Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The dead Quaestor-Attorney (A halott Questor-ügyész)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 4, 2017

 

Szerző: Kisjogász

Az ügyészek néha korán halnak… – így kezdtem ezt a sorozatot, ami eljutott a drámai kifejletig, és még tartani fog egy darabig. Legalábbis a valóságban tudtommal máig nem zárult le.

Amikor több mint egy évvel ezelőtt a Rózsák téri görögkatolikus templomban Levente atya elbúcsúztatta a Questor-ügybe belehalt Soltész Miklós főügyészt és alszerpapot, majdnem sírt a megrendültségtől. Éles kontraszt Polt Péternek a rákoskeresztúri Újköztemetőben mondott beszédével, amely minden személyességet nélkülözve az ilyenkor szokásos közhelyeket tartalmazta: tehetséges, nagy munkabírású, fiatal stb. a megrendültség legcsekélyebb jele nélkül. Nemhogy könnyeket, még krokodilkönnyeket se hullatott azért a szolgájáért, aki abba halt bele, hogy mélyen hívő, alapjában morális lényként amorális parancsokat teljesített. Polt alig várta, hogy elkaparják áldozatát és távozhasson. Szemben Levente atyával, akit porig sújtott a döbbenet és a fájdalom. Akit így siratnak, mint Levente atya az alszerpap-főügyészt, az annyira elvetemült, gonosz ember nem lehet, mint amennyire az alábbi irat alapján látszik. Viszont aki egy ilyet képes aláírni, az Poltnál kvalifikálja magát a legrohadtabb ügyekre, mint amilyen a questoros szarkenés volt a Szíjjártó-haver Tarsoly érdekében, vagyis aláírja a saját halálos ítéletét.

Az előző posztban közölt elutasító határozattal a Hima-ügyben először képbe lépő Soltész Miklósnak az az “impossible mission” jutott, hogy indokolja Hima fellebbezésének elutasítását, ami a nagyon gázos Tömöri Ibolyának nem ment. Soltész természetesen nem olvasta Hima 2012. június 26-i fellebbezését, mint ahogy a saját nevében fogalmazott lesöprő választ sem. Ibolya Tibor parancsára látatlanban írta alá (ha egyáltalán ő írta alá) az ügyben keletkezett talán legszemetebb irományt, ami nem semmi a sok hazug, Balla Pétert és Szabó Andrást mentegető mocskos iromány között. Ezt a rágalmazásban és pofátlanságban világbajnok hamis tartalmú okiratot nem a Fővárosi Főügyészségen, de még csak nem is a Károli Jogi Karán fogalmazták, ott legfeljebb a jogszabályi álhivatkozásokat írhatták bele. A Károli és a magyar felsőoktatás legaljasabb figurájával, Szabó Andrással íratták meg, akinek a született intrikus Kulcsárszabó-MENY is besegíthetett még boldogult mézesheteik alatt. Az ügyészségen nem olvasták az iratot, így fordulhatott elő, hogy az abban foglalt állításokat a nyomozás adatai minden esetben cáfolják. Soltész Miklós se olvasta, még csak nem is látta. Amikor elkészült ez a minden ízében hazugságból álló hulladékhalmaz, ráírták Soltész Miklós nevét, egy ügyeletes aláfirkantotta, majd a károlis alkalmazott Ibolya Tibor – munkaruhát váltva – 2012. november 13-án rátette a Fővárosi Főügyészség pecsétjét. Az elfogultságot természetesen ezúttal sem jelentette feletteseinek.

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2017/08/19/the-dead-questor-attorney-a-halott-questor-ugyesz/

155 hozzászólás to “The dead Quaestor-Attorney (A halott Questor-ügyész)”

 1. jhnnsclvn said

  Átemelte karoligaspar.

 2. […] The dead Questor-Attorney (A halott Questor-ügyész) […]

 3. Kövi Dinka said

  Dinka már megint Kálvint nyalogatja a bűzös nyelvével. Önmagunk megüresítéséről, a kenózisról beszél.
  Dinkának szerencsére nem kell ezzel sokat fáradnia.
  Egész gusztustalan lénye üres, csak a végtelen butaság és mérhetetlen önbizalom tölti ki.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-09-04/helyet-adni

 4. Kötcsei zsenik said

  N tudják a fideszesek, hogy megállították-e Brüsszelt.

  • Bunkósági verseny said

   Fekete György a legbunkóbb, majdnem megveri a riporternőt a kérdésért. Kövéré a második hely. A harmadik a nővel a karján pökhendin provokáló fiatalabb vendégé. Hozzájuk képest Balog és Bencsik még udvariasak. A csúcspont a bunkó testőrök serege, akik Orbán megjeleneséker szinte a földből bújnak elő és fordulnak szembe fenyegetően a riporterekkel.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Az ügyészségi bunkósági versenyt viszont kétségkívül Ibolya Tibor nyeri. Hogy lehet lefolytatni egy nyomozást olyan ügyben, amelyben saját munkahelyi főnöke a terhelt? Ezért fegyelmivel kellene őt kirúgni.

   • Judge said

    Azért pedig, hogy Soltész Miklós nevű beosztottját a halálba kergette, fel kellene akasztani.

  • Kötcsei ebéd said

   “Minden területen érezhető a fellendülés”- tudjuk! Egyesek szerint már el is értük a csúcspontot, pl, Jeszenszky seggfej fia szerint, aki a kormány működésére a lehetséges 10-ből 15 pontot adna.

   • quo vadis? said

    De ha már teljesen fel vagyunk lendülve, azaz most a felső holtponton vagyunk- mivel úgy tűnik, hogy minden minden OK- akkor onnan hova vezet az út tovább?….vagy van a csúcsnál feljebb is….???

   • csuti lakos said

    Felcsúcs!

   • Zuhanórepülés said

    Felcsúcs után jön a bukás. Olyan ez, mint a körhinta, előbb a fellendülés, aztán a csúcspont és utána…

  • Bérunió said

   Miközben a Fidesz bebaszott Kötcsén, Vona meglovagolta Orsós cigány lábszagú vinnyogását és jobbikosította a pénzkövetelést Brüsszeltől. Csak nem az olcsó és vacak csirkehlóra, aminek nem a felét, hanem legalább a négyötösét lopta el a Fidesz, hanem a határvédők fizetésére. A blikkfangos “Bérunió” kampányhívószó jegyében.

 5. Lombroso said

  Ennek a jámbor fickónak nincs ügyészi képe. Pont úgy néz ki mint egy már a földi életben üdvözült pap. Ehhez képest érthetetlen, hogy öngyilkosságot követett el.

 6. Poltpéteri ügyészség said

  Egyetértek Fővárosi Főügyészséggel, hogy az összeférhetetlenség elhallgatása súlyos etikai vétek, ami Ibolya Tibort alkalmatlanná teszi nemcsak a Fővárosi Főügyészség vezetésére, hanem egyáltalán az ügyészi, sőt a jogászi pályára. Nade Orbansztánban ki foganatosítaná a szankciót? Talán a még nála is korruptabb főnöke, Polt Péter? Vagy a korrupt maffiaállam vezetője, Orbán Viktor?

  • Doctor of Law said

   Tegnap éjjel néztem a Dunán Spielberg filmjét, az Amistadot. Amerikai bíróságon játszódott 1839-ben, jogi küzdelem folyt félszáz afrikai vádlott életéért és főleg szabadságáért. A politikai érdekek azt kívánták, hogy ítéljék el őket. A bírókra politikai nyomás nehezült. Ennek ellenére igazságos ítéletet hoztak. A lecserélt, direkt az USA elnöke által választott bíró sem engedett a nyomásnak, mert mást diktáltak a tények és a meggyőződése. Majd az állemelnök fellebbezett, és az USA legfőbb bírósága is felmentette az afrikaiakat. Izabella spanyol királynő és követei nem értették, hogyhogy nem tudta a magas politika érvényesíteni az érdekeit a bíróságon. Erre az egyik szereplő azt mondta: “Amerikában az igazságszolgáltató hatalom független a végrehajtótól. Ezt minden amerikai érti. Ez a szabadság záloga.” Ezt Magyarországon majd 200 évvel később még mindig nem értik. A magyarok nem értik, mi az, hogy szabadság. Igaza volt Kertész Ákosnak, aki azt mondta, hogy a magyarok genetikailag jobbágyok. Szerencsétlen szolganép. Ezért uralkodhat rajtuk egy műveletlen tahó cigány törpe.

   • Szabadságot Csabának! said

    Tipikus példája a politikai nyomásnak az igazságszolgáltatásra Czeglédy Csaba esete. A fideszesek orra alá számtalan alkalommal borsot törő Czeglédy Csaba június 13-a óta őrizetben, illetve előzetes letartóztatásban van. Utoljára a Szegedi Járásbíróságon, az előzetes letartóztatás elrendeléséről folytatott meghallgatásakor volt alkalma nyilatkozatot tenni, azóta a nyomozók egyszer sem hallgatták ki, immáron közel három hónapja. Politikai utasításra tartóztatták le, noha nincs ellene egyetlen árva bizonyíték sem.

   • Sukorós áldozatok said

    De említhetnénk Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst is, akiket politikai utasításra ítéltek börtönre.

   • Judge said

    Soltész Miklós jámbor képe ellenére nemcsak alszerpap volt, hanem főügyész is. Papnak “al”, ügyésznek “fő”. Tudnia kellett mit tesz, amikor Ibolya utasítására a tényeknek és iratoknak ellentmondó határozatot írt alá. Azaz tudnia kellett, hogy nem szakmailag jár el, hanem a szakma ellenére politikai parancsot követ.

  • Keresztyén lelkiismeret said

   Érdekelne, vajon hogy alszanak Soltész Miklós gyilkosai: Ibolya Tibor és Polt Péter.

 7. Puzsér Róbert fan said

  Puzsérnek igaza van: Orbán azért öltözik hóttprosztó prolinak, hogy azt higgyékj, nincs esze szétlopni az országot.
  https://zarojel.hu/puzser-robert-ugyan-ki-hiszi-el-errol-az-igenytelen-lepattant-alakrol-hogy-milliardokat-parkoltat-kulfoldon/
  PEDIG VAN! ARRA VAN ESZE A MOCSOKNAK

 8. balog a legnagyobb barom said

  A rohadt balog szenteskedik.
  https://kolozsvaros.com/2017/09/04/undorito-ez-az-egesz/

 9. fideszes haramiák said

  Bugrisék Kötcsén
  http://zsurpubi.hu/cikk/2159-szerinted-kie-kotcse-legjobb-csocse/

 10. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh arról pofázik, mit tegyen az irományaival.
  Te már rengeteget tettél a zsidóvicceiddel, te rohadt, utlsó, antiszemita tetű!
  Dugulj el!
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-09-05/palackposta

 11. Gyilkos a károli said

  Gyászeset a Károli kommunikációs tanszékén.
  Veszélyes üzem a károlis kommunikáció, tudjuk régen.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/850-gyaszjelentes-2.html

 12. orbán megtébolyodott said

  Orbán tovább akar rombolni.
  https://zarojel.hu/orban-viktor-mar-az-ujabb-negy-eves-uralkodasara-keszul/

 13. Corruzione said

  A Kúria a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) korábbi döntését helybenhagyva hitelesítette a korrupciós cselekmények jelenleginél hosszabb, legalább 12 éves elévülési idejéről szóló népszavazási kérdést kedden. A Vágó Gábor korábbi LMP-s parlamenti képviselő által magánszemélyként benyújtott kérdés úgy szól: „Egyetért-e Ön azzal, hogy a korrupciós bűncselekmények büntethetősége legalább tizenkét év elteltével évüljön el?” Az NVB hitelesítette május elején a kérdést. Miután az NVB tagjai 5:5 arányban szavaztak, Patyi András elnök hitelesítést támogató voksa döntött. Az NVB határozata ellen fellebbezést nyújtott be Melles Marcell, az Alapjogokért Központ munkatársa, így került a Kúria elé az ügy. A fellebbező azzal érvelt, hogy a kérdés nem egyértelmű. A Kúria szerint azonban az NVB határozata helyes volt, a kérdés kizárólag egyféleképpen értelmezhető, és arra irányul, hogy a korrupciós bűncselekmények büntethetősége legalább tizenkét év elteltével évüljön el.

  • Pofon a szarnak said

   “A Kúria a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) korábbi döntését helybenhagyva hitelesítette a korrupciós cselekmények jelenleginél hosszabb, legalább 12 éves elévülési idejéről szóló népszavazási kérdést kedden” – ennek, így, mi értelme???

   Ha így megy tovább, még 12 év múlva is maffidesz lesz, akkor pedig adtunk csak a sz@rnak egy pofont… Legyenek inkább ELÉVÜLHETETLENEK ezek és a politikai hatalommal visszaélve, bűnszervezetszerűen elkövetett cselekmények!

   • Radikális said

    én inkább %-októl függetlenül, a politikai “elit” lesötétített furgonnal történő begyűjtését, brutális kínvallatását, végül megsemmisítését preferálnám…

   • Pragmatikus said

    Én kínzás és megsemmisítés helyett inkább az ellopott pénz visszaszedését preferálnám.

   • Radikális said

    A pénz visszaszedése magától értetődik. De ne ússzák má meg ennyivel!

   • parasztvakítás said

    Szerintem is parasztvakítás, mert:
    1. Nem kapnak semmit érte ez alap…
    2. Ha esetleg kapna érte valamit:
    a. Meg lett beszélve ennyit megér neki…
    b. Lép külföldre egy olyan országba, ahol nincs kiadatás…

  • Curious said

   Ki ez a Melles Marcell? Biztos ő is vastagon érintett a korrupcióban, azért próbálja a népszavazást megfúrni.

  • Színjáték said

   Ez csak egy színjáték a Polt vezette ügyészség és a Handó-féle OBH mellett..

 14. Trianon said

  Csongrád-Csanád megyévé neveztetné át Csongrád megyét hétfőn benyújtott parlamenti javaslatával Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Csongrád-Csanád megye székhelye is Szeged lenne. A tényleges névhasználatra Lázár János önálló hatálybalépési időpontot javasolt: 2020. június 4-ét.

 15. Feminista said

  Szél Bernadett személyében először lett nő miniszterelnök-jelölt!

 16. red rat said

  A kormány 30 milliárdot adott a refi iskoláknak.
  Ebből csinálják azt a mérhetetleül szar oktatást és kútmérgező indoktrinációt.
  http://reformatus.hu/mutat/14058/

  • anonymanalyst said

   Nyilván azért öntik számolatlanul a milliárdokat ebbe a feneketlenül mély kútba, mert a reformátusok kútmérgezésben mindenkinél hatékonyabbak.

 17. Kvóta bukta said

  Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az állami rádióban vasárnap lényegében elismerte, hogy a közelgő pervesztésnek kívántak elébe menni a kerítésszámla benyújtásával. Ha ott bukta lesz, ami biztosra volt vehető, akkor a kormánynak is villantani kell valamit a szavazók előtt. Az Európai Bizottság szinte azonnal jelezte, nem adnak pénzt a kerítésre. Ez pedig nyilván kapóra jön a kormánynak a kvótaper elvesztése után.

  • Lopott ötlet said

   Nem orbán érdeme a kerítés sem. Orbán egy felolvasóember. Nincs döntése, nincs gondolata, nincs véleménye. A migránsok elleni védekezést a Jobbik 2011 óta mondja a parlamentben, mire a fidesz lerasszistázta. 2015 nyarán 150 ezer migri masírozott át az országon. Megtelepedtek a Keletiben, tele volt a híradó. A fidesz népszerűsége minden felmérés alapján mélyzuhanásban volt. Már ekkor tudtuk és mondtuk, hogy most fogja ellopni a Jobbik migriprogramját és lám tényleg ez lett. Ettől ismét nőtt a népszerűsége a hazug, korrupt, hazaáruló pártnak.

  • Van megoldás said

   Jöhet az összes kecskabaszó, ha letelepedési kötvényt vesz! Gyurka segít.

  • Orsós röhög a végén said

   Orsós kapott egy hatalmas pofont, de csak röhög rajta. Ez volt a terv: zsebre rakja, és majd a kampányban előveszi, jól fog az még jönni.

   • Pharaon és társai said

    8 ezer migránst és családtagjaikat már befogadtunk 2013-tól egészen a közelmúltig, egy olyan letelepedési kötvénybiznisz keretében, amiben a szabályok kijátszásával könnyedén legális státuszt szerezhettek maguknak elítélt bűnözők, ahogy volt is rá példa, egyébként akár titkosszolgálatok előtt is nyitva állt a lehetőség ilyen módon az EU-ba juttatni embereket (olyan hatékony az ellenőrzés, hogy pl. Pharaon sem jelentett korábban nemzetbiztonsági kockázatot, holott több évtizedes nemzetközi szélhámos tevékenysége jól dokumentált volt). Ezeknek a gazdasági bevándorlóknak nincs a mienkétől eltérő kultúrája? Vagy ezt otthon felejtik? Nincs eltérő bőrszínűk, idegen nyelvük stb., ami veszélyezteti a mi etnikai homogenitásunkat?

   • MatematikaiLogika said

    Mi az a befogadandó 1200 migráns a már befogadott 18 ezerhez képest, akik ráadásul olyan gazdagok, hogy biztos nem tekinthetők rászorultaknak? Egy állítólag keresztény 10 milliós ország nem képes 1200 szerencsétlen, az életükért futó menekültet befogadni, miközben 18 ezer nem a háború, legfeljebb a törvény elől menekülő adócsalót pénzért befogad?

   • brüsszeli ajándék said

    A Fidesznek ez nem pofon, hanem ajándék. A választások előtt eltudják mondani, hogy nem,csak azért sem fogadnak be egy migránst sem, de ehhez össze kell fogni a nemzetnek és Orbán Viktorra kell leszavazni….!!! Aztán persze a választások után csendben kiegyeznek Brüsszellel, mert azért az uniós pénz kell a fideszes vadászházakra…. Jól jár a Nyugat is, Orbán is.

   • Kötvénybiznisz said

    Nem 18 ezer, hanem 22 ezer kötvényest engedtek be hivatalosan. Nem hivatalosan mégtöbbet. Köztük nemzetközileg körözött bűnözőket. Ennyit ért az átvilágításuk.

   • Okmányiroda said

    Nem védem Orbánt, de akik letelepedési kötvényt vettek, azok valószínűleg rendelkeztek saját vagyonnal, és mindenek előtt személyazonossággal.
    Szemben azzal a milliós hordával, akik egy szál mobillal, pár ezer euróval, okmányok nélkül illegálisan áramlanak Európába.
    Ez a különbség “köztük”.

   • Inkognitó said

    személyazonossággal??? 😀 Okmányiroda, olvastál te a témában bármit is?

   • Pharaon és társai said

    Személyazonosság?! – röhögnöm kell. Ezek valszeg bujkáló köztörvényes bűnözők.

  • HUXIT said

   Lenyomtatok a Soros-bíróságon? Itt a válasz nesztek!

   • Válóper said

    Egyetértek. A feleségedtől is elválnál, ha rád kényszerítene olyan szabályokat, amiket nem akarsz, még akkor is ha viszi a fél házat.
    Vagy papucs leszel és lenyelsz mindent vagy odabaszol.

 18. fideszes kommunikáció said

  Még több lóvé az erkölcstanra!
  http://hirpatak.hu/meg-tobb-penzt-kolthetnek-hit-es-erkolcstanra/
  Minek ide a milliárdok, NÉZZETEK FEL ORSZÁGUNK VEZETŐIRE, Orbánra és bandájára, és vegyetek példát róluk, gyerekek!

 19. Curious said

  Azt honnan veszitek hogy Szabó András fogalmazta az ügyészségi határozatot? Értem én, hogy Szabó Andrásból sok mocskos rágalmat kinéztek, de ez mégiscsak jogi szöveg.

  • Kisjogász said

   Az egész meghamisított tényállásból, amelyet Zsengellérék neten olvasható Jelentése is cáfol. Hima nem 2010. március 8-án tett először bejelentést, és nem azért, hogy saját témavezetéseinek ellopását tisztázza, hanem már 2008. novemberében a bukott Baranyai Katalin fogadása miatt. Ennek köze nem volt saját témavezetéseihez, nem volt benne érintett, doktori iskola vezetőjeként tiltakozott. Petrőczi akarta ilyen módon a bukott barátnőjét doktoráltatni és saját magát témavezetéshez juttatni. A továbbiakban Hima folyamatosan jelezte, hogy Szabó András és cinkosa, Demes-Kőfalusi Krisztina titkárnő ketten gyártják és ketten írják alá a doktori iskolai iratokat az ő háta mögött, kvázi az ő nevében. Erre azt hazudni, hogy Hima “felelős” Szabó András dékán okirathamisításaiért és a “felelősségét el is ismerte”, csakis Szabó András ötlete lehet. Már Zsengellér is leírta, hogy Szabó azt az utat választotta, hogy a saját vétkeiért más nyakát dugja a hurokba. Ez a szabóandrásos érvelés jelenik meg ebben az ún. indoklásban. Ezt más nem írhatta.

   • Paplanaláfingó said

    Világéletében ezt csinálta. Már gyerekkorában is. A paplan alá fingott, majd amikor az egész szobában büdös lett, valamelyik testvérére fogta.

 20. Lánglovag said

  Egy a Himáéhoz teljesen hasonló bosszú történt az országos katasztrófavédelemnél. Egy tűzoltó levelet küldött Pintér Sándornak egy megyei katasztrófavédelmi igazgatóság több vezetőjének összefonódásáról, vezetői hibákról, az összeférhetetlenségi szabályok kijátszásával maszekolásról, haverok és szeretők felfelé ívelő karrierjéről. Ahelyett, hogy a visszaéléseket vizsgálták volna, hajszát indítottak a levél szerzője után, és poligráfos vizsgálat megtagadása miatt kirúgtak valakit, akire ráfogták a levelet. Az üzenet egyértelmű: sem névvel, sem név nélkül nem tűri meg a felsővezetés, hogy akárcsak a visszaélések halvány gyanújára is rávilágítsanak. Szakmai alapú megítélésről pedig ebben a rendszerben szó sem lehet
  http://www.langlovagok.hu/tuzvonal/1233_poligrafos-vizsgalat-a-katasztrofavedelemnel

  • ElemiLogika said

   Pintér Sándor hivatalos jogértelmezése a poligráf alkalmazásával kapcsolatban:

   “a poligráf alkalmazása nem munkajogi kérdéssel összefüggésben és nem a Katasztrófavédelem megkeresésére történt. Az NVSZ a szolgálati tekintély megsértésére utaló adatok miatt elrendelt titkos információgyűjtés keretében törvényesen és szakszerűen járt el.”

   Fenti logika szerint nem a levélben felsorolt tények merítik ki a bűncselekményt, hanem a bűncselekmények feltárása, tekintettel arra, hogy azokat feljebbvaló követte el, és őket leleplezni = tekintélycsorbítás, azaz bűncselekmény. Azaz nem a bűncselekmény elkövetője az üldözendő, hanem a közérdekű bejelentő.

   • Rector said

    Balla Péter logikája ugyanígy működött, amikor Himát rúgta ki, és nem Szabó Andrást.

   • Justice for Victims said

    Jogalap a kirúgásokhoz:
    “Na nehogy már valaki beleköpjön a levesünkbe.”

   • Kisjogász said

    A főnökök mindenütt így működnek, Balla csak erősíti a törvényt. Önvédelmi reflex. Sokkal rosszabb, hogy ugyanilyen logika mentén utasította Ibolya Tibor, a Fővárosi Főügyészség vezetője beosztottját, Soltész Miklóst a károlis bűnügy elsikálására, miközben ő maga is a Károli oktatója, tehát a terhelt beosztottja.
    Na ez a világbotrány, Burundi alatti színvonalú “jogszolgáltatás”, hogy a Főügyészség vezetője nem jelenti be az elfogultságát, hanem suba alatt vállalta a saját cége bűnügyének elkenését. Ibolya eljárása még Pintérénél is bicskanyitogatóbb, mert ott ilyen közvetlen alá-fölérendeltség nem lóg ki lólábként.

   • Keresztyén erkölcs said

    Ibolyának már csak zsigeri reflexből is át kellett volna tetetnie a károlis bűnügyet egy másik ügyészségre. De Ibolyából a tisztességet már zsigeri szinten is kiölte a Károli. Ennyiben én a patkányformájú és lelkű Ballát tartom az erkölcstelenebbnek, aki megfertőzte az amúgy emberszabásúnak született Ibolyát.

  • Sintér Sanya said

   Végül is még jól járt, mert ki is nyírhatták volna…
   Olajos – Traffipaxos – Maffiózós sünvezér nem tűr el semmiféle magánakciót…

   • Don Sandro said

    A komolyabb álmoskönyvek szerint semmi jót nem jelent a maffiamódszerekre való panaszkodás a keresztapának.

 21. Kósa Show Finito said

  A Fidesz őszi kihelyezett frakcióülésén várhatóan leváltják tisztségéről Kósa Lajost, a képviselőcsoport jelenlegi vezetőjét. A szeptember 13. és 15. közötti velencei zárt ülésen Gulyás Gergely az esélyes a frakcióvezetői posztra. http://24.hu/belfold/2017/09/07/levaltjak-kosa-lajost-a-fidesz-frakcio-elerol/

  • PolitikaiLogika said

   Úgy látszik, néhány év alatt a Fidesz rájött, hogy Kósa enyhén szólva nem elég okos erre a posztra.

   • Bocskai hajdúja said

    Asszongyahogy: “a modern városok projekt kormánybiztosa” lesz Kósa Lajos. Kurvaanyátok, hányan vagytok még? És hány ostoba kamupozicíót kell még alkotnotok, hogy mindannyian jóllakjatok?! Egyébként meg tényleg gyors felfogású az orsósgyerek, hacsak most jött rá, erre a félkegyelmű kósára nem szabad komoly posztot bízni.

   • kósa az idióta gazember said

    A fidesznél bőven virágoznak az értelmi fogyatékos gazemberek. Idő hiányában nem sorolom fel a hosszú névsort.
    Lalinál hülyébbek is vannak bőven!

   • Braindead said

 22. Transznemű Tompika said

  Tompika macsóból időközben transznemű lett? Formás bakfislányos kebleket villantott Kötcsén.

  • Tompika Wurst said

   Jobb mint az osztrák Koncsita Wurszt. A hosszú haj és szakáll nem egy etwas, mert az osztrák csávócsajszinak nincs igazi melle. A mi Tompikánknak az is van.

 23. Játékvasút said

  Lázár és Deutsch hisztizett egy nagyot a közmédiában, mert az EU ellenőrizni akarja a felcsúti kisvasutat, ami EU-s közpénzből jött létre. Tehát még csak nem is a mi adónkból egyedül, hanem más országok adófizetőinek pénzéből is. Ők ezt nem akarják, mert nyilván a főnökük sem.

  • Bántalmazott gyermek said

   Még a végén megérjük, hogy az EU utánanéz hová mentek az EU-s fejlesztési pénzek. Tudják ők jól, ha épp a Märklin ihletésű játékvonattal kezdik. Röhej, hogy olyan miniszterelnökünk van, aki frusztrált gyermekkora álmát valósítja meg, ahelyett, hogy Felcsút melletti falvak fejlesztésére szánta volna ezt a pénzt, ha már annyira szereti szülőföldjét.

  • Hogy Brüsszel is megértse! said

   Jancsi, Tompi nyugodjatok le. Nem égettük még el az “Állítsuk meg Brüsszelt!” plakátokat. Összeszedjük, és kitesszük őket Felcsút határában, sőt, körbetapétázzuk velük a falut: Brüsszel STOP! Menjetek az anyátokba, ne a Viktorunk falujába! Ha erre se állnak meg, akkor semmire.

 24. Bogárdi a világszellem said

  Bogárdi MINDENT JOBBAN TUD ÉS MINDENBE BELEPOFÁZIK
  http://reposzt.hu/comment/8535#comment-8535

 25. Hogy Brüsszel Is Megértse said

  Orbán válaszolt Junckernek: Magyarország bevándorlóországgá alakítása nem szolidaritás, hanem erőszak.

  • Szájkarate said

   Orbán pofázásban mindig is nagy volt. A tettekben annál kevésbé. NE áljulj el az ótvar szövegétől, mert pontosan ezt akarja: “kommunikál”, tettek meg sehol. Csak szavazatra vadászik. Ténylegesen mit tesz Orbán? Ténylegesen semmit, csak dumál.

   • Orbán az uszító terrorista said

    Nem csak dumál! Lop, nagyipari mértékben.
    Mészároson, Tiborczon keresztül ELLOPJA A MAGYARORSZÁGI KÖZVAGYONT!

 26. zsófi hóhérleányka said

  Lehetnétek óvatosabbak is a véleménynyilvánításban.
  Ezt a nőt is hogy meghurcolta a diktatúra.
  http://pestibulvar.hu/2017/09/07/birosag-elott/

 27. Lévai Anikó és Orbán mocskos ügyei said

  Lévai Anikó, a disznós lánya erdélyi arisztokratákhoz dörgölődzik!
  És ad nekünk félmilliárdot közpénzből
  https://blog.atlatszo.hu/2017/09/felmilliard-forint-a-bethlen-gabor-alapbol-levai-aniko-kedvenc-erdelyi-arisztokratainak/

 28. Bogi a nevetős papnő said

  Bogi, a vigyorgó papnő megvédi Trumpot, a DÍSZKERESZTYÉNT!
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-09-08/megmondok

 29. orbánék mindent elrabolnak said

  Így csalnak-lopnak orbánéknál.
  http://nepszava.hu/cikk/1139817-kulonos-penzmozgas-orban-csaladi-cegenel

  • A nincstelen Orbán said

   Ez több közönséges lopásnál, ilyennel még könyvelők sem találkoztak. Nincs még egy olyan európai ország, ahol a miniszterelnök és családtagjai 1-2 kormányzati ciklus alatt milliárdossá válhatnak mindenfajta következmény nélkül. A magyaroknak joguk van tudni, hogy az uniós pénzek hány százaléka került az Orbán-családhoz és Mészáros Lőrinchez. 2018-ban választanunk kell Orbán és Európa között, ezzel pedig egyúttal arról is dönteni fogunk, hogy az EU-s pénzek Orbánhoz vagy Magyarországhoz kerüljenek.

 30. Polpot Péter ügyészsége said

  Ilyen hülyék a finnek, leváltják a főügyészt egy kis nepotizmus miatt!
  Látnák a mi Polpotunkat meg a családját a nemzeti bankban!
  https://444.hu/2017/09/06/felfuggesztettek-a-finn-legfobb-ugyeszt-mert-az-ugyeszeg-a-testvere-ceget-alkalmazta

 31. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Lázár meg Deutsch ugat, ebből látják az uniósok, hogy jó helyen – felcsúton szimatolnak.
  http://24.hu/fn/gazdasag/2017/09/06/a-kormany-nagyon-nem-akarja-hogy-egy-eu-s-bizottsag-megnezze-a-felcsuti-kisvasutat/

  • Hogy Brüsszel Is Megértse said

   Írtam már tegnap, nincs ok a pánikra, mert van megoldás.
   “Nem égettük még el az “Állítsuk meg Brüsszelt!” plakátokat. Összeszedjük, és kitesszük őket Felcsút határában, sőt, körbetapétázzuk velük a falut:

   Brüsszel STOP!
   Menjetek az anyátokba,
   ne a Viktorunk falujába!

   Ha erre se állnak meg, akkor semmire.”

 32. ÁJK Illetékes said

  Kisjogász! Elég jól összeraktad a Károli Jogi Karán oktató potentátok szerepét Balla és Szabó bűncselekményeinek eltussolásában de azér te se tudsz mindent. Lehet hogy Szabó Andrásnak volt szerepe a Soltész Miklós által jegyzett határozat megszövegezésében, sőt biztosan, de azt te sem tudod, hogy Ibolya Tibor kit bízott meg valójában a Jogi Karon Hima fellebezésének megválaszolásával. Ez a személy nem más, mint a te kedvenc vitapartnered ezen a blogon: Trencsényiné Domokos Andrea. Azon az alapon, hogy együtt volt Szabó Andrással dékán, jól ismeri az ügyet, már annakidején is részt vett bizottságosdiban, ahol Szabó Andrással együtt kinyírták Hima tanítványait, többek között a te párodat is.

  • Most légy okos Domokos! said

   Ezekkel a szavakkal bízta meg a károlis főügyész Ibolya a szintén károlis kolléganőjét, Domokos Andreát hogy válaszolja meg Hima fellebbezését. Egyáltalán nincs kizárva hogy Domokos Szabó Andrással együtt írta meg a határozatot, de a jogi része őrá volt bízva. Büntetőjogászként másra nem is nagyon eshetett a választás, hiszen annakidején ő maga is nyakig benne volt a PhD csalásokban, ezt itt az ÁJK-n mindenki tudja, még az újak is.

   • Predator said

    Kisjogász! Tényleg Andrea közreműködött a Soltész Miklós aláírású határozat jogi megformálásában, de nem önként. Nem nagyon tehetett mást, parancsba kapta nemcsak Ibolyától, hanem Ballától is. Nemsokkal korábban került vissza a Károlira a győri száműzetése után Lajtár támogatásával, aki akkor már Polt helyettese lett. Tehát közvetve a harmadik főnöke és protektora. Andreának kisfia miatt is fontos volt, hogy megkapaszkodhasson Pesten. Tette, amit a főnökei parancsoltak. Viszont az biztos, hogy tartalmilag nem sok köze van a szöveghez, azt a Bölcsészkar bennfentesei szedték össze, minden bizonnyal Szabó András sugallatára. De az sem kizárt, hogy ő maga írta. Andrea csak jogi formába öntötte, magától nem tett hozzá semmit.

 33. Brüsszelt mégsem kell megállítani said

  Magyarország az Európai Unió tagja, az uniós szerződéseket pedig tiszteletben kell tartani és tudomásul kell venni a bírósági ítéleteket is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott pénteki interjújában az Európai Bíróság néhány nappal ezelőtti döntésével kapcsolatban.

  • Casting said

   Lázár, Szíjjártó, Trócsányi toporzékol és hepciáskodik, Orbán szájkaratézik, de valójában igazodik. Mindenki játssza a megszokott szerepét.

 34. orbán az undorító görény said

  Dögöljetek meg!
  https://kolozsvaros.com/2017/09/08/nem-kaptal-te-felhatalmazast-semmire-arany-bogarka/

 35. fideszes gyilkosok said

  Orbánt dollármilliókkal fizették le az azeriek a gyilkos szabadon engedéséért
  http://nepszava.us/megvan-orban-baltas-gyilkosert-kapott-kenopenze/

  • Lombroso said


   Hm….tipikus – megint atb@sztalak titeket – fej…😂😂😂

   • Egyenesbeszéd said

    Soha nem fogok hozzájárulni, hogy Magyarországot “bevándorlóországgá” változtassák – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában pénteken.

   • Kötvénybiznisz said

    “De kötvénnyel minden más” cimü operettünket elöadja orsos vektor és cigany nepi zenekara 😂😂😂😂

   • csuti szarcsimbók said

    önelégült kéjenc buzi! rohadjon meg a kurva anyjával együtt, de azok is akik még egyszer rá szavaznak!

   • Muníció said

    A bukott kvótaperrel most aztán a következő hónapokban mindent elsöprő kampány lesz, most kezdődik a harc és a többi. A háttérben meg gondolom szépen megy a buksisimi, hogy Viktorkám, akkor tudod a dolgod.

   • Brüsszel knocked out said

    Most döntjük rá a falat Junckerre… Orbán akkora gyomrost vitt be neki a válaszlevelével, amiben a Juncker-féle szolidaritást erőszaknak nevezte, hogy a fal adta a másikat. Juncker még a következő adagját is elfelejtette benyelni… Höhöhöhö…

   • Vigyázz a kutya ugat! said

    Orbánra kell a falat dönteni! Orbán egy kis senki. Lejáratja a magyarokat az eu-ban. Kis törpének nevezik, aki folyton vinnyog. Röhög rajta az egész világ. Senki nem veszi komolyan, Junckerék sem. Gondolod, ha tényleges fenyegetést jelentenének az orbán hazugságai az eu elképzeléseire, akkor hagynák? Már rég eltaposták volna. Hagyják ugatni, mert tudják, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap

 36. Mit ebédel Hegedűs Zsuzsa? said

  Hegedűs Zsuzsanna miniszterelnöki megbízott fizetésben ráver Kerényire, Bakondira, Szőcsre vagy Giró-Szászra, repi költségben pedig egyedül többet költ, mint az összes többi együttvéve, mert a 4,1 milliós összköltségből egyedül 2,5 milliót költött – írja a Direkt 36. Annak nincs nyoma, hogy bárkit meghívott volna hivatalos ügyben.
  https://444.hu/2017/09/08/rekordfizetese-mellett-reprezentaciora-is-kirivoan-sokat-kolt-orban-tanacsadoja

  • Kriptaszökevény said

   Nem látszik rajta, hogy havonta 136 ezer közpénzből ebédel a milliós fizetésén felül ez a kriptaszökevény:

   • Minden gyerek lakjon jól! said

    Ő a “Minden gyerek lakjon jól” alapítvány kuratóriumának elnöke és arca. Ezen szétröhögtem magam. Azon viszont már nem, hogy nyilvánvalóan nem az éhezőket eteti ennyi közpénzből, mert a repiköltséggel nem tud elszámolni, és nyoma sincs az alapítvány számlái között semmlyen rendezvénynek, amire kiadhatta volna.

   • Minőségi kaja said

    Saját kajájára közpénzből annál is sokkal többet költ, mint amennyi nála magasabb rangban lévő állami alkalmazottaknak egyáltalán engedélyezve van. Tavaly átlagosan nyolcszor annyit költött ilyen célra, mint amennyit például a gazdasági miniszter költhet egy hónapban. A fejlesztési és a honvédelmi miniszternek is csak havi 30 ezer forintot engedélyeztek, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke viszont már csak tízezer forintot költhet havonta.

   • Plasztikai sebész said

    Addig jó, amíg nem kezdi el a plasztikázást. Rögtön megduplázódna Magyarország adóssága.

  • Határvédelem said

   Ezt kellene leverni cölöpnek a határra. Nem jönne át senki.

  • Az ördög válogatós said

   Az, hogy ez még midíg itt van közöttünk csak azt mutatja, hogy azért a pokolban is van valami minimális mérce, mert nem kell oda sem.

  • Minek nevezzelek?... said

   Szóhoz se jutok annyira lesokkolt a látvány.

  • Banyacsapda said

   Az a szegény kutya is menekülne tőle, de rajta van a póráz.

  • Harmónia said

   Ritka eset, amikor a külső és a belső “értékek” ilyen korrelációban vannak.

 37. zimmezum said

  A Bogi leleplezte az Antikrisztust.
  Nem az orbáncban, nem is a hegedűs banyában, hanem Trump bírálóiban.
  http://reposzt.hu/comment/8538#comment-8538

 38. reposztos barmok said

  Simonfi úr jól helyreteszi a buta Bogit.
  http://reposzt.hu/comment/8539#comment-8539

 39. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  Székely alulmúlhatatlan idióta pöffeszkedő hülye.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-09-09/latod-ilyen-az-ember?_fb_user_fbu=100005401923063

 40. lázár a fácángyilkos said

  Lázár belengette, hogy visszavonul. Otthon tölti az idejét arany Rolex-órák gyűjtésével és fácángyilkolással, de lehet, hogy szarvasokat és őzeket is lepuffant.
  A patkányok menekülnek a süllyedő hajóról.
  Főpatkány.
  https://kolozsvaros.com/2017/09/09/ehhez-mar-egy-kicsit-keso-van-janosom/

 41. Hét szűk esztendő said

  „Nagyobb nyomást kell gyakorolni azokra az országokra, melyek úgy gondolják, hogy az érvényes jog fölé helyezhetik magukat. Ha valaki megsérti a jogot, azt szankcionálni kell” – vélekedett a német belügyminiszter, aki kokrétan az uniós támogatások megvonását javasolja Magyarországtól.

  • Dein Wort in Gottes Ohr said

   “…meg kell vonni Magyarországtól az uniós pénzeket”
   Úgy legyen! Legalább lehull a hályog sokak szeméről, ha kiürüla kassza.

   • Kincs ami nincs said

    Felőlem megvonhatják, mi úgyse látunk belőle semmit. Az ideáramló uniós támogatások felét éppen az itt tevékenykedő nyugati multik emésztik föl. A másik fele pedig a csókos brigádé lesz.

   • Curious said

    Csókosok alatt Orbán bandáját érted?

   • Kaméleonbrigád said

    Nem tudom, Kincs(ő) hogy érti, de én ennél szélesebben merítenék. Van egy olyan réteg, amely mindíg a hatalmon lévők körül sündörög, és éppen olyan színt vesz föl, amilyen az adott politikai hatalmi széljárás. Vagyis: hogy ki van éppen kormányon. Ezek hol szdsz-esek, hol emeszpések, hol keresztények, hol fideszisták stb…stb. Mindíg asszerint, hogy kinek a kezében van az államkassza kulcsa. Ezek mindig átmentik magukat a fattyaikkal együtt.

   • KSZE és a húsosfazék said

    Van bizony. Hogy messzire ne menjünk az öreg Kulcsárszabó meg a fattya és az egész sleppje is ilyen…

   • Kincs ami nincs said

    Ilyen szociálpolitikai mélységekbe nem merültem le, de így is lehet érteni. Bevallom, én a szó nyers direkt értelmére gondoltam. ..”csókos brigád”…. Azok, akik reggeltől estig csókolgatják a csuti görény seggét… és hosszan nyújtott nyelvvel be is nyalnak abba… a puha melg vagy kemény hideg szarig…!!!!!!

   • Godot-ra várva... said

    Vannak ilyen férgek akik BÁRMILYEN kormány alatt fent vannak.
    Várom az első olyan magyar kormányt, aki ezeket valahogy eliminálja a rendszerből…

  • Kupfeju said

   Termeszetesen nem lesz megvaltoztatva a migranspolitika, aki kotvenyezik az johet, a csaladegyesitesuk mehet, de harcolunk brusszel ellen ezerrel!!!

  • Büszke magyar said

   Minek is az unios pénzek, orbán megmondta, mindent a magunk erejéből értünk el.

 42. Katyusa said

  Orbánista Himnusz a szovjet katonanóta, a Katyusa dallamára. Ezt üvöltik a 888-as izé köré csoportosuló fidelitasos Orbán-szekta hívők. Énekelve is meghallgatható:

  Mi vagyunk a 68-as hippik/
  Nem bírjuk a sok hamis libsit./
  Szabadságot a Soros-bérencektől/
  Európa nem a Junckeré/
  Szabadságot a Soros-bérencektől/
  Európa már a Viktoré!

  http://gepnarancs.hu/2017/09/viszlat-fideszesek-itt-vannak-az-orbanistak/#.WbO_V1zlgG8.facebook

 43. otpor said

  Itt van egy jó tanácsadó!
  https://444.hu/2017/09/07/a-fidesz-segitett-rendszert-donteni-a-kulfoldi-aktivistanak-akitol-most-az-orszagot-feltik

 44. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös USZÍT A LIDL ELLEN!
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-09-10/liberalis-kulturalis-diktatura-sunyisagarol
  Mennyit kap a sunyi alkoholista spicli gazember a CBA-tól????

 45. Debreceni Kolléga said

  A Putyin-kitüntető egyetemen dicsérte a paksi erőmű bővítését a díszes Fidesz-kompánia élükön Süli János tárca nélküli miniszterrel. A Playboynak vetkőző Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára is felszólalt a tanévnyitón. Egyébként több mint 8000 elsőéves iratkozott be.

  • Atommutyi said

   Egy atomerőmű bővítése alapvetően szakmai döntésnek kell lennie… A fidesz egy ilyen nukleáris erejű kérdésben rábízta magát a mutyi és a korrupció erejére.

   • Csernobil árnya said

    Egy csernobil szintű probléma tényleg nem játék, nem pénzszerzésről kellene hogy szóljon PAKS 2. Ez a probléma nem a bővítés.

   • Szuverén said

    Hol itt a mutyi, hol itt a korrupció? A jövő az atomenergiáé. És különben is a függetlenségünk a tét. Jól látja ezt Orbán. Ha hótthülyék vagytok a témához inkább kussoljatok.

   • Corruzione said

    A fideszes kompánia eddigi működéséből nem nehéz levonni a következtetést: itt giga-lopás van előkészületben. Függetlenül az atomenergia, vagy nem atomenergia kérdésétől. Ettől nekem is kinyílik a zsebemben a guillotine.

  • PlayBoyModell said

   A fideszes államtitkár:

   • Csúnyáné Bertalan said

    Ő se hangyaszorgalommal lett államtitkár az EMMIben akárcsak a károlis k.rva Csúnyáné. De ez legalább kinéz valahogy és a sportban is letett valamit az asztalra. Nem úgy mint a károlis Csúnyáné, aki pocsék is és buta is, és kizárólag méhszorgalommal érte el azt, amit elért.

   • Vinzenz said

    Lehet hogy a szépséget és az észt el lehet vitatni Czunyiné Bertalan Judittól, de bizonyos fajtájú szorgalmat nem. Ha ezt elolvasod, te is rájössz, hogy a karrierjét kiérdemelte. Ő is jelentős férfiak barátnője ha nem is egészen a musili értelemben. (Érti aki érti.) https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/10/mrs-czunyis-legacy-czunyine-hagyateka/

   • Prüdéria said

    „Egyáltalán nem érzem kellemetlennek, kínosnak, hogy megjelent rólam több erotikusnak mondható felvétel” – nyilatkozta még 2003-ban Szabó Tünde egykori olimpiai sportoló, miután a Playboyban megjelentek a fotói. – “Egyedül a kitakarások miatt éreztem némi megbotránkozást” – tette hozzá, hiszen a leginformatívabb részeit hagyták homályban a prűd lapszerkesztők.

   • Kamionsofőr said

    Mi az hogy a képen látható k.rva kinéz valahogy? Hogy? Pont úgy. Mint egy olcso igénytelene gumi nő.

   • Jó döntés said

    Államtitkári kinevezése jó döntés. Jobb mint a csuti vajda miniszterelnöki kinevezése. Mint komoly sportoló emberileg és morálisan fényévekre van egy sosem dolgozott exkisztitkár cigánytól…

   • Szépségverseny said

    A valóságban retus nélkül pont olyan csúf szegény mint a bokodi takarítónő lánya, a Csúnyáné.

   • Lófej-köd said

    Mit mondjak, igaza volt, nem azokat kellene volna a Playboyban kitakarni, hanem a fejét. A Lófej-köd jut róla eszembe, valahol egy messzi galaxisban….

   • Vidám múmia said

    A cigányetető főtanácsadó Hegedűs Zsuzsához képest még így is egy bombanő.

   • Holducca said

    Szabó Tündét államtitkári kinevezése első munkanapján így fogadta Balog, az impotens kancsal kalmük, református lelkész, kezében a Plaboy-számot szorongatva:

    “Államtitkár asszony, ugye nem haragszik, hogy annak idején kivertem magára” 🙂

   • Rejszoló református lelkész said

    Nincs harag miniszter úr, rá se rántson… – felelte az újdonsült államtitkár.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: