Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Jesus and the tradition of show trials (Jézus és a koncepciós per hagyománya)

Posted by jhnnsclvn - március 30, 2018

Jesus and the tradition of show trials (Jézus és a koncepciós per hagyománya)

Szerző: Visinszky Ibolya

Jézus Krisztus virágvasárnap szamárháton csak szellemi poggyásszal – a tanításával és az életpéldájával – érkezett a Szent Városba, ahol egyszersmind a vallási előírások és hagyományok helyes megtartásáról is tanúságot tett. Első útja ugyanis a Templomba vezetett, ahonnét kiűzte a kufárokat, “brókereket”, mondván, hogy rablók barlangjává, harácsolás és pénzhajhászás helyszínévé tették Isten házát. E tettével visszaállította a templomnak a szertartásos méltóságát, megszenteltségét, tisztaságát. Radikalizmusa és következetessége egyre zavaróbbá vált a korabéli közéleti és vallási vezetőség számára, ezért a képmutató vallási vezetők – a gyarmatosító hatalom segítségével  – a teljes kiiktatására törekedtek. Ahogy teszik azt ma is az ellenállókkal nemcsak diktatúrák, hanem állítólagos (illiberális) demokráciák is az ún. keresztény egyházi vezetők hathatós támogatásával, akik a krisztusi tanítással, tehát a valódi kereszténységgel szemben a testvérviszály, a gyűlölködés és uszítás éllovasai. Ha Jézus most jelenne meg a mi templomainkban, a mi Semjénjeink, Rétváriink, Czunyinéink ugyanúgy elfognák és kiszolgáltatnák őt a vérszomjas indulatoknak, mint anno Jeruzsálemben a zsidó főpapok, vagy mint Dosztojevszkij Karamazov-testvéreinek betétregény-hőse, a Nagy Inkvizítor.

Nem szeretnénk erőltetett párhuzamokat vonni a krisztusi történet zsidó főpapjai és a mai magyar ún. keresztény egyházi vezetők között, de a tények magukrt beszélnek. Irgalmasszívű keresztény kormányunk odáig szította a  magyar magyar elleni gyűlöletet, nem utolsó sorban a templomok szószékeit felhasználva, hogy Németh Szilárd tegnapi angyalföldi választási fórumán már lincselni akarták a civileket a fogatlan, agyhalott, Orbán-imádó szekta hívei.

Civilizáltabbnak álcázott formájában ez a gyilkos indulat pedig ugyanolyan koncepcós pereket eredményez, mint amilyenben Jézust Jeruzsálemben 33-ban elítélték. Az erőszaknak, zsarolásnak, fenyegetésnek való ellenállást, akárcsak közel 2000 évvel ezelőtt, ma is megkísérlik fölforgató tevékenységnek beállítani, a kipécézetteket a nyilvánosság előtt megrágalmazni. A koncepciós perek elvi síkon mind egyformák: a sorba be nem állót, az erkölcstelen parancsot megtagadót meghurcolják, megvádolják, majd a vád érdemi megvitatása nélkül a dróton rángatott bírákkal elítéltetik. A “bírák” – nevüket és hivatásukat megcsúfolva – a vádlók strómanjai: a vádat kiötlők által előre megírt ítéleteket hirdetik ki.

Nincs elvi különbség a politikai parancsnak vagy nyomásnak engedelmeskedő Poncius Pilátus, a sztálini főügyész Andrej Januarjevics Visinszkij vagy Ibolya Tibor Fővárosi Főügyészség vezető, másodállásban károlis dolgozó, Balla Péter rektor beosztottjának felelőssége között. Van azonban emberi különbség közöttük. Poncius Pilátus az ítélethirdetés után még látványoson vizet hozatott, mosta kezeit, szimbolikusan elhatárolódva a végzetes ítélettől. Sztálin véreskezű főügyészétől, Andrej Januarjevics Visinszkijtől távol állt a lelkiismeret furdalás, akárcsak a másodállásban a Károli Gáspár Református Egyetemen haknizó Fővárosi Főügyészség vezetőjétől, Ibolya Tibortól. Visinszkij és Ibolya közeli lelki és eszmei rokonok. Ők nemhogy elhatárolódnának, hanem egyenesen kérkednek a poltikai parancsra hozatott ítéletekkel való azonosulásukkal. Visinszkij – Pilátussal ellentétben – nem vízben, hanem a soron következő áldozat vérében mosott kezet, Ibolya pedig röhögve nyírja ki saját munkahelyi főnöke, Balla Péter ellenfeleit, azaz saját kollégáit, hogy főnökének alányaljon. Gátlástalanul tüntet el bizonyítékokat, szeg törvényt, köpi szembe saját főállású ügyészségi beosztottjait az általuk hozott, törvényességet betartani igyekvő határozataik indoklás nélküli visszavonásával. Közvetlenül ő áll a Hoffner Lászlót I. fokon a Károlival szemben győztesnek kihirdető bíró elleni fenyegetések és attrocitások hátterében. És közveltenül az ő érdeme a Wistmanwood nevű, komcsi titkosszolgákból verbuválódott bűnszervezet kimosdatása a magánlakáson történt titkos megfigyelés és lehallgatás bűntettéből. Mint ahogy ő áll a Károli érdekében elkövetett bizonyítékhamisítási és bizonyítéklopási ügyek mögött is, mint ahogy ő befolyásolta és kontrollálta a Károli egyik professzora elleni több mint hét évig húzódott munkaügyi pernek álcázott koncepciós pert is, amint ezt a jövőben ezen a blogon részletesen bemutatjuk.

És persze a Júdások, a fizetett (jutalmazott) vagy épp szerencsétlen megzsarolt besúgók sem hiányoznak egyik történetből sem. Oknyomozó munkánk során igyekeztünk őket is felkutatni…

51 hozzászólás to “Jesus and the tradition of show trials (Jézus és a koncepciós per hagyománya)”

 1. Kiugrott pap said

  És ne feledjük azokat a HTK-s hallgatókat, akiket Balláék mondvacsinált indokkal rúgtak ki vagy nem engedtek a lelkészi pályára lépni.

 2. Lovas Zoltán said

  És ne feledjük a református lelkész-miniszter, Balog Zoltán áldozatait sem az egészségügyben:
  https://i1.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2018/03/29571069_924695914372697_6544884074220482859_n.jpg?resize=696%2C928
  Nagypéntek reggel, Budapest, II. ker., Frankel Leó utca, szemben a kórházzal. Plusz 7 fok és esik az eső! (Lovas Zoltán)
  “A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY KÉPES VILÁGSZÍNVONALÚ TELJESÍTMÉNYRE…”

  Kövér László vélemény Balog alkalmasságáról és teljesítményéről, 2017. június 19.

  • Új magyar kórházi misszió said

   Döbbenetes. Talán direkt teszik ki az öregeket a kórházi ágyakon az esőbe, hogy minél előbb “véget érjen a szenvedésük”.

 3. viomill said

  Ami Wistmanwood-ot illeti, Josip Tot és Kaya Ibrahim valójában nem voltak mások, mint a CIA ügynök FÖLDI LÁSZLÓ és a MORVAY PÉTER , a kazánkirály. Ami az idős emberek meggyilkolását illeti, Bokros LAJOS – tag a B’nai B’rith nemzetközi pénzügy maffia szektában, amely egy székházban van Washingtonban a Jézus Társasága szervezettel, azaz a Jezsuitákkal, azaz a VATIKÁNNAL (vatican angol szó jelentése, prófétai, ahogyan az arabban a próféta szó: MANI). Nos, tehát ha a disznóra hízott (ámbátor már az elefánthoz kezd hasonlítani a dugni szerető Szilárd Csepelről, aki a magyar mellett valamilyen extrém fura, félholdas és csillagos, kék-fehér-kék zászlót lenget a házán. Nekem van olyan sanda gyanúm, hogy ez az iszlám zászló és a zsidó zászló keveréke, mert nem találtam ehhez illő zászlót Póka Laciék, amikor mentek tüntetni oda, az ő felvételükön döbbentem meg.

  Azt tudni kell, hogy a germán-cigány családból 14 évesen NÁCI SS legénnyé vedlett (az amcsik a Halászbástyán csináltak róluk fotót, a náci SS tagként) akkor még szemüveges SHOROSH ma már muszlimmá avanzsált György kedvenc c.ánya, Romániából, nem más ,mit a GRAZI PRIVATKLINIK KASTANIENHOF magánklinikán egy egész emeletet kibérelő Orbán Viktor álnevű Down szindrómával született és annak egyik súlyos kórképével, a mentális retardáltságot okozó (visszafordíthatatlan) KATATATÓNIÁVAL SIKERTELENÜL megküzdő nemzetbiztonsági veszély. A nemzetbiztonsági hivatal persze hallgat, részükről amíg a zsebüket tömik és nem kell az életüket kockáztatni, addig a langyos pisiben szívesen melegítik a seggüket .Putyin azért tudta aláírtani vele az atomerőmű szerződést,mert a KATATÓNIA (aki tud angolul, nézzen utána) egyik tünete a parancsnak való mindenáron történő engedelmesség behódolás, ugyanakkor a kórképpel az is együtt jár, hogy másik pillanatban már ütne és ölne, de akár ölelne is, miközben az izomnyúlás következtében izmos szerve, a nyelve, kilóg a szájából Ezt minden külföldi titkosszogálat tudja (GRAZ már rég leadta a drótot), és persze jót röhögnek a magyarokon, cigányoknak hívják a magyarokat külföldön. Merthogy a kizárólag offshore lovag SHOROSH MUSZLIM GYÖRGY buzeráns és pedofil germán-cigány származású. Ez fontos dolog, a nembiztonság neki is csak benyal, mert kapnak pénzt. Fizetett kurvák, nem mások és bűnözők.

 4. viomill said

  Wistmanwood? Simán az agyi gondolkodást bárhol le tudják tapogatni, akár az utcán (angol rövidítése SSSS, Silent Sound Spreak Spectrum), akár egy uszodában..kivéve ha az Ember lánya a víz alá dugja a fejét, oda nem hatol el az elektromos sugár. Viszont ölni lehet DEW-val, direct energy weapon-nal, ami lézeres vagy mikrohullámú, Madeira szigetén egy országúton a CIA így égetett fel kocsikat (kiégetette totál), Californiában az erdőtűz után egy kanyarnyi ház között többet DEW-val kiégettek ezek az anyaszomorító vagy árvaházban nevelkedett szerencsétlen hülyék. Méghogy házkutatás, az már rég lejárt lemez….de azért biztos előfordul. Drábik János CIA propagandista, és FÖLDI LÁSZLÓ, aki a CIA mindig szeretettel fogad és háború esetén a c. Viktorunk (szegény katatóniás, nem sokáig fog élni – az Isten tartsa meg ezt a szokását 🙂 ) ugyanis Erdélyben fatelepet üzemeltet és mellette kastélyai vannak, no meg katonai bázisok az amerikai NATO-nak (North Atlantic Treaty Organization – észak-atlanti szerződés szervezet, ami nevével ellentétben a Csendes óceán partján, éppen pont WASHINGTONBAN íródott alá. Érthető ugye, kizárólag amerikai hülyék érdekeit szolgálja és a hülye Európa ezért még fizet is. Jót röhögnek a hamisan énekelő és szarul zongorázó PUT-IN elnökkel együtt (putyin, fura álnév), aki törpe pincsiként vörös szőnyegen mászik fel katonai díszsorfal között a KREML lépcsőin, szerintem a CÁROK kutya faszák voltak PUTYIN elvtárshoz képest. Elvégre az NDK-ban volt a KGB épületében egy német katonától megesett orosz nő gyerekeként (naná, naivak) és úgy avanzsált, a HITLER-ROTHSCHILD banda segítségével elnöki székbe. Az FSZB épületének bejáratát felőle felgyújthatják, felrobbanthatják. Ha kell, házakat robban fel, és mint olvastam, kicsi a nemi szerve, ami a törpe termete mellett súlyos kisebbségi érzést okoz nála. Azért volt zavarban Amerikában. A buziknak mindegy, azoknak a segge a lényeg, nem a hímvesszője……

 5. viomill said

  Silent Sound SPREAD SPECTRUM…elírtam, bocs….

 6. kisrigó orbán lefizetett püspöke said

  Kisrigó a 20 milliárdos püspök megint orbán nótáját fújja.
  https://444.hu/2018/03/30/a-huszmilliarddal-kitomott-szegedi-puspok-szerint-a-kereszteny-embernek-nem-jelent-dilemmat-a-valasztas

 7. székely attila orbánt élteti krisztus helyett said

  A reposztos görények se nyugszanak.
  Most éppen székely “mondja ki az igazságot”, nem tudom, ezt a lábszagú büdös bunkót ki hatalmazta fel erre.
  De akinek Krisztus kereszthaláláról is ÉLJEN ORBÁN jut eszébe, az rosszabb a bal latornál.
  Székely a refi Júdás!!!!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-03-31/megis

 8. közel a vég said

  Orbán reszkess!
  És ti is, mocskos refi lakájok!
  Élükön Bogárdival, Köntössel meg a mocskos károlis bagázzsal!
  https://kolozsvaros.com/2018/03/30/pontosan-olyan-hangosan-fogjak-kovetelni-a-ti-kivegzeseteket-amilyen-hangosan-most-az-ellenzek-kivegzeset-kovetelik/

 9. balla a képmutató gazember said

  A károlin az etikáról (HA-HA-HA!9 szól a tréninghét!
  A leggyalázatosabb gazemberek, a főbűnöző Balla Péter vezetésével.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/964-tavaszi-treninghet.html

 10. petrőczi lelkisége said

  Menjetek el Petrőczi előadására ápr. 6-án 11,20-kor kezdődik a PPKE megrendezésében sorra kerülő úrvacsora és lelkiségi konferencián.
  A trampli vén prosti beszemtelenkedte magát. Mintha lenne köze a lelkiséghez.
  Pedig a Pázmányon nagyon nem szeretik, különösen mióta Nagy László professzort BAGLYOS HÜLYÉnek nevezte.
  Itt egy kép róla, háthat elfelejtettétek a mocskos pónemjét.

 11. kövér lászló dühöngő őrült said

  Azért durva a kampány, mert az ellenzék morálisan és intellektuálisan silány, leginkább a nyilas csőcselékre emlékezteti Kövér főméltóságú urat.
  https://444.hu/2018/03/31/kover-laszlo-arra-kereste-a-valaszt-miert-ilyen-durva-a-kampany-es-vegul-megtalalta-a-gyulolkodo-hangulatkeltes-miatt

 12. Új muzulmán said

  Míg az Apuka a muszlimokkal riogat, Orbán Gáspár áttért a mohamedán hitre:

 13. orbán, a magyar beteg said

  Ezenközben apuka:
  http://hirklikk.info/kulfold/egy-egesz-emeletet-tartanak-fenn-orban-viktornak-a-titokzatos-graz-i-maganklinikan/

 14. Köntös a volt spicli fideszpropagandista said

  Köntös, a pártállami alkoholista spicli most véresszájú orbánprovokátorként írja a szörnyű blaszfémikus firkálmányait.
  Mi lesz veled, te püspökhelyettesnek kinevezett fideszes patrkány, ha megbuktatják a gazdádat?
  Ott leszünk és minden percét élvezzük!
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-04-01/husvet-mint-vilagnezeti-provokacio

 15. Laura said

  150 ezer forintra büntette a NAV a falusi Ilonka nénit, amiért a saját tojásait árulta: http://balramagyar.hu/2018/04/01/dobbenetes-levelet-kaptunk-husveti-tojast-arult-az-idos-asszony-gusztustalan-modon-csapott-le-ra-a-hatalom/
  Tiborczot, Rofánt, Szatmáry Kristófot és a többi fideszes gazembert mért nem büntetik?

 16. egy igazi református said

  Essék a húsvétról is szó!
  Egy hiteles ember, Steinbach püspök szavai:
  http://www.reformatus.hu/mutat/14982/

 17. iván géza a sunyi református gazember said

  Nagyon berúghatott az Iván Géza, hogy csak délután fél négyre bírta összehozni ezt a fogalmazást.
  Csak az a megnyugtató, ha Krisztus megint eljön, veled garantáltan nem akar találkozni, te értelmi fogyatékos véglény.
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2018-04-02/krisztus-feltamadt

 18. Ursula said

  Czunyiné károlis barátnője újabb botrányba keveredett. Ezúttal pénzügyibe:

  Manolovicsné – a Károlin még Erdőközi Orsolya – már a Károlin is együtt fosztogatta Czunyinéval – akkor még Bertalan Judit – a HÖK kasszáját.

 19. Locsolóvers said

  Et a locsolóversikét hallottam tegnap gyerekektől. Nagy lelkesen üvöltözték kórusban az utcán :. Mintha nem is locsolkodásra, hanem választásra készültek volna:

  “Zöld erdőben gázszerelő, tolvaj Viktor gyere elő,

  Add vissza a tojásokat, nem lophatsz már nagyon sokat.”

 20. németh az auschwitzon viccelődő celli pap said

  A celli pap most nem orbánnak nyal be, hanem Steinbach püspöknek.
  Lesett neki, hogy a fidesz nem örökkévaló?
  És meg akar maradni a jól fizetett semmittevésben?
  https://24.hu/belfold/2018/03/29/budai-nagy-antal-gimnazium-manolovitsne-erdokozi-orsolya/

 21. Petrőczi a pöcegödör said

  5 éve gyalázta meg Balog Zoltán József Attilát azzal, hogy a róla elnevezett díjat odaítélte a károli szörnyeteg fűzfapoetesszájának, Petrőczi Évának.
  http://www.origo.hu/itthon/20130314-atadtak-a-marcius-15ei-dijakat.html

 22. Testvérharc said

  L. Simon László másodvonalbeli fideszes kádernek most már jogerős papírja van arról, hogy kifosztotta és átverte a saját testvérét, ellopta tőle az apai örökséget.

  • Harc a Disznófejű Nagyúrral said

   Nos kérem, akinek ilyen testvére meg sógornője van, mit ez a gennypatak elsimon, meg a vasesztergályos arája, annak már nem kellenek külön ellenségek sem….

   • anonymanalyst said

    Ez az L.Simon a károlis Hermann Zoltán barátja. És mint a közmondás tartja: Madarat tolláról, embert barátjáról…

 23. Csanádi Eszter said

  A büntetőjogban a rágalmazás a szabadság és emberi méltóság elleni bűncselekmény. A rágalmazás vétségét követi el, aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ.[1]
  Két évig tartó szabadságvesztésre ítélhető az a személy, aki nagy nyilvánosság előtt … mondja.
  Rágalmazás : BTK 226 §

  Életemben nem olvastam ennyi és ilyen mocsok özönt, mint ami Visinszky Ibolya és a többi hozzászóló írásaiban
  van.
  Ez egy trágydomb. Tetszenek tudni mi az ?
  És ha önökről mondanák, állítanák ugyan ezt ?
  Saját emberi méltóságáról feledkezik meg az, aki ilyen szégyenteljes írásműveket produkál, mint önök teszik.
  Nem beszélve arról, hogy a kormányra szavazott 67 % -ot is le akarják degradálni arra a színvonalra, ahonnan önök ezt a mocsoközönt fröcskölik.

  Én az önök helyében többre tartanám magamat, mint hogy ilyen förtelmesen beszéljek.
  Nem beszélve arról, hogy ráadásul a BTK 226 -os §- ába tartozó, büntetendő cselekmény IS !

  • fogj meg, ha tudsz said

   Mi az igazat írjuk, tehát nem rágalmazunk, hanem feltárjuk a tényeket.
   Ha már tanácsot kaptunk, mi is adunk egyet.
   Próbálja meg követni a magyar helyesírás szabályait. Tegyen vesszót a tagmondatok közé, írja egybe az összetett szavakat (pl. mocsoközön, nem mocsok özön). A degradál azt jelenti: ‘lehúz’, fölösleges eléje még egy igekötőt illeszteni.

   • A Károli büdös virága said

    Csak óvatosan. Ha ez a Fidesz troll csaj nem is, de Ibolya azon van hogy megfogjon. Már régóta rajtatok a szeme.

   • András és Eszter said

    Ez nem a Szabó András csaja? Az Eszter?

   • Impotens said

    Nem hiszem. Az nem ilyen harcias és nem látszik politizálósnak sem. Inkább lelkizős. Az való Szabónak. Aki elhiszi az önfényezését és a hazugságait. Pl hogy még potens…

   • Tóth Tímea said

    Ez a ribi az Ibolya szeretője és spanja az ő hátán építgeti a karrerjét. Kerületi ügyészségre gyúr ha jól sejtem ki ez. Mer a CsE csak álnév.

  • Judge said

   Ne kombinálj Timi. Szerintem CsE Ibolya maga. Felismerem az ócska stílusáról és a fenyegetőzéseiről.

  • Doctor of Law said

   Ne akard hogy felsoroljam hány Btk paragrafust szegett meg Ibolya. Pl hányszor követett el bűnpártolást. Elég ha csak a wismanwoodos bűnözők futni hagyását említem. A vádat képviselő kerületi ügyészek bűnösnek találták őket. Ibolya személyesen mentette fel őket indolás nélkül. És ez csak egy ügy a sok közül.

   • fogj meg, ha tudsz said

    Figyelemre méltó Ibolya bosszúszomja.
    Még nincs két éve, amikor a fővárosi ügyészség pert vesztett a Kúriánál Magyar Fruzsina ügyében. Egy 17 ezer forintos ponyva megrongálásával vádolták. (Ráírta, hogy “soha többet fasizmust!”) Őt egy kiváló ügyvéd képviselte: Czeglédi Csaba, már régóta a szegedi Csillag lakója.
    Ibolya utánamegy mindenkinek és rettenetes bosszút áll.
    Már ha tud, mert azért ő sem omnipotens.

   • anonymanalyst said

    Ibolya tényleg bsszúszomjas. Vigyázzatok vele!”

 24. Curious said

  Eszter konkrétan mire gondolsz, a poszt melyik állítàsa nem felel meg a valóságnak?

 25. károli a drogosok egyeteme said

  Megbuktatjuk a fideszt és a károli bukik vele.
  A patkányfejű ballával, a rohadt hamistanúzó szabó andrással, a tetves hermannal, mészárossal, meg hangásival együtt.
  Mentek a levesbe… no nem oda, romlöott döghús vagytok mind!

 26. law and order said

  A fiatal tüntetők az ügyészség épülete felé mennek.
  Számonkérik az ügyészektől a fidesz kiszolgálását, az igazság eltiprását.
  Nem félsz, Ibolya?
  Nem rettegsz, Polt?
  Ha azt hiszitek, orbűán megmenti a mocskos irhátokat, tévedtek.
  El lesz foglalva saját lopománya külföldre mentésével, titeket itthagy a népharagnak.

  • régi kolléga said

   Féljetek nyugodtan, mocskos gazemberek!
   Szabó András, a hamistanú, Balla péter, a patkány rektor és a károili többi mocskos bűnözője!
   Le fogunk veletek számolni, és ez nem lesz egyszerű.

 27. tudomány said

  Az ÉS is beszámolt a károli jubileumáról.
  https://www.es.hu/cikk/2018-12-14/huszar-agnes/megsegitett-.html

 28. Keresztyén Erkölcs said

  A legintellektuálisabb hallgató nyilván az Orbán-vő. Ez abból is látszik, hogy el tudta intézni hogy a wistmanwoodos bűnöző patkànypap rektor és a bűnpártoló károlis büdös virág fővárosi főügyész a Parlamentben ünnepelhesse magàt.

 29. refis pénznyelők said

  33 milliárdos költségvetésből lopnak a zsinati gazembereke.
  http://www.reformatus.hu/mutat/15877/

 30. bogárdi a hitszegő főpásztor said

  Bogárdi azzal dicsekszik, hogy őt áldozta a pártállam. Miközben 1982-ben Chicagoban tanulhatott.
  Miért is vajon?
  Mivel fizetett Bogárdi a nyugati szabadságért?
  Kiről jelentett?
  http://reposzt.hu/blog/vendeg/2018-12-15/bogardi-szabo-istvan-ket-malomko-kozott

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: