Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

#me too

Posted by jhnnsclvn - április 8, 2019

 

Az alábbi beszámolót a Károli Gáspár ún. “Református” ún. “Egyetemen” folyó oktatásról, vizsgáztatási sajátosságokról és a szokásos csalásokról, okirathamisításokról kommentként kaptuk. Az ebben foglaltak azonban annyira hitelesek és súlyosak, hogy nem sikkadhatnak el egy kommentben, ezért úgy határoztunk, hogy önálló posztként közöljük. Ebben a csöppet sem vallásos, sőt, nagyon is profán, haszonleső, bűnözőképző intézményben minden úgy folyik ma is, mint 10 évvel ezelőtt, amikor ezt a blogot pont ugyanezen okok miatt elindították. – A Szerkesztőség

Szerző: Seres István

VELEM IS MEGTÖRTÉNT!!

Tisztelt olvasók, szerkesztők!
Szeretném osztani veletek egyik ismerősöm személyes tapasztalatait a KRE-n töltött évekkel.

“Az csak egy dolog, hogy nem tanítanak semmit,a hulladék tárgyakból nehezebb átmenni, mint bármelyik szakos tárgyból”

Mészáros úrhoz visszatérve:
======================
volt, akinek azért adott egyes helyett kettest, vagy hármast a dolgozatára, mert nem kék, hanem zöld tollal írt, és a tisztelt tanár úr kedvenc írója is zöld színnel szokott publikálni, bár a mai napig nem tudom, hogy ki volt az a marha. Egyébként neki köszönhetem azt is, hogy egy másik tárgyból több féléven keresztül kaptam elégtelent.

Pofátlan osztályozások:
====================
Volt egy alkalom, mikor mentünk vizsgázni japán művészettörténet tárgyból, és én nagy nehezen ugyan, de megszenvedtem a négyes osztályzatot, míg a másik évfolyamtársam, aki szintén fel volt jelentkezve vizsgára, nem jött be vizsgázni, de kapott egy jelest az adott tárgyból. (ez még két másik tárgynál is így volt nála). Ez tipikusan olyan, mint a …. szövegolvasás óra. Ha hátul ülsz, mindent ki tudsz puskázni. Nagy szerencse, hogy a telefonnal felvett videóimat nem töltöttem még fel ezzel kapcsolatban. Össze sem tudom számolni, hogy hány évfolyamtársamnak én írtam meg az angol nyelvű motivációs levelet, ami a ösztöndíjhoz kellett…

A “második keleti nyelv” c. tárgyból is érdekesen történt a vizsgáztatás, ugyanis, ez egy gyakorlati tárgy volt (elvileg csak három alkalmat lehetett volna mulasztani), minden egyes alkalommal volt névsor. Ennek ellenére két olyan diák is bejött a féléves vizsgára, akik korábban nem is jártak az órára, behoztak magukkal két A4-es lapot, amin a kínai írásjelek “hanzik” rajta voltak, és a tanárnő szeme láttára kipuskáztak mindent (ahogy azt később tőlük megtudtam) jelesre…

Egy másik kellemetlenség akkor ért, amikor az egyik …. gyakorlat c. tárgyból mentem volna az első órára. Azt tudni kell, hogy ezt a tárgyat az I. félévben hirdették meg 22-23 főre ( a teremkapacitás miatt), de több olyan hallgató is volt, akik azért jártak 2-3 évvel tovább, mivel sokszor nem tudtak tárgyakat felvenni, mert alig volt férőhely, mivel minden évben felvettek legalább 130-135 diákot!
Én ezt a tárgyat azért buktam, mert az első alkalommal késtem időre pontosan 3,5 percet a HÉV miatt. Még az ajtó is nyitva volt, és a többiek akkor ültek még csak le, és kapcsolták be a számítógépeket mikor kijött elém a tanár úr, és közölte velem, hogy “buktam a tárgyat”… Mondtam is magamban, hogy a jó édes anyukádat, 3 éven keresztül nem tudtam felvenni, ezt a nívótlan szart, és már az első alkalommal 3,5 perces késés miatt egyszerűen csak kidob az órájáról… Hozzátenném, hogy én szerettem azt a tanárt, aki ezt a tárgyat tartotta, mert tetszettek az órái, és minden egyes általa oktatott tárgyból jelesre vizsgáztam nála! Dehát ugye az a bizonyos statisztika.. (sokan tudják, hogy mit értek “statisztika” címszó alatt).

Egy kis személyi adatokkal való visszaélés, egy kis okirat hamisítás, ha te csinálnád, az gond, ha egy true keresztény egyetem, akkor nem!

CSALÁS, OKIRATHAMISÍTÁS, SZEMÉLYI JOGOKKAL VALÓ VISSZAÉLÉS
===========================================================

Többször is előfordult, hogy valaki(k) tárgyakat vettek fel a diákok nevében, a diákok tudta nélkül. Ezt onnan tudom, hogy volt két olyan évfolyamtársam is (akik közül az egyik már több, mint 2 éve nem is volt hallgatója az egyetemnek!, ill. egy másik személy, aki külföldre ment dolgozni, ezért egy egész évet passzivált. Ennek ellenére, hogy egyikük sem tudott volna tárgyakat felvenni, mégis ott volt a nevük a felvett tárgyak között, (hozzátenném, hogy több volt hallgatóval is beszéltem, akiket hasonló sérelmek értek, és innen, hogy CSAK az önköltséges hallgatókkal történt meg mindez.
TEHÁT olyan hallgatóknak volt kinn a neve a felvett tárgyak között, akik már 1.) nem is voltak hallgatói az egyetemnek, 2.) olyanoké is, akik egy egész évet passziváltak, tehát nem tudtak volna tárgyakat felvenni. Akkor jön a kérdés, hogy mégis ki vette fel a diákok helyett azokat a tárgyakat, amiket még a NEPTUN órarendje sem jelzett, ill. azt, hogy hanyadik alakalommal volt felvéve az a tárgy! Mivel én nem passziváltam és miután a tárgyakat felvettem, megnéztem, hogy kikkel leszek egy évfolyamban, innen tudom, amit itt leírtam.

Ráírtam arra az ismerősömre, aki kiment külföldre dolgozni (facebook-on keresztül), és ő azt írta vissza, hogy nem érti, ki fett fel tárgyat neki azt az 1 db. tárgyat (egyébként csak a “Japán filológia I.” volt felvéve nála…

Ezt csak azért írtam le, mert van egy olyan szabály, ha egy tárgyat nem tudsz teljesíteni harmadszor, akkor kirúgnak. Velem is ez történt annak ellenére, hogy én azt a bizonyos tárgyat NEM vettem fel három alkalommal, csak 1 alkalommal. Mikor elmeséltem a Neptun irodába, h. mi történt velem, azt mondták, hogy ezzel már nem tudnak mit csinálni ,adjak le egy új jelentkezést.

Hozzá kívánom tenni, hogy tudom, hogy ki volt az a tanár, aki felvette ezeket a tárgyakat a hallgatók nevében. Egyébként a japán szakra járók tudják, hogy ki dolgozik abban a bizonyos …. szobában.

KIRÚGTÁK A PEDOFIL BUZIT!
=========================
Volt az egyetemen egy .Bence nevű tanár, akinek azért tiltották meg a szóbeli vizsgáztatást, mert több lány hallgató arra panaszkodott, hogy zaklatja, simogatja őket, volt, akinek még alá is nyúlt. Ezt a trógert nemrég rúgták ki.

Mit is várunk egy olyan intézménytől, ahol (az elmondottak szerint) úgy szokták megszervezni az államvizsgákat (az egyik specializáció államvizsgájának szemtanúja is voltam) és tudom, hogy szinte minden tárgyból betették az államvizsgát szóbeli vizsgáról írásbeli vizsgára, és még vizsgabizottság sem volt benn, csak az a tanár, aki az adott tárgyat korábban tartotta. Hát nem azért, de egy érettségi vizsgát több tanár felügyel, míg egy államvizsgát… inkább hagyjuk.

Szívesen felvenném a kapcsolatot olyan VOLT, vagy jelenleg is ott tanuló hallgatókkal, akikkel ilyen és ehhez hasonló dolgok történtek.

Természetesen feljelentést fogok tenni, és amennyiben nem jutunk közös nevezőre kénytelen leszek bizonyos videókat megosztani a youtube-on a nagy nyilvánosság előtt.

28 hozzászólás to “#me too”

 1. mesüge said

  Hát ezek bizony köztörvényes bűncselekmények! Tegyetek feljelentést!!!!

  • Fővárosi Főügyészség said

   Nem ajánlom hogy feljelentést tegyetek. Mióta a Károli díszes oktatója, a büdös Ibolya a Fővárosi Főügyészség vezetője, nemhogy a bűnözők után nem fog nyomozni, hanem egyenesen titeket fog üldözni!

   • Dark Tangent said

    FF-nek igaza van. Eszedbe ne jusson ezeket a maffiózókat följelenteni, mert a Károli büdös ibolyája a keresztapa. Inkább nyomjuk fel a netre a cuccot. Segítek nektek.

 2. bogárdi a 30 milliárdos júdás said

  Bogárdi is ott “szolgált” orbán megdicsőülésén.
  https://www.origo.hu/itthon/20190407-orban-viktor-reszt-vett-a-klapka-teri-reformatus-templom-felszentelesenek-halaado-unnepen.html

 3. Mostan zöld tintáról álmodom said

  A protekciós PhD-csaló Mészáros hatalmat kapott jobb sorsra érdemes hallgatók fölött a Kulcsárszabók jóvoltából. Mivel se szakmai tudása, se minőségérzéke nincs és a tetejébe még lusta is elolvasni a dolgozatokat, logikus, hogy a tinta színe alapján osztályoz. Maga vallotta be még pár évvel ezelőtt, hogy úgy ítélt – megint csak a Kulcsárszabók jóvoltából – ösztöndíjakat és egyéb díjakat a József Attila körben, hogy el se olvasta a pályázatokat. Valahogy mégis differenciálni kellett. Ha nincs jobb ötlete, akkor az alapján, melyik szín jön be neki tintában.

 4. károli jogi diplomát ad a rabló tiborcznak said

  A károli azzal dicsekszik, hogy bekerült a 10 “legnépszerűbb egyetem” közé.
  http://www.kre.hu/btk/index.php
  A népszerű a GAGYI szinonimája.
  Moslék, becstelen, tudatlan “tanárok” tanítanak ? drogos idiótákat, ez a károli.
  De mióta az ország veje, a rabló tiborcz is kapott itt egy jogi (?) diplomát (?), mindent megengednek maguknak.

 5. refis pénznyelők said

  Adóbevallás, a refik megint ordítoznak a pénzért.
  Mocskos tetvek, nemn elég az, amit az orbán küld nektek közpénzből a tiborcz diplomájáért?
  Ez a tehetségtelen senki színművész (???) béget lóvéért a refis reklámfilmen.
  http://www.reformatus.hu/mutat/16198/
  Szart nekik, nem lóvét!

 6. tiborcz a világhírű károlis gazember said

  Az EU-s ellenőrzés fel fogja tárni orbán vejének milliárdos lopását.
  https://index.hu/kulfold/eurologus/2019/04/09/rajtautesszeru_ellenorzest_tartott_az_eliosnal_az_europai_bizottsag/?fbclid=IwAR0TKuesTi-HPkqbchR4c_3TlGtrS0ocXESD13GSA4LOWe3Zo_IjXqW_ZFInőrök Tiborcz rablásainak nyomán.
  Kiváncsi vagyok, mit ér dr. Tiborcz jogi (?) diplomája, amit az ország leggagyibb szarabb egyetemén (?) szerzett, amit Balla térden állva nyújtott át neki.

 7. zsinati tolvajok said

  A zsinat ma 10-kor megkezdi aljas munkáját.
  Megint több lóvét akarnak az államtól MINDANNYIUNK PÉNZÉBŐL a mocskos üzelmeikhez.
  http://www.reformatus.hu/mutat/15922/

 8. Petrőczi a pöcegödör said

  A bugris proli trampli életében nem evett osztrigát, főzni se tud, azért jár lopni a szeretetvendégségekre, de most ide rondított valami orbitálisan ostobát egy francia könyvről
  Ő, a magyar bugris, szőröslábú idióta vén ribanc
  http://kantin.arnolfini.hu/2019/01/petroczi-eva-osztrigaoda/

 9. buli mia said

  Bulimiás olvasóink követelésére itt van egy mozgókép a ludvigról
  Sugárban hányni – ezt lehet tőle, ettől a gusztustalan, tehetségtelen, förtelmes féregtől.
  Csak erős lelkűeknek!
  http://heti.tv/2019/03/07/pirkadat-breuer-peterrel-petroczi-eva/

  • Petrőczi, hogy lopott nevén említsük – annyira unintelligens, hogy nem veszi észre, mennyire irtóznak, undorodnak tőle az értelmes és jó ízlésű emberek. Sajnálni kéne ezt a korcsot, de nem vagyok rá képes. Csak megvetést tudok érezni iránta.,

 10. zsinati tolvajok said

  A zsinatban megint szenteskedtek és dicsőítették az orbánt az Isten helyett.
  Új törvényeket hoztak a felső- és a közoktatás területén.
  A gagyi Károlinak megint több lóvét kérincsélnek a fideszhez maximálisan szervilis papok.
  http://www.reformatus.hu/mutat/bredes-nelkul-nem-lesz-novekedes/

 11. Pávatáncos said

 12. refis gazemberek said

  Elfogadtak egy új oktatási stratégiát a zsinaton.
  Megszüntették a múltfeltáró történészi bizottságot.
  Refikéimnek a múltja is olyan patyolattiszta, mint a jelene.
  Aztán kitüntették egymást és óbégattak isten dicsőségére.
  http://reformatus.hu/mutat/16215/

 13. orbán bűnbandája said

  Orbán megvédi a kereszténységet.
  Egy kicsit megreformálta. A NE LOPJ parancsolatot így módosította: ITT CSAK ÉN LOPHATOK MEG A CSALÁDOM.
  Mert családbarát évben vagyunk.
  https://hvg.hu/itthon/20190407_Gomperz_Viktor_evangeliuma?fbclid=IwAR3slK45Yi_EUNeBk_QsQRlcYrXUADaSerHZRInXlpkA36hInUaWbN_hcrA

 14. perpékné Papp Éva a reposzt legidiótább némbere said

  Értelmi fogyatékos idióták nyálaznak a reposzton.
  A némberek még köntösnél is bugrisabbak, mint pl. ez a liba.
  A svájciak kávéfogyasztásától a jézuskrisztusig.
  Az ilyen retkes büdöslábú görények a lelkészek a refiknél
  http://reposzt.hu/blog/perpekne-papp-eva/2019-04-12/tartalek-vagy-felesleg

 15. Petrőczi a közbotrány said

  Ludvig visszatért a blogjára.,
  Most egy új könyvéről pofázik, ebben a zsidó ősöket támasztja fel a gátlástalan tehetségtelen nőstény.
  Most zsidónak lenni a legjobb biznisz+
  http://petroczieva.blogspot.com/#!/2019/03/jazzy-hungaricum-2019-marcius-10.html

 16. Isván Seres said

  Még annyit tennék hozzá ehhez az ügyhöz, hogy másoktól is hallottam már ilyen- és ehhez hasonló dolgokat, amik az egyetemen történtek.

  Az is felháborító, hogy ugyanezen a szakon, van nem egy olyan oktató, aki az önéletrajzában feltünteti, hogy felsőfokú C1 szintű nyelvtudása van az adott keleti nyelvből, mivel korábban az oktató is elvégezte ennek az szaknak a BA képzését (tehát a diplomában szerepel is, hogy felsőfokon ismeri az adott nyelvet, annak ellenére, hogy a végzett hallgatók nagyon kevés százaléka beszéli azt alapfokon… ), ua. egyáltalán nem beszéli azt az ázsiai nyelvet… Mindenesetre egy tisztességes, magára valamit is adó ember, főleg egy egyetemen oktató tanár nem állítana valótlanságot önéletrajzában kivétel, ha nagyképű! Aztán ki tudja…

  Azt is hozzá szeretném tenni, hogy nem egy károlissal a mai napig tartom a kapcsolatot, és teszek fel “bizonyos szaftos kérdéseket”. Egyszerűen undorító, ami ebben az álkeresztény országban megy. Persze tudom én, hogy hazánkban jelenleg light-os diktatúra van, és a hallgatónak kuss a neve, jobb ha hallgat, különben ez történik, mint az említett fiatalemberrel.

  Egyelőre legyen elég ennyi.

  Továbbra is várom olyan hallgatók jelentkezését, akiket az elmúlt években bármilyen sérelem ért. Megbízható vagyok, mivel jogvédő vagyok, több alkalommal nyertem már pert az állammal szemben, illetve az alkotmánybíróságon diszkriminatív ügyben. Mindezt ügyvéd nélkül!
  Szabadidőm a hobbi, így került hozzám a károlis ügy is.

  • plus size diliház said

   Szerintem ő nagyon jó tagja lesz ennek a blogközösségnek. Jogvédő, pereskedő, felháborodó, diktatúrázó, álkeresztényező, és még szabadidővel is rendelkezik; kanpekina kóhosha wo suisen suru zo!

   • Egy dilis a diliházból said

    Ez sokmindent elmond rólad: aki felháborodik a felháborítón, védi saját és mások jogait, jogorvoslatot keres egy jogállamnak nem nevezhető autoriter kormányzàsú országban stb, az szerinted dilis. Lehet hogy így van. Te viszont egy szánalmas, gyáva kis megalkuvó vagy, aki simán elfogadja az elfogadhatatlant. Inkább legyünk “dilisek”, mint olyanok, mint te. Te nem is érdemekelsz màst, mint egy diktatúrát. Lubickolsz a boldogságtól a bilincseidben.

 17. székely attila a fideszcsahos said

  A mocskos pap most Bogárdinak nyal be csontig.
  Világos, nemcsak orbánnak kell, hanem a helyi gazembernek is.
  “Milyen jó ezt hallani” – mondja Székely Attila.
  Mi meg okádunk tőletek.
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2019-04-13/ebredesert-imadkozni

 18. ExHÖK said

  Ne felejtsük el a Nyelvészeti Tanszék korábbi vezetőjének, F. Ágotának is voltak érdekes vizsgáztatási módszerei. Ugyanakkor a xxx Bence nevű oktató (akadémikus) már nem tanít a Károlin. Én is hallottam róla történeteket HÖKösként, hogy emiatt dékáni megrovásban volt része..

 19. Vivi said

  Én, mint volt hallgató részben meg tudom erősíteni a Seres Úr által leírtakat, különösen azt a részt, ami az osztályozást, illetve a .Bencét illeti. Igaz, én már jó pár évvel ezelőtt végeztem (őszinte leszek, alig vártam, hogy megszabaduljak), véletlen találtam erre a blogra. Az igaz, hogy a képzés nyelvi része semmit sem ért (bár, ezt a felvin is leírták anno, az más, hogy sokan nem vettük észre 🙂 ki gondolta volna, hogy egy nyelvi szakon pont a nyelvet nem tanítják rendesen… pedig azzal még vihetné is valamire az ember… ilyen ez az új bolognai rendszer. Az állampénzén képezzünk külföldre!), semmit sem oktattak, ahogy az is, hogy volt jó néhány olyan diák, akikkel mindig kivételeztek (osztályzás, ki mehet el mindenféle következmények nélkül egy előadásról!). Valóban bosszantó volt, hogy jó néhány tantárgyat nem tudott az ember időben felvenni a teremkapacitás miatt… de valakit, egy a már fent is említett indokkal csak úgy kidobni az óráról szerintem egyszerűen undorító! Pláne egy ilyen nívótlan, haszontalan képzésről.

  Több évfolyamtárssal a mai napig tartom a kapcsolatot, ha bárki is azt hiszi, hogy sokukból fordító/tolmács lett, akkor nagyon el van tévedve. Kapásból tudnék legalább 10-15 olyan embert mondani, akik vagy szobalányok lettek külföldön, vagy bébiszitterek, de akad olyan is, aki karriert vállalt egy futárcégnél, vagy rakodó lett egy áruházban :”D. Már megérte tanulni 😀 Ez az egész szak egy vicc úgy, ahogy van. Nem szól másról, mint arról, hogy lehet tehetségtelen balfékeknek munkát adni “egyetemen”, hogy lehet a diákokat lehúzni. Már 300 ezer ft/félév a tandíj. De bőven lesz olyan fel nem világosított jelentkező, annak a reményében megy a KRE-re tanulni, hogy majd fordító/tolmács lesz (“sok tolmács kell az országnak”), és simán be is húzzák a csőbe, majd fizethet, mint a katonatiszt egy olyan képzésért, ami ráadásul semmit sem ér! Semmi érdemi, használható tudást nem adnak át, és ugyanez igaz a mesterképzésükre is… Komolyan mondom, a szakos tárgyakból ha át akarsz menni, elég csak hátul ülni… az államvizsgákról meg ne is beszéljünk.

  Szerintem egy iskolában nem azt kellene hallgatni, hogy a tanárok panaszkodnak a fizetésüket illetően, hanem normálisan kellene tanítani. Valamint figyelembe kellene azokat is venni, akik egyetem mellett dolgoznak, és adójukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy pár ilyen flúgos, beképzelt balfék tanárnak legyen állása. És valóban, akikről tudják, vagy sejtik, hogy vidéki, azokat emberszámba sem veszik. (persze az, hogy mekkora kárt okoznak annak a illetőnek később, az nem számít.). Igaza volt az egyik kommentelőnek (egy másik cikknél) aki azt írta, hogy “kereszténynek hazudozott egyetemeinken megy a nemzettudat leépítése, az általános emberi nívó megsemmisítése”.

  Az államnak át kellene gondolnia, hogy milyen szakokat támogat az adófizetők pénzéből, véleményem szerint néhány egyetemtől mindenféle állami támogatást meg kellene vonni. Bár, erre nem sok esélyt látok. Az egyetemek vezetőit a kormány nevezi ki, a MAB-ot kilóra megvették, most az akadémiát fogják szétverni… azt majd feltöltik flúgos, tehetségtelen, semmire sem jó, agyilag defektes “tanárokkal” akiktől mást sem lehet majd hallani órán, mint azt, hogy mennyire nem szeretik/becsülik meg őket… Bár ők, akiknek pontosan az lenne a feladata, hogy értelmes embereket adjanak a társadalomnak, nagy ívből sz.rnak az egészre.

 20. zimmezum said

  Nagyon érdekes volt, amit írtál. Úgy tűnik, a helyzet még annáé is rémesebb, mint ahogy gondoltuk.

  • Vivi said

   Nézd, én nem értek a politikához, mert attól egyenesen undorodom, ahogy a jelenlegi kormányunktól is, mely bűzlik a besúgóktól, múltrendszerbéli ügynököktől. Kik is irányítják ma az országot? Volt e egyáltalán rendszerváltás? Szerintem azt mindenki tudja, hogy a Károlit jobban nyomja a kormány pénzzel, mint a többi budapesti egyetemet együttvéve. (pedig a KRE-n érdemi munka egyáltalán nem folyik) (gondolom te is hallottad azt a hírt, miszerint az ELTÉ-ről közel 70 oktatót bocsátottak el…) Pedig az ELTE-t nem lehet összehasonlítani egy Károlival, nem is érdemes.

   A károlin még az önköltséges hallgatók tandíját is elengedik, ha első helyen jelölték meg az egyetemet, azaz letették az esküt, hűséged fogadtak :”D.

   Mindenesetre, jó azt látni, hogy vannak olyanok, akik szeretnének harcolni a sötétséggel szemben. Csak így tovább 🙂 Jó tudni, hogy nem csak ezen a fórumon lehet érdekességeket olvasni. Az fiatalember meg ne legyen szomorú, érdemi dologból nem maradt ki. Egy jobb okj többet ér, mint a legtöbb diploma. Tudom, mert én is csináltam kettőt, és az egyikkel kaptam is munkát, és nem a minimálbért keresem, mint a legtöbb egyetemi tanár 😀

 21. régi kolléga said

  Nagyon tanulságos. Sok mindent megmagyaráz. Köszönjük.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: