Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The odour of the violet 2 (Az Ibolya bűze 2)

Posted by jhnnsclvn - június 5, 2017

A főváros legkorruptabb ügyésze

Szerző: Kisjogász

Hogy Ibolya legalábbis a főváros, ha nem az egész ország legbüdösebb virága, az a károlis bűnügy fejleményeiből azonnal látható. Ibolya 2012 július 1-én kapott megbízást a Fővárosi Főügyészség vezetésére, ami azt jelenti, hogy a BRFK nyomozásait közvetlenül felügyelhette. A megbízást megkapva azonnal kérvényeznie kellett volna a Károli elleni büntetőeljárás áttételét egy másik ügyészségre, de esze ágában sem volt. Ibolyának, mint a Károli által fizetett szolgának volt pofája elvállalni saját munkahelye, a Károli elleni bűnügy irányítását. Hima fellebbezése Mákné Portel Melinda nyomozást másodszor is megszüntető határozata ellen 2012. június 26-án kelt, tehát kb egyidejűleg futhatott be a Fővárosi Főügyészségre Ibolya vezetői megbízásával. Az iratokban szeptemberig nincs fejlemény. 2012. szeptember 4-én megjelenik egy Feljegyzés egy telefonbeszélgetésről a sértett részéről, amiből kikövetkeztethető, hogyan is debütált Ibolya Tibor, a Károli címzetes docense a károlis bűnügy felügyelőjeként. Egész egyszerűen leszólt telefonon a BRFK-ra, hogy adják vissza a sértettnek a tőle lefoglalt CD-t, amelyen az hallható, hogy Szabó András dékán és Balla Péter rektor a Phd-s csalások leplezésére és a MAB átverésére utasítja a Doktori Iskola vezetőjét. Azaz válasz nélkül sunnyogják el a nyomozást saját munkahelyi főnöke, Balla Péter és a másik magasrangú károlis vezető, Szabó András ellen. A Feljegyzés arra utal, hogy Mákvirág Melinda a másik mákvirág, Ibolya utasítására 2012. szeptember 4-én felhívhatta telefonon Hima Gabriellát, hogy berendelje őt a BRFK-ra a CD átadása céljából. Hima ezen eléggé kiakadhatott, mert a telefonos incidens után azonnal elfaxolta a tiltakozását a BRFK-nak, majd tértivevénnyel még aznap fel is adta. Szerinte amíg nem bírálják el a fellebbezését, és nem válaszolnak rá, addig a nyomozást folyamatban levőnek kell tekinteni. Azt is írja, nem hiheti, hogy a BRFK még a legelemibb szabályokat sem tartja be. Idézi Mákvirágot, mely szerint a rendőrnő “felsőbb utasításra” hívta fel őt telefonon. Himának akkor még aligha lehetett fogalma arról, hogy fellebbezése Ibolya vezetői megbízásával egyenesen a Károli rektorának az asztalán landolt, azaz maga a terhelt utasította magas lóra ültetett ügyész beosztottján keresztül a rendőrséget a nyomozás ejtésére.

A Feljegyzés szövege itt olvasható (kattintásra felnagyítható):

 

Forrás: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2017/06/05/the-odour-of-the-violet-2-az-ibolya-buze-2/

80 hozzászólás to “The odour of the violet 2 (Az Ibolya bűze 2)”

 1. svabra said

  Egy becstelen kormányzat bűntámogató ügyészséget hozott létre Polt Péter vezetésével.
  Nem csoda, hogy a fővárosi főügyész hasonló.

  • anonymanalyst said

   Mit hasonló? Rosszabb! Ibolya nemcsak fideszes, hanem károlis. Büntetlenséget biztosít saját munkahelyi főnökének. Visszaél a hatalmával plusz korrupt.

 2. fideszes haramiák said

  A kormány pedig pénzért beengedi a bűnözőket.
  http://hvg.hu/itthon/20170605_Itt_a_lista_kiknek_adott_a_kormany_penzert_letelepedesi_engedelyt#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg

 3. bogárdi a fideszdicsőítő püspök said

  Bogárdi hozzászól aranyos bácsi röfögéséhez és Balaványt gyalázva a Fideszt dicsőíti meg a kerítését.
  http://reposzt.hu/comment/8450#comment-8450

 4. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh, a celli pap etikáról mer beszélni.
  Konvencionális fordulatokról mutatja ki, hogy hazugságok, pedig “pünkösdi elragadtatottságunkban” az igazi ethosz szól hozzánk.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-06-06/hazugsagban
  Ez a patkány mer ilyesmiket szóba hozni, miközben ő AUSCHWITZI VICCEKET OSZT MEG A POSZTJÁN.
  Ezt gondolja ő mviccesnek, na meg persze etikusnak is.

 5. butcher said

  Mocskos kormány, a mi pénzünkből támogatja az erdélyieket, az ukránokat stb.
  https://kolozsvaros.com/2017/06/05/ilyen-hazug-nemzetellenes-tetulada-kormanya-meg-nem-volt-ennek-a-szerencsetlen-osszeero-talpabol-halszagot-araszto-orszagnak/

 6. a fideszes lófejú qurvák said

  Szanyi kapitány azt mondta, a fidesz megteremtette a lófejű kurvák kultuszát.
  Van néhány markáns példánk erre a típusra nekünk is!
  http://www.pupublogja.hu/2017/06/a-lofeju-kurvak-kiaradasa.html?spref=fb

  • disznófejű refi kurvák said

   A refi körökben inkább a disznófejű qrva a menő típus, lásd Czunyiné Bertalan Judit és Szabó Andrásné Petrőczi.

 7. Beszarás said

  Ez az Ibolya tényleg nagyon büdös lehet. Úgy néz ki a képen mint aki épp most szart be.

 8. Habonyművek said

  Így lopja ki a Habony-banda a szemünket is: Orbánék százmilliókért hirdetnek a Ripost nevű bulvárszemét oldalán…
  /

  • riposztbiznisz said

   A Fidesz háborút indított minden nem kormányközeli médiafelület ellen, miközben a piacon durva terjeszkedésbe kezdtek, hol már létező és befuttatott felületek felvásárlásával (Origó, Figyelő, TV2, megyei lapok) vagy bezáratásával (Népszabadság), hol teljesen új portálok vagy újságok elindításával. Utóbbiakhoz tartozik a Ripost.hu is. Ez egy alig egy éve indult online bulvároldal, amit Ómolnár Miklós alapított.

   • Isten malmai said

    Nem sokáig örülhetett neki. AStory magazintól az útközben a Tények hírszerkesztőségének vezetéséig jutó Szalai Vivien kiszorította a derék öreg molnárt. Vagy inkább – stíszerűen – felőrölte. 🙂

   • Habonyművek said

    Persze hányadék mocsok egy oldal, de a maga nemében jól kitalálta habony. a bulvármocsokba beleágyazott rágalomhadjárat működik, az elveszített pereket pedig úgyis az adófizető fizeti.

   • Riposztbiznisz said

    “Nagyszerű”, a dolgozó és adót fizető emberek pénze egy ilyen szennybe ömlik.

   • Kozpenzt a ratyinak! said

    Van olyan idiota barom egyaltalan meg ebben az orszagban a fideszeseken kivul, aki az ilyen szemetet egyaltalan latogatja a neten? Gondolom nem is az olvasottsag ott a lenyeg, hanem az, hogy lehet kisoporogetni a kozpenzt a ratyi habonynak. En meg sosem latogattam meg azt a szennymedia oldalt, de nem is fogom. Sot, mindenkinek mondom, hogy veletlenul se kobaszoljon el a korneyekukre sem.

   • cigo szinvonal said

    a cigo miniszterelnok latja,h a magyar suttyonak ez az alfa es omega es onti bele a kozpenzt

 9. soós a primitív idióta said

  Soós tartós tankönyvet akar, vagy mit is?
  Én egy helyesírási munkafüzetet spendíroznék ennek a baromnak.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-06-07/tartos-tankonyv

 10. polt péter a bűnözők cinkosa said

  Polt Péter országosan MEGSZÜNTETI A NYOMOZÁST A FIDESZES RABLÁSOK ÜGYÉBEN
  https://atlatszo.hu/2017/06/02/az-ugyeszseg-megszuntette-a-nyomozast-a-szetlopott-nyiregyhaza-sosto-projekt-ugyeben/

 11. reformációs lóvélenyúlás said

  Ócska giccsparádé rengeteg pénzért a reformáció ürügyén
  http://reformatus.hu/lap/ifi/mutat/13774/

 12. fideszes haramiák said

  Lopnak a fideszesek meg a qrváik: BUSINESS AS USUAL
  http://zsurpubi.hu/cikk/1165-unios-forrasbol-epitett-maganak-hazat-a-polgarmester-felesege/

 13. Orsós-Farkas-paktum said

  A cigány szavazatok miatt kötött megállapodást Orbán Viktor Farkas Flóriánnal – állítja a Jobbik. „Belső információink szerint a 2018. évi országgyűlési választáson ha cigány szavazók például telefonnal készített fotókkal bizonyítják majd, hogy a Fidesz–KDNP-re és az ő jelöltjeikre szavaznak, akkor 10-12 ezer forint üti a markukat” – mondta Apáti István szerdai sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerint ez nem más, mint a választás rendje elleni bűncselekmény, választási csalás, és az ország kormányfője ehhez nyújt komoly segítséget.

  • rasszista said

   Ráadásul ez választási rasszizmus, ugyanis a kormánypártok csak az olcsó szavazatok miatt tartják fontosnak a cigányokat. És a cigószavazatok miatt hagyják futni a tolvaj Farkast.

  • Kolompár Rikárdó said

   Szavazat eladó!!! 25 ezer+Áfa !!

  • Büszke magyar said

   Apáti Húzzafacba Pityu… A cigány szavazatokat jobb most megvenni, hogy a 4/5-öd is meglegyen. Azok nélkül csak 2/3 lenne… ÉS nehogy a Símacska/Soros vegye meg tudod, baromállat… Ha Soros 226 EP-képviselőt meg tudott venni, szerinted 150 “magyart” nem tudna???

   • Esti kérdés said

    Mennyit fizet neked habony vagy az a gnóm g.fodor ezért, mesélj?Most nem leszel olyan közlékeny, igaz, te troll?:D

 14. Sziszi kétmilliárdja said

  Németh Szilárd szerint csak a gyorsaság miatt kellett lakhelyére bejegyezni a kétmilliárdos birkózócsarnok-beruházást lebonyolító alapítványt. A kulturális bizottság ellenzéki képviselői ezt nem így látják.

  • Buksi kutya said

   Németh Szilárd azt felelte a bizottságnak, hogy majd az ügyészség kideríti, hogy a Buksi kutya ásta-e el a lóvét.

 15. Gulyásrecept said

  Egyre hajmeresztőbb ötletekkel áll elő a Fidesz, amely mindent megpróbál megtenni annak érdekében, hogy ellehetetlenítse politikai ellenfeleit, s kizárólag a saját üzeneteit tegye elérhetővé a közterületeken és a médiában. Gulyás Gergely azt javasolja, hogy kampányidőszakon kívül ne helyezhessenek ki plakátot a pártok. Ez a fejlődő országok diktatúráit is megszégyeníti. Olyan alapjogot sért, mint a szólás és véleménynyilvánítás szabadsága, de feltehetően Alaptörvény-ellenes is.

  • lex CÖF said

   Ugye tudunk a sorok között olvasni?
   “választási kampányidőszakon kívül ne helyezhessenek ki plakátot se a pártok, se a kormány”
   Tehát ez az ún. civil szervezetekre nem fog vonatkozni, mint például a CÖF-re. Ők majd a jövőben is közpénzből plakátolhatnak bármikor, lejáratva az ellenzéket. S ha rákérdezel, majd jön a válasz, hogy ez bizony civil szervezet, rájuk ez a törvény nem vonatkozik.

   • vörösnarancs said

    Ez a Fidesz kommunistább, mint anno az MSZMP…

   • Álcivil álhazafi said

    A CÖF nem civil, hanem százmilliós közpénzekkel kitömött kormányzati ügynökszervezet.

   • Isteni Viktor said

    a CÖF az egyetlen normális civil szervezet a Békemenettel. 4-500 000 embert azért csak-csak nem lehet lefizetni, viszont egy Mókus-őrsnyi buzi Szegedről V-Ásotthalmára buszoztatása Bab-Gulyás kiflipénzéből is kijön… Hajrá Magyarország, hajrá, magyarok! Orbánt a kormnány élére 18-ban, 22-ban, és 24-ben is. Aztán tőlem lehet államelnök is, bár jobb lenne, ha az Unióé lenne!

   • Birka fan said

    Ne becsüld alá a butaság hatalmát: rengeteg vak birka fanatikusuk van, mint az Isteni Viktor troll, ezek beveszik a nagy kamu dumájukat, hiszen szép szavakban nincs hiány.
    Csak tettekben….

   • Kamu komcsi kommunikátor said

    Viktor viktoricsék (Győző = Viktor) kommunikációja arra irányul, hogy lehet, hogy ők trógerek, de csak ők kormányképesek, a baloldali ellenzék gyurcsányista, sorosista lúzerek, hazaárulók gyülekezete, a Jobbik meg…izé…csak. Különben is Kovácsbéla!

 16. Brüsszel visszaüzent said

 17. jakab a retkes erdélyi bunkó said

  Jakab a folyton megellő dinkát is túlszárnyalja giccsfosásban.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-06-08/rovidfilm-ref500
  Amiből kiderül, hogy erdélyországban vasárnap is csak a pofájukat mosták meg, a szaros valagukra húzták a tiszta gatyát-
  Ki a fasz hívta ide ezt a mérgező mocskot??????

 18. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

  A vén picha itt látható egy kan fűzfapoétával.
  Melyik az ordenárébb giccsfosó?
  Dinka vagy Ludvig?
  http://petroczieva.blogspot.hu/2017/06/non-omnis-moriar.html

 19. ludvig a hullagyalázó said

  A fenyegetés borzasztó: NEM KÍVÁN MEGDÖGLENI SE A MOCSOK.
  Halála után is itt fog keringeni köztünk.

 20. fideszes haramiák said

  Pofátlan fideszes rablás.
  https://444.hu/2017/06/07/unios-forrasbol-epitett-szorphazat-az-edelenyi-polgarmester-felesege-de-az-eredmeny-sokkal-inkabb-csaladi-haznak-tunik

 21. Keresztény kormány said

  Lázárékat nem hatják meg az elhunyt gyerekek – nem hajlandók ingyenessé tenni az agyhártyagyulladás elleni oltást

 22. poltpéteri ügyészség said

  Európai ügyészségi részvételhez kötnék az uniós forrásokat – ez Vera Jourová igazságügyi uniós biztos javaslata. Elnézve a mi legfőbb ügyészeinket, a bűnpártoló Poltot, Lajtárt, Ibolyát – rájuk férne európai felügyelet.

 23. Bagdy nyanya said

  Bagdy banya akarta a pszichógus kamarátm a lányát, Császár-Nagy Noémit meg mindjárt elnöknek.
  Nem sikerült neki hálkaistennek.
  http://24.hu/belfold/2017/06/08/bagdy-emoke-ez-alaptalan-es-alattomos-vad-a-csaladunk-ellen/

 24. Gér Andrej said

  Ez a semmiből jött zsinati tanácsos is jól benyalt a facebookon Balog páternek és áldott Orbán testvérnek.

 25. dugulj el bogi te paraszttrampli! said

  Bogi, téged mindig kíméltünk. Úgy gondoltuk, ártalmatlan értelmi fogyatékos vagy a nagy formátumú gazemberek, pl. Köntös kíséretében. De amit ma összeirkáltál, az elég!
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-06-09/viszonylag
  Te azt hiszed, hogy az esztétika= szépségtan?
  Kb. 150 évvel vagy elmaradva a tudomány mai állásától.
  És azt hiszed, hogy a magadfajta hájas valagú kancsal idióták Csögle-alsón mondják meg, mi a divat és mi ne legyen?
  Mintha a legjelentéktelenebb designert is érdekelné, mit húzol a hájas valagadra.
  És még GENDERhez is hozzászólsz! Mizériának nevezed!
  Te magad vagy a rosszindulatú idiotizmusnak a csimborasszója, te kisagyú vidéki büdös parasztpicsa!

 26. Mayreható változások said

  Már megint elbukott az illibsi forradalom. Ezúttal Angliában. Orbán vágyálma nem látszik megvalósulni. Nagyon megerősödött a Munkáspárt, gyengültek a toryk. Mayreható változások jönnek…

 27. polt pétert a börtönbe! said

  A rohadt korrupt polt és mocskos családja húz a Csillagba
  http://sztarklikk.hu/kozelet/borton-var-polt-peterre/325080

  • anonymanalyst said

   És Ibolya is, aki fő-fő ügyészként nem jelentette az összeférhetetlenséget, hanem simán felmentette a főnökét, Ballát.

   • Corruzione said

    Főállásban főügyész, másodállásban károlis oktató. És főállásúként elsiskálja másodállású munkahelyi főnökének bűnügyét. Ez csukat le másokat?

 28. a magyar futball világröhej said

  A magyar csapat kikapott Andorrától!
  Közröhej!
  Ezért nyomja az orbánc a milliárdokat a magyar futballba??????

 29. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  A vén fűzfapoetessza ma 11-kor dedikálja a döglött csótányokról szóló könyvét a 103-os standon!
  Ott a helyünk!
  Személyesen okádjuk le petrőczit!

 30. fideszes ripacsok said

  A rohadék disznó tolvaj fideszes államtitkárok:
  https://kolozsvaros.com/2017/06/09/mondom-egyszerubben-hogy-a-nyulugyi-allamtitkar-ur-is-ertse/

 31. becsapott a villám said

  A magyar igazság(?)szolgáltatás(?) átlépett a Rubiconon.
  http://nyugatifeny.hu/2017/06/08/megszolalt-a-bortonre-itelt-csaszy-zsolt-ez-a-per-ugyanigy-zajlott-volna-le-a-rakosi-rendszerben
  Korrupt, gyilkos rendszerré vált. megrendelésre ítél a kúria!!!!

  • anonymanalyst said

   Eddig a Kúriáról az a hír járta, hogy még nem feküdt be a Fidesznek. A Sukoró üggyel azonban oda a jó hír. Az igazságszolgáltatás legfőbb szerve is kapitulált.

 32. the easy conscience of effortless superiority said

  A sportra költött milliárdok: miközben minden operettállam dilettánsai megvernek bennünket!
  https://kolozsvaros.com/2017/05/24/ertem-en-hogy-a-kreteneket-kretenekkent-kell-kezelni/

 33. Áder becsülete said

  Áder aláírta a Taigetosz-törvényt.
  https://mno.hu/belfold/ader-janos-alairta-a-taigetosz-torvenyt-2402635
  Őt kellett volna régen ledobni onnan!!!!

 34. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  Székely olyan, mint a csodarabbi, MINDENT TUD! ODALÁT SOMLÓVÁSÁRHELYRE, és azt is tudja, hogy a plébános összeveszett a Schwartcal, aki maga a sátán, hiszen az Ajka MSZMP-s polgármestere.
  Székely mindent tud és mindenről van véleménye.
  Székely az Isten, bazd meg.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-06-10/aki-kabatlopasi-ugybe-keveredett

 35. Balog a terminátor said

  A rohadékok csökkentik az értelmi foigyatékosok fizetését.
  A tetves görény Balog hogyan számol el a Teremtőnek mocskos gyilkos tetteivel????
  http://pestibulvar.hu/2017/06/10/itt-az-ujabb-fideszes-pofatlansag-a-kormany-szerint-meg-lehet-elni-14-ezer-fotrintbol/

 36. Puzsér Róbert fan said

  Köntös ma Puzsért gyalázza.
  Biztos nem tudja, hogy a Robi a Károlin végzett, de túlélte szabóandrás aljasságát és petrőczi motozó kezét..
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-06-10/europa-egy-liberalis-dogma-uralma

 37. Illibsi forradalom said

  Rossz hír Orbánnak:
  Az exit poll adatok szerint nagy győzelmet aratott az egy hónappal ezelőtt államfővé választott Emmanuel Macron pártja a franciaországi nemzetgyűlési választáson.

  A Köztársaság lendületben (La République En Marche) az 577 mandátumból akár 400-at is megszerezhet.
  Valahogy mégse akar győzni Nyugaton az illibsi forradalom.

  • Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! said

   Legyen ez inspiráció nekünk is. Itt is elbukhatna már végre az illibsi forradalom!

   • Magyar Ugar said

    Nálunk??? Ne izélj már ! Mikor már majdnem királlyá szavazta a kétharmad a köpcöst?

   • Csuti alattvaló said

    csak az a baj, hogy nem akar befagyni a Duna!

   • Alfred Jarry said

    Ezen ne múljék! Átvisszük a városligeti műjégre a performanszot . Oda toljuk a király dombot . Azon suhinthatgat a négy égtáj felé a lézerkardjával Übü király .

   • A Szajna partján said

    Franciaországban a birkák nem szavaznak.
    Nálunk viszont direkt beterelik őket szavazni.
    Na ez a különbség!

   • Orsós takarodj! said

    Valami ilyen figura kellene Magyarországra is a pocakos cigány helyett.

   • Metternich said

    A lázadás éve…Ausztria, Hollandia, Franciaország, Montenegro,Nagy – Britannia….arrafelé valahogy nem fújnak a 48-as szelek…:D

   • Csuti halálmadár said

    Csak kér egy személyes találkozót Macrontól a dagadt csúti halálmadarunk, hogy átadhassa neki a prikézsiát, ezután vagy elhalálozik, vagy megbuknak a reformjai, valamilyen súlyos csapás fogja érni, ahogy az eddig szerencsétlenül járt államfőket, kormányfőket, királyokat.

   • roma átok said

    Rázogassa a kezedet az Orbán Viktor – így szitkozódnak ma a nemzetközi politikában.

   • tenyérjós said

    női vezetőkkel kapcsolatban a “Nyalogassa a kezedet az Orbán Viktor” az adekvát átok

   • Fatalista said

    Ez megmagyarázza, miért nem hajlandó Trump(ly) találkozni az örök és megbonthatatlannal: az orosz balhét esetleg túlélné politikailag, de a csútit nem.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: