Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Humiliation of a Hungarian Writer (Jókai megcsúfolása)

Posted by jhnnsclvn - február 13, 2018

Szerző: Gobbledygook

Nagy írónk, Jókai Mór születésének évfordulójáról nem éppen méltó módon igyekszik megemlékezni a Versek Szódával zugíró egyesület. Saját nívójukra süllyesztik le az Aranyember és más szövegremekek alkotóját, amikor pont egy beszédhibás, rikácsoló, fülsértő hangú halandzsa szörnyeteggel kívánják megünnepeltetni az eseményt. Bár lehet, hogy a szódás gittegyletnek épp ez a célja: az irodalom felvizezése. És erre ki más lenne alkalmasabb, mint a se magyarul, se németül nem tudó, stiláris retteneteket gyártó öreg Kulcsárszabó tata epigonja, a bürokrata halandzsát szódával szaporító MENY, a nevét nehezen megtanuló, össze-vissza kavaró Kulcsár-Szabó Ágnes, aki szenilitásából kifolyólag most ismét Hansági Ágnesnek titulálja magát. Csináljunk egy kis reklámot itt ennek az eseménynek. Aki még nem látta és főleg nem hallotta a vén alkoholista és sorozatgyilkos irodalmi diktátor MENYét, most megnézheti élőben, és főleg – ha a dobhártyája kibírja – meghallgathatja a hiéna vihogását.

Hansági Hiéna Halandzsa

 

 

30 hozzászólás to “Humiliation of a Hungarian Writer (Jókai megcsúfolása)”

 1. jhnnsclvn said

  Átemelte karoligaspar.

 2. the easy conscience of effortless superiority said

  Regionális prima díjat kapott Orbán kollégiuma szobatársa, a leggagyibb egyetem közpénzen agyonfizetett úgynevezett professzora.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/921-regionalis-prima-dijat-kapott-hermann-robert.html

  • Convert said

   Milyen szerény ez a volt szobatárs. Legalábbis Mészáros Lőrinchez képest. Ő Orbán régi barátságát csak professzori címre és valami díjacskára váltja be. A csuti gázszerelő megszámolhatatlan milliárdokra.

 3. Mercenary said

  Nocsak, a hallgatókat a kollégái ellen heccelő, hamistanúzásra és kémkedésre kényszerítő MENY nem fér a bőrébe. Megint hallat magáról. Jobb lenne, ha kussolna, míg végleg elsüllyed a föld alá…

  • Szörnyella de Frász said

   Ennek a testi-lelki torzszülöttnek ki se kellett volna bújnia a föld alól. Tele van rosszindulattal és csak kárt okoz. Rettenetes szövegeinek nincs semmi társadalmi haszna.

   • KSZE és a húsosfazék said

    De neki személy szerint van haszna. Értelmetlen zagyvaságaira rengeteg ösztöndíjat, pályázati pénzt stb. kapott és kap a saját apósától, a vénséges KUSZÁtól, vagy az após vazallusaitól.

 4. Inercia said

  A Kulcsárszabó maffia tényleg úgy működik, mint a Fidesz maffia-állama. Kulcsárszabó Ernő az irodalomtudomány Orbánja. És sajnos ugyanúgy kiépítette a hálózatát családtagokból és seggnyalókból mint a Fidesz. Ezért az sem segít ha a vén disznó feldobja a talpát mert a rohadt gazember vazallusok magukat “tanítványoknak” bevezve már ott vannak minden egyetemen és tudományos intézményben kulcspozícióban. A rendszer a maffiavezér halála után is működni, mégpedig magától.

 5. KSZE Workshop said

  Megyünk. Már gyűjtjük a záptojásokat. Ha némelyik egy kicsit mellé megy és mondjuk a kiskulcsárszabót vagy a banda egyik-másik tagját találja el, az se olyan nagy baj. Ennek a rohadt maffiának minden egyes tagja megérdemli.

 6. advocatus dei said

  Tiborcz, Orbán veje is a Károlira jár, az ÁJK-ra.
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-veje-jogasznak-hivatja-magat-pedig-csak-erettsegije-van/334276

  • anonymanalyst said

   Szép! És még csodálkozik valaki, hogy a Károlinak nevezett bűnbandát a bíróságon pártolják. Hoffner Laci úgy elvesztette volna másodfokon az elsőfokon megnyert perét, mint a huzat. Már csak ezért a diplomáért is jön Orbán a Károlinak eggyel. (Vagy többel.)

  • ÁJK Illetékes said

   Hogy jár az túlzás. Egyébként hivathatja magát jogásznak mert le van zsirozva a diplomája. A jogról fingja sincs, de megbuktatnunk nem szabad.

   • Corpus Iuris said

    Megbuktatni? Még kettest se adhatunk mert az megalázó. 3asokkal és 4esekkel megy végig nulla tudással. Úgy vizsgázik, hogy mi mondjuk el helyette a feleletet. Ugy vagyunk ezzel hogy ez az utolsó alkalom hogy a fejébe verjük az anyagot.

   • Plagi Pali said

    Szakdogát se fog írni egy sort se. Azt ugyan kerestetheti az index. Nem lesz olyan hülye mint a Snittpali, hogy lemásolja másnak a művét. Aki nem ír semmit azt nem csíphetik rajta plágiumon.

  • Dr. Tiborcz said

   Úgy keresték ki neki ezt az intézményt, hogy ahol nem kell csinálnia semmit mer elájulnak tőle hogy ő az Orbán veje. Balla Péter sírt az örömtől és meghatottságtól, hogy a nagystílű svihák őt választotta. Biztosította Tiborczot hogy elég beiratkoznia. Minden körülmények között hozzávágják majd a doktori címet. Dr-ként jobban fest majd a flancos svájci ikolázpttságú Orbán-lány mellett-

   • anonymanalyst said

    Károlis jogász barátaim azt mondják, Szabó püspök ajánlotta az ÁJK-t az Orbán család szolgálatába. Magyarán ő ígérte meg a diplomát saját egyeteme nevében Tiborcznak. Hogy a nincstelen és tudatlan suttyóból méltó családtag válhasson.

 7. advocatus dei said

  A tisztességes bírák menekülnek handó tyúkudvarából.
  http://hvg.hu/itthon/20180216_Menekulnek_a_birok_az_orszag_legnagyobb_birosagarol

 8. Köntös Orbán lakája said

  A dunántúli püspökhelyettes, Köntös László egyetlen lépést sem hagy ki a fideszpropaganda egyházának való átadásából.
  Most éppen az ENSZ-et gyalázza, hogy “Soros kottájából játszik”. És dicsőíti a “világhírű” magyar miniszterelnököt.
  Köntös a sátán és vagy orbán gyalázatos szolgája.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-02-17/soros-vilagkepe

 9. károlis bugrisok said

  Néhány idióta elgagyogja, mér jó református felsőoktatásba menni.
  Mer a tanárok is pont olyan hülyék és becstelenek, mint a diákok.
  Mer könnyen-gyorsan droghoz lehet jutni.
  Mer itt a negatív IQ-júakat is felveszik, s diplomát is adnak nekik.
  http://reformatus.hu/mutat/14788/

  • Theologina said

   Mer szervilisek, teljesítik tanáraik minden kívánságát. Még a perverzekét is. Mint pl. ez itt. Ő Németh Dávid legújabb szerelme:

  • Vaskapu said

   Ezér lett bentlakásos a teológia. Hogy se a fiúk se a lányok ne tudjanak kimenekülni ha valamelyik tanárukra rátör a gerjedelem. A nyálas Pethő egyik nemet se veti meg, Németh Dávid viszont csak a fiúkat molesztálja.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Ugyan már melyikük kivétel? Balla is imád stikába sasolni. Azér szereltette be a hálószobákba a kandikamerákat a Wistmanwooddal amig még jóba voltak.

 10. Vagina monológ said

  Czunyiné Bertalan Judit ma lenyomta Hanságit. CzBJ vagina-monológja úgy látszik érdekesebb, mint a Kulcsár-Hansági-Szabó-Ágnes Gobbledygookja. 😀

  • KSZE Workshop said

   Úgy érted egy bevállalós politikai kalandornő szexuális kalandjai jobban érdeklik az olvasókat, mint a Kulcsárszabó család és egyúttal iskola jeles tagjának magas tudománya?

  • ELEK és DÓRA said

   Ha alaposabban ismernétek a Kulcsárszabó meny nemi identitását, nemi érdeklődését és nemi életét, nem mondanátok ezt. Az övé jóval izgalmasabb a Bertalan Juditénál, aki mechanikusan fexik alá minden férfinak nem is számolva a numerákat…

  • Férfiszemmel said

   Nem tudom melyik kreatúra a taszítóbb. Nőnek nem nevezném egyiket sem.

 11. czunyiné a női terminátor said

  Czunyiné, a fidesz…ja menekül a kérdésektől: a sovány, szemüveges luvnya az.
  https://index.hu/video/2018/02/18/az_elios-ugy_elegge_megkavarta_a_fideszeseket/

  • ELIOS-riport said

   Egy darabig ő volt a legbunkóbb. Süketnek tettetve magát menekült a mikrofon elől, nem is reagálva. De aztán jött Bayer Zsolt, és neki még Czunyinét is sikerült alulmúlnia a taplóságban.

  • Seprűnyél said

   Az a vasorrú bába feketeruhába?
   Hát nem úgy néz ki mint egy szex szimbólum…

  • Bokodi szomszéd said

   Komárom-Esztergom megyében futótűzként terjednek a blog Czunyiné-posztjai. Mire eljön a választás napja, mindenki megsmeri a képviselő asszony valós életútját.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: