Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The scared-to-fuck leader (A totál beszart vezér)

Posted by jhnnsclvn - március 16, 2019

Szerző: Charlemagne

Méltatlanul gyatra megemlékezés volt tegnap a magyar nemzet legynagyobb ünnepéről, március 15-ről.

Orbán Viktor még önmagához képest is feltűnően semmitmondó beszédet tartott. Focicsapatok és önkormányzatok járműveivel Budapestre buszoztatott tapsoncai is frusztráltak maradtak. A korábban magabiztos és harcias vezér láthatóan rosszul érezte magát a bőrében, miután előtte két nappal befenyítették. Manfred Weber látogatása után ugyanis már nem modhatta el szokásos gyűlöletbeszédét: nem hirdethetett háborút, nem brüsszelezhetett, még Sorost se gyalázhatta. Ezen kívül pedig nincs mondanivalója. Hogy csapnivalóan rossz szónok, azt iskolázott hallgatói mindig is tudták, az agymosott Orbán-hívőknek azonban csak most esett le.

Manfred Weber látogatásáról nem sok szivárgott ki. Vagyis nem úgy sült el, ahogy azt Orbánék várták. Hogy mennyire nem, az Orbán március 15-i megjelenésén és zavart beszédén látszott igazán.

Tévednek, akik azt hiszik, hogy Orbán jobban kell a Néppártnak, mint fordítva. Azok is, akik azt hitték, Weber békülni és pitizni jött Budapestre. Ő maga nyilatkozta másnap az egyik német tévének, hogy tárgyalásról szó sem volt. Lényegében csak ő beszélt: közölte Orbánnal a parancsait, aki el is kezdte azokat végrehajtogatni.

De Weber kemény fellépése alighanem már elkésett.

A megdöbbent Orbán még most sem érti, miért dühös rá Weber. Számára saját pártja ikonikus figurájának kiplakátolása és megrágalmazása csak egy jó poénnak tűnt. De Weber látogatása óta már nem röhög rajta. És Szájer se, akit saját párttársai tegnapelőtt Strasbourgban kifütyültek.

Míg a Fideszt kizárni akaró párttársak “hasznos idióták” Orbán szerint, ő maga bizonyosan a leghaszontalanabb idióta az Európai Néppártban. Fel sem fogta, mekkora kárt okozott a pártjának. Nem azzal, hogy kizárhatják, és ezzel a Néppárt 13 szavazatot veszít, hanem leginkább azzal, hogy megosztotta a pártot. Pont most, az európai parlamenti választások előtt. Már nemcsak 13 szavazatról van szó, hanem sokkal többről.

Ez a haszontalan idióta pártja választási győzelmét tette kockára. Weber nem azért jött, hogy visszakönyörögje őt a pártba, hanem azért, hogy az Orbántól herótot kapó többieket benntartsa.

Orbán cseppet sem intelligens, mert nem tud disztingválni. Míg Magyarországon működhet a nemzet egymásra uszításán alapuló hatalom megragadása és fenntartása, Európa egységét és erejét aláássa ez a folyamatosan hergelő, gyűlöletkeltő politika.

Orbán az európai parlamenti választások előtt szétszakította a Néppártot, azok tagjait szembefordította egymással. Ha emiatt Weber nem lesz az Orbán által meggyalázott Juncker utódja, azt sohasem fogják neki megbocsátani: sem Weber, sem Juncker. Joseph Daul pártelnök pedig pláne nem, hiszen ő már akkor kilép a Néppártból, ha Orbán véletlenül bennmaradna. Nem akar egy levegőt szívni vele.

Egyetlen madár sem piszkít a saját fészkébe. Aki ezt nem érti, azt az Economist szerint ki kell vágni a közös sátorból, mint macskát sz.rni. Vagy mint az alábbi képen látható, maga alá vizelő Orbán-képű kövér kutyával teszi a Weber-képű cirkuszigazgató:

 

https://www.economist.com/europe/2019/03/09/time-for-europes-centre-right-group-to-kick-out-viktor-orban

31 hozzászólás to “The scared-to-fuck leader (A totál beszart vezér)”

 1. No Para said

  Orbán tagadhatatlanul tehetséges politikus. A Néppárttal lehet, hogy elszámította magát, de a belpolitikai intézkedései többnyire helyesek. Egyáltalán nem arról van szó, hogy szét akarja verni az akadémiát, hanem hogy a kutatóintézetekben sok ingyenélőt fizetnek, akik nem csinálnak semmi hasznosat. Felveszik a lóvét, aztán még egy teljes állásban oktatnak az egyetemeken és ott is felveszik a lóvét. Kinek fáj, hogy Szabóék protekciós kölyke elveszti az akadémiai állását? Vagy hogy a jajgató Bene csak egy fizut fog kapni a Károlitól, mert az intézeti állása megszűnik? Hogy ők vinnyognak, azt megértem, de ki nem szarja le? Az akadémiai intézetek státuszai védhetetlenek. Nem véletlen, hogy ezt Lovász is belátta, aki nagyon ésszerű megállapodást kötött. Az akadémiai vagyont mentette, és a kutatási projektekbe való beleszólást megtartotta. A protekciós ingyenélők pedig mehetnek melózni.

  • Jaj és juj said

   Benétől ne irigyeljétek a dupla fizetést! Annyiszor nősül, hogy kell az új feleségekre meg a règiekre és gyerektartàsra 😒

   • Palkó said

    A mocsok Szabó is évekig kapott fizetést az intézettől. A Károli és egyéb másodállása mellett. Most komolyan az ő pénzükértakartok tüntetni? No Parának most kivételesen igaza van.

  • mesüge said

   Na a te agyadat se irígyli senki.
   Tele vagy gyűlölettel, talán mivel nem doktoráltál az angyalokkal való locsogásból.
   De legalább az Özsébet jól lebuktattátok a haveroddal.

  • Nagy öröm nekünk, hogy visszatértél és megosztod páratlan elméd kincseit velünk.
   Biztosan az (ark)angyalokkal társalogtál, azért hanyagoltad szerény blogunkat ily hosszú ideig.

  • N~ Para said

   Legyél szíves nem ellopni az évekkel ezelőtt itt használt nicknevemet, van belőle már neked épp elég. Látom semmi sem változott a blog, még mindig él és virul itt a bolondokháza. Aljas troll söpredék.

   • Nő Para said

    Bocsi Para, teljesen igazad van, elírtam a nickemet és észre se vettem. Az én nickem valójában Nő Para. Köszi, hogy figyelmeztettél!

   • kommunikáció az angyalokkal said

    Igaz, a No Parát tényleg elfogadták PhD-nak ezzel az angyalos kommunikációs szarral.
    https://doktori.hu/index.php?menuid=122&lang=HU
    Eddig azért nem találtuk, mert a doktorálásnál elhagyta a második nevét.
    Tóth Jánosként doktorált a kötzismert elmebeteg Vass Csaba témavezetésével.
    Tud erről jótündér?

   • anonymanalyst said

    Ki nem szarja le? Nem tökmindegy hogy PhD vagy sem? Ha a csalókat is doktorrá avatják, nincs ennek a címnek értéke. Nyugodtan tartsa meg!

   • mesüge said

    Igaz, Tóth Jani PhD-ja pont annyit ér, mint Mészáros Marcipistáé. Szart se.

   • Sátánnal suttogó said

    Akit Tóth Janinak hívnak, azon egyébként se segít még a Phd se. Lehetnek még azzal együtt is több tízezren. Nehéz megtalálni köztük a Sátánnal suttogót. 😀

 2. szegedi halászlé said

  Habony embere befurakodott a szegedi egyetemre.
  Páljóska azért ilyen bátor.
  https://hvg.hu/itthon/20190319_Habony_egyik_embere_a_szegedi_egyetemen_dolgozik?fbclid=IwAR1swQkAMCzE03j9uova_I1YfhasIWmKcXE5AUnRxuke3UUiIavLWQuXaF8

 3. aranyoss a rágalmazó gazember said

  Köntös és a vén idióta aranyos orbán ánuszában élvezkednek.
  http://reposzt.hu/comment/9139#comment-9139

 4. soós a fideszbérenc pap said

  Azt kérdezi ez az orbánnyaló mocskos pap, hogy miért nem járnak a fiatalok templomba.
  Mert undorodnak tőled, te patkány, meg a társaidtól.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-03-20/fiatalok-nem-talaljak-helyuket-az-egyhazban

 5. orbán lelepleződött said

  Na most jól leszerepelt orbán.
  Mit fognak mondani az orbánnyaló aljas refi papok?

 6. A Gyehenna tüze said

  Ez még mindig megvan?

  https://www.parokia.hu/v/ujja-lesz-minden/

  • HTK Illetékes said

   Hát ha ebben a tűzben nem is égett el, a gyehenna tüzében égni fog Ballával együtt. Micsoda söpredék az, aki még mások tragádiájából is a maga hasznát lesi? És persze a cimborája, Füle Tamás is hasonló gazember, ehhez a fényezéshez is asszisztált.

 7. orbán bűnbandája said

  Orbán önti a pénzt a mocskos és aljas papoknak meg a botlábú focistáknak.
  Miért? Mire megy vele?
  https://privatbankar.hu/makro/orbaneknal-senki-sem-kolt-tobbet-sportra-es-vallasra-az-unioban-325206

 8. Kukkoló said

  https://i2.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2019/03/55218772_2044682478961402_8994216736836288512_n.jpg?w=960&ssl=1

 9. Nő Para said

  Szabó és Ludvig fia is tüntetett ma Orbán ellen. Beadták egy pillanatra az RTL klub híradójában. Palkovics minisztériuma elé vonult az az ötezer naplopó, aki otthon ülve a semmire kapja a fizetését az akadémiától. A többségnek ez csak zsebpénz, mert a szabadidejét pénzkeresésre használja. Szóval tüntettek a kényelmes zsebpénzükért.

  • Palkó said

   Lám-lám, ha a zsebéhez nyúlnak, a legvadabb Orbán-hívőből is ellenzéki lesz…

   • Szürkehaj, Csupaháj, Fehérmáj said

    Még azt is megérjük, hogy a Szabó-Ludvig rablópáros is ott vonul majd a fiuk mellett. Mert nem elég Szabó dupla professzori fizetése, Ludvig docensi nyugdíja plusz József Attila díj pótléka, még az akadémiai ingyenpénz is kéne nekik…

   • mesüge said

    Kenesei István akadémikus dícsérőleg említi a Szabó klán leszármazottának cikkét a mai Élet és Irodalomban. Biztosan nem tudja, hogy az általa “a MAB Csilicsala bácsijának” nevezett mocskos patkány klónjáról van szó.

   • Andriska said

    Mint ahogy azt se tudja Kenesei, miért rinyál a klón. Nem mindenkiért, csak magáért. Azért, hogy vele tegyenek kivételt. Mert ő nem komcsi. Őt egyházi vonalon futtatják. Hátha apja sógora vele kivételt tesz. Várja a családi segítséget. Bogárdi csak odasúgja majd Orbánnak, hogy ennek folyósítsuk tovább az apanázst. Csak el kell olvasni az utolsó mondatot.

 10. Nagyszombati zakó said

 11. Macron lealázza Orbánt said

  Macron úgy megy el Orbán mögött, mintha ott se lenne. Orbán azt hiszi, kezet akar fogni vele, sietve tesz egy félfordulatot, de Macron hátat fordít neki és már a következőt üdvözli. Orbánt egyszerűen kihagyja. Ennél jobban nem lehet valakit levegőnek nézni.

 12. Navracsics hazajön, a nővére lesz a főnöke said

  Navracsics és a fidesz között egyre rosszabb a viszony.
  https://24.hu/belfold/2019/03/22/navracsics-probaltam-kozvetiteni-a-fidesz-es-a-neppart-kozott-de-a-fidesz-erre-nem-tartott-igenyt/?fbclid=IwAR3APuX4MwDFMLa1k6CK1StEOpt9a-2YlOsVUhHKkLood_o7epndifWe99Q
  Még jó, hogy a nővére, Navracsics Judit dékánként gründolt neki egy politikatudományi tanszéket a Pannon Egyetemen Veszprémben.

 13. székely attila orbánt élteti krisztus helyett said

  Azt mondja a székely, hogy neki néha herótja van a lelkipásztorkodásból.
  Miből, te rohadt élősködő tetű?
  Hogy mások tartanak el, miközben a szószéken szenteskedsz, te hordóhasú görény?
  Rohadj meg és húzz el innen, de sürgősen!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2019-03-23/nem-leszek

 14. takaró mihály a fasiszta said

  A legmocskosabb nácik a refik között vannak.
  Itt mindjárt a Takaró Mihály, akit az idióta Kásler nem győz kitüntetni, ő meg a Torockaiékkal bútorozott össze.
  https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/takaro-mihaly-a-toroczkaiek-rendezvenyen-tart-eloadast-118338?fbclid=IwAR14gGgs-ins6-R-24aeDrmDqPow39tFy0oHCX1QbhRPHGIxh5yXXUFRWBQ

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: