Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The left hand does not know what the right hand’s doing (Nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 14, 2017

A Ravasz László blogról átvett alábbi poszt több érdekességet tartalmaz. Az egyik például az, hogy a Legfőbb Ügyészség helyt adott egy be se nyújtott fellebbezésnek. A másik, hogy Kisjogász itt botlott először Hima-ügyben Soltész Miklós nevébe. Ő az a korán haló ügyész, akire a Questor-ügyet is kiszignálta főnöke azzal, hogy azt is sikálja el. Csupa “impossible mission”. Csoda-e, hogy a Károli bűzlő Ibolyájának sorozatos csicskáztatását a jámbor görögkatolikus alszerpap, Soltész Miklós nem élte túl? – A Szerkesztőség

Szerző: Kisjogász

Az előző posztban közölt fellebbezésekre részben ellentétes tartalmú válaszok érkeztek közel egy időben, 2012. október közepén a Fővárosi Főügyészségről és a Legfőbb Ügyészségről, mintha nem tudná a jobb kéz, mit csinál a bal. A Legfőbb Ügyészségi válasz érdekessége, hogy oda Hima el se küldte a fellebbezését, csak kilátásba helyezte Tömöri Ibolya pofátlan határozatára. Hogy jutott el Hima fellebbezése a Legfőbb Ügyészségre, az iratokból nem derül ki, csak a Fővárosi Főügyészségnek, illetve a BRFK-nak címzett panaszok vannak iktatva. Valószínű, hogy ez a fellebbezés meg se íródott. Míg a Károli bűzlő Ibolyája által vezetett Fővárosi Főügyészség válasz nélkül hajtotta el a panaszost, a Legfőbb Ügyészség helyt adott Hima be se nyújtott panaszának, azaz kérés nélkül hatályon kívül helyezte Tömöri Ibolyát, és a fellebbezés megválaszolására utasította a Fővárosi Főügyészséget. A Fővárosi Főügyészség önmagához híven ezúttal is a bevált recept szerint utasította el a panaszt: beleírnak a határozatba valamilyen paragrafust, ha alkalmazható, ha nem, és a panaszos mehet Isten hírével, mert “jogorvoslatnak helye nincs”. De a Legfőbb Ügyészség másként gondolta. Még a “sértett” státuszt is visszaadta Himának, akit a károlis jogászok, élükön a Fővárosi Főügyészséget vezető Ibolya Tiborral, sértettből szimpla “feljelentővé” degradáltak. Vagy nem hangolták össze a válaszaikat, vagy a “jó zsaru, rossz zsaru” gémet nyomták, amelyben a “jó zsaru” szerepe a legfőbb ügyészségi ügyész Rádli Bélára jutott, a “rossz zsarué” pedig a Questor-ügybe aránylag fiatalon belehalt szerencsétlen fővárosi főügyészre, Soltész Miklósra.

Az alábbi elutasító határozattal lépett először képbe Hima-ügyben barátom, a görögkatolikus alszerpap, aki azt kapta főnökétől, a károlis oktató Ibolya Tibortól parancsba, hogy a Károli Jogi Karán fogalmazott mocskos irományokat kérdés nélkül, hunyt szemmel aláírja. Soltész Miklós jámbor alkatához nem illett a szerep. Ez a játszma nem is végződhetett másképp, mint a botcsinálta bad guy halálával. A “Néha az ügyészek is korán halnak” fővárosi főügyészségi sorozat, melyet Soltész Miklós emlékének ajánlok, valójában ezzel a poszttal kezdődik, az eddigiek csak előjátékok voltak a most kezdődő drámához.

Soltész Miklós, a korán haló ügyész

Tömör Ibolya hatályon kívül helyezve

115 hozzászólás to “The left hand does not know what the right hand’s doing (Nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal)”

 1. fideszes haramiák said

  Mocskos országtönkretevők:
  http://m.mfor.hu/cikkek/makro/Ennel_nagyobb_pusztitast_nem_lehet_vegezni_az_orszagban.html

 2. reposztos barmok said

  Aranyos bácsi egyetért köntössel, Beer Miklóst gyalázza meg Fabinyt.
  Örül, hogy “a mi zsinatunk üde színfolt”.
  Igen, a becstelenség, a korrupt fidesznyalás üde színfoltja.
  http://reposzt.hu/comment/8513#comment-8513

 3. Dinka, a szófosó tenyészpatkány said

  Dinka, a hülye picha dicsérgeti a jakab nevű idióta gazember férjét és Kálvinhoz hasonlítja!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-08-14/dorogjenek-es-villamoljanak

 4. szkizo dad said

  Remek!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/13/soros-gyorgy-es-a-zold-labszag/

 5. Fővárosi Főügyészség said

  Amikor a Questor-ügy kipattant, Tarsolyt látszólag beáldozták. De azért volt egy B terv. Olyan vádiratot kellett készíteni, ami alapján nem lehet vádat emelni. Többezer oldalast, zavarosat, egyetlen konkrét vád nélkül. Ezzel bízta meg Ibolya Tibor Soltész Miklóst.

  • Poltpéteri Ügyészség said

   A Questor szarkenést azért nem lehet egyedül Ibolyára fogni, bármekkora gazember is. Polt még nála is nagyobb. Ezt a B tervet Ibolya nem egyedül eszelte ki. Polt sunyi feje is benne volt.

 6. Nem értem said

  Mi köze a Questor-ügynek a Hima-ügyhöz? Neki is volt befektetése a Questornál?

  • Kisjogász said

   A Questornak semmi köze Hima ügyéhez. Soltész Miklósnak volt köze mindkettőhöz. Ibolya Tibor mind a két ügyet őrá szignálta. Az volt a nyílt parancs, hogy ne nyomozzon, hanem mind Tarsoly Csaba, mind Balla Péter és Szabó András bűnügyét sikálja el. Csupa ilyen mocskos ügyet kapott, amikben a bűnözőket kellett tisztára sikálni és az áldozatokat belenyomni a szarba. Ez a közös pont a két megbízás között.

 7. Fővárosi Főügyészség said

  A szerencsétlen Soltész Miklóst a főnöke Ibolya Tibor hajszolta a halálba. “Miklóskám itt írd alá.” “Nem kellene talán előbb elolvasnom?” “Nem mert ígyis úgyis aláírod. Akkor meg minek pocsékolnád rá az időt?”

 8. Királyi vér said

  Csütörtökön Magyarországra utazik Akisino japán herceg, Akihito császár fiatalabb fiúgyermeke. A most 51 éves japán méltóság útjáról a császári udvar múlt héten adott hírt, az eseményről a japán média is beszámolt. A közlemény szerint Akisino augusztus 23-ig tartózkodik majd hazánkban, lánya, Mako hercegnő pénteken csatlakozik hozzá. A két japán arisztokrata a magyar állattenyésztés és képzőművészet iránt érdeklődik. Sertésfarmokat és más állattenyésztő helyeket látogatnak meg, de megtekintik Magyarország fontosabb képzőművészeti múzeumait is. Se Orbáncot, se a bajszos szart nem akartják látni.

  • Királyi program said

   “Sertésfarmokat és más állattenyésztő helyeket látogatnak meg, de megtekintik Magyarország fontosabb képzőművészeti múzeumait is.” – akkor lefordítom magyarra:

   Meglátogatják a cukorhegyen is túl élő mélysz@ros mangalicász lőrincet és a “rendkívül kifinomult” műkincs kölcsönzőt, a Seuso-ból kokainozó habonyit.

   • Japán fürj said

    Jó arcoknak tűnnek, örülök, hogy magyar politikusokkal nem találkoznak. Kurva nagy szerencse, hogy nem a magyar egészségügy iránt érdeklődnek. Egyébként van hat japán fürjem, megnézhetnék őket, pálinka is lesz…

   • A kis hercegnő said

    Mako hercegnő a legnépszerűbb királyi családtag Japánban. Szerelme kedvéért uralkodói rangjáról is lemondana. Mako ugyanis rangon alul kíván házasodni, választottját, a jelenleg ügyvédjelöltként dolgozó Komuro Keit a Nemzetközi Katolikus Egyetemen folytatott tanulmányai során ismerte meg.

   • Suba a subához said

    A kis Makónak lehetne annyi esze, hogy látszatházasságot köt európai uralkodó csemetéjével, mondjuk az Orsós Gáspárral, az ugyvédbojtárt meg bentlakó titkárként alkalmazza. Récsöl sógornő meg vinné soppingolni.

  • Kényszerprogram said

   Mi az hogy nem akarják se az államfőt se a miniszterelnököt látni? Ha sokat kekeckednek, akkor Mészáros meg Csányi beint a látogatásukra és se egy malacot, se egy talpalatnyi földet nem tanulmányozhatnak, mert másnak már nincs ebben az országban. A tv sem ad róluk hírt, a szállodák hirtelen lemondják a foglalást, a Balatonhoz sem engedi őket a Lölö, de még a timike fánkboltjában is zárva táblával szembesülnek. Majd itt megtanulják, hogy mi az az istenadta hatalom, ami náluk elvileg van.

   • Gésapárti said

    A japán csajok jöhetnek, a férfiak meg szépen maradjanak csak otthon. Ezek a szamurájok még a szart is kidolgoztatnák a magyar melósokból.

 9. Fővárosi Főügyészség said

  Soltész kolléga egy balek volt. Nem érdemelt halált, de egy ügyésznek nem kellene tűrnie, hogy használják. Pláne egy olyan bűnöző, mint Ibolya.

  • Pilátus said

   Nem balek volt, hanem megalkuvó. Nem érdemelt halált, de azért annyira nem kell sajnálni. Ha nem ilyenekből állna a magyarok zöme, Orbánt és bandáját már rég valagba rúgták volna.

 10. Szegedi Kolléga said

  Megírjátok nekem priviben mi történt Máté Tóth Andrással? Most elég távol vagyok Szegedtől, nem tudom kideríteni innen, mi az igazság.

 11. Dögölj meg magyar said

  Rothadó mentőállomás Vásárosnaményban – két stadionépítés között talán erre is oda lehetne figyelni

  • Naményi said

   Na igen, végre! Penészes fertőtlenítő helyiség, folyamatosan süllyedő, ingoványos terület – brutális állapotok uralkodnak a vásárosnaményi mentőállomáson. Az 1962-ben épült állomás sem higiéniailag, sem technikailag nem alkalmas a működésre. De mégis müxik mert nincs másik. A szabolcsi Seszták stadionokért lobbizik, nem a kórházakért a megyében.

   • Vanitatum vanitas said

    Egyesek agyában (illetve annak a hűlt helyén ), az egészség nem érték !! Annál inkább a foci. De persze, mindegy is. A hiúság úgyis csak akkor tér észhez, ha kielégült. Vagy még akkor sem. Hiszen ne feledjük: Magyarországon nem fogyasztói társadalom, hanem fosztogatói társadalom prosperál !

   • Irány Anglia said

    Majd lesz mentoallomas egeszsegugy kozbiztonsag….az “Uj elitnek az Uj vilagban”….addig is huzzunk innen minel tobben akiknek nem tetszik….

   • Állunk a vártán said

    Én nem megyek el és nem adom át a hazámat önként Orsós cigány bandájának. Majd ha kenyér törésre kerül a sor (remélem rákerül) ott leszek. Te meg messziről nézheted.

   • Labirintus said

  • Dögölj meg magyar said

   Az egészségügy – nem titok – előbb-utóbb teljesen fizetős lesz. Az, hogy – már elnézést – hol és mikor fognak megdögölni azok, akik mindezt majd nem tudják igénybe venni, azok számára tökmindegy lesz, akik szép és jól felszerelt klinkákon fognak majd gyógyulni.

  • Soros nevet said

   A penészt Soros György csempészte oda nyilvánvalóan azért, hogy lejárassa ezt az erős, büszke országot, ami úgy fejlődik, hogy az csoda.

  • Magyar holukauszt said

   Magyar kórházak = magyarirtás nagyüzemben. Ez nem holokauszt??? Mér nem? Ez is szándékos tömeggyilkosság. Hová tűnik a befizetett pénzünk???

 12. Rózsák tere said

  Miklós alszerpap szent ember volt, aki élete legfőbb kincsévé tette az üdvösséget, mert tudta, hogy ezen a földön a legnagyobb kincs az Isten szolgálata. Azt nem tudom milyen ügyész volt de egyházközösségünknek erős oszlopa volt. Talán nem neki való volt az ügyészi pálya.

 13. Megker(g)ült Orbán said

  “Hol nyaral Orbán”: a Krk szigeti étterem Tripadvisor oldalára maga a tulaj töltött fel egy közös fotót. Úgy látszik ezt a rajongót nem sikerült Orbánnak elkerülnie 🙂
  https://www.tripadvisor.co.hu/Restaurant_Review-g303830-d8286699-Reviews-Restoran_Lara-Punat_Krk_Island_Kvarner_Bay_Islands_Primorje_Gorski_Kotar_County.html

 14. Truant said

  Rendkívüli parlamenti ülés lesz hétfőn – a Fidesz-KDNP nélkül. Lógnak, hisz Orbán amúgy is nyaralni ment

  • Holiday said

   Az LMP és a Demokratikus Koalíció közösen kezdeményezte a parlament összehívását a nyári szünetben. A két párt a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban a CEU helyzetét, valamint a devizahitelesek ügyét szeretné megtárgyalni a rendkívüli ülésen. Az Országgyűlés összehívásához 40 képviselő támogatása kell, amit sikerült is összegyűjteni. Az ülés azonban biztosan határozatképtelen lesz, mert a kormánypártok nem vesznek részt a parlamenti munkában. Csak úgy, indoklás nélkül. Bár a Jobbik nem támogatta a rendkívüli ülés összehívását, a párt képviselői mégis elmennek.

   • Félút said

    Ennyit számít a Fidesznek a devizások helyzete. Félúton ott hagyták őket, s úgy tűnik ez most nem egy plakáttörvény, hogy mindenkit összehívjanak. Ez a valódi hozzáállása a pártnak, remélem mindneki látja.

   • útszéli ígéret said

    Senkit nem hagynak az ut szelen….

   • Árokpartom jártamba said

    Nem is hagyták őket ott. Belerúgták az árokba 😀

  • Ördögűző said

   Orbán a hasát sütteti, hiába sokat harcolt a démonjaival és Sorossal!

  • Keresztény biznisz said

   Persze a kereszténydemokraták is távolmaradnak. A sunyi számító szemforgató megélhetési keresztények…

   • Antiklerikális said

    Az egyház okozta a legnagyobb károkat, nem csak itt Európában is.Személy szerint az egyház csak erőszakszervezet.Célját nem akarja megvalósítani.Így ránk marad miképp élünk.A keresztény tanításokban nincs rossz.Az egyháziban igen.

   • bizniszegyház said

    A református egyház velejéig korrupt. Különösen Szabó püspök. Messze túltesz Bölcskein:
    A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a Svábhegyi Református Gyülekezetnek az építkezését, amelynek Orbán Viktor miniszterelnök is a tagja – értesült a Magyar Nemzet. Az egyházi közösség a Felhő utca 10. szám alatt található temploma mellett hozna létre református központot, a Felhő utca 6., illetve 8. szám alatti telkeken. Lapunk információi szerint ugyanakkor a terjeszkedésre kijelölt ingatlanok jelenleg nem a református egyház tulajdonában vannak, hanem a XII. kerület és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) tulajdonában. A két ingatlant emiatt a tervek szerint megvásárolja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, majd valamilyen módon az egyház kezelésébe adják. A már meglévő templom telkét például – egy 1999-es önkormányzati döntés szerint – ötven évig tartó ingyenes használatra adták át a gyülekezetnek. Nem tudni, hogy az ingatlanok most is csak használatra kerülnek-e majd az egyházhoz, erre vonatkozó kérdéseinkre ugyanis nem érkezett válasz.

 15. Fideszes Sukoró said

  Gyarapodó svábhegyi reformátusok

  “Pokorni Zoltán polgármester tavalyi előterjesztéséből ugyanakkor kiderül, hogy a Hegyvidék birtokában lévő telek 3645 négyzetméteres, értékét nettó 240 millió forintra, azaz négyzetméterenként 66 ezer forintra becsülték.” Ez az adat azért érdekes, mert a 12. ker. Önkormányzat 2009-ben eladott egy 8.000 nm-es telket, egy kissé frekventáltabb részén a kerületnek, potom 195 millióért. Az ügyészség azt mondta rá, hogy szabályosan felbecsülték, és a testület megszavazta. Hasonló ügyben a 7-ik kerületben a fél testületet perbe fogták, igaz azok mszp-sek voltak…

 16. svábhegyi gyarapodók said

  • XII. kerületi városatya said

   Az adásvételt nem az FKF szorgalmazta, hanem a magyar állam. Az állam a nemzeti vagyonkezelőn keresztül kezdeményezte a cég tulajdonosánál, a fővárosi önkormányzatnál, hogy az ingatlan az állam tulajdonába kerüljön.

  • Lelkészlakás said

   Én a képen egy lakóház építését látom… miért van az, hogy egy nem hívő polgár hozzá kell járuljon a tiszteletes szolgálati lakásának építéséhez? kicsi a valószínűsége, hogy ettől fog vallásossá válni…

  • Borivóknak való said

   A nem hívő polgár jól tartja a papokat. Pénzt is ad eleget (nem önként, törvény kényszeri rá), a klérus pedig, hogy nagyon finoman mondjam, tisztességtelenül él, gazdagszik, bort iszik és vizet prédikál….

   • Alles mit Mass said

    Az adófizetés általános kötelezettség, de annak ellenére, hogy egyházi adó még nincs bevezetve, az egyháznak juttatott javak és anyagi támogatások Orbán országában messzi túlhaladják a “megszokott” mértéket….
    Mi lenne ha még egyházi adó is lenne?

   • Ateista said

    A megszokott mérték is bántó egy nem hívő számára, de ami az elmúlt években folyik az még ezt is túlhaladja.. természetesen mindezt akkor csinálja a hirtelen vallási révületbe esett kormányzat, amikor ezer más helyen lehetne ezeket a forrásokat felhasználni hívők és nem hívők közös érdekében…

   • Kapzsiság egyház a neved said

    Érdekes lenne már egyszer összehasonlítani az egyházak oly sokszor megénekelt államosított vagyonát az elmúlt harminc év alatt meg vagy visszaszerzett tulajdon értékével, természetesen hozzáadva az ez idő alatt kapott anyagi támogatást is…

   • Kívülálló said

    Én közömbös vagyok az egyház irányába, nekem nem szükséges az útmutatásuk, de egy lehetőleg minél alacsonyabb állami támogatás mellett próbáljanak megélni abból, ami a dolguk, ne pedig az alkotmányban rögzített szekuláris állam minden mértéket meghaladó támogatásából, az átlag adófizető jólétének kárára….

   • SDG said

    Kapzsiság nem ártana a mértéktelen gazdagodását az egyházaknak adatolni, mert rágalmazni mindenki tud.

   • Kapzsiság egyház a neved said

    nagyon szívesen, csak az elmúlt hét híreiből:
    Zánka egyházi tulajdonba adása 25 milliárd stafírunggal… ehhez mit szól kedves olvasótárs?

   • SDG said

    Egyetlen esetből általánosítasz
    Ahhoz legalább 100-at kellene írni, de annyi lelkészt biztosan nem ismersz. Én viszont igen. Úgyhogy szálj le a magaslóról

   • Kapzsiság egyház a neved said

    ez nem az egyetlen, és nem is elszigetelt eset…
    a kedvedért nem fogok hosszú listákat összeállítani…
    de ha annyi lelkészt, de inkább “felsőbb egyházi méltóságot “ismersz, akkor nincs is rá szükség… akkor több esetről tudhatsz mint én 😀

 17. Bérunió said

  Az Európai Bizottság – meglepetésre – elfogadta a Magyarország és hét másik kelet-európai volt szocialista (kommunista) ország állampolgárai által indított ún. „európai béruniós” kezdeményezést, amelynek célja a bér-, illetve jövedelemszakadék csökkentése. Kezdődhet az egymillió aláírás összegyűjtése.

  • Hajrá Jobbik! said

   Meddig fog még tartani az az égető és feszítő jövedelem- illetve bérkülönbség, amely fennáll a nyugat-európai és közép- valamint kelet-európai EU-tagállamok között? – kérdezte Morvai az Európai Parlamentben. Hogyan lehetséges, hogy a bővítési folyamat során erre nem gondoltak, illetve mégis mit gondoltak, hogy hogyan fogják megakadályozni az alacsonyabb jövedelmű országokból a magas jövedelmű országokba történő elvándorlást?
   https://www.facebook.com/morvai.krisztina/?fref=ts&rf=107634029260024

   • The waste land said

    Tolunk nem volt tomeges a kivandorlas mint lengyelbol romanbol amig a svajci-hitelek el nem kezdtek bedolni….Ezzel inditottak meg….Nem veletlenul… Burkoltan az orszag “kiuritese” folyik….

  • Apollo torzó said

   A változást mindenki magában kezdje ha elégedetlen!
   Nincs hozzákötve a szalaghoz és nem is rabszolga, tanulhat, vállalkozhat, képezheti magát!
   Ja hogy csodát várni másra mutogatni könnyebb….

   • Troll takarodj said

    Jaj hagyjuk már ezt. Mindenki hibás csak a csodás orbánkormányod nem. Ha itt is olyan jövedelmek lennének mint nyugaton akkor szerinted elmenne ez a sok ember? Gondolkozz már fideszfan mielőtt baromságokat írogatsz!

   • Kalandvágy said

    Orbán előtt is volt kivándorlás!
    A németek körében még nagyobb az elvándorlás mint hazánkból.
    Sőt környezetünkben nálunk a legkisebb.
    Az emberek vándorolnak ki ezért ki azért….

   • Die beste aller Welten said

    Ne ámíts bennünket,mert még kiderül ez a paradicsom!
    Szent Péter most akasztotta le a kulcsát,hogy bemehessünk!:DDD

   • Troll takarodj said

    Sőt amióta orbán van a németek jönnek ide munkáért kuncsorogni! Na ne kábíts! Az emberek azért vándorolnak ki, mert a vikikéd kijátszotta a bankoknak a házukat, vagy mert elegük van abból, hogy a hó végén a gyerekek májkrémes kenyeret esznek napi háromszor! Ez a Magyar rögvalóság!

  • A Kriszta tiszta gyagya said

   Hát nem tudom , Krisztina fogyatékosnak született vagy a körülmények tették azzá. Mondok egy példát hátha ő is megérti , az én kertemben nem terem annyi termény mint a szomszédoméban, nem polgármestert bacogatom, hanem elkezdem locsolni , gazolni stb. Kedves Krisztine , egyre biztosabb vagyok abban hogy ön egy idióta, kár hogy országunkat égeti az unuóban.

   • Vizes az agya said

    Morvai egy ostoba idióta, akinek fingja sincs a gazdasági folyamatokról, ennyi ésszel akár agyat is operálhatna , mert ahhoz is kb. annyira ért mint a makrogazdasághoz.

 18. szkizo dad said

  Miért érdemes a reposztra kattintgatni?
  Megmondja a rosszarcú proli bunkó, az enyingi pap.
  http://reposzt.hu/blog/vendeg/2017-08-18/2-dolog-amiert-ide-kattintasz

 19. takaró mihály a fasiszta balfasz said

  Takarót, az idióta jobbikos balfaszt kitüntette Orbán már három éve.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2014/08/18/ujabb_fasiszta_majmot_tuntetett_ki_orban

 20. orbán elad bennünket az oroszoknak said

  Hívd be, Uram, az oroszokat!!!!
  Éljen Putyin őkegyelmessége!
  http://balramagyar.hu/2017/08/17/hivjuk-be-az-oroszokat-zsenialisan-szatirikus-nyilt-level-orban-viktorhoz/

 21. jakab a pap said

  Nem dőlt rá a fa Jakabra meg a repedtsarkú qrvájára
  Imádkozunk, hogy legközelebb ne tévesszen célt Isten lesújtó keze
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-08-17/vihar

 22. Kontra kitüntetése said

  Több reformátust kitüntettek aug. 20-án.
  Mindenekelőtt Vladárt, a pápai teológia volt rektorát (Magyar Érdemrend Középkereszt polgári tagozat) és
  Kontra Miklóst Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat)
  http://reformatus.hu/mutat/14005/
  Kontra megérdemli, de nem azért, amit a Károlin művelt. Ott nem csinál semmit, csak közelebb esik neki a Dózsa György út a szentendrei lakásához, mint a szegedi egyetem, ahol eddig dolgozott.
  Kontra legfőbb érdeme a Károlin, hogy elviseli nyilános röhögés és gúnyolódás nélkül a magyar nyelvtudományi (???) tanszék tehetségtelen, ostoba libáit, a magyar szakkal sem rendelkező Fóris Ágotát, meg a többi tehénfejű vénülő nőstényt.

  • értéket a Károlira! said

   De ha berúg – és ez nem fordul elő olyan ritkán – akkor bizony a szájára veszi a károli kőhülye némbereit meg kanjait, sőt még Balla rektort is!

 23. Kicsi a felcsúti világ said

  A Balaton térségében is dagadozik Mélyszaros.
  Orbán Viktor strómanja mostanában Balatonalmádiban és a Balatonakaliban vásárolgat.

 24. Lévai Anikó és Orbán mocskos ügyei said

  Lévai Anikó, aki fiatal korában a disznók után ganyézott az apja disznófarmján, most erdélyi arisztokrata nőkhöz dörgölődzik.
  https://videkicsajok.atlatszo.hu/forangu-holgyekkel-haknizik-a-miniszterelnok-felesege-a-tortenelmi-orszagreszekben/

 25. a reposzt Ferenc pápa ellen uszít said

  A reposzt nyíltan uszít Ferenc pápa ellen a legmocskosabb hazugságokkal:
  http://reposzt.hu/comment/8513#comment-8513

 26. ejaculatio praecox said

  Olvasni, simaagyú refik!
  http://huppa.hu/rezeda-prokariotak-ivadekai/

 27. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  Most jöttem meg a Szigetről, és persze ki is kellett aludnom magamat a sok bulizás után.
  Aztán belenéztem szokásos vérnyomásgyógyszerembe, a reposztba, ahol ezen a héten is tomboltak a spiclik KÖNTÖSSEL AZ ÉLEN, a giccsőrök, KÖVI DINKA MEG A FÉRJE és a többi nem barázdált agyú idióta, most még a rosszarcú enyingi pap is beleugatott.
  Még mindig nem tudják egyeztetni az alanyt és állítmánnyel, de kit érdekel, gondolják csórikáim, amikor a Viktor se tudja, mégis ő a világ vezére.
  A ti reposztos szellemi horizontotok pedig az orbán valaga, íme:
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-08-19/megis-mi-baj-szobrokkal

  • A reposztosok harcolnak a korrektség ellen said

   A Székely Attila nevű csótány őrületnek nevezi a politikai korrektséget.
   Igaza van: LE A KORREKTSÉGGEL!
   Ti mocskos hazug tolvaj banda sose gyakoroltátok amúgy se

 28. Balog a seggmagyar said

  Ezeket a csuhásokat tüntette ki a balfasz balog:
  http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/allami-kitunteteseket-es-szakmai-dijakat-adott-at-balog-zoltan20170820

 29. Preferencia said

  Orbán beindította a saját bizniszegyházasdiját, méregdrága ingyentelket tol a felekezetének.
  Még a minősíthetetlen Alaptörvény és az ugyancsak minősíthetetlen egyházi törvény szellemiségét is súlyosan megsérti az Orbán-kormány, ugyanis az egyházaktól való azonos és egyenlő távolságtartás helyett a kormány vallási-világnézeti tekintetben a legsúlyosabban diszkriminál, s a reformátusokat – bizonyára megvan ennek a politikai ára – előnyben részesíti a többi egyházzal és felekezettel szemben.
  http://pestibulvar.hu/2017/08/18/orban-beinditotta-a-sajat-bizniszegyhazasdijat-meregdraga-ingyentelket-tol-a-felekezetenek/

  • bevehetetlen egyház said

   Teszik mindezt közpénzből, egy olyan országban, amely vallási-világnézeti tekintetben plurális, sokszínű: van ilyen hitű, van olyan hitű, van egyház- és felekezeten kívüli, s van olyan, aki transzcendens hit nélkül éli tisztességes életét. A diszkrimináció a kormány részéről teljes, ugyanis közben

   AKADNAK EGYHÁZAK, AMELYEKET NEM SZERET A KORMÁNY: PÉLDÁUL AZÉRT, MERT ORBÁN SZEMÉLYESEN GYŰLÖLI AZ ADOTT EGYHÁZ VEZETŐJÉT,

   s ezt szintén kifejezésre juttatja, akár visszamenőleges törvényalkotással – vesd össze pl. a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség törvénytelenül és jogszerűtlenül megszűntetett és több bírósági határozat ellenére vissza nem állított egyházi státuszát.

   • SDG said

    Orbán azt mondta, hogy „mélyen motiválva érzi magát”, hogy a hiányzó összeg mihamarabb eljusson a gyülekezethez, majd kiemelte: „kormányunk jelszava a Soli Deo gloria (egyedül Istené a dicsőség)”, s ez indokolja a templomépítéseket.

   • Bizniszegyház said

    Semjén még néhány évvel ezelőtt, mély megvetéssel és gúnnyal beszélt egyes egyházakról, amelyeket keresetlen egyszerűséggel „biznisz-egyházaknak minősített.

    Jelen pillanatban – úgy tűnik – a legnagyobb hazai biznisz-egyház neve: Magyarországi Református Egyház.

 30. Vízágyú said

  http://24.hu/belfold/2017/08/18/trocsanyine-leslagozta-a-haza-elott-tunteto-devizahiteleseket/

  Az (i)gazságügyi miniszter is károlis oktató. Nem csoda, hogy a Károli lenyúlta az (i)gazságszolgáltatást. A felesége ugyanolyan bunkó mint ő. Vízágyúval lőtt ki a békés tüntetőkre.

 31. Gázolós gyilkos said

  A kétszeres gyilkos Mercédesz Ricsit őrizetbe vették. Vajon mi tartott ezen 3 hónapig?

  • Malentendu said

   “Kíváncsian várjuk, hogy a korábban már elítélt maffiózót hány napig tudja a pintérség láncon tartani.”

   Csak addig fogják, amíg nem tisztázódik a félreértés.

   • háziőrizet said

    Nagy esély van arra, hogy vizovicky mintájára háziőrizetbe kerül…kiderül, hogy ez is ismerte rogánt és már otthon is van.
    Észrevettétek, hogy amióta vizó bedobta, hogy rogánnal bizniszelt és fideszes politikus kurvázot és drogozot nála, egyből háziőrizetbe került és onnantól kezdve semmi hír róla…rogánt meg nem engedik a sajtó közelébe, és róla sem lehet hallani.

   • zsé said

    a félre értés tisztázódása,sikeressége pedig nagyban függ az őrizetbe vett gyanúsított anyagi támogatásától

   • Parasztáldozat said

    Amíg Pénztáros Lőrinc nyugodtan felvásárolja a Balatont és addig sem vele, hanem ezzel a kigyúrt gyökérrel foglalkoznak. Ha nagyon muszáj még be is áldozzák.

   • Coffee break said

    Csak nem?
    Mi történt? Valaki elnézhetett valamit. Az ilyeneket max kávéval kínálják és elnézést kérnek a “zaklatásért.”

    A többi ügyét is előveszik vajon, vagy szigorúan csak ezt a “csekélységet?”

   • Külüszem said

    Lehet összekapott Rogánnal

   • Lassú zsaru said

    Mi a lófasz tartott eddig?

   • Nyomós ok said

    Mentséget kerestek.

   • Pereputty said

    valójában családlátogatásra megy, igazságszolgáltatásról szó sincs…

   • Innocent said

    Karácsonyra otthon lesz! Nem csinált semmit, csak gyorsan hajtott, jogosítvány nélkül, két ember életét elvette, és hármat megnyomorított!

   • Neoton family said

    “Holnap hajnalig”

   • Kettős mérce said

    Annyit biztos nem kap mint Budaházy hiszen nem ártott a Fidesznek és újraszámolást sem követelt.

  • Ejnyebejnye said

   Biztosan felfüggesztettet kap.

 32. Árpi barátja said

  Finkelstein társával, George E. Birnbaummal együtt dolgozott a Fidesz választási és népszavazási kampányain, cégük honlapján a mai napig ott van referenciaként a párt kétharmados győzelme. A kapcsolat tényét Lázár János 2015-ben még tagadta, Orbán Viktor azonban nem sokkal később az RTL Klub kérdéseire már úgy válaszolt: „jól ismerem, nagyon kiváló és elismert szakember”, majd azt is elismerte, hogy alig két napja járt nála utoljára. Hogy Finkelstein pontosan kivel állt kapcsolatban, és ki fizette őt, arról csak ködös információk láttak napvilágot. Az Index korábban arról írt, hogy az egyetlen konkrét és kimutatható üzleti kapcsolat a magyar kormánykörök és Finkelstein között a Danube Business Consulting nevű londoni tanácsadó cég, amelyet Finkelstein és Habony Árpád közösen alapított.

  • Viktor esze said

   Nocsak! Még a végén kiderül, hogy nem magasságos bölcs Orrban Victor fővezérünk itt az “ész”. Egy kitanított szervilis báb? Pedig annyian rajonganak zavaros-útmutató szavaiért. Hiába, nincs új a nap alatt…

 33. Handó Tünde a fideszes Justitia said

  Mocskos ügyintézés a szegedi bíróságon: rögtönítélő vérbírák Handó Tünde intésére várnak:
  http://b1.blog.hu/2017/08/17/megszivja_akinek_az_ugye_szegedi_birosagra_kerul?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 34. köntös a világszellem said

  Köntös a fesztiválokat kárhoztatja, mint a modern világ gagyi örömünnepeit.
  Nem tudja, hogy az ókori bachanáliák, középkori farsangok stb. hasonló célt szolgáltak.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-08-19/eksztazis-es-depresszio

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: