Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

E-mails from beyond 1 (Levelek a túlvilágról 1)

Posted by jhnnsclvn - január 15, 2018

Ahogy előző posztomban jeleztem,  felbecsülhetetlen értékű dokumentumokhoz jutottam Hoffner László egykori károlis rendszergazda hagyatékából. Informátorom az alábbi formátumban küldte el nekem a tavaly nyáron elhunyt fiatal kolléga hozzá írt leveleit. A hiányzó részeket saját maga pontozta ki, hogy még véletlenül se lehessen őt beazonosítani. Nem tudni, hogy a Károlin van-e még alkalmazásban segítőnk vagy már megszűnt a munkaviszonya, mert semmilyen információt nem adott magáról, azon kívül, hogy az ÁJK-n dolgozva ismerte meg Hoffner Lászlót. Nyomtatót és szkennert sem kívánt használni, nehogy a típusa alapján a nyomára bukkanjanak. (Ha egy jogász ennyire tart a retorziótól, el lehet képzelni, mire képes ez az “emberséges”, “keresztyén” intézmény.) Saját részről csak egy válaszlevelet hagyott az anyagban – talán véletlenül, talán mert elég rövid és közhelyszerű ahhoz, hogy a levélíró személyére következtetni lehessen. A levelekben két ÁJK-s kollégára és egy a Károlin egykor alkalmazásban állt jogász végzettségű államtitkárra név szerint is történik utalás. Az egyik Gál László, aki kora miatt kizárt, hiszen a levelezőpartnerek magázódnak. Ez a nyálas karrierista egyébként sem a segítőkészségéről híres, mint ahogy az említett nagyon demonstratívan keresztény államtitkár sem. A harmadik egy volt dékán, aki az udvarias és tiszteletteljes kommunikáció feltételeinek inkább megfelel, azonban korántsem biztos, hogy a segítőkész ex-dékán és az anyag beküldője azonos. Az a valószínűbb, hogy nem, mert a levélíró mindenképpen névtelen szeretne maradni. Feltehető, hogy a Károli Jogi Karáról többen is megpróbáltak segíteni Lacinak a háttérben. Gondolom, az is kiakasztotta a jogászokat, hogy a Károlin lopják a dolgozók pénzét. A járulékokat levonják, de nem fizetik be a TB-be, hanem valakik zsebre teszik. Lehet, hogy sok károlis dolgozó majd csak nyugdíjazáskor szembesül azzal, hogy sokkal kevesebb pénzt kap, mint amire számított.
Beérkező levelek
x
 

Hoffner László <hoffner.laszlo@……..>

2015. 09. 18.

címzett: saját magam
 …….!

Hoffner lászló vagyok, … a Károlin voltam rendszergazda. Fontos lenne, hogy beszéljünk, mert …. nagyon méltatlanul bánt velem az Egyetem. A cukorbetegségem miatt sajnos megvakultam, engem 2012-ben bocsátott el az Egyetem és azóta sem találok munkát. Munkaügyi perben állok velük, de sem a visszavételről nem akarnak hallani, sem a peren kívüli egyezségben nem tudunk előre lépni.
A mobil telefonszámom: +36-30-297-….

Köszönettel:
Hoffner László

Károlis link
Beérkező levelek
x

Hoffner László <hoffner.laszlo@………..>

2015. 09. 19.

címzett: saját magam

…………!

2015. február 1-én kaptam a következő linket, de itt csak tavalyi bejegyzések vannak, nem találtam a nevemet, mert lehetséges, hogy korábbi bejegyzésben utaltak rám:
https://karoligaspar.wordpress.com/

Ezt a linket küldte át a volt tanítványom.
Köszönöm a sok segítséget és a tanúskodás felajánlását, remélem, hogy nem lesz szükség rá. Igazság szerint nem vitatnak ők semmit, csak fogást próbálnak találni.
Jövő hét elején meg fogom keresni az ügyvédemet, hogy mit szólna … újságíró bevonásához. Ha szerinte is jó ötlet, fel fogom venni velük a kapcsolatot, de kétlem, hogy én, mint szürke pont, érdekes lehetek ilyen olvasott médiumok hasábjain.
………
Üdvözlettel:
Hoffner Laci

Beérkező levelek
x

Hoffner László <hoffner.laszlo@………..>

2015. 09. 25.

címzett: saját magam

Kedves ………!

……..
Igyekeztem megfogadni a tanácsait, de még nem sokra jutottam. Kedden megérkeztek a tértivevények a püspök úrtól, a gazdasági igazgató úrtól és a rektor úrtól, hogy átvették a leveleimet. A rektor úr nevében Dr. Csáki-Hatalovics Gyula Balázs írt nekem papír alapú válaszlevelet, amiben úgy tájékoztatott, hogy a rektor úr az elfoglaltságai miatt nem tud engem fogadni, de ő már 2014 szeptembere óta betölti a főtitkári pozíciót az Egyetemen, így október 7-ére tud személyes találkozóra fogadni, ha nekem is megfelel az időpont. Ez még nagyjából egy héttel a következő tárgyalásom előtt lesz, de tegnap beszéltem az ügyvédemmel is, aki úgy tájékoztatott, hogy az Egyetem ügyvédje hétfőre ígért válaszlevelet a hivatalosan benyújtott bizonyítékaim alapján, hogy mi történt azzal a pénzzel, amit tőlem járulék címén levontak, de az előírt befizetési kötelezettségeiket nem teljesítették. Az ügyvédem össze-vissza beszélt megint, de annyit közölt, hogy ezek után már ne bízzak az egyezségben.
Hansági Ágit megpróbáltam keresni, de a mobil számán egy fiatal hölgy jelentkezett, aki közölte, hogy ez már nagyon régen az ő száma. Van egy egyetemi mobilom is Ágihoz, de azt nem szeretném felhívni, mivel ez még abból a korszakból van, amikor ő dékánhelyettes volt, így tartok tőle, hogy már azt sem ő használja. Van még egy lakástelefonom is hozzá, este megpróbálom azon keresni. Ha nem sikerül ott sem, akkor megpróbálom a Facebookot.
Kérdeztem az ügyvédemet, hogy végül is most a régi vagy az új Munka Törvénykönyve szerint megy a tárgyalás, de most sem tudott válaszolni, ellenben azt mondta, hogy módosítani kell a beadványt és a per tárgyértékét is. Vajon az is az én feladatom lesz? 😦
Úgy tűnik, az ELTE TTK TO-ból nem lesz egyszerű kitaposni a Bíróság által kért igazolást a hallgatói jogviszonyomra vonatkozóan, mert június 30-a óta képtelenek voltak erre. Ma harmadjára küldtem nekik emlékeztetőt, nem tudom, mit kellene tenni, hogy végre kiállítsák ezt az igazolást, mert nem gondolnám, hogy erre három hónap nem volt elég.
……………….!

Hoffner Laci

Heti tárgyalásom
2 üzenet

Hoffner László <hoffner.laszlo@……….> 2015. október 17. 10:45
Címzett:…………@gmail.com

……..!

Múlt szerdára dr. Balla Péter rektor úr elfoglaltságára hivatkozva berendelt a főtitkár úr az Egyetem Rektori Hivatalába. Azt mondta, hogy ő képben van az ügyemet illetően és felhatalmazással is bír arra nézvést, hogy az Egyetem hivatalos álláspontját velem közölje. Ehhez képest sem az ügyet nem ismerte, de az is kiderült, hogy az Egyetem sem tudja, hogy mit akar. Türelmet kért ő is, mint ahogy a püspök úr is a levelében, amit a múlt héten postán küldött meg. A püspök úr ígéretet tett arra, hogy utánajár a munkaügyi problémámnak, a főtitkár is hasonlót ígért, de azt világossá tette, hogy ha adna is munkát az Egyetem, akkor az nem a BTK-n lenne, pedig azt az épületet ismerem csak. Sajnos az az egyetlen hely a HTK-n kívül, ami normális távolságban van tőlünk, mert a 17. kerületből oda is körülbelül másfél óra a bejutás. A Bécsi út és az ÁJK is legalább 2 órára van, de mivel azt az útvonalat nem is ismerem annyira, én többre saccolnám.
Ezek miatt nem mertem a keddi tárgyalásra újságírót hívni, mert nagyon úgy tűnik, hogy ha az Egyetem nem ad munkát, sehol sem fogok találni. Azért fura volt, mert az Egyetem ügyvédje szerint a gazdaságisok megvizsgálták az általam benyújtott TB, Nyugdíjbiztosító és magánnyugdíjpénztári kimutatásokat, de nem találtak hibát, nem értik, hogy mi a baj, pedig feketén-fehéren ott van, hogy mikor nem voltam bejelentve, ott vannak a szerződéseim és csatoltam az adott időszakokra a bérjegyzékeimet is, amiben benne van, hogy mikor mennyit vontak le tőlem, ami nem került befizetésre.
A tárgyalásra Raffay Ernő és Kesselheim Isabella nem jött el, ők nem is keresték az idézést. Tenke Sándor, Kulin Ferenc és Szabó András viszont eljöttek. Tenke nem tudott semmit sem mondani érdemben, de Kulin tanár úr olyan szépeket mondott rólam, hogy nagyon meghatódtam. Én mindig is csodáltam őt, mert olyan hihetetlen alázattal tudott mindig is beszélni emberekről embereknek, mintha legalábbis ő tett volna kevesebbet le az asztalra. Szabó András már óvatosabban nyilatkozott, de ez érthető is, hiszen ő még az Egyetemen tanít. Azt mondta, amit az egyetem ügyvédje a szájába adott. Azért azt furcsának találtam, hogy egyikük sem tudta, hogy az Egyetem központi szerverei világ életében a BTK-n voltak, hogy én üzemeltettem őket, de még Kiss Béla nevére sem emlékeztek. Kulin tanár úr azt mondta, hogy szerinte egy erdélyi fiú volt az informatikus főnök – szerencsémre ebben tévedett, mert Ferencz Zoli sosem volt sem informatikus, de még a főnököm sem.
Az ügyvédnek hazudtak, mert azt mondták, hogy az informatikusok közül senki sem hajlandó velem együtt dolgozni, én pedig már a harmadik embertől kérdeztem meg, hogy ez igaz-e. Állítólag a tavaly év végi informatikai vezető és az idei év elején poszton levő is megkérdezte az összes informatikust, de egyértelműen az volt a válaszuk, hogy mindenki szívesen dolgozna velem együtt. Nem értem, miért akarnak nekem keresztbe tenni.
………… december 8-ra napolták el. Az Egyetem ügyvédje Isabellához nem ragaszkodik, de Raffayhoz igen, és ha nem jelenik meg decemberben, akkor vélhetőleg pénzbüntetés terhe mellett idéztetik újra.
………

Üdvözlettel:
Hoffner Laci
Telefon
2 üzenet

Hoffner László <hoffner.laszlo@……..> 2015. október 19. 19:24
Címzett: ………@gmail.com

……..!

Nagyon köszönöm a kedves sorait. ……
Bármikor tudunk telefonon beszélni… . Nekem olyan tarifacsomagom van, hogy szinte bármilyen számot korlátlan időtartamban ingyen hívhatok, így nem terhel meg egyáltalán a számla.
Borzasztó lassan dolgoznak a bíróságok, említettem édesanyámnak is… . Sokkal egyszerűbb lenne, ha korlátos időn belül lezavarnák a tárgyalásokat, mert mire odajutnak az emberek, hogy tanúvallomást kell tenni, már nem is emlékeznek szinte semmire.
A visszavételt lehet, hogy fontolgatják, de erről még nem értesítettek. Van még egy-két jóakaróm az Egyetemen, akik közel vannak a tűzhöz, de információt nem adtak még. Tegnap este beszéltem a helyi református pappal is, ő elkérte a püspöknek írt levelemet és megígérte, hogy elgondolkodik az abban foglaltakon.
… remélem, az igazság mielőbb győzni fog. Sajnálom, hogy sokaknak, akikkel szintén elbánt az Egyetem, nem volt arra igényük vagy lehetőségük, hogy a bíróság előtt ölre menjenek. Pedig jó lenne, ha a vezetőséget el tudnánk gondolkodtatni, hogy mi valóban a helyes hozzáállás és mi a református szellemiség.

Üdvözlettel:
Hoffner Laci


 <….gmail.com> 2015. október 19. 20:03
Címzett: Hoffner László <hoffner.laszlo@…>

Kedves Laci,

nagyra értékelem a bátorságát, tisztességét. Csak azok az emberek mernek bíróság elé menni, akik teljesen tiszták, azaz semmivel sem zsarolhatók.

[Az idézett szöveg el van rejtve]

57 hozzászólás to “E-mails from beyond 1 (Levelek a túlvilágról 1)”

 1. károlis bugrisok said

  Egy csodálatos emberre emlékeznek méltatlan, hitvány figurák.
  Gyökössy Endrét Német Dávid, az áruló pap, Bagdy Emő, az eszeveszett vén futóbolond hurcolja meg a károli mocskában.
  http://reformatus.hu/mutat/14490/

 2. Polpot Péter ügyészsége said

  Nagyon kiváncsi vagyok, mit lép a főügyész.
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/polt-peter-csapdaba-esett/333150

 3. bayer megmondja said

  Bayer strumbannführer fenyegetőzik, lecsapja az olyan öreg zsidókat, mint Konrád György.
  http://varosikurir.hu/munkatarsunk-feljelentette-bayer-zsoltot/#disqus_thread

 4. Iván Géza a retardált reposztos said

  Nehezen megy a reposzt dinka meg az erdélyi patkány férje nélkül. Már egy is elmúlt, mire iván géza felnyalta ezt a két bekezdést.
  Ha diszgráfiás vagy, kisfiam, nem kéne erőltetned az írást.
  Az értelmi fogyatékosságod a bárgyú pofádon is látszik.
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2018-01-15/don-75

 5. károli is a shithole said

  A károli oktatói aljas, beteges, mocskos fideszes idióták, a hallgatói meg értelmi fogyatékos drogos bugris senkik. Ez így szép.

 6. Secretary said

  Azért az durva, hogy levonják a TB-járulékot, de nem fizetik be sehova. Csak ne pont a legszelídebbekkel csinálnák ezt meg. Ha mondjuk Szabó András nyugdíját nem fizették be, az ellen nem volna kifogásom. De mi van, ha én se kapok majd nyugdíjat, mert ellopták a járulékomat?

  • ÁJK Illetékes said

   Neked van rá esélyed, hogy nem lesz nyugdíjad a Károliról. Szabóval biztos nem csinálják meg, mert a püspök sógora. Csak azoktól lopnak, akikről nem feltételezik, hogy védekezni fognak. Mint a megvakított, kirúgott, majd meggyilkolt Hoffner Laciról…

 7. Hamis tanú said

  Szabó András, a Károli notórius hamis tanúja most sem tagadta meg magát. Míg Kulin Ferenc az igazat mondta Laciról, Szabó András azt mondta, amit elvártak tőle…

 8. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh, a balfaaz celli pap most nem zsidóviccekkel tündököl, hanem valamibornírt hülyeséggel.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2018-01-16/balczo-avagy-egy-ur-azurbol

 9. Zsinati illetékes said

  Másnak is feltűnt, hogy ennek a semmiből jött zsinati tanácsosnak az ábrázata egyre inkább Balla fejére emlékeztet?

 10. Balog a terminátor said

  Csak az alapíthat iskolát, akinek Balog, a mocskos, aljas gazember megengedi.
  http://168ora.hu/itthon/ezentul-csak-az-alapithat-iskolat-akinek-balog-zoltan-megengedi-143602

 11. ulan bátor said

  Zseniális!
  https://kolozsvaros.com/2018/01/16/vannak-meg-csodak/

  • Vásárhelyi said

   Mi ebben a zseniális??? A cikk átlagos. Ha csak nem arra gondolsz, hogy az ellenzéki jelölt közös imát tart az eltévelyedett plébánosért. Az tényleg nagy ötlet.

 12. Keresztyén erkölcs said

  A kormány önti a milliárdokat a szolgalelkű kapzsi egyházakba, azok pedig még a saját dolgozóik nyugdíját is ellopják!

 13. Soós a bugris pap sipákol said

  A reposztosok egyre hülyébbek.
  Ma a soós mutatja be káprázatos bunkóságát-
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2018-01-17/borok-talalkozasa

 14. kerényi imre még jobban megbolondult said

  Elment az eszük, 250 ezer forintért nyaralás Balatonalmádiban a miniszterek kölykeinek.
  https://mno.hu/belfold/meregdraga-nyari-elittabor-a-kormanytagok-gyerekeinek-2440800

 15. Mészáros, Orbán strómanja said

  Ma 7 milliárd közpénzt nyert a Lölő.
  http://hvg.hu/gazdasag/20180116_Ma_7_milliard_forintot_nyert_el_Meszaros_Lorinc_cege

 16. Keresztyén erkölcs said

  Ha Hoffner László nem indít pert a Károli ellen, akkor ki se derült volna, hogy az egyetem meglopta őt. A nyugdíjat ugyanis nem érte meg. A munkavállalók mindig kiszolgáltatott helyzetben vannak a munkaadójukkal szemben, ezért különösen szégyenletesnek tartom, hogy valaki ezzel a helyzettel visszaélve spórol a munkavállalója egészségbiztosításán, vesz el a nyugdíjjogosultságából. És akkor még az államot, a szolidaritási rendszert ért kárról nem is beszéltünk. És az már mindennek a teteje, hogy a tolvaj és adócsaló egy egyházi intézmény!

 17. riedling kovács a petrőczi díjas pökhendi hülye said

  A dinkát felváltó lotyó még dinkánál is butább.
  Hihetetlen!
  http://reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2018-01-18/halaltakaritas

 18. Handó Tünde a fideszes Justitia said

  A bíráknak is elegük van szájernéból.
  Már a tisztességeseknek!
  https://mno.hu/exlex/felreerthetetlen-uzenetet-kuldtek-a-birok-hando-tundenek-2440513

 19. Kósa nostra said

  Kósa népdalénekesként előadja édesanyja disznóbizniszét:
  https://coub.com/view/123q4e
  https://444.hu/2018/01/17/nepdalkent-es-falvedokent-is-tokeletes-kosa-lajos-maganszama-az-edesanyam-nem-stromanja-senkinek-sem

 20. orbán és rabló családja said

  Loptok, orbánék, de most kiderül!!!!
  https://mno.hu/belfold/az-orban-csaladot-erinto-jelentes-nyilvanossagra-hozasat-kovetelik-2440295

 21. refis gazemberek said

  Ünneplik magukat a rabló, aljas refik: kövér, orbán, balog és a seggen csúszó, becstelen püspökök
  http://reformatus.hu/mutat/14637/

 22. Laci üzenete said

  “Sajnálom, hogy sokaknak, akikkel szintén elbánt az Egyetem, nem volt arra igényük vagy lehetőségük, hogy a bíróság előtt ölre menjenek.”

  Laci bátorsága és elszántsága tiszteletre méltó. A legtöbb áldozat már a legeslegelején feladta. Laci ugyan belehalt a küzdelembe, de az mégsem volt hiábavaló. Példát mutatott.

  • Realista said

   Ez nem bátorság kérdése, hanem realizmus. Hiába van a dolgozónak 100%-ig igaza, hiába bizonyít minden 1000%-ra, míg a Károli semmit, akkor is a Károlit nyereti a bíróság. Minden károlis tudja, hogy a Károli befolyásolni tudja az igazságszolgáltatást.

   • régi kolléga said

    Volt, aki ölre ment, és meg is nyerte a pert.
    Arról azt hazudták, hogy elvesztette.
    Meg különben is idióta volt, és cégéres gazember – nyilatkozta Szabó András, a károli hamistanúja

   • Eltört korsó said

    Igen, aki megnyerte, azt utólag megrágalmazták, mindenfélét hazudoztak róla. De akkor még a Károli új egyetem volt, nem volt jogi kara, és még nem a Fidesz uralkodott. Mióta a Károlin van jogi kar, és mióta a református egyház Orbán legfőbb kampányolója, megváltozott a helyzett. A politikai hátszél mellett a református egyház bevásárolta magának a bírósági, ügyészségi potentátokat. Azóta a Károli a munkaügyi perekben nemcsak alperes, hanem maga a bíró is. A bűnügyeiket pedig Ibolya Tibor fővárosi főügyész és másodálláú károlis oktató személyesen sikálja el.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    A Szabó András azt is mondta arról a nőről, hogy halálosan szerelmes volt őbelé, mármint a Szabóba!

   • Szabó a vérfertőző said

    Itt vannak szabó bűntettei és cinkosai
    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/09/25/andras-szabos-accomplice-szabo-andras-cinkosa/

 23. Balog a terminátor said

  A Péterfy műtőjében patkányt fogtak.
  Balog szerint NINCS SEMMI BAJ AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN.
  Miért nem vágják ennek a mocskos papnak a rohadt pofájába ezt a patkányt????
  https://olkt.hu/verlazito-fogtak-egy-patkanyt-peterfy-sandor-utcai-korhaz-es-baleseti-kozpont-ugyeleti-mutojeben/

 24. orbán a tolvaj gazember said

  Rohadt orbán gazember bűnöző családja.
  Kifosztják az országot!
  https://atlatszo.hu/2018/01/14/az-olaf-jelentese-megerositi-hogy-a-miniszterelnok-csaladjaig-er-a-palyazati-csalas-gyanuja/

 25. Rétvári keresztényietlen gané said

  Rétvári a buzi külsejű vadbarom keresztény(HA-HA-HA)demokrata (HA-HA-HA)!!!
  https://24.hu/kozelet/2018/01/19/retvari-bence-is-tulterhelt-gimis-volt/

  • anonymanalyst said

   Rétvári Bence egy időben a Károli főtitkára volt, Prekker Judit utóda. Ott szívta magába a keresztény szellemiséget. Sőt, a keresztyént, mert katolikus létére került oda. Csodálkozol, hogy ez lett az output?

 26. fideszes haramiák said

  A “keresztény” kormány így zsákmányolja ki a legszegényebbeket.
  https://helyivalasz.hu/orszagos-hirek/ennyire-halas-az-allam-a-letminimum-alatt-el-szocialis-munkasoknak

 27. patkány a kórházban - görény a miniszter said

  Közben róka, egér és patkány grasszál a kórházakban.
  Az aljas fideszbandita mocskos görény balog meg a miniszteri székben ül és hazugságokat ordít a fülünkbe.
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/patkanyt-fogtak-a-peterfy-korhazban-mutet-kozben/333307

 28. petrőczi a kíméletlen gyilkos said

  Petrőczi is szegény Laci ellen intrikált. Ő nem az a típus volt, akire rámászhatott, így számára nem volt belőle semmi haszna. A szépfiú Ferencz Zolival akarta kinyomni, ami sikerült is, de Ferencz Zoli inkább az új dékánnőnek csapta a szelet…
  Itt van Petrőcziről fotó, hogy ne felejtsük el a nyugalmazott intrikust.

 29. székely attila a szar fideszes pártpap said

  A nyomorult papok véresre unatkozzák magukat.
  Itt van ez a székely is, ül a hájas valagán, nézi a meccseket, és bölcselkedik, hogy hogyan is kellene nekik – a játékosoknak – odatenni magukat.
  Ő aztán odateszi száját orbán végbelére és szerinte így van jól.
  A Teremtőt meg leszarja a többi reposztossal együtt.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-01-20/atlepni-az-arnyekunkat

 30. Bölcsföldi a nevét meghazudtoló tökfilkó said

  Egy Bölcsföldi nevű orbitális barom firkált a ludvig nevű tohonya vén picha förtelmes kötetéről.
  Hogy “műveltség” – a nősténydög azt hiszi, hogy a latinizmus egy nyelv?
  Játékosság?
  Mikor belerondít világhírű költők művébe?
  Okádnivaló, meg a bölcsföldi maga is.
  http://www.parokia.hu/v/petroczi-eva-legujabb-koteterol/

  • petrőczi a milliomos giccsgyáros said

   Petrőczi ezentúl havi 121 ezer nyugdíjkiegészítést fog kapni a József Attila díja után.
   A tehetségtelen leginkább a Donászy Magda díjra lett volna érdemes, de az értelmi fogyatékos Balog vele gyalázta meg József Attilát haló porában.
   Most meg, mivel már 66 éves a vén qrva, még 121 ezer művésznyugdíjat is kap.
   http://nepszava.hu/cikk/1150624-kereszttuzben-a-muvesznyugdijak
   Így szarja szembe balog a közízlést, és így juttatja a közpénzt Magyarország legundorítóbb fűzfapoetesszájának.

  • Bölcsföldi antifan said

   Ez a bölcsföldi ritka nagy patkány. Nem egy teológust rúgtak ki miatta, mert nem voltak elég lelkesek az otthon órákonon, teológus napokon, stb. Állítólag a kötelező bentlakás ötletét is ő adta, hogy így mindenkit szemmel lehessen tartani.

   • anonymanalyst said

    Akkor illik a szintén patkány Balláboz. Lehet hogy az ő személyes tanácsadója. A bentlakásban biztosan, de talán másban is. Balla magától nem ilyen kreatív az inkvizícióban.

 31. Köntös a dunántúli Kant said

  Köntös már megint mondott valami orbitális hülyeséget.
  Jól leteremti a rajnavidéki hülyéket.
  Ő, köntös a világszellem.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-01-20/keresztyen-onfeladasrol

 32. bogárdi a gátlástalan fideszlakáj said

  Bogárdi Szabó “dulce bellum inexpertis” címmel aljas fideszpropagandát folytat a közrádióban.

 33. orbán benyal a cigányoknak said

  Orbán benyal a romáknak
  https://24.hu/kozelet/2018/01/20/orban-a-romak-nem-segelyen-tengodo-kisebbseg/

 34. fidesz patkányok said

  A fidesz nyilatkozott: nem volt patkány a műtőben.
  Ők csak tudják: ők maguk a patkányok
  https://nepszava.hu/cikk/1150769-fidesz-nem-volt-patkany-a-mutoben

 35. Mészáros, Orbán strómanja said

  Újabb pert vesztett a gyagya Lölő.
  Be kell mutatni, honnan a lóvé.
  https://mno.hu/belfold/ujabb-taopert-vesztettek-meszarosek-2441204

 36. bogárdi a református Tartuffe said

  Horvátországi püspököt avatott Bogárdi.
  Ez a püspök párszáz reformátusnak lesz csak a főpásztora, ugyanis a MRE megosztotta a horvátországi reformátusokat, akik két magyar református egyházra szakadtak.
  Bogárdiék csak az egyiket fogadják el.
  http://www.reformatus.hu/mutat/14651/
  A képeken láthatók a MRE főgazemberei, Bogárdi mellett Bölcskei és Köntös is.

 37. szabó a MAB elrablója said

  Cikk a MAB FvB-ának becstelenségéről.
  Szabó András a LEGFŐBB GAZEMBER !
  Az ENQA (európai akkreditációs felülvizsgálati szerv) dén év elején látogat Magyarországra, meglátjuk, mit szól a Balog és Szabó által fideszesített korrupciógyár MAB-hoz.
  http://nepszava.hu/cikk/1147373

 38. deutsch spermabank tamás said

  Deutsch, a fidesz heronistája, kokainistája és spermabankja
  https://alfahir.hu/tanu_50_60_gramm_kokaint_vett_tolem_deutsch_tamas

 39. Puzsér Róbert fan said

  Robi zseniális a a Sznobjektívben!!!!
  Robi a mocskos károli egyetlen nagyszerű hallgatója!!!!

 40. Puzsér és karácsony a károlin said

  Ott van a Karácsony is, Puzsér évfolyamtársa!
  Belőle még miniszterelnök is lehet!

 41. antilop rendületlenül said

  Rogán Tóni lopik, mint mindig, milliárdos nagyságrendben, de közben fenyegetőzik is!
  https://kolozsvaros.com/rovidek/ennek-nagyon-csunya-vege-lesz-antal/#disqus_threa

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: