Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

In nomine Domini (Bosszú Isten nevében)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 12, 2018

Úgy döntöttünk, hogy H.G. tiltakozása ellenére nyilvánosságra hozzuk a magyar felsőoktatás példátlanul brutális és mocskos kirúgásának dokumentumait. Az üldözött nevét kitakarjuk, de ennél több engedményt nem tehetünk.

A sztorit dióhéjban mindenki ismeri. H.G. professzor asszony a Károli Gáspár Református Egyetem Magyar Intézetének vezetője valamint az Irodalomtudományi Doktori Iskolájának alapítója és elnöke volt 2007-2010 között. Ekkor azonban Szabó András az egyetem korábbi vezetőinek (Raffai, Kulin, Popély, Szűcs, Böszörményi) módszeres, aljas, tipikusan szabóandrásos félreállításával az alkesz, nőcsábász és pénzéhes, az egyetemet lesz@ró Bölcskeinél felszopta magát a dékánságig. Már rektorságra ácsingózó dékánként a doktori iskola elnöki pozícióját futóbolond feleségének, Ludvig (Petrőczi) Évának ígérte. Ehhez H.G-t el kellett távolíttatni a doktori iskola éléről.

Szabó András a puccsokra készülve nemcsak a dékánokat, rektorokat és gazdasági igazgatókat, hanem H.G-t is szorgalmasan jelentgette fel a szokásos helyeken (az egyetem korábbi rektorainál, a fenntartó püspököknél, a MAB-nál, az MTA-nál stb.), sokáig eredménytelenül. Amikor azonban 2009-ben Balla Péter került megbízott rektorként az egyetem élére, Szabó András rávette őt, hogy váltsa le H-G-t és mint az egyetem ellenségét a lakásán is figyeltesse. Egy későbbi wistmanwoodos dokumentumból egyértelműen kiderül, hogy Földi László emberei H.G-t a lakásán már a felmondás előtti évben lehallgatták. Ballát azzal nyerte meg Szabó András szövetségesének, hogy Balla rokonának, Mészáros Mártonnak (mindketten a néhai Hegedűs-püspök beházasodott pereputtyához tartoznak) a doktori fokozatát lényegében disszertáció készítése nélkül elintézte. Nem annyira Balla iránti gesztusból, hanem hogy magának munka nélkül témavezetői státuszt szerezzen. Mikor azonban egy MAB-vizsgálat során H.G. nem falazott ehhez a csaláshoz, és Mészáros fokozatát az egyetemnek a MAB-határozat értelmében vissza kellett vonnia, Balla és Szabó beélesítették a H.G. elleni bosszúhadjáratot. Előbb rektori tanácsi határozatot (2010 február 17), majd szenátusi határozatot (2010 március 25) hozattak a testületek előtt megrágalmazott professzor kirúgatásáról, akinek minderről fogalma sem volt, mert az ellene indított eljárást előle gondosan eltitkolták, nehogy védekezhessen, majd fél évvel később, 2010 szeptemberében “rendkívüli felmondással” kirúgták. Vagyis a deklarált szándékhoz több mint fél éven át keresték az ürügyet, és ezt be is írták a “rendkívüli felmondásba”, ami köztudottan kizárólag 15 napon belüli ok esetén adható. Ez nem tűnt fel a bíróságnak.

Balla Péter még arról is gondoskodott, hogy a kereset benyújtására törvényben biztosított 30 napos határidőtől is megfossza a kirúgottat. A 2010 szeptember közepére dátumozott felmondást csak 2010 október 12-én küldte el H.G-nek, akinek így csak pár napja maradt annak bíróság előtti megtámadására. Ez sem szúrt szemet.

A per 2010 októberétől 2017 októberéig, azaz 7 teljes évig tartott. A jegyzőkönyvekből és beadványokból nyomon követhető, hogy a Károli a bizonyítást eredetileg Szabó András, Hansági (Kulcsár-Szabó) Ágnes és Hermann Zoltán oktatók, valamint megfélemlített és megzsarolt hallgatók hamis tanúvallomásaira, meghamisított jelenléti ívekre és meghamisított hallgatói indexekre, “le nem adott”-nak állított, valójában titkárnők által utasításra visszatartott táppénzpapírokra, később elbukott OEP-feljelentésekre építette. Csak amikor ezek a vádak sorra bedőltek, akkor rukkoltak elő – már a per harmadik évében – olyan súlyosan manipulált, magyarán gányolt (vágott és sokszorosan másolt), Földi László titkosszolgálati cégével fabrikáltatott DVD-kkel, amelyek H.G. lakásán tartott magánórákról készültek. Hogy mikor, az mindvégig homályban maradt, holott egy rendkívüli felmondás okaként kizárólag az időpont számított. A felvételeken időbélyeg nem volt, de még törekvés sem az időpont bizonyítására. Nem véletlenül. A rendkívüli felmondást közvetlenül megelőző időben, 2010 nyarán H.G. külföldi rokona halála miatt egész nyáron Bécsben tarózkodott, hagyatéki ügyeket intézett, csak táppénzpapírjai átvételére és leadására jött haza, és még aznap vissza is ment Bécsbe. Elméletben sem volt olyan időpont, nem volt olyan naptári nap, amikor azon a nyáron hétköznapokon magánórákat adhatott volna. Márpedig a 4 felvételen a hétfő, kedd, szerda, csütörtök elhangzik. A Károli nem is tudott konkrét időpontot megnevezni nemcsak a felmondásban, hanem a per 7 teljes éve alatt sem. A DVD-kre utólag ráírt időpontok hamisnak bizonyultak. Ez sem szúrt szemet a bíróságnak. Hiszen az ítélet már a per előtt kész volt. A református egyházat nem lehet ebben a politikai kurzusban csalásért elmarasztalni.

A felmondás károlis pikantériája, hogy bár minden egyes állítása hazugság, minden egyes hivatkozott bizonyítéka hamisítvány volt, és Balla Péter felszentelt paprektor a jegyzőkönyvek tanúsága szerint végighazudta az egész pert, nem átallott a felmondásban a Szentírásra hivatkozni, kvázi Isten nevében rúgta ki H.G-t.

Johannes Calvin (főszerkesztő)

Forrás: https://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2018/09/11/in-nomine-domini-bosszu-isten-neveben/

25 hozzászólás to “In nomine Domini (Bosszú Isten nevében)”

 1. Rector said

  Rendszerszintű problémák vannak Magyarországon a jogállamisággal – ezt mondta ki az Európai Parlament nagy többséggel, amikor ma elfogadta a holland zöldpárti képviselő, Judith Sargentini jelentését.

  Ha valaki kételkedne ebben, és azt gondolná, hogy igazságtalanul támadják Magyarországon a jogállamiság hiányát, akkor ismerje meg a Hima-per részleteit. Egy professzort kirúgnak, mert a püspök- és rektorrokon PhD csaló, Mészáros Márton fokozatát nem támogatja. Arra kéri a jelöltet a házivitán, hogy még dolgozzon a disszertáción 1-2 hónapot, mielőtt beadná. Csakhogy a püspökrokon már másnap védeni akarná a Korner Veronikával közösen is csak 13 oldalt kitevő közhelyes, gyenge kis fogalmazását. A rokonoknak nem tetszik a javasolt halasztás, rászabadítják Himára a titkosszolgálat nehézfiúit, nyírfás Földi László volt komcsi III/I-es operatív igazgató embereit, és felmondási ok kreálásával bízzák meg őket. Majd a bíróság nem kéri be se a felvevőeszközt, sem az eredeti felvételeket, hanem befogadja a szembeszökően ordító, egyházi megrendelésre készült hamisítványt. Annak ellenére, hogy Hima dokumentumokkal bizonyította, hogy a kérdéses időpontban ott sem volt. Ha ez jogállam, akkor Rákosi és Sztálin diktatúrája is az volt.

  • Megjegyzem, nem a 2000-es években kezdődött a Károlin a tisztességes kollégák kiirtása. Még Tenke Sándor volt a rektor – igen, a mocskosszájú tolvaj gazember – amikor Szabó András elkezdte gyalázatos fúrásait. 1998 szeptemberében így mondtak fel Erdélyi Istvánnak, Püspöki Nagy Péternek, Huszár Ágnesnek és másoknak. Szabó András még a hamis tanúzástól sem rettent vissza, tucatszámra gyártotta a hazug tanúvallomásokat volt kollégáinak az eláztatására. Ha történeti távlatból nézzük a dolgokat, Szabó András a konstans tényező, a mindenkori főgonosz, a rektorok, Tenke, Balla pedig a cinkosai

   • A Károli konstansa said

    Valóban, minden tehetséges és tisztességes oktatót kirúgtak vagy elüldöztek a Károliról, legalábbis annak bölcsészkaráról, de Szabó András maradt. Ő a konstans tényező a sok változó mellett. Miben rejlik a titka? Abban, hogy mindenkit szép lassan és észrevétlenül kinyírt.

   • Paplanaláfingó said

    Nemcsak lassan és észrevétlenül, hanem másra kenve. Ez Szabó András szabadalma: nemcsak elköveti az aljasságokat, hanem másokra fogja. Mindig más nyakát dugja a hurokba a magáé helyett. Már az óvodában is, ahol gyakran elfingta magát a délutáni alváskor a paplan alatt, mindig a szomszédos ágyban alvó kisgyerekre mutatott: ő volt!

   • Curious said

    Erre a tudományára kapta az Apáczai Csere díjat?

   • anonymanalyst said

    Szabó mindent kifacsart a szerencsétlen hülye Balogból, mielőtt az megbukott. MAB-vezetőségi tagságot, József Attila díjat a felesének, művészeti pótlékot az után és végül még az Apáczai Csere díjat is, amit Balog leváltása után már Kásler adott át.

   • Hátulról lesből támadó said

    Ennek nincs tudománya, hacsak a rosszindulat, intrika, ártani akarás, egyszóval gonoszság nem tudomány. Ez nem érdemel ki és nem kap csak úgy kitüntetést, pozíciót. Ez elintézi magának. Mások félreállításával, szívós aknamunkával. Úgy, hogy az áldozatok nem is sejtik, hogy ellenük intrikál.

 2. Sargentini Lajos said

  A Kutyapárt gratulál orbánnak az újabb kétharmadhoz!
  Ezúttal Európában érték el ezt a fényes sikert!
  http://hvg.hu/itthon/20180912_A_Kutyapart_gratulal_Orbannak_az_ujabb_ketharmadhoz

  • Kétharmad said

   Ez az igazi kétharmad, amikor a TV képernyőjén látjuk a felemelkedő kezeket. Nem pedig az, amikor a választás napján délelőtt elsötétül a képernyő, aztán az 1 milliós hazaáruló Ilona pampog valami rendszerhibáról, aztán este a pofánkba kapjuk az állítólagos kétharmadot. Amit Putyin elvtárs töltetett fel a rendszerbe a hackereivel. Nem ezért ment el közel 70% szavazni, hanem hogy ezt a korrupt gengszterbandát eltakarítsa.

   • Tartózkodó számolgató said

    Kúpfej csalásról siránkozik. Ja, az agymosott fideszbirkák előtt még el lehet baromkodni pár hónapot a “számoljuk a tartózkodást nemnek” vinnyogással. Miért is? Miért ne igennek? Kúpfej nem a logikájáról hanem az elfogultságáról híres.

 3. refis gazemberek said

  Szánalmas tartuffe-ök és gyalázatos gyilkosok: ez a MRE
  Itt van pl. ez a Nyeső Ágnes, a sunyi anticiganista romaügyi referens.
  http://ciganymisszio.reformatus.hu/v/nincs-olyan-hogy-nem-vagyok-rasszista-de-a-ciganyok/

 4. balog a gazember said

  Balogot, a végtelenül kártékony EMMI miniszter visszahívta az egyház meg a gyülekezet
  http://hvg.hu/itthon/20180913_lemond_parlamenti_mandatumarol_balog_zoltan
  Nem felejtjük el ennek a szánalmasan buta embernek a súlyos bűneit.
  Ő dugta be az aljas ghazembert a MAB-ba.
  Ő tüntette ki az idióta és seggtehetségtelen Petrőczit József Attila díjjal.
  Mehetne akár a Dunának is a balog, szörnyű bűneit az se mosná le!

 5. a Handó-féle magyar bíróság said

  Egy bíró lemondott és beszámolt a Handó-féle visszaélésekről.
  A munkahelyi disznóságokat, mint a Károli esetén többször is – a korrupt bíróság fejezte be.
  De nem mindenki becstelen ott sem.
  http://ellenszel.hu/2018/09/13/boritott/

 6. Orbán Ráhel a nemzet géniusza said

  Orbán Ráhel szakdolgozata tartalmaz néhány nagyon mély megállapítást.
  Hiába, az apjára üt a gyerek! Meg is érdemli a 12 milliós Rolex órát. Addig is, amíg meg nem kapja a turizmus Nobel díját.
  https://24.hu/kozelet/2016/02/21/itt-van-orban-rahel-szakdolgozatanak-5-legelkepesztobb-gondolata/

 7. balog a magyar átok said

  Balog a legkártékonyabb és legostobább minisztere orbánnak.
  És még az Istenre mer hivatkozni a mocskos idióta!
  https://zoom.hu/hir/2018/09/13/visszater-nyajahoz-a-szeretetteljes-szegregacio-apostola/

 8. czunyiné vérben gázol said

  Durván megtámadták és megverték a nyílt utcán Ács volt polgármesterét, Lakatost Bélát.
  Ő volt az, aki momentumos színekben indult a károlis politikusnő (????) Czunyiné ellen.
  Most majdnem meggyilkolták a helyi fideszesek.
  http://hvg.hu/itthon/20180915_Lakatos_Bela_Acs_volt_polgarmester_veres

 9. rizling szilvi a vallási giccs petrőczije said

  A reposzt egyik legidiótább női giccsgyárosa.
  Rizlinget Petrőczi-díjra javasolom.
  Hamarosan eléri a pöcegödör alját.
  http://reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2018-09-20/miert-szolnak-harangok

 10. Corruzione said

 11. erdőközi orsolya a károli sikkasztó hallgatója said

  A fél gimnáziumi tanári kar felmondott tiltakozásul Erfdőközi Orsolya igazgató ellen.
  Akit Czunyiné nyomott be az oigazgatói posztra, együtt lopták a Károlin a HÖK-irodában.
  http://eduline.hu/kozoktatas/2018/9/21/Budai_Nagy_Antal_Gimnazium_tanarhelyzet_VBSMXM

 12. Petrőczi a pöcegödör said

  Bulimiás olvasóinknak néhány gyomorforgató zö9ngemény az idióta verselgető némber, petrőczi legundorítóbb firkálmányaiból.
  Brodszkij emlékét szarja itt le a nemzet józsef attila díjas giccsőre.
  http://petroczieva.blogspot.com/2013/12/dr-zollman-peter-emlekere-1931-2013.html#!/2013/12/dr-zollman-peter-emlekere-1931-2013.html

  • anonymanalyst said

   A József Attila díj a bukott barom Balog bűne. Mint ahogy a bűnöző Szabó András Apáczai Csere díja is.

   • tudomány said

    Így van. Balog rossz ízlésével csak műveletlensége vetekszik.
    Kiváncsi vagyok, meddig marad a Hold utcában prédikálni.
    Azt mondta a RefLapban, hogy áldásként élte meg a miniszterséget.
    Mi meg átokként. Többek között, mert ilyen tehetségtelen görényeket tüntetgetett ki, mint Petrőczi és Szabó.

   • Navracsics hazajön, Balog megy said

    Balog állítólag Brüsszelbe készül.
    Navracsics meg visszajön.
    Mivel nem bízik benne, hogy az ELTÉ-n megfelelő pozíciót kap, már gründoltak egy politológiai tanszéket neki a Pannon Egyetemen. Ott, ahol a nővérének, Navracsics Juditnak a doktori iskoláját akkreditálta Szabó András, a MAB Csilicsala bácsija.

   • Visszamegy Veszprémbe Navracsics, ahol papája, id. Navracsics Tibor a megyei tanács elnökhelyettese volt. A gyilkos Pap János személyes kedvence volt Navracsics elvtárs, nem feledjük.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: