Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Coitus Ungaricus (Szabó András és Ludvig Éva közösülése)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 7, 2018

Csilicsala bácsi

A demens exhibicionista

Szerző: Hitvesi Hálószoba

A magyar felsőoktatás legundorítóbb házaspárja, Szabó András és Ludvig (lopott nevén Petrőczi) Éva ismét hallat magáról. Nemhogy örülnének, hogy lelepleződött cselszövéseik, aljasságaik, csalásaik és egyéb bűncselekményeik ellenére csendben meghúzhatják magukat, éppen ellenkezőleg, állandóan a figyelem központjába tolakodnak. Hol vidéki rendezvényekre hívatják meg magukat, hol református lapok és blogok szerkesztőit veszik rá arra, hogy ocsmány ábrázatukat és nem kevésbé förtelmes szövegüket gyanútlan hallgatóik-olvasóik fülébe-képébe tolják. A Károli Gáspár Református Egyetem penetránsan rossz híre elsősorban nekik köszönhető. Mégis ők azok, akik a Károli első dékánját, Szilágyi Ferencet megvezetve a küszöb alatt bekúszva az egyetemre, tehetséges kollégáik hátán felkapaszkodva, majd azokat megrágalmazva és kirúgatva, még mindig ott bitorolják a tőlük elvett helyeket. Igaz, Petrőczit Sepsi Enikő dékán nyugdíjazás címén lapátra tette, de ez nem zavarja őt abban, hogy férje látogatása ürügyén továbbra is a Károlin rontsa a levegőt. Több emberélet (Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó, Szigeti Lajos Sándor, Király Gyula, Bolyki János, Szitár Katalin, Hoffner László stb.), őrületbe kergetett kolléga (Marosi Margó) sorsa és számos tönkretett karrier és egzisztencia (ezeket nem sorolom, nehogy tovább rontsak a még élő és épelméjű áldozatok helyzetén) szárad a lelkükön, de ők ezt lerázzák magukról, mint kutya a vizet, és igyekeznek a nyilvánosság előtt fényeztetni magukat. Petrőczi a Hold utcai templomban egy József Attila díjat sírt ki magának a félkegyelmű, azóta menesztett ex-miniszter Balog Zoltántól, Szabó András pedig ugyanott egy MAB-vezetőségi pozíciót azok után, hogy a MAB határozatban leplezte le a házaspár PhD-csalásait és előbb felfüggesztette, majd végleg bezárta miattuk a Károli Irodalomtudományi Doktori Iskoláját (melyet mellesleg Hima Gabriella, Szigeti Lajos Sándor és Fabiny Tibor alapítottak).

Emlékeztetőül:

A károlis Bonnie and Clyde páros, Szabó András és Szabó Andrásné Ludvig (Petrőczi) Éva PhD-csalásaikról híresültek el, amelyekkel kapcsolatban évekig büntetőeljárás folyt ellenük, mígnem a Károli Jogi Karáról a Fővárosi Főügyészség élére protezsált Ibolya Tibor elsimította az ügyüket. Szabó András, hogy törzstagságot szerezzen magának, hamis témavezetést tüntetett fel az Országos Doktori Tanács honlapján. Akkor vette át Mészáros Márton témavezetését, amikor az már tokkal-vonóval le is adta a társszerzővel közösen is csak 13 oldalt kitevő ún. disszertációját. Kéz kezet mos alapon Mészáros megengedte Szabónak, hogy utólagosan témavezetőként tüntesse fel magát a neve mellett, Szabó pedig elintézte, hogy Mészáros 100%-kal védje meg a nagy semmit. (Végül a Kulcsár-Szabó maffia beavatkozása kellett ahhoz, hogy Mészárosnak Pál József és Jakab Éva segítségével a Károlin csalás miatt visszavont fokozatát a Szegedi Egyetemmel adassák ki újra.) Ludvig pedig az ELTÉ-n megbukott Baranyai Katalin PhD-ját vette át az azt el nem fogadó témavezetőtől, Rónay Lászlótól, és a bukott dolgozatot védette meg a saját névleges témavezetése mellett a Károlin úgy, hogy a ritét elért Baranyai pontszámát az okirathamisításairól hírhedt titkárnővel, Demes-Kőfalusi Krisztinával “feljavíttatta”.

Ezeknek a köztörvényes bűnözőknek örülniük kellene, hogy ezek után nem ülnek börtönben. De ezeknek több kell: nyilvános elismerés. Természetesen soha senkinek nem jutna eszébe, hogy ezeket a tehetségtelen csalókat elismerje, pláne jutalmazza. Ezért a kitüntetéseket és jutalmakat ők intézik el maguknak. Mind a József Attila díjat, mind a MAB vezetőségi pozíciót, mind az Apáczai Csere János díjat az ütődött, közismerten félrejutalmazó Balog Zoltánnál sírták ki, még akkor is, ha utóbbit Balog menesztése miatt már Kásler adta át Szabónak. Most pedig az írni közismerten nem tudó, mások iratait szerkesztgető-kiadogató Szabó András járt ki magának a PhD-csalásokban cinkosánál, Balla Péternél egy egyetemi publikációs díjat a Coetus Ungaricus kötetéért, amelybe 16. századi wittenbergi magyar diákok életrajzát és levelezését gyűjtötte össze, szokása szerint egyetlenegy saját, eredeti gondolat hozzáadása nélkül. Az álinterjú, amelyet a publikációs díj ürügyén közöl a református fórum, a Szabótól megszokott banalitásokból áll. Álinterjú, mert Szabó mind a kérdéseket, mind a válaszokat nyomdakészen küldte el a cikket jegyző volt tanítványának, a talpnyalásáról ismert N. Lászlónak. A szöveg megfogalmazásába azonban Ludvig is belekotyoghatott, mert Szabó közhelyes mondanivalójába váratlanul belefonódik egy Ludvig (Petrőczi)-vers. A már megszokott “négykezesek” után most kvázi egy “négylábast” látunk tőlük: úgy tekeredik rá ez a nedvdús Petrőczi-vers Szabó száraz szövegére, ahogy a hitvesi ágyban Ludvig kövér combjai Szabó egyenlőtlen hosszúságú és vastagságú alsó végtagjaira, beszippantani akarván a hordóhas alatt fonnyadozó, nemlétező lényegtelenséget.

Így lesz a Coetus Ungaricus ból Coitus Ungaricus, Szabó és Ludvig gustustalan nyíltszíni egyesülése.

24 hozzászólás to “Coitus Ungaricus (Szabó András és Ludvig Éva közösülése)”

 1. Petrőczi a pöcegödör said

  Indul a főpolgármesteri választáson Karácsony Gergely és Puzsér Róbert.
  Mi a közös bennük?
  Mindketten magyar -történelem szakon végeztek a Károlin 1994 és 1999 között.
  MINDKETTEN MÉLYEN MEGVETIK SZABÓ ANDRÁST, aki állandóan fúrta őket.
  Mindkettőt simogatta a retkes kezével a vén fehérmájú fűzfapoetessza és a fülükbe suttogott arról, hogy mekkora művész ő a szerelem terén.
  Mindkettő undorodva leköpte a ludvigot

 2. Andrew said

  Hitvesi hálószoba, te el tudod képzelni hogy ezek dugnak? Mert én nem. Ugyan már mivel dugna a Szabó? Cica látta a micsodáját. Hát azzal biztos nem. 😀

 3. elhatárolódó said

  elég vicces ez a gyámoltalan elhatárolódás szöveg a lekonfban, amikor maga a cikk is mondatonként felér egy becsületsértéssel. Az már csak hab a tortán, hogy beteges perverzitását és kielégítetlenségét a szerző ez úton kürtöli világgá, ha öntudatlanul is minden sora egy segélykiáltás. Szegénykéim.

  • Andrew said

   Te milyen mozit nézel? Vagy úgy! No Parában maszturbálás közben felébredt a szolidaritás az impotens Szabó iránt!

   • Kommentben bujdosó said

    Elhatárolódó? Ha-ha-ha. Mióta elhatárolódó egy troll? Inkább az “Elkötelezett” nicket kellett volna választanod. Esetleg a “parancsot teljesítő” is szóba jöhetett volna

  • Objektív said

   Mi a becsületsértés? Hogy Szabó a hivatali hatalmával visszaélt? Hogy okiratokat hamisíttatott a titkárnőjével, Kőfalusival? Hogy csalt? Hogy doktoranduszokat lopott? Ez mind dokumentálva van. Benne van a Zsengellér-jelentésben. Olvasd el a belinkelt és egyéb doksikat a blogon mielőtt trollkodsz. És a Fővárosi Főügyészség határozatát mielőtt Ibolya oda befurakodott.

  • Hasonszőrű said

   Szerintem az a frusztrált és kielégítetlen akinek folyton a coituson jár az esze. Még a könyve címének is ezt adja. Vagy valami hasonlót amiről rögtön ez az asszociáció ugrik be mindenkinek. “Elhatárolódó” nagyon hasonlít Szabóra. Egy impotens maszturbáló lehet tényleg, aki saját tulajdonságait másokra vetíti ki.

  • anonymanalyst said

   Hogy lehet megsérteni valamit, ami nem létezik? Szabónak becsülete???

  • ElemiLogika said

   Szabó és a becsület két különböző dolog. Ezért Szabót “becsületében” megsérteni fogalmilag kizárt.

  • Önkitüntetők said

   Nem tudom mér estetek neki annyian Elhatárolódónak. Én majdnem minden szavával egyetértek. Szabó kötetének már a címe is perverz és beteges kielégítetlenséget, szexéhséget leplez: Coetus = Coitus, freudi elszólás. A házaspár örökös önfelterjesztése, jutalom- és elismerés-éhsége, exhibicionista magamutatása valóban egy-egy öntudatlan segélykiáltás. A “Szegénykéim” minősítés azonban, úgy érzem, indokolatlanul elnéző velük szemben. Szerintem ez a Bonnie and Clyde páros inkább szánalmas és pofátlan egyszerre, mintsem együttérzésre érdemes.

   • Objektív said

    Talán azért mert azt állítja hogy a Szabó elleni vádak becsületsértések. Pedig ezek Szabó által ténylegesen elkövetett bűncselekmények, amelyek alapos dokumentációja olvasható ezen a blogon.

   • anonymanalyst said

    És a püspök sógor ezek felett is szemet hunyt, pedig tudott róluk…

   • bogárdi a hitszegő főpásztor said

    A sógor nem egyszerűen püspök, hanem Bogárdi Szabó István, a MRE zsinatának lelkészi elnöke, a Károli FENNTARTÓJÁNAK KÉPVISELŐJE.
    És köp rá, mit rabol, lop a sógora, mennyi drogot terjeszt.
    Leginkább pedig arra, hogy hány fiatal életet tesz tönkre azzal, hogy rászoktatja őket a drogra.
    Minden haszonból 20 %-kal részesül Szabó András, az Apáczai PEDOFIL díjas MOCSKOS GAZEMBER.

 4. refis gazemberek said

  Persze a RefLap szervilis firkászai rajongó cikkeket írnak a főpásztor mocskos becstelen sógoráról, meg annak a minden alja feleségéről.

 5. régi kolléga said

  Szabó minden hallgató számára maga volt a horror: Az idiotizmusával, a műveletlenségével, a mocskos, büdös külsejével. És leginkább az irígységével. Minden fiút üldözött, aki különb volt nála – gyakorlatilag mindenkit.
  Puzsér Robi és Karácsony tudna erről mesélni!

  • pedosztratosz said

   És még ez kap Apáczai Csere díjat! Ugyanolyan megcsúfolása ez a díj a névadójának mint Petrőczi József Attila díja. Mindkettőt Balog Zoltán követte el. Szabó mint pedagógus? Nem inkább pedofil?

   • Keresztyén Erkölcs said

    Ezeknek a botrányos bűnözőknek a kitüntetése nemcsak a pedagógusi hivatás és a költészet megcsúfolása, hanem a (keresztyén) erkölcséé is. És ez még akkor is a köztudomásúan hülye Balog számlájára írható, ha Szabó és Petrőczi megvezették őt.

 6. szabó andrás a drogpapa said

  Nem említitek szabóandrás harmadik idei kitüntetését. Ezt a Mikszáth téri drogpiactól kapta. Ő lett az év “kokós bácsija”. Még dékán korában beengedte a drogpiacot a bölcsészkarra, ahol az elosztók nagyokat kasználtak.
  A károlis hallgatók olyan idióták és büdös prolik amúgyis, hogy rajtuk már a kokózás sem rontott.
  A szabó meg 20%.ot kaszált minden eladott adagon.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: