Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Orban’s Voter Fraud (Elcsalt választás 14 pontban)

Posted by jhnnsclvn - április 13, 2018

Többen kérdezik, miért foglalkozunk annyit egy egyetemi blogon a 2018-as választással? Azért, mert Orbán és a Református Egyház, az Orbán család és a Károli Református Egyetem sorsa szorosan összefonódik. Orbán vejét a Károli stafírozza ki diplomával. Tiborcz tegnap is megfordult a Károli Jogi Karának Viola utcai épületében. (Állítólag vizsgázott, bár mostanában nincs semmilyen vizsgaidőszak.) A választástól függött, hogy Orbán (strómanjain keresztül) és Tiborcz további milliárdokat tesz-e zsebre vagy börtönbe kerül. Ki hiszi el, hogy ekkora tétet a véletlenre bíztak a “fiúk”? A kulcs a 19 és 23 óra közötti várakozásban és a szavazókörök legalább felének fideszes kontrolljában rejlik. – A Szerkesztőség

Tiborcz és a Károli Egyetem

“…nagyon nem mindegy, hogy a valós eredmény 40% volt a Fidesznek, vagy 48%. Az előbbinél ellenzékbe, majd börtönbe vonulhat az egész csapat, az utóbbinál teljhatalommal uralkodhat rajtunk.
A kettő közötti különbség 8%, azaz kb. 400 ezer szavazat. Soknak tűnik? Nézzük csak!
1. Eleve elviselhetetlen médiafölényük van (ahogy ezt a nemzetközi megfigyelők is aláhúzták), többnyire közpénzből finanszírozva, vagy lopott pénzből létrehozva és fenntartva (miközben agresszívan legyalulták most már majdnem a teljes független sajtót). Ilyen körülmények között vajon egyenlő esélyük van a pártoknak eljutni a vidéki emberekhez? Hazugságokat terjesztve az ellenfelekről, miközben ők nem kapják meg a lehetőséget, hogy akár csak reagáljanak a hamis vádakra, ez így tisztességes? Vajon jelenthet ez néhány százezer plusz szavazatot? Attól még, hogy sajnos már régen hozzászoktunk, ez még bizony a választási csalás kategóriája a javából! Ezt külön is szeretném aláhúzni még egyszer mindazoknak (ellenzéki politikusoknak, politológusoknak és szakértőknek), akik arról nyilatkoznak vasárnap óta a sajtóban, hogy ha voltak is gyanús esetek, a Fidesz győzelme nem ezen múlott, és nem kérdőjelezhető meg.
2. Erőszakosan, önkényesen, konszenzus nélkül megváltoztatták a választási törvényt, hogy 48%-al is (de 4 éve 44%-al is) 67%-os parlamenti többségük legyen, azaz ne legyen felettük semmi kontroll. Ha arányos rendszer volna, még ezzel a 48%-al is kisebbségbe szorulnának, és máris óriási bajban lennének.
3. Persze nagyon kevesen mernek kibeszélni, de egyértelmű, hogy a közalkalmazottak (sok százezren, mind választójoggal) meg vannak félemlítve, és a Fideszre kell szavazniuk (továbbá osztogatni a migránsos videókat is a Facebook-on szorgalmasan). Megvannak rá a bejáratott módszerek, hogy a szavazatukat leellenőrizzék (láncszavazás, fénykép a leadott szavazatról).
4. Ugyanez igaz a közmunkásokra, ők sem kevesen vannak (közel kétszázezren), még kiszolgáltatottabb élethelyzetben.
5. Ugyanez igaz a roma társainkra, ők is sok százezren vannak, sokszor könnyen megfélemlíthető vagy egy zsák krumpliért megvásárolható emberek. Számtalan eset volt dokumentálva most is, hogy szervezetten viszik őket, amikor egy újságíró próbálta bemutatni, még a szervezőknek állt feljebb, nagyon erőszakosan nekitámadtak és elkergették az újságírót. Életszerű az, hogy roma polgártársaink tömött sorokban, szabad akaratukból igyekeznek további felhatalmazást adni pl. Farkas Flórián kiváló munkájához? Összeadva már, hány szavazatnál is tartunk az összes pont alapján?
6. Az ukrán “vendégnyugdíjasok” esete. Igaz, hogy csak néhány ezer, max 20 ezer szavazóról van szó, de az eset pontosan rávilágít a gátlástalanságukra: disznóólba bejelenteni embereket, egy romos házba 200 embert, majd a választáson busszal hordani őket, aztán szegények segítséget kérnek a cirill betűk miatt (valójában a latin betűk miatt, mert csak a cirillt ismerik – szerk.), mert nem tudják, melyik a Fidesz: mi ez, ha nem egy orbitális csalás? Bele egyenesen az arcunkba, ország világ szeme láttára. Ha ezt gond nélkül megcsinálják, akkor miért kételkedünk abban, hogy adott helyen, ahol nincs kontroll, simán átírják az eredményeket?
7. Határon túli magyarok levélben szavazása. Előtte évekig a mi adóforintjainkból támogatják őket. Konkrétan efölött az ellenzéknek semmi kontrollja nincs, gátlástalanul visszaélhetnek számtalan módon, halottak nevében küldhetnek be szavazatot, kedvükre érvényteleníthetik azokat a lapokat, amik nem tetszenek nekik, stb. A végeredmény: a beérkező lapok 15%-át megsemmisítik (formai okokra hivatkozva), mit ad isten, a fennmaradó szavazatok 95%-a a Fideszé. Újabb kb. 200 ezer szavazat. Mennyinél tartunk már összesen?
8. Külföldön dolgozók szivatása. Nem elég, hogy egy szándékosan agyonbürokratizált adminisztráción kell keresztülverekedned magadat, nem elég, hogy el kell utaznod mondjuk Manchester-ből Londonba, nem elég, hogy órákat állsz az esőben a sorban, 7 órakor becsukják az orrod előtt az ajtót, mert csak. Ez így rendben van? Jogorvoslat: nincs. Kérdésem: amennyiben meghallja a kormány az ellenzék követelését, miszerint külföldön élő honfitársaink is levélben szavazhassanak, elképzelhető-e, hogy a mostani 58 ezer helyett mondjuk 580 ezren szavaztak volna, méghozzá az ellenzékre? Tehát nyugodtan hozzáadhatsz az eddigi összesített számhoz még néhány százezret.
9. Sokan jelezték (ki tudja, hányan lehetnek összesen, mindig csak egy töredék meri névvel vállalni), hogy mozgóurnát kértek, kaptak is róla visszajelzést, hogy rendben, aztán hiába várták egész nap. Jogorvoslat: nincs. (Ugye hallottatok már a Kubatov listáról? Valószínűleg nem bízták a véletlenre, kihez felejtenek el odaérni.)
10. Ugyanígy többen jelezték, hogy 100%-ig biztosak benne, hogy egy adott pártra adták le a voksukat, a szavazóköri eredményben az adott párt mellett azonban 0 szerepel. Ez vajon hogyan lehet, és hány szavazat semmisült így meg? De ez csak a jéghegy csúcsa, ha a számokat nem x-ről 0-ra, hanem x-ről y-ra (y tetszőleges pozitív szám) rontották le, akkor nyilván fel sem merül hasonló reklamáció, pedig elvesznek szavazatok. Hány szavazat veszett így el, mi rá a magyarázat? Jogorvoslat: nincs.
11. Egy fura választási szabály miatt, amennyiben az urnába pluszban (azaz a voksolók számán felül) kerülnek listás szavazatok, akkor valamennyi párt eredményéből le kell vonni a plusz lapok számát. Azaz ha valaki bedob az urnába 20 darab Fideszes lapot (simán megoldható még szigorú ellenzéki felügyelet mellett is, csak a boríték mögé kell rejteni a jó előre gondosan lepecsételt és kitöltött lapokat), akkor 7 ellenzéki párt esetén összesen 140 ellenzéki szavazat megy a kukába, miközben a Fidesz marad ugyanannyi. Már bőven 200 fölött jár a feltárt esetek száma, nagyrészt egy irányba mutatva, és nem minden esetben fogták magukat vissza 20 lapnál, maradjunk annyiban. Hogy ez összesen mennyit hozott a Fidesznek, senki sem tudja, lehet találgatni.
12. Több száz szavazatot egyszerűen elvesznek valamelyik ellenzéki párttól, és beírják valamelyik kamupárt neve mellé. Több eset is feltárásra került már, van olyan szavazókör, ahol a Jobbik 0 szavazatot kapott, míg a Netpárt kétszázvalamennyit. Mondjuk erre legalább van még esély, hogy jogorvoslattal élve kijavítják majd.
13. Arra is számtalan példa van, hogy egy ellenzéki jelölt egyéniben több száz szavazatot kap, míg listán a pártja 0-t. Ez vajon mennyire életszerű? Hogyan fordulhat elő, mennyi szavazat került így elcsalásra?
Lehetne még hosszan sorolni, a legfontosabbakat talán összeszedtük. … A felsorolt pontok szinte mindegyike alaposan dokumentált, nyilvánvaló bizonyítékok vannak rájuk bőséggel. Már eddig is látható, simán összeharácsolható a szükséges 400 ezer, ami nélkül egészen máshová menne a banda, de nem a teljhatalomba. De még csak most jön a lényeg. Az eddigi pontokat alighanem már régóta alkalmazzák, csak nem ennyire durván, hogy ennyi visszaélés lásson napvilágot (idén úgy látszik minden módszert ki kellett maxolni, mert tudták pontosan hogy mennyire ellenük fordult a közhangulat). Valószínű mindezekkel együtt érték el már 4 éve is a kétharmadot, 2,1 millió szavazattal. Csakhogy! Úgy néz ki, hogy idén mindez együttvéve sem lett volna elég, a rekordszámú ellenzéki szavazó miatt a 2,1 millió most kevés lett volna. Ezért be kellett vetni a csodafegyvert, a 14. pontot is. Bizonyítani nem tudom, de nagyon sok gyanús körülmény utal rá, hogy valami ilyesmi történt. Nézzük őket!
14. Az ellenzéki kontroll nélküli szavazókörök eredményeinek (mintegy 5000, az összes szavazókör fele), vagy azok egy részének egyszerű meghamisítása.

A teória: a Kubatov lista alapján a pártközpontban már a kora délelőtti órákban láthatták, hogy milyen végeredmény várható nagyjából estére, hiszen óriási számban mentek választani az emberek, és ők elég pontosan be tudták lőni, hogy mi a helyzet: nagy a baj. Ekkor jött a B-terv. Rejtélyes okokból elérhetetlenné vált a választás weboldala. Eddig ilyen soha nem fordult elő, fel lehettek rá készülve, hogy mekkora forgalom lesz rajta, vajon mi lehet a háttérben?

A választ csak este kapjuk meg Pálffy Ilonától: “elromlott a számítógép” (whatever it means), ezért ki kellett cserélniük egy régebbi, sok éves gépre. Az újságírók kérdésére, hogy ez így rendben van-e, auditálva van-e egyáltalán rajta a szoftver, jön a válasz, kérem én nyugdíjas vagyok, nem értek a számítógépekhez, az az informatikusok dolga. Képes volt ezt nyilatkozni a választásért felelős vezető! Most akkor ő irányította a választásokat, vagy néhány ismeretlen és számonkérhetetlen informatikus? De folytatja a néni: sajnos két kerületben még hosszú sorok állnak, amíg nem szavaz le mindenki, addig nem hozhatják nyilvánosságra az adatokat (Tóth Zoltán szakértő különben cáfolta ezt, nincs ilyen törvény), eltarthat még órákig. Az újságírók kérdésére, hogy ki a felelős ezért, a kormányra mutogat Ilona. Pár perccel később Kovács Zoltán kormányszóvivő ugyanerre a kérdésre, visszamutogat az NVI-re. Végül közel 4 órát kell várnunk a hivatalos eredmények nyilvánosságra hozatalára, egyből az arcunkba kapjuk: Fidesz kétharmad!

Informatikusként a leghatározottabban cáfolni tudom az e körül keringő pletykák jó részét: nem, a szoftver nem manipulálható, egyszerű adatösszegzést végez csak, utólag ellenőrízhető természetesen, és nyilvánvalóan kiderülne a csalás. Továbbá azt is cáfolni tudom, hogy más számokat írnak be a programba egy-egy szavazókör eredményeként, mint ami a hivatalos jegyzőkönyvben szerepel, hiszen előbb-utóbb az is kiderül. Nagyon rossz helyen keresgél mindenki, aki itt sejti a “turpisságot”.

Azonban, itt jön az, ami viszont lehetséges: a kizárólag Fideszes pártkatonák felügyelete alatt álló szavazókörök vezetőit (még egyszer: akár az összes szavazókör fele, képzelhetjük, hogy 8 év mennyi helyen elég lehetett már nekik a tisztességes, független szavazatszámlálók kiszorítására), megkérjük, hogy várjanak még egy kicsit. Bevárjuk a többi (ellenzék által kontrollált) szavazókör eredményét, összesítjük, majd egy ügyes szoftver kikalkulálja, hogy mennyinek is kellene kerülnie az egyes rubrikákba a még fennmaradó körökben, hogy külön-külön hihető is legyen (és összességében se okozzan később statisztikai módszerekkel kimutatható torzulást), de azért a végén csak kijöjjön a kétharmad is. A művelet végeztével szépen bediktálják az egyes delegáltaknak a számokat, hogy melyik párt neve mellé milyen számot tessék beírni a jegyzőkönyvbe. Voilá, kész a mestermű, nincs más hátra, mint megnyomni a publikálás gombot a számítógépen, és már indulhat is a Kossuth nóta a nemzet főkeresztény rénszarvasvadászával.

… Tengernyi a kérdés, megnyugtató válaszok nélkül:

 • Leáll egy milliárdokból kifejlesztett rendszer, amikor nem történik semmi előre nem látható esemény? Vagy csak ürügy kellett, hogy ki lehessen cserélni a szoftvert egy nem auditált szoftverre?
 • Tegyük fel, tényleg történt egy ilyen szerverleállás szándékolatlanul. Rengeteg aggályt vet fel önmagában, mert erodálhatja a választás tisztaságába vetett hitet, hogy mit csinált az a rejtélyes szoftver a gépen 19 és 23 óra között. Ezért elemi érdeke lenne az NVI-nek, hogy azonnal független szakértők vizsgálhassák át a gépet, megbizonyosodva róla, hogy csupán rendeltetésszerű funkcióját látta el. Ez nem történt meg, az azóta eltelt napokban simán el lehetett tüntetni a nyomokat. Pálffy Ilona megtagadta a lehetséges bizonyítékul szolgáló logfájlok kiadását a bizottság szocialista képviselőjének, Litresits Andrásnak. Nem pont az ellenkezője lett volna az érdeke, ha tényleg rendben volt minden, hogy erről minél hamarabb meg is győzzön mindenkit?
 • Ugyanezen okból elemi érdeke lenne az NVI-nek, hogy az egyes szavazókörök jegyzőkönyveit is azonnal nyilvánosságra hozzák, de ez csak szerdán történik meg (akkor is csak részben), amíg bőven van idő azokat meghamisítani (ráadásul a jogorvoslati határidők is lejárnak közben). Miért nem történt meg ez sem? Pálffy magyarázata abszurdum, informatikusként egyszerűen nevetséges, hogy ezt nem lehetett még vasárnap este megoldani.
 • Magabiztosan nyilatkozik már 7 óra körül (4 órával az eredmény kihirdetése előtt) több kormánypolitikus és politológus is, arról beszélnek, hogy meggyengült az ellenzék, stb. Honnan tudták, önmagában a magas részvételi adatból pont az ellenkezőjére lehetett számítani?
 • Miért nem tudták megoldani a két budapesti kerület zökkenőmentes szavazását, hiszen pontosan tudható volt előre a létszám? Vagy csak alibi kellett arra a 4 órás várakozásra? Pálffy elnökasszony egyébként már 20 óra után (azaz urnazárás után több mint 60 perccel) azzal a képtelen magyarázattal is előállt, hogy egyébként sincs még részeredmény, mert az idő még nem volt elég egyetlen szavazókörben sem az összeszámolásra: miközben számtalan szavazókörben, kis faluban néhány tucat ember szavazott csak, van ahol csak 10-en. Ez így hihető?
 • Miért védték katonák az NVI épületét egész este, talán valakik tudták előre, hogy sokkolni fogja az országot a végeredmény?
 • Több független szavazóbiztos jelezte, hogy nem engedték oda őket az adatok központi betáplálásakor, a helyi választási irodákba (volt, akiket órákra óvodába zártak például, minden előzetes magyarázat nélkül). Holott a törvény szerint jelen kellene lenni nekik is. Korábban soha nem volt erre példa, most hogyan fordulhatott ez elő? Csak nem zavaró lett volna a jelenlétük a nagy akció végrehajtása közben?
 • Nem gyanús, hogy éppen pont annyi képviselőjük lett (133), ami pont elég a teljhatalomhoz? Nem gyanús, hogy pont ugyanez történt 4 éve is? Pont azon a két választáson, amikor már teljhatalmuk volt a teljes választási folyamat felett? Van ekkora véletlen?
 • Feltétlenül ide kívánkozik a helyszínen dolgozó kollégám döbbenetes, szakmailag abszolút helytálló nyilatkozata: Klub Rádió
 • Mi a magyarázata annak, hogy ilyen Fidesz dominancia mellett a 4 év valamennyi nagyobb és fontosabb időközi választását meglehetősen fölényesen az ellenzék nyerte? Igen, mind a 6-ot! Sorban: Ózd, Újpest, Veszprém, Tapolca, Salgótarján és Hódmezővásárhely. Igen, jól látjuk: Fidesz-Ellenzék 0-6! Újpest volt csak fővárosi és Vásárhelyen volt csak teljes összefogás, azaz 4 körzetben vidéki városról és széthúzó ellenzékről beszélhetünk. Csak nem arról van szó, hogy az ellenzék képtelen megszervezni hatékony felügyeletet egyidejűleg 10 ezer szavazókörben, de 50-et még sikerül valahogy megoldani (Vásárhelyen is budapesti civil önkéntesekkel sikerült biztosítani a megfelelő kontrollt). Csak nem arról van szó, hogy nagyobb médiafigyelem és hatékonyabb kontroll alatt sokkal korlátozottabban lehet csak az első 13 pontot érvényesíteni, a csodafegyvert pedig nem lehet bevetni?
 • Közvetett bizonyíték: életszerű az, hogy hatalmas új tömegek állnak a Fidesz mellé, miközben semmi másról nem szólt a 4 évük, csak az égbekiáltó botrányaikról? Életszerű az, hogy másfélszeres ellenzéki fölényből néhány hét alatt másfélszeres kormányfölény lesz Hódmezővásárhelyen, ha igen, akkor vajon Kósa anyukájának 800 milliója, vagy pedig Semjén illegális háziállatvadászata nyerte-e el a kérdéses idő alatt óriási tömegek szimpátiáját (merthogy más lényeges új fejlemény nem történt ebben a hat hétben)? Elhiszi ezt valaki? Életszerű az, hogy ténylegesen ekkora dominanciája van a Fidesznek a társadalmi támogatottságban, miközben szinte kivétel nélkül minden embernek az a hétköznapi tapasztalata, hogy kevés kivétellel az összes ismerőse a pokolba kívánja őket?

 

a jeles csapat egy jeles része

 

Összegezve: több, mint megalapozott a gyanú, hogy a fiúk nem bízták ennek a választásnak az eredményét a választók bölcs döntésére. Pontosan tudták, miről dönt a 40% és 48% közötti különbség: nem arról, hogy ellenzékből vagy hatalomból tengetik tovább az életüket a magyar emberektől ellopott pénzből szerzett kastélyaikban, stadionjaikban, medencéikben, luxusvadászatokon, ibizai luxusprostik között, hanem arról, hogy szépen kézenfogva börtönbe vonulnak (netán elmenekülnek az országból), vagy pedig továbbra is teljhatalmat gyakorolnak fölöttünk, amit felhasználva végképp szétzúzhatják az ellenállás megmaradt bástyáit.
Nem bízhatták a véletlenre. Nem is tették, a jelek szerint.

 

23 hozzászólás to “Orban’s Voter Fraud (Elcsalt választás 14 pontban)”

 1. Orosz hekker said

  Tényleg. Ki irányította a választást? Az 1 milliós jutalomért minden fölött szemet húnyó, mindenhez asszisztáló nyugdíjas néni, vagy néhány névtelen és számonkérhetetlen informatikus?

 2. bayer zsolt őrjöng said

  Bayer Zsolt őrjöngve fenyegetőzik.
  https://olkt.hu/rendkivuli-hir-bayer-zsolt-beszolt-es-megfenyegette-a-szombati-tuntetoket/

 3. Dark Tangent said

  Vagyis az adatok bevitelét már senki sem kontrollálhatta. Az az egy informatikus pedig azt vitte be, amivel meg volt bízva. A csalás lehetősége adott volt, mint ahogy a bizonyíték nyomainak eltüntetése is. Mert a jegyzőkönyvbe már a manipulált adatokat vitték be.

 4. Patás Ördög said

  • anonymanalyst said

   Ez az önleleplezés sokkal rosszabb, mint az öszödi beszéd. A kormányzás lényege az ellenséggyártás és rágalmazás. És ezek után negyedszer is megválasztják. Ha ugyan megválasztották.

 5. Ioszif said

  Nem az a lényeg, hogy hányan szavaznak az emberre, hanem hogy ki számolja a szavazatokat – mondta Viktor grúz származású mestere.
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30414690_420235065068566_6987720836346019840_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d3eec2745c89b0b176f28c1daaa14e73&oe=5B5DFB90

 6. székely attila orbánt élteti krisztus helyett said

  A bugris pap nyalja orbán valagát és köpköd az értelmiségiekre.
  Hát, az értelmi fogyatékos székely tényleg nem látszik értelmiséginek.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-04-14/valosag-mint-gyorsvonat

  • reposztos ateista fideszlakájok said

   A reposztos agyonfizetett mocskos papzsákok nem félnek a Teremtőtől!
   Pedig ott állnak nemsokára őelőtte.
   De a reposztos papok nem félnek, ők orbánt szolgálják.
   A reposzt egy ateista klub,
   orbán fizetett, bűzlő szájú, agyirottt pribékjei.

 7. Vidéki lelkész said

  Nem, nem hülye az egész magyar vidék, csak tájékozatlan. Pontosabban félretájékoztatott. A lakájmédia hazudik nekünk orrba-szájba 7/24 órán át. Hazug hírekkel manipulálni a választást – mi ez, ha nem választási csalás?

  • Jereváni rádió said

   Ezúttal nem egy vicc kezdődik így, hanem egy valós hír.
   Ellenzéki tüntetők Jerevánban, Örményország fővárosában szombaton behatoltak a közszolgálati rádió épületébe. A Nikol Pasinján ellenzéki parlamenti képviselő által vezetett százfőnyi csoport az ellen tiltakozott, hogy Szerzs Szargszján volt államfőt az ország miniszterelnökének jelölték.
   A magyar ellenzéknek is ezt kellene tennie. Elfoglalni a közszolgálati tv-t és rádiót, és bemondani a valós híreket. Csak így lehet megállítani a Fidesz aljas tömeges agymosását.

 8. Szkízó Hízó said

  A károlis Hermann Zoltán is ott volt ma a tüntetésen egy Európa zászlóval családostul. Meg is örökítette az egyik fotós: https://kuruc.info/galeriaN/egyeb/t1841403.jpg
  Nem fél hogy kirúgják Tiborcz egyeteméről?

  • Rénszarvas said

   Leggyakoribb skandálások:

   Rénszarvas, rénszarvas!
   Helikopter, helikopter!
   Gázszerelő, gázszerelő!
   Magyar Nemzet, Magyar Nemzet!
   Mi vagyunk a nép!
   Mi vagyunk a többség!
   Viktátor!
   Mocskos Fidesz!
   Orbán takaroggy!
   Rurópa! Európa!

  • Kállai kettős said

   A Károlisoknak meg volt tiltva a tüntetés. A hallgatóknak és az oktatóknak is. HZ nyilván tartja a vasat a libsi tűzben is, mert jól jöhet az még. És a tömegben úgysem veszik észre őt az egyházi gazdái.

 9. Szarok Orsósra said

  Nekem ez jött be:
  https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=2a74e7b97a&view=fimg&th=162c9077641e3009&attid=0.1&disp=emb&realattid=162c9073992666229231&attbid=ANGjdJ-k_5aqlIB206JUqwdGsRPzh5nq-jM8_G_rehwu-7nG0CLR8wiO7GiP7cPru9q1-CXGU9JKMzvkRBDOtavaCSungrjobxZym5c8IDZjEiOMC0RS4CBW0SaOnQY&sz=s0-l75-ft&ats=1523791135981&rm=162c9077641e3009&zw&atsh=1

  • Pesti költő said

   Ez az eredeti:

   Soros Gyuri a barátom,
   orbán viktort lekakálom.

   Én jobb rímet találtam:

   Soros Gyuri a haverom,
   orbán viktort leszarom.

 10. keressük az irgalmas embert said

  Keressük együtt az irgalmas embert – Fabiny Tamás bölcs szavai szerint!
  A csalással győző kormányban csaj balkörmű gazokat találunk!
  Keressünk az igazakat a tüntetők között!

 11. köntös a fidesznáci püspökhelyettes said

  Köntös a spicli alkoholista megint orbánt dicsőíti mint a keresztény újraszületés példáját.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-04-15/keresztyen-vagy-nem-keresztyen

  • Nagy szomorúsággal olvasom Köntös úr – a testvéremnek mégsem nevezném – durván fidespártiz manipulatív megnyilatkozásait. A határokon árutaztatott ukrajnai bérszavazók és a Csepelen felbukkanó halinanadrágos bohócok választási csalását képes isteni igazságszolgáltatásként félreinterpretálni.
   Pál apostol szavai a Római levélből már régen kihullottak nyilván püspökhelyettes úr emlékezetéből: “Nem azé, aki akarja, sem nem azé, aki fut, hanem a könyörülő Istené”.
   Ha elfelejtette Köntös úr, javaslom, nézzen fel a pápai templomban, meg fogja látni a szavakat:
   Minden aljas áruló számára figyelmeztetés: az ateista gazembereknek persze csak festék és malter.

 12. Fideszes szavazók said

  Ezek a köztévé által manipulált Fidesz-szavazók:
  https://n1tv.hu/itt-a-nagy-fidesz-titok

  • Zsákfalusi said

   A Jolly Joker a migránskérdés mindent vitt. Vidéken ahol csak az m1 fogható be is szartak rendesen és a magát nemzetmentőnek tartó pártra szavaztak.Azokban a kis falvakban is ahol az elmúlt 8 évben lelépett az orvos,munkahely nincs,közlekedés talán napi 2 busz,és már a bolt sem tud kinyitni mert nem tudják kigazdálkodni a minimálbért. De ha jók lesznek,talán kapnak egy stadiont. Magyarul a nemzetmentő kormány halálra ítélte őket.A lényeg hogy meg vannak mentve a migránsoktól még ha éhendögölnek akkor is. Zsáffalvakban, ahová még véletlenül se keveredik migráncs.

  • Csalók said

   Ez is választási csalás: félretájékoztatás plusz ajándékok szavazatért cserébe …

 13. soros pszichózis said

  A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és “Soros György” pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető (propaganda)miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Rogán Antal kijelentette, hogy az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: