Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Robbing of elderly people by the Calvinist Church (Öregezés a Református Egyházban)

Posted by karoligaspar - augusztus 7, 2017

Az “öregező” esperes

és cinkosa, a püspök

Írta: Tiszántúli Etika

Az öregezés  a bűnözői szubkultúra szakszava, rajtuk kívül főleg a velük kapcsolatba kerülő rendőrök ismerik. Lényege az, hogy a bűnelkövetők – magukat kedvesnek, jámbornak mutató személyek, főleg nők – behízelgik magukat egy öreg ember vagy pár bizalmába, és így fosztják ki őket. Ha ügyesek, nem is lehet rájuk bizonyítani a bűncselekményt, mert azt a látszatot keltik, hogy az öreg ember saját akaratából bízta rájuk lakását, vagyonát, egész életének megtakarítását.

Amit az alacsony képzettségű cigányok csak alulról ugatnak, azt  a balmazújvárosi esperes, Szabadi Árpád magas szinten műveli. Így kerítette be a 88 éves Németi bácsit, aki a Kádár korszakban asztalosként tett szert egy kis vagyonra. Ezt a pénzecskét a rendszerváltozás után mezőgazdasági földek vételével-adásával gyarapította.  Lánya, Németi Margit, aki a Debreceni Egyetemen dolgozott, később pedig a gyógyszeriparban helyezkedett el, valamint az ő egyetlen fia örökölné a házaspár halála után a legalább százmillióra tehető vagyonkát.

Szabadi Árpád, a helyi református esperes nem így gondolta. Becserkészte az idős házaspárt, és a Teremtőre való gyakori hivatkozással megpróbálta kicsalni a pénzüket. Rábeszélte őket, hogy öntessenek 13 millióért harangot a második világháborúban megsemmisültek helyett. Ezt meg is tették, másfél millióért megjavíttatták a toronyóra óráját is. Így összesen több, mint 15 milliót költöttek a helyi gyülekezet templomára. Ezért a pénzért már szép kis házat vehettek volna Balmazújvárosban. De Szabadi esperes mohósága nem ismer határokat. Rábeszélte a bácsit arra is, hogy finanszírozzon egy közösségi házat. Eleinte 55 millióról volt szó, jelenleg már 75 millióról, mivel közben a gyülekezet mohóságában még egy lelkészlakást is beletervezett, sőt egy levéltárat is. Aláírattak szegény öregemberrel egy olyan ajándékozási szerződést, amelyben vállalja, hogy “kulcsra készen” adja át a házat. Cserébe azt a kívánságát sem fogják teljesíteni, hogy a gyülekezeti házat róla és a feleségéről nevezzék el. Ehelyett azt ígérték, hogy “fel lesz tüntetve a nevük”. Ami azt jelenti, hogy egy alumíniumtáblán, bolhabetűkkel. Szabadi esperes aljasul visszaélt egy demens öregember jóhiszeműségével. A balmazújvárosi “testvérek” kifosztják a Németi házaspárt, nem marad utánuk pénz, sőt, lehet hogy inkább adósság, ha Szabadi esperes úgy ítéli meg, hogy nem “kulcsra készen” kapták meg a közösségi házat. Közben a “testvérek” nemcsak a közösségi házzal gyarapodnak, hanem az elvégzett munkákból is jócskán kiveszik a részüket: no nem az erőfeszítésből, csak a pénz eltulajdonításából. Business as usual – ahogy a refis rablók csinálni szokták Bölcskei főpásztor egyéni példája alapján.

Németi Margit, a bácsi lánya azonban korántsem leépült öreg, kandidátusként nagyon is vág az esze.  Nem hajlandó belenyugodni, hogy a helyi reformátusok megfosszák őt és fiát jogos örökségüktől. “Úgy érzem,tisztességtelen dolgok folynak, és ezt nem nézhetem tétlenül. Elhatároztam magam, hogy harcolni fogok.” És meg is tette. Szabadi esperessel a beszélgetés nem vezetett eredményre, azóta hazug módon intrikálnak ellene, a református egyház ellenségének kiáltják ki azért, mert nem hagyja, hogy apját, őt magát és fiát is kifosszák a gátlástalan balmazújvárosi reformátusok.

Németi Margit az esperes főnökéhez, Fekete Károly püspökhöz fordult. Nem ért el vele semmit, Szabadi esperes megjelent a püspök előtt, és aljasul azzal vádolta Németi Margitot, hogy intrikál a református egyház ellen, és korlátozni akarja édesapját annak legszentebb akaratában. Fekete Károly püspök elfogadta az esperes okfejtését, és neki adott igazat. Nagyon rosszul tette, hogy a pénzsóvár gazember Szabadi esperes mellé állt. Nem hisszük, hogy gonoszságból tette, de azt sem, hogy ne látna át a balmazújvárosi atyafiak primitív és aljas trükkjein. Azt gondoljuk, hogy az ő békeszerető természete néha tutyimutyiságba csap át, és ez nagy baj.

Németi Margit nem nyugszik bele abba, hogy a szemforgató refisek kiforgassák a vagyonából. Apjával megromlott a viszonya, nem is beszélnek egymással. Persze nem magától. A református egyház szorgalmasan dolgozott a viszony megrontásán, hogy rátegye a kezét a demens bácsi vagyonára. Margit most megindította édesapja gyámság alá helyezésének ügyét. Reméljük, sikerrel jár, és nem lophatja el jogos örökségét a mohó balmazújvárosi refis banda, Szabadi esperessel az élen. Fekete püspököt is megidézhetik az eljárás során, nem vet rá jó fényt, hogy jóváhagyta beosztottjainak pofátlan rablását.

Így ünneplik a balmazújvárosi reformátusok a reformáció félévezredes jubileumát. Hazugsággal, becstelenséggel, rablással: ördögi szintre emelt “öregezéssel” És Fekete püspök – bár látván látja, miről van szó – gyengeségből, teszetoszaságból a pártjukra áll.

Ilyen mély a romlás, rothadás a magyarországi anyaszentegyház testében. A Sátánt szolgálják, nem a Megváltót.

91 hozzászólás to “Robbing of elderly people by the Calvinist Church (Öregezés a Református Egyházban)”

 1. Németh Szilárd Orbán varacskos disznója said

  A büdös bunkó Németh Szilárd.
  https://kolozsvaros.com/2017/08/06/amikor-egy-reggel-azt-latod-a-sajtoban-hogy-polt-petert-letartoztattak-akkor-legyen-nagy-a-pofad/

 2. Orbánék szétrombolják a közoktatást said

  Az Orbán kormány tovább rongálja a közoktatást.
  Nem volt elég a károlis qrva Czunyiné mocskos rongálása, folytatja Balog, az eszelős alkoholista.
  A szakembereket nem kérdezik meg.
  http://m.magyarnarancs.hu/belpol/a-legfelso-hadur-parancsara-104988

 3. kövesgyopárok járnak köztünk said

  A szombathelyi korrupt pap nárcisztikus felesége megint Kálvinról locsog a maga primitív módján.
  Hogy Kálvinnak igenis volt esztétikai érzéke.
  Azt sugallja ez a grafomán trampli, hogy az ő undorító giccstermelése isteni adomány.
  Pedig te, dinka, a Sátán szolgálatában állsz!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-08-07/ennyi-az-egesz

 4. Balog a seggmagyar said

  A negatív IQ-jú balog állandóan leleplezi magát.
  http://gepnarancs.hu/2017/08/balog-szakertelem-helyett-ima-kell/#.WYfvCocmAuM.facebook

 5. Szabad-i öregezni, esperes? said

  Szabadi esperes undorító pofája jól tükrözi bűnözői lényét.
  Csak Szabó András horrorpofája mérhető hozzá

 6. fekete a vén barom said

  Fekete püspöknek meg a LELKE FEKETE.
  Hogy állhat egy ilyen bűnöző mellé?

  • Bölcskei átkos követői said

   Fekete Bölcskeitől az elődjétől és főnökétől tanult.
   Na ő aztán az igazi nagy rabló.
   Fekete meghttp://gepnarancs.hu/2017/08/balog-szakertelem-helyett-ima-kell/#.WYfvCocmAuM.facebookadi iskolába járhat hozzá.

 7. matolcsy fizeti a károlis qrvákat said

  A Károli is részesül az MNB mocskos pénzéből-
  Matolcsy fizeti a károlis kurvákat.
  http://reformatus.hu/mutat/13520/

 8. szárszón a korrupt refi politikusok said

  A szárszói konferencián tömörülnek a refis politikusok.
  Ott lesz Lázár lovag, a kondás rolexes unokája.
  Hoppál, a pécsi énektanár a kálvinizmus és a művészet kapcsolatáról okoskodik,
  Kovács Levente: HOGYAN LOPJUK A LÓVÉT KÁLVIN SZELLEMÉBEN címmel
  Balog, az alkoholista rontópál a REFORMÁTUS HIVATÁSETIKÁRÓL (??????) okoskodik
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2017/08/03/Sz%C3%A1rsz%C3%B3_program17.pdf

 9. Balog a reformátor said

  Balog Zoltán EMMI minisztert a perzselő hőség sem akadályozza nemzetmentő és tudatformáló munkájában. A határon túli magyar cigányok besorolási nehézségének felvázolása és a kórházigazgatókat próbaidőre utasító levél megírása közben maradt ideje még nagyívű teológiai koncepciók kidolgozására is.
  A reformáció félévezredes jubileuma kapcsán ezt nyilatkozta: „A reformáció azt jelenti, hogy visszaalakítani. Visszaalakítani arra az eredeti formájára, ahogy Jézus azt az embereknek adta, a Hegyi beszédet, a Tízparancsolatot .”
  Az eszünkbe sem jutott, hogy a Hold utcai lelkipásztor összetévesztené a Hegyi beszédet a Tízparancsolattal, Jézust pedig Mózessel. Az egyetlen lehetséges magyarázat az, hogy Balog miniszter Luthert és Kálvint árnyékba borító módon reformálta meg a Szentírást: kihagyta belőle a NER-rel nem kompatibilis és menthetetlenül korszerűtlenné vált Ószövetséget.

 10. Bátori Guszti said

  Árpi ez tényleg nagyon ügyes. Hogy ez nekem mért nem jutott az eszembe?

  • TarZoli said

   Nekem bezzeg eszembe jutott. Csak azok a szemét rokonok elzárták előlem a pénzes öregeket. Aszonták nem bíznak a sunyi pofámban.

 11. Szabadi a vicckeresztyén said

  Dögöljetek meg, vicckeresztények!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/06/akkor-sem-ha-a-semjen-zsolt-fele-vicckeresztenyek-hatszor-szuletnek-ujja/

 12. macska farhát said

  Szabó hazaviszi a meggyilkolt macskákat és a ludvig megfőzi őket

  • Ludvig nem főz said

   Ez hazugság!
   Ludvig nem főz!
   Nem is tud.
   Leírt egy “receptet” az Áfonyahegyi öklendezésekben.
   Úgy kezdődött, nyiss ki egy szardíniakonzervet…
   Úgy folytatódott: kend rá egy kenyérre…

   • Ludvig a tolvaj szar(ka) said

    A teljes recept így kezdődött volna:
    Lopj egy szardíniakonzervet….
    Szeretetvendégségen, látogatásokon lop, mint a szarka

  • Black cat said

   Nem teljesen hazugság. Az óbudai macskanyúzókat is Szabó bujtotta fel. Zsigerből gyűlöli a macsekokat. Azt mondta Ritoóknéra emlékezteti.

   • szabó the cat killer said

    Ma van a macskák világnapja!
    ÉLJENEK A MACSKÁK!
    Börtönbe Szabóval, a macskagyilkossal!

 13. rendőrség tévúton said

  A magyar rndőrök egy ártatlan férfi halálát okozták:
  https://444.hu/2017/08/06/negyszer-kerte-a-mernok-hogy-engedjek-el-a-rendorok-mielott-kirugtak-a-labat-beverte-a-fejet-es-meghalt

 14. orbán a mi pénzünket tékozolja! said

  Rohadt orbán a mi pénzünket szórja külföldön:
  http://nyugatifeny.hu/2017/08/07/ilyen-nincs-orban-1800-millio-forintert-epit-stadiont-szlovakianak

 15. Max Weber said

  A kálvinistákat kezdettől nem Isten motiválta, hanem a pénz. A reformáció hajtómotorja a pénzsóvárság volt. Ez különösen gusztustalan formában nyilvánul meg a mai magyar református egyház vezető rétegénél. Nem átallanak agyalágyult öregeket megtéveszteni és kifosztani.

  • Újreformátus said

   Ilyenkor látja és érzi az ember, hogy a magyar református egyház Orbán alatt mekkora mértékben elaljasult.
   Óriási, horribilis pénzeket kapnak az államtól, az adófizetőktől (akár vallásos, akár nem), de nem elég.
   Mint a Moloch – semmi nem elég.
   Idős, mentálisan már hanyatló embereket lopnak meg – mert ez éppoly lopás, csalás, mint akármelyik másik lopás és csalás, csak sokkal aljasabb.

   • Búcsúcédula árus said

    Szabadi esperes üdvösséget ígért a két öregnek mint egykor a búcsúcédula-árusok. Túlvilágit természetesen. De a közösségi házban, amire a pénzt kicsalta, a segédlelkész lakik majd.

 16. nyugdíjas alarm said

  A nyugdíjasokat direkt figyelmeztetik az ilyen csalókra: https://www.penzcentrum.hu/karrier/nyugdijasok_vigyazat_uj_trukkot_eszeltek_ki_a_csalok.1024875.html

  Pedig a cikkben szereplő trükkös csaló csak 30 ezer forintot csalt ki, nem közel 100 milliót. Szabadi esperes mohóságának nincs mértéke!

 17. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh, az idióta zsidófaló celli papnak most nem jutott eszébe auschwitzi vicc, ezért Széchenyit nyalogatja:
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-08-08/szechenyi-reformok-es-reformacio

 18. zimmezum said

  Orbán:
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-viktor-egyre-jobban-hasonlit-ceausescuhoz/327290

 19. isten levele balognak said

  A Teremtő imígyen szóla Baloghoz:
  http://fuhu.hu/isten-levele-balog-emberi-tehertetel-miniszternek/

  • Szabad-i öregezni, esperes? said

   Hallottuk, hogy az Isten a tiszántúli görényeknek is írt levelet, mindenekelőtt a Szabadi esperesnek, az öregező bűnözőnek

 20. károlis Biberachok said

  Mocskos tetűk végigtarhálták Európát a gennyes bohóc Balla vezetésével
  http://reformatus.hu/mutat/karolisok-a-reformacio-nyomaban/

 21. orbán a rablóvezér said

  Orbánnak már nincs sok hátra
  http://pestibulvar.hu/2017/08/05/orban-viktor-a-fidesz-szavazoktol-is-lopja-a-kozpenzt-de-azok-ezt-is-szeretik/

 22. gyilkos igazoltatás said

  Egy ember meghalt rendőri intézkedés során, az ügyészség nem lát okot a vizsgálatra
  http://magyarugyved.blog.hu/2017/08/08/rendori_intezkedes_kozben_meghalt_egy_ember_de_a_hatosag_tenyleg_nem_kivancsi_ra_mi_tortent?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 23. mészáros, az analfabéta banktulajdonos said

  Mészáros nősténye ezt röfögte:
  http://ellenszel.hu/2017/08/08/meszaros-lorinc-felesege-beszallt-pofatlansagi-versenybe-ettol-millioknak-fog-viszketni-tenyere/

 24. bogárdi kamuhíreket közöl a fb-n said

  Bogárdi megint megszólal a reposzton, és bevallja, hogy ő is szokott kamuhíreket terjeszteni a fb-on.
  http://reposzt.hu/comment/8511?_fb_user_fbu=100005401923063

 25. bogárdi az anyagi és a lelki korrupció mocsarában said

  Fabiny Tamás a lelki és az anyagi korrupcióról:
  Bogárdi szokott Fabinyn gúnyolódni.
  Éppen ő, aki a legmélyebbre süllyedt a korrupcióban.
  http://civilhetes.net/fabiny-tamas-az-anyagi-korrupcio-a-lelki-korrupcioval-kezdodik

 26. fideszes kommunikáció said

  A fideszes média orcátlanul hazudik MINDENRŐL.
  http://nyugatifeny.hu/2017/08/08/tobb-ezer-nezot-hazudott-a-fidesz-media-egy-zart-kapus-meccsre

 27. soós a fideszes csahos said

  Soós a házasságról nyálzik.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-08-09/szovetseg

 28. fixer a provokátor said

  Rohadékok
  https://kolozsvaros.com/2017/08/09/azt-is-szegyellem-hogy-egyaltalan-egy-nyelvet-beszelunk/

 29. ulan bátor said

  Megakadályozzák, hogy a magyarok külföldre menjenek.
  http://index.hu/kulfold/2017/08/09/utlevel_ugyintezes_londoni_magyarok_hataron_tuliak_london_kolozsvar/

 30. antilop és felesége said

  Rohadt fideszes idióta kurvák
  https://kolozsvaros.com/2017/08/09/egyemmeg-a-tehetsegedet-cecilia-draga/

 31. kanalratten said

  A kancsal fideszes qrva fia nem esett messze az anyjától.
  http://ellenszel.hu/2017/08/09/nem-vagy-buszke/

 32. orbán az undorító görény said

  Így látja orbánt a művelt világ
  http://ellenszel.hu/2017/08/09/az-eddigi-legkemenyebb/

 33. bayer írásművészetet tanít a károlin said

  Bayer is benne lesz a nemzeti almáriumban.
  A Károlin már régóta tudják.
  Írásművészetet tanít a Zsolti “KURVAANYÁD AZ IRODALOMBAN” címmel.
  https://444.hu/2017/08/09/kerenyi-imre-bayer-zsoltot-is-beteszi-a-nemzeti-konyvtar-sorozatba-karinthy-kosztolanyi-moricz-es-gardonyi-koze

 34. Petrőczi a végső stádiumban said

  Bulimiás olvasóink követelésére itt egy kép a vén picháról
  egy bagzó csótánypár a löttyedt csecsein.

 35. Jakab a bumburnyák said

  Jakabék befőznek.
  Erről ír a balfasz a reposzton.
  Rohadj meg!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-08-10/magyar-kola-tikkadtaknak

 36. Simicskalesújt said

  Simicska lesújt
  http://zsurpubi.hu/cikk/1860-itt-az-ido-simicska-tamad/

 37. kisrigó a tolvaj pápista püspök said

  A rohadék Kiss-Rigó a tanárokon spórol, a rohadék fideszes görény.
  És a Lázár, a kondás unokája nemkülönben.
  http://pestibulvar.hu/2017/08/10/egyhazi-botrany-lazar-janos-tamogatoja-korul-fejek-fognak-hullani/

 38. Faust Gyula szerint Orbán maga az Isten said

  Faust Vörösberényben.
  Nem Goethe hőse, hanem egy nyomorult fideszpatkány, a vörösberényi pap.
  http://reformatus.hu/mutat/13925/

 39. Polpot Péter ügyészsége said

  Volkova, Jekaterina Jurjevnának 1,4 milliárd adótartozása van. Hadházy feljelentette az ügyészségen.
  Polt Péter nem indít nyomozást.
  http://24.hu/belfold/2017/08/10/termeszetesen-nem-indult-eljaras-az-orszag-legnagyobb-adotartozoja-ellen/

 40. orbán mocskos gaztettei said

  Orbán megtébolyodott.
  http://zsurpubi.hu/cikk/1857-tenyleg-felprobalta-orban-a-szent-koronat/

 41. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi szerint a gépek okosabbak, mint az emberek.
  Hát a reposzt bugyuta papjainál nem nehéz okosabbnak lenni.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-08-11/egy-kis-jovokep

 42. Brüsszelnek üzenjük: ne küldjön több lóvét Orbánnak! said

  Az Uniónak elege lett Orbán és bandája rablásából
  http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiveszik_az_unios_penzt_orban_es_kaczynski_kezebol.645326.html

 43. fideszes haramiák said

  Így rabolnak orbánék:
  http://magyarnarancs.hu/publicisztika/janisch-attila-ittapiros-holapiros-kozpenzjatek-nagy-tetelben-105809

 44. Így rabol a fidesz said

  Az Orbán kormány pimasz rablásai a reformáció emlékévében:
  http://zsurpubi.hu/cikk/1884-csak-azert-is-hatalom-minel-jobban-haborog-a-nep-a-fidesz-annal-inkabb-provokalja/

 45. orbán az undorító görény said

  Hol regenerálódik a gengsztervezér?
  https://zarojel.hu/hol-pihen-ra-orban-viktor-2018-valasztasokra-titokzatos-nyaralason-miniszterelnok/

 46. rogán a simlis csirkefogó és becstelen felesége said

  Rogán Cili nemcsak buta és becstelen, hanem a zenei ízlése is katasztrofális.
  https://444.hu/2017/08/09/rogan-cecilia-lesz-rakonczai-imre-zenei-menedzsere

 47. szabadi esperes, a botránkoztató said

  Krisztus mondja:
  “….szükség, hogy botránkozások essenek, de jaj annak az embernek, aki által botránkozások esnek” (Máté 18:7.)
  Mit szól ehhez Szabadi esperes?

 48. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely Attila először a pápán gúnyolódik, hogy nem megy nyaralni.
  Aztán magát sajnáltatja, hogy ő sem.
  Aztán jön az émelyítő Krisztus-giccs.
  Ez telik tőletek, ostoba, aljas, pa rázna, lusta papok.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-08-12/pihenj-vonulj-ki

 49. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Robinak tökéletesen igaza van!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/az-orszaggyulesben-hompolygo-toxikus-mocsok/327497

 50. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbánc Horvátországban nyaral valamelyik csicskása nevén tulajdonult luxusvillájában.
  http://b1.blog.hu/2017/08/11/egyet_biztosan_tudunk_orban_viktor_horvatorszagban_nyaral

 51. korrupt fidesz said

  Ennyire korrupt gazemberek még sose garázdálkodtak Magyarországon.
  http://mfor.hu/cikkek/makro/Ennel_nagyobb_pusztitast_nem_lehet_vegezni_az_orszagban.html?page=2

 52. Buli Mia said

  Az okádnivalók:
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/a-hanytato-hazaspar-szabo-andras-es-petroczi-eva/

 53. Vízfej said

  Orbánék megduplázták a minisztériumi dolgozók számát – és így a személyi kiadások is a kétszeresére nőttek 2010-hez képest: a rendelkezésre álló adatok alapján közvetlenül mintegy 10 ezer főt foglalkoztatnak a különböző tárcák.

  • Orsós ígéretei said

   Pedig a 2010-es választások előtt a cigány többek között azzal kampányolt, hogy csökkentik állami alkalmazottak létszámát…
   Nos ez olyannyira nem sikerült, hogy azóta megduplázták a léhűtők számát…

   • Genetika said

    Ebből is látszik hogy a csuti gazember ez egy igazi cigány! Akkor is hazudik, ha csak köszön.

   • Kádár is jobb volt said

    Annak idején Kádár megszüntette a járásokat, a járási hivatalokkal együtt, nem is hiányoztak senkinek.
    Orbán visszaállította a járási hivatalokat, mert ő ugye csökkenteni akarja a bürokráciát…
    Nem volt még ilyen miniszterelnök, aki ilyen leplezetlen
    pofátlansággal nézi hülyének a magyarokat !

   • Üres ország said

    Elöbb vagy utóbb megbukik a tetves rabló társaság, ha máshogy nem is, de kiderül a turpisság, hogy nem 500 ezren élnek külföldön, hanem 2 millióan. A nyugdíjrendszer össze fog omlani, nem lesz ki befizet. Csak az én ismerösi körömben rengetegen vannak, akik magasról leszarják már a hazánkat, és soha DE SOHA! nem akrnak visszamenni. Ezekre az emberekre nem szabad mérgesnek lenni, mert mind a 40 -es éveikben járó családanyák és apák, akik belerokkantak vagy a frankhitelbe, vagy a kilátástalanságba. A trükk ott van, hogy rengeteg család kinyomja pár év alatt a hiteleit, és egyszer csak nem fognak már hazautalni, ezzel az ottani bankok szépen rászopnak. Alapjába véve, a fidesz a politikájával saját maga alatt vágja a fát.

   • Vissza a kommunizmusba said

    A világon nincs annyi államtitkár, mint nálunk. Számon sem lehet már tartani. Pedig még a szocikat szídták annó, hogy milyen sok van nekik. Ezek szerint azt jelentette a mukahelyteremtés, hogy felvettek aktatologatókat? Ez már a Kádár-rendszerben sem működött.

   • Népjólét??? said

    – Szevasz Gézám! 1000 éve nem láttalak! Mit csinálsz mostanában?
    – Hát tengerészeti miniszter lettem.
    -De hát nincs is tengerünk!
    – Na és! Népjóléti miniszter is van!

  • Nepotizmus said

   be kell pakolni a rengeteg fideszes káder kölykét a jól fizető semmittevő állásokba

  • Munkahelyteremtés said

   Megmondták: Munkahelyeket teremtünk. Betartották.

 54. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Csak kinyilatkoztat a tolvaj gazember
  https://mno.hu/belfold/pecsen-orban-viktor-tart-tanevnyitot-de-kerdezni-nem-lehet-majd-tole-2412254

 55. Köntös a refik Bayer Zsoltja said

  Köntös szerint az ateisták erkölcstelenek.
  Pedig igazán ERKÖLCSTELEN AZ A KÖNTÖS, AKI SPICLIKÉNT JELENTETT a rá bízott gyülekezetről.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-08-13/vallas-es-erkolcs-globalis-eloitelet-az-ateistakkal-szemben

 56. orbán berni bankárja said

  Orbán svájci bankárja, Nagy István jól fizető állást kapott a gazdájától.
  https://atlatszo.hu/2017/08/08/a-habsburg-otto-alapitvany-elnoke-lett-orban-titokzatos-svajci-baratja/

 57. Kiseprűzve said

  Pápista hazugság és lopás
  http://index.hu/belfold/2017/08/10/szeged_csanadi_egyhazmegye_tanar_potlek/

  • Kisrigó said

   Az hogy az egyházi vezetők lopnak mindkét “bevett” történelmi egyháznál, nem újság. Nem is ez a legszebb az egészben. Hanem hogy a bíróság által megítélt járandóságot is végrehajtóval kell kitaposni belőlük. Még a látszatra sem adnak. Nyíltan törvényszegők. Csak végrehajtóval lehet kényszeríteni őket.

   • pápista gazember said

    Bölcskei besúgó társa és bogárdi Szabó stadionavató püspöktársa, Kiss Rigó László megyéspüspök még mindig ámokfut ahelyett hogy végre visszavonulna. Ő lopta el a tanárok pótlékát és őt kellett végrehajtani az ítélet után.

   • Deákné vászna said

    A kálvinisták ugyanolyanok. A Károli se fizeti ki önként a bíróság által megítélt kártérítéseket. Lecsipeget belőlük arra számítva, hogy a hiányzó összegekért már úgyse perelik be őket. Ugyanolyan tolvajok mint Kissrigóék.

   • ÁJK Illetékes said

    Nem a Károli fosztogatja a delikvenseket, hanem az ügyvédeik. A kerekesszékes meg a röfi. Ők ketten hírhedt tolvajok. Takács nem szorul rá morzsákra, de a másik két gazember még a gazdáit is meglopja.

 58. öreg said

  Szánalmas fecsegők, akik azt hiszitek, hogy tudtok valamit, közben fogalmatok sincs semmiről!

  • Mikepércsi református said

   Csak nem ajándékoztad el te is az összes vagyonodat Árpi bácsinak meglopva a saját gyerekeidet?

  • öregező papok said

   Nem kell ahhoz bennfentesnek lenni egyházi berkekben, hogy tudjuk, milyen módon környékezik meg az öregeket a papok. Nemcsak a reformátusok, a katolikusok is. Az esetek többségében az egyedülállók lakását próbálják megszerezni. De amikor van örökös, és százmilliókkal pumpolják az agyalágyult szerencsétleneket, az már túlmegy minden határon.

  • Tiszántúli Etika said

   Öreg, ha te jobban tudod, hogyan semmizi ki Árpi bácsi Némedi Margitot az örökségéből, írd meg, biztos annak is teret adnak a szerkesztők.

   • Mikepércsi Református said

    Engem különösen az a kitétel érdekelne a szerződésben hogy “kulcsra készen” adjon át egy közösségi házat, amiben ráadásul egy luxuslakás is lesz, persze nem a Némedi családnak, hanem a lelkésznek. Ezt nehéz lesz kimagyarázni. Ilyen fifikás feltételt egy 90 körüli öreg biztos nem fogalmaz bele magától a szerződésbe, hiszen tán meg se éri az építkezés végét. Csak nem azt akartátok ezzel elérni, hogy az örökösök, miután nem örökölnek semmit, mínuszba kerüljenek és a saját vagyonukból fedezzék a ti kapzsi igényeiteket?

 59. […] hónapja írtuk meg a balmazújvárosi esperes, Szabadi Árpád vagyongyűjtési módszerét, aki idős emberek összekuporgatott pénzére utazik, hogy kisemmizze […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: