Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The dead Quaestor-Attorney 2 (A halott Quaestor-ügyész 2)

Posted by jhnnsclvn - október 18, 2017

Addig is, míg megkapjuk Csép Pántól Tallián Blanka kúriai bíró írásbeli indoklását a H.G. kontra Károli ügyben, folytatjuk Kisjogász sorozatát, amely a károlis bűnügyek ügyészségi elsikálásának történetét követi nyomon a Fővárosi Főügyészségen fellelhető dokumentumokban. – A Szerkesztőség

Ő a bűnös, nem én!

A bűnbak

Szerző: Kisjogász

Az ügyészek néha korán halnak cikksorozatom a végkifejlet felé közeledik. A végére jutva talán érthetőbbé válik, miért halt meg fiatalon Ibolya Tibor beosztottja, Soltész Miklós csoportvezető fővárosi főügyész.

Ibolya Tiborcímzetes docens” – ahogy előszeretettel nevezi magát a Fővárosi Főügyészség vezetője – Soltész Miklóst életében pofozózsáknak használta. Őt tette ki közszemlére bűnbakként saját jogsértései leplezésére. Két ügyben is dokumentálható Ibolya visszaélése a halott főügyész nevével: az egyik a károlis bűnügy, a másik a Quaestor-ügy. Az elsőben saját munkahelyi főnökének, Balla Péternek falazott, a másikban kormánytagoknak és Polt Péter legfőbb ügyésznek – mindkét esetben Soltész Miklós neve mögé bújva, aki hamarosan belehalt a főügyészi szerep és az alszerpapi lelkiismeret közötti vívódásba.

Több jogsértő határozat keletkezett a Fővárosi Főügyészségen Soltész Miklós nevében, amelyeket azonban nem ő írt alá, sőt, még csak nem is tudott róluk. Ezekre nemes egyszerűséggel ráhamisították a nevét. Az egyik annak az eredetileg Tömöri Ibolyával aláíratott határozatnak a megerősítése, hogy H. G. mint a közérdekű bejelentés sértettje “törvényben kizárt” jogorvoslatra. A másik a Fővárosi Főügyészségből mégiscsak kikényszerített válasz H.G. fellebbezésére, melyet nem Soltész Miklós írt, hanem Szabó András közreműködésével Domonkos Andrea a Károlin, Ibolya utasítására Soltész Miklós nevében. Ez a tipikus szabóandrásos irat elejétől végig hazugság és rágalom. Soltész kézjegye ezen is hamisított: Szabó András vagy Domonkos Andrea, de lehet, hogy Ibolya maga hamisította. Mindkét szignó piros tintás. Soltész Miklós eredeti aláírása ettől szemmel láthatóan különbözik. Nemcsak azért, mert ő – tudtommal – soha nem használt aláírásra piros tollat, a színt is gyűlölte, hanem mert az ő aláírása úgy néz ki, ahogy az alább közölt dokumentumon. Ennek tartalma egyébként elképesztő. Nincs racionális magyarázat arra, miként írhatta alá. Vagy Ibolya utasította, vagy elrejtették egy aláírásra elétolt paksamétába, és nem vette észre. Ebben ugyanis elismeri, hogy H. G-nek a 2012. november 30-i és december 13-i Fővárosi Főügyészséggel szembeni elfogultsági panaszait több mint 2 hónapos késéssel, csak februárban továbbította a Legfőbb Ügyészségre (a dátum 2013. január 30, az érkeztetésé 2013. február 11.). Ilyen fegyelmi vétséget kezdő jogász sem követ el, nemhogy egy rutinos csoportvezető főügyész, hacsak nem felsőbb utasításra. Az iratvisszatartás Ibolya Tibor ötlete lehetett, különben fegyelmi járt volna érte. Ibolya szándékosan húzta az időt 2 hónapig, amíg a közérdekű bejelentő üldözése kikerült a Btk-ból, hogy a Balla és Szabó elleni vádemelést elkerülje. A felelősséget az időhúzásért ezúttal is Soltész Miklós nyakába varrta – akárcsak a Quaestor-ügyben tanúsított szándékos késlekedésekért a Tarsoly Csaba elleni bizonyítékok eltüntetése érdekében, vagy az iratbetekintésre felajánlott, de eltüntetett károlis bűnügyi iratokért.

irattovábbítás 2 hónapos késéssel: Soltész Miklós valódi aláírása

tiltakozás irat késleltetett továbbítása miatt

 

És itt láthatók a hamisított aláírások:

Soltész Miklós hamisított kézjegye

Soltész Miklós hamisított kézjegye

68 hozzászólás to “The dead Quaestor-Attorney 2 (A halott Quaestor-ügyész 2)”

 1. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  A szennyes rohadék Jakab Bálint csontig benyal Bogárdinak.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-10-19/ami-legfontosabb-reformacioban

 2. Emerico de Rosso said

  Szerintem se kellene tippet adni Tallián Blankának, hogy mit írjon bele az indoklásba. Hagyni kell, hogy hülyét csináljon magából, aztán leleplezni.

 3. Fővárosi Főügyészség said

  Ez szép. Ibolya hamisítja a beosztottjai aláírását és így kompromittálja őket emberileg és szakmailag.

  • Lamberg és Latour said

   Ha egyszer a népharag elsöpri a csuti zsebdiktátort, Ibolyát Polttal együtt fel fogja koncolni a tömeg. Ezt nem úszhatják meg.

  • Hisztis Ibi Tibi said

   Ibolyának mostanában “remek” sajtója van. Végighisztizi a médiát, hogy ő és Polt nem fideszes, hogy kettejüknek semmi köze egymáshoz. Ő pedig annyira nem fideszes, hogy “magánemberként” levelezik a Terror háza igazgatójának ügyvédjével, aki az ő “magánemberi” véleményét felhasználja egy perben Schmitt Mária mellett. Mit keres ez az idióta korrupt alak még a Fővárosi Főügyészség élén?

   • ohranka said

    Polt Péter a magyar Visinszkij, ez a büdös gaz meg igyekszik felnőni hozzá.,

   • A Károli büdös virága said

    Néha még be is előzi, mint pl. a Pruck-Dózsa ügyben amikor magánlevelekkel árasztotta el a bíróságot a kancsal Sybilla érdekében

 4. ejaculatio praecox said

  Az erdélyi tetű refi papok meg püspökök nyíltan uszítanak a fidesz mellett!
  Vigye el őket a Sátán és sütögesse tüzes olajban!
  http://itthon.ma/erdelyorszag.php?cikk_id=22088

 5. Puzsér Róbert fan said

  Robinak igaza van!
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/szabo-zoltan-es-a-hozza-hasonlo-ujsagirok-tettek-pocegodorre-a-vilagot/329964

 6. A Károli büdös virága said

  Ez az Ibolya tényleg egy gané. Méltó helye van a Károli szemétdombján. Ott takarítgatja utánuk a szart. Ahelyett hogy kussolna még neki áll följebb. Folyton véleményr nyilvánít és nyilatkozgat. Aki ennyire ostoba, jobb ha befogja a pofáját.

 7. Fővárosi Főügyészség said

  Miklóst tényleg bűnbaknak használta. Másokat is. Gátlástalanul aláfirkantja a beosztottja helyett a kompromittáló iratokat. Úgy hogy azok nem is tudnak róla. Nemcsak törvényt sért, hanem még gyáva is.

 8. Okádék Refik said

  Olyan a Károli és a református egyház, mint a püspöke: okádék.

  https://kolozsvaros.com/2017/10/14/okadnom-kell-minden-egyes-szavatol/

  • Patkányfogó said

   A cikk jól összefoglalja a refik lényegét: szemforgatás, sunnyogás, felelőtlen hazudozás, seggnyalás. Undorító az egyház és az egyeteme is. Bogárdi et Balla idem est.

 9. Olga said

  Sárosdy Lilla megnevezte zaklatóját:
  http://fuhu.hu/sarosdi-lilla-megnevezte-egykori-zaklatojat/
  Vajon az ügyészségeken mikor fogják megnevezni Ibolyát? A IV. kerületi kapitányságról kiszekálta a csinos nőket. Ő is főleg a szőkékre gerjedt. Barnákra csak akkor ha szőke végképp nem volt a közelben.

 10. Ujpesti rendörnö said

  Az ujpesti kapitányságon minden nö fellélekzet amikor Iboját áthejeszték. Még a portán is féltünk tölle. Benyult a bluzunkba a cicinket gyömöszölte és az asztal alatt a puncinkat fogdosta.

  • Árpáduti szatir said

   Szegény Dejm Valikát zaklata a leggyakrabban. Még a női klozetba is bement utánna. Eccer rájuk nyitottam amikor lenyomta a Valika fejét és a szályába gyömöszölte e bögyölölyét.

  • Akadémia utca said

   Mi se vagyunk boldogok hogy idehelyezték, de itt azért próbál viselkedni. Igaz hogy itt nem rendőrnők vannak, hanem jogászok. A hátunk mögé áll, disznóságokat suttog a fülünkbe, picit beleharap a fülcimpánkba és a hátunkhoz dörzsöli a farkát. De nyulkálni nem mer.

  • Az ibolya bűze said

   Egy undorító szatír. Rohadt kívül-belül. És még a beosztottjait is használja a törvénysértéseihez. Miklóst valósággal a halálba üldözte.

  • ÁJK Hallgató said

   Azért nem mindenki éli ezt meg ilyen tragikusan. A csajok a vizsgán erre játszanak rá. Nem véletlenül kapnak pont ezek jó jegyeket. Persze egyiküknek se érdeke erről beszélni. Aztán arról hogy ott bent a vizsgáztatónál mi történik amikor kettesben vannak soha nem tud meg senki semmit. Csak az a feltünő hogy pont a legbutábbak akikröl tudjuk hogy semmit se tudnak vizsgáznak a főügyész urnál jól. Hihető hogy pont a vizsgára táltosodnak meg aztán megint visszaváltoznak hülyévé?

   • károlis lány said

    Nehogy má mi legyünk a bűnösök nem pedig ez a gusztustalan vén szatír. Mit tudsz csinélni ha rádmászik a vizsgán? Nincs tanú. Tegyél panaszt? Kinél? Ballánál? Szerinted mennyi az esély hogy nem a csaj szivja meg hanem ez a “címzetes” ökör?

   • Theologina said

    Ez a “címeres” állat rosszabb mint Pethő Sándor a HTK-n?

   • res iudicatis said

    Ezt a pinafogdosót el kéne tiltani az oktatástól.

  • Vascsaba said

   Van akinek tényleg bejön ez a beteg állat. Tóth Tímea a PKKB-n úgy lett bíró hogy aláfeküdt.

   • Tibi védelmében said

    Timike valósággal ráakaszkodott. Az ilyen barnahajú girhes kórók nem a Tibi esetei. Ő ezt nem is akarta. Csak az a kis ribanc a bírói széket. Erről a Tibi abszolút nem tehet. A kis luvnya szinte megerőszakolta hogy büntető bíró lehessen.

   • Faludi Zsocó said

    Azért itt az ügyészségen egyszer ráb@.ott. Van egy magas, izmos testalkatú, szőke fiatal ügyésznő, akire nagyon rágerjedt. Az állítólag úgy pofán csapta hogy a fal adta a másikat amikor beprobálkozott nála.

   • Szabina said

    Nemcsak állítólag, valóságosan is. Azon röhögött az egész ügyészség. K. Reni egy határozott nő, aki képes kiállni magáért. Sőt a kolléganőiért is. Azzal a taslival móresre tanította a szatírt. Azóta visszafogja magát. Csak akkor rosszalkodik, ha tudja hogy nincs kamera és nem látja senki. 🙂

   • Mirkó said

    Azóta bezárkózik a szobájába és onanizál. 🙂

  • Árpáduti Szatir said

   Bár a Valika lett volna olyan erös mint a Renáta. Ö is szöke és kékszemü volt ráadásul jogi doktor. Szerelmes volt bele ez a kéjenc. De mivel ellenált kirugatta a négyker kapitányságrol.

 11. lóhalálában said

  Péntek délelőtt a lovas huszárok a nagy rondellától a keleti felvezetőn lefelé a Clark Ádám tér irányába indultak el, amikor az egyik ló a Várgondnokság Kft. vagyonkezelésében álló területen valószínűleg megijedt, lovasa nem tudta megfékezni, ezért a huszárral együtt átugrott a kőkerítésen. A lovas még szerencsésen le tudott ugrani az állatról, de ló lezuhant az Öntőház udvaron álló étterem mögé, ahol elpusztult.

 12. tudományos kutató said

  Kenesei akadémikus legújabb cikkében leírja, hogy a Károli BTK-n még ma sincs doktori iskola, és hogy van egy professzortársa, aki a rengeteg lóvéért nem átallt a Károlira menni. Kire céloz Kenesei?
  http://www.es.hu/cikk/2017-10-20/kenesei-istvan/egyenlo-palyak-egyenlo-eselyek.html

  • Kontra kitüntetése said

   Kontra Miklósra. Utálták egymást, mint a szart.
   Amikor Kenesei lett a MTA Nyelvtudományi Intézetének igazgatója, kirúgta Kontrát.
   Kontrának be kellett érnie Szegeddel.
   De hogy öregszik, professzor emeritusként a Szar Károlit választotta a rengeteg lóvéért.
   Jól jött neki, hogy kitüntetésre is felterjesztette a gagyi, pénzmosoda, amit nem átallnak egyetemnbek hívni.
   A Károli, a pöcegödör.

   • dupla lóvé said

    Szegeden csak a fizetését kapná, mert az állami egyetem. De a Károlin a nyugdíját is kapja mellé, ahogy Kenesei leírja. Ezzel a váltással megduplázta a lóvéját.

  • prudens said

   Kenesei utal egy olyan cikkre is, amit ti is közöltetek.

 13. rózsafüzér said

  Együttműködési szerződést kötött a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Püspöki Kar. A szerződés aláírásakor az esztergomi Primási Palotában Csányi Sándor hangsúlyozta, hogy a magyar válogatott vereségsorozata a Sátán műve, mellyel szemben csak az ima, s különösen a rózsafűzér ereje segít. Erdő Péter, bíboros, primás, érsek válaszában megígérte, hogy a válogatott minden találkozója előestéjén a magyar templomokban könyörgő istentiszteleteket tartanak, s játékosok rózsafűzérekkel való ellátásáról a Karitasz Szövetkezet gondoskodik. Mint kijelentette, a “magyar futball vagy nemzeti és keresztény lesz, vagy nem lesz”. A szerződés aláírása után az érsek szeretetvacsorára hívta meg a megjelent vendégeket. (OS)
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22519577_1487911861289090_6510719949927206142_n.jpg?oh=fbfa0e431f9aec6d7cb0d5853a36b748&oe=5A64D18E

  • szerepcsere said

   Követeljük Erdő Péter szövetségi kapitánnyá, Orbán esztergomi érsekké, Csányi rózsafüzérré (vagy fordítva) történő kinevezését! Se a magyar futball nem lenne ettől szarabb, se az állam (pláne az egyház) sem.

 14. prudens said

  A 70 éves seelisburgi egyezmény 10 pontja, amitől a mai mocskos fideszegyházak tudomást sem vesznek
  http://www.jcrelations.net/An+Address+to+the+Churches.+Seelisberg+%28Switzerland%29+1947..2370.0.html?L=3

 15. székely Attila a töketlen fideszes ügynök said

  Az értelmi fogyatékos balfasz Descartes előtti hőbörgése az Isten létéről.
  És te ne sajnálj bennünket, te értelmi fogyatékos fidesznyaló fasz!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-10-21/nem-ertem-az-ateistakat

 16. Tállai, Orbán adóügyi disznaja said

  Tállai, az alkoholista gazember, aki megfestette olajban és ecetben orbántcot és puskást, ráteheti az enyves mancsát az utolsó filléredre:
  https://www.penzcentrum.hu/utazas/szeduletes-fegyvert-elesitett-a-nav-pillanatok-alatt-lefoglalhatjak-mindened.1060485.html

 17. orbán megtébolyodott said

  Orbánc őrülési jelenete Brüsszelben:
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-hunyorogva-es-nevetgelve-szaladt-el-a-kulfoldi-sajto-kerdesei-elol-107157#.Wern033VGN0.facebook

 18. Schmidt a kancsal szibilla said

  A vén kurva már megint hazudott Nagy Imréről.
  http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/schmidt-maria-megint-nagy-imre-nem-volt-hos-csak-kullogott-az-esemenyek-utan-de-legalabb-szepen-halt-meg-107153#.WeroW7PD1jg.facebook

 19. fb said

  “Ha ekkora állami támogatás mellett nem tudjuk növelni az áldozatkész egyháztagok számát, akkor ez egy időzített bomba, ami a nagy támogatás megszűnésével felrobbanhat. Sajnos mind a 2011-es népszámlálás, mind az idei 1%-os adatok csökkenést mutatnak, amit nem lehet csupán technikai érvekkel kimagyarázni. Mit tegyünk ennek elkerülése végett?”
  Kodácsy fellépése a Károlin

  • unortodox lelkipásztor said

   Így igaz, és az, hogy orbán annyit ad nektek a KÖZPÉNZből, csak ront a helyzeten.
   Van néhány igaz ember ebben az egyházban is: Steinbach mellett Kodácsy meg Fekete Károly.
   Ők reálisan látják a helyzetet.

   • Tiszántúli said

    Akár Steinbach, akár Fekete jobb és hitelesebb lett volna lelkészi elnöknek, mint ez az Orbán seggéből ki se látszó, hazudozó, megalkuvó Bogár(di).

 20. Grey Rat said

  Itt egy friss kép a Károli patkányáról:

 21. George Fethullah said

  A sorosozás Orbánnak olyan, mint Erdogannak a Fethullah Gülenezés. Azt, hogy ezek a vezetők ilyen nagy erővel próbálják eltüntetni a két fentomellenség minden nyomát országaikból, igazából a mély félelem mozgatja. Erdogan és Orbán egyformán paranoiásan fél a társadalom mélyéből feltörő ellendiskurzustól. Gyűlöletkeltéssel próbál úrrá lenni rajta, mert intellektuálisan sose tudná legyőzni.

  • Negatív bizonyíték said

   Az autokrata rezsimek nem nagy támogatói az oktatásnak, jóval kevesebbet költenek rá, mint a demokráciák. De egyértelműen látszik, hogy az Orbán és Erdogan féle autokrata vezetők elismerik annak fontosságát, mégpedig abból, hogy mekkora féltékenységgel próbálják meg azt elzárni politikai riválisaiktól.

 22. orbán az undorító görény said

  A bugris manipulációról.
  https://kolozsvaros.com/2017/10/21/vendegiras-vedd-ki-a-kezed-a-zsebedbol-meg-az-en-zsebembol-is/

 23. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös megint a keresztyén teológia megújulásáról meg a tudományos világkép tarthatatlanságáról delirál.
  Tudóskodik ez a pápai böszme, akinek egyetlen tudományos publikációja, fokozata nincsen.
  Írásbelisége kizárólag besúgói jelentésekre korlátozódik.
  De az megérte, igaz?
  Mind az MSZMP-nél jól feküdt, mind a fidesznél ez a patkány.
  Püspökhelyettes az alkoholista impotens nímand.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-10-22/teologia-rehabilitacioja-parizsi-nyilatkozatrol

 24. jövőkép nélkül said

  Orbán haverja, a MOL-os Hernádi benna van a prostibizniszben.
  Isten, haza, család?
  Lóvé, punci, pia!!!
  Ez a fideszes szentháromság.
  https://mno.hu/gazdasag/a-luxusrandizas-fellegvarahoz-kozvetve-kapcsolodik-a-mol-vezer-2419211

 25. qrva Orbán rendszer said

  Ez a luvnya 10 milliót keresett egy hónap alatt egy 900 oldalas könyvvel.
  Háromszor bemásolta egy régi300 oldalas jegyzetét.
  Ez ám a teljesítmény!
  http://rtl.hu/rtlklub/hirek/28-nap-alatt-900-oldalas-konyv-10-millioert

 26. Puzsér egészségesen élte túl Szabó András aljasságát said

  Robinak megint rohadtul igaza van!
  http://sztarklikk.hu/kozelet/csak-egy-bulvarbohoc-vagyok-nem-kell-veressel-fenyegetni/330039

 27. Petrőczi a pöcegödör said

  Puzsért nem csak Szabó basztatta, hanem a mocskos kurva felesége, a Ludvig is. Kacsintgatott rá, megfogta a combját és utalt arra, hogy az ő szexuális tapasztalatával a mennyekbe tudná röpíteni.
  Robi nagy önfegyelemmel nem okádta le a vén retkes, bűzlő rohadékot, csak elkergette.
  Íme egy kép róla, ne feledkezzünk meg a legocsmányabb ki.aszott vén qráról:

  • ribike said

   A ribike, az unokája egyre jobban hasonlít rá. Má az oviban is lehuzta a bugyiját és úgy mutogatta magát a fiúknak. Belépődíjat is szedett.
   Igaza nagymama: büdös lopós qrva!

  • Szabóbandi bácsi said

   Hagyjátok má ezt a szerencsétlent nem látjátok hogy teljesen bamba. Ugy néz ki mint egy zombi. Má én se birok vele két értelmes szót váltani.

  • Hátulról lesből támadó said

   Van még nála is ocsmányabb jelenség a világon: a férje, Szabó András, az alattomos furkálógép.

   • vidéki rajongó said

    Az aki mellette ül? Pedig olyan ártalmatlannak látszik…

   • Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

    Nem, az egy szerencsétlen hülye, aki elhiszi, hogy van valami értéke annak, amit a pi.a kibocsát magából. Miután kikövetelte a Balogtól a József Attila díjat, azóta telerondítja a világot a förtelmes zöngeményeivl.
    Emlékeztek a szab málnaízű csókjaira?
    Bulimiások!
    Okádni!

   • Vidéki rajongó said

    Ja akkor jó. Mer ez nem látszik gonosznak. Egyszer rémlik hogy láttam annak a Szabónak valahol a képét. A pofájára nem emléxek csak arra hogy gyilkos irigység lövellt a szeméből. Olyan ártó gonoszság. De ez itt egy jámbor baleknak látszik.

 28. Deutsch a fidesz végbele said

  Ki a f-t érdekel Tompika?
  https://kolozsvaros.com/2017/10/22/ahol-egy-kisstilu-hatalom-az-orszag-szellemi-elitjet-gyalazhatja/

 29. Balog a seggmagyar said

  Balog, a patkány azt akarja, aki egyszer adott a rühes egyházaknak, az élete végéig adjon.
  http://hvg.hu/gazdasag/20171022_Az_egyhazak_megismerhetik_1_szazalekos_tamogatoik_nevet
  Innen üzenem, hogy lófaszt kaptok tőlem!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: