Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pig tries to overtake the control (Röfi bírót játszik)

Posted by jhnnsclvn - március 29, 2019

Szerző: Adalékok a jogállamisághoz

A 2012. február 2-i tárgyalás, melynek jegyzőkönyvét itt közreadjuk, azt bizonyítja, hogy a Fidesz-gépezetnek akkor még nem sikerült teljesen bedarálnia a jogállamiság intézményét. Akkoriban akadtak még független bírák. A károlis oktató Trócsányi, aki már igazságügyminiszter volt, még nem szólhatott közvetlenül bele a perbe, és még a Károli büdös virága, Ibolya Tibor is csak kerületi ügyész volt, nem pedig a főváros főügyésze. Ezért a Károli új ügyvédje, a mérhetetlenül hülye Röfi hiába akarta átvenni a per vezetését, a bíró akkor még leinthette.

Röfi azzal a beismeréssel indított, hogy pár nappal korábbi előkészítő iratában hazudott, ugyanis a Wistmanwood kémkedése mégse összeesküvés-elmélet felperes részéről, hanem maga a valóság, az obskurus kft H.G-re dolgozott a Károli megbízásából. Magánlakáson titokban készült nyolc órás kép- és hangfelvételüket Röfi a tárgyaláson le akarta játszani. Kulisity Mária bíró jegyzőkönyvbe foglalta, hogy a tárgyalást a bíróság vezeti, nem pedig a jogi képviselő, és a bíróság határozza meg a pervezetés és bizonyítás menetét. Röfi álnok kísérletét zárt tárgyalás elrendelésére csípőből visszaverte. Megállapította, hogy a Károli rosszhiszeműen vezeti a pert, új bizonyítékkal rukkol elő a per 3. évében, noha erre a törvény értelmében a per kezdetétől számítva 15 napon belül volt lehetősége. Megállapította, hogy a tanúit, azaz a felvétel három készítőjét ígérete ellenére sem állította elő, azok szabályszerű idézésre sem jelentek meg. A bíró végzésben kötelezte a Károlit a Wistmanwood igazgatója, Kardos Zsolt és két beosztottja, a magánlakáson kandikamerázó Fodorné Magyar Krisztinaés Gellér Éva előállítására a következő tárgyalás alkalmával. Arra is kötelezte a Károlit, hogy 15 napon belül bocsássa felperes és a bíróság rendelkezésére a felvevő eszközt a felvétel hitelességének bizonyítása céljából.

A bűnügyi iratok ismertetéséből az is kiderült, hogy a díszkeresztyén Balla – lelkész és rektor, az Újszövetség professzora – ordasat hazudott. Immár másodszor. Az előző tárgyaláson az derült ki, hogy nem H.G. nem adta le a tápénzpapírt, hanem ő nem vette át, és beosztottjainak is megtiltotta az átvételt. Most pedig az, hogy Balla nem 2010 szeptemberében, azaz nem a rendkívüli felmondás előtt 15 nappal értesült arról, hogy Szabó András témavezetés-lopásai miatt a rendőrség nyomoz a Károli ellen, hanem már 2010 januárja óta erről levelezett a rendőrséggel. Sőt, 2010. május 25-én meghatalmazást is adott Hock Gyula ügyvédnek, hogy védje Szabó András és a saját rokona Mészáros Márton / István seggét közös PhD-csalásuk ügyében.

Miután a szubjektív időn belüli három felmondási okból kettő ezzel bedőlt, csak a kandikamerával utólag készített és összevagdosott hamisítványban bízhatott a Károli. Kulisity Mária azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a Károli a felvevőeszköz átadásával bizonyítsa a felvételek hitelességét. Aligha véletlen, hogy soha többé nem engedték őt a Hima kontra Károli per közelébe. A két hónappal későbbre kitűzött tárgyalás elmaradt, majd a hivatását és a bíróság függetlenségét komolyan vevő és feltűnően értelmes bírót végleg levették az ügyről. A Károli a per ezt követő további öt évében már csak az időt húzta, kísérletet sem tett a bizonyításra, amint a további jegyzőkönyvek tanúsítják majd. Mészárosné Szabó Judit, a jogerős ítélet aláírója nemcsak nem kérte számon a Károlitól sem a tanúkat, sem a felvevőeszközt, de még az eredeti felvételt sem, hanem még le is tagadta, hogy a Károlinak volt erre bírói kötelezése. Simán kibocsátott egy iratellenes, tartalmát tekintve hamis tartalmú okiratot jogerős ítéletként. Ibolya Tibora Fővárosi Főügyészség vezetője és mellesleg alperes alkalmazottjapedig bevizsgálás ürügyén magánál tartotta a hamisított videókat, és sosem adta vissza a bíróságnak: magyarán eltüntette a bizonyítékot!

2016-ra, mikor a jogerős ítéletet kihirdették, a jogállamiság kereteiből már semmi sem maradt…

18 hozzászólás to “Pig tries to overtake the control (Röfi bírót játszik)”

 1. Nyerészkedő teológusok said

  Beindult a biznisz és a nyerészkedés. Nem volt elég a 200.000 forint segély, rendkívüli szoctám, perselypénz felajánlás, biztosítási kártérítés, könyv és ruha adomány, ingyen ebéd, ingyenes elhelyezés, stb… Most még laptopokat is kapnak. Néhány szőrös lábú teológa imaközösséget szervez hogy hálát adjanak a tűzért, hiszen komoly bevételre tettek szert mióta tart ez a cirkusz. A falusi gyülekezetek lelkészei pedig közben éhen halnak, mert rajtuk a kutya sem segít.

  https://www.parokia.hu/v/uj-notebookokat-kaptak-a-kollegistak/

  • HTK Illetékes said

   Mondom én hogy Balla volt. Felbéreltette a két kamaszt vagy csak rájuk fogták. Kellett a tűz ürügynek a rendkívüli adományhoz. Ürügy-gyártásban amúgy is jó Balla. Másban se.

 2. balla a képmutató gazember said

  Teljesen egyértelmű: balla egy mocskos gazember, köztörvényes bűnelkövető.
  Ez már a Kardossal meg a Földi-féle bűnszövetkezettel való együttműködésből is világos.
  A pénzből is pénzt szereztek.

 3. szegedi halászlé said

  Szegeden az egyetemet elfoglalta a Habony Művek.
  A gazember szép fizetést is húz azért, hogy szétrobbantsa a remek szegedi egyetemet.
  Erre Páljóska, a mocskos gazember is mindig hajlandó.
  https://m.magyarnarancs.hu/belpol/700-ezret-szakit-habony-bizalmi-embere-a-szegedi-egyetemen-118564?fbclid=IwAR17GVIIuZR96KSFQoBTESBsyKaVhlt_e6usFRgBHniBQnXtJqF6RASesNA

 4. István Seres said

  VELEM IS MEGTÖRTÉNT!!

  Tisztelt olvasók, szerkesztők!
  Szeretném osztani veletek egyik ismerősöm személyes tapasztalatait a KRE-n töltött évekkel.

  “Az csak egy dolog, hogy nem tanítanak semmit,a hulladék tárgyakból nehezebb átmenni, mint bármelyik szakos tárgyból”

  Mészáros úrhoz visszatérve:
  ======================
  volt, akinek azért adott egyes helyett kettest, vagy hármast a dolgozatára, mert nem kék, hanem zöld tollal írt, és a tisztelt tanár úr kedvenc írója is zöld színnel szokott publikálni, bár a mai napig nem tudom, hogy ki volt az a marha. Egyébként neki köszönhetem azt is, hogy egy másik tárgyból több féléven keresztül kaptam elégtelent.

  Pofátlan osztályozások:
  ====================
  …………
  a többit átmenetileg töröltük – A szerkesztőség

  • jhnnsclvn said

   Kedves István! A kommentedben foglaltak annyira hitelesnek és súlyosnak tűnnek, hogy nem sikkadhatnak el a hozzászólások között. A Szerkesztőség úgy döntött, hogy az egész hozzászólást önálló posztként közli. Pár napig türelmedet kérjük.

  • károli a drogosok egyeteme said

   A mi károlis ismerőseinknek is vannak gyomorforgató történetei.
   A jézuskrisztusról ugatnak, közben meg drogoznak a koedukált klotyóban.
   Fúj!

  • komáromi csipkés gergely said

   Tudunk hasonló mocskos történeteket a magyar nyelvészet és irodalom berkeiből is.
   Komplett dokumentációkkal fogunk jelentkezni nemsokára.

 5. tiborcz a világhírű károlis gazember said

  Tiborcz újabb közpénzeket rabol.
  Dr. Tiborcz, a károlis diplomájával!
  https://hvg.hu/ingatlan/20190401_Ismet_repkednek_az_allami_milliardok_a_miniszterelnok_veje_korul?fbclid=IwAR0ibuOJR3XRZkr02Nn6egR_8hfr_YNkQAQQhciquOC-I332dNCpPPtqYBM

 6. palkovics a tudományos senki said

  Palkovics a tudományos nímand
  És ez a senki rúgja szét az MTA-t.
  https://magyarnarancs.hu/belpol/kamunak-latszik-a-hianyzo-palkovics-publikaciokat-megmagyarazo-miniszteriumi-nyilatkozat-118580?fbclid=IwAR176vIcEErgRYbSJn_hMW-WbF7ARqy8o85fKhAssVEm4z8rtuA-wHDsOnk

 7. A Károli tudományon kívüli terület said

  Most jelent meg ez a könyv: Dienes Dénes, Kegyes Erika, Veres Ildikó, A nők jelenléte és szerepe a magyar protestáns szellemiségben. Sárospatak: Hernád Kiadó.
  A károlisok kimaradtak belőle.
  Nem református egyetem a károli?????

 8. soós a fideszbérenc pap said

  Bőjtre szólít fel bennünket a hájas, dologtalan, parazita fideszbérenc mocskos pap!
  Te leszel bőjtre szorítva, elzavarunk benneteket, ha az orbánéktól megszabadultunk!
  Azonnal mehettek oimádott segge után!
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-04-03/logikus

 9. Köntös a volt spicli fideszpropagandista said

  Köntös megint a liberálisokat ostorozza, a migránsokat gyalázza, és ORBÁNT EMELI ISTEN HELYÉRE.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2019-04-06/kereszteny-apologetika

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: