Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Short reply of Mrs Short (Tömöri Ibolya tömör válasza)

Posted by jhnnsclvn - július 10, 2017

2 büdös ibolyavirág

Szerző: Kisjogász

A 2012 júliusában a Fővárosi Főügyészség élére állított károlis oktató, Ibolya Tibor az okirathamisítástól sem riadt vissza, hogy rövidre zárja károlis főnökei, Balla Péter és az ex-dékán Szabó András bűnügyét. Miután Hima kitartóan követelte írásban a választ a fellebbezésére, Ibolya szeptember közepén utasította druszáját, a másik büdös Ibolyát, a Tömörit, hogy írjon egy tömör választ a panaszosnak, amiben küldje el az anyjába a lehető legrövidebb úton. És persze dátumozza vissza a hamisított határozatot augusztus végére, hogy a lefoglalt bizonyíték visszaadásáról szóló írásbeli vita ehhez képest utólagosnak tűnjön. Tömöri Ibolya tehár tömör levélben megírja Himának, hogy rohadtul nincs köze a saját ügyéhez, és hagyja már abba a fellebbezéseket, mert nem állnak szóba vele a továbbiakban. Ibolya Tibor persze most sem jelzi sehol, hogy elfogult az ügyben, pedig másodállású munkahelyi főnöke illetve kollégája a két terhelt. Világos parancsot ad, hogy zavaros sunnyogással zárják le az ügyet, és küldjék el a panaszost a búsba, mostmár lehetőleg végleg, nulla magyarázkodással.

72 hozzászólás to “Short reply of Mrs Short (Tömöri Ibolya tömör válasza)”

 1. Magyar Feltámadás said

  Rettenetes a helyzet.
  http://nepszava.us/bartus-laszlo-az-unio-elso-naci-allama/

 2. Kövi Dinka said

  Dinka, a buta picha Kálvinhoz hasonlítja saját bunkó, szófosó idiotizmusát.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-07-10/portre-helyett

  • filológus said

   És mi az a “kitűnő új fordítás”
   Dinka összehasonlította a korábbival?
   Tud a Dinka latinul?
   Vagy akár latinizmusul, mint a Ludvig?

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    A fordítás kapcsán Szabó András egy nagy gazemberséget követett el.
    Business as usual püspöksógornál.

 3. hücpe said

  Netanjahu lepaktál a fasiszta orbánnal.
  http://nepszava.us/netanjahu-a-soros-ellenes-antiszemita-kampany-es-a-nacik-mellett/

  • Hááarec said

   Túlzol. Csak annyi történt, hogy az Izraeli Külügyminisztérium vasárnap este kiadott közleménye értelmében Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és külügyminiszter személyesen adott utasított arra, hogy az általa vezetett tárca többé ne bírálja Magyarországot a Soros György elleni plakátkampány állítólagos antiszemita felhangjai miatt. Pontosabban, a jeruzsálemi Külügyminisztérium semmisnek tekinti a Joszi ’Amráni izraeli nagykövet által tegnap kiadott rendkívül éles hangú közleményt.

   • zsidó pszichózis said

    A vicc az, hogy az izraeli nagykövetségen a kormányt és annak fejét, Orbán Viktort köszönetképpen éppen azok a zsidó vezetők „mószerolták be”, akiket a kormány a magyar adófizetők számlájára busásan kitart: a több, mint 80 ezer főt számláló magyarországi zsidó közösséget állítólag aggasztják Orbán választási kampányának üzenetei, s főleg a Soros elleni hadjárat hirdetései, pedig ezeknek nincs antiszemita konnotációja. Csak Soros tevékenysége a tárgya, nem a származása!

  • Zores said

   Hücpének igaza van. Persze hogy lepaktált. Egyeztettek, hogy a magyarok kábítására most sokkal jobb, ha hagyják kicsit sorosozni a soros fiókát.
   Aztán, majd ha “megnyerte” a “választások”-at – ami már most el van döntve -, akkor újra lehet vészkorszakozni és antiszemitázni.

   • Esze Tamás said

    Szerintem is orbannak akarnak segiteni,mert vesztesre all a jovo evi valasztas es nem akarnak egy Jobbik kormanyt,mivel mas valasztas nincs.Azonkivul a legnagyobb arcatlansag ha egy nagykovet beleugat az orszag belugyeibe.Tulsagosan kilog a lolab.Tudjak jol,ha egy Jobbik kormany lesz ezt nem teheti meg a nagykovet,mert ki lesz utasitva,ahogy a diplomaciai etikett eloirja.Persona non grata.Elvegre Magyarorszag egy szuveren allam,EU-tag es nem Izrael alarendelt tartomanya..

  • Közpénz said

   Akár merre járok az országban színte minden plakátról ez a csúnya öreg zsidrák vigyorog.. Nekem erről a plakátkampányról mégsem az antiszemitizmus jut az eszembe, hanem az állami pénzek legális lenyúlása…Mert ez pár milliárdba belekerül megint…

   • Jobbikos antiszemita said

    Inkább Izrael, mint ezek a kecskebaszók.
    2015 óta jobban megértem az izraeli politikát az arabokkal szemben.
    Meg a falat is.

   • Cuki úszó said

    Dehogy csúnya, nézd meg milyen cuki az öregasszonyos úszósapkában!

   • Fővárosi Főügyészség said

    Dobjuk be inkább az Ibolyákat a mélyvízbe. Mondjuk egy mázsázs kővel a nyakukon. A Tibort és a Tömört is. Megérdemlik. Semmi keresnivalójuk az igazságszolgáltatásban. Meg kell tőlük szabadítani az ügyészséget és a világot. Ezzel igazság lenne szolgáltatva a sértetteknek.

   • anonymanalyst said

    Meg. Ha valaki hatalmi pozícióból leírja jogerős határozatban, hogy a közérdekű bejelentés üldözöttjének kurvára nincs köze a saját ügyéhez, az tényleg mélyvizet és mázsás követ vagy kötelet érdemel a nyakába.

   • irish coffee said

    De, nem kapja meg, mivel a Károlihoz köthető ÖSSZES BŰNCSELEKMÉNY MEGTORLATLANUL MARAD.Beleértve Bogárdi sógorának, Stzabó Andrásnak a gaztetteit is, meg a Hegedűs püspök vejének, Balla Péternek a törvénytelenségeit is.

   • hermeneuta said

    Miről is szól ez a határozat? Lefordítva ennyit jelent szó szerint:
    jogorvoslatot akarsz?
    azt lesheted!
    lófasz a seggedbe!
    elmész a picsába.

   • Doctor of Law said

    Hermeneuta nem túloz. A határozat jogi szemmel nézve is szó szerint ezt jelenti. Nem többet és nem kevesebbet. És az Ibolyák még csak nem is finomkodnak. Kábé ilyen durván küldik el a sértettet az anyjába.

 4. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh most nem brutális auschwitzi viccekkel szórakoztatja az embert, hanem egy okádék vallási giccsel.
  Húzz a picsába, celli hülye!
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-07-11/papi-es-mami

 5. Saját szakáll said

  Ha Joszi ’Amráni nem egyeztetett az Izraeli Külügyminisztériummal, és kiadott egy a magyar kormányt támadó közleményt, akkor a diplomatát véglegesen haza kellene rendelni Izraelbe.

  • Midá said

   „A Miniszterelnöki Hivatalban azt állítják, hogy a budapesti nagykövet nem egyeztette az általa kiadott közleményt Netanjáhu embereivel, ám ennek ellenére a Külügyminisztérium szóvivője kezdetben még védelmébe vette a közleményt: ’A világon minden zsidót (tehát Sorost is) megvédünk az antiszemitizmusnak tűnő támadástól, függetlenül az illető politikai nézeteitől’, nyilatkozta a Midának ’Immánuél Náhson külügyi szóvivő.

  • Önjáró nagykövet? said

   Dehogynem egyeztetett. Csak az erőteljes bírálatok és a közelgő Netanjahu látogatás hatására az Izraeli Külügyminisztérium meghátrált, s a korábbi álláspontját felülbírálva adta ki tegnap este az úgynevezett „tisztázó közleményét”. A nagykövet nem a saját szakállára cselekedett, kormánya álláspontját képviselte.

  • Monopólium said

   Az antiszemitázás izraeli monopólium. Most bebizonyították, hogy bármire rá lehet fogni a kamu antiszemita vádat, mert ők határozzák meg, ki és miért “antiszemita”, sőt, vissza is vonhatják, mint Orsóstól.

 6. tóratartó said

  Egy igazi keresztény, a most 109 éves Brandeisz Elza, aki megmentette Soros családját.
  Nem református, eangélikus!
  http://hungarianfreepress.com/2017/07/11/george-soross-savior-elza-brandeisz-member-of-the-evangelical-lutheran-church/

 7. matolcsy bűnbandája said

  Dögök!
  Matolcsy osztja a közpénzt a bandájának.
  https://kolozsvaros.com/2017/07/10/ha-nem-latom-nem-hiszem-el/

 8. Sorosozás said

  Már annyira unom ezt az egész sorosozást,mert tudom,hogy cirkusz a plebsnek!
  De a plebs vevő rá,meg is érdemli!

  • panem et circunem said

   Eredmények nincsenek,
   valamivel el kell terelni a birkanyáj figyelmét!

  • likudplakát said

   A likud miért nem tesz ki olyan plakátokat, hogy nem engedjük a cigány bűnözést, ne engedjük hogy kolompár álehándró nevessen a végén? A magyaroknak ez a fő problémája nem a muszlim, aki továbbállna az első adandó alkalommal Nyugatra. Azért mert a cigány szavazatai kellenek a fidesznek.

   • plakátolás said

    100%-ban így van! A cigók naponta gyilkolásszák, verik, lopják, szidják a magyarokat – Orbán nem plakátol ellenük, nem védi a magyarokat! MIÉRT? Ahogy írtad, a szavazatukért, melyet pár fillérért megvásárol 4 évente, a rendszeres segélyezés mellett.

   • hazaáruló said

    A letelepedési kötvény is csak anyagi kárt okoz az országnak, a “hivatalosan” betelepültek a saját érdekeiket nézik, nem Mo-ét. Nem Soros telepíti be a bűnözőket, hanem Orbán – a saját hasznára.

 9. becstelen refis vezetők said

  Két hiteles magyar főpap.
  Református nincs közöttük.
  Miért???

 10. aranyoss a lepénzelt idióta said

  Má azt hittem, elpatkolt a vén hülye, de nem, megvan, és fossa a hülyeségeit:
  http://reposzt.hu/comment/8479#comment-8479

 11. tóratartó said

  Soros válaszolt:
  http://propeller.hu/itthon/3294115-soros-gyorgy-megszolalt-plakatokkal-kapcsolatban-leszall-sotetseg

 12. Videós bizonyíték said

  Nem tudjuk még, hogy az igazán elvakult Orbán hívőknek, milyen bizonyítékra van szükségük, hogy tudomásul vegyék, a főnökük elmebeteg.

 13. Robi said

  Ez nem tudom mit szív, de adhatna belőle nekem is.

  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-07-12/mentes-eucharistia

 14. Soós a bugris pap said

  Soós, az arrogáns agyhalott a katolikusokon gúnyolódik:
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-07-12/mentes-eucharistia

 15. Voldemort Nagyúr said

  “Én nem csináltam semmit!” – Szinte hihetetlen, de Voldemort nagyúr is teljesen ártatlan Lehet, hogy ott sem volt.

 16. Bukta a bíróságon said

  Már több mint hatvan alkalommal győzte le a fideszes hazugsággyárakat a Jobbik a bíróságon. A Fővárosi Törvényszék tegnap elsőfokú ítéletében kimondta, hogy a Magyar Idők nevű pártlapnak megint nem sikerült igazat írnia. A fideszes napilap még májusban hazudta azt, hogy nyolc jobbikos alapszervezet oszlott fel Pest megyében, ezen állítás valóságtartalmát azonban a bíróságon már nem tudták bizonyítani, hiszen a lap által említett szervezetek továbbra is működnek

 17. Iszlám nőpolitika said

  Kereszténység vs Iszlám
  Ki a suttyó macsó és ki a haladó?
  A vállalat történelme során először neveztek ki nőt az iráni nemzeti légitársaság, az Iran Air élére. A közlekedési miniszter a 44 éves Farzaneh Sarafbanit tette meg az Iran Air elnök-vezérigazgatójának, aki repülőmérnökként doktorált, és korábban a légitársaság igazgatótanácsának tagja volt. Az idén újraválasztott Haszan Róháni iráni elnök kormánya már korábban is nevezett ki nőket az iszlám köztársaság állami vállalatainak élére, szakítva az ország korábbi hagyományaival.

 18. supersquirell said

  Nyugodtan hasadjon meg a föld az atomerőmű alatt, csak jöjjönn a lóvé az értelmi fogyatékos Mészárosnak, azaz a moral insanity orbáncnak.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/a-fidesznek-csak-az-szamit-hogy-lehivja-es-meszaros-lorincnek-folyositsa-az-orosz-devizahitelt/326399

 19. orbán mocskos gaztettei said

  Ez az igazság, Katinka behódolt a maffiának.
  http://nepszava.us/bartus-laszlo-a-vizes-vb-elott-katinkarol/

 20. balog zoltán a gyermekgyilkos said

  Balog szerint nem baj, ha nincs mindenhol CT.
  Most ketten haltak meg,
  mit szólsz hozzá, te gyilkos pap?
  http://huppa.hu/nagypal-aniko-nezzetek-meg-oket/

 21. Köntös a dunántúli Kant said

  Köntös belerúgott Bíró Zoltánba a “kereszténység liberális kisajátításával” vádolta.
  Köntös mindent tud.
  Köntös maga az Örökkévaló.
  Köntös maga a Megváltó.
  http://reposzt.hu/comment/8481#comment-8481

 22. bálint pap, a baromarcú said

  J. Bálint “épen maradt 80 éves agyakról hadovál.
  Nem szégyelli mérhetetlen butaságát és műveletlenségét.
  Nem kéne hamvasztatni, mondja a marha, mert oda az “istenképűség”.
  Neked nem oda, te egy amőba intellektusával bírsz legföljebb.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-07-13/megsemmisulesrol

 23. balog húzzon a p---ba! said

  A fészbúkon a leggyűlöltebb ember a cinikus pap, az orbánimádó Balog.
  http://pestibulvar.hu/2017/07/13/tragedia-meghalt-a-kislany-mert-nincs-ct-a-korhazban-balog-miniszter-lemondasat-varjuk/

 24. Balog a terminátor said

  Balog mérhetetlen butasága és aljassága:
  Ez lesz egy hitvány papból, ha az Isten helyett Orbánt imádja:
  http://nyugatifeny.hu/2017/07/13/ez-az-alak-egy-moralis-nulla-a-torleszkedes-a-hizelges-mintapeldanya-kemenyen-kiosztotta-balog-zoltant-a-vallastudos

 25. Balog a temetkezési vállalkozók nagy beszállítója said

  Újabb halott egy kitűnő magyar kórházban.
  http://magyarnarancs.hu/belpol/ujabb-beteg-halt-meg-a-magyar-egeszsegugyben-mert-altatasban-akartak-ct-re-szallitani-105291

 26. goedel macskája said

  Szórják a közpénzt és még gúnyolódnak is.
  https://kolozsvaros.com/2017/07/14/vilagszinvonalra-fejlesztett-digitalis-ribanckodas/

 27. Orbán a primitív kártékony állat said

  Így kezdődött Orbán bugris, primitív, giccseán orbitális pénzszórása
  Bugris, mint ő maga.
  http://huppa.hu/mi-igy-nyitunk-meg/

 28. Semjén plágium iskola said

  Semjén, a szakdolgozat- és disszertációhamisító
  https://kolozsvaros.com/2017/07/14/semjen-zsolt-aki-nem-kobor-kutya-hanem-egy-tulfizetett-kocavadasz/

 29. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely, a lusta pap bámulja a sportközvetítéseket és irtózatos hülyeségeket beszél.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-07-15/azert-mert-orom

 30. Áder becsülete said

  Áder a bűnöző
  http://sztarklikk.hu/kozelet/technikai-hiba-miatt-bunozokent-mutattak-janost-a-kivetiton/326510

 31. ask jerves said

  A 4 milliárdos nyitóünnepély a felcsúti bugrisság fényes példája volt
  http://sztarklikk.hu/vasarhelyi_maria_blogja/ezek-tenyleg-azt-hiszik-hogy-penzert-minden-megveheto/326506

  • Megnyitó said

   • Kenyeret és cirkuszt! said

    Orbántól megkérdezték a haverok a megnyitón hogy minek ez a bugris cirkusz. Ezt válaszolta: a Magyar hülye mint a segg, csak megfelelő takarmány kell neki.

   • pocakos politikus said

    orbán egy jól karbantartott hetvenesnek nézett ki a megnyitón

  • prolipáros said

   A felesége pedig egy szabadnapos mosónőnek. A sok lopott pénzből nem telik tisztességes ruházkodásra, netán egy tanácsadóra? Orbánnén az a blézer olyan, mintha a turiból halászta volna elő.

   • puritánok said

    Ez is a birkák megtévesztésére van kitalálva, ők nem urizálnak, nem a kurv@ anyjukat.

   • nem a ruha teszi az embert said

    Felszínes emberek vagytok az az igazság. Orbánt és feleségét az ilyen dolgok nem annyira izgatják, mert ők értékközpontú emberek, akik az embert nézik és nem a ruháját. Ápoltak, tiszták és kedvesek. Akinek ennél több kell az menjen valami libsi divatboltba és ruházkodjon ott.

   • Prolipáros said

    Nem a divatról van szó agyalágyult, az ízlésről és stílusról.
    Még egy turis blézert is lehet(ne) elegánsan viselni. De ezek annyira prosztók, hogy még a drága cuccaikat sem tudják. Kiütközik a ruházkodásukban is a tahóságuk.

   • Kusza stílus said

    Orbán pont olyan lábszagu taho mint a vén Kulcsárszabó. Azon is úgy áll a méregdrága Armani öltöny mint tehénen a gatya. Ízlést és stílust semennyi pénzen nem lehet venni.

   • outfit said

    Orbánnak igenis van stílusa. Tökéletes a dizájnja. Stílszerű, gyűrött kopott ember, ballagási öltönyében, anyósa ajándék nyakkendőjével!

  • világrekord said

   A lelátókon voltak vagy huszan civilek! A többi akik kiabáltak, tapsoltak az mind a csapatok tagjai és más sportágbeliek voltak!!! Mindez 7450kg 20 ezresért ! Na ez a világrekord!!!

 32. Néma interjú said

  Zseniális “interjú” Orbánnal a hír TV-n:

 33. pecking order said

  Köntös a homokosokat gyalázza.
  Azt hiszi, Jézus egy ilyen vidéki hülyét választana a Pride helyett.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-07-16/jezus-es-az-onmagat-pride-kent-ertelmezo-demonstracio

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: