Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Europe suspended (Felfüggesztettük Európát)

Posted by jhnnsclvn - március 25, 2019

A Fidesz szerint ők nyerték meg a néppárti csatát, mert nem az EPP függesztette fel a Fideszt, hanem a Fidesz az EPP-t, sőt, az egész sorosista Európai Uniót. Manfred Weber EPP csúcsjelölt szerint mindenki úgy magyarázza a bizonyítványát, ahogy akarja. Nekünk, iskolázott magyaroknak könnyű dolgunk van, mert klasszikus irodalmi mintánk minden kínos helyzetből kisegít: a “Nagy Szabadságharcos” ugyan csúnyán pofára esett, de azért ismét előadja Karinthy nagy hasbaakasztós trükkjét:  nem neki tették ki a szűrét a EPP-ből, hanem fordítva. – A Szerkesztőség

Na ugye, a horvátokat legyőztük! Tehát a sokkal sz@rabb tótok ellen direkt kaptunk ki!

Szerző: Karinthy-Lendvai

Karinthy: “Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges bizonyítvány… ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem,” Fidesz: Hát kérem szépen, először is ez még nem végleges döntés, ez csak afféle saját kérésre történő felfüggesztődés, amit ideiglenesen kiosztottak nekem.

Karinthy: “Mangold, a történelemtanár, az csak helyettes tanár nálunk, még nem is osztályozhat.” Fidesz: Weber, a frakcióvezető, az csak csúcsjelölt nálunk, még nem is dirigálhat. (A kormányközeli Gondola erről: csak akkor lesz elnök, “ha hagyjuk”.)

Karinthy: “Hát fizikából már novemberben feleltem.” Fidesz: Hát az Európai Bizottságnak már mindenről referáltam.

Karinthy: “Fröhlichnek pikkje van rám algebrából, arról nem tehetek.” Fidesz: A bevándorláspártiaknak pikkje van rám, arról nem tehetek.”

Karinthy: “Ez? Ez nem hármas, ez kettes, csakhogy az osztályfőnök úr olyan furcsán írja a kettest.” Fidesz: Ez? Ez nem felfüggesztés, ez a Néppárt hálája a pártegység megőrzéséért, csakhogy a csúcsjelölt úr olyan furcsán mond köszönetet.

Karinthy: “De mostanában ne tessék bemenni az iskolába…a kaput kiemelték. Most átalakítják…nincs kapu, nem lehet bemenni.” Fidesz: De mostanában ne tessék figyelni a Néppártra…a tagpártokat befolyásolták. Most átalakítják …nincs keresztény értékrend, nem érdemes bent lenni.

Amúgy tényleg lehet, hogy nincs kapu. Amikor a Fideszt kiküldték rajta, leakasztotta és hazavitte. Ami elmozdítható, azt többnyire viszi. Jobb, ha a Néppárt körülnéz, nem hiányzik-e még valami.

https://hirklikk.hu/kozelet/orban-viktor-tuti-hogy-sokkarinthyt-olvas/348618?fbclid=IwAR32pYsOm7BGF4RBlyA41OVrPvhie6yxmGxvvT_XCH_FfX3MFYQWDU31Y-0

25 hozzászólás to “Europe suspended (Felfüggesztettük Európát)”

 1. Pedig jó ötletnek tűnt... said

  Ki tudta hogy ekkora balhé lesz belőle? Ez csak egy kampányfogás volt a hazai agyhalottaknak. Nem gondoltuk hogy Juncker fülébe jut, hogy vele van kitapétázva az ország.

  • Pávatáncos said

   BEFUCCSOLT a kettős beszéd, a hintapolitika, a “kint is vagyok, bent is vagyok” rizsa…

   • Véleményvezér said

    Elúsztak a nagy álmok. A csuti soha nem lesz kontinens-szintű véleményvezér, el lehet megszégyenülve kullogni, hiszen nem csak a keze ért már bele a bilibe, hanem a feje búbjáig elmerült az ürülékben.

   • Eufémia said

    Magyarán kivágták mint macskát sz.rni.

 2. Kutya ugat, karaván halad said

  Ettől még toronymagasan megnyeri a hazai EP választást, méghozzá nagyobb többséggel, mint az előzőt. Számít más ezen kívül? Nem.

 3. Fekete Lovag said

  Egyezzünk ki egy döntetlenben!

 4. károli a drogosok egyeteme said

  A károli tele van drogosokkal. Nem csoda, balla péter rektor százalékot kap a Mikszáth téri drogdílerektől.
  Pénteken este 6-kor a pinceklubban a Reviczky utcában egy közös nagy SZÍVÁS LESZ!

 5. zsinati tolvajok said

  A zsinat jogászt keres.
  A korábbi felmondott, mert nem bírta már elviselni a zsinati sikkasztásokat.
  http://www.reformatus.hu/mutat/16146/

 6. czunyiné a női terminátor said

  Olvasóink hiányolták a károli ótvaros cemendéjének, czunyinénak a képét.
  Most itt van egy, amelyen a hazudós Rétvárival, az írástudatlan Kósával nézeget révült pofával egy rohadt hazug nemzeti tankönyvet.
  https://civilhetes.net/senkinek-nem-kellenek-az-allami-tankonyvek?fbclid=IwAR209KZ5y4hZ2uw39Ffc14uUhP49LbX14zHAVYsd1X_AHDx4CMNVRJMpp18

 7. soós a fideszbérenc pap said

  A hájas patkány a böjt előnyeiről fosik.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-03-27/kinek-elet-kinek-halal

 8. Orbán Viktor fb said

  Nézzen pénzmosásra érkezett Orbán Viktort a Zöld-foki-szigeteken. Különösen a Magyar Miniszterelnök tiszteletére a reptéri váróban egy letört széktámlán előadott dobolással bemutatott hastáncot.

  • Ébresztő, emberek! said

   Ekkora marhák már nem lehettek, magyar honfitársaim. Gondolkozzatok, hogy egy hete még Angolába készült a csuti vajda és a kúpfejű kakadu, nyomták a süket dumát az örök angolai-magyar barátságról, aztán valami hiba csúszott az üzletbe, s ezért mentek a Zöld-foki-szigetekre. Vajon két nap alatt milyen 35 millió dolláros “fejlesztési projektet” készítettek elő ezek a büdös bunkók? Egyszerűen átirányították a pénzt egy másik pénzmosodába. A ti pénzeteket, amit tőletek loptak el!

   • Tupónéni said

    De bizony ekkora barmok vagyunk. Szó nélkül nézzük végig, hogy ez a banda tízmilliárdonként hordja ki a pénzünket afrikai banánköztársaságokba, ahonnan a strómanjaik nevén tisztára mosva teszik a saját számláikra, és közben előadják a “migrációról” szóló gyomorforgató dumát, mintha ezzel is a magyar bevándorlást állítanák meg, s az enyves kezükre ragadt milliárdokkal is a keresztény kultúrát védelmeznék. Mi ezt is bekajáljuk és tátott szájjal hallgatjuk.

   • Migráncsozó Szíjjártozó said

    De bizony ez is a migrációról szól, jól mondta Szíjjártó a szpícsében. Mert Brüsszel a zöld-fokiakat is uszítja Soros-pénzen, hogy jöjjenek az EU-ba. “Márpedig a Zöld-foki Köztársaságnak szüksége van saját polgáraira, nem elküldeni akarja őket, hanem megtartani. A Zöld-foki Köztársaság védi saját határait, komoly határvédelmi, határbiztonsági intézkedéseket vezetett be. Ráadásul olyan ország, amely komolyan veszi az Európai Unióval való együttműködést. Ezért Magyarország azt szorgalmazza, hogy az EU is vegye komolyan a Zöld-foki Köztársasággal való kapcsolatok fejlesztését.”

   • Ásotthalmi határőr said

    Határvédelem? Biztonsági intézkedések? Hol? A semmi közepén? Megmondjuk, hogy a Zöld-foki Köztársaságnak mi védi a határait, és melyek azok “a komoly határvédelmi, határbiztonsági intézkedések”, amiről Szijjártó hápog? A kibaszott nagy víz, ami körülveszi őket, és a nyomor, ami nem vonz, hanem taszít minden arra járót. Erről beszél ez a seggszájú kúpfej, Magyarország úgynevezett “külügyminisztere”.

   • Európa Zöldfoka said

    A Zöld-foki Köztársaság “komolyan veszi az Európai Unióval való együttműködést”, mondja Szijjártó. Miért? Várnak más európai bűnözőket is pénzt mosni? Milyen lélegzetelállító együttműködése van a Zöld-foki Köztársaságnak az Európai Unióval azon kívül, hogy az Unió első fasiszta államának tolvaj miniszterelnöke elvitt nekik 35 millió dollárt azoknak a magyar embereknek a zsebéből, akik orvos nélkül, egy szelet száraz kenyér és egy penészes lejárt szavatosságú medvesajt mellett várják, hogy meghaljanak végre valamelyik lepukkadt magyar kórházban, hogy ne lássák többet ennek a felcsúti gecinek a mocskos pofáját?

   • szijjártó a politikai szélkakas said

    Igaz, hogy a kúpfejűt Suhartónak szólították, mert fingjuk sincs, ki ez az idióta, de lényeg az hogy LOPNAK TOVÁBB RENDÜLETLENÜL.

   • Xeno Fób said

    Mit keresnek ezek a xenofób rasszisták, akik az afrikai menekülteket a tengerbe akarnák fojtani, egyáltalán Afrikában? Csoda hogy fogadták őket.

   • a semmi hátán said

    Angola elnöke nem is fogadta és más se. Azért kellett egy parányi szigetet választaniuk az óceán közepén ahova még nem ért el a hírük.

   • Szégyellem hogy Orbán Magyarország miniszterelnöke said

    Orbánnal mutatkozni már nemcsak egy európainak vérciki hanem egy afrikainak is. Égés …

 9. székely attila a fideszcsahos said

  A gazember bugris refi pap szenteskedik, sértegeti Brüsszelt, rágalmazza a zöld pártokat és dicsőíti a gazember orbánt.
  Mindezt egy qrva nylonzacskó kapcsán.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2019-03-30/egyszer-sem-hasznalatos

 10. Agresszív Kismalac said

  Erről egypár agresszív kismalacos vicc jut eszembe:

  Az agresszív kismalac olyan rondán berúg, hogy már a kocsmából is kidobják. Felkel, leporolja magát, és megszólal:
  – Már amúgy is menni akartam!

  Az agresszív kismalac elesik a motorral. Felsegítik, azaz csak segítenék, mert így rázza le magától a segítséget:
  – Kuss, én így szoktam leszállni!

  Az agresszív kismalacot megállítja a rendőr, mert áthajtott a piroson. Azt mondja a rendőr:
  – Malacka, ez a lámpa most tízezer forintodba fog kerülni.
  – NEM KELL!!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: