Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Stephen King, George Soros and the Fat Cat (Szent István, Soros György és a Pocakos Szarka)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 20, 2017

Szerző: PuPu

Hajdani szép május elsejék emlékét idézi, ahogy a Fidesz KB Agit-Prop osztálya kiadta az augusztus 20-i jelszavakat. Annak idején ez ugyan május elseje előtt volt szokásban, de az komcsi ünnep volt, most a keresztyén a trendi. Ez a szerencsétlen augusztus 20, mely már annyi mindennek volt ünnepe, miközben igazából soha semminek, kibírja ezt is – államalapító királyunk nevenapja ismét az aktuálpolitika foglya lett. Még tűrhetően is járt, kinevezhették volna Alaptörvényünk ünnepének, de hálistennek megúszta, hogy az Alaptörvény Asztalán gyakják a fiúk a demokráciát. Félreértés ne essék, az asztal felettébb alkalmas az aktusra, Tőkés püspök is prütykölésre használta az íróasztalát, amikor éppen nem a családjával teremtett rajta kapcsolatot – levélben. Most tehát keresztyéni alapon nem a Szent nevenapját, hanem veszélyben összeforró magyarságunkat ünnepeljük, az aktuális jelszó pedig, hogy választanunk kell Szent István és Soros György között!

Államalapító királyunk nem egy mai brand, ezer éve építgeti majd minden kurzus, talán csak Nagy Szulejmán tekintett el ettől. A magyarság építésének kipróbált harcosáról van szó, aki bármit tett is (például tökig vérben gázolva, idegen csapatok élén verte szét rokona csapatait, majd felkérte a kedves rokont, hogy a győzelem tiszteletére segítsen az új rendnek feldekorálni az országot) – jól tette. Ez praktikusan azt jelentette, hogy Koppányt négyfelé vágatta és a jelentősebb városok kaptak belőle a városkapu fölé egy-egy darabot a keresztényi irgalom nevében. De ne legyünk történelmietlenek, akkoriban ez volt az eljárásrend trónviszályok idején, amelyik győztes nem volt kegyetlen, azt nem vették komolyan, és úgy járt, mint Gyurcsány, aki egy virtigli puccskísérlet után nem merte becsukatni a kis pöcsöt, hanem demokratáskodott egy sort, meg is kapta aztán, amit megérdemelt. István viszont durván jó király volt, ő aztán nem lacafacázott, szentté is avatták, ahogy illik – ez a nép az erőt tiszteli, ennek híján az erőszakosságot. Viszont most ellenfele támadt a kormányzati kommunikáció szerint, az ellenfelet Soros (azelőtt Schwarz, natürlich…) Györgynek hívják, és bár ő sem mai darab, de azért ezer éves múltja még nincs. Szerintem nem is tudta ezidáig, hogy ilyen nevezetes történelmi személyiséggel keveredett ellenséges viszonyba. Valószínűleg azt hitte, hogy ellenfele a Pocakos Szarka, Puskás reinkarnációja, a Világpolitikai Tényező, de tévedett. Az embert ellenségei is minősítik, akár büszke is lehet erre a helyzetre, habár nagy bajban van, mert mi lehet egy Szent Istvánra tromf – estleg bemond egy Mózest?

De hát ez az ő baja, én inkább azon gondolkodom, hogy a lúdvári tanyán élő Juliska néni mit fog kezdeni ezzel a dilemmával? Merthogy ezidáig tudott választani, hiszen a tét legfeljebb a tizenharmadik vagy a tizennegyedik havi nyugdíj volt, és ez egyszerű dolog, aki nagyobbat mond és aláhúzza háromszor nemzetiszínű ceruzával, az nyert. Nade most, ez azért egy nehezebb helyzet, hiszen Szent Királyunk már csak az egyik kezével mutathatja az utat, azt is a papok cipelik egyelőre, mígcsak ki nem derül, hogy tulajdonképpen a Pancsó Arénában van a helye, Puskás Öcsi bronzba öntött lába, a Szent Bal mellett. Ellenben Soros még dacol a természet törvényeivel, sőt, tulajdonképpen ő az Ősgonosz, az Antikrisztus, mindennek oka, megelőzve hazánkban Putyint is, akinek státusza nálunk a boszorkány vállán ülő delfinével azonos – határeset. (Ha kitalálod herceg, hogy mi ül a vállamon, tied leszek, mondá a vasorrú bába, miközben a fekete macska méltóságteljesen nézelődött a vállán. Delfin, mondá a megrettent herceg. Határeset, ingatta fejét a boszi, aztán intett: jöhetsz…) Hogy Gyurcsány? Ugyan már, Soros őt egy pillanat alatt lenyomta, mint Süsü a cölöpöt, vele mostanában már csak Botka foglalkozik – sic transit gloria mundi, ugye… De ez a Soros, ez Amerikából küldi ránk a migrácsot, megerőszakolni Juliska nénit, de még a libáját is, elinni a drága magyar vizet, a férfiak meg mise helyett nem kocsmába járnak majd, hanem a mecsetben hasalnak és egymás seggét nézegetik, és akkor még a rituális mosakodásról nem is beszéltünk! Rengeteg pénze van, kitelik belőle akár egy tizenötödik havi nyugdíj is, el kellene ezen kicsit alaposabban gondolkodni… Az itt a kérdés, hogy Juliska néni hajlandó-e ujjat húzni a nagyhatalmú Sor(o)ssal a Világtényező kedvéért…

Idáig is nyilvánvaló volt, hogy Orbán sültbolond, de amit mostanában művel, az már a grazi agykurkászok számlájára írható. Hárommilliárdért építtet lelkigyakorlatos házat a XII. kerületben, oda fog majd bevonulni elmélkedni, ha végképp beketyózik. Államköltségen,  természetesen, legcélszerűbb lenne olyan intézményt építeni, melyben a cellákra csak a megbízható zárat kell felszerelni, aztán az első adandó alkalommal rákattintani a műanyaglakatot – hadd rohadjon el… A lakat, természetesen…

Az ország még úgy-ahogy egyben van, huszadikán meghallgatjuk az ünnepi szónokokat, akik – ellentétben nagyeszű ellenzékükkel – mindenütt ugyanazt a szöveget mondják. Hadd kívánjunk hát mi is a kedves olvasónak bort, búzát, békességet, otthonülő feleséget és bő gyermekáldást!

Amúgy meg egy józan főt országunk élére: Soros 4 prime-minister!

(Forrás: http://www.pupublogja.hu/2017/08/az-evszazad-merkozese-ketrecben-szent.html)

210 hozzászólás to “Stephen King, George Soros and the Fat Cat (Szent István, Soros György és a Pocakos Szarka)”

 1. cats on the blog said

  Tiltakozunk minden fajtársunk nevében a megbélyegző angol cím: FAT CAT ellen. Mi, a felis felis család tagjai karcsúak és ruganyosak vagyunk, lopni is csak határesetben szoktunk, pl. az asztalra helyezett bélszín vagy kacsamáj esetében.
  A POCAKOS SZARKÁk mennek a levesbe, jut eszembe, Ludvig-petrőczinek is ez a totemállata.

 2. shavua tov said

  Csak egy gój lehet ennyire bunkó, mint ez a pocakos rabló!

 3. Kalandozások kora said

  Áder üzeni a Kossuth térről: szüleink életében több volt a várakozás, mint a beteljesülés – még jó, hogy most többen kalandoznak Nyugaton, mint Szent István előtt…

  • Apró különbség said

   Van néhány beteg levezetés ebben a dumában. A kalandozó magyarok fegyverrel mentek nyugatra, ahonnan zsákmánnyal tértek vissza, nem pedig csóré seggel mosogatóként megélni, ahonnan meg nem térnek vissza.

   • Még egy apróság said

    A hazát annak idején a külső ellenségtől kellett megvédeni, ma meg a belső ellenség bomlasztja, és emészti el: Orsós és bűnbandája.

  • Bajszos szar said

   Semmi ember semmi beszéde!Közhely és lózung!

 4. shavua tov said

  A Pilisben – a föld szívcsakrája, tudjuk Szörényi Leentétől – meditációs központ épül.
  https://kolozsvaros.com/2017/08/20/nem-is-elvonulasi-kozpont-lesz-hanem-koronazasi-kozpont/

 5. Az egészségügy jobban teljesít said

  Jól vizsgázott a Fina Masters egészségügyi stábja szombaton délután, amikor egy 65 év körüli férfi rosszul lett, és víz alá merült a Duna Aréna egyik medencéjében A rendezvény egészségügyi biztosítását végző személyzet azonnal reagált, kimentették a vízből a férfit, elvégezték az első, életmentő beavatkozásokat, majd folyamatos újraélesztés mellett, rohammentő szállította a beteget a Semmelweis Egyetem Szív és Érsebészeti Klinikájára.

  • Kuzma Kuzmics még jobban teljesít said

   Csapajev elvtárs a sereggel éppen átkel a Don folyón, amikor a lova megbokrosodik és ledobja. Hű szolgája, Kuzma Kuzmics, azonnal a partra vonszolja és megkezdi az újraélesztést, úgy, hogy Csapajev karjait széttárja, majd nagy erővel a mellkasához nyomja. Minden ilyen nyomásnál Csapajev szájából kispriccel egy liter víz. Már vagy tíz perce tart a művelet, amikor Csapajev bágyadtan megszólal:
   -Kedves szolgám, Kuzma Kuzmics, húzd már ki a seggemet a vízből, mert kiszivattyúzod velem az egész Dont…

  • Damned place said

   Látszott már az elején, hogy elátkozott hely lesz ez. Nincs is még üzemeltetője, évi egymilliárdos fenntartási költség mellett. 😀

   (Amúgy a mentősöknek meg gratula. Legalább bennük még meg lehet bízni.)

  • Korhazi hullak szama emelkedik said

   A mentosokben siman!
   A mutetek jol sikerulnek, az apolasba hal bele a beteg.
   Eljen a magyar egeszsegugy!

  • Másodállásban jobban teljesítünk said

   Nem lepodnek meg, ha a Fina Masters stabja mellekallasban melozo mentosokbol allna 🙂

 6. Szabad sajtó said

  Tüntetés a Belvárosban most. Élő:

  http://24.hu/kozelet/2017/08/20/a-szabad-sajto-uton-tuntet-az-ellenzek-elo-kozvetites/

  • Karácsony a jövő! said

   Érdemes nézni, most épp Magyarország leenső miniszterelnöke, Karácsony Gergely beszél. Akinek nem sikerült kimosni az agyát a Károlin.

   • Operatív tiszt said

    Karácsony azt a Csengey Dénest idézte a végén, akit Kulcsár Szabó köpött be és nyíratott ki: “Európában akarunk élni, de mindahányan”.

   • szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

    Pedig a mocskos Szabó András mindent megtett, hogy kinyírja.
    Az ótvaros vénqrva felesége, a petrőczi meg, mintha véletlenül történne, megsimogatta a fenekét.

 7. Semjén plágium iskola said

  A Bajuszos Szar meg Tömjén ülnek az első sorban a körmeneten. Miért nem gyalogolnak?

 8. korrupt fidesz said

  Dögöljetek meg, mocskos gazemberek!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/19/ok-veletlenul-sem-korrupt-gecik/

 9. közpénzeső Vajdaságban said

  Szórják a pénzünket a Vajdaságban.
  Félmilliárd a kormánykommunikációra
  félmilliárd a szabadkai zsinagógára
  https://kolozsvaros.com/2017/08/19/es-mi-vegignezzuk-ahogy-igenytelen-korrupt-tahok-tonkreteszik-a-termeszeti-kincseinket-is/

 10. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  A kondás unokája megint mondott néhány nagy baromságot.
  http://gepnarancs.hu/2017/08/gondolatok-lazartol-nyugatra/

 11. Hol volt Orbán? said

  A faszomnak se hiányzott a pocakos szar(ka).
  http://europakavezo.blog.hu/2017/08/20/orban_megalazta_a_nemzeti_unnepet?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 12. orbán az undorító görény said

  Orbán igazi mocskos pofája:
  http://ellenszel.hu/2017/08/17/erosidegzetueknek/

 13. meg se zizzenünk said

  Megdöglött Finkelstein, a buzi zsidó, orbán tanácsadója.
  Pokolra szállt a rohadék, készíti a helyet orbánnak, lázárnak meg a többi szemétnek.
  Az ő segítségével tette a felcsúti rohadék pokollá az országunkat.
  http://nepszava.us/elhunyt-orban-esze-a-karaktergyilkossag-es-a-hazudozas-egyik-atyja/

 14. Lévai Anikó és Orbán mocskos ügyei said

  A parasztpi.a grófnőkkel mutatkozik.
  Bizonyára most is kanállal eszi a pörköltet, mint az apja disznóhizlaldájában.
  https://videkicsajok.atlatszo.hu/forangu-holgyekkel-haknizik-a-miniszterelnok-felesege-a-tortenelmi-orszagreszekben/

  • A paraszt…. c… p….. C…., akinek az apja a Horthy korszakban is gazember volt. Férje, o…. vlach c… Marosvásárhelyen éltek….(apuci a SECU gyilkológépezete volt, olajmaffiában, a koszi klánnal Csaucseszku ideje alatt). Biztos ezért szeretik ezt a mocskos cigány párost a román buták…

   • Nem akarjuk, hogy letiltsanak bennünket, ezért pontoztuk ki a kényesebb szavakat.

   • anonymanalyst said

    Kár volt kipontozni, mert így nem teljesen érthető. Nem kommentelők miatt tiltanak le, hanem posztolók miatt.

   • Ha még egyszer beszólsz, ITT HAGYOM AZ EGÉSZET! CSINÁLD EGYEDÜL!!!!

   • Nem értem said

    Én pedig végképp nem értem így kipontozva:
    A paraszt…. c… p….. C…., akinek az apja a Horthy korszakban is gazember volt. Férje, o…. vlach c… Marosvásárhelyen éltek….(apuci a SECU gyilkológépezete volt, olajmaffiában, a koszi klánnal Csaucseszku ideje alatt). Biztos ezért szeretik ezt a mocskos cigány párost a román buták…

    A mocskos cigány páros nyilván Orbán és neje, akik hülyítik az erdélyieket. De mit jelent az első mondat?

   • Dekóder said

    “A paraszt…. c… p….. C…., akinek az apja…”

    c… cigány, p… picsa, de mit jelent a nagy C?

    “Férje, o…. vlach c… Marosvásárhelyen éltek….(apuci a SECU gyilkológépezete volt, olajmaffiában, a koszi klánnal Csaucseszku ideje alatt)”

    Na itt vesztettem el a fonalat. Lévai István besúgó és cigány disznópásztor lánya Lévai Anikó, Orbán felesége. Az ő férje Orbán oláh cigány.

    De mi az, hogy Marosvásárhelyen éltek? Kik? És kinek az apja volt az olajmaffia gyilkológépezete Romániában? Orbáné???

    Állítsátok helyre, mert így tök zűrzavar.

   • Rám ne célozgass, kérlek! Nem én torzítottam érthetetlenné a szöveget. A nagy C mondat elején van. “Férje, o….” itt én pontoztam ki: egy gyakori roma családnév volt itt. c= cigány, vlach (ÍGY AZ EREDETIBEN) ‘oláh’. Utána nem nyúltam bele, nem töröltem SEMMIT, NEM ÍRTAM BELE SEMMIT. HA az üzenet írója meg akarja még jobban világítani, tegye, CSAK Ő TUDJA, MIT GONDOL.

   • Dekóder said

    Dehogy rád. Én Ibolyától várom a választ. Fontos infók birtokában lehet a román kapcsolatokról. Ez itt sokakat érdekel tekintettel az Orsós-család hatalmas erdélyi birtokaira. Ne ijeszd el, kérlek!

  • Bocs, ha a cigány szó kellemetlen, szerintem nem, hiszen a cigányok is cigánynak hívják magukat és nem romának. Szóval az apuci, Orsós Győző dolgozott az olajmaffiában, a Securitate tagja volt, a Koszi Klánnal együtt. Ott a marosvásárhelyi kőbánya alatti putriban laktak. Tehát Orbán Viktor, azaz Orsós Győző Mihály apjáról volt szó. Nyilván olyan jól teljesített akkoriban Csaucseszku idején (1940-ben született az apja), hogy hálából aztán kapott kiemelt vörös MSZMP tagkönyvet. Szerintem az is nyilvánvaló, hogy a SECUN-n keresztül szálak fűzték Csaucseszkuhoz is. Ezért kaphatott KÁDÁR idején kiemelt vörös párttagkönyvvet. A Gánti kőbánya is ezért lett a tulajdona, ennek emlékére adományozta a fiacskája. 2 évet Líbiában töltött Orbán apja, de oda biztos nem a Külkereskedelmi Minisztériumon vagy egyéb komoly helyeken keresztül jutott ki, mert én ott dolgoztam, ode ilyen alakot nem küldtek volna ki, illetve volt ismerősöm, akinek a fogorvos ismerőse élt Líbiában. Akkoriban Líbiában elkerített, elkülönített diplomata negyed volt, tulajdonképpen a védelmüket szolgálta. Hogy hol volt és mit csinált az akkor is még tanultan Orsós Győző, azt csak az a cég tudja, aki annak idején kiküldte. Nyilván nem “olajmérnöki” tudással rendelkezett. Egyébként pedig azt olvastam, hogy az üzemmérnöki diplomája sincs meg, csak a technikusi. Azt, hogy Marosvásárhelyen nőtt fel, az ottani egykori kőbánya alatt putriban (ezt maga Orbán is elismeri, hogy 16 éves koráig putriban élt, ahol WC sem volt….), azt a régi Igazságügyi Minisztérium emberi meg is örökítették fotóval. Azt, hogy az olajmaffiában volt, egy olyan volt külügyi szolgálatot akkoriban Romániában teljesített férfi volt feleségétől tudom, akit maga a férj is kicsinált volna, pedig elvégezte a bukaresti egyetem közgazdasági szakát és három nyelven beszélt a hölgy. Valószínűleg ezt máshol másnak is elmondta, mert nem volt hajlandó nyugdíjazásakor a Külügyminisztérium igazolni a külszolgálati éveket. Van neki Erdélyben fatelepe is, kastélyai, orosz és azeri számlákon bújtatott pénze. Az a szomorú, hogy Soros György is támogatta ennek a cigány bunkónak a hatalomra jutását. Van egy felvételt a YouTube-n, amit előadott, mit össze színészkedett, hiszen nemcsak a Szegény Dzsoni és Árnika c. filmben volt Orbán (orsós győző mihály) statiszta, de a MOZIÜZEMI Vállalatnál – amelyet katonatiszt vezett annak idején – is már gyilkolással volt megbízva. Senki ne dőljön be, ez a drága jó miniszterlnök nem csak bűnöző “jelennel”, hanem múlttal is rendelkezik. Egyébként kiskorában volt Bakócán, az ottani gyermekotthonban (Majláth Kastély), ahol érdekes módon volt egy olyan fiú a kis Orbán mellett, akit azóta is üldöznek és akinek Szily Katalin volt a gyámja. Nos az az akkori véres szájú MSZMP kiképzőhelye volt gyerekeknek, vagy politikust vagy gyilkost képeztek. A másik fiatalemberből, aki Orbánnal együtt volt és akit már többször ezért ki akartak nyírni, ez nem mondható el. Ha minden igaz és nem hazudik a fiatalember, akkor ma már Hágában van a Nemzetközi Büntető Bíróságon. Azért is fontos, mert Kásler Árpád ezt a bandát, az elmúlt 28 év népirtóit feljelentette a Hágai Nemzetközi Büntető Bíróságon népirtás és emberiesség elleni váddal Megnéztem angolul mindkettő, a deviza alapú csalás miatt is (de a szinte nem létező munkanélküli segély stb.stb.) a népirtás fogalmát és a “crime against humanity” fogalmát is valóban kimerítették. Kásler Árpád a Strassbourgi Emberjogi Bírósághoz is fordult, márciusban úgy nyilatkozott, hogy hamarosan megszületik az ítélet. Szerintem utána jön majd HÁGA.

   • anonymanalyst said

    Köszi a részletes kommentet. A cigány szó szerintem se sértő, valóban ők maguk is ezt alkalmazzák magukra.

   • Mezőtúri said

    Amit Ibolya előadott, szóról szóra igaz. Egy részletét szemtanúként is alá tudom támasztani. Orbán apját még nem Orbánnak hívták, hanem Orsósnak. Tény, hogy járt a Mezőtúri Főiskolára, nem voltunk évfolyamtársak, de még akkor ott volt, amikor én kezdtem, mint ahogy az is tény, hogy azt nem volt képes elvégezni. NNCS üzemmérnöki diplomája, valóban csak technikus. Ennek ellenére kiadták neki az aranydiplomát néhány éve – alapdiploma nélkül. Seggnyalásból vagy Orbán parancsára – ezt nem tudni biztosan.

   • Alcsúti András said

    Én pedig az erdélyi vagyonfelhalmozást tudom alátámasztani. Ennek a “szegény” miniszterelnöknek, aki összesen 700 ezer spórolt pénzt vallott be az adóhatóságnak, hatalmas vagyona van Erdélyben. Ahogy Ibolya írja: fatelep, kastélyok, focipálya, kisvasút és repülőtér épülőben. Talán a marosvásárhelyi putri miatt. Azokon a helyszíneken nagyzol, ahol cigány származása és szegénysége miatt kiközösítették, lenézték: Felcsúton és Erdélyben. Váradi András juhásznak azért kellett meghalnia, mert gőzerővel nyomozott Orbán erdélyi vagyon után, és közel járt a leleplezéshez.

   • Béla Bácsi said

    A bakócai gyermekotthon is igaz, ott dolgoztam. A kis Viktort ott még Orsósnak hívták. Azóta találkoztunk egyszer. Még nem volt miniszterelnök, de már volt pártja. Amikor megszólítottam, megijedt. “Psssszt Béla bácsi. El ne árulja hogy akkor még Orsósnak hívtak. Itt senki sem ismeri az igazi nevemet.”

 15. Csuti putrihuszár said

  Én nem vagyok biztos abban, hogy orbán sültbolond. Minden tette következetesen azt a célt szolgálja, hogy moccanni se tudjon az ország, törvényeivel tehetetlenné tette a társadalmat, és célját, határtalan gazdagodását is furfangos taktikával érte el.
  Amikor hülyeségekkel eteti az embereket, akkor azt ezért teszi, mert hülyének nézi és megveti a népet. Tapasztalata alapján rájött, hogy megteheti. A látszatra se ad, mert tudja, bármit megtehet.
  A 2002-es kudarcból levonta a konklúziót: mindig készenléti állapot fenntartására kell törekednie, ezért folyamatosan túl kell biztosítsa magát és rendszerét.

  • Kapzsi cigó said

   Több orosz és azeri bankban van számlája, menti az összelopott vagyonát, mert nem hülye, ahogy mi hisszük. Csak megviselik az idegeit az állandó hatalomféltés és a kapzsisággal járó bonyodalmak. Meg az, hogy tudja mi vár rá, ha egyszer lebukik.

  • Nyelvöltögető said

   A pszichopata egyik legfőbb jellemzője a rideg számítás, az érzelmek háttérbe szorulása és – legfőképpen – a lelkiismeret teljes hiánya.
   Az pedig mindennél veszélyesebb, amikor ilyen ember jut totális hatalom birtokába. Körül kell csak nézni az országban, milyen fizikai és mentális állapotban van…..

   Az ide vezető folyamat 1990-ban indult el…

  • Cassandra said

   Václav Havel írta Orbánról:

   “Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.”

 16. fineszes said

  Elpatkolt Finkelstein, de a magyar tanítányai még élnek!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/20/a-szellemi-kutmergezo-meghalt-a-pusztitas-marad/

 17. régi magyaros said

  Megnéztem a Studia Nova régi számait. Ezek a 90-es években jelentek meg, a Károli tudományos folyóirata volt. Karasszonnak, Kőszeghynek, Erdélyinek kitűnő írásai jelentek meg benne.
  Viszont Szabó Andrástól nem találtam semmit.
  Miért vajon?

  • régi kolléga said

   Szabó András megmondta, hogy ő olyan gyilkos fasisztákkal, mint Hegedűs püspök, olyan idiótákkal, mint Szilágyi Ferenc, olyan vén komcsikkal, mint Erdélyi, olyan pápista spiclikkel, mint Püspöki Nagy Péter nem publikál együtt.

 18. Kövi Dinka said

  Dinka, a büdös vidéki paraszttrampli már megint Kálvint vette az ótvaros szájára.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-08-21/nincs-udvosseg-automata

 19. gyülis spiclik said

  Orbánc meg a hitgyüli együtt egy amerikai videoban:
  http://nepszava.us/kozos-amerikai-propagandavideo-orbanrol-es-a-hit-gyulekezeterol/

 20. fideszes haramiák said

  Rohadjatok meg, fideszes bűnözők!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/21/azt-javaslom-lazar-janosnak/

 21. kövér a téboly sűrűjében said

  Pápán háromnapos konferencia lesz Hitélet és vallásos hagyomány a Kárpát-medencében címmel.
  Fővédnök: Kövér László, a köteleket követelő tébolyult állat.
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/18653/

 22. jobbról vagy balról szól a gépkarabély? said

  A fideszesek gyalázatosan használják fel az ügyészséget karaktergyilkosságra
  https://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/jogaszszemmel_akkor_en_most_koltozom

 23. "Holnap hajnalig" said

  Előzetes letartóztatás helyett házi őrizetbe került hétfőn a májusi Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított Molnár Richárd. Két vétlen fiatal magyar férfi meghalt miatta a buszmegállóban várakozva. A kecskeméti maffiaper korábbi vádlottját szombaton vették őrizetbe. És – láss csodát – már el is engedték… Még nyomkövetőt se kell viselnie…

  • Lefizetett bírák said

   “…a nyomozási bíró úgy ítélte meg, hogy elégséges alkalmazni vele szemben a házi őrizet kényszerintézkedési formáját…” Létezik az a vastag boríték, hogy egy “magyar” bíró úgy ítélje meg.

  • Szent István törvénye said

   Szent István törvényei közt szerepel:ha a bíró nem a kellő súlyú ítéletet hozza,vagyona elvesztésével büntessék. Látszik a gyilkos önelégült mocskos pofáján,hogy igencsak nyeregben érzi magát.

  • Arányos büntetés said

   Két halálos (és vétlen) áldozatért házi őrizet jár… Míg Czeglédi Csabát állítólagos pénzügyi szabálytalanságért vezetőszáron vitték el pár hete és azóta is a rács mögött rohad…

  • Tóni haverja said

   Ő is Rogán haverja, mint Vizoviczky. Azt se merték bevarrni, azt is “otthon őrzik”.

   • Ha Rogán és Vizoviczky haverja, akkor egyben Pintér cigány Sándor haverja is. Együtt dolgoznak….a RICSI pedig nem más, mint a SZTOJKA klán tagja.

   • Cosa Nostra said

    Igazad van. Pintér a nagyfőnök. Orbán is fosik tőle mint ahogy mindenki. Ricsi tudta hogy nyugodtan hazajöjet a Seychelle szigetekről mert nem esik bántódása. Megvédi őt a keresztapa.

  • Kettős mérce said

   Ha Orbán Viktor gyerekeit ütötte el, vajon akkor is házi őrizetben mosolyogna?

  • Komfort said

   Nem akarták megfosztani a kényelemtől: kokainos Ricsi házi őrizetből folytathatja az illetékesek befolyásolását

 24. Ludvig a babiloni parázna said

  Az Evangélikus Élet megemlékezett a förtelmes giccsszerző, a becstelen qrva Ludvig Ráday utcai ökörködéséről.
  Az indok az, hogy a babiloni parázna egy evangélikus asszony, Petrőczi Kata Szidónia becsületes nevét LOPTA EL.
  http://www.evangelikus.hu/petroczy-eva-konyvbemutato-2017

  • ludvig inkontinenciája said

   És még mi mindent lopott a szegedi nemibetegrendelő beszállítója!
   Csak tehetséget, műveltséget, jellemet nem tudott lopni!

   • Petrőczi a pöcegödör said

    Azt se tudja, mi az, aki a pártállamban a Bata Imrét szopta le, hogy a bárgyú versei megjelenjenek az ÉS-ben.

 25. Polpot Péter ügyészsége said

  A kokainista Polt Péter áldásával nyaral, jogosítvány nélkül vezet.
  A bűnözők paradicsoma Orbán vajda királysága.
  https://kolozsvaros.com/2017/08/21/felnivaloja-itt-nem-a-bunelkovetoknek-hanem-a-tisztesseges-polgaroknak-van/

 26. Soros a parlamentben said

  Azért nem foglalkozik a Fidesz a devizahitelesek ügyével, mert “Soros hívatta össze a rendkívüli parlamenti ülést”. Ez az idióta Kósa legújabb aranyköpése.

  • Plakátra gerjedők said

   Amikor a plakátokat kellett betiltani, akkor bezzeg nagyon gyorsan be tudtak sietni az országgyűlésbe a fideszes honatyák és rögtön volt rendkívüli ülés. Kár, hogy a több százezer devizahiteles nem ér meg nekik ennyit. El lehet gondolkodni, hogy valójában kinek az érdekét is képviseli a Fidesz.

  • analfabéta szavazó said

   Már régóta tudjuk, leginkább a saját érdekük vezetik őket. Mivel kb 2 millió ember kell a sima győzelemhez, a nyugdíjasok, a cigányok, meg az alulképztettekre utaznak. A demokrácia a megtéveszthető emberek tömegén alapul. Ez a népesség ~60 – 70%-a. Ez a megdönthetetlen rendszerük receptje.

  • Prolik pártja said

   Kósa csak hozta a szokásos formáját. Mindenre az arrogáns válasz, s a humorosnak szánt visszalövés. Holott a Fidesz manapság már minden, csak nem polgári, nem keresztény, nem nemzeti s nem fiatal. Egy igazi prolipárt lett, persze, hogy azokra hajt, akiket könnyű megvenni. Ideje nevet változtatni.

  • Play the Truant! said

   “Jól döntöttünk, hogy nem jöttünk el erre a parlamenti ülésre”. Valóban jól döntöttetek. Döntsetek így máskor is!

   • Hiánypótlás said

    Hiánypótló képek a Parlamentből. Fideszeseknek 3D-s szemüvegben ajánlom:

   • Álláskereső said

    Ez qrva jó munkahely. Hogy lehet oda bekerülni?

   • Ez a kurva jó munkahely ANGLIÁBAN nem létezik. Ott az alsó és felsőház tagjainak mindenkor kötelező a jelenlét, ezért fizetik őket. Nálunk csürhe van, nem Parlament. Amolyan jó magyar módra. Egyébként ha tudtok angolul, érdemes végig nézni egy-egy angol parlamenti közvetítést, elképesztő kemény stílusban, sokszor kiabálva, de mindent kitárgyalnak.

  • Soros reloaded said

   Nem unják még a sorosozást? Mert mi már nagyon.

  • KGBéla said

   Szerintem kamu, hogy Soros miatt nem foglalkozik a Fidesz a devizahitelesekkel. Inkább Kovács Béla miatt.

  • Habverő said

   “Politikai habkeverés szándéka”- így a fidesz ! No hiszen….. Bagoly mondja verébnek (….hogy ilyen fejjel, menjen keréknek. ) !!

  • Kubatov lista said

   Nem értek rá nagyon, volt fontosabb dolguk, telefonszámokat összegyűjteni, az adatbázist összeállítani a tájékoztató kampányhoz. Meg amúgy is SOROS!

   • Nyuggeruszítás said

    “Tájékoztató kampány”? Inkább a Nyuggerek uszítása a Jobbik ellen. Ez a legfélelmetesebb, legorbánimádóbb választói réteg.

   • Telefonos zaklatás said

    A telefonos zaklatás már meg is kezdődött, de az adatbázis nem pontos, mert nemcsak nyugdíjasokat hívtak fel. Egy komoly férfihang jelentkezik, és a Fidesz nevében bemutatkozva felidézi Vona sokat emlegetett szavait, amivel állítólag megsértette a nyugdíjasokat. “Ez felháborító!” – minősíti a Jobbik-elnök szavait a férfihang, majd arra szólít fel, hogy “ne felejtse el, amikor szavazásra kerül a sor!”

 27. csuti putrihuszár said

  Egyébként hol volt a Pocakos Szarka a nemzeti ünnepen?

 28. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh, a celli görény elélvezett Ágh Péter főfideszes gazember látványától.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-08-22/egy-unnepseg-lelekemelo-pillanatai

 29. Semjén zsolti költészete said

  Semjén beszólt a romáknak, aztán úgy értelmezték, hogy az egyetemistáknak.
  Szóval ki nem fizet Magyarországon adót?
  Hát a ki.aszott erdélyi meg kárpátontúli, vajdasági testvéreitek, akiket lóháton látogatsz meg, te böszme!
  https://kolozsvaros.com/2017/08/21/popec-vagy-zsoltika/

  • Adóelkerülő népcsoport said

   Ja, az egyetemisták azok, akik egy életen át nem fizetnek! Mert a hülye Tömjén azt mondta, hogy vannak olyan népcsoportok (később hozzátette: csoportok), akik egy életen át nem fizetnek adót. Ezen nincs mit magyarázni.

 30. antilop és felesége said

  Régen láttuk Rogánt, még Brüsszelben, amikor Orbánnak drukkolt.
  A pofája akkor is olyan volt, mint egy előrehaladott állapotú aids-esnek.
  Ezen a képen sem jobb a helyzet. Mellette a lüke felesége, kivételesen nem a köldökét mutogatja. Előttük Áder a töke előtt összekulcsolt kézzel, és a megpofásodott Semjén alfa-állapotban.
  Nem csoda, Erdő Péter locsog előttük valamit Szent Istvánról meg hasonló döguncsi dolgokról.
  http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/elokerult-a-fidesz-fekete-baranya-rogan-antal-de-most-sincs-valami-jo-formaban-105978

 31. Sintér barátja said

  Aki a ragyáspofájú olajmaffiózó belügyminiszter barátja, azt nem csukják le a bírák, akkor se ha bekokainozva jogsi nélkül a belvárosban 140-nel száguldozva megöl két embert és megnyomorít további hármat. Ilyen egy független bíró ítélete?

  • Grazi gumiszoba said

   Ugyan már, miket nem mondasz!
   Az etikus, politikailag teljesen független és kiválóan képzett bírói kar szorgalmasan és becsületesen teszi a dolgát, ehhez semmi kétség nem férhet.
   Egyébként is Sintér Sándorék jelentették, hogy két hét alatt rend lett – mit akarsz még többet?

   Magyarország jobban teljesít, senkit nem hagyunk az út mellett, megmutattuk Brüsszelnek, nehogy már Soros nevessen a végén, cukigabi a hibás, kérjenbocsánatot, elmúltnyolcév, kovácsbéla, csicskapárt…
   Naaa…
   Hová visznek…?
   Nem akarok injekcióóóóó….

 32. Nincs más út said

  Bárki bármit is mond, 18-ban el kell menni szavazni a Jobbikra. Minden más a Fideszt erősíti.
  A bal oldalt már szét darabolták. most ugyanazt csinálják a jobb oldalon. Felbiztatnak mindenféle törekvő embereket, akik havonta csinálnak 1-1 új pártot, amiknek a média jó nagy hírverést csinál, hogy jelentős erőnek tüntesse fel. Ezzel elhiteti az emberekkel, hogy itt valami nagy készül. Ez pont elég ahhoz, hogy szétszavaztassa az ellenfeleket. A többi már csak matek.

  • Hát van még a HAZA PÁRTJA Kásler Árpáddal, de hiába okos a fiatalember és rendes is, és vette a fáradtságot, hogy ezeket az országrombolókat a Hágai Nemzetközi Büntető Bíróságon feljelentette népirtás és emberiesség elleni bűntett vádjával, sajnos 2014-ben nem sikerült bejutnia a Parlamentbe. Gondoskodott róla az aljas ATV, hogy Árpádot lejárassák, pedig nem kis pályás fiú (egyébként három gyermekes családapa, Amerikában diplomázott, Svájcban a találmányát mutatta be….) Szóval Jobbik ide, Jobbik oda, én annak örülnék, ha Kásler Árpád a Haza Pártja bekerülne a Parlamentbe. A tisztességtől ugyanis ezek a Fidesz-es, MSZP-s, főként DK-es (Gyurcsány….) félnek és kifejezetten ellene vannak, mert ők is lopnak tovább, ha a FIDESZ kerül megint hatalomra. Érdekes, hogy Amerikában kétszer 4 év lehet, hogyan lehetséges ez Magyarországon, hogy valaki induljon harmadszor is? Ez az egész pártrendszer egyébként is elavult, Norvégiában egészen más rendszer működik.

 33. Novak esete Vonaval said

  Vona es Novak kozt semmi gond nincs, a felretetelnek mas okai voltak. Ha a Jobbik nyerne valasztast, Novak abban a pillanatban ujra a Jobbik elere kerulne. Sajnos a fideszes media teljesen raszallt Novakra a kemeny beszolasai miatt, elhiteltelenitettek, nevetsegesse tettek azon emberek elott, akik meg nem voltak Jobbik szavazok. Ha Novak marad, akkor az ilyen sajtohazugsagok miatt a Jobbiknak nem sok eselye maradt volna ahhoz, hogy uj valasztokat szerezzen, kiveve azt a 10% kemenymagot, de azzal nem lehet valasztast nyerni. Vona kenytelen volt felretenni Novakot ezen dolgok miatt, de csak atmenetileg. Vona tudja, hogy NOvak kivalo politikus, de a kenyszer ravitte erre a dontesre. Novakot fel kellett aldoznia azert, hogy a Jobbik novelni tudja a tamogatottsagat a part nelkuli, vagy a fideszbol vagy mszp-bol kiabrandult szavazok koreben. Novak felreallitasaval leallt a Jobbik Novakon torteno kinevettetese es lejaratasa, es meg is indult az uj szavazok szerzese. Csak sajnos a sok izomagyu szelsojobbos “jobbikos” annyira hulye, hogy ezt nem latja, csak azt, hogy Novakot kitettek. Igen, eppen ezert, mert nem volt mas valasztasa Vonanak a part tamogatottsaganak novelese szempontjabol. Ha a Jobbiknak is lenne mediaja, amelyik aljut a valasztopolgarokhoz, mint a vajna fele szennycsatornak, akkor Novakot sem tudtak volna lejaratni, mivel a Jobbik sajat csatornajan kozolhette volna azokat a valos hireket, amiket jelenleg csak a neten vagy 1-2 perces musoridoben tud megtenni.

 34. fideszes öregezés said

  Na mér éppen a nyuggereket hivogatja telefonon a Fidesz? A cigányok miért a nyugdíjasokat találják meg az öregezésben? Mert befolyásolhatóak. A nemzetáruló fidesz is öregezik mint a tanyasi cigók. Ez az egész telefonos lejárató kampány a Jobbik ellen nem más mint öregezés. A papok az öregek vagyonára hajtanak, Orbán pedig a szavazatukra. A cigányok pedig a párnájuk alá rejtett tízezresre.

 35. Angela M. Muhammed said

  Augusztus 16-án a münsteri kórházban megszületett Angela Merkel Muhammed, szír menedékkérők gyermeke. A már öttagú szír család 2015 óta él Németországban, a gyermek nevét pedig a kancellár iránti hálájuk jeléül választották.

 36. Kihívás párbajra said

  Tisztelt Miniszterelnök Úr!

  Ön egy gépi hang mögé bújva próbál meg engem lejáratni. A kampányának hitelességéről mindent elmond, hogy annak ötletgazdája az a Habony Árpád, akit pár éve jogerősen elítéltek, mert bántalmazott egy nyugdíjas házaspárt. Miniszterelnök Úr, semmi szükség a bujkálásra és a közpénzek számolatlan költésére. Üljünk le a nyilvánosság előtt egy élő televíziós vitára! Olyan valódi kérdésekről beszéljünk, mint a nyugdíjrendszer fenntarthatósága, a férfiak 40 év munkaviszony utáni nyugdíj lehetősége és a gyógyszertámogatás reformja. A helyet és az időpontot is Ön választhatja meg. S miután tudom, hogy 2006 óta menekül az ilyen viták elől, az ügy fontosságára tekintettel még azt is elfogadom – ha Ön nem mer kiállni ellenem –, elküldheti az egyik alelnökét is.

  Várom válaszát!

  Üdvözlettel: Vona Gábor

  Forrás: https://kuruc.info/r/2/176400/

  • Orbán mellélőtt said

   A Fidesz ezzel a telefonálós nyugdíjas témával nagyon mellélőtt. Teljesen kontraproduktív, hülyének nézve a nyugdíjasokat, akiknek az a része, akik nem fideszesek, pont hogy megemeli Vonát. Nem tartom kizártnak, hogy nem egy baloldali nyugdíjas fog ezzel átszavazni a Jobbikra.

   • fideszes nyuggersereg said

    Túl optimista vagy. A nyugdíjasok egy része valóban agyhalott sakkfigura. Sajnos…

   • szép szó és más semmi said

    Orbán beleőrült a Soros elleni harcba, a támogatói kb az iskolázatlanok és a nyugdíjasok. Ennyi ma a Fidesz. Egy jó tömény propganda.

   • Nem beleőrült, betegen született. Előbb-utóbb úgyis le kell mondani, nem véletlen, hogy Soros a brüsszeli gazdasági fórumon úgy nyilatkozott, hogy Orbán (orsós győző mihály) maffiaállamot épített ki, ahol a korrupciós és becsapások mindennaposak. Nos, reméljük, lesz ennek hatása, bár azt olvastam, Soros Antallt is megpróbálta lebeszélni arról, hogy az IMF adósságot fizessük, el akarta engedtetni, amit meg is kellett volna tenni, ahogy a lengyeleknek. Az viszont szomorú, hogy ez a cigány gyerek még élvezni fogja haláláig a vagyonát. Össze-vissza fog utazni, a háttérből keverni fogja a szart, persze, amíg valaki ki nem nyírja, ahogy Frei Tamás megírta ezt már a regényeiben…..ami késik, nem múlik.

 37. Pofára esett seggnyalók said

  Civis honoris causa (díszpolgár) címet adományoz Vlagyimir Putyin orosz elnöknek a Debreceni Egyetem. Az egyetem a honlapjára csütörtökön feltett közleményben számolt be szenátusának augusztus 18-i döntéséről. Azonban hiába a seggnyalás és a nagy felhajtás Debrecenben, Putyint a judo világbajnokság jobban érdekli, nem vesztegeti az idejét erre a kocsos keletmagyar falura.

  • Putyin fan said

   Nagyon helyes, épüljenek csak a jó kapcsolatok. Nálunk az áram 50 év múlva is negyede lesz a németnek.

  • Rusz-Putyin said

   Ha Sztálin lehet Budapest díszpolgára, akkor miért ne, egyébként javaslom még a Tiszta udvar, rendes ház, a Hős anya, valamint a műszakilag hibátlan metrószerelvény kitüntetést is Putyin számára, a legutolsót természetesen fakockából kifaragva.

 38. ZRI said

  Felmérés: 43% akar kormányváltást, 32% nem. Vagyis sokan akarnak kormányváltást, de nem elegen 😦

 39. Kubatov lista said

  Köztisztviselők szállították a nyugdíjaslistát a Fidesznek. Már annyira féltik az állásukat, hogy mindenre hajlandók.
  http://hirtv.hu/ahirtvhirei/kipakolt-a-ner-rol-a-volt-hivatali-vezeto-1401979

 40. Japán vendég said

  Orbánnal és Áderrel nem akart találkozni a japán herceg, erre összehozták Mészáros Lőrinccel egy disznótelepen. A hvg is ott volt, de a japán követség munkatársai eltakarták a kamerájukat, így nem készíthettek fotókat a császári családról Alcsúton.

 41. Kúpfej said

  Szíjjártó megszakította a diplomáciai kapcsolatot Hollandiával, mert a nagykövet megmondta az igazat Orbánról: marxista és úgy gyárt ellenséget, ahogy az Iszlám Állam. Mi ebben a valótlan?

  • Seggfej said

   Kúpfej már megint Orbánnal és magával azonosítja Magyarországot. Azért tombol, hogy a holland megsértette a magyarokat. Pedig csak az olyan hülyéket sértette meg mint ő maga és a cifó főnöke aki már alapból nem magyar hiszen roma. Nemcsak kúp alakú a feje hanem segg is.

  • Sakkozás diplomatákkal said

   Szíjjártó ezzel nem a hollandokat szívatja, azok tesznek rá, hanem a hollandiai magyar nagykövettel cseszett ki, de nagyon. A most visszahívott magyar nagykövet, Kocsis András alig több mint egy éve lett nagykövet Hollandiában. Kocsis 2016. július elején adta át megbízólevelét Vilmos Sándor holland uralkodónak a hágai Noordeinde királyi palotában. Kocsis – miután tavaly nagykövet lett – egy szívélyes videóban üzent a hollandoknak, dicsérve a holland–magyar kapcsolatokat. Kiemelte, hogy Hollandia az egyik legfontosabb kereskedelmi partnere Magyarországnak.

  • Keménykedő fos said

   Úgy keménykedik, hogy a nagykövet amúgy is elmenne.Egyébként azt is elmondta a holland, hogy Kúpfej szemtől szembe bájologni szokott amikor találkoznak.

  • ÁJK Illetékes said

   Engem a Károlin tanított a mostani igazságügyi miniszter, Trócsányi László, egykori párizsi magyar nagykövet. Ő mondta, hogy saját magát mindig is inkább afféle postásnak tartotta (meg az egész nagyköveti, diplomata “szakmát”), csak itt az “üzenetek” még titkosabbak és még inkább elsőbbséget élveznek. Szóval ő se a saját véleményét mondta, hanem a kormánya üzenetét, ahogy a holland is.

  • Szopottgombóc Péter said

   Persze, hogy tud a ‘mi szíjaknak is ártónk’ keménykedni, ha a maffia bandát vád éri, és ilyenkor milyen jól jön a ‘magyar ütőkártya … a népért teszem’ szólam!!!
   Minket ne vegyen bele a szaros politikájába, mert bármit is tesznek ott fent az országot bitorló maffiózók, semmi köze a néphez, ami csak kolonc a nyakukon, ilyenkor meg … lám, lám, “Magyarországgal! …és a “magyar emberekkel szemben”! … máskor, amikor a szaros, korrupt érdekeik úgy kívánják … hallgatnak, azt se tudják, hogy miféle országban vannak alkalmazásban, nem hogy kiállnának ‘Magyarországért, a magyar emberekért, a magyar népért, kultúráért, stb.-stb.’!!!

  • Szívás said

   A végén úgyis szívni fognak…

  • Vizipipa said

   Mit? Békepipát? A hollandnál biztos van valami ütős afgán cucc. Ha szerencsénk van mindketten kifexenek tőle.

  • Fapa-puccs said

   A fapapucsos megmondta az igazat. Azt is mondta hogy a “magyar” politikusok állandó jelleggel becsapják az embereket és ebben is 100%-ban igaza van…

  • Tulipános fan(fan) said

   Kúpfej keménykedésétől szerintem megállt a hollandok kezében a kanális.

  • Dutch affair said

   Szíjjártó kidobta a daccsot.

  • Sörös György said

   Többé nincs Magyarországon heinekem – gondolta a holland nagykövet.

 42. 8 dan said

  Az orosz elnök egy éven belül másodszor látogat el a magyar fővárosba. Bár az augusztus 28-i elnöki vizit csak pár óráig fog tartani, Vlagyimir Putyin a budapesti reptérről egyből tárgyalni indul Orbán Viktorral. Az aktuális világpolitikai témák közül Szíria, az Egyesült Államok és Ukrajna dominál majd, közös sajtótájékoztatóra nem kerül sor. Ezt követően Putyin a cselgáncs-világbajnokság megnyitóján vesz részt, ahova a Nemzetközi Judo Szövetség vezetője hívta meg még júniusban.

  • Mangalica telep said

   Vissza a mangalica témához!

   Példát kellene venni minden miniszter elnöknek Putyin fizikális állapotáról…hogy rögtön példával is éljek, Orbán lassan úgy néz ki mint egy mangalica…most akkor ki is az önző, felhalmozó, tudattalan, agresszor? Az orosz elnök, aki külsőségekben is a mértékletesség, belső nyugvás (a judo útja) és az elmélkedés tipikus példája? Vagy a dinnyehasu szotyolázo csuti cigány?

   • Igen, Putyin egyrészt rendezett életet él (a feleségétől is teljesen korrekten vált el, sőt, valószínűleg a feleségének már lehetett valakije), bár állítólag született egy fiatal hölgytől egy kislánya, de természetes, neki is jár a szerelem. Ami Orbánt (Orsós Győző Mihályt) illeti, nem csak hogy ronda, undorító képe van (amin látszik az alkohol és a drog), de valószínűleg HIV fertőzött lehet. Biztos olyan szerekkel kezelik, amely hízást okoz. Szotyolázni a legutolsó büdös bunkó cigányok szoktak a villamoson, tanult ember, aki jogot végzett, ilyet nem csinál. Azon csodálkozom, hogy Putyin szembe nem hányta még le.

 43. Balog a balfék reformer said

  Balog Zoltán épp Európa vitakultúráját akarja megreformálni Wittenbergből. Az emberi erőforrások minisztere a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából szervezett wittenbergi magyar napok megnyitója után arról beszélt: a reformáció által elterjesztett, kölcsönösségen és egyenrangúságon alapuló vitakultúrára volna ma is szükség ahhoz, hogy “jó szívvel lehessünk az EU tagjai”.

  • ÁJK Illetékes said

   A károlis gazságügyminiszter Trócsányi is vele van, Luther forog a sírjában ettől a két gazembertől.

  • Paritás said

   Ez olyan hülye mint a segg. Hogy akar egyenrangú lenni olyanokkal, akiknek a seggét nyalja. Ha én vezető szerepet töltenék be az EU-ban és az, aki a seggem nyalogatja, az arra kérne, hogy adjak neki egy pertu csókot, hát kiröhögném.
   Előbb tartást, tekintélyt és függetlenséget kell szerezni, majd utána álmodozni arról, hogy a vályú mellől az asztalhoz ülhetünk velük.

 44. Villámszülés said

  Villámgyorsan szüli az ellenségeket a FIDESZ. Gyurcsány már a múlté, de már Soros, sőt, Vona is, aki ellen telefonon hergelték a nyuggereket. Most a hollandok vannak soron, igazolva ezzel a holland nagykövet igazát a stratégiai ellenséggyártásról.

  • Finki is dead said

   Mindig is érzékeltem, hogy a fidesznek nevezett senkiházi alakulat (főleg annak ideológiai think tank-je és maga a capo di tutti capi) szocio- és pszichopata. Az meg végképp nem fér a fejembe, hogy egy szemmel láthatóan xeno- és homofób banda, és főleg annak tudathasadásos (ld. még skizofrén) feje, hogyan tudta elfogadni ennek a nyíltan bevallott meleg embernek a tanácsait? Netán befogták az orrukat? Ennyi erővel a Lendvay utca akár Ron Werbert is felfogadhatta volna tanácsadónak. Ja. hogy az a másik oldalnak adott tanácsot? Hát, van aki ennek, vagy annak ad ugyanolyan tanácsot. Mi a különbség?

   • Finki is Dead-hez annyit, hogy épp ma olvastam egy ELTE angol szakon tanító férfitól, akivel riportot csináltak, hogy ő maga megházasodott, mert el akarta fojtani a homoszexuális vágyait, két gyereket csinált a feleségének és aztán nem bírta tovább. Azt mondja a riportban, hogy az angol tanszékről sorra mennek be hozzá a fiatal egyetemista srácok és vallják be, hogy homoszexuális vonzalmaik vanna. Ennél még rosszabb a Bölcsész kar, a homoszexuális férfi állítása szerint. Sőt, azt mondja, hogy ez neki olyan volt, mintha egy csapot fojtott volna el..és ő úgy véli, hogy hamarosan társadalmi szinten fog kinyílni ez a csap…vagyis, magyarul: TELE vagyunk homoszexuális hajlamú fiatalokkal, nagyon sok a biszexuális férfi és nagyon sok az olyan házas férfi, aki házasságban marad látszatra, de olyan bárokba, szalonokba jár, ahol természetesen lazításként férfival “szexel”. Elképesztő…belinkelem ide, mindenki olvassa el. Azt mondja az úr (erről megvan a véleményem, hiszen még KÁDÁR JÁNOS sem engedte, hogy hálószobákban kutakodjanak…tehát nyugodtan felvállalhatta volna és nem házasodik nővel, mint ahogy most férje van…)

    Tőlem a vasfüggöny alatt még elvették a The Joy of Gay Sex című könyvet Hegyeshalomnál, ami egy nagyon rendes felvilágosító könyv volt. Később egy amerikai meleg barátom idős édesanyja jött látogatóba. Ő hozott még egy példányt. Bevallotta utólag, vágyott rá, hogy nyissák már ki a retiküljét, de nem nyitották ki. Akkor már mindenki azt hozott be, amit akart.

    Egyébként nagy a valószínűsége, hogy Orbán Viktor biszexuális, az is lehet, hogy HIV fertőzött. És annak is nagy a valószínűsége, hogy nyelvnyújtogatás nem pszichiátria gyógyszerek mellékhatása, hanem LSD vagy más kábítószeré.

   • https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vclyN0kUNSwJ:https://vs.hu/magazin/osszes/ez-a-konyv-kinosabb-mint-egy-melegbar-interju-nadasdy-adammal-0629+&cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_en%7Clang_hu

    Ez a link, hogy olvassátok és higgyétek el. A vallás nem más, mint a homoszexualitás megvalósítása egyházi keretek között. Szomorú tény, de így van. Minden egyházra vonatkozik ez, talán a reformátusra nem, hiszen ők engedélyezték a lelkészeknek a házasságot. De aki állandóan férfiak között van, annál valami biztos, hogy nem stimmel….

   • Theologina said

    Én is azt hiszem, hogy Orbán biszex. Azért rágalmazza Vonát, mert ő maga meleg. Projekció, azaz kivetítés. Ugyanolyan, mint Német Dávid látens homoszexualitása, aki azért jelentette fel a homokos fiút, hogy magáról elterelje a gyanút.

 45. Bérunió said

  Macron Kelet-Európában turnézik. Orbánra nem kívábcsi, mint ahogy a másik seggfejre, a lengyel elnökre sem. Hogy lesz ebből bérkonvergencia?

  • Csereprogram said

   Ha már annyira odavannak a lengyelek orbánért, hogy buszokkal jönnek tüntetni mellette, nem cseréljük el Beata Szydlo-ra?

   Vihetné magával maffiája pribékjeit, akarom mondani: “államapparátusát” is!

   • Polski fiat said

    Nem viszi,a lengyelek akiket idehozatott,mind fölbérelt lengyelek voltak!
    Pénzért csinálták!Jó pár lengyel barátom van,még a régi szép időkből,beszéltem velük és nekik elhiszem!

   • Az nem véletlen, hogy Donal Trump valóban megpróbálja a szerencsétlen Amerikát talpra állítani. Beata Szdylo nem fogott vele kezet, pedig látta, hogy Trump nyújtja a kezét……Nem véletlen, hogy Franciaország (Trump barátja) Csehország és Szlovákia már alapít egy új szövetséget, a Visegrádi négyeknek annyi (a lengyelek is mindig köpönyegforgatók voltak, megvehetők), Magyarország ha így meg tovább teljesen le fog szakadni. Most olvastam egy szociológus hölgy tanulmányát, 2020-ban több százezer olyan ember fog nyugdíjba menni, akik minimálbérre voltak bejelentve. Ha Orsós Győző Mihály, alias szabadkőműves nevén Dr. Or-bán Viktor a nyakunkon marad, teljesen tönkre megy az ország, és mivel Izraelben vízhiány van (már évek óta), fogadok, hogy viszi ki innen repülővel a vizet titokban…..

 46. Fideszes Öregezés said

  Az Alfahír értesülése szerint Rogán Antal – talán a miniszterelnök nyugdíjasverő tanácsadója, Habony Árpád javaslatára – kiadta a parancsot a Fidesz megyei pártkatonáinak: tartsanak sajtótájékoztatókat a megyeszékhelyeken, és kezdjék el helyben is hazugságokkal zaklatni a nyugdíjasokat, hátha nem mindenki veszi fel a telefont.

  • zaklató kampány said

   A Fidesz mivel eredményeket nem tud felmutatni ezért terrorizálja az egész országot, zaklatja a nyugdíjasokat és megpróbálja lejáratni politikai ellenfeleit…

  • Karafiath said

   Átbaszni egy oly sokszor megvezetett, mindig a rövidebbet húzó, fiatalon háborúba, majd diktatúrába került, abban felnőtt, majd később reménykedő tömeget – bűn. Kedves vezetőnk és sleppje kihasználta a hitüket, ellopta az életüket, naponta egyre durvább húzásokkal rántja ki a lábuk alól a talajt. Kicsi gesztus, nagy aljasság. Kicsibe kerül, nagy hasznot hoz.
   http://24.hu/poszt-itt/2017/08/26/karafiath-orban-atveri-a-nyugdijasokat-kihasznalja-hituket-ellopja-az-eletuket/

   • Vastagbőr said

    Orbán apátok figyel rátok, szól, hogy a Vona bánt titeket, szeressétek hát aput, adjátok érte mindenetek. Egyelőre elég lesz a szavazatotok is. Kaptok majd még a kampány során kis zsebpénzt, legyen nektek cukorkára, de aztán elég, csönd legyen! Mindehhez nem politikus-észjárás kell, mindössze pofa.

   • Karafiáth (Orsolya?) nem értek egyet veled. A nyugdíjasok többsége hazug ember, sok köztük a volt III/3-as besúgó és azt a pénzt forgatják, amit a FideSS-ne, dolgozó kölykeik nekik odaadnak. Lást Questor ügy, tuti hogy átlag nyugdíjasnak semmiféle befektetni való pénze nincs. Egy percig nem sajnáltam a Questor károsultakat sem. Ezek mind csalásból és korrupcióból származó pénzek voltak, mert az átlag nyugdíj Magyarországon 120 ezer körül van, abból nyilván nem tudott megspórolni senki több százezer vagy millió forintokat. A többinek, amelyik nem volt besúgó (tehát eleve Orbán rajongó kommunista), annak meg az Erzsébet utalvány és az év végén majd kiutalt pénzt az eszét fogja veszíteni és azt hiszi, ha Vona kerül hatalomra, akkor azt is elveszi tőlük. Nagyon sötét a magyar ember, hiszen ha nem lenne az, akkor itt igazi nyugati demokrácia és jólét lenne. 28 év alatt 28 évnyi GDP tűnt el, ehhez a nyugdíjasok is asszisztáltak, tisztelet a kivételnek. Egy magára valamit is adó nyugdíjas egyébként nem szavaz erre a cigánybűnözőre.

   • Karafiath said

    Ibolya! Talán a többség nem hazug, csak buta. Ha a sötét a csekély értelmi képességet jelenti nálad, akkor egyet értünk. Persze, vannak köztük rossz jelleműek is, de a többség talán csak megvezetett. Amúgy veled együtt remélem, hogy sok lesz a “magára adó nyugdíjas”. 🙂
    Ja, és nem vagyok Orsolya. 🙂

 47. Orbánék bizonyítványa said

  Nem sok ország költ hazánknál is kevesebbet az egészségügyre – olvashatjuk a Privátbankárban. Az Európai Unió tagállamai összesen közel 1058 milliárd eurót, az unió GDP-jének 7,2 százalékát fordították egészségügyre 2015-ben. Magyarország az unió átlagánál kevesebbet, GDP-jének alig több mint 5 százalékát költötte az egészségügyi ellátásra – derül ki az Eurostat pénteken kiadott felméréséből.

  • A nemzet gázszerelője said

   Mészáros beszállhatna az egészségügybe, így legalább érdekelt lenne a Fidesz a közpénz egészségügybe pumpálásában… Irónia off.

  • Lujzi kutya said

   Még nekem is jobb az ellátásom mint az átlag, TB-vel lenyúlt dolgozóknak… A gazdim biztos többet költ rám, mint a jövedelmének az 5%-a és mindig magánkórházba visz ha valami bajom van.

  • Árérték arány said

   Nem az a legfontosabb, hogy hány százalékot költünk egészségügyre, hanem az, hogy milyen az eredmény. (Értsd: mennyit lopnak el belőle.) Párhuzam: autópályák. Itt a százalékarány jó, de csak azért mert négyszeres áron építik, a minősége mégis silány, mert a háromnegyedét ellopják.

  • Rabok legyünk vagy betegek? said

   Csak egy adatot említek, ami vérlázító: a rabok napi ellátására több pénz megy el, mint a kórházban fekvő betegek napi ellátására.

  • halálország said

   A”geci”a halál országát építi! Hullákkal akarja benépesíteni orrbánisztánt! A fiatalokat elüldözted,most meg vakokkal,sántákkal,nyomorékokkal akarsz épitkezni?
   Menj a qrva anyádba!

   • Népirtás said

    Ha nincs pénzed belehalsz a várólistákba…
    Ez is a cél!
    Sajnos az egészségügy módszeres tönkretétele a magyar lakosság kiirtásának egyik formája…

   • Betegségügy said

    Manapság már nincs olyan hogy egészég-ügy, ami van azt inkább úgy lehetne hívni hogy “betegségügy”.

   • Nagyon kell vigyázni. Nálunk a kerületben egy jóképű, sportos fiatal családorvos szakon végzett orvos érkezett és mivel a leendő munkahelyemen az üzemi orvos azt javasolta, hogy váltsak vérnyomáscsökkentő, ez az eszement olyan vérnyomáscsökkentőt írt fel, aminek a legsúlyosabb és leggyakoribb mellékhatása a SZEPSIS, a vérmérgezés és mellé írt egy “krízis” gyógyszert, ami valójában egy SIMA ACE-gátló. És még a patikus is krízis gyógyszernek nevezte. Most próbálok háziorvost váltani, mert a Gyurcsány által felújított csodás kórházban nincs olyan labor, ahol a veseműködést vizsgálni tudnák (annak van egy spéci vizsgálati módszere magas vérnyomás esetén) és megmenekülni a drágalátos fiatal családorvostól. Egyelőre nincs pénzem, de már egyre több nagyon jó családi orvos van, maszek háziorvos, ahol mindenféle vizsgálatot elvégeznek. Persze, ehhez azért pénz kell. Viszont van a AFFIDEA nevezetű cég, amely nagyon olcsón és kiváló gépekkel csinál röntgenvizsgálatot, kiváló gépeik vannak, elég olcsón. Mammográfiát olyan géppel csinálnak, ahol eszébe sem jut összenyomni egy nőnek sem a mellét, teljesen spéci a szerkezet. Én a Budapesten, a Mammut II.-ben voltam náluk, ha valakit érdekel és hétvégén is nyitva vannak. Tényleg nem volt drága, és sok helyen ezeréves káros röngtgen (mellkas) gépek vannak.

   • Az egészségügy jobban teljesít said

    Balog Emminiszter és a fideszes média majd szépen elmagyarázza, hogy hány kórházat újítottak fel. Kihagyva persze hogy uniós forrásból. Az egészségügy legnagyobb rákfenéje mára az alulfinanszírozottság mellett a hihetetlen mértékű munkaerőhiány, konkrétan minden területen: nincs háziorvos, ápoló, szakápoló, orvos, de még technikai dolgozó sem

   • TB járulék said

    Ugyan már!
    Ballagj el egypár magánklinikára! Van ott minden, munkaerő, ápoló, szakápoló, orvos, de még technikai szaki is! 🙂
    Két hete én is benéztem egy problémám miatt, mert a kórházban a főorvos azt tanácsolta, ott szinte azonnal és jobb ellátást kapnék!…persze ő is ott rendel és jelentkezzek csak be a recepción…
    Első konzultáció 13.000.- így indul a tarifa…..
    A váróban nem lehetett leülni, annyian voltak.
    …ültek böcce, bárgyú tekintettel, majd perkáltak a sz@rházi orvosoknak!
    Mocskos orvosmaffia van M.országon, mely karöltve a gyógyszermaffiával kopasztják a szerencsétlen birkákat, miutánt ők egész életükben fizették a TB járuléknak nevezett adót!

   • Fotelrambó said

    Szomorú, de mielött itt mindenki nekiáll ugatni, kérdem én, kinek van mersze ellenszegülni a hatalomnak? Ha egy páran felállnak, úgy járnak mint a Budaházy Gyuri, a többi visszaül, és megy tovább az, ami eddig volt. Itt csak egy népfelkelés segít, de ahhoz nem szabadna 2,5 millió orbánistának lennie ebben a fos országban.

   • Orvost! said

 48. Gyakori vendég said

  Juhász Péter szerint Putyin már többször jön Orbánhoz, mint Brezsnyev Kádárhoz. Valóban, fél évvel ezelőtt már volt itt, és most újra jön. A judo vb persze ürügy. Sürgős parancsokat hoz a magyar tisztiszolgájának.

 49. Who will pay? said

  Bár a törökök viszonya az EU-val és főleg a németekkel nem a legjobb, de a migránsegyezmény egyelőre kitart. Persze csak akkor, ha az EU fizet. Erre figyelmeztetett mindenkit a költségvetési biztos. Günther Oettinger a brüsszeli Politiconak elmondta: a hárommilliárd eurós végösszeg úgy jön ki, hogy maga az EU egymilliárd eurót vállal magára. A többi kétmilliárdot a tagállamoktól várja Brüsszel. A lelkesedés kissé visszafogott, mint mindig, ha fizetni kell. Azt senki sem akarja, hogy megismétlődjön a 2015-ös nagy migránsinvázió. De fizetni se nagyon akar senki. A németek 500 millió eurót tettek a közös kalapba. Ez sok ugyan, de nem elég.

  • Pénz vagy kerítés? said

   Orbán azt kommunikálja a hülyéknek, akik ezt elhiszik, hogy az ő kerítése állította meg a migránsözönt. Pedig a pénz állította meg őket. Az, amit a törökök kapnak a migránsok visszatartásáért.

   • Pénzt vagy életet! said

    Valószínűleg ezért mennek a merényletek ilyen elszórtan, hogy emlékeztessék a jó európaikat, hogy érdemes lesz kinyitni a bukszát, különben jön Ahmed.

  • Pénzforrás said

   Mi miért nem kérünk egy kis védelmi pénzt, amiből kifizethetnénk a ránk eső részt? Ha nem fizetnek, mi is ráengedhetjük az osztrákokra, németekre őket, ahogy 2015-ben. 😀

 50. KSH kozmetika said

  A legfrissebb adatok szerint a bruttó átlagkereset 297 300 forint, ami nettó 193 ezret jelent. Ha a közmunkásokkal nem számolunk, akkor 202 400 forintot vihet haza átlagosan egy dolgozó – pontosabban egy olyan dolgozó, aki beleesik a KSH által megfigyelt körbe. Az átlagkereset önmagában nem sokat mond az átlagos dolgozó fizetéséről. Ha például tíz ember közül egynek egymilliós a havi nettója, a többi kilencnek pedig 111 ezres, akkor máris kijön a 200 ezres átlagkereset. A megoldás erre az lehetne, ha bemutatnák a keresetek mediánját is – ha mindenki bérét sorba állítanánk, ez lenne a középső fizetés, az a szám, amelynél az emberek fele többet keres, fele kevesebbet keres. A KSH azonban ezt a számot nem publikálja.
  http://hvg.hu/gazdasag/20170825_Hogy_jon_ki_a_300_ezres_atlagber_ha_ilyen_sokan_keresnek_kevesebbet#rss

  • KSH hazugság said

   A KSH sima propagandaközponttá silányult. Azt publikálnak amit akarnak és egészen pontosan olysmit, ami a kedvesvezetőnek teccik… Magyarán hazudnak. Nem igaz, hogy Magyarországon az átlagkereset 300 ezer, azaz havi 1000 euró.

   • Nyugger said

    És a nyugdíjakkal mi van? 3 millió embert érint és sokan csak a 28500 Ft kapják mint alapnyugdíjat,és nem az ők hibájukból!!!

   • Az a baj, hogy HVG is egy ócska propaganda hetilap lett, amióta nem Horváth Zoltán és Lipovecz Iván a vezetői…..átalakult FideSS seggnyalóvá, Tóta W. Árpád-féle “magyargyűlölő” zsidó szennylap lett…ha tájékozódni akarok, kezembe sem veszem. Inkább angolul nézek mindennek utána.

   • Csak a Jobbik! said

    Igazad van. Amelyik nem kormányszennylap, az zsidómédia. Nemcsak a hvg, hanem az index is. Én inkább a kurucnak hiszek, bár olvasom ezt is, azt is.

  • kdnp-s matek said

   Rétvári Bence féle gondolkodással: 1990 és 2017 között a keresetek 1000%-al nőttek. Közben a fogyasztói árak is, de az nem számít…

  • Adatszolgáltatás said

   Köztudott, hogy a NAV minden magyar adófizető személyi jövedelmét elkülönítve nyilvántartja és archiválja.
   Baromira érdekelne, hogy a KSH miért nem a NAV adatbázisa alapján dolgozik?
   Mi a francnak kér a KSH külön adatszolgáltatást a cégektől, amikor az adóhivatal már eleve részletes adatállománnyal rendelkezik?

   • Munkahelyteremtés said

    Attól, hogy a NAV adatbázisából egyetlen lekérdezéssel előállítható lenne ez a statisztika, nem lenne szükség egy rakás munkahelyre a KSH-nál. Ráadásul azt nem lehetne így-úgy becsülgetni, és benne lennének az alacsonyabb jövedelmet fizető mikrovállalkozások is.

  • Mészáros jobban teljesít said

   Szerintem kijön a havi 300 ezres átlag. Mészáros Lőrinc napi 800 milliója húzza fel 🙂

   • Átlagszámítás said

    Pistike kérdezi a nagyapját:
    – Papa, mi az az átlag?
    – Tudod, kisunokám, te 10 éves vagy, én 70. Ketten átlagban 40 évesek vagyunk, ami a legszebb férfikor, mégse tudsz dugni te se, meg én se.

 51. PolitikaiLogika said

  “A magyar kormány külpolitikai alapvetései:

  – hülye hollandok
  – hülye norvégok
  – hülye franciák
  – hülye Juncker
  – hülye CEU
  – hülye Merkel
  – hülye Schulz

  – éljen Putyin
  – éljen Erdogan
  – éljen Duterte
  – éljen Irán
  – éljen Azerbajdzsán
  – éljen Kazahsztán
  – éljen Türkmenisztán

  Mi most akkor kikkel vagyunk?”

  http://nyugatifeny.hu/2017/08/26/vago-istvan-mai-posztja-utan-a-normalisabb-fideszesek-is-lekopik-orbant

  • Külügy szarügy said

   Csak nem Száj-jártató elevenébe trafált a holland? “”nem pénzelhetjük a korrupciót” Szar ügy mikor az ember pofájába mondják az igazságot

 52. Jobbik és Ballik said

  Pupunak teljesen igaza van. Egységes orbánellenes pártot kell létrehozni a választás időtartamára, benne a Jobbikkal, amelyiknek 1 millió szavazója van. Mindenkire szükség van, aki ezt a korrupt mocsok bandát végre seggbe rúgja.
  http://www.pupublogja.hu/2017/08/tizmillio-strategia.html?spref=fb

  • Megélhetési kispártok said

   A legundorítóbbak a magukat “építő” kispártok, a Momentum, hogy az LMP-ről és a többiről ne is beszéljek.
   Ők csak arra hajtanak, hogy a szemétdombbá vedlett ország parlamentjében kukorékolhassanak jó pénzért, minimum négy éven át.

 53. Nativ said

  LEMOSHATATLAN SZÉGYEN EZ AZ EGYETEMNEK – PETÍCIÓ INDULT PUTYIN DEBRECENI EGYETEMI DÍSZPOLGÁRI CÍME ELLEN.

  Írd alá te is!
  https://www.peticiok.com/putyindebrecencivishonoriscausa

  • Debreceni Kolléga said

   Debrecen mindig is a legalja volt a tudományban és legelső a politikai seggnyalásban. A Szenátus szinte kizárólag olyanokból áll, akik készek bármikor a kormánynak tetsző álláspontra szavazni akkor is, ha szégyent hoznak a tudományra, városukra és az egész magyar nemzetre.

  • Putyin fan said

   Ha Orbán ellenesek vagytok az rendben van, sok millió ember az..Putyint viszont békén lehetne hagyni, Ukrajnában csak az oroszokat védi és különben is egész más emberi minőség mint a pocakos szarka, aki az ő farvizében próbál evickélni.

 54. www.facebook.com/orbanviktor said

  A második lány is kirepült a fészekből. Szombaton volt az esküvő Felcsúton. Kicsit kisebb felhajtással, mint a nemzet Récsölje.
  “Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!”

  • Stafirung said

   Akkor hamarosan Tamas is a mi labunkra fog allni ugye?!

   • Milábunk said

    A férj, Szokira Tamás nyíregyházi, a Fidesz EP-frakciójánál kezdett dolgozni, ma már Navracsics Tibor EU-s biztos kabinetjében dolgozik.

    Vagyis már azóta a mi lábunkon áll, mióta udvarol Orbán Sárának.

  • Sára saját lába said

   A saját lábára állt Sára nem kelt akkora ellenszenvet, mint a ronda paplanszájú nővére. És a mobiltelefonjára is jobban vigyázott a lakodalomban mint Récsöl.

   • EUs állás said

    “Szokira Tamás, aki eddig a gazdasági minisztériumban a Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárság titkárságvezetője volt”, most pedig már Brüsszelben Navracsics mellett.

    Ők is ki vannak stafírozva.

   • szotyizók said

    Szotyira Tamás? Bizonyára a felcsuti meccseken meccsen szotyiznak együtt.

   • Tőzsdefigyelő said

    Saját lábára? Azadófizetők tőgyére! Kíváncsi vagyok milyen befektetései lesznek a mi pénzünkből, mert akkor bevásárolok részvényeket. Amint mészáros gázszerelő részvényei is az egekbe emelkedtek.

 55. A nemzet gázszerelője said

  Megtalálták a nemzet gázszerelőjének másik horvátországi luxusnyaralóját is. A felcsúti milliárdosegy éven belül két tengerparti ingatlant is vett. Ezt a másodikat Vir szigetén:

 56. Egy lépés a szakadék said

  Orbán újabb húzása a holland nagykövettel ismét köznevetség tárgyává tette őt. Egyre zavartabb, kapkod, mint tót az anyja szoknyájához, de már a saját bandáján belül sem érezheti biztonságban magát.
  Viszont ahhoz már túl messzire ment, hogy visszaforduljon, vagy akárcsak be is húzza a féket, a tétet állandóan emelnie kell.
  Aztán egyszercsak bukik, mint Rottenbiller.

  • Hadüzenet said

   Immár csak egy hajszál választ el attól,hogy hadat üzenjünk Hollandiának,amely “operettoszág ” lévén nyiván kapitulál,amikor még el sem dördült az első puskalövés ./ A minősítés nem mástól,mint magától Deutsch Tompikától ered /
   Ezután Semjén királyi vadászmester fakó lován bevonul Amszterdamba,és ezzel Hollandia annektálása befejeződik.

  • Törpe bolsevik said

   Orsós vajdával, és jól fizetett rabló bandájával (amit a mi pénzünkből ellop és finanszíroz) megküzdeni a 2018-as válastáson reménytelen. Nyerni fog, ha nem is kétharmaddal. Jöjjön a nagy durranás, és ami ezt a beteg, pocakos, törpe új bolsevikot a történelem szemétdombjára veti.

 57. […] Stephen King, George Soros and the Fat Cat (Szent István, Soros György és a Pocakos Szarka) […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: