Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Justice in Hungary under Orbán and Handó (Sperma Viktortól Ondó Tündéig)

Posted by jhnnsclvn - október 8, 2017

félkész termék

Jusztícia megcsúfolása

közös fotón a két G…

Szerző: Judge

Amikor Orbán (G) Viktor régi cimboránéját, sőt, volt Bibó-kollégistaként egyszemélyben cimboráját, Handó (G) Tündét nevezte ki az Országos Bírói Hivatal (OBH) élére, már akkor lehetett tudni, hogy a Fidesz totálisan megszállta az igazságszolgáltatást. (Az ügyészséget Polt Péterrel és társaival már jóval régebben.) Mint ahogy azt is, hogy előbb-utóbb a bíróság is eljut oda, ahová az összes közintézmény és közmédia: aki nem Orbán füttyszavára táncol, azt ellehetetlenítik. és még jól jár, ha csak a karrierje bánja és nem az élete (Váradi András alcsúti juhász). Handó Tünde kinevezésével a bíróságok is bedarálódtak a NER-be. Független és fair ítéletre ne számítson senki, aki egy kicsit is politikai jellegű ügybe csöppen, még akkor se, ha életében soha nem politizált.

Vasvári Csaba bíró szerencsés volt idáig, hogy a 2010 óta zajló folyamat következményei csak most értek el hozzá. Bár nyáron még kitüntette Handó Tünde, az utóbbi időben azt tapasztalja, hogy hiába adja be a pályázatait, és ér el azokon rendre első helyeket, a pozíciót mégse kapja meg, inkább visszavonják a pályázatot. Állítólag azért, mert nem a hajbókolásáról híres. Vasvári Csaba azt mondja, számára nem átlátható, hogyan kerülnek kiosztásra a bírósági álláshelyek. Úgy látja, hogy a pályázati rendszer kamu, a döntés egyszemélyes. Most ébredt? Nyolc éve így van ez minden stratégiailag fontos területen. Az ország pedagógusai, iskola- és kórházigazgatói, egészségügyi dolgozói, színészei, újságírói, professzorai, sőt, papjai is immáron nyolcadik éve ebben a fenyegetettségben élnek: ha valaki autonom, ellenáll, sőt, bírálni merészel, azt ellehetetlenítik, kirúgják, utána nyúlnak, sehol sem kap állást az ország egész területén. Mint az István, a királyban: “Aki ellenáll, az elveszett”.

2010 óta az igazságszolgáltatás fokozatosan abszurd kabarévá vált. A jogállamiság leépülésének folyamatát szinte leképezi az a munkaügyi per, amely 2010-ben a Fidesz hatalomra jutásának évében kezdődött, és annak nyolcadik évében, három nappal ezelőtt zárult. Kezdetben még látszólag jogszerű keretek között folyt az eljárás, az első három bíró bizonyíttatni akarta a munkaviszonyt rendkívüli felmondással megszüntető munkaadóval az okot. Mikor kiderült, hogy a munkaadó semmit sem tud bizonyítani, a bírákat egyenként levették az ügyről, és kerestek egy negyediket, aki semmit se akart bizonyíttatni. Azt is lezsírozták vele, hogy a per harmadik évében befogadja a volt komcsi titkosszolgával, Földi Lászlóval sebtében hamisíttatott “bizonyítékot”, amellyel majd nyeretik a munkáltatót. Földi azonban kontármunkát végzett, a “bizonyítékról” ordított, hogy utólag készült, a dátumok se stimmeltek, a munkavállaló pont külföldön volt akkor, amikor itthon a fegyelmi vétséget állítólag elkövette. Itt véget kellett volna érnie a pernek. Azonban a Handó-féle bíróság ezen a ponton bevezetett egy újítást: a negatív bizonyítást. Bizonyítsa a munkavállaló, hogy nem követte el azt, amivel vádolják! Még célszerűbb, ha a bizonyítási teher megfordítását nem hamarkodják el közölni, elég, ha a másodfokú ítéletben vágják vele fejbe a munkavállalót, arra már nem reagálhat. A Bíróság soha nem kérte be sem a felvevő eszközt, sem az eredeti felvételt, annak ellenére, hogy a munkáltató ügyvédje, a hírhedt Röfi, jegyzőkönyvbe mondta, hogy a Földitől kapott felvételeket ő maga vagdosta és másolgatta a per igényeihez igazítva. Ennek ellenére nem kérték be az eredetieket.

Rettentő egyszerűen átlátható Handó Tünde rendszere, csak Vasvári Csaba, úgy látszik, nem a megfelelő pályázatokra jelentkezett. Az elnökasszony igenis szeret pályáztatni. Sajátos “pályázatok” útján keresi ki az ügyekhez alkalmas bírákat, és ha netán csalódik bennük, addig cserélgeti őket, míg rátalál arra, aki az általa lediktált ítéleteket akár a tények és bizonyítékok ellenére is kész kihirdetni. Próbatételen alapul a kinevezés, mint a mesében: ha teljesíted, tied a lányom és a fele királyságom, ha nem, halálfia vagy. Handó pl. a fenti nagyon bonyolult ügy megoldására három “pályázatot” is kiírt.

Az első pályázat a Pesti Központi Kerületi Bíróságra szólt. Jelentkezzen az a bíró, aki hajlandó felmenteni nyírfás Földi László cégének bűnöző alkalmazottjait, akik megtévesztéssel behatoltak egy magánlakásba és ott titkos felvételeket készítettek. Adva volt a lehetőség Vasvári Csabának, de nem élt vele. Handó Tünde barátnői egymást taposták a feladatért, végül Tóth Tímea (Ibolya Tibor fővárosi főügyész intim barátnője) testbedobással nyerte el ezt a pályázatot.

A második próbatétel a Munkaügyi Bíróságra még fifikásabb volt. Jelentkezzen az, aki kész ítéletként a híres székely viccet elmesélni : “Látja azt a fát ott?” “Ne azt nézze.” Mutatis mutandis: “A dolgozó a munkáltató által megjelölt napokat, nevezetesen a 2010. július 26-át, 27-ét, 28-át, 29-ét cáfolta?” “Nem azt kellett volna. Ha-ha-ha! Hanem amiket nem jelölt meg.” Mészárosné Szabó Judit nyerte el a kihirdetés jogát a Munkaügyi Bíróság II. fokán. Vasvári Csaba – hogy-hogynem – erre sem jelentkezett. Talán nem értette, mit is kell tkp. kihirdetni. Az ő baja, minek ilyen aggályos. Mészárosné Szabó Juditnak bezzeg a tök értelmetlen, nonszensz és hazug indoklás sem volt akadály. Ezzel a második hűségpróba is elúszott.

Végül az utolsó próbatétel: ki vállalja ennek a szemét zagyvaságnak a hatályban tartását a Kúrián? Újabb esély Vasvári Csabának, azonban ő megint nem ugrott rá. Ezúttal a hivatásos hóhér, a Ravasz László szegedi bírótársát is vihogva kinyíró Tallián Blanka nevű barátnő lett a befutó. És Vasvári Csaba még csodálkozik, hogy elbukta a szolgabírói – azaz a Handó Tündét szolgáló bírói – állást!

37 hozzászólás to “Justice in Hungary under Orbán and Handó (Sperma Viktortól Ondó Tündéig)”

 1. jhnnsclvn said

  Átemelte karoligaspar.

 2. advocatus dei said

  A másik kapcsolat a bíróság és az ügyészség szoros liezonja a Károlival. Ennek minden színvonal alatt álló jogi karán tanít pl. Cservák Csaba összesen 9 (részben társszerzőkkel írott) publikációval, és itt virít maga (NOMEN EST OMEN) maga Pokol Béla is.

  • anonymanalyst said

   Akit azóta már kiküldték Strasbourgba, hogy ott kaszálja el a beadványokat, különösen a Károli ellenieket. Ott sincs remény.

 3. ulan bátor said

  Így csal a fidesz a nemzeti (?) konzultációval (???)
  http://sztarklikk.hu/kozelet/kiderult-hogy-kamu-a-nemzeti-konzultacio-sikere/329592

 4. Kövi Dinka said

  A szombathelyi görény pap négyet ellő házilotyója most meglátta a csodát saját magában.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2017-10-09/gipszkonny

 5. deutsch spermabank tamás said

  Deutschtomi két kapura játszik
  http://pestibulvar.hu/2017/04/03/kiderult-melegbarat-szorakozohelyen-tancikalt-dajcstomi-meghozza-pont-ott/

 6. Rektori Hivatal said

  A Károli mindent sikeresen elsikál, megvannak a kapcsolatai az ügyészségen és a bíróságon. Itt van például a 157 milliós ösztöndíjsikkasztás ügye: http://hvg.hu/itthon/20111027_karoli_csalas_zsinat
  Leültettek ezért valakit? Soha senkit. Az ártatlan Marosi Margó adminisztrátort meghurcolták, Szabó András akkori dékán és Györgyiné Koncz Judit akkori rektorhelyettes pedig (a híres Betty), akik ellopták a pénzt, röhögve osztoztak.

 7. Nyerő páros said

  Földi és Röfi! Ez aztán a nyerő páros. Földi a civileket azonnal agyonlőné: http://hvg.hu/itthon/20171005_haborus_bunosok_a_menekulteket_segito_civilek_a_kormany_egyik_kedvenc_szakertoje_szerint
  Röfi pedig adócsaló, spiritiszta szeáncsokat kínál az ügyvédi szolgáltatása mellé, de utóbbit zsebbe kéri. No tax.

 8. OBH said

  Mióta lehet a bíróságon összevágott másolatokat bizonyítékként benyújtani? Mióta nem kötelező az eredeti? Amióta Handó Tünde a Bírói Hivatal elnöke. Idáig züllött az igazságszolgáltatás. Régen még dokumentumokból sem fogadták el a másolatt. Most pedig már DVD-ből is.

 9. Orbán Viktort a Kukába! said

  Csoda, hogy Czeglédy Csaba, Császy Zsolt és Tátrai Vilmos börtönben ül? Mind nyílt, becsületes arcok. Vérlázító koncepciós per Császí és Tátrai ellen, Czeglédy ellen pedig nulla bizonyíték. Ez a két geci szövetségének eredménye.

 10. Földi és Röfi said

  Megalapítottuk bizonyítékgyártó közös vállalkozásunkat. Forduljatok bizalommal hozzánk! Földi bejut észrevétlenül bármely magánlakásba és elkészíti a kívánt nyersanyagot. Nagy Gábor László spirituális vállalkozó és okirathamisító pedig a kívánt igényekre szabja.

  • Röfi said

   Milyen bizalomgerjesztő páros! Melegen ajánlom a szó minden értelmében.
   Nagy Gábor László spirituális vállalkozó

   • Röppentyű Kft said

    Érdekelne az ajánlatotok. Van egy cigány dolgozóm. A többiek kijönnek vele, de én rühellem, mert cigány. Meg akarok tőle szabadulni de nem akarok neki fizetni. Lopáson kéne tettenérni. Tán még le is tudnám csulatni. Meg tuggyátok oldani?

 11. orbán az undorító görény said

  Ezért!!!!
  A kukába! De előbb VISSZA A LOPOTT PÉNZT!

 12. orbán és rabló családja said

  Orbán testvére, ifj. Orbán Győző egy Virgin szigeteken bejegyzett off shore céggel működik Csecsenföldön és Kazahsztánban.
  https://444.hu/2017/10/09/orban-viktor-testvere-benne-van-egy-offshore-hatteru-cegben-amely-kazahsztanban-es-csecsenfoldon-is-feltunt

 13. Polpot Péter ügyészsége said

  Rohadjon meg Polt Péter.
  Nem kell szégyellnie magát, nem képes rá.
  Ahhoz minimális erkölcsi érzékre lenne szükség, neki meg az sincs.
  https://zarojel.hu/polt-peter-szegyelli-a-kuriat/

  • Az Ibolya bűze said

   Polt és Ibolya ikertestvérek. A szégyen nekik kevés büntetés. Ha egyszer elsöprik az orsós-maffiát, ezt a két rohadékot fel kéne akasztani

 14. Mészáros, Orbán strómanja said

  Mészáros lap, mint mindig
  https://444.hu/2017/10/09/meszaros-lorinc-megszerzett-egy-ceget-gondolkodas-nelkul-nekifutasbol-vagtak-hozza-44-milliard-forintot

 15. Négyötöd said

  És hiába a kormányváltást akaró többség:

  “Azt gondolom, hogy kétharmaddal fog nyerni a Fidesz, ha nem négyötöddel.”

  Alföldy Róbert is pesszimista.

 16. Pharisée said

  A Károli Református Egyetem Ravasz Lászlónak állíttat szobrot, közben a kormánykedvenc kókler Földi Lászlóval intéztet a háttérben piszkos ügyeket.

 17. Ondó Tünde bírósága said

  “Olyan társadalommá lettünk, ahol a vitás helyzeteket bicskával, téglával oldják meg az egyébként békés állampolgárok” – írják petíciójukban Gundel Takácsék. Ez azért van, mert Sperma Viktor és Ondó Tünde felszámolta az igazságszolgáltatást. Ahol nincs működő jogrendszer, nincs béke, marad az ököljog, bicska, egyéb erőszak. Ezért veszélyes, amit a két Geci művel.

  • Jhnnsclvn said

   Orbanisztán igazságszolgáltatásában ma már a rendszert ellenző értelmiségi nem hisz, nem hihet. Ha politikamentes ügye van, még akár remélheti is, hogy normális bíróra szignálják. Azonban ha kicsit is politikai színezetű, tudja, hogy nincs esélye. Felmerül a kérdés, akkor miért nem engedi el? Gondolom, azért, mert másképp nem tudná bizonyítani a rendszer bűneit, visszaéléseit. Minden beadvány további dokumentumokat gerjeszt, amelyek pedig bizonyítékok a rendszer bűneiről. Kicsit drága, de áldozatok nélkül nem lehet leleplezni Orbán Viktor diktatúráját.

   • Kisjogász said

    Akkor miért nem hagyjátok feltenni a dokumentumokat? Köteteket lehetne írni arról, hogyan befolyásolta az “igazságszolgáltatást” a Károli, minden egyes állítást doksikkal alátámasztva. Jogászoknak, joghallgatóknak nagyon tanulságos lenne, hogy az olyan tanáraik, mint a mocsok Ibolya, milyen trükköket alkalmazott.

   • Károlis Kolléga said

    Szerintem is föl kellene tennetek a dokumentumokat, hogy akit érdekel, nyomon követhesse, mit művelt a Károli a III/I-es ex-komcsi szélhámossal karöltve egyik oktatójuk ellen. Ez tanulságos lehet a jelenleg is a Károlin dolgozóknak-tanulóknak, hogy mire számíthatnak egy vita esetén Balla Péterrel. Rájuk is a betörő és gyilkolni kész kormánykedvenc Földit küldi majd?

  • Emmerico de Rosso said

   Nagyon nem lehetett kóser ez az per, ha nyolc évig tartott. Ha a Károlinak tényleg lett volna akárcsak a leghalványabb bizonyítéka, egy év alatt lezavarták volna, másodfokkal is legfeljebb két év. Így meg Strasbourggal együtt a tíz évet is el fogja érni. Ilyen politikai hátszéllel, mint ami a Károlinak van, nagyon mocskos eszközöket vethetett itt be, ha ilyen nehezen éri el amit akar.

 18. zimmezum said

  Tudjuk, Soros a Sátán.
  De ki Orbán? Az Atyaisten, Jézus Krisztus vagy a Szentlélek?
  Ha megfeszítjük és felszáll a mennyekbe, akkor kiderül.
  https://444.hu/2017/10/09/elhangzott-a-parlamentben-a-soros-terv-a-satan-legvegso-tamadasa

 19. bogárdi a református Tartuffe said

  Csáki Szilárd megírta Bogárdinak, hogy Orbán őcsényieknek szóló üzenete a bunkóságra való felszólítás.
  Bogárdi valami puzzle-ről locsog.
  http://reposzt.hu/comment/8605#comment-8605
  Hitvány gyáva kutya a bogárdi,
  Azt is megáldaná, ha orbán halomra lövetné a migránsokat vagy a saját népét.

 20. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  A celli papnak most nem jutott eszébe zsidóvicc, így valami kórusokról NYÁLZIK.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-10-10/egy-hang-voltam-az-isten-enekeben

 21. Orbán a primitív kártékony állat said

  Vonának megint igaza van:
  http://zsurpubi.hu/cikk/2573-orban-egyre-gatlastalanabb-es-gusztustalanabb-a-parlamentben-is—video/

  • para de doktor said

   Ti itt Vonát dícséritek??? Jól látom? Eddig szélbalosok voltatok! Csak nem húztatok át a kis Zazriveczhez mióta lelépett a szegedi szoci?

   • zsófi hóhérleányka said

    Vannak dolgok, amikben egyetértünk Vonával, és van, amiben nem.
    Nem kenyerünk a kétbites gondolkodás: Bal, jobb, mennek a majmok….

 22. fideszes gyilkosok said

  Orbán és a fidesz gaztettei:
  http://balramagyar.hu/2017/10/09/mutatunk-egy-listat-amelytol-a-leghithubb-fideszes-is-kiter-a-hitebol/

 23. czunyiné a károli átkozott qrvája said

  Hétfőn dönt a Fidesz a női alelnökről.
  Pelczné nem lehet, mert az Európai Szá,vevőszék elnöke lett.
  Most nyílt a pálya Czunyinénak, a károli ordas qrvájának.
  https://444.hu/2017/10/09/hetfon-donti-el-a-fidesz-hogy-ki-legyen-a-no-a-part-elnoksegeben

 24. soós a lajhár pap said

  A reposzt egy falusi iskola faliújságának szintjén mozog.
  Soós Mézga Aladárról prüntyög.
  Egy értelmi fogyatékos óvodás.
  És nem is élteted a Vezért, Orbánt, Soós, te palástos balfasz?
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-10-11/igy-utaztunk

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: