Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Darkness be yours (A Sötétség legyen a tiétek)

Posted by jhnnsclvn - április 12, 2018

Az orbitális választási csalás, amit az Orbán-banda az adatok meghekkelésével, voksturizmussal, szavazók szállításával, megvásárlásával, a tudatlanságban tartott vidéki lakosság manipulálásával, állítólagos tévedésekkel és számos egyéb módon elkövetett, nem hagyja nyugodni a magyar közvéleményt. Egyre több választópolgárban erősödik a gyanú, hogy a választást elcsalták, az nem legitim. Alább egy véleményt idézünk a facebookról, amely rendkívül jól összefoglalja az ország kicsit nagyobbik felének véleményét. Olvassátok végig – érdemes! (A Szerkesztőség)

 

Szerző: Doffek Gábor

Szép öcsém, be nagy kár, hogy apád paraszt volt, s te is az maradtál

“Vasárnap éjszaka óta próbál megnyugodni a normális ember, én is azért várok ezzel a poszttal napok óta, hogy leírhassam, most már az agyam, és nem a szívem írja ezeket a sorokat – de nem megy. Nem megy azért, mert éveket tettetek abba a projektbe, hogy felbasszátok az embert – sikerült. Éveket öltetek abba, hogy nyílt színi gyűlölet, indulat, őrjöngés legyen – ez egyszer legyen. Ez egyszer nem várok tovább, hogy higgadtabb legyek, nem várok tovább, hogy okos érveim legyenek a tombolás helyett, hanem akkor jöjjön vegyesen, ahogy azt belém neveltétek az elmúlt években.

Lehet, hogy furcsa lesz, de én szeretném megköszönni a vasárnapi választásokat. Szeretném megköszönni sok mindenkinek és sok mindenért, mert egy csomó dolgot, amit évek óta próbál több tízezer, százezer jóérzésű normális ember elmondani, megmagyarázni, megértetni, azt nem kell soha többé. Pl:

– Magyarországon nincs demokrácia. Pont. Leginkább azért nincs, mert ha van egyetlen dolog ebben az országban, amiben kormánypárti és ellenzéki egyetért, az az, hogy ez az ország Orbán Viktor országa, az ő egy személyi döntései irányítják ezt a helyet, ő a tulajdonosa, menedzsere, főnöke egy személyben mindennek. Nem akarom részletezni, mind tudjuk. Ahogy azt is, hogy ahol 1 ember a góré, ott per definíció nincs demokrácia. Hogy az mi, arról lehet most újra 4 évig nyenyegni, de nem demokrácia, az biztos. És azért nem kell erről vitázni, mert minden oldalon minden ember úgy ment el szavazni, hogy ezt pontosan tudta, sőt ezért ment el szavazni. Egyik ezt akarta még sokáig, másik ezt akarta befejezni. Úgyhogy köszi, erről akkor nincs több vita

– Magyarország nem európai értékrendű ország, hanem egy ún keleti típusú autokrácia. Lásd újra a fentieket. 4 éve másról sem szól ez az ország, mint hogy állítsuk meg Brüsszelt. Megállítottátok. Akkor ne gyere nekem holnap azzal, hogy szerinted mi fejlett nyugati ország vagyunk, meg hogy büszke európai vagy. Küldd a gyerekedet Voronyezsbe nyaralni, Novoszibirszkbe egyetemre, és a NER-ből kilopott pénzből vegyél házat a Krímben. Ne Ibizán lazulgassál hunyorogva a migráns kurvák között, baszod. Hanem menjél oda, ahová szavaztál.

Fentiek legkésőbb hétfő óta száraz tények, nincs róla többé mit vitázni, meg dumázgatni.

Meg szeretném ezen kívül köszönni a vasárnapi választásokat az ellenzéknek. Szándékosan nem osztom fel pártokra, és emberekre, mert a penészben sem keresem meg a szebb, a károsabb, az alaposabb és a lustább penészdarabokat, hanem egyben dobom ki az egészet a faszba. Ahogy benneteket is. Én egy sima ellenzéki szavazóként kérem, sőt követelem, hogy húzzon mindenki a büdös francba, és nagyon kérem, hogy hagyjanak minket most már békén. Vonuljanak vissza a közélettől, hadd érezzük mi, ellenzékiek azt a tátongó űrt egy pillanatra, amelyikben kinőhet talán egy új garnitúra, aki nem úgy érzi, hogy ahhoz, hogy az igazi ellenfélhez hozzáférjen a politikai pályán, előbb egy gyalázatos házi bajnokságban kell részt venni, amelyik arról magyaráz nekem, ellenzéki szavazónak, hogy most éppen a Fidesszel harcol, miközben nevetséges, elvtelen, aránytalan, kicsinyes, hazug, átlátszó eszközökkel gáncsolják, nyírják egymást, és közben a közönség kedvéért úgy tesznek, mintha gondolkodnának, mintha együttműködnének, vagy mintha egyáltalán érdekelné őket a kormányváltás. Évek telnek el egy ciklusból nettó látható munka nélkül, aztán néhány szignifikáns ügy mentén van egy kis hangoskodás, a háttérben pedig kinek-kinek ízlése szerint helyi együttműködési lehetőségek a hatalommal. Vállalhatatlan ez az egész. Tessék lemondani, tessék átalakulni, megszűnni, újra gondolni ezt az egészet. Ez nem választék, hanem egy szégyen. Az ellenzék ma ott tart, hogy nem programok, értékek mentén méricskéljük őket, meg kompetencia alapon, hanem ma Magyarországon szinte mindenki, aki kormányváltásra szavazott, az valamilyen kompromisszumos, vagy kényszerű szavazatot adott le. Nevetséges és felháborító. Az volt a döntési színvonal, a vízválasztó közöttetek, hogy vajon melyiket mennyire korrumpálta a hatalom. Ebből válasszak? Köszi, nem. Viszonhallás.

Meg szeretném köszönni a Fidesznek és Orbán Viktornak, hogy győzött. Ha szar, legyen nagyon szar. Ha már 8 év alatt sikerült ezt az országot morálisan és társadalmilag ilyen szinten atomjaira zúzni, de a parasztnak még mindig nem elég, akkor tessék még sokkal durvábban szétbaszni őket. Hajrá, itt a szélessávú kérharmados pálya. Én eluntam, hogy szóljak, figyelmeztessek, hogy riadót fújjak, hogy felhívjam a figyelmet. És akkor itt üzennék is Magyarországon a tisztelt kétharmadnak. Annak is, aki pontosan tudta, hogy hova és mire szavaz, és annak a drámai tömegnek is, amelyiknek valójában halovány fogalma nem volt, hogy mit csinál (mert a mi fogalmaink szerint önrendelkezésre alkalmatlan, vegetatív képességű emberekről van szó – ja igen, a píszí beszédet is befejeztem!), szóval igen, nekik is üzennék:

Gratulálok! Ugye a kisebb csoport, a NER haszonélvezői, azok családjai, barátai, haverjai, wannabe ner gyerekek és mindenki ezen a vonalon – nekik csak annyi mondanivalóm van, hogy az érdemtelenül szerzett vagyonnak ugyanolyan az íze, mint a vásárolt nőnek. A látszat stimmel, de a lényeg nincs ott. A tehetséggel, munkával, ésszel megkeresett pénz, kocsi, lakás más helyet foglal az ember lelkében, arra a lopott lóvé sosem lesz jó. Arra a büszke, kellemes bizsergésre, amit az az ember tud érezni, akinek van kitartása dolgozni, van lelke, becsülete, lelkiismerete. Persze értem, hogy vásárolt nővel is el lehet játszani, hogy szereted, sőt, hogy a feleséged – van, akinek ez bejön, mint lopott jachton a páváskodás. Nem is tudjátok meg soha, milyen az a másik. Amikor úgy szeret a nő, ahogy vagy. Amikor egy 30 négyzetméteres nyaralócska terasza igazából tényleg jobb, mint Monte Carlo. A másik érzést sokkal többször érzitek. Amikor te nézed ki magad az étteremből, mert belül tudod, hogy nem vagy odavaló.
A nagyobb ner csoportnak, a fidesz szavazónak is üzennék. Igen, gondolom, hogy most jó érzés. Vagy afféle. Biztos nincs benned zavarodottság, vagy az a fura átvertek-feeling, pedig viccből megpróbáltad, de nem találtad Soros György nevét a szavazólapon. Nincs benned kétely, hiszen jó helyre szavaztál, és lám, nincsenek sehol a migránsok. Nincs benned kétely, pedig a falvak és kis népsűrűségű területek leszavaztak a Fideszre 80% általános arányban, és fogalmad nincs, ez mit jelent. Az eddig kialakult feudális életviszonyaidat most konzerváltad tizenéves távlaton. Faluban a polgármester a munkaadó, közmunkás a falu, se képzettség, se nyelvtudás, egy minden szempontból röghöz kötött kényszerpálya. Lényegében az önrendelkezési jogát adta fel a falu népe. Hogy dönthessen róla, mi a munkája, hol és miben lakik, mi az életformája, időbeosztása. Hova jár, és jár-e a gyerek, satöbbi. Milliós létszámú emberről beszélünk, aki a saját kényszeréletére szavazott. Mi több, ezekben a falvakban a leggyakoribb, hogy alapítványok segítenek tanulni, hoznak háztartási gépet, ruhát, kis képzést, ételt, élhetőbb körülményeket. A falu meg leszavazott arra, hogy ezeket az alapítványokat bezárják, ellehetetlenítsék. Egy odavetített rettegés miatt. Én értem, hogy a kormány aljas, és körbezárta ezt a népséget az információs kerítéssel, értem, hogy nem jutnak infohoz, értem, hogy fogalmuk sincs – és nem, mégsem értem meg, bocsánat. Az alultájékozottság, a tudatlanság és urambocsá a butaság egy pontig tolerálható, követhető, érthető. Egy ponton túl pedig tehetetlen az ember. Ha valakik tömegesen hosszú időre tönkre akarják tenni az életüket, és lényegében egy állami gyámság alá helyezik magukat a szavazatukért cserébe, azokat én nem tudom sajnálni.

Ne haragudjon a világ, de érdeklődni, nyitva lenni, tanulni vágyni, jobb életre vágyni nem egy kiváltság. Többet tudni, többet érteni, logikusabban gondolkodni, jobban átlátni nem kevesek kincse. És egy szint alatt megmagyarázhatatlan. Ahogy a 8 éves gyerekednek sem magyarázod el reggelenként, hogy lélegezzen rendszeresen napközben. És nem, senkit sem lehet megmenteni, aki nem akarja. Most majd bezár egy csomó alapítvány, majd most abbahagyja egy csomó önkéntes, aki hétvégenként segíteni járt eddig, most majd nem utal egy csomó csalódott ember, akinek a fasza tele lesz azzal, hogy ő évek óta utal neked, te meg tömegesen leszavazol arra, hogy az ő gyerekét ne műtsék meg. Ne tanuljon színvonalas iskolában. Vagy letartóztassák az egyetemista srácait, akiket nyitott gondolkodásra nevel. A te életed minden területen ezerszeresen kiszolgáltatott az övéhez képest. Neki ugyanis lesz munkája, mert kivándorol a fél ország, tehát rá szükség lesz. Rád nem, mert nem tudsz (bocsánat) magyarul sem piacképesen se megszólalni, nem tudod, mi az a Windows, az applikáció, és a FaceTime. A 21. század első negyedének a végére ősemberré változtál, és most aláírtad, hogy az is akarsz maradni. Napszámos és közmunkás, betanított munkás tudsz lenni, életed havi 300 eurós költségvetésből áll, nem vagy ura döntéseidnek. Kényszer és külső erő diktálja neked, hogy mennyit alszol, mikor eszel, mikor és mennyit dolgozol, mennyit keresel. A városi rohadék, aki az ellenzékre szavazott, nagyobb arányban talál munkát, képezi tovább magát, tud külföldre menni, ezerszer annyi lehetősége van. Ő majd megoldja a NER-Magyarországon is. Ő hozzád képest nagyon széles lehetőségekkel fog élni, miközben ő a rendszer vesztese, te pedig a nyertese lennél. Gratulálok neked, hogy ugyan egy egész országgal kibasztál a szavazatoddal, de messze leginkább, messze legjobban, és messze a leghosszabb távra saját magaddal, és főleg a gyerekeddel basztál ki. Az a 3-5%, amelyik majd iszonyú nehezen megcsinálja az ugrást a faluból, az majd mérhetetlenül hálás is lesz neked ezért a nagyszerű döntésért. Oh, és egy utolsó kósza gondolat. Igen, valamennyi választási csalás, csúsztatás és okoskodás biztosan volt, hiszen itthon otthon vagyunk. De ezt ti szavaztátok meg, srácok. Ennyit nem lehet hozzáírni. Ezt ti így akartátok, csak persze erről se tudtátok, mi az, amit valójában akartok. Majd most kiderül. Fájni fog.

Nem, még nem fejeztem be. Még Simicska Lajosnak is gratulálni szeretnék, neki külön. Felfalta magát a gyermeke, uram. Maga kitalált, létrehozott, felépített és aztán szabadjára engedett egy rendszert, ami felfalta és felfalja az országot, és amelyik lekaszálta közben magát is. Magának pedig azért szeretnék ehhez külön gratulálni, mert a mostani választással magáról is kiderült ezredszer, hogy maga nem ellenálló, bosszúálló, meg atombomba, hanem maga csak megúszni akarja. Maga átigazolt a szomszéd fociklubhoz, beletette oda a pénzét, aztán most bezár ez a biznisz is. Bezár az újság és bezár a többi is, és magát még sajnálják is, meg az újságját is. Még a kormányt szidják maga helyett ezért, még ezt is megteszik. A balgák, mintha maga valami magyar robin hood lenne. Pedig maga ölte meg ezt is, mint a jogállamot és még annyi mindent. Nem érdemel szimpátiát, együttérzést, nem érdemel semmit, csak ugyanazt, mint az ellenzék. Magát is arra kérjük, hogy miután évtizedes hátrányt és kárt okozott az országnak, most már hagyja egy picit békén.

Az ellenzéki magyaroknak meg gratulálok, de először ebben a posztban őszintén. Gratulálok, hogy még itthon vagytok és reméltek, bár egy csomóan most el fogtok indulni, teljes joggal. Gratulálok és köszönöm, hogy megmutattátok, van még normális ember ebben az országban. Az egész átszavazósdi, és taktikai szavazósdi közben egyetlen egy csodálatos dolog derült ki. Mi vagyunk Magyarországon a demokraták. Pedig eléggé különbözünk, de mi legalább azok vagyunk. Mi, akiket megtanítottak még a szüleink virágnyelven beszélni, most majd újra titokzatosan beszélünk, újra összejárunk egymásban tartani a lelket. Újra megtaláljuk egymást társasággal, munkával, segítséggel, együttműködéssel. Minket már nem lehet bezárni a hírek elől. Nem lehet minket letiltani az életről. Nem lehet minket kussoltatni, hogy egymást se érjük el, mert el fogjuk. Nem lehet megtiltani nekünk, hogy szeretetre, becsületre, igényességre, tájékozottságra, empátiára neveljük a gyerekeinket, és hogy megtanítsuk nekik is, mikor és hol kell kussolni. Igen, szörnyű világ jön. Igen, feleslegesen ostoba, korlátolt, botrányosan korrupt és bosszúálló, kicsinyes világ jön. Igen, nehéz lesz kurvára. De nekünk lesz munkánk, lesznek híreink, leszünk egymásnak és meg fogjuk találni az utunkat, mert mindig megtaláltuk, ezután sem lesz másképp. Szigeteken és elszigetelten fogunk élni, és nem, nem fogjuk tudni teljesen kizárni a tébolyt, de azért nagyrészt mégis igen.
Ezek a nyomorultak meg majd élik a Hülyék Magyarországát. A Mi-lehetett-volna-belőled-Magyarországot. Élik majd az Ostobák Álmát, ki ezért, ki azért. Mi pedig megvárjuk az időnket. Rohadtul idegesítő lesz, elkeserítő, igazságtalan, aljas, és ocsmány. Kár, hogy visszarakták ezt az országot 140 évvel. Kár, hogy a többiek ennyire igénytelenek, szűk látókörűek, önzőek. Kár, hogy ennyire indok nélkül és ilyen engesztelhetetlenül gyűlölnek minket. Kár, hogy nem akarnak jó és progresszív, élhető és nyugodt, szerethető és tervezhető Magyarországon élni. Kár, hogy megfelel nekik ez a szemét helyette. Kár, hogy a dudálásban, az anyázásban, a diktátumokban hisznek. Kár, hogy nincs lelkük, nincs bennük együttérzés, nincs bennük semmilyen közösségre való igény, kár, hogy csak a taposásban, az olcsó alkukban, csak a mocskos játszmákban, és a zsigeri gyűlöletben hisznek. Kár, hogy ezen a mérhetetlenül szégyenletes szinten tartanak érzelmileg, emberileg.

De ettől még nem kapják meg ezt az országot. Egyelőre még mi is itt vagyunk. És inkább vagyok egy pislákoló kis lámpa a sarokban, mint az a hatalmas kurva nagy sötétség körülötte, amelyik tényleg nagyobb, hatalmasabb, fenyegetőbb. Mert ha csak nagyon kis körben is, ha csak alig láthatóan is, a lámpa körül fény van. És ott mindig fény lesz. És én, meg az enyéim ott leszünk.

A sötétség legyen tényleg a tiétek. Nektek adjuk.”

 

 

7 hozzászólás to “Darkness be yours (A Sötétség legyen a tiétek)”

 1. Büszke Budapesti said

  Köszönet Budapest! Itt nyugodtan szidhatod hangosan a kományt, hiszen az emberek többsége melletted áll.
  Tájékozottak vagyunk, nem esszük meg a sorosozást és ENSZ-ezést. Sokan vagyunk, itt vagyunk a hatalom arcában, ha kell percek alatt a Parlament előtt. Utál is minket a despota, de nem vagyunk megkerülhetőek.

  • Önérzetes Keresztyén said

   Felidegesített ez a szöveg. Ne parasztozzon le, ne hülyézzen, nyomorultazzon, ostobázzon le valaki amiatt, hogy más a véleményem, mint az övé. Ne papoljon nekem demokráciáról az, aki nemhogy képtelen elfogadni a többség véleményét, hanem még sértegeti is.

   • Londoni Magyar said

    Meg lehet sertodni onerzetesen, de attol meg teny, hogy van egy massziv iskolazatlan, tanulatlan reteg. Ennek a masszanak nem mas a velemye, hanem NINCS velemenye.

   • ElemiSzámtan said

    Többség? Miféle többség? A szám szerinti többség Magyarországon 2018. április 8-án az ellenzékre szavazott. Még mindig egy kisebbség terrorizálja a többséget.

   • Cogito ergo sum said

    Engem meg a választás végeredménye idegesített fel, utána meg az ilyenfajta hozzászólások mint a keresztyéné. Hol a cáfolat? Ez olyasfajta önérzeteskedés, mint a történelmi nevű Pálffy Ilonáé, aki csak szimplán kikérte magának Baló György véleményét.

   • Sértődős Stratégia said

    Megsértődni azon, hogyan mondanak nekünk valamit egyszerű, elegáns, látszólag tanult és értelmiségi megoldás arra, hogy nincs érdemi, racionális érv ellene. A tényekkel nehéz vitázni, szóval emeljük ki a hangnemet, szóljuk le a stílust, és el ne felejtsük az írót primitív idiótának hívni ezek miatt, akkor ki a franc fog gondolkodni a tartalmon? Ez működik, működött, és működni is fog.

   • Csuti Guru said

    Onerzetes Keresztyen egy Orban-fanatikus. Ne varj tole erveket. A kormanypolitika a szektaalapítashoz hasonlit leginkabb. Olyan vallasos ahitat veszi körul a nagyvezirt, amit nem tudunk lebontani racionalis ervelessel, logikaval, tenyekkel, hiszen az nem azokra epul, nem az agy bal oldalat stimulalja, hanem a jobbot. Az erzelmeket, a felelmet, a fanatizmust. Es amikor a jobb agyfelteke alakit velemenyt, az jobban beleivodik mindenbe, semmi nem fog szamitani.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: