Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Challenge (Tallián Blanka tesztelése)

Posted by jhnnsclvn - október 15, 2017

Vajon mivel érdemelte ki a tányért?

Szerző: Csép Pán

Sikerült megszerezni H. G. professzor felülvizsgálati kérelmét, melynek lesöprésére Handó Tünde a Kúrián személyesen Tallián Blankát jelölte ki. A kérelemből a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság új, különös ítélkezési gyakorlata körvonalazódik: újabban nem a munkáltatónak kell bizonyítani a felrótt cselekmény elkövetését, hanem a munkavállalónak az el nem követését? Vagy csak az olyan “kiemelt” kliensek elleni perekben, mint a Református Egyház és hírhedt egyeteme? És ezt is csak utólag közlik a kirúgott dolgozóval már a jogerős ítéletben, hogy még a “negatív bizonyításra” se legyen esélye? Igazi kihívás Ravasz László bíró egyik hóhérának, Tallián Blankának kvázi-jogi érvekkel szentesíteni a justizmordot. Ezzel megkérdőjelezi a Kúria létjogosultságát: Mert milyen szolgáltatást nyújt az az intézmény, amely nem korrigálja a jogsértést, hanem – a legfelsőbb bírói hatalom nevében – “örökérvényűvé” teszi? (Természetesen Tallián Blanka írásba foglalt “ítéletét” is átküldöm majd a blogotokra a Ravasz László név iránti szimpátiám okán.)

(Az iktatási helyet letakartam, nehogy elvezessen a személyemhez, és az ügyvédi irodát is kitöröltem, hátha nem pont itt akarnak maguknak reklámot.)

felülvizsgálati_1

felülvizsgálati_2

felülvizsgálati_3

felülvizsgálati_4

 

54 hozzászólás to “The Challenge (Tallián Blanka tesztelése)”

 1. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös megmagyarázza, hogy Orbán az IGAZI KERESZTÉNY, a magukat demokratáknak hazudó liberálisok meg maguk az antikrisztusok.
  http://reposzt.hu/comment/8617#comment-8617

 2. Balog a terminátor said

  A mi pénzünket adja oda a mocskos balog a külföldieknek!
  A magyar közoktatás, egészségügy tönkremegy, az erdélyi patkányok románul beszélő kölykeinek meg csilivili palotákat építenek
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/40-milliardert-epitunk-bolcsodeket-ovodakat-a-hataron-tul/329846/

 3. szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

  A reformáció könyveiről tartott OSZK rendezvényen EGYETLEN KÁROLIS NEM SZEREPEL!
  Viszont előadóként és elnökként ott van az a Hubert Gabriella és Heltai János, akiket Szabó András és a felesége Petrőczi Éva a legmocskosabb módon megrágalmazott és kitiltott Károliról!
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2017/10/09/A_reform%C3%A1ci%C3%B3_k%C3%B6nyvespolca_megh%C3%ADv%C3%B3.pdf

 4. Kézivezérelt bíróság said

  Hogy a bíróság nem a tényállás és bizonyítékok alapján dönt, hanem a politikai befolyás alapján, azt jól mutatja egy friss ítélet:
  Papp GáborHévíz polgármestere pert indított egy blikkes újságíró és két DK-s képviselő ellen rágalmazás miatt. Azt állította, hogy nem hazudott és nem csalt. Az eljárás során kiderült, hogy Pappnak valóban nem volt diplomája a pályázat beadásakor, sőt az egyetem nyilatkozata szerint még idén februárban sem. Vagyis a pályázatban szereplő polgármesteri állítás hamis volt. Papp az idei februári tárgyaláson elismerte: “a pályázatban szereplő, rám vonatkozó adatok az én előadásom, adatszolgáltatásom alapján történtek.” A pályázatban több helyen is rögzítették, hogy Pappnak felsőfokú végzettsége van. Ezeken az iratokon szerepelt a leendő polgármester aláírása, ezt is megerősítette a bíróságon.
  Mégis megnyerte a rágalmazási pert. Az igazat állítót marasztalta el Handó Tünde bírósága.
  http://24.hu/fn/gazdasag/2017/10/16/diplomat-hazudott-de-pert-nyert-a-fideszes-politikus/

 5. Józsi said

  Ismerem Blankát évtizedek óta. Amire nem tud válaszolni, azt meg se hallja. Mellébeszél. Kész sablonjai vannak, amik bármelyik ügyre ráhúzhatók. Ha olvasod az indoklásaid, abból még nem jössz rá, milyen ügyről beszél. Bármilyenről és bármelyikről. És ezt nevezik kúriai ítélkezésnek.

 6. […] via The Challenge (Tallián Blanka tesztelése) — Jhnnsclvn’s blog […]

 7. Kettős mérce said

  Nem közölte a Magyar Távirati Iroda A miniszterelnök strómanja tovább terjeszkedik az élelmiszeriparban is című közleményt, amelyben az LMP Mészáros Lőrinc cégének uniós támogatásairól számolt volna be vasárnap, mert az sértené Lölö személyhez fűződő jogait. Az MTI nem volt ennyire érzékeny, amikor a Fidesz pénteken az előzetes letartóztatásban lévő MSZP-s Czeglédy Csaba ügyével kapcsolatban küldött be egy közleményt. Ebben azt írták, hogy Czeglédy nem más, mint Gyurcsány Ferenc és a baloldal strómanja, akinek az volt a dolga, hogy pénzt gyűjtsön a baloldal kampányára.

  Ez a közlemény nem akadt fenn a jogi rostán.

  http://24.hu/belfold/2017/10/16/meszaros-lorincet-nem-lehet-stromanozni-az-mti-ben-mast-igen/

 8. Handó Tünde a fideszes Justitia said

  Nagy a harag Ondó Tünde körül
  http://b1.blog.hu/2017/10/16/fellazadtaka_birok_a_fideszes_nyomulas_ellen?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

 9. Szíjjártó haverja said

  A Quaestor-ügyhöz kapcsolódóan a cégcsoport egyik tulajdonosával, Tarsoly Csabával, valamint egy a cégcsoport irányítását színleg átvevő strómannal szemben közokirat-hamisítás bűntette miatt is vádat emelt a Fővárosi Főügyészség. Orgován Béla másodrendű vádlott vállalta közreműködését, hogy őt a kft. ügyvezetőjeként, valamint a zrt. vezérigazgatójaként jegyezze be a cégbíróság a közhiteles cégnyilvántartásba, miközben a gazdasági társaságokat ténylegesen továbbra is az elsőrendű vádlott irányítja majd. Azonban a nagy médiafigyelem és a közvélemény nyomása miatt kénytelenek voltak visszacsinálni az üzletet.

  • Ibolya bűze said

   Csak köbö két és fél év kellett, és máris vádat emelt az ügyészség, amiért egy faluvégi retkes cigányra próbálta iratni a céget. Pedig amikor Kálmán Olga 2015 tavaszán élő adásban sarokba szorította Ibolyát, már akkor tudta a károlis bűnöző, hogy ezt is bele kellene venni a vádiratba. És még ő beszél szakmaiságról!

  • Forgatókönyv said

   Húzzák az időt,ami sajnos nekik dolgozik!
   Sajnos, ha a Fidesz újabb 2/3-os többséget szerez akkor
   Tarsoly pár év Welness börtönben eltöltött idő után szabadon távozhat!
   A lopott pénzt meg viheti magával…
   Legalább is amennyit a leosztás után meghagytak neki…

   • Naccsalád said

    Ebben nemcsak Szíjjártó van benne, hanem Orsós vajda is:

   • Princz szindróma said

    Biztos itt is van egy V.I.P. lista… Mint annak idején a Posta Banknál…
    A politikusbűnözők vissza nem térítendő “hitelhez”(…) jutottak, amit persze (…) nem kellett visszafizetniük. Princz adott “kölcsön” 8 milliót Szabó Andrásnak és Ludvignak is a Mátyás utcai lakásra, amit aztán sose kellett visszafizetniük. Egy csomó helyen fönt volt a neten a neve és az összeg. Azóta már levetették, de még az Eszterrel folytatott levelezésben is emlegeti az ügyet.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szerintem Szabó most is szivattyúzza valahonnan a lóvét.
    Lehet, hogy eurót szivattyúz a mocsok Rév-Komáromban

 10. Bloggerjogász said

  Ezek szerint a felmondásben nem is szerepelt a dátum, mert akkor még a Károli se tudta, mikor fogják ezt Himára. És ez nem tűnik fel se első se másod se “harmad” fokon. Fasza! Gratulálok a tyúkeszű bíráknak. Gondolom nők voltak mind. (Az utolsó biztosan.)

  • ÁJK Illetékes said

   Ugyan már miféle bírók, miféle bíróság? Az ítéleteket a Károli munkajogászai írták. Csak megkeresték azokat a hülye libákat a bíróságon, akik ott az állam nevében felolvassák.

   • Judge said

    Talán koincidencia, talán a Teremtő keze, hogy a Károli Jogi Karának egyetlen akadémiai doktor professzora, akire az ÁJK Doktori Iskola épül, percre pontosan akkor halt meg, amikor Tallián Blanka a Kúrián felolvasta a Kun Attila és Homicskó Árpád által fogalmazott ítéletet az egykori Irodalomtudományi Doktori Iskola akadémiai doktor elnökasszonya ellen.
    http://www.kre.hu/portal/index.php/988-gyaszhir-elhunyt-prof-dr-kengyel-miklos.html
    Mindenesetre szimbolikus: egy DSC professzor kivégzéséért egy DSC professzor életével fizetett…

  • Wistmanwood said

   Persze, hogy nem tudták. Földiék akkor mentek be Himához, amikor már folyt a per. Tényleg adott magánórákat, miután a Károli munkanélkülit csinált belőle. Ez az oltári nagy mocsokság, hogy még a kirúgása után is zaklatták és kémkedtek a lakásán. Erre nyilván nem is gondolt, örült, hogy valamiből fenntartja magát.

   • Retaradált said

    Ez a fifikás ötlet Ballának sose jutott volna eszébe. Nem akarom védeni, nem gondolom, hogy azért, mert ő becsületes, csak azt, hogy ehhez túl buta. Ezt a rosszemlékű Kovács Barnabás eszelhette ki.

  • dumb and dumber said

   Úgy gondolod, azért hülyék és becstelenek, mert nők????
   Genetikailag selejtek?????

   • Feminista said

    Hát pedig rosszul gondolja Bloggerjogász. Nyilván egy korlátolt macsó. A nők csak felolvasták. A szövegek fogalmazói férfiak: Homicskó Olivér és Kun Attila, a Károli munkajogászai, ha Judge és ÁJK Illetékes információi stimmelnek. Ennek pedig nagy a valószínűsége.

   • zelóta said

    Statisztikai tény, hogy a magyar bírói kar több mint 70%-a nő. A munkaügyi bíróságon még több, a büntetőbíróságokon kevesebb.
    Tehát statisztikailag is nagy a valószínűsége annak, hogy egy munkajogi ügy női bíró elé kerül.
    Különben a becstelenség és tudatlanság sem nem sex-(biológiai nem) sem nem gender(társadalmi nem)specifikus.
    EMBERI HITVÁNYSÁG, ALJASSÁG.

 11. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Némethnek nem jutott eszébe zsidóvicc, így csigákról, szitakötőkrúől meg a szentlélekről hőbötrög.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-10-17/teremtes-hete-kicsit-maskepp

 12. Köntös Orbán lakája said

  Csáki Szilárd leleplezi Köntöst, az orbánt krisztus helyére emelő aljas propagandapojácát.
  Amúgy a dunántúli egyházkerület püspökhelyettese ez a féreg.
  http://reposzt.hu/comment/8622#comment-8622

 13. law and order said

  Az ELTE jogi karának falán Orbánt Hitlerrel azonosító, horogkeresztes felirat jelent meg.
  http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/orbanellenes-es-naci-feliratokat-festettek-az-elte-jogi-karanak-epuletere-107044

 14. zimmezum said

  A bíróság előtt össze-vissza hadovál Zsidai Roy, a fidesz kedvenc endéglátósa.
  https://444.hu/2017/10/16/zsidai-roy-meg-a-sajat-maga-altal-alairt-szerzodes-letet-is-megprobalta-letagadni-a-birosag-elott

 15. fideszes korrupció said

  Itt van a fidesz lófogú qrvája, aki nyugodtan nem fizet adót.
  Bezzeg a nyugdíjpénztárakat ellopta!
  http://olkt.hu/content/kepviseloi-vedettseg-avagy-az-erinthetetlen-selmeczi-gabriella

 16. farkas a lopós díszcigány said

  Farkas Szolnokon buzdít orbán támogatására.
  Flóri még nem lopott eleget!
  Szavazzatok orbáncra, cigányok, hadd gazdagodjon a kegyelmes úr (kegyelemmel szabadult a böriből)
  Utána etetés és itatás, guszti énekel és zenél
  http://nepszava.hu/cikk/1143218

 17. orbán az undorító görény said

  A mi pénzünkből fizeti orbánc az ukrán nyugdíjasokat!
  http://nyugdijasok.com/ukrajnaban-el-de-magyar-nyugdijat-kap/

 18. Nem értem said

  Nem értem a bíróság ítéletét. Ha Hima megcáfolta az időpontokat, mert külföldön volt azokon a napokon amikor állítólag magánórát adott, akkor hogy veszthette el a pert? Mit jelent az, hogy a meg nem nevezett napokat is meg kellett volna cáfolnia? Mért kellett volna neki egész nyárra szóló külföldi tartózkodást bizonyítania? Nem a Károlin volt a bizonyítási teher? Nem a Károlinak kellett volna a konkrét napokat, órát, percet bizonyítania?

 19. fideszes haramiák said

  Orbánc országa:
  https://nepszava.us/a-kurva-gyenge-orszag/

 20. law and order said

  Ebben a gyászos ügyben is a rossz oldalon áll Ibolya főügyész (a cikk vége érdekes).
  http://index.hu/belfold/2017/10/18/pruck_pald_dozsa_laszlo_schmidt_maria_per_targyalas/

  • Kisjogász said

   Ez a károlis büdös virágszál mindig a rossz oldalon áll. És persze szorosan Polt mellett. Akitől állítólag teljesen független. Emiatt hisztizett a kúriai ítélet miatt. Hogy az ő főügyészsége és Polté az két teljesen külön dolog, mennyire szakmaiatlan ezeket összekeverni. A Kúria nem így látta. De a magyar társadalom sem így látja. Összeszedtem pát károlis doksit arról, hogy sikálta el Polt a Fővárosi Főügyészség elleni panaszokat. Ha a revaszblog elfogadja, nemsoká fent lesz.

 21. Doctor of Law said

  A felülvizsgálati kérelemből kinyerhető infók alapján kigyűjtöttem pár bírói műhibát, amelyet az I. és II. fok elkövetett. Az iratok alapos tanulmányozása után, meglehet, sokkal többet is találnék.
  Eljárásjogi műhibák
  1. Eljárás elhúzódása (5 éven túl, 4 bíró)
  2. A Pp. 3§(3) szerinti tájékoztatási kötelezettség elmulasztása (nem közölték előre, hogy felperesnek kell egészen szeptemberig non-stop alibit bizonyítania)
  3. Bizonyítékok elhallgatása (okirati cáfolatok plusz hanganyag a megjelölt napokra)
  4. „Fegyverek egyenlősége” elvének megsértése (az ítéletek peren kívüli anyagra hivatkoznak, amelyeket csak alperes ismert, ld. ítélethirdetés előtt benyomott perbeszéd, amit felperes nem kapott meg csak utólag)
  5. Titkolt elfogultság (manipulált DVD-k befogadása, a III. tanács által kijelölt bizonyítási eljárás elsumákolása a IV. tanács által)
  Anyagi jogi
  1. Mérlegelési hibák (felperesi okirati bizonyítékok helyett az alperes által hamisított DVD-kre alapozta az ítéletet)
  2. Bizonyítási teher megfordulásának fel nem ismerése (le nem folytatott bizonyítás alperessel szemben, negatív bizonyítás megkövetelése felperestől, ez is utólag közölve már a II.f. jogerős ítéletben)
  3. Törvényes vélelmekre alapozni az ítéletet ellentétes tények mellett (PKKB ítéletben szereplő határidők saját peranyagban bizonyított ellentétes határidők helyett)

  Várjuk meg, hogy oldja fel ezeket a Kúria! Illetve hogy nem oldja fel, mert arra fogadok, hogy ezek feloldhatatlanok. Szóval jöjjön előbb Tallián Blanka! utána lépünk.

  • Judge said

   Doctor, biztos hogy okos dolog ezeket a netre feltenni még az ítélet leírása előtt? Nehogy már tippeket adj nekik, hogyan javítsák ki a hibáikat!

   • Doctor of Law said

    Természetesen eszem ágában sincs Tallián Blankának segíteni. De rajta már nem is lehet. Ne aggódj, ezeket az ellentmondásokat nem lehet feloldani. Arra várok, hogy leírja, amit le fog, aztán majd beégetem. Ideje ezt a buta, rosszindulatú, tehetségtelen Handókedvencet leleplezni. 😀

  • Curious said

   Amerikában még az elnököt is vádlottak padjára lehet ültetni elvileg és talán gyakorlatilag is. Itthon miért nem lehetett legalább a magánlakásban felvételeket készítő Wstmanwoodot? Vagy az őket a vád alól indoklás nélkül kimentő Ibolyát legalább?
   http://24.hu/kulfold/2017/10/17/donald-trumphoz-egyre-kozelebb-kerul-vegzete/

   • zsuzsa néni said

    Nekem csak egy kérdésem lenne ehhez a Blankához meg a többi korrupt bíróhoz?
    _-Nincs élet Orbán után, mint gondolnak?
    Mert ha van, FÜGGETLEN BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLÍTJUK ŐKET.
    Aztán mehetnek közmunkára parlagfüvet irtani.

   • Józsi said

    Nem gondol ez semmit. Buta mint a segg. Felolvassa amit leírnak neki. Oszt ennyi.

  • Bírók a vádlottak padján said

   Orvosi műhiba perekről már hallottam, bíróiakról még nem sokat. Pedig bírói műhibából legalább annyi van. És ezek következménye is lehet ugyanolyan súlyos. Pl. amikor ártatlan embert halálra ítélnek. De én a karaktergyilkosságot is súlyosnak tartom, mint jelen esetben. Nehogy már egy bíró mérlegeléssel “pótoljon” egy bizonyítékot! Vagy van bizonyíték, vagy nincs, és akkor a bíró rágalmazó és közokirathamisító, mert rágalmat foglal közokiratba.

 22. qrva Orbán rendszer said

  26 évesen lett nagykövet ez a kis pöcs
  http://zsurpubi.hu/cikk/2662-26-evesen-nagykovet-lett-a-fideszes-teves-fia-de-kerdesekre-nem-tud-valaszolni-/
  Ja, fideszes, úgy könnyű!
  Akár az óvidából is kinevezhették volna!

 23. A Károli büdös virága said

  Ibolya Tibornak rossz a sajtója. A Pruck-Dózsa perbe is beavatkozott Schmidt Mária oldalán. Ez az idióta már mindenütt lejáratja magát.

  “Volt még egy érdekes párbeszéd Schmidték ügyvédje és a bíró között. A közalapítványnak dolgozó ügyvéd ugyanis becsatolt egy levélváltást dr. Ibolya Tiborral, a fővárosi főügyésszel. A főügyész ugyanis egy véleménycikkében név nélkül írt egy hadtörténészről, aki a Magyar Néphadsereg Kiképző Központja Politikai Osztályának vezetőhelyettese volt, és aki a rendszerváltás körül élt a lehetőséggel, és kiemelte a Néphadseregben betöltött tisztségével kapcsolatos dokumentumokat, és aki „ma az elhíresült Pruck–Dózsa-fénykép »háborúban« tölt be dicstelen szerepet”. Nem nehéz összerakni, hogy Horváthról írt, így Schmidték levélben kértek véleményt a főügyésztől Horváthról.
  A bíró meg is kérdezte: az egy dolog, hogy a főügyész cikkeket ír, de gyakran fordul-e elő, hogy a főügyésszel ilyen ügyekről leveleznek? Illetve hogy egyáltalán hogyan kerül ide a főügyész. A védőügyvéd elmondta, hogy mivel a főügyész az egyik tanúról írt dolgokat, és mivel ők is egyetértenek abban, hogy Horváth „egyszer A-t mond, aztán B-t”, ezért megkérték Ibolyát, fejtse ki bővebben.”
  http://index.hu/belfold/2017/10/18/pruck_pald_dozsa_laszlo_schmidt_maria_per_targyalas/

  • Fővárosi Főügyészség said

   Horváthot meghurcolták, és ehhez asszisztált Ibolya Tibor! Egy főügyész magánemberként ne levelezgessen az egyik peres fél ügyvédjével, történetesen Schmidt Máriáéval. Ilyen egy pártatlan főügyész,aki előszeretettel nevezi magát “címzetes egyetemi docensnek”. Máshol nem lenne az, csak a Károlin, a leggagyibb egyetemen.

  • Károlis díszvirág said

   Schmidt Mária ügyvédje bevisz egy levelezést Iboya Tiborral mint bizonyítékot! Ez Ibolya magánemberi véleménye! Egy főügyész ne tanúskodjon már magánemberként egy fő-fidesznyik mellett, ráadásul azért, hogy meghurcolja annak ellenfelét. Gyomorforgató ez a károlis díszvirág.

 24. kanalratten said

  Rohadékok!
  http://kanadaihirlap.com/2017/10/18/a-magyar-adofizetok-igy-tamogatjak-a-kanadai-magyarokat/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: