Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Action in the loo (Huncut pap a WC-ben)

Posted by jhnnsclvn - december 17, 2018

Szerző: Netfigyelő

A Hima-per bírósági iratai között igazi csemegére bukkant a karolisbotrany blog: a 2011. június 22-i jegyzőkönyvre. Bár ennek a tárgyalásnak egy része a jegyzőkönyv tartalma szerint zárt keretek között folyhatott, formailag ezt elfelejtették a jegyzőkönyvön feltüntetni, így az a nyilvános, mindenki számára hozzáférhető iratok között szerepel.

A jegyzőkönyvből többek között kiderül, hogy Balla Péter, a Károli ájtatos paprektora 2010 szeptember 8-án megtagadta a professzortól a betegállománya fennállását igazoló táppénzpapírja átvételét, miközben rendkívüli felmondási okként nevezte meg a táppénzpapír leadásának elmulasztását. Amikor pár hónappal később a munkaügyi per során a professzor a bíróság előtt vallotta, hogy személyesen próbálta Balla kezébe nyomni az igazolást 2010 szeptember 8-án, ez a jámbor szentfazék azt hazudta, hogy nem is találkoztak aznap. Mikor Hima emlékeztette rá, hogy de igen, az aznapra összehívott összdolgozói értekezlet előtt pár perccel a Reviczky utcai Bölcsészkar Díszterméhez közeli WC előterében, a szemforgató farizeus amnéziába esett, és csak a következő tárgyalásra tért vissza az emlékezete. A karolisbotrany blog által publikált második tárgyalásra egyébként nem az első tárgyalás végzésében meghirdetett időpontban került sor, hanem később. A halasztás és bíróváltás ebben a perben rendszeressé vált. Ezt a második tárgyalást ugyanis nem az első tárgyaláson elnöklő Berkiné Lakatos Katalni vezette, akit már az első tárgyalás után levettek az ügyről, nehogy a rá jellemző módon gyorsan befejezze a pert, hanem új bíró, Erdélyiné Szőke Györgyi. Az itt olvasható második tárgyalás az ún. WC-nagyjelenetről híresült el a bírók között.

Az iratokból amúgy nyilvánvaló, hogy Balla a táppénzpapírok leadásának akadályozásával akart első szándékkal rendkívüli felmondási okot kreálni, mert akkor még jobb ötlete nem volt. Ezért a Kar összes adminisztrátorát betereltette a Díszterembe az összdolgozói értekezletre, ahová Himát épp azzal az ürüggyel nem engedte be, hogy nem munkaképes, a munka- és bérügyeket intéző külsős Nexon-cég munkatársának, Harmados Évának pedig megtiltotta Hima táppénzes papírjainak átvételét, hogy azt a professzornak a BTK-n kelljen leadnia. Ez volt Balla úgymond “A” terve Hima kirúgására, ami vicces módon épp az ad hoc “WC-randi” miatt hiúsult meg.

 

 

23 hozzászólás to “Action in the loo (Huncut pap a WC-ben)”

 1. anonymanalyst said

  Átemelte My Blog.

 2. hakapeszi said

  A károlin koedukált klotyók vannak?

  • andrew said

   Nagyon praktikus. El se hiszed, hányszor jutottunk így el a budiban az én Cicámmal a közös orgazmusig!

  • Ko Eduka said

   Balla is erre hivatkozik ld. jkv. 6. oldal közepe, hogy nincs koedukált mosdó, ezért ott nem is találkozhattak. Csakhogy a mosdó előtere közös volt, gyakran egész konferenciákat tartottak ott a tanárok. Különösen Szabó András szeretett a mosdó előterében társalogni. Nemcsak kolléganőkkel. Inkább hallgatónőkkel. 🙂

 3. Munka Törvénykönyve said

  Milyen egyszerű a Református Egyetem rektorának felmondási okot gyártani segge alatt a másodállásban a Károlin oktató igazságügyminiszterrel, a fővárosi főügyésszel és egy csomó egyéb nála haknizó bíróval, jogásszal. Csak meg kell akadályoznia hogy egy betegállományban levő beosztottja leadhassa a táppénzpapírját, aztán ráfogni, hogy nem igazolta a betegállományt. Jelen esetben miről van szó a jegyzőkönyvben? A képmutató Balla betereli az összes adminisztrátort egy összdolgozói értekezletre, ahová a betegállományban levő dolgozót még egy percre sem engedi be leadni az adminisztrátoroknak a táppénzpapírját, mondván, nem munkaképes. Majd átküldi a beteget a rektoriba Harmados Évához, akit közben telefonon felhív, épp mialatt ballag át hozzá a beteg, és megtiltja neki, hogy átvegye a táppénzpapírt, mert azt a Bölcsészkaron kell az illetőnek leadnia. Makd lediktálja Harmados Évának a feljelentést, hogy a dolgozó nem igazolta a keresőképtelenségét. A Munka Törvénykönyve eddig is szabad kezet adott protekciós munkáltatóknak a kirúgásokhoz. Hát még ezután, amikor a rabszolgamunkára kötelezést törvénybe iktatják.

  • Pribék Viktória said

   És a hamistanúzásra kényszerített, megfélemlített, megzsarolt hallgatókkal. Már csak a Felperesi mellékletek posztban publikált két ellentétes tartalmű tanúvallomás alapján kattannia kellett volna a bilincsnek vagy Ballán, vagy Szabó Andráson, vagy a Kulcsárszabó menyen vagy Hájas Hermannon vagy mindhármójukon mint felbujtókon és bíróság előtti felhasználókon. A legkevésbé sem a kiszolgáltatott hallgatókon, bár a hamis tanúzás bűncselekményét elkövették. Mentségükre szolgáljon, hogy kényszer hatása alatt: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2018/10/31/authentic-documents-felperesi-mellekletek/

   • Notórius hamis tanúk said

    A hallgatókat biztosan kényszerítették, de Szabó András biztos hogy önként jelentkezett hamis tanúnak erre a perre is, mint minden perre. Hansági és Hermann se a kényszer hatása alatt ajánlkozott, hanem seggnyalásból és velükszületett aljasságból. Ott van a nevük a jegyzőkönyv 6. oldalának az alján.

  • veszprémi tanár said

   Trócsányi igazság(???)ügyminiszter lesz Navracsics utódja az EU-ban.
   Navracsics Tibor hazajön Veszprémbe, itt a nővére, a Judit dékánként már gründolt egy politikatudományi tanszéket a Paannon Egyetemen az öcsinek.

 4. Jakab Pétert miniszterelnöknek! said

  • igazságot a magyaroknak! said

   Zseniális a Jakab Péter!
   Fantasztikus performansz!
   Éljen a Jobbik!

   • mesüge said

    Nem zavar barátocskám, hogy ez a Jakab a választott néphez tartozik?
    A legjobb jobbikost mi adtuk a nemzetnek!
    Legalább negyedrészben!

   • Igazságot a Magyaroknak! said

    Nem, egy csöppet sem zavar. Imponál Jakab bátorsága, hücpéje. Ebből is látszik, hogy a Jobbik nem antiszemita párt.

 5. reposztos ateista fideszlakájok said

  Székely, a lefizetett szószéki orbánpropagandista hozza azt a bugris lábszagú, tetves formáját, amit az egész reposzt az alkoholista spicli köntös vezetésével.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2018-12-22/fesz-van

 6. károli a drogosok egyeteme said

  A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) kommunikációs munkatársat keres.
  http://www.reformatus.hu/mutat/15893/
  Jelentkezzetek, károlisok!
  Minden megvan bennetek, ami ehhez a munkához kell!
  ALJASSÁG, FENEKETLEN BECSTELENSÉG, HAZUDOZÁSI KÉPESSÉG, ÉS ISTENGYALÁZÓ BLASZFÉMIKUS CINIZMUS.
  Mindezt ballától, a patkányfejűá gazembertől tanultátok, meg szabótól, a bíróság előtt hazudozó rabló tetűtól, mészárostól, hanságitól és a többi förtelmes görénytől, akik “tanítanak” a károlin.
  Mire is?
  Lásd mint fent.

  • károli jogi diplomát ad a rabló tiborcznak said

   A károli tényleg mindenre képes, jogi diplomát adott orbán gazember tolvaj vejének is!!!!

 7. károlis sátánok said

  Innen kívánunk MINDEN ROSSZAT BALLA PÉTERnek, a sátánnak, Szabó Andrásnak, a gyilkos gazembernek, feleségének, Ludvig Éva idióta klapanciagyártónak, Mészáros Marcipistának, Hansági Ágnesnek és a többi szennyes károlis gazembernek.
  Érje el őket megérdemelt jutalmuk. LEPLEZŐDJENEK LE, BŰNHŐDJENEK MEG az Örökisten nevében.
  Ámen.

 8. zsengellér, a baknyúl said

  Zsengellér szaporodik, mint a baknyúl.
  Most egy rádióműsorban mondta el, hogy mit tesz, ill. mit nem tesz a 15 hónapos gyereke.
  Vén marha!
  Másnak ilyen korú unokája van!
  Nem szégyelled magad!

  • HTKIlletékes said

   Ne irigyeld a szerencsétlentől a késői boldogságot. Mikor még fiatal volt, szülés közben meghalt a felesége. Nem teljesen romlott figura, csak kicsit gyáva. Református körökben a hősködés nem éri meg. Ezek arra nevelnek, hogy inkább lapíts és sunyíts. Zsengellér csak megtanulta a leckét.

   • zimmezum said

    Nem gyűlölöm én őt, de tiszteletre méltónak se gondolom.
    Mióta leírta egy jegyzőkönyvben Szabó András bűneit, aztán felmentette.
    “Legyen a te igened igen, és a te nemed nem…” – nem keresem meg a forrástr.
    Professzor úr nem így él.

 9. Fabiny Tamás, az igazi keresztény said

  Fabiny püspök most is tisztességesen viselkedik.
  http://propeller.hu/itthon/3391806-karacsonyi-interjuban-iteli-el-kormany-gyuloletkampanyait-evangelikus-puspok?fbclid=IwAR186N0SHOOivTKTUXVESJT8WEQ0xmpE9OILd2W7d2xK4yincz0uH8zY6qc
  Nem úgy, mint a refis gazemberek

 10. […] Action in the loo (Huncut pap a WC-ben) […]

 11. […] Utána őt is leváltották elődeihez, Berkiné Lakatos Katalinhoz (első bíró) és Erdélyiné Szőke Györgyihez (második bíró) hasonlóan. Addigra sikerült a két Károlin haknizó díszjogásznak, az […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: