Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Supplement (Kiegészítés)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 24, 2017

a károlis főgazember

Szerző: Kisjogász

A Fővárosi Főügyészség vezetője, Ibolya Tibor hetekig rejtegethette a nyomozati iratokat. Az alábbi kiegészítést az elfogultsági kifogáshoz 2012. december 17-én érkeztették a Főügyészségre. E szerint a nyomozati iratok még Karácsony előtt egy héttel sem kerültek elő. Ibolya nyilván bekalkulálta a karácsonyi és újévi szünetet, azt remélve, a sértettnek nem marad ideje benyújtani a pótmagánvádat Balla Péter ellen a rendelkezésére álló 60 nap alatt. Természetesen Ibolya már azt is tudta, amit a sértett akkor még aligha, hogy a Parlament a közérdekű bejelentő üldözését a következő év elején ki fogja venni a Btk-ból. Ibolya eljátszotta jogorvoslat biztosítását, közben pedig röhögött a markába. Az elfogultsági panasz kiegészítéséből az is kiderül, milyen mulasztásokat követett el a Fővárosi Főügyészség irányítása alatt álló BRFK a nyomozás során: nem értékelte azt a hangfelvételt, amelyben Szabó András és Balla Péter utasítják Himát, hogy falazzon a PhD-csalásokhoz; semmit nem valósított meg a Bézsenyi Balázs főügyész által előírt nyomozati cselekményekből, nem vizsgálta a Wistmanwoodnak a sértett lakásán az egyetem megbízásából végzett tevékenységét sem. A Fővárosi Főügyészségtől eleve nem volt elvárható az ügy elfogulatlan megítélése Ibolya pozíciója miatt. De Ibolya erről nem szólt senkinek, hanem egyszerűen leállította a nyomozást. Arra utasította barátomat, a szerencsétlen sorsú Soltész Miklóst, hogy a terhelteket mentesítse, a sértettet pedig feketítse be. A botrányos nyomozásért Ibolya Tibor nem maga vállalta a felelősséget, hanem Miklós barátom nyakába varrta. Ezért ő az alábbi beadvány címzettje is.

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2017/09/25/supplement-kiegeszites/

113 hozzászólás to “Supplement (Kiegészítés)”

 1. Kövi Dinka said

  A szombathelyi giccsgyáros most gyülis típusú őrületben adja elő a maga büdöstrampli állatságát.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-09-25/napkelte?_fb_user_fbu=100005401923063

 2. fatal deceit said

  Ez a fidesz belső élete: Mikor mennek már a börtönbe?
  http://pestibulvar.hu/2017/08/24/kitalal-a-fideszes-vezeto-titkos-reszleteket-arult-el-az-orszagot-leuralo-urakrol-elvtarsakrol/

 3. károlis bugrisok said

  A károli megint helyet ad egy konferenciának.
  Helyiséget tud adni, agyi kapacitás hiányában mást nem.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/860-szociofoto-palyazati-felhivas.html

 4. fideszes haramiák said

  Így lop a fidesz Baranya megyében:
  http://egyuttpart.hu/berkecz-balazs-vigyazat-maffiaallam-avagy-igy-nez-hulyenek-mindenkit-nav-es-az-ugyeszseg/

 5. Panyutyin hadosztály said

  Szétlopják a földeket.
  http://nepszava.hu/cikk/1141283

 6. zsófi hóhérleányka said

  Orbán onkológiai központot építtet Vietnamban.
  Mi meg itthon dögöljünk meg!
  http://mfor.hu/cikkek/makro/Orban_500_agyas_onkologiai_kozpontot_epittet___Vietnamban.html?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

 7. Magyar tanár said

  Akkora a tanárhiány, hogy néhol a magyartanár tartja a fizikaórát is Lehet, hogy mégsem olyan nagyon vonzó az az életpályamodell.

  • Szakmai presztízs said

   Sok tanárnak készülő egyetemista már a tanulmányai befejezése előtt megfutamodik a szakmájától, mert az idősebb kollégák, tanárok felvázolják nekik azt a fényes jövőt, amely ezzel a szakmával rájuk vár Magyarországon. Egyszerűen nem fér a fejembe, mi az a hivatás, amit anyagilag jobban kellene honorálni a pedagógiánál. Ki fogja tanítani a gyermekeinket? Tényleg odáig szeretnénk süllyedni, hogy képesítés nélküli pedagógusok tanítsanak? Köpjük ennyire szembe magát a hivatást, és az évek óta elhivatottan dolgozó pedagógusokat?

   • Szabad élet said

    Majd mindjárt jön egy fideszes és elmagyarázza, hogy micsoda nagy bérfejleszteés történt itt az utóbbi években. Ja, a nagy semmi. Bértáblán nem változtattak, de ellenben minden létező bürokratikus akdályt és munkát ránk lőcsöltek. Közben az agyatlan prolik majd szépen hozzáteszik, hogy a tanárok a nyáron elmennek 73 nap szabadságra, miközben a sötét tanulatlan agyával fogalma sincs arról, hogyan is működik ez a szakma.

   • Wistmanwoodos Balla said

    Pláne még ha a tanár főnöke a nagy nyári szabadság alatt kiküld a lakására magántanulónak álcázott titkosszolgákat, hogy vegyék videóra a magánéletét: nem tanít-e véletlenül otthon a nagy nyári szünidő alatt magántanítványokat, hogy keressen egy kis pénzt?

   • Károli Gáspár Református Egyetem said

    Áldás az ilyen munkahely, mint a miénk. Itt a nagyfőnök egy pap, aki az otthonukban is sasoltatja a beosztottjait. Éjjel és nappal, télen és nyáron. Még nyár derekán az egyetemi uborkaszezon alatt is. Már egy egész raktára van videókból, amiken beosztottjai otthonaik falai között mit sem sejtve Balla kulloló szenvedélyéről élik kis családi életüket. Nem is sejtik, hogy a világ szeme rajtuk.

  • Hazudós Bence said

   “A pedagógushiány nem országos, hanem helyi léptékű jelenség, amelyet az egyes tanintézmények helyettesítéssel kezelnek” – hazudta Rétvári Bence keresztény államtitkár. Hogy a tanárhiány mennyire országos, azt az alábbi térkép mutatja. Nincs olyan megye, aholne hiányozna többszáz tanár:
   https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=10dNm5igwESxtsjcxBrFs75T8Qtk&ll=47.15280069860453%2C19.711091850000003&z=7

 8. tavaris pannon said

  Mindeközben Veszprémben….robbant a bomba, leváltották az MFTK dékáni vezetését. Hoppá-hoppá.

 9. tavaris pannon said

  Na de az új vezetés! Barátságok újratöltve. Nővérke meg elérte célját. Így úgy amúgy, csak dékán lesz.

  • Revans said

   Megpróbálta ő ezt már 7 évvel ezelőtt is, de akkor az államtitkár Hoffmann Rózsa erősebb volt és közelebb is volt a tűzhöz, mint az EP képviselő Navracsics-fivér. Így aztán a két rivális közül akkor a Hoffmann-vő kerekedett felül. Rózsa azóta már a süllyesztőben, eljött nővérke ideje.

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   A hollandok meg Csépe, a díszpinty (MTA) arra kellenek, hogy akreditáltassák Navracsics nővérke gagyi doktori iskoláját. Persze ehhez kellett még Szabó András, a korrupt patkány, aki a MAB-ban igazgatta a dolgokat.

 10. tavaris pannon said

  Pannon 😀 tény, sok a hasonlóság.
  Már csak az ok tisztázatlan, kit miért menesztettek. Különféle hírek keringenek. Murder will out!

 11. Séd parti séta said

  Géczi tényleg egy undormány. Már ahogy a nőkkel bánik, az is. Az ő szeretője, élettársa volt a Tegyey Gabriella, aki nemrég halt meg.

  • Pannon amazonok said

   Kovács 23 Árpád rendőrtörzsőrmester szeretője, Szitár Kati is meghalt pár éve. Vagy Veszprémben van a hiba, vagy ezekben a férfiakban. Mindenesetre a női partnerek arrafelé fiatalon halnak…

   • Navracsics Judit said

    Kivéve a Navracsics nővérét, akit Szabó András szolgál ki a MAB-ban, öcsike meg hazahurcol neki egy tucat holland professzort.

   • anonymanalyst said

    Amazon talán úgy értette, hogy a női szeretők. Nővérke is jelentős Veszprémben oktató férfiak szeretője lenne? Ő tudomásom szerint csak nővérke, és az Öcsike sem Veszprémben oktat. Talán ezért él és virul.

   • Pannon GSM said

    Nővérke egyre rondább. Talán ezért nincs professzor szeretője. Viszont ha ezek a professzor szeretők ennyire halálosak, akkor neki jobb, hogy nincs.

   • Navracsics Judit said

    Lengyel Zsolt volt a szeretője egy ideig, ő szerepel az előbbi képtárban. Becstelen, aljas, hülye gazember, de már elmúlt hetven. Nem számít. N. Judit tényleg rettenetesen néz ki. Mintha naponta órákat töltene a szoláriumban. Rengeteg csilingelő aranynak látszó smukkot is visel. Csiricsáré, cigányos, ahol nem szűk, ott rövid hacukákat hord. Már kezd hízni, itt-ott kibuggyan a háj a szalámibőrszerűen ráfeszülő ruhában. Kulturális sokk.

   • anonymanalyst said

    Bocs, akkor tévedtem. Ő is ugyanabba a paradigmába, a szeretők sorába tartozik: ő ezek szerint valóban a kivétel, aki erősíti a szabályt. Vagyis ő az, aki túlélte Veszprémet és a pasija szekatúráját is. Nem úgy, mint a másik két szerencsétlen…

 12. ulan bátor said

  Orbán mocskos gazemberei
  https://blog.atlatszo.hu/2017/09/olajbizniszbe-fog-a-mulatos-kazah-konzul/

 13. orbán az undorító görény said

  Orbán a vietnamiakkal pózol:
  Hálásak neki a kórházért.
  https://zarojel.hu/orban-vietnamban/

 14. Orbán a primitív kártékony állat said

  Singapurban egy orchideát neveznek el orbánról.
  Itthon javaslom a gyilkos szömörce orbánosítását.
  http://ellenszel.hu/2017/09/26/soha-nem-gondoltuk/

 15. ELTÉ-s kolléga said

  Meghalt Tarján Tamás.
  http://index.hu/kultur/2017/09/26/meghalt_tarjan_tamas_szinikritikus/
  Nem volt mélyenszántó elme, felületes, de sikeres.
  Igazi ravasz örmény.
  Ő hitette el Petrőczivel, hogy nagy költőnek tartja.
  Ő javasolta neki, hogy publikálja az Áfonyahegyi öklendezéseit.

 16. zelóta said

  Trefort Ágoston díjat kapott Zsengellér rektorhelyettes.
  http://reformatus.hu/mutat/14122/
  Megkapta a júdáspénzt, mert felmentette Szabó Andrást.

 17. Zója utca said

  Spannraft Marcellina, a NO NAME károlis hülye most kiállítást rendez giccsőr nagyapjának meg dédapjának.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/862-a-szcenikus-apa-es-fia-a-ket-spannraft-agoston-kiallitas.html

 18. Mészáros, Orbán strómanja said

  Mészáros nem bírja a stresszt
  http://nyugatifeny.hu/2017/09/26/ez-durva-duhbe-gurult-szabalyosan-ugatott-a-riporterrel-meszaros-lorinc-dermeszto-video

 19. söprik a pápai utcát said

  Tompa Mihály emléknap Pápán:
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/18790/

 20. fideszes kommunikáció said

  Nagyon jó! Erre válaszolj, magyar ember! Keresztény, erkölcsös fideszhű bugris!
  https://kolozsvaros.com/2017/09/26/nem-zeti-konzultacio/

 21. orbán és bandája said

  Bugrisék Szingapúrban:
  https://zarojel.hu/orban-es-a-magyar-first-lady-magyarosan/

 22. Petrőczi a pöcegödör said

  Fájón nélkülöztük a fűzfapoetessza bárgyú szavait és kulturális sokkot jelentő képeit.
  Bulimiás olvasóink nyomatékos kérésére közöljük a retkes qrva legújabb képét egy csótánnyal a nyakában, a löttyedt tőgyei között:

 23. reposztos barmok said

  Tovább folyik Balavány gyalázása a reposzton Köntös nyomában.
  http://reposzt.hu/comment/8581#comment-8581

 24. Soós az arrogáns agyhalott said

  Az értelmi fogyatékos hitvány pap most a mezőgazdaságról böfög.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-09-27/gazdasag-es-lelek

 25. Lévai Anikó és Orbán mocskos ügyei said

  Paks 2-ből is Orbán és Lávai gazdagodik.
  http://hvg.hu/itthon/201739_atomlog_paksi_szalak_alevai_csaladhoz

 26. Ágnesasszony said

  Ludvig mellett érdemes lenne foglalkozni egy kicsit az öregedő MENYnyel, aki közben belépett az 5. X-be. Bizony bizony, már 50. évét tapossa, és még se gyerek, se professzorság, se dékánság, még a helyettesség is elúszott, sőt, még a tanszékvezetés is.

  • Ágnes contra Ágnes said

   Tepsi és főleg Papp Ágnes mellett nem fog ez az erőszakos némber labdába rúgni. Ők is ugyanolyan erőszakosak, és nem fogják hagyni.

  • Kancsal Majom said

   Szánalmas lúzer. Azt hitte, az élet napos oldalára született, pedig csak erőszakkal próbál odakerülni. Mindenki utálja. Még a saját férje is.

   • Tatabányai Proli said

    Meg is van a férjének rá minden oka. Volt neki egy menyasszonya, a Menyhárt Anna, akit szeretett. Hans Ági erőszakkal eltávolította hogy a helyére nyomuljon. Menyhárt Anna azóta boldog anya. A kiskulcsárszabó már rég megbánta, hogy nem tartott ki mellette…

 27. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  A Szombathelyre befurakodott erdélyi migráns, a Jakab Attila Merkel kancellárt gyalázza.
  Ő mindent tud.
  Ki a f..om hívott ide téged, Jakab????
  Húzz innen a büdös p..ba!!!!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-09-28/mutti-tevedhetetlen

 28. orbán megtébolyodott said

  Orbán beteg, nagyon beteg!
  http://zsurpubi.hu/cikk/2421-mitol-reszket-orban/

 29. bogárdi a református Tartuffe said

  Megint titkolóznak, maszatolnak a refis egyház pártállami szerepvállalása kapcsán.
  Bogárdi kongó közhelyeket mond, magát fényezi.
  És hol van Bölcskei, az aljas besúgó?
  http://www.reformatus.hu/mutat/inkabb-voltam-bolcs-mint-bator/

  • Pszichiáter said

   Nagyon beszédes ez a Ravasz László idézet: “Inkább voltam bölcs, mint bátor”. Ez a témára tekintettel felér egy freudi lapsus linguaevel. Benne van Bölcskei polgári neve és besúgói fedőneve is. Hic et nunc kritika Bölcskei nyílt felajánlkozásával, de egyúttal párhuzam is vele, a Kodácsy által lebuktatott rejtett besúgók, mint Köntös és Bogárdi a saját sorsukra ismerhetnek ebben. Megérne ez a konferencia, a címnek választott idézet és a két Tartuffe, Köntös és Bogárdi Bölcskeihez illetve Bátorihoz való viszonya egy mélyebb pszichológiai elemzést. Csak ne ülnék nyakig a munkában, kedvem volna megcsinálni!

 30. Navracsics megbukott said

  Orbán veje felmondott Navracsicsnál.
  https://444.hu/2017/08/30/felmondott-brusszelben-orban-viktor-uj-veje?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscoveryik

 31. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

  Petrőczi megint ARRA GONDOL.
  Mint mindig, a vén qrva a b..szásról álmodik.
  Mostz éppen a 69-es formáról, mégpedig katolikus kontextusban.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2017/09/hatvankilecszer-az-uj-ember-honlapjan.html

 32. jakab a szervilis senki said

  Csáki Szilárd szóvá teszi, hogy JAKAB BÁLINT manipulálja az adatokat. Azt írja, 18 százalékot veszített a CDU/CSU, pedig csak nyolcat.
  Szóval Jakab Bálint HAZUDIK.
  Válaszában még egy ORDAS HAZUGSÁGOT OLVASTA,
  Azt írja: a kancellárjelöltek vitájában megkérdezték őket, voltak ez aznap (vasárnap volt) templomban.
  Jakab azt írja, NEM ÍROM IDE A VÁLASZT, KI LEHET TALÁLNI.
  Ez egy FORTÉLYOS HAZUGSÁG.
  Én néztem a műsort, az IGAZSÁG EZ: mindketten voltak templomban.
  Merkel éppen 2011-ben meghalt édesapjának szentelt alkalmon.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-09-28/mutti-tevedhetetlen#comments

 33. Bogi a nevetős papnő said

  Bogika, nem kéne erőltetni ezt az intellektualizmust.
  Helyesen írni sem tudsz, nemhogy értelmesen.
  Magas neked, mint kiskutyának a farzseb.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-09-29/ki-vele

 34. Orbán a primitív kártékony állat said

  Orbán szerint nyugodtan lehet féltéglával ügyet intézni, fenyegetni, sőt talán ölni is.
  Orbán felfüggeszti a tísparancsolatot.
  https://444.hu/2017/09/29/orban-a-gumiszurkalo-felhergelt-ocsenyi-tiltakozok-partjara-allt
  Ez az ember mond beszédet a Papp László Arénában a reformáció 500. emléknapján.

 35. Álamfő álma said

  Schmitt Pál lányának Floridában melegítenek elő konzuli posztot Ha minden jól megy, az “álamfő” családját nem sokáig hagyják az út szélén.

  • Útszéli támogatás said

   Ő is a mi kutyánk (szuka)kölyke, nem igaz? Csak nem hagyhatjuk az út szélén milliós apanázs nélkül.

  • Díszpinty inkubátor said

   Miféle konzul kell Floridába?? Már nem azért, de Florida a washingtoni konzuli területhez tartozik, az ott élő magyarok képviseletét a washingtoni magyar konzulátus látja el. Épp idén tavasszal tartottak ott kihelyezett konzuli napokat. ( Daytona Beach, First Presbiterian Church ). Sőt: kb. két héttel ezelőtt beszélgettem a washingtoni konzullal Fort Worth-ben, lévén hogy még Texas állam is oda tartozik körzetileg. Ezt csak azért említem, mert az érdekképviselet ( még a távoli is ) így is megoldott, és nem értem, vajon mi indokolna egy ilyen “díszpinty” kinevezést ?

  • Tampa said

   Texas Los Angeles-hez tartozott nehany evvel ezelottig, csak az utobbi idoben valtottak. Volt veluk nehany inteznivalom, mindig LA-be kuldtem a hivatalos papirokat. Emellett van egy tiszteletbeli konzul Houstonban, akivel szinten el lehet par dolgot intezni. Washingtonban pedig nem konzulatus van, hanem a nagykovetseg. NEM ugyanaz! New York-ban van meg konzulatus ill. Chicagoban. Floridaban a lebukott magamutogato ficko helyere keresnek gondolom valakit.

  • O.V. úr X-ben said

   Páratlan ország vagyunk! Itt minden fordítva müxik. A hétpróbás gazembereket felmentik, az igazságot felfedőket pedig lecsukják! A félhülyékből konzul lesz a fullosokból nagykövet! A politikusokból maffiózók, míg az ellenlábasokból kitiltottak! Stadionok gombamódra, labdarúgás pedig sehol! Csúcskorház Vietnámban, itthon pedig megdögölhet a beteg!

  • Elsö Álomás said

   Biztosan tud olyan jól helyesírni, mint az apja.

  • Incitatus said

   Schmitt Petra miért ne lehetne konzul ? Caligula a romai császar a lovát kinevezte konzullá és nem dölt össze a világ holott az a bizonyos ló sem volt sokkal értelmesebb mint a Schmitt-lány.

 36. Moncsicsi said

  Hansági tanárnőnek tényleg pár nappal ezelött volt a szülinapja. Való igaz hogy belépett az 50. évébe. Fölösleges nektek is szopatni mer enélkül is sokat depizik. Ugy érzi kudarc az élete. A férje elhidegült tőle, fűvelfával csalja, gyerek nem jött össze, és a karierje se ugy alakult. Nagyon fél hogy Pap Ágnes mindenbe beelőzi. Nemcsakhogy annak már van három nagy gyereke, lassan unokája is még tán professzor is előbb lesz mint Hansági tanárnő. Mer a Sepsi azt az ideszalajtottat kijátsza ellene.

  • anonymanalyst said

   Szánalmas az öregedő MENY. Mindent akart, végül nem ért el semmit. Megcsalták, leváltották, beelőzték, és az APÓS se mindenható már. Megbűnhődött a kis intrikus, erőszakos akarnok.

   • irish coffee said

    Isten nem ver bottal.
    Minden rosszat kívánunk neki.
    Akárcsak Szabónak, Petrőczinek, Ballának és a többi gonosztevőnek.

 37. református identitás said

  Tompa Mihály, ahogy a reformatus.hu írja, népszerű költő és lelkipásztor.
  A SZIFILISZÉT HOL SZEREZTE? A templomban?
  Igazi példakép, ugye?
  http://reformatus.hu/mutat/14169/

 38. zsinati levéltár said

  Egy nagyon gyanús new ages táltosos őrjöngés a Károlin
  http://www.kre.hu/btk/index.php/864-rituality-and-poetry-rituality-and-drama-workshop-6-7-october-2017.html

 39. fideszes haramiák said

  Gátlástalanul rabolják Brüsszel pénzét a szekszárdi haramiák!!!
  Horváth és felesége!
  Az angoltanár húsfeldolgozó üzemre kap euzrót!
  http://hvg.hu/gazdasag/20170930_Durva_Brusszel_penzebol_epul_a_fideszes_politikus_uzeme

 40. poltpéteri ügyészség said

  Nagyot nőtt a bűncselekmények száma – ez áll Polt jelentésében.
  Ehhez adjuk hozzá a fideszes bűncselekményeket, amiket a Polt eleve nem vizsgál.
  http://hvg.hu/itthon/20170929_Bedurrantak_a_gazdasagi_buncselekmenyek_ugrasszeru_novekedes_latszik_a_korrupcioban_is

  • Károli a bűnözők képzőhelye said

   Az egyik kiemelkedően nagy bűncselekménysorozat a nyelvvizsgabizonyítványok ügye.
   Ebben a Károli is élen járt!
   Sárosdy Judit docens az angol tanszékről 200-300 ezerért árulta a bizonyítványokat.
   Igaz, Balla, igaz, Sepsi?

 41. Balog a terminátor said

  Balog bejelentette, INGYEN OKTATÁS MAGYAR EGYETEMEKEN, INGYEN KOLESZ, INGYEN KAJA azoknak a migráncsoknak, akik azt állítják magukról, hogy üldözött keresztények Szíriából meg Libanonból.
  A magyar fiatal meg DÖGÖLJÖN MEG BALOG SZERINT.
  https://kolozsvaros.com/2017/09/30/jon-a-nyolc-szazalekos-nyugdijemeles-a-tizenharmadik-havi-fizetes-es-az-otszaz-euros-apolasi-dij/

 42. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely Attila most Szijjártó valagába bújt.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-09-30/koszonjuk-ukrajna

 43. Lölö a zseni said

  Mészáros Lőrinc tényleg egy Zuckerberget megszégyenítő zseni 27 milliós veszteségből 4 milliárdos nyereséget csinált egy év alatt.
  A Mészáros Lőrinc Opus Global Nyrt. nevű cégének közleménye (a Konzum Nyrt-hez tartozik ez is)

 44. lézer jani gógyija said

  Lázár és Mariska
  https://kolozsvaros.com/2017/09/30/ket-ontelt-senki-felkapaszkodott-a-harmadik-ontelt-senki-bokasullyedeseig/

 45. balog zoltán egy katasztrófa said

  Rohadt mocsok hazug pap!
  http://gepnarancs.hu/2017/08/balog-zoltan-arcpirito-allitasa-magyarorszag-kolti-a-legtobb-penzt-oktatasra-kozep-europaban/

 46. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Jakab visszaugat Csáki Szilárdnak.
  Hogy neki is vannak “fenntartásai” bizonyos személyekkel, DE mi lenne, ha a magyar reformátusok bírálnák a kormányt???
  http://reposzt.hu/comment/8590#comment-8590
  Húzz a picsába, mocskos görény!

 47. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Azt írja az impotens alkoholista spicli, hogy ő bízik a kereszténység feltámadásában.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-10-01/kimerultek-keresztyenseg-tarsadalomformalo-tartalekai
  Persze, az ilyen mocskos, rohadt, orbánseggében darvadozó agyhalottak által, mint te, köntös!

 48. drpara said

  Tele van szarral de még egy harapást (Filled with shit but like one more bunch)

  Emlékezzünk vissza a budapesti Risztinmood nyomozóiroda esetére: Pontosan 5 év 19 hónap és háromésfél napja Mecsa Ildikó lakásába három tejesnéni kéredzkedett be továbbképzésre: Little did she know that they were equipped with full of körper kamera és annak tudta nélkül felvételeket készítettek, hogy ez alapján az andrássy úti Risztinmood nyomozóiroda bizonyítékokat gyűjtsün ellene, hogy kirúkhassák munkahelyéről. Szerencsére jogvédőink felkészültek a helyzetre, és azóta is szorgalmasan keresik az igazságot és a Barna Sátán professzori kinevezését elegyengető macskagyilkos szalonnavadászt (meg a bundapecér élőtársát). Egyszerően leállítoták a nyomozást, hát ebből is látszik, hogy poltpéter van itt nem csak mákvirág meg linda. A közérdekő betejelést is üldözik, még azt is. Dokumentumainkat közzétettük.

  • Tejesnéni said

   Ahogy irod sajnos pont 5 év 19 hónap és négy és fél napja. Pont erre basztunk rá. Mer akkorra már Mecsa Ildikó egy éve ki volt rúgva. De az a malacképü adocsaló ügyvéd a Röfi rávet minket hogy nem baj azér csak kérezkedjünk be az Ildikóhoz és tegyünk ugy mintha tanulni akarnánk és vegyünk fel mindent. Bizzuk csak rá majd ő átirja a dátumot 6 év 3 hónap és négy és fél nappal ezelötre. Csak csináljuk meg a felvételt hogy legyen mit átirnia mer ez lessz majd a bizonyiték. Fel is jelentett minket az Ildiko de az a jóságos Ibolya kihuzot minket a szarbol.

  • Doktor tót said

   A kételkedőkkel közlöm, hogy Para joggal használja a dr-t a neve előtt: https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=15520

  • Curious said

   Para, ki az a Barna Sátán? Hansági tudtommal még nem professzor. Sátánnak sátán, de nem olyan határozottan barna. Alapszíne ősz, a többi attól függ, milyen napja van a fodrászának. Néha szürreális színeket hoz össze. 🙂

   • zsófi hóhérleányka said

    Akkor veszi a hajfestékét, amikor leárazás van a 100 forintos boltban.
    Néha olyan hamuszürke a feje, mint egy krematóriumba dugott vécékefe.

   • Lafferton fodrászat said

    Kedves Hans vagy Kulcsárszabó Ágnes vagy hogy is szólíthatjuk.
    Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját – lafferton.hu‎
    Kérjen online időpontot: https://www.lafferton.hu/fodraszat

   • Ágnesasszony said

    Elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik voltak már ott. Nagyon elszúrták a hajamat (festést) egy fodrászatban, és szeretném helyrehozatni, de nem tudom hová menjek. Őket találtam, mint az elkúrt fejek egyetlen reparálóját, de jó lenne tapasztalatokat olvasni róluk mielőtt bejelentkeznék hozzájuk.

   • Galik Gáborné said

    Kimondottan az elrontott festésre specializálódtak. Én is hosszájuk járok. Ajánlom neked Ági, annál ami van csak jobb lehet. Ez meg fog győzni: https://www.youtube.com/watch?v=yHGnyMIsySw

   • Kopasztott tyúk said

    én a helyedben nem mennék oda. A fizetett reklámok jókat mondanak róla,de íme az én példám:
    odamentem egy dús hajjal.Kiritkították olyan szinten,hogy egyszerűen egy vicc,ha összefogom.(arról nem beszélve,hogy nem volt ritkításról szó)önkényesen elkezdték vágni a hajam(noha elmondtam,mit szeretnék)magas összeget kértek el,és mindenáron el akarták adni a drága termékeiket,ehhez nem győzték hangsúlyozni,hogy nekem mennyire szükségem van rá,meg se kérdezték,hogy hogy tetszik,hozzám se szóltak,majd a ruhámat levizezték,ilyen formán dideregve mentem haza.

   • Vécékefe said

    Én nagyon bíztam bennük. Gondoltam, ha már a marketingjük ennyire jó, akkor a munkájuk minősége is.
    Hosszú melírozott szőke hajjal mentem hozzájuk. Szürkés barna, rövid, megritkított hajjal jöttem el. Ha megmosom,erőteljes formázás nélkül borzalmasan formátlan.
    Minden ismerősöm szerint plusz 10 évet kaptam, ennyivel látszom öregebbnek. Többé nem megyek hozzájuk 😦

   • "Helyrehozzuk Elrontott Frizuráját!" said

    Ez a levédett szlogenjük, teljes joggal. Megfogott a hirdetésük, miután csak dühvel tudtam tükörbe nézni az előzőleg szétnyirbált hajam miatt. Bejelentkeztem e-mailen és hamarosan vissza is hívtak, hogy időpontot egyeztessünk. Amikor megérkeztem nem kellett várakoznom, a kedves fiatal hölgy azonnal kezelésbe vett. Elszörnyedve vizsgálta a hajamat, majd rövid idő alatt csodát művelt! Mindenkinek ajánlom, aki kellemes környezetben, udvarias, figyelmes, hozzáértő kiszolgálásban akar részesülni!

   • Nagy lehuzas said

    Egy jo marketinggel rendelkezo, igenytelen hely. Atlagos fodraszokkal. Azt kapjatok 12-15 ezerert, amit mashol 3-4000-ert.

   • "Továbbrontjuk Elrontott Frizuráját!" said

    Ágikám ne menj oda! Reményekkel teli mentem el, vezető fodrászt választottam, (a top fodrászok segítőkészebbnek tűntek) gondoltam egyszer rááldozom, kapjak minőséget. Marketingjükből én esetemben semmi nem valósult meg. Sima konszolidált frizurát szerettem volna ami illik az arcformámhoz váll alá érő hajból. Ebből egy fej középtől extra tépett, agyon ritkított valamit kaptam ami szintén vagy tíz évet öregít rajtam. Olyan rövid egy két helyen hogy vagy fiús leszek, vagy marad ilyen míg meg nem nő egy kicsit. A személyre szabott szolgáltatásról annyit, hogy bár megkérdezték kérek e vizet, kávét, de hajmosás közben a vezető fodrász 10 percre eltűnt a szalon elé csacsogni, én vizes fejjel a mosóban, ahol tök hideg volt. Összesen 10 percet foglalkozott a hajammal, és ezt a frizurát tényleg profin vágja mert 5 nyisszantásból tépett, fokozatos lett, de nem ezt kértem és nem illik hozzám. (Azt is megtudtam hogy 14 éves kora óta a szakmában van juhúúú, lehet ezért már nagyon unja) Ebből a 10 percből netto ötöt a kolléganőkkel való csacsogás is elvett még. Na én nem ezért gondoltam hogy fizetek 8000 Ft-ot. Tanultam belőle, soha többet és senkinek nem ajánlom.

   • Kopott vakond said

    Sajnos én is csalódtam. Teljesen előnytelen formára vágott hajam lett “bubi” néven. Hátul hatalmas lépcsőket nyírt bele az egyik topfodrász, sehogyan sem tudom normálisan elkészíteni a frizurám. A festés egy , másfél hét múlva teljesen más színű lesz, olyan kopottas, mintha nem is festették volna. Amit fizettem ezért vágással festéssel egy félhosszú, de inkább rövid hajért az 15.800 Ft. volt. 😦 Úgy gondolom, soha többé. Most keresek egy másik fodrászt, hogy “helyrehozza elrontott frizurámat”.

   • Elcserélt fejek said

    Ágikám talán fodrászt kellene cserélnetek a Ludvig Évával. Esetleg fejeket? Talán az segítene…

  • Ribike said

   Jaj de vicces vagy Para. Nagyapó macskagyilkos szalonnavadász Nagyanyó bundapecér! Máris gondolkodom a következő versen. A multkor is megihlettél a szalonnával és a bundával. Nagyapó ténleg mindenbe beletörli a zsiros mancsát. Meg is dicsertel hogy milyen jó limuzint vagy mit költöttem.

   • Para de Doktor said

    Nem limuzin, hanem limerick, Édes! Majd ha nagyobb leszel, elmagyarázom a különbséget. És arra nem én ihlettelek, hanem a sunyi paplanaláfingó nagyapád. Tudod, amelyikben Nagyapó még kissrác volt és Hencidából miattam Boncidát csináltál: “Volt egy srác, lakhelye Boncida/ nagyokat fingott az oviba/ Ki volt ez kérem? / Azt mondta “én nem”. / Nem volt egy őszinte Bandika.” Ez tökéletes limerick, de ebben nincs benne se a bunda, se a szalonna, szóval ez egyedül a te érdemed. Őstehetség vagy kicsim.

 49. fideszes gyilkosok said

  Orbánc Erdélyben szenteskedett a mocskos baloggal együtt.
  https://kolozsvaros.com/2017/10/01/pedig-nagyon-ra-fogunk-bszni-mind/

 50. jakab a szervilis senki said

  Csáki Szilárd jól kioktatja jakabot, az aljas szombathelyi görényt, aki idejött nekünk erdélyből orbán fenekét nyalni.
  http://reposzt.hu/comment/8591#comment-8591

 51. Kövi Dinka said

  Dinka több mint “negyven évtizedes tapasztalattal a háta mögött” osztja az észt, tehát 400 éves a gané szombathelyi pap grafomán lotyója.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-10-02/titkosan-titkoson

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: