Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The left hand does not know what the right hand’s doing (Nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 14, 2017

A Ravasz László blogról átvett alábbi poszt több érdekességet tartalmaz. Az egyik például az, hogy a Legfőbb Ügyészség helyt adott egy be se nyújtott fellebbezésnek. A másik, hogy Kisjogász itt botlott először Hima-ügyben Soltész Miklós nevébe. Ő az a korán haló ügyész, akire a Questor-ügyet is kiszignálta főnöke azzal, hogy azt is sikálja el. Csupa “impossible mission”. Csoda-e, hogy a Károli bűzlő Ibolyájának sorozatos csicskáztatását a jámbor görögkatolikus alszerpap, Soltész Miklós nem élte túl? – A Szerkesztőség

Szerző: Kisjogász

Az előző posztban közölt fellebbezésekre részben ellentétes tartalmú válaszok érkeztek közel egy időben, 2012. október közepén a Fővárosi Főügyészségről és a Legfőbb Ügyészségről, mintha nem tudná a jobb kéz, mit csinál a bal. A Legfőbb Ügyészségi válasz érdekessége, hogy oda Hima el se küldte a fellebbezését, csak kilátásba helyezte Tömöri Ibolya pofátlan határozatára. Hogy jutott el Hima fellebbezése a Legfőbb Ügyészségre, az iratokból nem derül ki, csak a Fővárosi Főügyészségnek, illetve a BRFK-nak címzett panaszok vannak iktatva. Valószínű, hogy ez a fellebbezés meg se íródott. Míg a Károli bűzlő Ibolyája által vezetett Fővárosi Főügyészség válasz nélkül hajtotta el a panaszost, a Legfőbb Ügyészség helyt adott Hima be se nyújtott panaszának, azaz kérés nélkül hatályon kívül helyezte Tömöri Ibolyát, és a fellebbezés megválaszolására utasította a Fővárosi Főügyészséget. A Fővárosi Főügyészség önmagához híven ezúttal is a bevált recept szerint utasította el a panaszt: beleírnak a határozatba valamilyen paragrafust, ha alkalmazható, ha nem, és a panaszos mehet Isten hírével, mert “jogorvoslatnak helye nincs”. De a Legfőbb Ügyészség másként gondolta. Még a “sértett” státuszt is visszaadta Himának, akit a károlis jogászok, élükön a Fővárosi Főügyészséget vezető Ibolya Tiborral, sértettből szimpla “feljelentővé” degradáltak. Vagy nem hangolták össze a válaszaikat, vagy a “jó zsaru, rossz zsaru” gémet nyomták, amelyben a “jó zsaru” szerepe a legfőbb ügyészségi ügyész Rádli Bélára jutott, a “rossz zsarué” pedig a Questor-ügybe aránylag fiatalon belehalt szerencsétlen fővárosi főügyészre, Soltész Miklósra.

Az alábbi elutasító határozattal lépett először képbe Hima-ügyben barátom, a görögkatolikus alszerpap, aki azt kapta főnökétől, a károlis oktató Ibolya Tibortól parancsba, hogy a Károli Jogi Karán fogalmazott mocskos irományokat kérdés nélkül, hunyt szemmel aláírja. Soltész Miklós jámbor alkatához nem illett a szerep. Ez a játszma nem is végződhetett másképp, mint a botcsinálta bad guy halálával. A “Néha az ügyészek is korán halnak” fővárosi főügyészségi sorozat, melyet Soltész Miklós emlékének ajánlok, valójában ezzel a poszttal kezdődik, az eddigiek csak előjátékok voltak a most kezdődő drámához.

Soltész Miklós, a korán haló ügyész

Tömör Ibolya hatályon kívül helyezve

55 hozzászólás to “The left hand does not know what the right hand’s doing (Nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal)”

 1. fideszes haramiák said

  Mocskos országtönkretevők:
  http://m.mfor.hu/cikkek/makro/Ennel_nagyobb_pusztitast_nem_lehet_vegezni_az_orszagban.html

 2. reposztos barmok said

  Aranyos bácsi egyetért köntössel, Beer Miklóst gyalázza meg Fabinyt.
  Örül, hogy “a mi zsinatunk üde színfolt”.
  Igen, a becstelenség, a korrupt fidesznyalás üde színfoltja.
  http://reposzt.hu/comment/8513#comment-8513

 3. Dinka, a szófosó tenyészpatkány said

  Dinka, a hülye picha dicsérgeti a jakab nevű idióta gazember férjét és Kálvinhoz hasonlítja!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-08-14/dorogjenek-es-villamoljanak

 4. szkizo dad said

  Remek!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/13/soros-gyorgy-es-a-zold-labszag/

 5. Fővárosi Főügyészség said

  Amikor a Questor-ügy kipattant, Tarsolyt látszólag beáldozták. De azért volt egy B terv. Olyan vádiratot kellett készíteni, ami alapján nem lehet vádat emelni. Többezer oldalast, zavarosat, egyetlen konkrét vád nélkül. Ezzel bízta meg Ibolya Tibor Soltész Miklóst.

  • Poltpéteri Ügyészség said

   A Questor szarkenést azért nem lehet egyedül Ibolyára fogni, bármekkora gazember is. Polt még nála is nagyobb. Ezt a B tervet Ibolya nem egyedül eszelte ki. Polt sunyi feje is benne volt.

 6. Nem értem said

  Mi köze a Questor-ügynek a Hima-ügyhöz? Neki is volt befektetése a Questornál?

  • Kisjogász said

   A Questornak semmi köze Hima ügyéhez. Soltész Miklósnak volt köze mindkettőhöz. Ibolya Tibor mind a két ügyet őrá szignálta. Az volt a nyílt parancs, hogy ne nyomozzon, hanem mind Tarsoly Csaba, mind Balla Péter és Szabó András bűnügyét sikálja el. Csupa ilyen mocskos ügyet kapott, amikben a bűnözőket kellett tisztára sikálni és az áldozatokat belenyomni a szarba. Ez a közös pont a két megbízás között.

 7. Fővárosi Főügyészség said

  A szerencsétlen Soltész Miklóst a főnöke Ibolya Tibor hajszolta a halálba. “Miklóskám itt írd alá.” “Nem kellene talán előbb elolvasnom?” “Nem mert ígyis úgyis aláírod. Akkor meg minek pocsékolnád rá az időt?”

 8. Királyi vér said

  Csütörtökön Magyarországra utazik Akisino japán herceg, Akihito császár fiatalabb fiúgyermeke. A most 51 éves japán méltóság útjáról a császári udvar múlt héten adott hírt, az eseményről a japán média is beszámolt. A közlemény szerint Akisino augusztus 23-ig tartózkodik majd hazánkban, lánya, Mako hercegnő pénteken csatlakozik hozzá. A két japán arisztokrata a magyar állattenyésztés és képzőművészet iránt érdeklődik. Sertésfarmokat és más állattenyésztő helyeket látogatnak meg, de megtekintik Magyarország fontosabb képzőművészeti múzeumait is. Se Orbáncot, se a bajszos szart nem akartják látni.

  • Királyi program said

   “Sertésfarmokat és más állattenyésztő helyeket látogatnak meg, de megtekintik Magyarország fontosabb képzőművészeti múzeumait is.” – akkor lefordítom magyarra:

   Meglátogatják a cukorhegyen is túl élő mélysz@ros mangalicász lőrincet és a “rendkívül kifinomult” műkincs kölcsönzőt, a Seuso-ból kokainozó habonyit.

   • Japán fürj said

    Jó arcoknak tűnnek, örülök, hogy magyar politikusokkal nem találkoznak. Kurva nagy szerencse, hogy nem a magyar egészségügy iránt érdeklődnek. Egyébként van hat japán fürjem, megnézhetnék őket, pálinka is lesz…

   • A kis hercegnő said

    Mako hercegnő a legnépszerűbb királyi családtag Japánban. Szerelme kedvéért uralkodói rangjáról is lemondana. Mako ugyanis rangon alul kíván házasodni, választottját, a jelenleg ügyvédjelöltként dolgozó Komuro Keit a Nemzetközi Katolikus Egyetemen folytatott tanulmányai során ismerte meg.

   • Suba a subához said

    A kis Makónak lehetne annyi esze, hogy látszatházasságot köt európai uralkodó csemetéjével, mondjuk az Orsós Gáspárral, az ugyvédbojtárt meg bentlakó titkárként alkalmazza. Récsöl sógornő meg vinné soppingolni.

  • Kényszerprogram said

   Mi az hogy nem akarják se az államfőt se a miniszterelnököt látni? Ha sokat kekeckednek, akkor Mészáros meg Csányi beint a látogatásukra és se egy malacot, se egy talpalatnyi földet nem tanulmányozhatnak, mert másnak már nincs ebben az országban. A tv sem ad róluk hírt, a szállodák hirtelen lemondják a foglalást, a Balatonhoz sem engedi őket a Lölö, de még a timike fánkboltjában is zárva táblával szembesülnek. Majd itt megtanulják, hogy mi az az istenadta hatalom, ami náluk elvileg van.

   • Gésapárti said

    A japán csajok jöhetnek, a férfiak meg szépen maradjanak csak otthon. Ezek a szamurájok még a szart is kidolgoztatnák a magyar melósokból.

 9. Fővárosi Főügyészség said

  Soltész kolléga egy balek volt. Nem érdemelt halált, de egy ügyésznek nem kellene tűrnie, hogy használják. Pláne egy olyan bűnöző, mint Ibolya.

  • Pilátus said

   Nem balek volt, hanem megalkuvó. Nem érdemelt halált, de azért annyira nem kell sajnálni. Ha nem ilyenekből állna a magyarok zöme, Orbánt és bandáját már rég valagba rúgták volna.

 10. Szegedi Kolléga said

  Megírjátok nekem priviben mi történt Máté Tóth Andrással? Most elég távol vagyok Szegedtől, nem tudom kideríteni innen, mi az igazság.

 11. Dögölj meg magyar said

  Rothadó mentőállomás Vásárosnaményban – két stadionépítés között talán erre is oda lehetne figyelni

  • Naményi said

   Na igen, végre! Penészes fertőtlenítő helyiség, folyamatosan süllyedő, ingoványos terület – brutális állapotok uralkodnak a vásárosnaményi mentőállomáson. Az 1962-ben épült állomás sem higiéniailag, sem technikailag nem alkalmas a működésre. De mégis müxik mert nincs másik. A szabolcsi Seszták stadionokért lobbizik, nem a kórházakért a megyében.

   • Vanitatum vanitas said

    Egyesek agyában (illetve annak a hűlt helyén ), az egészség nem érték !! Annál inkább a foci. De persze, mindegy is. A hiúság úgyis csak akkor tér észhez, ha kielégült. Vagy még akkor sem. Hiszen ne feledjük: Magyarországon nem fogyasztói társadalom, hanem fosztogatói társadalom prosperál !

   • Irány Anglia said

    Majd lesz mentoallomas egeszsegugy kozbiztonsag….az “Uj elitnek az Uj vilagban”….addig is huzzunk innen minel tobben akiknek nem tetszik….

   • Állunk a vártán said

    Én nem megyek el és nem adom át a hazámat önként Orsós cigány bandájának. Majd ha kenyér törésre kerül a sor (remélem rákerül) ott leszek. Te meg messziről nézheted.

   • Labirintus said

  • Dögölj meg magyar said

   Az egészségügy – nem titok – előbb-utóbb teljesen fizetős lesz. Az, hogy – már elnézést – hol és mikor fognak megdögölni azok, akik mindezt majd nem tudják igénybe venni, azok számára tökmindegy lesz, akik szép és jól felszerelt klinkákon fognak majd gyógyulni.

  • Soros nevet said

   A penészt Soros György csempészte oda nyilvánvalóan azért, hogy lejárassa ezt az erős, büszke országot, ami úgy fejlődik, hogy az csoda.

  • Magyar holukauszt said

   Magyar kórházak = magyarirtás nagyüzemben. Ez nem holokauszt??? Mér nem? Ez is szándékos tömeggyilkosság. Hová tűnik a befizetett pénzünk???

 12. Rózsák tere said

  Miklós alszerpap szent ember volt, aki élete legfőbb kincsévé tette az üdvösséget, mert tudta, hogy ezen a földön a legnagyobb kincs az Isten szolgálata. Azt nem tudom milyen ügyész volt de egyházközösségünknek erős oszlopa volt. Talán nem neki való volt az ügyészi pálya.

 13. Megker(g)ült Orbán said

  “Hol nyaral Orbán”: a Krk szigeti étterem Tripadvisor oldalára maga a tulaj töltött fel egy közös fotót. Úgy látszik ezt a rajongót nem sikerült Orbánnak elkerülnie 🙂
  https://www.tripadvisor.co.hu/Restaurant_Review-g303830-d8286699-Reviews-Restoran_Lara-Punat_Krk_Island_Kvarner_Bay_Islands_Primorje_Gorski_Kotar_County.html

 14. Truant said

  Rendkívüli parlamenti ülés lesz hétfőn – a Fidesz-KDNP nélkül. Lógnak, hisz Orbán amúgy is nyaralni ment

  • Holiday said

   Az LMP és a Demokratikus Koalíció közösen kezdeményezte a parlament összehívását a nyári szünetben. A két párt a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban a CEU helyzetét, valamint a devizahitelesek ügyét szeretné megtárgyalni a rendkívüli ülésen. Az Országgyűlés összehívásához 40 képviselő támogatása kell, amit sikerült is összegyűjteni. Az ülés azonban biztosan határozatképtelen lesz, mert a kormánypártok nem vesznek részt a parlamenti munkában. Csak úgy, indoklás nélkül. Bár a Jobbik nem támogatta a rendkívüli ülés összehívását, a párt képviselői mégis elmennek.

   • Félút said

    Ennyit számít a Fidesznek a devizások helyzete. Félúton ott hagyták őket, s úgy tűnik ez most nem egy plakáttörvény, hogy mindenkit összehívjanak. Ez a valódi hozzáállása a pártnak, remélem mindneki látja.

   • útszéli ígéret said

    Senkit nem hagynak az ut szelen….

   • Árokpartom jártamba said

    Nem is hagyták őket ott. Belerúgták az árokba 😀

  • Ördögűző said

   Orbán a hasát sütteti, hiába sokat harcolt a démonjaival és Sorossal!

  • Keresztény biznisz said

   Persze a kereszténydemokraták is távolmaradnak. A sunyi számító szemforgató megélhetési keresztények…

   • Antiklerikális said

    Az egyház okozta a legnagyobb károkat, nem csak itt Európában is.Személy szerint az egyház csak erőszakszervezet.Célját nem akarja megvalósítani.Így ránk marad miképp élünk.A keresztény tanításokban nincs rossz.Az egyháziban igen.

   • bizniszegyház said

    A református egyház velejéig korrupt. Különösen Szabó püspök. Messze túltesz Bölcskein:
    A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánította a Svábhegyi Református Gyülekezetnek az építkezését, amelynek Orbán Viktor miniszterelnök is a tagja – értesült a Magyar Nemzet. Az egyházi közösség a Felhő utca 10. szám alatt található temploma mellett hozna létre református központot, a Felhő utca 6., illetve 8. szám alatti telkeken. Lapunk információi szerint ugyanakkor a terjeszkedésre kijelölt ingatlanok jelenleg nem a református egyház tulajdonában vannak, hanem a XII. kerület és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) tulajdonában. A két ingatlant emiatt a tervek szerint megvásárolja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, majd valamilyen módon az egyház kezelésébe adják. A már meglévő templom telkét például – egy 1999-es önkormányzati döntés szerint – ötven évig tartó ingyenes használatra adták át a gyülekezetnek. Nem tudni, hogy az ingatlanok most is csak használatra kerülnek-e majd az egyházhoz, erre vonatkozó kérdéseinkre ugyanis nem érkezett válasz.

 15. Fideszes Sukoró said

  Gyarapodó svábhegyi reformátusok

  “Pokorni Zoltán polgármester tavalyi előterjesztéséből ugyanakkor kiderül, hogy a Hegyvidék birtokában lévő telek 3645 négyzetméteres, értékét nettó 240 millió forintra, azaz négyzetméterenként 66 ezer forintra becsülték.” Ez az adat azért érdekes, mert a 12. ker. Önkormányzat 2009-ben eladott egy 8.000 nm-es telket, egy kissé frekventáltabb részén a kerületnek, potom 195 millióért. Az ügyészség azt mondta rá, hogy szabályosan felbecsülték, és a testület megszavazta. Hasonló ügyben a 7-ik kerületben a fél testületet perbe fogták, igaz azok mszp-sek voltak…

 16. svábhegyi gyarapodók said

  • XII. kerületi városatya said

   Az adásvételt nem az FKF szorgalmazta, hanem a magyar állam. Az állam a nemzeti vagyonkezelőn keresztül kezdeményezte a cég tulajdonosánál, a fővárosi önkormányzatnál, hogy az ingatlan az állam tulajdonába kerüljön.

  • Lelkészlakás said

   Én a képen egy lakóház építését látom… miért van az, hogy egy nem hívő polgár hozzá kell járuljon a tiszteletes szolgálati lakásának építéséhez? kicsi a valószínűsége, hogy ettől fog vallásossá válni…

  • Borivóknak való said

   A nem hívő polgár jól tartja a papokat. Pénzt is ad eleget (nem önként, törvény kényszeri rá), a klérus pedig, hogy nagyon finoman mondjam, tisztességtelenül él, gazdagszik, bort iszik és vizet prédikál….

   • Alles mit Mass said

    Az adófizetés általános kötelezettség, de annak ellenére, hogy egyházi adó még nincs bevezetve, az egyháznak juttatott javak és anyagi támogatások Orbán országában messzi túlhaladják a “megszokott” mértéket….
    Mi lenne ha még egyházi adó is lenne?

   • Ateista said

    A megszokott mérték is bántó egy nem hívő számára, de ami az elmúlt években folyik az még ezt is túlhaladja.. természetesen mindezt akkor csinálja a hirtelen vallási révületbe esett kormányzat, amikor ezer más helyen lehetne ezeket a forrásokat felhasználni hívők és nem hívők közös érdekében…

   • Kapzsiság egyház a neved said

    Érdekes lenne már egyszer összehasonlítani az egyházak oly sokszor megénekelt államosított vagyonát az elmúlt harminc év alatt meg vagy visszaszerzett tulajdon értékével, természetesen hozzáadva az ez idő alatt kapott anyagi támogatást is…

   • Kapzsiság egyház a neved said

    nagyon szívesen, csak az elmúlt hét híreiből:
    Zánka egyházi tulajdonba adása 25 milliárd stafírunggal… ehhez mit szól kedves olvasótárs?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: