Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Far from Europe (Távol Európától)

Posted by jhnnsclvn - április 17, 2018

Szerző: Levij Mars

Lesújtó hangon nyilatkozott Orbán Viktorról Emmanuel Macron abban az interjúban, amelyet a BFM TV hírtelevíziónak adott: “Egyetlen értéket sem vallok magaménak, amelyet ő képvisel. De ott van, megválasztották.” Sajnos, itt van. Tényleg megválasztottuk? Maradjunk annyiban, hogy módjában volt győztesnek kihirdetni magát. Már Sztálin elvtárs is megmondta, nem az nyer, aki a szavazatokat kapja, hanem aki számolja. A szavazatok elcsalására számos lehetőség kínálkozott, minthogy a választókörzetek felében nem volt kontroll a Fidesz fölött. Hallottam egyik fideszes számlálóbiztosról, akinek az volt a dolga, hogy az ellenzéki szavazatok mellé beikszeljen még egyet, aztán érvénytelenítse a lapot. Így lett elcsalva sok ellenzéki szavazat. A másik az a töredékszavazatokat mandátumokká átkonvertáló szoftver, amit senki sem ellenőrizhet a Fideszen kívül. De a csaláson túl, persze, van szociális magyarázat, elsősorban a feudális vazallusrendszer, ami vidéken működik. Az egyik legjobb összefoglaló a kudarc okairól és a lehetséges továbblépésről Fischer Iváné.

“1., Stabilnak, erősnek bizonyult a Fidesz népszerűsége a kistelepüléseken. De a magyar falu továbbra is el fog öregedni, a fiatalok külföldre és a városokba fognak költözni, a falvak versenyképessége és életlehetőségei veszélybe kerülnek. A városba költöző fiatalok az internetről és nem az M1-ből tájékoznak majd, ez a stabil szimbiózis hosszabb távon nem marad így.

2., A kispártok kora lejárt. Illúzióknak bizonyultak azok a remények, hogy a régi pártoktól elhatárolódva bármely csoport tömegtámogatást szerez.

3., A Jobbik túlbecsülte erejét. Vidéken sehol nem bizonyult a kormánypártnál erősebbnek. Ezért valószínűleg irányt kell váltania. Vagy felül kell vizsgálnia azt a döntését, hogy a szélsőjobbról középre húzódott, vagy változtatnia kell azon, hogy a baloldallal nem működik együtt.

4., Az LMP különállása több mandátummal és így a kétharmaddal ajándékozta meg a kormánypártot. Bár még tartotta magát a mindenkitől elhatárolódó stratégia, de az LMP támogatottsága zsugorodik, ahogy a demokratikus jogállam hívei egyre kevésbé tekintik ezt a pártot reménységnek, viszont egyre inkább árulónak.

5., A baloldal támogatottsága csökken. Ez világjelenség, változás Magyarországon csak akkor várható, ha egymásra talál az Európára, jogállamra, jobb életszínvonalra vágyó elégedetlen tömeg és a baloldali pártok. Ehhez rendezni kellene a baloldali egységet akadályozó személyi ellentéteket, megtisztítani a szervezeteket a bizalmat gátló beidegződésektől, átláthatóságot és hitelességet kell létrehozni.

6., A civil szervezetek túl későn, túl habozva találták meg a közösséget az ellenzéki pártokkal. Lejárt az az idő, amikor a civilek olyan tüntetéseket, tiltakozó akciókat szerveztek, ahova nem engedték oda a pártokat. A jövőben a szabadságért, toleranciáért és jogállamért küzdő civilek és a velük egyetértő pártok partnerként tekintenek majd egymásra. Ehhez erősödnie kell a bizalomnak és az együttműködésnek és csökkennie a különállásnak.

6., Európában egyre élesebb a határvonal az integrációt és a nemzeti szuverenitást pártolók között. Ha a magyar kormány továbbra is a nemzeti gondolatot képviseli, konfliktusok várhatók. A többség Magyarországon is Európához szeretne tartozni, ez az igazi törésvonal. A magyar civil társadalomnak és politikai ellenzéknek fel kell ismernie, hogy kiderült, nem generációk között van konfliktus, nem régi és új pártok között, hanem az európai normák és az ettől távolodó nemzeti politika között.

7., A jövőben tehát egymásra kell találniuk azoknak, akik európai normákat, jogállamot, alkotmányosságot, egyházaktól független szekuláris államot, szomszédokkal és más államokkal jó viszonyt ápoló, kisebbségekkel és külföldiekkel toleráns, nyitott és modern országot szeretnének. Valószinűleg ők vannak többségben, de szétszóródva és egymás ellen küzdve sokkal gyengébbek azoknál, akik egyelőre stabilan támogatják a kormány nemzeti, idegenellenes politikáját.”

13 hozzászólás to “Far from Europe (Távol Európától)”

 1. Software Victory said

  Azért a csalást se zárjuk ki. Volt rá lehetőségük, és a fiúk nem bízták az eredményt a véletlenre. Az meg tény, hogy lenulláztak, vagy csökkentettek ellenzéski szavazatokat azon törvény alapján, hogyha plusz szavazat kerül bele, akkor mindekitől le kell vonni a többletet. Mondjuk így.

  Az urnát felnyitják és ezt találják benne:

  [A] kapott 40 szavazatot (40%)
  [B] kapott 50 szavazatot (50%) <— nyertes
  [C] kapott 10 szavazatot (10%)

  Nem tetszik az eredmény, tehát csalásként bedobunk +20 db. extra [A] szavazatot a kupacba. Ezek után törvénytisztelő módon elcsodálkozunk, hogy jééé, több szavazat van az urnában mint ahány ember szavazott. És törvénykövetően mindenkitől levonunk 20 szavazatot.

  A Végeredmény:

  [A] marad 40 szavazatal (57%) <— nyertes
  [B] marad 30 szavazatal (43%)
  [C] marad 0 szavazatal (0%)

  Tehát az a párt amelyik javára csaltak az csak az extra, fiktív, odacsalt szavazatokat veszíti el, míg a többi ártatlan párt érvényes, valódi szavazatokat veszít.

  Ez valójában nem más mint szavazat szivattyú, hiszen a fenti példában azt a 17%-ot amit [B] és [C] elveszített, azt [A] párt kapta meg 'jutalomként'.

  • ElemiMatek said

   A maffiózónak pont 133 mandátuma van.

   Két olyan körzet is van ahol a kamupártoknak köszönhetően “nyert” a maffia. Szél Bernadett 296 szavazattal “vesztett” miközben 600-at vettek el tőle a kamuk, Miskolcon pedig mindössze 127 szavazattal “vesztett” az ellenzéki jelölt miközben az ottani kamupártok kb 700 szavazatot vettek el.

   Íme két elcsalt mandátum a maffiának pluszba.

   Persze 30-as IQ felett mindenki tudja hogy ez már egy eleve elcsalt választás volt a maffiának (beismerten) kedvező választási törvény miatt, és főleg azért mert az ellenzék nem is egy párt, hanem az állam ellen indult. De ez a két aranyos elcsalt mandátum már a hab a tortán…. MINDEN csalásra szükség volt, a legutolsó elcsalt egy darab kis voksra is, hogy punkt kijöjjön az annyira vágyott 2/3.

 2. miért szavaztak a cigányok a fideszre? said

  A titok megoldása:

  • Netfigyelő said

   Ezt feltették 2 nappal ezelőtt is: Fideszes szavazók
   renszarvas@…..com
   1….6.77.3.
   Ezek a köztévé által manipulált Fidesz-szavazók:
   https://n1tv.hu/itt-a-nagy-fidesz-titok
   Orban’s Voter Fraud (Elcsalt választás 14 pontban)
   Bejegyzés megtekintése
   23
   23 hozzászólás
   2018-04-15 – 10:55

   Ott méglejátszható.

 3. Orbán az új Hitler said

  Hitler 1932 végén 36,5%-kal került be a parlamentbe, egy év alatt törvényekkel, legitim módon állította át a német politikai életet fasiszta diktatúrára.

  Ungváry Rudolf szerint egyre világosabb, hogy a diktatúrák olyan új irányzata jelent meg, amely demokratikus álarcban valósít meg korábbi diktatúrákat. Orbán rendszere egy szélsőjobboldali lázadás a demokrácia ellen, amit igazol a hatalom szóhasználata is.

  Aki ezt nem ismeri fel, az súlyosan felelős azért, hogy a kormány teljes hatalmat gyakorol.
  https://24.hu/kozelet/2018/04/17/ungvary-orban-ugyanazt-tette-amit-hitler/

 4. soós a fideszbérenc pap said

  A reposztos bunkó papok meg bégetnek hozzá.
  Mint az az értelmi fogyatékos Soós Szilárd, aki most a ” gender őrületről” visít. (Azt se tudja, hogy egy szóba kéne írni.)
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2018-04-18/kinek-az-erdeke

  • Nem csoda, hogy Steinbach püspök távol tartja magát ettől a bűzös csatornától, amit Köntös, a kiérdemesült alkoholista spicli tart fenn orbán dicsőségére.
   A reposzt a MRE legnagyobb szégyene.

 5. példaképünk a vérbajos tompa said

  A bárgyú károlisok még egy nyomorult konferenciát se képesek megcsinálni saját erőből a vérbajos Tompa Mihály dicsőségére.
  Debrecen, ELTE, MTA, a gyagya károlisok meg csinálják a büfét és a ruhatárat.
  http://www.reformatus.hu/data/attachments/2018/04/18/TOMPA-konferencia2018apr.pdf

  • Theologe said

   A “bárgyu károlisoknak” – ahogy te nevezed – halványlila eszük ágába sincs nyomorult konferenciákon szónokolni. Mi lóvét gyártunk nem nyomorult áltudományt. Nekünk a konferencia rendezése a biznisz nem hülye szövegek gyártása amire a kutya se kiváncsi. Van fingod arról hogy mennyi lóvét lehet szakitani egy rendezésér? Direkt nekünk szánja a kormány a zsét. A zsére ürügy kell ezér minden konferenciát megrendezünk ha érdekel a téma ha nem. Baszod?

 6. Kancsal Sybilla said

  Az udvari krónikásasszony és a csuti focista miért nincs a Figyelő listáján?

  https://uploads.disquscdn.com/images/2692f3fe80063bc77c573b05198b0e13755aa0af1a09eb4711b94825c8749b8d.jpg?w=600&h=420

 7. Petrőczi a pöcegödör said

  Az idióta vénasszony megint maga alá engedett egy úgynevezett könyvet.
  http://www.babelmatrix.org/works/hu/Petr%C5%91czi_%C3%89va-1951/Metafora

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: