marhaságot aláírta. Vajon miből van doktorátusa? Csak nem jogból?

 6. PhD jelölt said

  Azért ez nem semmi, hogy Szabó szeretője Kőfalusi, az agyonfizetett titkárnő kéri az egyetemi doktori tanácsot hogy fogadják el Mészáros MarciPista kamu doktoriját. A határozatból kiderül, hogy Mészáros a szöveget a védésig le se adta. Nincs nyoma az adminisztrációban. Ott voltam a védésen és még ott se volt szöveg. Utólag gányolt össze valamit az előre megkapott 100%hoz.

  • ceus kamudiplomás said

   Még jobb hogy a titkárnő kérésére Szabó András és Vanó Renáta azonnal ugrik és aláírják a csalással szerzett fokozatokat.

   • MAB Illetékes said

    De a legjobb az, hogy mindkét gazember ma magas pozíciót tölt be, és alapvetően befolyásolják a felőoktatási intézmények működésének engedélyezését. A színvonaltalan csókosok működhetnek, a kiváló, de szuverén intézményeknek viszont kuss. Szabó András a MAB-os akkreditációkkal szabályozza ezt, bűntársa, Vanó Renáta pedig az Oktatási Hivatal vezetőjeként.

   • fehérgalléros bűnözők a felsőoktatásban said

    Micsoda véletlen hogy pont ez a két lebukott közokirathamisító záratja be Magyarország legszínvonalasabb egyetemét, a CEU-t, gazdájuk Balog lelkész parancsára, akinek a gazdája a csuti fűrer. Az egyik láncos kopó a MAB-tól erősít rá, a másik az Oktatási Hivataltól!

 7. áder becsülete said

  Áder, a csornai balfasz
  https://kolozsvaros.com/2017/04/24/ezt-akartad-jancsi-es-mi-ezt-akarjuk/

 8. BRFK hajjj! said

  Kőfalusi luvnya aszongya hogy azért írta alá a felterjesztést a dékán helyett mer má rajta kívül senki nem volt az épületben. Szabó András és Vanó Renáta azonban nagyon ott lehetett, mer pár perccel később már el is fogadták a felterjesztést és aláírták a határozatot. Szóval akkor mér is írta alá a doktori fokozatra való javaslatot Szabó titkárnője? És mér nem kérdezi ezt meg tőle Mákvirág Melinda?

  • Kisjogász said

   Átnéztem a kihallgatások jegyzőkönyvét. Mákvirág Melinda minden erővel azon volt hogy elszabotálja Bézsenyi utasításait. Szándékosan olyan tanúkat hallgatott ki, akik vagy nem tudnak semmit, vagy szinte biztatta arra hogy hazudjanak valamit, és még csak véletlenül se szembesítette őket az ellentmondásokkal. Arra játszott hogy ne derüljön ki semmi terhelő. Nem feltétlenül ostobaságból, hanem mert Ibolyáék erre utasították.

 9. Szamarat Balog helyére! said

  Balog minden emberséget nélkülöző brutalitása
  https://444.hu/2017/04/24/az-apaczai-kituno-bizonyitvanyu-vegzose-nyilt-levelet-irt-balog-zoltannak

 10. csecsen fenyegetés said

  Groznij Budapest testvérvárosa lett!

  http://gepnarancs.hu/2017/04/a-csecsenek-mar-a-spajzban-vannak/

 11. németh az auschwitzon röhögő celli pap said

  Az Aschwitzon röhögő celli sátán most az etikáról röfög.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-04-25/hitelesseg-avagy-variaciok-egy-temara

 12. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Robi az Isten!!!!!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/puzser-robert-nyilt-levelben-keri-gulyas-martont-hogy-ne-forgacsolja-szet-orban-ellenzeket/323400

 13. grey cat said

  A Fidesz gyilkolja a macskákat!
  Tüntessünk, barátaim!!!

  • szabó the cat killer said

   Szabó András megelőzte!
   Amikor megmérgezte Ritoók professzor macskáját, a Cirmikét, a Fidesz gondolatát anticipálta.

 14. Strasbourg helyesen döntött! said

  Kártérítés Iványinak!
  http://index.hu/kulfold/2017/04/25/egyhazugyi_torveny_strasbourg_ivanyi_karterites/

 15. Voldemort Nagyúr said

  Vádat emeltek Voldemort ellen – kíváncsiak vagyunk, “a Viktor” mekkora büntetést engedélyez neki

  • Fideszes Kirakatper said

   “Nézd, tesó, a párt érdekében ezt most neked vállalni kell. Sok a mocskos ügy, ez túl nagy publicitást kapott. Legyünk őszinték, ha a Viktornak valakit be kell áldoznia, az nem a Tóni vagy az Árpi lesz. Ne szarj be, majd szépen elhúzatjuk a bíróságon, ameddig lehet, 3-4 év múlva mindenki elfelejti, akkor kapsz felfüggesztve tíz hónapot, és a büntetett előélet alól mentesítve leszel. Viktor felhatalmazott rá, hogy megígérjem neked, hogyha rendesen viselkedsz, és csendbe maradsz, akkor cserébe kinéz neked egy csöndes kis igazgatótanácsi tagság, havi bruttó nyolcszázötvenezerrel, plusz cégaautó, oké? Csak nem vagy elérhető, nem nyilatkozol, és nem létezel. De ugye, nem kell emlékeztesselek arra, hogy Viktor megmondta, hogy aki tisztességesen harcol, azt sebesülten is kihozzuk -ezt csináljuk veled most – de aki áruló lesz, arra lövünk.”

   • Kettősmérce said

    “A vádhatóság a parlamenti képviselőt bűnsegédként különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntettével vádolja – közölte a főügyészség vezetője.”

    Egy átlag parasztot egy ilyen súlyú meggyanúsítás után egyből előzetesbe vágnak, ezek meg szabadlábon védekeznek.
    Már ez mutatja, hogy mi a várható kimenetele az ügynek.

  • Poltpéteri Ügyészség said

   Elsikáljuk ezt is fehérember módjára, mint Tarsoly Csaba és Szabó András ügyét. 😀

 16. bölcskei a bátor(i) spicli said

  Konferencia a keresztények hősi ellenállásáról a szocialista időszakban:
  http://www.reformatus.hu/mutat/13594/
  Csupa hazugság!
  Bölcskei guszti a mocskos besúgó meg a többi az állampárt csicskása volt!

 17. károlis bugrisok said

  Megszüntette a kormány a magyar mint idegen nyelv képzést, a károli egyik csodafegyverét.
  https://444.hu/2015/04/25/egy-tanar-elmagyarazza-a-kormanynak-miert-nem-kellene-megszuntetni-a-magyar-mint-idegen-nyelv-szakot/

 18. Tarajos Sül begyorsul said

  Jól megsértette a barom a lengyeleket.
  https://kolozsvaros.com/2017/04/25/erre-mar-megint-nincs-semmifele-mentseg-ez-a-legalja/

 19. fideszes gyilkosok said

  Ferenc pápa igaz szavai!
  http://a-znewsonline.com/ferenc-papa-a-nacikhoz-hasonlitotta-a-magyarokat/

 20. Brüsszeli tüntető said

  Kell a CEU, kell a TASZ,
  Orbán Viktor hülye fasz!

 21. orbán az undorító görény said

  Orbán össze-vissza hazudozik.
  http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/europai_parlamenti_vita_magyarorszagrol_-_orban_viktor_haromkor_szolal_fel/2516463/

 22. röf röf röf said

  A CÖF is megjelent
  http://hvg.hu/itthon/20170426_cof_ellentuntetes_brusszel

 23. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán lop!!!!
  Egyre többet lop!!!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/ezt-mar-nem-uszhatja-meg-rogan/323364/

 24. zimmezum said

  Forró őszünk lesz!
  Égni fognak!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/utcai-zavargasokra-keszul-a-fidesz/323433

 25. kettős beszéd said

  Orbán Viktor mai brüsszeli előadása a kettős beszéd, a maszatolás és a felelőtlen politika egyvelegének mintapéldája volt. A magyar kormányfő konstruktív vitáról, politikai kultúráról beszélt, ezt kérte számon a brüsszeli vezetőkön, ám itthon épp ő az, aki bolsevik módszerű, arrogáns hatalomgyakorlása során ezeknek a vitáknak nem ad helyet. Orbán Viktor az országot – nem először – egy teljesen felesleges balhéba vitte bele. Eközben viszont a magyar népet érintő egyik legégetőbb kérdésről, a hazai és az uniós bérek közti szakadék csökkentéséről megint nem ejtett egyetlen szót sem.
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/172111/

 26. kobila said

  Orbán a tízmillió magyar?
  https://kolozsvaros.com/2017/04/26/ma-sem-volt-tul-nagy-dicsoseg-magyarnak-lenni/

 27. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  A rohadék erdélyi tetű méltatlankodik, hogy nehezen kapja a lóvét.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-04-27/hogyan-nehezitsuk-meg-onmagunk-dolgat
  Mér nem maradtál Erdélyben, te mocsok állat????
  Menj haza, görény!

 28. orbán az undorító görény said

  Orbán mocskos brüsszeli fellépése:
  http://hvg.hu/itthon/20170427_Az_ot_legfontosabb_dolog_ami_Orban_brusszeli_fellepesebol_kiderult

 29. petrőczi és szabó a két mocskos gazember said

  Petrőczit elvitte az ördög, már a saját sírversét is megírta.
  Más úgyse tenné.

  A sírodon fogunk táncolni, becstelen vén qrva,
  meg a tetves gazember férjedén, szabóén

 30. filológus said

  Egy filozófiai konferencia, károlis egy darab se
  https://lukacsconference2017.files.wordpress.com/2017/03/conference-program-27-29-april-2017.pdf

  • Takaró Mihály fan said

   Csak nem mennek egy komcsi libsi emlékét őrző konferenciára?
   Talán a szabó átsettenkedik, Misi bácsi rég megmondta, hogy a szabó egy bibsi és liberális, csak rejtegeti.

 31. Curious said

  Melinda néni tessék nekem megmondani hogy mit jelent az, hogy Mészáros esetében “megismételt, új eljárásra” volt szükség. Most megismételt eljárás volt vagy új eljárás? Nagyon zavarosan tetszik beszélni. Tessék nekem kerekperec érthetően megmondani, hogy mi volt ez a szegedi nem megismételt de mégis megismételt védés amit a törvény tilt 2 éven belül.

  • Pontolyan said

   Nagyon zavarosan tetszik hadoválni rendőrnéni. Aszongya azér kellett Mészárosnak másik doktori iskolába menni védeni, mer a Károli doktori iskoláját bezárták és az már nem állíthatott ki oklevelet. Mér teccik hazudozni? Váradi Feri és Riskó Enikő ugyanakkor védett ugyanott és nekik a Károli doktori iskolája kiadhatta a doktori oklevelet? Ki bizony! Nekik károlis doktori oklevelük van, a saját szememmel láttam. Mészárosnak nem azért nem adta ki, mert már nem volt joga hozzá, hanem mert csalt.

   • Sarki Vurka said

    De még milyen vastagon csalt. 13 oldalas dolgozatot gépelt szét lóbetűkkel és lómargókkal 45re, a többi szentkönyvekből kimásolt kép volt. Azt még hozzákötötték, hogy 70nek látszon, de így is nagyon vékonyka volt, mint egy közepes szakdolgozat. Nem is merték kitenni a védésen az asztalra. Én Kőfalusi irodájában láttam, de azt is csak a védés után. Hansági ölebe a semmire “védett”.

 32. törököt fogtunk said

  Erdogán találkozik a mi orbáncunkkal. Csak nehogy elkapja!
  https://mno.hu/belfold/erdogan-talalkozni-akar-orbannal-2396531

 33. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázárt nem érdekli Mészáros vagyona:
  https://kolozsvaros.com/2017/04/27/ildiko-azt-tudom-mondani-onnek/

 34. fideszes haramiák said

  Meg fogtok bukni, (kevés) idő kérdése-
  http://nepszava.hu/cikk/1127500/

 35. orbán az undorító görény said

  A becstelen, sátáni orbán
  http://24.hu/belfold/2017/04/27/orban-viktornak-ujra-meg-kellene-ternie-interju-ivanyi-gaborral/

 36. Bogi a nevetős papnő said

  Primitív dolog valakinek a halálán viccelődni, ahogy a röhögős papnő teszi.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-04-28/felretippelve
  A buta felfuvalkodottság, amivel azt teszti, még inkább.
  Jelezzük, hogy a humbug szót g-vel kell írni, nem k-val, ahogy a papnő teszi, a többi orbitális központozási, helyesírási hibáról nem is szólva.
  Mér nem vesz már egy helyesírási tanácsadót?
  Vagy röhögtetni akarja magát a kultúremberek körében?
  Persze a reposzt íróit ez nem szokta zavarni.
  Bogit jobbnak gondoltuk, de valószínűleg tévedtünk.

 37. ritkulnak a tudósok a károlin said

  Ritkulnak a professzorok az ország leggagyibb egyetemén, most Jónás Ilona halt meg.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/803-elhunyt-sz-jonas-ilona.html

 38. bogárdi a bárdolatlanul viccelődő fidesznyik said

  Bogárdi is belepofázik, leteremti Jakabot.
  http://reposzt.hu/comment/8337#comment-8337

 39. orbán fél, és jogosan said

  Orbán retteg, rengeteg testőr őrzi a gyáva szart.
  https://kolozsvaros.com/2017/04/28/aki-fel-az-ne-menjen-az-erdobe-nem-mondod-viktor/

 40. kikaseroljuk szabó andrást said

  Ki tudja a megfejtést?
  Melyik híres költő írta ezt Szabóról és Petrőcziről:
  “Egy test, egy lélek, ez így jó,
  ő tolvaj volt, neje ringyó.”
  A helyes megfejtők között Petrőczi legokádékabb verseit sorsoljuk ki.

  • hücpe said

   Tiltakozom:
   Szabó András NEMCSAK TOLVAJ, HANEM OKIRATHAMISÍTÓ, HAMISTANÚZÓ GAZEMBER.

  • éber héber said

   Ludvig, a vén picha nemcsak ringyó, hanem hazug, okirathamisító, fehérmájú ordenáré qrva, aki fiatal fiúkat vett rá arra, hogy hágják meg egyetemi pénzért.
   Kérdezze meg erről bárki Puzsér Róbertet vagy Karácsony Gergelyt!

   • erünniszek said

    Mészáros opponense is volt, amikor állítólag olvasni se tudott a vén ki.aszott qrva.
    Feldicsérte, pedig el se olvasta!

   • Ludvig keletre nyit - botrány a Sirazban said

    Bezzeg az Ali bácsit meglátta a Sirázból a bűzlő p..ájú vén rohadék, és meg is kergette.
    Szegény muszlim testőröknek kellett Ali bácsit védeni a Ludvig elől.

 41. fideszes haramiák said

  Ennyit lopnak fideszék. Egy egyszerű péceli polgármesternek 3 milliárdos villája van
  Mellette letelepedési kötvényekkel is üzletel.
  http://egyazegyben.com/a-volt-alpolgarmester-csaladja-3-milliardos-luxusvillat-arul-49169

 42. orbán az undorító görény said

  A rohadt orbánc.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-viktor-ordogi-bibliaja/323539

 43. fideszes haramiák said

  Rablók.
  http://sztarklikk.hu/juszt_laszlo_blogja/egy-fantasztikus-rablas/323480

 44. orbán meggyilkolja a CEU-t said

  Orbán meggyilkolja a CEU-t, amiről azt se tudja, mi.
  http://index.hu/belfold/2017/04/28/orban_senki_sem_tudja_hogy_mi_az_a_ceu/

 45. Szabó András a vérszomjas GYILKOS said

  A hóhérsegéd Szabó András, aki kidolgozta azt a MAB-os állásfoglalást, mely szerint NEM AKKREDITÁLHATÓ A CEU.

 46. szaglászik utánunk a fidesz said

  Kiváncsi ránk a kormány
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=3802

 47. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  A mocskos rohadék székely az orbán valagát nyalja.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-04-29/szekely-himnusz-roman-mezben-avagy

 48. Petrőczi a pöcegödör said

  Mikor tűnik már el a kontinens legbüdösebb, legocsmányabb legki.aszottabb vén qrvája???
  Dögölj meg petrőczi!
  Tisztább lesz a világ nélküled!!!!

 49. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán Brüsszelben dörgölődzik, itthon meg üvöltözik.
  http://www.epp.eu/press-releases/prime-minister-orban-to-comply-with-eu-laws-and-epp-values-following-meeting-with-epp-presidency/

 50. Orbán megkapta az első nagy európai pofont said

  Seggberúgták a magyar róna hősét-
  Most behúzta fülét, farkát, még nyilatkozni sem mert, a tolvaj rogán hazudozott helyette.
  http://index.hu/kulfold/2017/04/29/orban_hajlando_atgondolni_a_ceu-ugyet/

 51. miért nem ír Steinbach püspök a reposztra? said

  Miért NEM ÍR SOHA Steinbach püspök A REPOSZTRA???
  Nagyon egyszerű! Nem akar kompromittálódni a reposztos szereplőkkel: az Orbánt szervilisen kiszolgáló, primitív csoportocskával.
  Steinbach püspök az Élő Istent szolgálja, nem pedig, mint a nemrég a fidesz által kitüntetett Köntös a világi hatalmat.
  Mi lesz a fideszes agitproposokkal, ha eltűnik a fidesz?
  Mi lesz velük, ha lelepleződik az oltárra állított cégéres gazember, Orbán?

  • Jó kérdés! A válasszal is egyetértek.
   A dunántúli egyházkerület percemberkéi lelkesen csápolnak Orbánnak, tisztelik Mészáros Lőrinc üzletemberi tehetségét, támogatják Kövér fegyverkezését.
   És teszik mindezt a reformáció félévezredes évfordulóján!
   Szégyen, gyalázat, ami a reposzton történik, még nagyobb szégyen és gyalázat, amit a MRE zsinata tesz!
   De elér benneteket a büntetés, ti szerencsétlenek. Testvéreknek nem nevezném az auschwitzi vonaton röhögő Németet, se a tehetségtelen, de önhitt Köves Gyopárt, se az Erdélyből ideszármazott és itt dirigálni kívánó Jakabot.
   Köntöst pedig végképp unom. Az amerikai besúgásait, az alkoholizmusát, az egész primitív figurát.

 52. Karácsony Zuglóban said

  Karácsony Gergő egyre népszerűbb!
  Ő a Károli nagyon kevés tisztességes és intelligens hallgatóinak egyike, Puzsér évfolyamtársa.
  http://index.hu/belfold/2017/04/28/karacsony_gergelynek_erik_a_miniszterelnok-jeloltseg/

 53. Orbán a primitív kártékony állat said

  Gyáva patkány ez az orbánc.
  Persze hazudik a rohadék!
  http://zsurpubi.hu/cikk/793-breking-eddig-tartott-a-szabadsagharc-brusszellel-a-fidesz-beengedi-a-migransokat/

 54. három per hármasok az evangélikusoknál said

  Lehel, az ökumenikus fősegélyező spicli volt.
  Ő is.
  https://mno.hu/hetvegimagazin/velunk-elo-ugynokeink-2396701

 55. orbán hazudik said

  Orbán ezt is mondta, meg az ellenkezőjét is.
  Ez aztán a felcsúti virtus!
  http://24.hu/belfold/2017/04/29/orban-viktor-regen-pavatancolt-ekkorat/

 56. a kettősnyelvű köntös said

  Köntös villás nyelvével egyszerre nyal be Bogárdinak, hogy milyen remek prédikációt mondott, és Orbánnak, hogy a nyugat válsága alatt hogy menti a keresztény értékeket.
  Van ennél lejjebb?
  Köntös mindig meglep bennünket mélységes züllöttségével.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-04-29/csalodas

 57. doktor de szád said

  Gorka Sebestyén, aki a Corvinuson csalt magának össze egy doktorit, és Trumpig jutott vele.
  http://www.haaretz.com/opinion/1.785733

 58. fideszes kommunikáció said

  Nem tudják, mit beszélnek.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/totalis-kaosz-a-kormanyzati-kommunikacioban/323562

 59. fideszes haramiák said

  Rohadékok
  https://kolozsvaros.com/2017/04/29/meg-akkor-sem-ha-rogan-ugy-nez-ki-mint-a-felmosorongy/

 60. aranyoss a lepénzelt idióta said

  Aranyosi megint hozzáröfög. Szokása szerint irtózatos baromságokat.
  Helyesírásból a vénember megbukott volna negyedikben.
  De a tudatlanság, és a helyesírási szabályok nem ismerete a REPOSZT VÉDJEGYE.
  Talán ezértsem ír Steinbach püspök a reposzton.
  http://reposzt.hu/comment/8338#comment-8338

 61. vajna qrvája a Timi said

  Vajna, Orbán másik strómanja közpénzből már úgy meggazdagodott, hogy kishíján dobogós lett. Hálából a feleségét közkinccsé tette. Élvezzük, mert nekünk (is) fetreng.
  https://kolozsvaros.com/2017/04/29/elvezzuk-mert-nekunk-fetreng/

 62. fideszes gyilkosok said

  Dögöljenek meg az öregek – mondja orbánc és bandája.
  https://kolozsvaros.com/2017/04/30/tessek-halkabban-haldokolni-ne-zavarjuk-a-tobbieket/

 63. Popeye a történész said

  Raffay Ernő, a Károli nyugalmazott egyetemi tanára előadást tart Sáregresen. https://kuruc.info/galeriaN/2012/becsidontes170402901.jpg
  Ő volt az, akit Szabó András folyamatosan megfigyeltetett, mert a dékánválasztást vele szemben elbukta. Szabó akcióiról Raffay ellen Popély Gyula titkosszolgálati jelentéseiben részletesen beszámolt.

  • Szabó a vérfertőző said

   Szabó sok kollégát figyeltetett. Némelyeket spicli hallgatókkal.

  • tótok zsoldjában said

   De csak Popély bukott le, amit Szabó András ki is használt. A csípőműtétje alatt megfúrta, és a helyére került rektorhelyettesként. Pedig Szabó is a szlovákoknak dolgozott. Raffay sasoltatását önként és örömmel is végezte volna, de a tótok még fizettek is érte!

   • Komáromi révész said

    Jó reggelt. Végre felébredtetek! Mit gondoltok mért került Komáromba? Most is a szlovákok ügynöke. Kollégákról és hallgatókról is jelent a szlovákoknak.

   • Rektorpuccsoló said

    Albert Sándor rektort is az ő jelentései buktatták meg. Annyire rászállt szegényre az ottani KGB, hogy Magyarországra kellett menekülnie. Csak a tótok nem fogják kiadni erről a doksikat. Hol találnának még egy ilyen “gyanún felül álló” professzort aki ilyen szorgalmasan írja a jelentéseket?

   • I. Sándor cár said

    Szabó Andrásnak ez volt az első megbízása a szlovákoktól, mármint hogy puccsolja meg Albert Sándor egyetemalapító rektort. Ezzel elkezdődött a Selye mélyrepülése: “2011 augusztusában elhagytam az intézményt, mert eldöntöttem, hogy a továbbiakban nem veszek részt az egyetem várható mélyrepülésében.” http://www.korkep.sk/cikkek/szemle/felvideki-magyarok-elektronikus-folyoirat/2016/01/11/albert-sandor-a-selye-nem-lett-jo-egyetem

   • Komáromi révész said

    Az oktatómunka fedőtevékenység. A fizetését euróban a jelentésekért kapja és természetesen nem azért hogy óráról órára felolvasson egy részt dögunalmas, közhelyes, semmitmondó ún. könyvéből.

   • komáromi csipkés györgy said

    És komáromi kisleányok szoknyája alá nyúlkál a mocskos vén pedofil szabó andrás.

 64. anti lop rendületlenül said

  A lopóstóni azt hiszi, DNS-ből megállapítható a pontos életkor!
  Ájvé!
  Maradj tóni a lopásnál, jobban megy neked, mint a genetika.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/dr-rogan-felrobbantotta-az-evtized-legnagyobb-kamu-bombajat/323580

  • Anti hazudik is said

   Aki lop, az hazudik is. Rogán azt hazudta, főnöke minden kérdésben megvédte Magyarországot – Orbán valójában térdre ereszkedett a brüsszeli bürokraták előtt, akiknek a nemzeti inzultációs kampányban látszólag hadat üzent.

  • Kuruc Bandi said

   Ugyan, minden migráns kiskorúnak hazudja magát, a 30-as éveikben járók is. Az álkiskorúak beengedése nevetséges DNS-vizsgálat kikötésével árulás. A szájhős Orbán-kormány kapitulált Brüsszel előtt, és ezzel a 3,3 millió nemmel szavazó mellett, azoknak a millióknak az akaratát is szembe köpték, akik a Fidesz bolsevik stílusú, pökhendi kormányzása miatt nem vettek teszt a népszavazáson, de a migráncsok betelepítést elutasítják.

 65. refi pénzszivattyú said

  Má megint a pénzünkért rinyálnak a mocskos dögök!
  http://tobbmintegyszam.hu/v/87/
  Aki tök hülye, az adja az 1%-át ezeknek a becstelen, alkoholista, kurvázó papoknak, de egyszerűbb, ha átutalja szabó andrásnak, meg a petrőczinek a Mátyás utcába!

 66. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Egyre kevesebben akarnak tanulni magyar egyetemeken.
  https://444.hu/2017/04/30/a-magyar-egyetemek-lecsusznak-a-magyar-diakok-elhuznak
  A ki.aszott hüjék meg a született qrvák és bűnözők persze maradnak a Károlin!

 67. fixer a provokátor said

  A dögök odaadják a mi pénzünket a mocskos erdélyi tetveknek!
  http://felvidek.ma/2017/04/2018-tol-a-hataron-tuli-magyarok-is-megkaphatjak-a-magyarorszagi-anyasagi-tamogatast/

 68. balog ádám, a legújabb matolcsysta milliárdos said

  A tetves rohadék legújabb rabló
  https://444.hu/2017/04/27/a-444-szeretettel-es-tisztelettel-koszonti-magyarorszag-legujabb-milliardosat-balog-adamot

 69. rogán a simlis csirkefogó said

  Lebuksz és börtönben fogsz rohadni, te mocsok!
  http://civilhetes.net/retteg-rogan

 70. kaganovics said

  Így működnek az oroszok:
  https://444.hu/2017/04/30/krimintern-az-orosz-titkosszolgalatok-orosz-gengszterek-segitsegevel-fonjak-a-halojukat

 71. fideszes gyilkosok said

  A fideszes gyilkológép beindul.
  http://pestibulvar.hu/2017/04/30/megtamadtak-az-mszp-europai-parlamenti-kepviselojet/

 72. bogárdi a református Tartuffe said

  Kodácsy hozzászólt Köntös nyavalygásához, az visszaugatott.
  Aztán Bogárdi magához ragadta a szót.
  Ő az igazság egyedüli letéteményese.
  A felcsúti füvet megáldó hitvány fideszpribék.
  http://reposzt.hu/comment/8344#comment-8344

 73. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Nagyon mély gondolatok
  https://mno.hu/cinkosakinema/a-let-elviselhetetlen-konnyusege-2396403

 74. Tarajos Peti tarsolya said

  Szijjártó megint hülyeséget beszél.
  http://tenytar.hu/szelkakas/szijjarto_szerint_nem_kell_felnunk_az_oroszoktol#.WQZBfnN_TqB

 75. fideszes haramiák said

  A fidesz kirabolta az országot.
  http://gepnarancs.hu/2017/04/akiknek-meg-a-csirkefarhatra-sem-telik/

 76. Kövi Dinka said

  Hétfő van, dinkával kezdődik a hét.
  Az elviselhetetlen, undorító, tehetségtelen, lábszagú proli némber megint visít, a tanárokat szidja, az utazási cégeket, mindenkit.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-05-01/ki-vigyaz-rajuk

 77. spiclik az egyházakban said

  A spicli orbánc hülye nejével
  http://index.hu/belfold/2017/04/29/lehel_laszlo_ugynokmult_okumenikus_segelyszervezet/?utm_source=hirek.ma&utm_medium=referral

 78. orbán hazudik said

  orbánc megint hazudik.
  Mi a f..t védett ő meg?
  Amit megszavazott?
  http://gepnarancs.hu/2017/04/negy-perc-alatt-megszavazta-orban-az-europai-egyseget/

 79. refis gazemberek said

  Orbánc nekiadta a geszti kastélyt a refiknek + néhány milliárd közpénzt a felújításra.
  Aztán ünneplik magukat.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/hunnia-uri-tragyadombjan-a-kormany-25-milliardot-vert-el-tisza-istvan-szuletesnapjan-103883

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: