Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Go Mrs. Czunyi (Hajrá Czunyiné!)

Posted by jhnnsclvn - február 22, 2018

A KDNP szexideálja

Szerző: Csuti Kampányfőnök

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Egerben járt, hogy segítsen összegyűjteni Nyitrai Zsoltnak, a Fidesz-KDNP helyi országgyűlési képviselőjelöltjének ajánló aláírásokat. Orbán Viktor országjáró kampánykörútjának első állomása volt a hevesi megyeszékhely. A második Dunaújváros, ahol szerdán Galambos Dénes, a térség FIDESZ-es országgyűlési képviselőjelöltje mellett kampányolt. Hogy mikor száll be a nagyfőnök Komárom-Esztergom megye 3-as számú választókörzetében  a választási küzdelmekbe, csak idő kérdése. Komárom város jelöltjének, az itt ismétlő Czunyinénak előéletét, politikai karrierjének állomásait egyre szélesebb körben kezdik megismerni blogunk idevágó posztjai kapcsán a választók, és a megismeréssel párhuzamosan ing meg benne a bizalmuk. Ennek helyreállításához pedig már Felcsút Géniusza kell. Bokod Géniusza ugyanis kevés lesz ehhez.

Orbán Viktor egykor “tehetséges politikusnak” nevezte Czunyinét. Őt egyedül a női politikusok közül. Még azt is meglebegtette, hogy esetleg ő lehetne az egyetlen női miniszter ebben a nagyon macsó, de nem nagyon keresztény kormányban. Ha nem féltené őt, a “gyenge nőt”, mármint a nők között erőset, de a férfiak közt gyengét, a lovagias miniszterelnökünk.

Pedig nem kellene. A Károli Gáspár Református Egyetem egykori hallgatója, Bertalan Judit már tizennyolc éves kora óta készül ön- és céltudatosan a politikai karrierre, hogy szépen mondjuk, azóta halmozza sajátos kapcsolati tőkéjét. A bokodi takarítónő lánya már az egyetemi beiratkozás alkalmával összejött a református egyetem hittudományi dékánjával, 1998 januárjától pedig rektorával, a református lelkész és már akkor háromgyerekes családapa Tenke Sándorral. Tenke már 1994 őszén külön szobát biztosított neki a Ráday kollégiumban, pár lépésre a saját Dékáni Hivatala mellett, hogy kávé- vagy ebédszünetben vagy csak úgy, szünet nélkül, átszaladhasson egy-egy quickyre, magyarosan: “röptére”. Ez volt az eredeti tőkefelhalmozás, amit az akkor még Czunyi nélküli Bertalan Judit HÖK-elnökként és szenátusi tagként szépen kamatoztatott a szó direkt (hallgatói ösztöndíj) és átvitt (befolyás a rektorra) értelmében.

Ezt a kezdeti kapcsolati tőkét aztán hamarosan profi politikusokkal bővítette Kecskeméten, ahová kifejezetten ebből a célból iratkozott be a Szegedi Egyetem és a Károli közös – kókler – jogász képzésére. Az első skalp, amire feltette a tétjét, az akkor még menőnek látszó MDF-es Herényi Károly volt, akit azonban rögtön félrelökött, mihelyst annak csillaga leáldozott.  Nota bene Herényi nem kapott jogászdiplomát, talán inkább a tanulásra kellett volna koncentrálnia Bertalan helyett. Ettől kezdve már főleg az otthoni hitvesi ágyban frusztrált KDNP-s politikusokkal hempergett. Persze, nem szentimentalizmusból vagy kegyeletből a pap szerető Tenke emlékére, hanem számításból. Itt nyílt számára rés, amelyen át beszánkázhatott a Parlamentbe: a KDNP a Fidesz hátán, Bertalan Judit pedig a KDNP-sek … farkán.

Az ocsúba persze itt-ott vegyülhetett búza, azaz a savanyú papi péniszek mellé beférhetett Bertalan Judit … mondjuk, idejébe, egy-egy fideszes dalia is, aki megkönnyíthette a politikai kalandornő álmai valóra válását.

Hogy hol és mikor keveredett össze a Károlin nevelkedett nőnemű politikai tehetség Orbán Viktorral, nem tudni, mert okos miniszterelnökünk hülye külföldi kollégáival (Clinton, Trump, Berlusconi stb.) ellentétben igen diszkréten intézte az ilyen afférjait. Ma már nem kell óvakodnia, mert az erős pszichiátriai gyógyszerekről köztudott, hogy nem épp afrodiziákumok, azt is lelohasztják, ami éppen horgadna. De még daliás ifjúkorában feltétlenül összegabalyodtak, mert különben mire föl nevezte volna Bertalan Juditot Orbán Viktor “tehetséges politikusnak”? Bertalan Judit egész eddigi előélete, tanulmányai, munkássága során soha semmiféle tehetséget nem árult el a hempergésen kívül, amivel bámulatos kapcsolati tőkéjét felhalmozta. Orbán Viktor fenti kijelentéséből következően Bertalan Juditnak valamikor alkalma kellett, hogy legyen miniszterelnökünk előtt is megcsillantania ezt az egyetlen tehetségét. Persze a grazi kezelések okán ez inkább a régmúltban lehetett, mint a közeliben, de ennek emléke kormányunk fejében (farkában?) ezek szerint máig elevenen él. Talán mert ez lehetett az egyetlen félrelépése…

Aki elmélyültebben szeretné tanulmányozni Czunyiné politikai karrierjét, azoknak ezeket a posztokat ajánljuk elsősorban, persze sok más mellett:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/10/mrs-czunyis-legacy-czunyine-hagyateka/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2015/09/06/church-and-red-light-district-keresztyen-szellemiseg/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2015/09/27/judit-bertalan-and-the-code-of-ethics-czunyine-bertalan-judit-es-az-etika/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/04/the-mush-in-explosion-amikor-a-puliszka-robban/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2016/02/29/sex-and-church-szex-es-egyhaz/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2017/01/23/poor-mrs-czunyi-szegeny-czunyine/

 

 

53 hozzászólás to “Go Mrs. Czunyi (Hajrá Czunyiné!)”

 1. refis gazemberek said

  Bogárdiék kiosztották egymás között a 89 milliárd extralóvét, amit gátlástalkan fideszbérenc ordítozásaikért kaptak orbántól!
  http://www.reformatus.hu/mutat/14810/

 2. régi kolléga said

  Ajánlom megnézni Czunyiné indexét. Kiderül belőle, hogy elégségeseket kapott olyan tantárgyakból, amiket aztán tanított a nagykőrösi karon Tenke rektor “jóvoltából”.

 3. Erdőközi a kártékony károlis kurva said

  Ebek harmincadjára jutott a Budai Nagy Antal Gimnázium, aminek élére Czunyiné kinevezte régi HÖK-ös tolvajtársát, Manolovitsné Erdőközi Orsolyát. Van egy hiba a cikkben, nem évfolyamtársak voltak: Czunyiné 1993-ban kezdett a Káűrolin, Erdóközi 1994-ben. Ő Puzsér Róbert és Karácsony Gergely évfolyamtársa volt.
  https://24.hu/belfold/2017/09/01/tobb-tanar-felmondott-osztalyokat-vontak-ossze-razosan-indul-a-tanev-a-budaiban/

 4. viomill said

  Megnéztem a Kolozsvári szalonna c. weboldal egyik kommentjét. Rákerestem arra, angolul mi az, hogy fejhang (a hölgy azt írta, nem bírja az álnevű Orbán sipító fejhangját hallgatni sem. Nos, találtam falsetto énekeseket, sejtésem beigazolódott:
  https://www.youtube.com/watch?v=vXdhMe9Cyno – ezek az elsőtől kezdve, az arab Freddie Mercurytól a többin keresztül mind homoszexuális férfiak voltak. Tudni kell, hogy a csúti csótány, álnevén Dr. Orbán Viktor a washingtoni székhelyű álzsidó maffia szekta, a B’nai B’rith tagja. Nem véletlenül mondta a volt titkosszolga, Molnár F. Árpád, hogy “Orbán Gáspár, az ANÁL apád…”…hát nyilván nem kutyapózra gondolt a lefizetett szülőgép, Lévay Anikó személyében…….

 5. viomill said

  Ja és kiegészítésként, aki nem tudja. Adolf Hitler Rothschild unoka volt, apja, a névváltoztató Alois Hitler Rothschild gyermek. Geli Raubel, Hitler unokahúga volt az egyik szerető, a másik a sofőrje Maurice. Tehát Hitler-Rothschild nővel-férfival, vagyis biszexuális, de inkább homokos volt. Hogy a kör táguljon, egy református angol honlapon megtaláltam, hogy a 13 álnéven élt Josef Stalin 1905-ben már az amerikai David Rockefeller (a névváltoztató Roggenfelder család az 1700-as években vándorolt ki Némethonból az Új Világba, USA-ba) STANDARD OIL olajvállalatának alkalmazottja volt. Soros Györgyről tudni kell, hogy apja Tivadar Schwartz (ha ez volt a nevük) és felesége, MÁSOD UNOKATESTVÉRE, Szűcs (és nem KUN) Erzsébet gazdagok voltak. Tivadar Schwartz már az 1920-as években németül is tudott és Berlinben, Bécsben gyára és házai voltak, míg feleségének Budapesten bérházai. Nyilvánvaló, hogy a két fiú, Péter és György megtanult németül. Soros kamasz korában Názi SS tag volt, ahol persze muszlim katonák is voltak (kiváló történelmi lelőhely a Pinterest). A London Business Shcool (Fabian szabadkőműves és homokos üzleti főiskola) elvégzése után került az USA-ban Soros. Egy nemzetközi tankönyv-félében, – mint pénzügyes kerestem – International Finance a neve, a szerző, aki a hírhedt vagy híres University of Manchester (első atomhasítás, első számítógépes szoftvertárolás, 25 db Nobel-díj) tanára is volt, az írta, hogy egy időben George Soros a DZJEHDZHE SHOROSH nevet is használta. Az első még nem jöttem rá, a második echte ARAB név. Szóval ez a felcsúti ci…ny csótány Bakócán is volt, gyermekotthonban. Szerintem az anyjának (ha az anyja), a Sipos Erzsébet nevű (ha ez a neve) nőnek soha nem volt gyógypedagógusi diplomája, minek került volna be az állandóan általános iskolában igazgatói intőket és rovókat kapó kis Orbán Bakócára, a gyermekotthonba? Ahol egy hozzászólás szerint a szocik (még Csaucseszku idején) a gyilkosokat és a politikusokat nevelték. NO MERCY…akármi is történ a kis bakócai ci….ny gyermekkel, ha meg is erőszakolták, mint Portik Tamás a tököli ifjúsági börtönben, NO MERCY.

 6. rizling szilvi a reposzton said

  A reposzton a rizlingről elnevezett lotyó azon ökörködik, hogy minek indították Swaney Elizabethet a síversenyen.
  http://reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2018-02-22/langymeleg
  Pedig sokkal relevánsabb kérdés az, miért került be az államtitkárok közé Czunyiné Bertalan Judit, aki már első éves korában a Tenke….én gyakorlatozott.
  Ez a károli!
  Mocskos qrvák és aljas gazemberek fészke, közpénzzel jól kitömve.

 7. Tiborcz törvény said

  Megjött Tiborcz!
  Azért nem láttátok, mert tanult az államvizsgájára!
  Mer az a károli jogi (BRUHAHA! karán qrva húzós!
  Különösen az orbán vejének!
  Ihaj!
  https://hirtv.hu/ahirtvhirei/elokerult-tiborcz-istvan-2448238

 8. Bogi a nevetős papnő said

  A fideszes reposztos liba élteti orbánt, gyalázza Majtényit.
  Libus, a lelkiismeretfurdalást egy szóba kell írni!
  De téged orbán felmentett, igaz?
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2018-02-23/ami-nem-lehetne-politika

 9. A politika szolgálólánya said

  Az egyház ma a politika cselédje. Legalábbis a katolikus és a református. Nem véletlenül követelik a diáktüntetők, hogy “kifelé a papokkal az iskolából”. Ezt olvastam az egyik tramszparensen épp most a Deák téren sétálgatva.

  • református identitás said

   És milyen igazuk van!
   Ki az aljas, lefizetett, becstelen egyházakkal az oktatásból! A mocskos Károlival együtt!

 10. Tiborcz lop, mint a vöcsök said

  A károli jogi karának hallgatója, a tiborcz a múlt héten két szállodát vett, a keszthelyi Helikont és Hullámot.
  HÍR: tévesen állítja a soros média, hogy dr. Tiborcz megvette a Balatont.
  Helyesbítünk: a Balatont a Mészáros vette meg.
  Mindegy, úgyis az orbánnak lesz.
  https://444.hu/2018/02/23/tiborcz-istvan-nem-pihen-ket-hires-szallodat-vett-a-balatonnal

 11. https://www.ebay.com/usr/clarmarke-1

  Go Mrs. Czunyi (Hajrá Czunyiné!)

 12. székely attila a fideszes pártpap said

  A reposztos csahos kutyák orbán érdekében üvöltenek és gyalázkodnak.
  nem ingyen persze, rengeteg közpénzt kapnak, mint ez a székely attila is.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-02-24/affele-kenyszerkepzet

 13. Köntös a fideszes bértollnok said

  Köntös büszkén vállalja orbán vonító ebjének szerepét.
  Gratulálok, püspökhelyettes úr!
  Köntös a sátánt szolgálja, a rabló, korrupt fidesz kormányzat alávaló szolgálatát.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-02-24/hodasz-atya-esete-politikaval

 14. bogárdi a református Tartuffe said

  A refiknek nem elég a 89 milliárd, amit orbántól kaptak.
  Most azt akarják, hogy mi, emberek, szabad akaratunkból utaljunk ennek a mocskos, korrupt társaságnak a jaára.
  Azt várhatod, bogárdi, míg tőlem pénzt látsz!
  Te sátánista gazember a retkes bűnbandáddal együtt!
  http://www.reformatus.hu/mutat/14810/

 15. bogárdi a sértődős próféta said

  Bogárdi kivonult a facebookról, nyilván, kapott őszinte véleményt is.
  Márpedig a fideszbérenc főpásztor ilyesmit nehezen tűr.
  Miután megkapta a Tisza-kastélyt, a Királyi Zálogházat, a Károlyi-Csekonics palotát, milliárdokat, most éppen 87 milliárdot, a mocskos korrupt fideszkormányt hódoló hazug szóval dicsérő Bogárdi megsértődik és “prófétai magányba” vonul vissza.
  A csatornapatkány sasnak gondolja magát.
  http://reposzt.hu/comment/8805#comment-8805

 16. becsapott a villám said

  Hódmezővásárhelyen győzött az ellenzék!
  Mit szóltok, fidesznyaló refik?
  http://pestibulvar.hu/2018/02/25/megrengett-fold-magyarorszagnak-elege-lett/

 17. bayer megmondja said

  Bayer beszart Hódmezővásárhelytől.
  https://24.hu/belfold/2018/02/26/bayer-ideje-elgondolkodni-azon-hogy-mi-a-baj/

 18. fideszes törvények said

  Én egy rozmárra vagy fókára biznám a levelemet.
  Pardon, magyar magyar nem szavazhat levélben!
  https://24.hu/kozelet/2018/02/26/az-izlandon-elo-magyarok-norvegiaban-szavazhatnak-aprilis-8-an/

  • Máltai lovag said

   En Maltan elek, Tuneziaba kell repulnom, hogy szavazhassak, vagyis 400 km-re, mert Tuniszban van a legkozelebbi magyar kepviselet. Also hangon is minimum 60 ezer forint. De megteszem, mar csak ezer a diszkriminacioert is. Nektek pedig innen uzenem, hogy legalabb a szavazofulkeig menjetek el!

 19. karácsony a mindenre képes károlis said

  Karácsony a Károli nagyon kevés okos és becsületes hallgatói közé tartozik.
  Most kihívta vitára orbánt.
  Kiváncsiak vagyunk.
  http://fuhu.hu/karacsony-vitara-probalja-ravenni-orbant/

 20. vajna a kétkarú rabló said

  Vajna offshore cégeken keresztül söpri be a lóvét, ami persze nem törvényes!!!!
  http://168ora.hu/penz/nagyon-rossz-hirt-kapott-andy-vajna-a-reggeli-kaveja-melle-145960

 21. Mészáros új biznisze said

  Közbeszerzés nyerteseként Mészáros Lőrincz építheti a NER tagok börtönét !!!
  Persze szigorúan csíkos rabruhában !!!

 22. rizling szilvi a reposzton said

  Rizling Szilvi gyalázza a komcsikat.
  Miért?
  A fideszes agitprop megbízására.
  http://reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2018-03-01/orok-tel

 23. szabó a MAB KORRUPT CSALÓJA said

  Újabb öt évre megújították a CEU akkreditációját.
  Hogy hogy nem akadályozta ezt meg Szabó András, a MAB Csilicsala bácsija?
  http://fuhu.hu/ot-evre-megujitottak-kozep-europai-egyetem-akkreditaciojat/

 24. czeglédy ellen dolgozik a fideszes banditabanda said

  Czeglédy Csaba ismét szabadlábon!
  Hiába fondorkodtak ellene!
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/czegledy_csaba_szabadlabon_kepviselojelolt

 25. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Ez a görényképű pofázik a Károlin az etikáról.
  Ő lett az ártatlanul kirúgott nagyszerű lelkész, Kodácsy Tamás méltatlan utódja.
  http://reformatus.hu/mutat/14829/

 26. Balog a terminátor said

  Annyira gazdagok vagyunk, hogy félmilliárd közpénzzel támogatjuk szegény kanadaiakat.
  Meg az Isten áldását is elvitte hozzájuk a két pojáca, Balog embertelenségi lelkészminiszter és Hoppál zenebohóc.
  https://mno.hu/hatarontul/felmilliardot-kuldott-a-kormany-egy-kanadai-magyar-egyhaznak-2450678

 27. székely attila a fideszes pártpap said

  Székely gyalázza a demokratikus ellenzéket és dicsőíti a fideszt.
  A mocskos, korrupt bűnbandát.
  Jól megfizetnek ezért a csaholásért, Székely?
  Mit mondasz a Teremtődnek, ha előtte állsz?
  Hogy orbánt szolgáltad őhelyette????
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-03-03/hitek-tevhitek-hitetesek-hiedelmek

 28. goodfriend szelleme said

  Orbánék ellen vizsgálat indul.
  Megindult a visszaszámlálás.
  https://varosikurir.hu/amerikai-vizsgalat-orban-ellen-korrupcio-miatt/

 29. Köntös a fideszes bértollnok said

  Köntös egyre brutálisabban üvöltözik orbán mellett.
  Köntös, az Amerikából jelentgető alkoholista spicli kifutja igazi sátáni formáját a fideszes rablóbanda mellett.
  Köntös nem fél a Teremtőtől, ő a milliárdos tolvaj Tiborcz és Mészáros túlfizetett cselédje.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-03-04/tet

 30. Spiritiszta said

  Na ugye.

  http://reposzt.hu/comment/8808#comment-8808

 31. fideszes korrupció said

  Azt hiszi orbán, hogy megveheti a nyugdíjasokat egy utalvánnyal!
  http://propeller.hu/itthon/3338040-meg-valasztas-elott-ujra-erzsebet-utalvanyt-oszt-kormany

 32. refis gazemberek said

  Ez a cikk csak a fideszbérenc katolikusokat meg zsidókat ekézi.
  Mi majd írunk egy refis hozzáfűzést Bogárdiról és köntösről.
  https://olkt.hu/dusgazdag-fideszes-papok/

 33. Homepage said

  … [Trackback]

  […] Informations on that Topic: jhnnsclvn.wordpress.com/2018/02/22/go-mrs-czunyi-hajra-czunyine/ […]

 34. […] Go Mrs. Czunyi (Hajrá Czunyiné!) […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: