Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Objection for suspicion of partiality (Elfogultsági kifogás)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 18, 2017

Objection for suspicion of partiality (Elfogultsági kifogás)

A néhai alszerpap főügyész

A Károli korrupciótól bűzlő Ibolyája

Szerző: Kisjogász

A Soltész Miklós csoportvezető főügyész kolléga nevével jelzett, de egészen biztosan nem általa aláírt határozat kézhez kapásakor Hima valószínűleg még nem tudta, hogy Ibolya Tibor károlis oktatót bízták meg 4 hónappal korábban a Fővárosi Főügyészség vezetésével. Azt azonban pontosan észlelte, hogy az ügyészség falaz a Károlinak, mi több, mindent megtesz, hogy az áldozatot hibáztassa. A “blame the victim” stratégia általánosan ismert hárítás a nyomozók és ügyészek részéről, de ebben a határozatban többről volt szó: személyes gyűlöletről és bosszúról a sértettel szemben. Ha Hima tudta volna, mi Ibolya státusza a Fővárosi Főügyészségen, minden bizonnyal ellene jelentett volna be személyesen elfogultsági kifogást. De mivel nem ezt tette, csak az elfogultság lehetett számára nyilvánvaló, hogy ki áll mögötte, az akkor még nem. Soltész Miklós határozatára válaszul Hima azonnal elfogultsági kifogást jelentett be, mint azt az első dokumentumból láthatjuk. Ebben kiemel néhány durva hamisítást a főügyészségi határozatból, és egyúttal jelzi, hogy részletekbe menő felülvizsgálati kérelmet nyújt be a határozat ellen a Legfőbb Ügyészséghez. A második dokumentum arról tanúskodik, hogy Hima élni akart a határozatban biztosított lehetőséggel az iratok tanulmányozására pótmagánvád benyújtása céljából, azonban ott a helyszínen, a Fővárosi Főügyészség épületében szembesült azzal, hogy az ügyészség átverte: nem kapta meg az iratokat betekintésre. Vagy azért mert tényleg nem voltak ott, vagy azért, mert azt hazudták neki. Pótmagánvád benyújtására csak 60 nap áll rendelkezésre, ennek elmulasztása jogvesztő. Az iratok eldugásával a Fővárosi Főügyészség illetve annak vezetője, a károlis oktató Ibolya Tibor nyilvánvalóan a pótmagánvád benyújtását akarta akadályozni.

Eldugott iratok

90 hozzászólás to “Objection for suspicion of partiality (Elfogultsági kifogás)”

 1. Kövi Dinka said

  A lábszagú idióta némber, a korrupt szombathelyi pap undorító giccsszerző felesége Kálvint idézi: Alázat, alázat, alázat.
  Miközben ömlik belőle bélsárként a PRIMITÍV NÁRCIZMUS.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-09-18/no-name

 2. lézer jani szeretője said

  Tibi atya kérdése hajszálpontos, tényleg az a baj Lézer qrvájával, hogy a tévében is …..b…?
  http://tibiatya.blogstar.hu/2017/09/17/tenyleg-ekkora-baj-ha-demcsak-be-volt-baszva-/42567/

 3. dark side said

  Meg nem mellesleg a férje a Koszi klán tagja volt
  http://hvg.hu/itthon/20141105_Demcsak_Zsuzsa_ezert_nem_lehetett_kormany

 4. média siserehad said

  A fidesz média a legocsmányabb múltú spiclikből verbuválódik. Itt van Ómolnár, a Ripost főszerkesztője
  http://zsurpubi.hu/cikk/2309-vajon-besugo-volt-omolnar-miklos-a-ripost-foszerkesztoje/

 5. fucking bitch said

  Nagyon messzire jutott Orbán
  https://zarojel.hu/kevert-nepesseg-ez-tiszta-fasizmus/

 6. Szép új Fideszvilág said

  Egymásról másolt helyi rádiós pályázatok, rejtegetett pályázati dokumentációk, sunnyogó Médiatanács: újabb abszurd történet az elfideszesített magyar médiavilágból.
  http://24.hu/media/2017/09/18/plagium-vagy-osszejatszas-igy-terjeszkedik-andy-vajna/

  • Doctor of Law said

   Az egész magyar valóság elfideszesítése folyik. Nemcsak a médiáé, hanem az igazságszolgáltatásé is.

   • Seelsorger said

    Az első dokumentumban már nem az igazságszolgáltatás elfideszesítése, hanem egyenesen az elkárolisítása folyik.

   • Elfideszesítés said

    Épp erről szól a Kolozsvári Szalonna legújabb posztja. Ha Farkas Flórián milliárdokat lop, az el van sikálva, kap helyette új milliárdokat a költségvetésből. Ha a másik farkas, a Sándor, elfelejt bevallani másfél milliárdot a vagyonából, az félreértés. De ha Szentesi Kálmán, megelégelve a közpénz lenyúlását visszaköveteli az adóját, akkor addig vadászik nála a NAV, míg találnak valahol nyomorult 128 ezer forintot, amit üggye-bajjal rá lehet húzni. Ő hiába hivatkozik félreértésre, jól magbasszák azért a párfillérért, míg a milliárdos tolvajok ellen még a nyomozást is megtagadják.
    https://kolozsvaros.com/2017/09/18/ha-most-beirok-300-millioval-tobbet-mi-van-akkor-semmi/

 7. ÁJK Illetékes said

  Még a rosszemlékű Kovács Barnabás ötlete volt, hogy a károlis büntetőügyeket a Károlin kell elsikálni. Ő intézte a károlis oktatók betolását az igazságszolgáltatásba fideszes kapcsolatai révén: Trócsányit igazságügyminiszternek, Lajtárt Polt helyettesének, Ibolyát a IV. kerület éléről a Főváros élére. Az oktató bírák bírákként is működnek, így a bíróságokon is le vannak vajazva a károlis ügyek, hiszen a személyre szignálást Handó Tündén keresztül lehet intézni. Aki nem úgy muzsikál, ahogy a Károlin hegedülnek, azt le kell vetetni az ügyről és a megfelelő “zenészt” megkeresni. Vagyis a gombhoz a kabátot. A mi Domonkos Andreánk is szorgoskodott doktoranduszán, a nagyot ment Lajtár Istvánon keresztül. Egyedül az idióta Cservák volt rossz befektetés, de a többi tette a dolgát…

  • Kisjogász said

   Az ominózus Soltész-féle elutasító határozatban az olvasható, hogy Balla Péter Hima 2010. március 8-i feljelentéséről csak 2010. szeptember 9-én szerzett tudomást Bednanics Gábor Hanságinak írt panaszából, amivel mint tudjuk Hansági azonnal rohant Ballához, hogy itt a kirúgási ok. Balla azon nyomban megírta a rendkívüli felmondást Himának a frissen tudomására jutott feljenetés hatására. Csakhogy az itt publikált iratokból az derül ki (Tisztességes nyomozás), hogy a VIII. kerületi rendőrség a feljelentésről már 2010. április 25-én hivatalosan is értesítette Ballát, aki 2010. május 25-én meghatalmazást adott Hock Gyula ügyvédnek, hogy képviselje őt a büntető ügyben. Hock meg is írta Balla nevében a válaszlevelet a rendőrségnek 2010. június 14-én. Akkor hogy a fészkes búbánatban írhat le olyan egetverő hazugságot egy fővárosi főügyészségi csoportvezető, hogy nem bizonyítható, hogy Balla 2010. szeptember 9. előtt tudhatott Hima feljelentéséről?

   • ÁJK hallgató said

    Balla Péter rektor úr, az Újszövetség professzora nem ismeri a 10 parancsolatot? Abban benne van, hogy ne hazudj!

   • fucking bitch said

    Én nem ismerem ezt a parancsolatot. A lopást, a faragott képek csinálását, a hamistanúzást, a felebarát feleségének, szamarának kívánását tiltja, de speciel a hazugságot nem.

   • ÁJK hallgató said

    Nem vagyok református, lehet hogy nektek szabad hazudozni, engem a szüleim nem erre tanítottak. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy református lelkész, egy egyetem vezetője számára evidens, hogy példát mutat, és nem ír le olyan ordító hazugságot hivatalos közokiratban, amin azonnal rajtakapják. Mert hát ahogy olvasom, a felmondásba is beleírta, hogy akkor tudta meg, hogy büntetőeljárás van vele szemben folyamatban, miközben már vagy féléve ügyvéddel védekezett a büntetőügyben.

   • Kisjogász said

    Mivel ezt a hazugságot tanúként bíróságon is előadta, azzal már a hamis tanúzást is elkövette. Ezt pedig nemcsak a tízparancsolat tiltja, hanem a büntetőtörvénykönyv is.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Ezt a hazugságot nemcsak a felmondásba írta bele, nemcsak bíróság előtt adta elő hamis tanúként, hanem ennek leírására utasította beosztottják Ibolya Tibor főügyészt, a Fővárosi Főügyészség vezetőjét az ellene folyó büntetőeljárásban. Ez pedig már közokirathamisításra való felbujtás!

  • Doctor of Law said

   Több felbujtásnál: kényszerítés. Hiszen Ibolya Tibor Balla alárendeltje a Károlin.

  • barát vagy ellenség said

   Domokos Andrea egyébként épp az idei tanévnyitón vehette át az egyetem “legrangosabb” kitüntetésének számító Pro Universitate díjat. Vicces, hogy ugyanaz a rektor adta át neki, aki hét évvel ezelőtt Kovács Barnabással együtt “meggyőzte” őt arról, hogy jobb lenne, ha dékáni tevékenysége után átmenetileg elhagyná a Károlit.

   • ÁJK Illetékes said

    Ez is azt bizonyítja, hogy Domokos Andrea írta meg a Ballát felmentő határozatot Soltész Miklós nevében. Így lett kegyvesztettből újra kegyenc. Lajtár visszakönyörögte a Doktormuttiját a Károlira, de ott már neki kellett bizonyítania a lojalitását Ballához. Ez a Soltész álnéven írt mocskolódás megfelelő bizonyíték volt. Nem is maradt el a jutalom. Kezd kerek lenni a Domi-sztori.

 8. ulan bátor said

  Megjött a delegáció, hogy megvizsgálja Orbán lopásait.
  Ezt nyilatkozta erről a fényességes tekintetű padisah:
  http://pestibulvar.hu/2017/09/18/ma-leszallt-egy-repulogep/

 9. Balog a terminátor said

  Balog válogatott aljasságai és böszmeségei:
  http://zsurpubi.hu/cikk/1844-ilyen-a-mi-emberminiszterunk/

 10. fideszes gyilkosok said

  Ez a pokol, a fidesz
  https://kolozsvaros.com/2017/09/18/ki-mondta-hogy-valaki-megussza/

 11. Most légy okos Domokos! said

  Nem is tudtam, hogy ilyen simlis ez a Tibi. Eldugja a nyomiratokat, nagyokat hazudik egy közokiratban, amelyikre aláhamisítja Miklós nevét, aztán az egészet az Andrea nyakába varrja. Ügyeees!

  • Pszichodom said

   Domi valld be hogy te írtad a határozatot. Úgyis tudja mindenki a Jogi Karon. Mindent megteszel csakhogy maradhass.

   • anonymanalyst said

    Tényleg Domonkos Andreával íratták meg Lajtár vagy Ibolya a károlis bűnügyekben hozott határozatokat? Elképzelhető. Domonkos dékánként együtt kente el Szabó Andrással a PhD-csalásokat, és együtt buktak mint dékánok. Ha tudtok részleteket, írjátok meg!

 12. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog tanácsai: szeretkezés közben DANOLJATOK!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/balog-miniszter-tanacsai-szeretkezo-paroknak/328867

 13. orbán az undorító görény said

  Orbán!
  http://zsurpubi.hu/cikk/2330-orbannak-mar-csak-a-buzizas-maradt/

 14. lézer jani szeretője said

  Valószínűleg kirúgják az ATV-től Lázár részeges qrváját
  http://hvg.hu/itthon/20170919_Par_oran_belul_eldol_Demcsak_sorsa

 15. No p~ra said

  Elképesztő, még mindig nem szolgáltattak igazságot? Pedig mennyit írunk róla.

  • anonymanalyst said

   Ez nem az a fórum, nem vetted észre, hogy nem a bíróság oldalán vagy? Itt csak nyilvánosságra hozzák, hogyan befolyásolja a Károli az igazságszolgáltatást. Amiből egyenesen következik, hogy ha a Károli saját oktatói révén képes befolyásolni a bíróságot, nem is várható igazságszolgáltatás olyan helyekről, amiket a markukban tartanak. Inkább arról nyilváníts véleményt, hogy Ibolya Tibor károlis oktatóként a főnöke elleni nyomozást vezeti. Szerintem inkább ez elképesztő.

   • fatal deceit said

    Szerintem a jani a károlitól kapja a lóvét, hogy itt zavarogjon!
    Jól meg vagy fizetve, te troll?
    Vagy már PhD Troll?

   • ElemiLogika said

    Tökmindegy hogy PhD-e vagy sem. És hadd zavarogjon. Csak ne lenne ennyire buta és logikátlan. Azon gúnyolódik, hogy Himának még mindig nem szolgáltattak igazságot, miközben temérdek dokumentum bizonyítja, hogy az ún. igazságszolgáltatás vagyis inkább gazságszolgáltatás a Károli befolyása alatt áll. Akkor kinek kellett volna mit szolgáltatni? A Károli által irányított gazságszolgáltatásnak igazságot? A Károli ellenségének?

  • Judge said

   Tényleg elképesztő, hogy egy beosztott menti fel egy bűnügyben a főnökét. De az még elképesztőbb, hogy a Fővárosi Főügyészség vezetője nem tudja, mi az az elemi összeférhetetlenség.

  • Dark Tangent said

   Alapszabály: Ne etessétek a trollt!

  • Parabola said

   Engem nem zavar a Para. A hülyesége direkt szórakoztató. 🙂

 16. Best of Kósa said

  Aki röhögni akar ezen az idiótán.
  Kósa aranyköpései 3 percben frakcióvezetésről való leváltása alkalmából: http://index.hu/video/2017/09/08/kosa_lajos_frakciovezeto_bucsu_best_of/

 17. Paplanaláfingó said

  Ribike vagyok Szabó Bandi bácsi és Ludvig Évi néni költőjelölt unokája. Olvasom itt a blogon hogy nagyapó suttyomba fingik és másra fogja ezér nevezték el Paplanaláfingónak. De Nagyapó nemcsak a paplan alá fingik hanem nyilvános helyeken hangosan pukkantgat és persze letagadja. Költöttem erről is egy verset:

  Nagyapó, a Paplanaláfingó

  Volt egy úr, lakhelye Hencida.
  Nagyokat fingott egy lagziba.
  Ki volt ez, kérem?
  Azt mondta: Én nem!
  Nem volt egy őszinte Bandika.

  • .. Para said

   Ribike, szívem csücske.Te zseniális költő leszel, nem úgy mint a magát költőnek képzelgő tehetségtelen nagyanyád. A versed szinte egy tökéletes limerick – bát te még korodnál fogva nem tudhatod, mi az. Engedj meg egy aprócska javítást, amivel versed valóban tökéletes lesz – bár az életrajzban el kell követnünk egy kis csúsztatást. De hogy Hencida vagy Boncida szerintem nem számít, mert bár nagyapád valóban Hencidán lakott, de Hencidától Boncidáig végigfingta az utat stikában, letagadva és mindig másokra mutogatva. Tehát szerintem cseréld ki a Hencidát Boncidára, mert az a Bandikával jobb rímet alkot. Őszinte híved, aki alig várja hogy egy kicsit megnőj, hogy megb…hasson.

 18. Ribike verse said

  Legújabb versem a

  “Felcsúti kisvasút”:

  Hegyek között, völgyek között zakatol a vonat
  Ráköltöttem az uniós összes forrásomat…..
  Alcsút, Felcsút, Tarlós béke
  Birkanyájam bégess érte….

 19. Soós a bugris pap said

  A hülye Vavyan Fable-t idézi, mint valami nagy tekintélyt, a primitív giccsszerzőt.
  Na jó, Soós színvonala is a gyökérzet mélységében található.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-09-20/hitszeges

 20. jó atom a Roszatom said

  Nektek ez kell?
  Mennyiért hozzátok ide ezt a roncstelepet, fideszesek?
  https://444.hu/2017/09/20/a-roszatom-keptelen-volt-idoben-bizonyitani-hogy-biztonsagos-atomeromuvet-arul

 21. károlis bugrisok said

  A Károli ma is rendez egy konferenciát, ahol a beköszöntő Ballán és Sepsin kívül, szinte nincs is károlis.
  Csak a ház az.
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2017/09/04/TARI_60_konf._program_B_old.pdf

 22. lézer jani szeretője said

  Demcsák, Lázár részeges qrvája nem jelent meg az ATV-ben.
  Aztán felmondott, nem volt más lehetősége.
  http://propeller.hu/szorakozas/3306845-demcsak-nem-jelent-meg-megbeszelt-idopontokban-atv-ben

  • Fb said

   Ó, dehogy! Rosszul tudod. Fergeteges volt a hangulat az ATV-ben, Demcsák pedig megkérte őket, hogy bontsanak szerződést, legyenek szívesek. Ezt állítja legfrissebb Facebook-bejegyzésében a kórosan fáradt hölgy. Nekünk pedig semmi okunk arra, hogy ne higgyünk ennek a nagyszerű, tehetséges és tisztességes műsorvezetőnek, főleg az ismert előzmények fényében.

   • Felhőtlen boldogság said

    Zsuzsa majd kicsattan a jókedvtől. Még egy vigyorgó pasit is beújított megerősítésül:

   • Szegény Zsuzsi said

    Igazságtalanok vagytok vele. Nem ivott ő egy kortyot sem. Csak Szanyi rálehelt. És ez lett belőle… 😦

  • Segítő kéz said

   Zsuzsika, ez már mással is előfordult. Vigasztalásul a Bikini Együttes száma a “Részegen ki visz majd haza?”

  • Profi tévés said

   Kihátrált a TV2-től azzal, hogy a családi vállalkozással akar foglalkozni, majd megjelent az ATV-n, mert hogy ő milyen kapós.
   Profizmusát emlegeti, pedig abba nem fér bele, hogy iszik, hogy nem alszik, hogy röhögőgörcsöt kap egy halálos baleset vagy más hír felolvasásakor (harapós szamár, szarvasbőgés), stb.
   Rendszeresen otthagyják a palik (ha néha valaki horogra akad), összeférhetetlen egy valaki, a munkában és a magánéletben is.
   Azt se feledjük, hogy az MSZP kormányszóvivőséget is elvállalta, aztán belekötött azokba az Anyukákba, akik kényelmesebb ruhába (melegítőbe) mennek a gyerekeikkel a játszótérre, majd ittas vezetésen is rajtakapták.
   Eltűnhetne már végleg az emberek szeme elől ez a rosszindulatú némber!

 23. balog a legnagyobb barom said

  Balogon röhög az ország.
  http://hvg.hu/itthon/20170919_On_mit_enekel_amikor_fogantat

 24. jó atom a Roszatom said

  Kell nektek orosz atomerőmű??????
  https://444.hu/2016/04/01/ijeszto-beszamolot-tett-kozze-egy-orosz-munkas-arrol-hogyan-epul-paks-2-referenciablokkja

 25. Ribike verse said

  Kedves No Para, a versemet tanácsod szerint átírtam, és nagyapót megfiatalitottam a versbe mer a paplanaláfingást már hátulgombolós gyerekkorába kezdte. Igaz, hogy nem Boncidán hanem Hencidán, de az tényleg mindegy mer nagyapó mindenhol ezt csinálta egy életen át.

  Nagyapó, a Paplanaláfingó
  (Amikor ő még kissrác volt…)

  Volt egy srác, lakhelye Boncida.
  Nagyokat fingott az oviba.
  Ki volt ez, kérem?
  Azt mondta: Én nem!
  Nem volt egy őszinte Bandika.

 26. Schmitt a gyalázatos plagizátor said

  Plagi bácsi egyre nagyobb luxusban él.
  https://blog.atlatszo.hu/2017/09/mutatjuk-schmitt-pal-uj-luxusvillajat/

 27. Kisjogász said

  Válasz No Para kérdésére
  No Parát leoltottátok, pedig a kérdése szerintem nagyon is jogos, még ha nem éppen szerencsés formában tette is fel. De szerintem arra irányult, hogy szolgáltattak-e igazságot Hima Gabriellának. Ez pedig sokakat érdekel, akik 7 évvel ezelőtt még kapcsolatban álltak a Károlival. Az iratokat tanulmányozva azt kell mondanom, hogy részben igen, részben nem. Az a része pedig, amiben nem, még folyamatban van. Szívesen írnék erről is, de a Szerkesztők ezt egyelőre nem akarják. Ezért én se mondhatok többet, mert úgyis kimoderálnák. Remélem, ennyit beengednek.

  • Phd hallgató said

   Speciel engem is érdekelne, mi lett a Károli és Hima professzor asszony közti jogvitából. Lecsukták-e a Wistmanwoodot, ki nyerte a munkaügyi pert? Nem értem, miért nem lehet erről írni.

   • Bodoky árnyéka said

    Az egyik wistmanwoodos nemrég halt meg. Legalábbis M. Miklósról az a pletyka járta, hogy őt a Wistamnwood építette be a kommunikáció szakra amolyan áldiákként Balla jóváhagyásával. Azt mondják Bodokyra dolgozott…

   • kálomista bunkók said

    Isten nem ver bottal. Ezt még a kommunikációs tanszéken is érvényes! Hallod, Jani?

   • Szerkesztőség said

    Kisjogász összegyűjtött egy csomó doksit Hima munkaügyi peréről. Mi szívesen publikálnánk, de az érintett nem járul hozzá, pedig többször is próbáltuk, de mereven elzárkózik. Nem rajtunk múlik, sajnos…

 28. demolition man said

  Szilvássy Zoltán Balog rakta a debreceni egyetem élére, több bűne is van, íme:
  http://24.hu/belfold/2017/09/20/visszaadja-kitunteteset-a-debreceni-egyetem-egyik-docense/

 29. Lombik Bébi said

  Rossz hírünk van Hansági tanárnőnek. Bezár a Kaáli intézet. Pedig ott még az ilyen 50-es nagymama korú nőkön is tudtak volna segíteni mint a tanárnő. http://www.babaszoba.hu/articles/teherbeeses/Bezar_a_Kaali_Intezet?aid=20170919152154

 30. Fővárosi Főügyészség said

  http://faktor.hu/faktor-questor-tarsoly-csaba
  A cikkben meg nem nevezett főügyész a képen látható Soltész Miklós volt, akit baleknak használt Polt és Ibolya

 31. Schmidt a kancsal szibilla said

  Mariska megint nagyot ordított. Ő a fidesz nőstényszamara.
  http://168ora.hu/schmidt-maria-soros-gyorgy-magyarorszag-1956-sorsok-haza-tortenelem-1956-interju/#.WcNgGrFsroM.facebook

 32. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Jakab az áldásosztó roboton hörög.
  Pedig ő is egy fideszrobot, egy becstelen, agyatlan, undorító senki.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-09-21/adj-aldast-robot-ur
  Miért nem mész haza innen, miért szívod el előlünk a levegőt, te rohadék?
  A felesége meg ontja a világra a biológiai selejteket, ellik, mint egy megkergült nőstényszamár.
  Két ellés közben meg giccsket fos.

 33. orbán az undorító görény said

  Egy realista kép orbánról.
  http://pestibulvar.hu/2017/09/18/olyan-kepet-tettek-kozze-orbanrol-ami-meg-fidesz-szavazokat-sziven-fogja-szurni/

 34. Lázár a derék kondás rabló unokája said

  Nem kell félni Lázártól!
  https://zoom.hu/2017/09/21/hadhazy-akos-nem-felek-lazar-janostol

 35. orbán a balfék politikai manipulátor said

  Orbán hazugságát LELEPLEZTÉK.
  http://ellenszel.hu/2017/09/21/financial-times/

 36. Niklasz Soho said

  Ibolya berágott rátok. Figyelteti a blogot, leveteti a google-lal a róló szóló posztokat. ÁJK Illetékes! Válassz másik nicket, mert Ibolya mindnyájunkra gyanaxik. Kisjogász után hajtóvadászatot indított. Csapdát állított neki

  • ÁJK Illetékes said

   Nem félek tőle! Elegem van belőle is meg a flúgos Domiból. Pláne hogy ezek ketten most összefogtak. Külön-külön is elviselhetetlenek hátmég így együtt.

   • hallgató said

    Mi sem kedveljük! Többször volt olyan, hogy elmaradtak az órai, mert annyira “elfoglalt” ember a főügyészúr. A stílusát inkább nem is minősíteném. A fogadóóra fogalmát meg szerintem nem is ismeri.

    Amúgy meg nem ártana, ha az egyetem aktualizálná az oktatók elérhetőségeit és fogadóóráit. Röhej, hogy még mindig a tavaly szeptemberi van fent a honlapon.

   • anonymanalyst said

    Megteheti. Cserébe azért, hogy a bűnügyekből kimenti a főnökét, Ballát.

  • Zsoltika said

   A pofáját nem tudja levetetni. He-he. Ott virít a mocsok minden Soltész-posztban.

   • Tetemrehívás said

    Megérdemli a szemét. Olyan ez neki minden alkalommal mint egy tetemre hívás. Az ügyészségen mindenki tudja, hogy volt szerepe Miklós halálában.

  • Viola said

   Csak meg kell nézni ezt a névsort a bűnügyi tanszéken. Balla mentelmi jogot vásárolt magának – természetesen közpénzen:
   Megbízott óraadók a jogászképzésben:

   Dr. Lajtár István PhD, címzetes egyetemi tanár, a Legfőbb Ügyész közjogi helyettese
   Dr. Ibolya Tibor címzetes egyetemi docens, fővárosi főügyész
   Dr. Skoda Gabriella ügyvéd
   Dr. Belegi József ny. kúriai tanácselnök
   Dr. Balogh Zoltán kirendelt legfőbb ügyészségi ügyész

   http://www.kre.hu/ajk/index.php/karunkrol/2017-01-04-13-29-26/bunugyi-tudomanyok-intezete.html

   • A Károli legbüdösebb virága said

    Ibolyát Balla sem kedveli. Fél tőle. De rászorul. A csaló unokaöccse PhD-ját, az ország egyetemeit a tizenhárom oldalas házidolgozatával végighaknizó Mészárosét is Ibolya mentette meg. Még egy másodéves joghallgató is röhög azokon az indoklásokon, amiket a nyomozást megszüntető határozatokban a főügyész úr a kollégáival iratott. Hogy mért nem bűncselekmény a bűncselekmény. Ez ezért nem, az azért nem. Nagy arc, de színvonal az nulla.

 37. fideszes haramiák said

  Tolvaj fidesz
  https://vastagbor.atlatszo.hu/2017/09/21/szanaszet-lopjuk-az-eu-t-es-nagyon-sokba-fog-kerulni/

 38. Demográfus said

  26 527-tel csökkent Magyarország népessége az év első felében, ez nagyjából Orosháza teljes lakosságának felel meg.
  A születések számának stagnálása egyértelműen a kormány kudarcának tekinthető. Pedig a Fidesznek mindig kiemelten fontos volt a siker felmutatása, a kommunikációban rendszeren büszkélkednek a családoknak nyújtott támogatásokkal. Orbán Viktor 2011-ben, a kormány gazdasági akciótervének intézkedésekor azt mondta, hogy új, átfogó, arányos, családi alapú adórendszert vezetnek be, ami demográfiai fordulat alapja lesz. Eddig nem jött be.
  Az Istennek se akarnak megszületni azok a fránya Orbán-babák 😦
  http://168ora.hu/nem-akarnak-megszuletni-az-orban-babak/

 39. Lombroso said

  A legfrissebb kép most péntek reggel készült a vén cigányról. Önmagáért beszél:

 40. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  Székely, a büdös valag belepofázik a világpolitikába.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-09-23/atomvihar-egy-kanal-vizben-avagy-hogyan-kezeljuk-apoltjainkat

 41. Köntös Orbán lakája said

  Köntös pökhendien beszól Balaványnak: azért ömlik a lóvé nekik, mert Magyarország kormánya egy ilyen keresztyén.
  Magyarország kormánya köztörvényes bűnüzőkből áll.
  Akárcsak te alkoholista spicli, te tetű köntös!
  Jön még a kutyára dér!
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-09-23/fenyezem-kormanyt

 42. lézer jani gógyija said

  Lázár a patkány menekül a süllyedő hajóról:
  http://hvg.hu/itthon/20170922_Lazar_Janos_jovore_mar_nem_szeretne_kormanytag_lenne

 43. Orbán az őslakos indián said

  Orbán meg ki akar lépni az unióból – miután ellopott minden lehetőt – aztán be akar költözni a Putyinhoz vagy az azeriekhez.
  https://kolozsvaros.com/2017/09/24/nyugodtan-pakoljuk-ki-a-borondot-nem-lesz-hova-menekulni/

 44. debreceni istentisztelet said

  A debreceni Putyin-imádó egyetem és Szilvássy rektor igazi mocskos pofája:
  http://m.magyarnarancs.hu/belpol/mocskos-alkuk-106284

 45. czunyiné szellemisége said

  Az oktattatásügy mély válságban van.
  A károlis rüfke Czunyiné Bertalan Judit kezdte a szarba tiprást, de segítettek mások is.
  http://pestibulvar.hu/2017/09/24/valsaghelyzet-alakult-ki-lemond-orban-viktor-az-orban-kormany-alatt-bedolt-az-oktataspolitika-magyarorszagon/

 46. Orbán a primitív kártékony állat said

  Pocak a bugris ilyen luxus repülőn megy Vietnamba
  http://24.hu/kozelet/2017/09/24/vip-kulongeppel-utazott-orban-viktor-vietnamba/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: