Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

On the horns of a dilemma (Dilemmában)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 2, 2018

On the horns of a dilemma (Dilemmában)

2018. szeptember 1.

Sokan kérdezik tőlünk, folytatjuk-e blogunkat, és feltárunk-e mindent, amit tudunk Szabó András, Szabó Andrásné Ludvig (Petrőczi) Éva és társaik hivatali visszaéléseiről, csalásairól, lopásairól, okirathamisításairól. Amit Szabó András akkori dékán és tótumfaktum feleségestül 2008 novembere és 2010 októbere között elkövetett, a magyar felsőoktatás történetének legszégyenteljesebb, legsötétebb fejezete. Sokmindent nyilvánosságra hoztunk az akkori dokumentumok közül, amelyek kétséget kizáróan bizonyítják, hogy ez a tehetségtelen és aljas személy mindenre képes, hogy a tehetséges vetélytársait lekaraktergyilkolva utat törjön magának a hatalom felé. Ezt tette már egyetemista korában (jelleméből következően valószínűleg korábban is, de gyermek és ifjúkoráról csak nagyon hiányos adataink vannak), és nagyon következetesen ezen a módon építette karrierjét, amióta csak betette a lábát a Károli Gáspár Református Egyetemre. Intrikáiban és lejárató manővereiben méltó társa volt hasonlóan hataloméhes futóbolond felesége, aki Lady Macbethként állva az oldalán hajszolta férjét az újabb és újabb karakter- sőt, valódi gyilkosságok felé. Útjukat hullák, félbetört karrierek, tönkretett egzisztenciák fémjelzik. Csak néhány halottat említünk áldozataik közül: Szilágyi Ferenc (dékán), Györke Ildikó (dékán), Szigeti Lajos Sándor (professzor), Király Gyula és Bolyki János (professor emeritusok), Szitár Katalin (docens), Hoffner László (informatikus rendszergazda) és mások. A szakmailag és erkölcsileg tönkretetteket, az őrületbe kergetetteket, a kirúgottak hosszú sorát nem említjük név szerint, mert nem szeretnénk nekik még tovább ártani. Szabó András és Szabó Andrásné született Ludvig (lopott nevén Petrőczi) Éva túléltek mindenkit és minden botrányt. Mi több, a kivételesen ostoba EMMI miniszterrel, Balog Zoltánnal a Hold utcai református templomban régóta ápolt kapcsolataik révén fényezve kerültek ki belőlük, kitüntették magukat mindenfélével, amelynek révén anyagi jólétük életük végéig biztosított. A legvadabbul és legvehemensebben a protestáns hitvallású kollégáik ellen áskálódtak. Megölt ellenségeik egy kivétellel (Szitár) valamennyien reformátusok voltak. A rágalmazással és intrikával kirúgatott kollégák többsége is protestáns (református vagy evangélikus) volt. Őket soha senki nem fogja rehabilitálni, nem fog nekik elégtételt szolgáltatni, nem fogja jóvá tenni a nekik okozott károkat, sérelmeket. A Református Egyház biztosan nem. Ez a biztos tudat hívta életre ezt a blogot. Most azonban válaszúthoz érkeztünk.

A Református Egyház valódi, brutális és feneketlenül aljas képét megmutattuk a Szűcs Ferenc rektor és Böszörményi Jenő gazdasági igazgató erkölcsi kivégzéséhez vezető 115 milliós Bölcskei-Tarr-féle sikasztás történetének részletes és alaposan dokumentálásával. A másik, talán még ennél is gonoszabb és elvetemültebb támadás, amelyet Hima Gabriella professzor ellen folytattak a volt komcsi titkosszolgálati műveleti igazgató, “nyírfás” Földi László megbízásával, még csak töredékesen olvasható ezen a blogon. A terv az volt, hogy a per lezárultával minden releváns dokumentumot nyilvánosságra hozunk, hogy ismerje meg a jelenkor és az utókor ezt a sötét bandát, akik a református egyházat és egyetemét az adott időszakban vezették: a Szabó sógorokat, Szabó István püspököt és a károlis gazember Szabó Andrást, továbbá a Hegedűs család tagjait, a PhD csaló Mészáros Mártont, a néhai Hegedűs püspök egyik vejének unokaöccsét, és a másik vőt, Balla Pétert, aki a Károli Egyetem rektoraként az unokaöcs és Szabó András közös csalását eltussolta. Ebben a történetben az alkesz-szoknyapecér-besúgó-sikkasztó Bölcskei (Bátori) Gusztáv és samesze, Tarr Zoltán, csak epizódfigurák voltak, akikre a jövőben már nem sok szót szeretnénk vesztegetni: bőven írtunk róluk korábban.

Munkatársaink minden releváns dokumentumot összegyűjtöttek a Hima-perről, amelyből kiderül, hogy a titkosszolgálati besúgókkal dolgoztató Balla Péter, aki a Református Egyetemet azóta is vezeti, nem átallotta tanúként végighazudni az egész munkaügyi pert. Persze, a per folyamán minden hazugsága kiderült, mire a bíróság titkosíttatta a vallomásait. Ez azonban munkatársainknak nem jelentett akadályt. A dilemma nem a dokumentumok megszerzésében rejlett, hanem abban, hogy maga az érintett folyamatosan tiltakozott ügyének és a vele kapcsolatos dokumentumoknak a nyilvánosságra hozása ellen. Soha nem akarta és változatlanul nem akarja, hogy foglalkozzunk vele, nem akarja, hogy a blogon téma legyen. Dilemmánkat éppen ez okozza: Hima Gabriella professzornak nem szeretnénk ártani, mert amit vele tett a Református Egyház az alkalmazottai között szereplő Ibolya Tibor Fővárosi Főügyészség-vezetővel, az példátlan a magyar felsőoktatás történetében. De nem szeretnénk az összegyűjtött anyagot sem veszni hagyni, és nemcsak azért, mert a belefektetett időt és munkát sajnáljuk. Ebből az anyagból olyan horrortörténet bontakozik ki, amely mindennél jobban szemlélteti a 2010 utáni magyar társadalom szellemi és erkölcsi természetrajzát, és amely valósággal egy hollywoodi rendező után kiált. Hima Gabriella kálváriája nélkül a kor episztéméje nem rajzolható meg. Na meg hát olvasóinkat sem szeretnénk frusztrálni. Az a több tízezer ember, aki eddig követett bennünket, megérdemli, hogy megismerje a teljes sztorit és az ún. igazsságszolgáltatás arcátlanul pimasz, cinikus működését. Azt azonban még nem tudjuk, hogyan oldjuk fel a dilemmát…

Johannes Calvin (főszerkesztő)

32 hozzászólás to “On the horns of a dilemma (Dilemmában)”

 1. jhnnsclvn said

  Átemelte karoligaspar.

 2. Curious said

  Valahogy oldjátok fel, mert szeretnénk látni a doksikat. Azok a legjobb posztjaitok, amiket dokumentáltok. Nem a mesére vagyunk kíváncsiak, hanem az iratokra.

 3. balla a képmutató gazember said

  Nyilvánosságra hozni!
  Hadd lássa mindenki a bűnüket!

 4. károli a drogosok egyeteme said

  Balla beköltözött a Károlyi-Csekonics palotába. Az állam felújította az épületet: Balla, a proli gazember a grófi dolgozószobába helyezi le hájas ülepét.
  https://24.hu/fn/gazdasag/2018/09/04/egyhaz-allami-ingatlan/

 5. reposztos ateista fideszlakájok said

  A helyesírást hírből sem ismerő, értelmi fogyatékos papocska idiótán bőgi a fideszpropagandát.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2018-09-05/atomizalodas-es-allhatatossag

 6. Szabó Tünde, a vetkőzös fideszes államtitkár said

  A sportért felelős államtitkár, Szabó Tünde, a Playboynak vetkőzött.
  Most meg a gyerekeit milliós magániskoilába járatja.
  A sajtónak meg azt mondja, semmi köze hozzá.
  Úgy tönkretették a közoktatást, ÉLJEN KÁROLIS CZUNYINÉ, A TE BŰNÖD!, hogy a vetkőzös luvnya se akarja ide járatni a kölykeit.
  https://varosikurir.hu/szabo-tunde-allamtitkar-szerint-maganugy-hogy-mi-a-velemenye-a-nemzeti-oktatasrol/

  • Swimswam said

   De legalább nem egyházi iskolába iratta be őket. Főleg nem reformátusba. A kritikája az egyházra is kiterjed. Ezt értékelem.

   • Dunántúli said

    Szabó püspök se a Károlira íratta be a gyerekeit pedig ő a fenntartója 🙂

   • Példaképek said

    A sportállamtitkár csak a példaképét követi, azaz Orbán Viktort. Ő se a Szolnoki Főiskola turistaképzőjébe járatta a lányát, pedig kézenfekvő lett volna, hisz a felesége családja szolnoki. De még csak nem is a BGF-re. Sőt a Corvinus se volt neki elég jó. Ráhelke svájci egyetemre járt. Ehhez képest Szabó Tünde gyerekei egy olcsó magyar magániskolába járnak.

 7. Relax said

  Meg tudom érteni Himát. Vele már mindent megcsinált a Református Egyház. Örül hogy él. Nyilván szeretné ha békén hagynák.

  • Wistmanwoodos Balla said

   Pláne ha a patkánypap összeáll a patkánykémfőnökkel, a mindenkit eláruló és hátba támadó nyírfás Földivel és együttes erővel üldözik.

 8. refis gazemberek said

  Havi 200 000 bruttó ösztöndíjra lehet pályázni.
  http://www.reformatus.hu/mutat/birtokba-vehetjuk-az-elfeledett-multat/
  Le kell írni ezt a szép refi történetet!

  • anonymanalyst said

   A jhnnsclvn blog munkatársai tényleg megérdemelnék az ösztöndíjat. Évtizedes precíz, kitartó adatgyűjtésével tárják fel a református gazemberek, főleg a Szabó és a Hegedűs püspök pereputty sötét múltját.

 9. bogi az eszelős fidesztapsonc papnő said

  A helyesen írni se képes liba pap(nő) az szdsz-t gyalázza.
  Mennyit kapsz ezért a teremtődtől, az orbántól, te becstelen, agyatlan hülye???
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2018-09-07/az-vagy-amit-hatrahagysz

  • Polkorrekt said

   Jól teszi. Az az eszelős aki dicséri őket. A legaljasabb párt volt amig az lmp meg nem jelent a szinen. Ők még náluk is aljasabbak.

 10. károli a drogosok egyeteme said

  Az ország leggagyibb sulijában hétfőn kezdődik az úgynevezett tanítás!
  http://www.kre.hu/btk/index.php/kovetkezo-esemenyek/1005-eslo-tanitasi-nap-2018-szept.html
  A Miksszáth téri drogpiacon ugyanezen a napon árleszállítás: Olcsó drog a vidéki bunkóknak.
  Fröccsöntött cipő, miniszoknya, falusi luvnyák és strigók csapják szét a maradék neuronjaikat.

 11. tiborcz, a világhírű károlis gazember said

  Világhírű lett a károli egyik tanítványa, Tiborcz, a kormányfő veje, aki ingyen kapott jogi (???) diplomát a mindnre képes aljas gazember, ballapéter enyves kezéből.
  https://444.hu/2018/02/12/vilaghiru-lett-tiborcz-istvan-aki-unios-penzbol-gyanus-modon-gazdagodott-mikozben-az-aposa-brusszel-ellen-harcolt
  Tiborcz és családja a legpofátlanabb rabló a világon!

 12. söprik a pápai utcát said

  Új igazgatója van a pápai refinek.
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/19704/
  Ez jó hír, mert az előbbi egy szakmailag, erkölcsileg vállalhatatlan senki volt.
  Kisöpörték.

 13. iván géza az értelmi fogyatékos fideszes said

  Iván, a gyagya most az olvasásról hörög.
  Még helyesen írni se tud.
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2018-09-10/hulyulunk-vincent

 14. Récsöl a nemzet divatdiktárora a szaros pelenkával said

  Récsel a szabadnapos mosónő formájú olcsó rüfke a drága táskájával meg a repedt sarkán a Gucci cipővel.
  https://kolozsvaros.com/2018/09/10/a-hagyma-meg-a-bugyli-elfer-egy-olcsobb-ridikulben-is/

 15. orbán, a magyar beteg said

  A nagy nevettető orbán közröhejt váltott ki strassburgi ordítozásával
  https://b1.blog.hu/2018/09/11/akkorat_hazudott_hogy_kirohogtek_orbant_az_europai_parlamentben

 16. Wishful thinking said

  Olvasom, hogy meghalt P. Szabó Ernő művészettörténész. Egy pillanatra megörültem mert valamiért úgy olvastam, hogy K. Szabó Ernő irodalomtörténész…

 17. soós a fideszbérenc pap said

  Soós Szilárd, az idióta szervilis fideszszolga pap az EU-s politikusokat gyalázza.
  Biztos elkeserednek, ha olvassák a világhírű véleményformáló reposztot.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2018-09-12/vagjunk-ki-biblia-szovegebol

 18. Petrőczi a pöcegödör said

  Ajánljuk petrőczinek a film megtekintését.
  És kívánjuk, be is következzen!
  https://www.filmkatalogus.hu/Remelem-legkozelebb-sikerul-meghalnod–f46161

 19. szegény magyarország said

  Bartust érdemes olvasni. Lehet persze nem egyetérteni, akár meggyőződésből, akár releváns ismeretek híján. De hülyének, megvezetett birkának lenni nem egy elegáns dolog.
  https://nepszava.us/bartus-laszlo-szegyen-ez-az-ember/

 20. Nausea said

  A vita legerősebb pillanatait érdemes videón megnézni. Vannak Orbán pro felszólalók is. De ami ebből kiderül, az az, hogy Orbán tévedett: őt nem gyűlölik, hanem undorodnak tőle. És ezt így ki is mondják. Pl. a lófarkas fickó a vége felé, plusz az utolsó szavával végén még mocsoknak is nevezi. Nem semmi:

  https://index.indavideo.hu/video/Orban_ur_ma_Magyarorszagot_nem_vennek_fel_az_EU-ba

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: