Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Judge assignments (Kézivezérelt ügyszignálás: Tallián Blanka küldetése)

Posted by jhnnsclvn - október 11, 2017

Az alábbi cikket a Ravasz László blogról vettük át. – A szerkesztőség

egy Handó-kedvenc bíró

2017. október 10.

 

Szerző: Csép Pán

Hozzátok küldöm ezt a kis infót, egyrészt mert Ravasz László nevét viselitek, akinek a névrokonáról itt részben szó lesz, másrészt ez a blog szalonképesebb, mint a Johannes odaát (ezt kikérjük magunknak – a szerk.), amit szívesen olvasok, de nem szívesen látnám ott viszont a nickemet. Bár gyanítom, van összefüggés a két blog között.

Nem árt, ha tudjátok: a H.G. kontra Károli pert nem véletlenül szignáltatta Handó Tünde a barátnőjére, Tallián Blankára. A kolléganőnek ugyanis jó a “pedigréje”: jól muzsikált egy megyei bíró meghurcolásában, akinek az ügye nagyon hasonlított H.G-éhez. Ő is hivatali visszaéléseket és okirathamisításokat tárt fel, nem kímélve a testület nemlétező becsületét. Előbb kapott egy fegyelmit, aztán kirúgták. Ez az ügy volt Tallián Blanka ajánlólevele a H.G.-ügyre. Mérget lehetett rá venni, hogy elvégzi a küldetését.Ha egy igazság bajnokát kell kivégezni, arra nincs alkalmasabb Tallián Blankánál, aki szinte élvezi az “akasztásokat”. Hátha még kollégáról van szó. Itt a Kúrián csak “vihogó hóhérként” emlegetik.

A sajtó így számolt be Ravasz László Csanád-Csongrád megyebíró kirúgásáról:

Felmentette Ravasz Lászlót bírói tisztségéből  Áder János köztársasági elnök 2012. május 23-án. Ravasz László 2011 áprilisában a Magyar Hírlapban jelentetett meg egy publikációt, amelyben azt állította, hogy a “bírósági szervezeti rendszer jelenleg olyan válságban van, amely már a jogállami működést is veszélyezteti”. Állítását azzal támasztotta alá, hogy a bíróságok iránti lakossági bizalom csökkent az elmúlt 15 évben. Szerinte “hűbéri rendszer” alakult ki a bíróságokon, és nem a legalkalmasabbak kerülnek a felsőbb pozíciókba. A felsőbb szinteken gyakran “olyan bírák bírálják felül, akiknek a kompetenciáit az elsőfokú bírák vitatják”. Vagyis ugyanazért borított asztalt, mint a minap Vasvári Csaba, csak ő már öt évvel ezelőtt.

Ravasz László saját közleménye az ügyéről

Szólásszabadságomnak a végül jogtalan felmentésemhez vezető, véleményem szerint súlyosan alkotmánysértő korlátozása a 2011. december 31-ig fennállt antidemokratikus igazságszolgáltatási rendszerben elkövetett visszaéléseket feltáró 2011 tavaszi írásaimmal összefüggésben Baka András volt főbíró, Czene Klára, a Szegedi Törvényszék volt elnöke, az eljárt szolgálati bírák ( Pálné dr. Mikola Júlia, dr. Maka Mária, dr. Krémer László, Tóthné dr. Révész Anna, dr. Rácz József, dr. Belegi József, dr. Tallián Blanka, dr. Lőrincz Györgyné, dr. Tóth Kincső ) és általában a jogállami bírósági igazgatás és az annak megteremtését célzó reformok ellenségeinek felelőssége.

A fegyelmi eljárásomban elkövetett jogsértések miatt alkotmányjogi panaszt terjesztettem elő az Alkotmánybíróságnál (IV/2868/2012) illetve a feljelentésem alapján nyomozás van folyamatban a Központi Nyomozó Főügyészségen közokirat hamisítás és hivatali hatalommal való visszaélés miatt ( Nyom. 120/2012).

Ravaszt előbb visszahelyezték állásába, de mivel a bírálatokkal nem állt le, újabb fegyelmit kapott. Karriert Handó Tünde alatt nem a Ravasz Lászlók és Vasvári Csabák csinálnak, hanem a Tallián Blankák.  „A bírósági rendszer olyan válságban van, amely már a jogállami működést is veszélyezteti” – írta Ravasz László a már hozzáférhetetlenné tett Magyar Hírlap-cikkben. Én csak annyit teszek hozzá szintén bennfentes szemszögből: azóta is, sőt azóta még inkább!

 

26 hozzászólás to “Judge assignments (Kézivezérelt ügyszignálás: Tallián Blanka küldetése)”

 1. Ondó Tünde said

  Jaj Józsi hogy mondhatsz ilyet? Tudod hogy nálunk az ügyszignálás automatikus. Én nem szólhatok bele. Legalábbis hivatalosan…

 2. hende csaba közpénzből mulat said

  Hende Szombathelyen átadott egy sétány, ami 174 millióba került, és az Ady Endre teret köti össze a Mindszenty térrel. Ady utálná, kurvára rühellte a pápista főcsuhásokat.
  És a Hende azt is mondta a segg szájával, hogy Isten megtart bennünket!
  Téged, Hende bizoinyára azért, mert egy kivételesen mocskos ganajtűrő idióta fideszbérenc állat vagy!
  https://444.hu/2017/10/11/akkor-is-megtart-bennunket-az-isten-ha-a-kepunkbe-orditjak-hogy-allah-akbar-mondta-hende-csaba-majd-atadott-egy-setanyt

 3. A politika szolgálólánya said

  Az igazságszolgáltatást teljesen lenyúlta a Fidesz. Már nem szolgáltat semmit, csak a Fideszt szolgálja – közpénzen, és a koncepciós perekben ártatlanul elítéltek saját pénzén – ellenük és ellenünk.
  http://index.hu/velemeny/olvir/2017/10/11/fideszes_ugyeszseg_barandy_gergely/

 4. Blanka nem Bianca said

  És még alkesz is az öreglány. Gondolom az ott mind pia azokban a hosszú zacskókban. Nem kóser a banya.

  • Bianco csekk said

   Hát az nem. Biztosan nem hófehér ártatlanság. Viszont egy BIANCO csekk. Talán erről kapta a nevét. Aláírja főbíróként az üres papírlapot, a fideszes megrendelők pedig föléírják az ítéletet. 🙂

  • Borban az igazság said

   Előbb a pohár fenekére néz aztán meghozza az itéletet. he-he

 5. ulan bátor said

  A DK pereli rágalmazás miatt Budai Gyulát. A volt katonai főügyész állandóan rágalmazza Gyurcsány Ferencet és Czeglédy Csabát.
  A perben a felpereseket Czeglédy Csaba irodája képviseli.
  http://web.dkp.hu/kozlemeny-a-dk-beperli-budai-gyulat/

 6. wistmanwoodos Balla said

  Amíg tanácsadó a fővárosi önkormányzatnál, addig soha többet nem nyilatkozhat migránsügyben Földi László – mondta az Azonnali kérdésére Tarlós István főpolgármester a szerdai Budapestinfón. Földi már Tarlósnak is gáz.

 7. nyugi van! said

  A bugris nyuggerek azt se fogják fel, hogy oltárira ki van elük b..szva
  http://mszp.hu/hir/szandekosan_visszatartott_penzt_kapnak_meg_a_nyugdijasok_most_nyugdijemeles_es_nyugdijpremimum_formajaban

 8. székely Attila a hullagyalázó pap said

  A tetű székely azt mondja, lófaszt se ér az embereket kulturált, humánus viselkedésre rábeszélni akaró petíció.
  Ó aztán tudja.
  Ez a mocskos fideszbérenc a szószéken is orbánbt dicsőítoi.
  Úgy rúgunk le onnan, te fasz, hogy a lábadat töröd!!!
  http://reposzt.hu/comment/8607#comment-8607

 9. Válasz Ibolyának said

  Szégyellnie nem annak kell magát, aki kimondja az igazságot, hanem annak, aki pártpolitikai érdekek kiszolgálására használja fel a pozícióját, s ezzel lejáratja azt az intézményt, amelynek munkatársai – néhány felsővezetőn és azok sameszain kívül – valóban tisztességesen végzik a munkájukat. Állítom, hogy az ügyészség – túllépve azon, hogy a politikai ellenfelek ellen indított koncepciós eljárásaival érdemben befolyásolta a 2010-es és 2014-es választások eredményét – tucatnyi ember bűnös elfogultsága miatt mára nem csupán kiszolgálója lett a hatalomnak, hanem a szervezett, intézményesített módon működő állami korrupció leplezésével nélkülözhetetlen pillérévé, egy bűnöző rezsim szerves és nélkülözhetetlen elemévé vált.
  Ha ez a vélemény valakinek nem tetszik, megértem. Nekem pedig a politikai érdekeket kiszolgáló fideszes ügyészségi vezetők tevékenysége nem tetszik.
  Dr. habil. Bárándy Gergely PhD
  http://index.hu/velemeny/olvir/2017/10/11/fideszes_ugyeszseg_barandy_gergely/

 10. ÚjPatriotIdiotizmus said

  Nekiesett az Amnesty vezetője Orbán világképének:
  “Úgy tűnik, Magyarország egy harc közepén áll, és a harc Európa lelkéért megy. A harc egyik felén a transznacionális erők, liberális értelmiség, a nagy cégek, nagy szervezetek állnak. A másik oldalon a hagyományos, dolgozó keresztény ember áll, középen pedig a főként muszlim menekültek. A cél az, hogy az egyik oldal elvegye a másiktól azt, ami a legfontosabb: tradíciót, identitást. Legalábbis ez derül ki abból, amit Orbán Viktor miniszterlenök látszólag gondol a világról” – mondta Shetty a CEU-n tartott előadásában.

 11. Kunatti said

  Én azt hittem Cséppán Józsi jó barátságban van a Tallián Blankával. Mindketten jól fexenek Ondó Tündénél. Aztán most mégis felnyomja?

  • Csép Pán said

   Ne higgy te csak semmit. T már csak tudhatod mi rejlik a jópofizás mögött. Egy jogásznak meséljem hogy kell a jó kolégát eljátszani? Te is tudod Atti. Mi vagyunk a világ legjobb szinészei. Jobbak mint a hivatásosak. Hogy egy szőke nőt ne tudjak kezelni? Minek nézel te engem? Nyeretlen kétévesnek?

 12. Kúrialeaks said

  Nicsak nicsak. Valaki szivárogtat a Kúriáról. Ott is vannak Handó Tündével elégedetlen bírák. Hátha valaki egyszer ott is asztalt borít. Mint Vasvári a PKKB-n…

 13. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Jakab Bálint elment Németországba, és megállapította, hogy a megjelent papok és püspökök között ő maga a legkülönb, ő áll a legközelebb Krisztushoz.
  Nem, te az orbán valagához állsz legközelebb, te mocskos gazember!
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-10-12/talalkozasok-es-tanulasok

 14. becsapott a villám said

  A fidesz már a lealjasodott biróságon is átlép.
  Itt Czeglédy Csaba ügyében:
  https://zoom.hu/2017/10/11/vadiratszeru-kormanyzati-javaslatot-irt-a-fidesz

 15. Zója utca said

  Orbán a spájzban
  http://banditapolitika.blog.hu/2017/10/11/orban_viktor_nem_is_tud_a_vizen_jarni

 16. watch dog said

  Ezt gondolják Orbánról a világban:
  https://444.hu/2017/10/12/elmegyek-afrikaba-es-azt-hallom-hogy-miert-oket-oktatjuk-mikor-a-magyarorszagi-helyzettel-sem-tudunk-mit-kezdeni

 17. ulan bátor said

  Ezért van előzetes letartóztatásban Czeglédy Csaba.
  Leleplezte a fideszes gazembereket, milliárdos csalásokat, prostikat és kokaincsempészetet.
  http://pestibulvar.hu/2017/06/15/megtudtuk-mi-all/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: