Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Balla, the Liar (A hazudós paprektor)

Posted by jhnnsclvn - április 28, 2019

Szerző: Adalékok a Jogállamisághoz

Dr. Kulisity Mária bírónő beszerezte a Szabó András – Mészáros Márton féle bűnügyi iratokat, és lebuktatta a tárgyalásokat végighazudozó Balla Pétert. Az álszent pap minden szemetet összelapátolt a rendkívüli felmondásban, de ezek természetszerűleg kívül estek a rendkívüli felmondás kötelező formai elemét képező 15 napos szubjektív határidőn, hiszen a betegség alatti távollét során senki nem követhet el semmit. Ezért Balla hamis bizonyítékokat állíttatott elő, hogy Hima Professzornak a betegállománya alatt felmondhasson.

Az egyiket épp Kulcsár-Szabó Ernő bandája szolgáltatta, egészen konkrétan a vén maffiózó menye, Kulcsár-Szabó (vagy Hansági? – nevét se tudja) Ágnes, a másikat pedig az egyik Kulcsár-Szabó csicska, Bednanics Gábor . Ezek ketten közösen írtak egy levelet 2010. szeptember 9-én Ballának, amelyben tájékoztatták az addig állítólag mit sem sejtő szenteskedő papot, hogy Mészáros PhD-csalása miatt büntetőeljárás folyik a Károli ellen, olyannyira, hogy a “köztiszteletben álló” egri bandatagot, Bednanicsot, aki opponensként falazott a nemlétező disszertációhoz, ki is hallgatta a rendőrség. Csakhogy Kulisity Mária bírónő kiderítette, hogy a BRFK már csaknem fél évvel a rendkívüli felmondás előtt levélben értesítette Ballát a folyamatban lévő büntetőeljárásról, így ez semmiképpen sem lehetett rendkívüli felmondási ok. A BRFK kérdéseiből egyébként napnál világosabban kiderül a csalás ténye: pl. a házi védést egy hónappal visszadátumozták, de az azon készült jelenléti ívet elfelejtették, így már abból is látszik, hogy a házi vita egy nappal az éles védés előtt volt, pedig egy hónappal előtte is szabálytalan lett volna!

A BRFK Ballát szükség esetén további belső vizsgálatra szólította fel, ő azonban e helyett meghatalmazást adott dr. Hock Gyula ügyvédnek, akit lényegben azzal bízott meg, hogy tagadjon le mindent, és a püspökrokonok bűntettét (Mészáros Balla rokona, Szabó András pedig bogárdi Szabó püspöké) kenje rá a folyamatból Szabó András és a Kulcsár-Szabó-banda által akkor már teljesen kizárt Hima Professzorra.

Az alábbi dokumentumokból világosan kiderül, hogy Balla Péter nem 2010. szeptember 9-én és nem a Kulcsár-Szabó meny (mellesleg rendkívül alázatos és tövig benyaló) leveléből értesült a sógor elleni büntetőeljárásról, hanem már hónapokkal korábban, tehát Balla hazudott a felmondásban és a bíróság előtt is.

A Ballát lebuktató bírónőtől valakik elvették az ügyet. A végzésben kitűzött 2012. április 12-i időpontban nem került sor tárgyalásra, és dr. Kulisity Máriát sem engedték többé az ügy közelébe. Persze, nemcsak azért, mert Ballát hazugságon kapta, hanem főleg azért, mert bizonyítékokat követelt a Károlitól: a Hima lakásán titokban használt kandi-kamerát bevizsgálás céljából és a felvételeket készítő tanúkat!

Forrás

64 hozzászólás to “Balla, the Liar (A hazudós paprektor)”

 1. károlis sátánok said

  A mocskos károli eljárásmódja: megrágalmazza, befeketíti, halálba kergeti azokat a tisztességes embereket, akiket megtévesztette a REFORMÁTUS jelző.
  Tenke is így járt el, Raffay és Balla is.

  • szabó és petrőczi a két károlis dúvad said

   Ne felejtsük el Szilágyi Ferencet, az egyetem első bölcsészdékánját, akit Szabó András és Petrőczi puccsolt meg és kergetett a halálba.
   Szabónak még volt pofája elmenni Szilágyi temetésére is.
   Nem félt, hogy a halott kinyúlik a sírból és lerántja magával oda a gyilkosát, Szabót.

   • anonymanalyst said

    És még hányat kergettek halálba, betegségbe, őrületbe, nyomorba! Hànynak törték derékba a karrierjét!

   • régi kolléga said

    Szabó még 1998-ban megszervezte az igazán református Erdélyi István és Huszár Ágnes kiurúgását is. Attól sem riadt vissza, hogy HAMIS TANÚVALLOMÁST TEGYEN ELLENÜK. A Huszár ellen tett hazug tanúvallomása fenn van a neten, olvasható, micsoda mocsklos gazember ez a Szabó.

  • balla Hegedűsék árulója said

   Balla különös aljassága abban nyilvánul meg, hogy egyszerre csapja be a Hegedűs családot, amely befogadta, és amely nélkül semmi se lenne ez a trágyaszagú rfetkes proli és a Moindenhatót, akiben nem hisz. Aljas, mocskos tetteinek háta mögött balla megátalkodott ATEIZMUSA áll.

 2. aranyoss a rágalmazó gazember said

  Iván Géza kivételesen értelmes posztot írt arró, hogy orbán nagyhatalmak közti harcok gyújtópontjába hozta az országot a kínaiakkal való barátkozással és az orosz kémbank Budapesti telepítésével.
  De szól Aranyossi, a vén demenciás genny, hogy nem ez a baj, hanem az újmarxisták előretörése
  http://reposzt.hu/comment/9165#comment-9165

 3. németh az auschwitzon viccelődő celli pap said

  Némethnek nem jut eszébe egyetlen zsidóvicc se, ezért most saját magát hasonlítja Arany Jánoshoz.
  Az ő segg fejével úgy gondolja, ez így oké, ő, aki minden vasárnap “alkot” a szószéken.
  Le kéne onnan rúgni, te parazita, gyalázatos tolvaj, te orbánhitű mocskos tetű!.
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2019-04-30/arany-alma-arany-tanyeron

 4. Kiugrott pap said

  A spiritiszta bölcsföldi grill partyt szervez a tiszteletes ifjúságnak, a kollégium felgyújtásának emlékére. Lehet jönni az ételhordókkal és a nylon szatyrokkal.

  • Malaclopó said

   A Szabó-Ludvig házaspár biztosan ott lesz. Ingyenkajára úgy gyűlnek ezek a dögkeselyűk, mint vérszagra az éji vad. Ludvig felveszi a malaclopó köpenyét. Az alatt jól elférnek az ételhordók és a nylonszatyrok

 5. soós a fideszbérenc pap said

  Soós, a baromállat pap megvédi Einsteint egy gimnazista ökörségétől.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-05-01/einstein-egy-senki-volt
  Soós, te tényleg egy senki vagy, egy orbán fenekébe bújt mocskos senki.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-05-01/einstein-egy-senki-volt

 6. szabó meggyilkolja Briszeiszt said

  Ritoókék sokáig gyászolták imádott cicájukat, Cirmikét, akit az aljas szabó MEGGYILKOLT. Ritoókék segítették hozzá a panelproli szabóékat, hogy erzsébeti büdös lukból a Belvárosba költözzenek. Fillérekért vásárolták meg a Mátyás u. 20. első emeletén levő 140 négyzetméteres nagypolgári lakást, amit INGYEN RENDEZTEK BE A REFORMÁTUS HAGYATÉKI raktárból zabrált kincseket érő bűtorokkal, kristálycsillárokkal és perzsaszőnyegekkel.
  Petrőczi akkor még reformátusnak hazudta magát és rengeteg olajképre is rátette az enyves kezét.
  Ezekről azt hazudta a Nők lapja újságírójának, hogy az ő ARISZTOKRATA (!!!!) őseit. ábrázolja.
  Ritoókék nagyon megbánták, hogy ezeket a mocskokat behozták a házukba.
  De az igazi bűntény az volt, mikor SZABÓ MEGGYILKOLTA A CICÁJUKAT, CIRMIKÉT.
  Sokáig siratták, de most úgy döntöttek a professzor új Homérosz könyvének alkalmából, hogy befogadnak egy új cicát.
  Gyönyörű sziámi cica, Briszeisznek nevezték el. Ővele kezdődött az Iliász.
  A mocskos szabó már tervezi Briszeisz meggyilkolását.

 7. A Károli aljas jogi machinációinak áldozatai said

  Magyar ügyvéd felháborodik azon, hogy a bírói kar nem szólal fel, nem tanusít semmiféle ellenállást Kövér bírói függetlenséget korlátozó szavaival szemben.
  Mi nem csodálkozunk. Mi láttunk már hitvány bírákat, akiket a károli megfizetett és az IGAZSÁG ELLEN DÖNTÖTTEK.
  https://magyarugyved.blog.hu/2019/05/01/ez_sulyos_kover_a_biroi_fuggetlenseget_vonta_ketsegbe_de_a_szakma_hallgat?fbclid=IwAR0ZhLf0ora8wRujPjeezcvy25lSp9ngSwlM3C9gJgssWpTqdSSBrc3axjY

  • Emlékszünk arra, hogy Balla, a becstelen rektor Hima professzor asszony lakásába beküldte a Földi-féle spicli iroda becstelen képviselőit. És mit tett az akkor még független (???) bíróság? Nem talált benne semmi büntetendőt!

   • Adalékok a Jogállamisághoz said

    Az még hagyján, hogy a magántitoksértésben nem talált büntetendőt. De abban sem, hogy a Károli meghamisította a felvételen a dátumokat, egy évvel korábbra visszadátumozta, hogy még munkaviszonyra essen. A bíróság nem firtatta, hol vannak az eredeti felvételek, hol van a felvevőeszköz, hol vannak a készítők. A másolt, vágott, agyonmanipulált felvételeket befogadta, majd átjátszotta a károlis Ibolyának, aki eltüntette azokat. Majd az eltüntetett álbizonyítékokra hirdetett ítéletet. És mindez még a “független” korszakban. Vagyis, nem változott semmi, csak szentesítik a korábbi gyakorlatot.

 8. petrőczi az aljas csaló said

  A zsidó petrőczi, aki reformátusnak hazudja magát, ha tőlünk akar lopni.
  Rohadj meg, ludvig, és tűnj el, amíg szépenj kérünk!
  http://kantin.arnolfini.hu/2019/01/petroczi-eva-osztrigaoda/

 9. én őt dicsérem csak said

  A munka ünnepén emlékezzünk meg Ludvig (lopott nevén: Petrőczi) életművéről.
  Ő SOHA NEM DOLGOZOTT TISZTESSÉGESEN.
  Kora ifjúságától kezdve a becstelenségével szerzett meg mindent, amit akart. Széttepte a két szőrös combját és kapott jegyet az egyetemen – azért a magyar szakot leadta, mert annyit még ő se bírt qrválkodni.
  Intrikált, lopott, fosta a szót, ebből áll az egész mocskos élete.
  Sírba kergette Szilágyi Ferencet, megrágalmazta azokat a tisztességes, református embereket, akiket a balsorsuk a Károlira sodort.
  Lop, hazudik, és dönti a világra az ordenáré giccses szemetet.

 10. theologa said

  Bogárdinak rohadt kellemetlen a sógornő. Eddig Ludvig a qrválkodásával meg a lopkodásával szerzett nehéz perceket neki, de most, hogy BEZSIDULT, még rosszabb a helyzet.
  A Böszörményi úti presbiterek már feltettek néhány kellemetlen kérdést a főpásztornak.
  Hogy mér kellett ennyire ajnározni azt, aki nem is kálomista, csak egy hazug biboldó.

  • petrőczi zsidógiccsben utazik said

   Ludvig már járt a Síp utca 11-ben, de onnan elhajtották.
   Ha a BZSH-nak nem kellek, gondolta a sárló kanca erkölcsével rendelkező vén tehén, megyek a Chabadhoz.
   Elment Köves Slomóhoz, és mindjárt vitt is neki egy verset.
   A vers címe: “Testvérem, Slomó”.
   Ekkora röhögést még nem hallottak lubavicsi körökben.

 11. egy igazi református said

  Vannak tisztességes emberek, jó oktatók is a Károlin.
  Egyiküket most jogosan kitüntették.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/1163-droth-julia-brassai-samuel-dijat-kapott.html
  Kár, hogy a többséget nem ők teszik ki.

  • farizea said

   nem igaz, ő az igazi református! Soha nem akart karriert, mindig menekült a dékánság elől. Egyedül a szeretet és az egyeneség vezette minden lépését. Jó, hogy létezik még ilyen közösség!

   http://www.kre.hu/btk/index.php/1165-a-karolin-kozossegben-gondolkodunk.html?fbclid=IwAR2rC2mznAYP-q7gwUldLPQ7sEE7R1sHZ9EmAJQbk9xyOHuixDEJyDdpR_8

   • Ferinari Kunigunda said

    A Tepsi egy buta liba, aki nagyon akarta a dékánságot. A pozíció meghozta neki a tudományos teljesítmény látszatát. Csak a pozíciója matt jelentek meg a primitív könyvei, csak a pozíciója miatt és egyházi protekcióval habilitálhatott. Petrőczi Évát leszóljátok, pedig ő sokkal nagyobb tudós, mint a Tepsi. Csak jól helyezkedett és Bölcskei szeretője volt. (Ki nem?) Most játssza a jámbor keresztyént, pedig egy nagy “kuruc”. Nem a Petrőczi, hanem a Tepsi a ribi.

   • Büfészak said

    “Százhatvannyolc kar közül a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Kara a harmadik legnépszerűbb a felvételi jelentkezések számadatai alapján.”
    Na nem a Tepsi által kenetteljesen előadott zagyvaságok miatt, hanem mert ez az egyetlen gagyi egyetem a magyar főváros belvárosában. A bulinegyedben drogozva lehet munka és tanulás nélkül diplomához jutni…

   • Sepsi védelmében said

    Sepsi Enikőnek elévülhetetlen érdemei vannak a Szabó-Petrőczi hiénaházaspár megfékezésében. Szabót kiebrudalta a dékánságból, Petrőczit az első alkalommal lapátra tette, és a Kulcsár-Szabókat is kiszorította a hatalomból. Őt nem tudta ez a banda se lekenyerezni, se megzsarolni. A MENYt nemcsak a dékánhelyettességről, hanem még a tanszékvezetésről is leváltotta, és a saját franciás barátait, Papp Ágnest és Horváth Csabát ültette a helyükbe. Ezt mindenképp a javára kell írni!

   • KSZE workshop said

    Még hogy Tepsit nem tudta a vén maffiózó megzsarolni? Ugyan már! Ha nem fekszik le ennek a bandának, nem is habilitálhatott volna. Arra a nulla tudományos teljesítményre? Soha nem ment volna át, ha nem paktál le velük!

 12. antilop felesége said

  Itt van a lopós Tóni felesége, csupa műmell, műszempilla, hajhosszabbítás ringyó
  https://kepek.444.hu/2019/04/28/az-mti-nek-sikerult-lencsevegre-kapnia-a-miss-world-hungary-licenctulajdonosat?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

 13. iván géza az értelmi fogyatékos fideszes said

  Mér ugat bele ez a seggfejű pap más országok belügyeibe?
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2019-05-06/dac

 14. szegedi halászlé said

  Szegeden is kitört a gyalázat.
  Vajon ki jelentette fel a szegedi Szabót, akit a püspök Botka ellen akart indítani?
  https://24.hu/belfold/2019/05/03/feljelentettek-a-volt-szegedi-rektort-akit-a-puspok-botka-kihivojanak-szant/?fbclid=IwAR0TxYMQ-R6LRoMDX08O9fhP7s9n48nU25XZJmmVgWQOws7hvGRt015ki24

  • Szegedi Kolléga said

   De fel ám. És fel fognak többeket is. Végre elindult valami. Páljóska volt főnöke és haverja is ég mint a rongy. 🙂

   • Poltpéteri Ügyészség said

    Ne örülj korán. Ezt is elsikálják, mint Mészáros MarciPista és Kulcsár-Szabó-Hansági szegedi PhD csalását.

   • Szegedi Maffia said

    Remélem egyszer annak a mocsok Jakab Évának is elkapják a varkocsát vagy inkább a parókáját, aki minden Páljóska-disznósághoz falazott.

   • Veszprémi tanár said

    Igen, elindult valami. Remélem, Veszprémben is feljelentik a Navracsics Juditot, aki az öcsikéjét csempészte be dékánként a Pannon Egyetemre.
    Miután a szar doktori iskoláját akkreditáltattaa a MAB “Csilicsala bácsijának”, a károlis gazember szabó andrásnak a segítségével.

   • Igen, gazember segít gazembernek. Nem ingyen persze. Közpénzért. Amit tőlünk loptak el.
    A tanulság az is, hogy politikus nem vész el, hanem professzorrá alakul.
    A fidesz, a nővére, meg aí pokolra való szabó andrás segítségével.

 15. refi idióták said

  A református nőszövetség újra elnökéül választotta ezt a p. zitát, a hájas szervilis tökfej némbert.
  Nincs különb nő a refik között,
  Ludvigot ne említsétek, ő BEZSIDULT.
  Igaz, hogy a zsidók pont úgy okádnak tőle, mint más értelmes ember.
  Nekünk meg maradt ez a p.
  http://www.reformatus.hu/mutat/16273/

 16. szegedi halászlé said

  Valami nagyon bűzik a szegedi egyetem új rektora körül.
  https://444.hu/2019/05/07/bayer-zsolttal-lep-fel-egy-migransozo-kampanyesemenyen-a-szegedi-egyetem-rektora?fbclid=IwAR22mBethbAQbmpnCR5WsPplA-rD6nc5sgnidhpJbrBzbwipD0Ku-ul08dM

 17. […] Balla, the Liar (A hazudós paprektor) […]

 18. […] felvételeket felhasználva kirúgta őket az egyetemről. Az így generált munkaügyi pereket önkéntes hamis tanúként végighazudta. A patkányképű és -lelkű Ballának blogunk méltó emlékművet állít, folytatjuk dicstelen […]

 19. balla a képmutató gazember said

  Balla most hátralép, de NEM TŰNIK EL A NYILVÁNOSSÁGBÓL.
  Figyelünk, Balla, követjük a mocsokságaidat és lesújtunk rád, ha itt az ideje.

  • a ráday felgyújtói ellopják az adományokat is said

   Gyűjtik a lóvét a Ráday újjáépítésére.
   A kollégiumot maguk gyújtották fel.
   Most viszont az adományokat fosztogatják.
   Balla a gazember továbbra is aktív!

 20. iván géza az értelmi fogyatékos fideszes said

  Iván Géza, a primitív papocska most megint benyal a fidesznek a keresztény értékek kapcsán.
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2019-05-27/milyen-ertekek-milyen-erdekek

 21. németh az auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh lelkésznek nem jut eszébe zsidóvicc, most szépelegve verseket idéz.
  Ki a fene hiszi el rólad, te büdöslábú tuskó, hogy értelmiségi vagy?
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2019-05-28/kavicsok

 22. A gyehenna lángja said

  Erdő bíboros megáldott egy mozdonyt.
  Most szent a mozdony?
  Vagy csak a gyehenna lángja csap ki belőle?
  https://444.hu/2019/05/28/erdo-peter-megaldott-egy-mozdonyt
  Bölcskei megáldotta az erszényét meg a ..ét
  Most azok is szentek?

 23. orbán isten parancsolatai said

  Orbán nem megy el a csíksomlyói búcsúra, pedig előtte bőkezűen támogatta közpénzből.
  https://444.hu/2019/05/29/orban-nem-megy-el-ferenc-papa-csiksomlyoi-szentmisejere?fbclid=IwAR1kXCuC1K_bjfewY5IsUVY8pyCIGrzixoIydSZpssq7sNvc0ntFqCvLBXY
  A mi orbánunknak semmi sem drága, bőven szórja a MI PÉNZÜNKET mexikói templomoknak, erdélyi focistáknak, és legfőképpen aranyesőt szór a családjára, ahogy kis Grófo is megénekelte.
  Most meg duzzug, mert a pápa szerint a befogadás keresztényi kötelesség., Valami Máté vagy Márk nevű nímandokra utaélgat ez a szerencsétlen pápa, aki még azt se tudja, hogy I (Szent) Orbán azóta gyökeresen megreformálta a szentírást, beleírta pl. Tiborcz apostolt és (Mészáros) Lőrinc pátriárchát is.
  Meg azt is, hogy IDE A LÓVÉT!
  Ez ornán kereszténységének (HA-HA-HA) summázata.

 24. Petrőczi a pöcegödör said

  Az undorító, tehetségtelen vénqrva most zsidóbizniszben utazik.
  Aki látni és hallani akarja a vén aljas hülye vakogását, az elmehet június 11-én a Horánszky 20-ba.
  https://parbeszedhaza.hu/esemeny/a-parbeszed-konyve-petroczi-eva-csaladregenyenek-bemutatoja?fbclid=IwAR3dxCl_7P95jHge7uizQyMRsNmgHfSLetdbS_psXQw455vvvxAi7H-E0q

  • petrőczi a fehérmájú said

   Várjuk kedves bulimiás olvasóinkat.
   Okádják le a jóüzsef attila díjas giccskirálynőt.

  • Petrőczi/Ludvig tehetségtelen. Erről nem tehet, így született.
   Arról viszont igen, hogy RÁGALMAZZA A KOLLÉGÁIT, HAZUDIK.
   Szilágyi Ferenc halálát a férjével Szabó Andrással együtt ő okozta.
   Hosszú az a névsor, akiknek ártott, akiket megrágalmazott, akiknek szörnyű halálában, öngyilkosságában kiváltó szerepet játszott.
   Ehhez képest apróbb jelentőségű, hogy kleptomániás – félig kifosztotta a Ráday Könyvtárt.
   Grafomániás – irtózatosan színvonaltalan firkálmányaival nem tud bejutni sehova, ezért aztán saját “könyveivel” árasztja el a piacot.
   Petrőczi írásainak olvasása MARADANDÓ KÁROKAT OKOZ.
   Szexmániásként csábítgatta a hallgatókat, még attól sem riadt vissza, hogy károlis oktatóként a férfi hallgatók nemiszervét simogassa.
   Petrőczi becstelen, aljas, sátáni.

 25. szabó andrás az aljas károlis bűnöző said

  És egy kép a GYILKOS SZABÓ ANDRÁSRÓL
  Hogy el ne feledkezzünk a tolvaj hamistanúzó gazemberről, a MAB CSILICSALA BÁCSIjáról!
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Szab%C3%B3_Andr%C3%A1s_(irodalomt%C3%B6rt%C3%A9n%C3%A9sz)

 26. soós a fideszbérenc pap said

  Soós a zöldeket gyalázza, a fidesz propagandáját tolja
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-06-05/elektromos-auto-kornyezetvedelmi-illuzioja

  • reposztos ateista fideszlakájok said

   Kodácsy Tamás, a környezetvédő szervezet elnöke kikérte magának, hogy a balfék Soós gúnyolódjon a környezetvédőkön.
   Soós behúzta fülét-farkát, azt röfögte, ő csak a teremtett világért aggódik.
   Aztán megszólalt a refi állatkert legnagyobb barma, az aranyos bácsi és azt vakogta, hogy a környezetvédelem olyan, mint a görögdinnye, kívül zöld, belül vörös.
   http://reposzt.hu/comment/9195#comment-9195

 27. fideszes igazság said

  A bíróságot tökéletesen lezüllesztette szájerné
  https://magyarhang.org/publicisztika/2019/06/04/alkotmanyos-krizis-jelei/?fbclid=IwAR1COMTjSnO9yU_eyCF0wfMUnXr4f3iDmHG0srArCjxDHIGM8Cp2jY8MHx4

 28. A gyehenna lángja said

  A kormány nehezíti az adatokhoz való hozzáférést, hogy ne lássuk, mennyit lop dr. tiborcz meg a gázos Lölő.
  https://24.hu/belfold/2019/06/05/kormany-ner-cegadat-titkositas-meszaros-orban-tiborcz/?fbclid=IwAR2j8LpHx3Goh1uWhguXrd3p1c7TUV17ybXpiDmTmBV_QIhhkXN7cO3SVpo

 29. Szolnok Helps said

  Figyelem, megtaláltam a törölt posztot, amit most mindenki keres:
  https://wordpress.com/view/reformatusoklapja.wordpress.com

 30. károlis sátánok said

  A Károli két egyetemi lelkészt keres, egy férfit és egy nőt. Persze a férfi lenne a főnök, a nő feladata az ő segítése lenne, valamint a “lelki élet” – bármit is jelentsen is ez – szervezése.
  Úgy látszik, nem tolonganak a lelkészek a Károlira.
  Nagyon jól emlékszünk még a kitűnő Kodácsyra, akit Balla két mocskos lábával egyenesen az utcára rúgott.
  http://www.reformatus.hu/mutat/egyetemi-lelkeszeket-keres-a-karoli/

  • Komáromi Csipkés György said

   Nem gondoljátok, hogy szeptember 1-től jobb lesz a helyzet, amikor Zsengellér veszi át a rektori pozíciót?

   • zsengellér, a gyáva said

    Zsengellér alapjában véve rendes ember, jó teológus, de befolyásolható, sőt, éles helyzetben gyáva.
    Bogárdi Szabó felmossa vele a pádimentumot.

 31. köntös, az alkoholista orbánbérenc rohadék said

  Köntös feltárja az egyház titkát.
  Orbán vlagában van a vulág tengelye.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2019-06-08/az-egyhaz-titka

 32. pornóban utaznak a fideszes kiskirályok said

  A legkeresztényebb orbán legmocskosabb bűnözőtársai pornóban is utaznak.
  https://24.hu/belfold/2018/04/12/szexoldal-kartell-garancsi-istvan-hernadi-zsolt-orban-viktor/?fbclid=IwAR1n61LBoGDhj8r17nXX7CeTYwxaY9p5oCWx8oHUrHnK0V6601ZQNSPBQ0c

 33. trócsányi megy a lecsóba said

  A károlis Trócsányi nem lesz Navracsics utódja!
  https://hirklikk.hu/kozelet/trocsanyi-laszlo-nem-lesz-az-europai-bizottsag-tagja/351316?fbclid=IwAR1rvhuNuaiJsneA_9LEJIaHrEWjSGO8Th9Hzou6XsodKtKUKx5FBxXaKGs

 34. petrőczi a fehérmájú said

  Puzsér Robi elárulta furcsa viselkedésének okát.
  Károlis korában megerőszakolta a Petrőczi Éva.
  Ez iszonyatos törést okozott szegény Robi lelkében.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: