Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Two Options: Election in Kecskemét (Két választás Kecskeméten)

Posted by jhnnsclvn - június 3, 2019

Szerző: Mixát Kálmán

A posztot Mikszáth Kálmán Két választás Magyarországon című műve és egy aktuális kisvárosi rektorválasztás ihlethette. Erre a címen kívül a nickből következtetünk, mely utalás lehet a fikció és a leírt esemény között érzett párhuzamra. – A Szerkesztőség

Kecskemét rektort választ. Két jelöltjük van: FT és WZ. Megnéztük a jelöltek tudományos teljesítményét az Országos Doktori Tanács honlapján.

FT nevére 0 találatot kaptunk: https://doktori.hu/index.php?menuid=122&lang=HU . Egyetlen doktori iskolában sem oktat, nem vezet semmilyen témát, nem szerepel az ODT nyilvántartásában, valószínűleg azt se tudja, mi az az ODT. Sosem tanított egyetemen, két évtizedes felsőoktatási tapasztalata kizárólag a Szolnoki Főiskolát jelenti. Hallgatóként sem ismerhette meg az egyetem intézményét, mert a jászberényi tanítóképzőn végzett. Kiegészítő egyetemi diplomáját levelezőn szerezte, mely alig pár kontaktórát jelentett, azt is hétvégenként, amikor az egyetemeken nincs senki. Oktatóként nem szerezhetett egyetemi tapasztalatot, sőt, hallgatóként sem szívhatta be az alma mater levegőjét.

WZ PhD védése szerepel az ODT nyilvántartásában. 2014. 03. 27-én védett a BME Kandó Kálmán doktori iskolájában Lovas Antal vezetésével: https://doktori.hu/index.php?menuid=122&lang=HU

Jelenleg két egyetem három doktori iskolájában oktat, a BME Kandó Kálmán és a ME Sályi István és Kerpely Antal doktori iskoláiban. Bár egy tízessel fiatalabb lehet a másik jelöltnél, máris 7 témavezetéssel bízták meg, egyik témavezetettje abszolutóriumot is szerzett: https://doktori.hu/index.php?menuid=192&lang=HU&sz_ID=20872

Publikációi jelentős hazai és külföldi szakmai folyóiratokban és szakkönyvekben jelentek meg, zömmel angol nyelven. Nemcsak hazai, hanem nemzetközi vonatkozásban is jelentős tudományos munkássága van.

FT idegen nyelveket nem beszél, idegen nyelvű publikációi sincsenek, kivéve egyet, amit a Szolnoki Főiskola fordíttatott le neki. By the way: FT a Szolnoki Főiskola integrációjával került Kecskemétre, tehát ő eredetileg szolnoki. Ő inkább a reprezentálásban és kapcsolatépítésben illetve -ápolásban jeleskedik, mint a tudományban. – A Szerkesztőség)

A Neumann János Egyetem szenátusa hamarosan dönt arról, melyik utat választja. Megmarad egyetemmé átkeresztelt főiskolának, vagy megpróbál valódi egyetemmé válni egy arra alkalmas, egyetemi oktatásban tapasztalt, kiemelkedő hazai és nemzetközi munkásságú vezetővel.

 

Kapcsolódó képek, melyeket a Szerkesztőség illesztett a fenti poszthoz:

 

a “hülyevénkurvázó” szolnoki polgármester és egyik megszólítottja

szalaghúzás

 

szalagavatás

szalagvágás

szalagtartás

újabb avatás

 

(Kommentár a képekhez innen törölve, áthelyezve ide – a Szerkesztőség)

 

25 hozzászólás to “Two Options: Election in Kecskemét (Két választás Kecskeméten)”

 1. zimmezum said

  Eddig sajnáltam a szolnokiakat, hogy a Matolcsy-Palkovics-fée kecskeméti banda tönkretette a főiskolájukat. Aztán kiderül, hogy a főgonosz maga is a szolnoki fészekből repült át Kecskemétre.

  • Hülyevénf@sz said

   Nem rossz ember a Szalai Feri csak nagyon buta. Butább mint a lehülyevénkurvázott vènasszonyok. Nem is tudom mèr nézi le őket😀

 2. tudományos kutató said

  Pártunk és kormányunk tarvágást csinál a tudományban.
  A legújabb áldozat a Természettudományi Múzeum.
  Leküldik őket Debrecenbe.
  Hogy nem mennek a múzeológusok???
  Ki nem szarja le – mondja a fidesz.
  https://hvg.hu/itthon/20190604_Termeszettudomanyi_Muzeum_koltozes_debrecen?fbclid=IwAR2lNDXahna0cr2pPjnCO5BuGyRq3_4Iv0rHnryMUTiu_nDFbI0UQPKi2-U

 3. mesüge said

  Az OSZK állományát pedig elhelyezték a Kilián laktanya vizesedő falú volt istállóiban.
  https://www.es.hu/cikk/2019-05-24/huszar-agnes/szecskaba-vagva.html

 4. németh az auschwitzon viccelődő celli pap said

  Némethtamásnak nem jutott eszébe zsidóvicc, most a bankokról röfög a fideszes gazember
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2019-06-03/erzelmi-bank-pro-es-kontra

 5. Promis Champion said

  A hordószónok amúgy egy igérgető bajnok is, annak ellenére hogy még soha egyetlen igéretét se tartotta be. Ennek ellenére vannak hülyék akik még hisznek neki.

  • Piros Piros Piros said

   Azért van olyan ígéret, amit teljesített. Nem mintha akarta volna, csak véletlenül. Amikor a rektor asszony és a kancellár asszony életrehalálra összevesztek, mindegyiknek megígérte, hogy kicsinálja a másikat. A rektor asszony győzött, így a neki tett ígéretet végülis beváltotta. 😀

   • Kétkapura játszó said

    F. T. mindkét nőnek benyalt, sőt a harmadiknak a polgármesternő Matolcsy rokonnak is. Mindegyiket hitegette hogy az ő oldalán áll és mindegyik bízott benne. Zituska nagyon ráb@szott a bizalomra.

  • Izsáki út 10 said

   Nem hiszem hogy F. T. segített volna eltakarítani F. Z. kancellár asszonyt hiszen ő támogatta legjobban a rektori ambícióit. Mért nyírta volna ki a legfőbb támaszát?

  • Egy seggel két lovon said

   Mert nem lehetett sokáig egy seggel két lovat megülni. Döntenie kellett a két nő között ki mellé áll: Piroska vagy Zita?

  • Palkovics a kulcs said

   A rektor asszony és a szolnoki nyalonc együtt mentek el Palkovicshoz hogy kirugassák a kancellárt. Pontosabban a rektor asszony tényleg ezért ment. A nyalonc pedig azért, hogy a rektor asszonnyal bemutattassa magát a miniszternek és az helyzetbe hozza. Hogy megvalósult-e a Palkoviccsal való találkozása arról nem tudok, de akaratán kívül részt vett a kancellárt kirugató akcióban. Utána se figyelmeztette a kancellár asszonyt, csak hitegette őt. Egyszóval elárulta őt is mint mindenkit.

  • Cservák szindróma said

   Akkor ez pont olyan hülye mint a Cservák aki véletlenül beköpte Scmitt Pált, hogy másolta a doktoriját. Ha el nem kotyogja, sose jöttek volna rá.

   • Kétkapura játszó said

    Hasonló is meg nem is. Cservák szimplán hülye volt. De a szolnoki nyalonc még aljas is, mert előnyt akart az árulásból. A rektorasszonyon keresztül be akart nyalni Palkovicsnak is. De fölösleges volt az árulása mert Palko szóba se állt vele szerintem.

 6. policáj said

  Pintér Sándor rátette a kezét a Gandhi Gimnáziumra.
  Vajon miért?
  Csak nem azt gondolja, aki cigány, az szükségképpen bűnöző is?
  Merhát Sanyi bácsi igazából csak a bűnhöz ért.

 7. Neumann János OKJ képző said

  A hajbókoló nyalonc kinevezése esetén a Neumann lehúzhatja a rolót. Képes volt a Pedkar dékánjaként elbocsátani PhD-s kollégákat az akkreditáció előtt és óraadói szerződéssel alkalmazni semmihez sem értő ovónő-férjeket, városvezető-feleségeket, hogy dotálja őket. Úgy fogalmaz, hogy az óraadók “viszik” az órákat, olcsóbbak mint a tudományos fokozatokkal rendelkezők. Nem a minőség hanem a mennyiség a fontos és hogy ő maga jó pontokat szerezzen helyi befolyásos embereknél. Így egy OKJ-s tanfolyamot lehet csak elvezetni, nem egy egyetemet.

  • Zoli de Rajongó said

   Nem az a lényeg hogy ki az alkalmas hanem hogy ki a szimpi nekünk. Ez a nyálas kis tanito pont jó lessz arra amire kel. Aszt se tudja menyi 2×2 ugyhogy majd aszt csinájja amit mi mondunk neki. Ti pedig kinyalhatjátok

 8. Zitus a Butus said

  Mindenki tudta hogy Piroska és Tomika szövetségesek, csak Zitus gondolta ezt forditva. Lépre ment a nyálas seggnyalónak. Így járt 😦

 9. Szolnoki G.CI said

  Egy korábbi változat így végződött:
  “A szolnoki városvezetők joggal röhögnek azon, hogy ők állítanak rektort a kecskeméti egyetemre a kecskemétiek helyett. A kecskemétiek pedig azon, hogy a szolnokiak azt hiszik, van egy téglájuk odaát, pedig csak egy árulójuk van, aki épp most irtja ki a szolnokiakat a közös intézményből olyan alaposan, hogy írmagjuk se maradjon. Hacsak ő maga nem lesz az az írmag (újdivatú Simicska-szóval G.CI).”

 10. […] kire voksoljanak: egy tenyérből etetett, engedelmes általános iskolai pedellusra, aki nem látott még belülről egyetemet. Hova lett Palkovics híres minőségérzéke? Az Akadémia kutatóintézeteivel szemben ugyanis […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: