Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Our prophecy fulfilled (Beteljesült jóslat)

Posted by jhnnsclvn - október 6, 2019

Kiírták azt az ösztöndíjat a Károlin, amit mi már 10 évvel ezelőtt kiírtunk! Előbb Szabó András cáfolta, hogy az egyetemnek vagy az egyháznak köze lenne a hirdetéshez, majd a 168 órában Tóth Károly foglalkozott az üggyel, amire Balla Péter újabb cáfolattal reagált. Tényleg nem az egyház vagy az egyetem akart ösztöndíjat adni a hallgatóknak. Mi akartuk ösztönözni az egyházat, hogy adjanak, ilyen módon kompenzálva a kárt, amit Szabó András és felesége okozott a Kulcsár-Szabó családdal karöltve a Doktori Iskolának. Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes árulta el nekünk az összes azonosítót, technikai számot stb., ami a hirdetés feladásához kellett. Na nem azért, hogy segítsen nekünk, hanem mert annyira ostoba volt, hogy észre se vette. Még működhetett is volna a dolog, és megmenthettük volna az Irodalomtudományi Doktori Iskolát, de Bölcskei és Tarr annyira kapzsi volt, hogy inkább saját zsebre lopták el a 115 milliót, minthogy hallgatókat fizessenek meg. Ma már lopni se kell. A kormány milliárdokat önt az egyházakba. Ebből már le lehet nyomni a konkurenciát. El lehet szipkázni a hallgatókat az állami egyetemek elől. A kormány tisztességtelen versenyelőnybe hozza a Károlit. – A Szerkesztőség

Református Ösztöndíj – Új ösztöndíj a Károlin

Az Egyetem a Magyarországi Református Egyház céljaival összhangban Református Ösztöndíjat alapít annak érdekében, hogy ezen keresztül segítse a hitük iránt elkötelezett református fiatalok felsőoktatási tanulmányait.

Református Ösztöndíj elnyerésére azok a nem hitéleti képzésben részt vevő ÁJK-s, BTK-s, SZEK-es és TFK-s hallgatók nyújthatnak be pályázatot, akik reformátusok, gyülekezetük aktív, tevékeny tagjai, tanulmányaikat első évfolyamon első alkalommal kezdik meg az Egyetemen, és
a) alapképzési szakon (BA) teljes idejű képzésben, vagy
b) mesterszakon vagy egységes, osztatlan képzésben (MA) teljes vagy részidejű képzésben vesznek részt.

Az ösztöndíjat a hallgatók a 2019/2020-as tanévben 1 alkalommal pályázhatják meg. Az ösztöndíj egy tanévre (10 hónap) időtartamra adható, mértéke havonta 50.000 Ft.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. október 11. (péntek) 12 óra
Bővebb tájékoztató és a pályázati adatlap itt érhető el: http://www.kre.hu/portal/index.php/reformatus-osztondij

Nem csodálkozunk ezen, hiszen beleillik a Károli szellemiségébe. Nem a hitet jutalmazzák – azt nem is lehet, az magában hordja jutalmát a Jézus Krisztussal való spirituális találkozás csodájában -, hanem a hit tettetését, a képmutatást. A református Tartuffe-ök a ne lopj parancsolatának állandó megsértésével az egész országot fosztják ki. A Károli a hamis tanúbizonyság tevésével, ahogy Szabó András és Balla Péter tette munkaügyi perekben, mikor szemen szedett hazugságokat állított a kollégáiról, negatív példát mutat minden jóakaratú és alapfokon tisztességes embernek. Szabó András, a MAB Csilicsala bácsija azt akkreditálja, aki eleget fizet neki, vagy – mint Navracsics Judit bóvli doktori iskolájának esetében – aki megfelelő előnyöket tud neki nyújtani.

Rajta, fiatalok, egy kis fehér por a Mikszáth térről, aztán kövessétek Isten, haza, a tolvaj Bölcskei és Tarr, a csaló Szabó András, a farizeus Balla Péter dicsőséges útját, és fejjétek a magyar államot. Nem kell hívőnek lennetek, csak egy kicsit szenteskednetek és ájtatoskodnotok, mint ezek a példaképek, és máris tiétek a lóvé.

37 hozzászólás to “Our prophecy fulfilled (Beteljesült jóslat)”

 1. orbán isten parancsolatai said

  Orbán Viktor megüzente, hogy a kokózó, nyíltszínen b.szó, milliárdokat sikkasztó keresztény polgármesterekre szavazzatok!
  https://168ora.hu/itthon/orban-viktor-megyek-varosok-falvak-onkormanyzati-valasztas-2019-bevandorlas-level-keve-175304?fbclid=IwAR3qucQrvzNaOMNsKqJQuTW8p3avmBoSf8LIXu7voTIo0opSKlyHb_48KZA

 2. PhD jelölt said

  Ezek szerint Szabó András /Szabó Andrásné Ludvig Éva és Mészáros MarciPista csalásán kívül Bölcskei és Tarr kapzsisága tette tönkre a doktori iskolát. Hogy micsoda szarrágó alakok ezek! Hogy nem voltak képesek a lopott pénzből alamizsnát adni a doktori iskolafenntartására?

  • tudományos kutató said

   Jogos kérdés. A válasz ennyi: MI MINDENT AKARUNK! Mindent ellopnak, nem átallnak lehajolni az apróságért sem, lásd Petrőczi tobzódását a szeretetvendégségek süteménytálja fölött. És nem szégyellnek semmit, lásd Bölcskei követelőzését a használt számlákért.

 3. németh az auschwitzon viccelődő celli pap said

  Némethnek megint nem jutott zsidóvicc az eszébe.
  Ezért a fidesz hátsó felét nyalja
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2019-10-08/apa-en-miert-nem-szavazhatok

 4. iván géza az értelmi fogyatékos fideszes said

  Iván a Monthy Pytonról
  Very silly – szellemesen az.
  Te meg, Iván, egy igazi segg vagy.
  http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2019-10-07/oldas-es-kotes

 5. soós a fasiszta gyilkos pap said

  Miközben az ország egyik fele a keresztény családapa és polgármester ütemesen mozgó fehér fenekét nézi, Soósnak nincs jobb dolga, mint azon dohogni, hogy van-e tej a sajtban.
  A reposzt kiszolgálja a legmocskosabb, leggyalázatosabb kormányzatot.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2019-10-09/tejnek-latszo-kozenincs-tej

 6. fideszes hóhérok said

  Ez a jóarcú fideszes főügyvéd is ott volt a jachton.
  https://444.hu/2019/10/08/pont-akkor-kerultek-elo-a-szexvideok-amikor-borkai-ugyvedje-bejelentkezett-volna-a-ner-nagymenoi-koze?fbclid=IwAR2CkxscNdpt3EpYVtBsc5WUV7dgSawVvNGyZ9QDimV5AC5MmqwJAG4yIQ0

 7. orbán az ateista tolvaj said

  Orbán 5 milliárd közpénzt küld a kongói, az iraki meg a szír keresztényeknek.
  Ki hatalmazta őt fel erre?
  És miért teszi?
  Az Istent akarja lekenyerezni?
  http://nyugatifeny.hu/2019/04/12/sosincs-vege-orbanek-most-48-milliard-forintot-adnak-az-iraki-a-sziriai-es-a-kongoi-keresztenyeknek?fbclid=IwAR0JsSg93KfWK2BpKERDprkAEs1phkLf09bXyCt3a7lEw2fcC2FyraJ4WuE

 8. VGabor said

  Tisztelt hallgatóság!

  A kormány az állam pénzén csábítja Önöket a Reformer Kommunisták Egyetemére. Legyenek Önök is spiclik, besúgói a jelenlegi kormánynak, írjanak jelentéseket szaktársaikról, árulják be családjukat a keresztény kormány védelmének érdekében, cserébe olyan összegű ösztöndíjakkal jutalmazzuk Önöket, hogy még a szakmai tapasztalatszerzéshez szükséges munkalehetőségeket sem kell elfogadniuk, sőt, soha az életben nem kell dolgozniuk!

  ===================
  =Ami ehhez szükséges:=
  ===================
  -> Hithű elhivatott kereszténynek lenni
  -> Hinni Orbán Viktor (Győri Gábor III/IV) politikájában
  -> Részt venni Orbán Viktor koronázási szertartásán 2024-ben
  -> Hajlam pedofíliára (White Bence professzor úr kurzusainak látogatása)
  -> PhD és fordítói-tolmácsvizsga, nyelvvizsga csalásokban való aktív részvétel (Szélhámos Márton, mint szakértő óráin való aktív részvétel)

  ============
  =Előnyt jelent:=
  ============
  -> Szülők besúgó, párttitkári múltjának igazolása (szigorúan csak a reformer komcsik egyeteme felé)
  -> kormánypárti rendezvényeken való aktív részvétel
  -> Károlis hülyetanár ajánlás [“egyetemünkön bevett szokás full idiótának lenni, ami leginkább a tehetségtelen hugyos tanárainkra igaz, legfőképpen azokra, akik a harmadik emeleten tanítanak teljes állásban. Ön is csatlakozhat a csőcselék soraiba, még diploma sem kell hozzá, elég a csalt PhD fokozat, 1-2 könyv bemagolása a nyári szünet alatt, majd abból taníthat.” ]
  -> Továbbá előnyben részesülnek az állam pénzén élősködő fideszes bérkommentelő trollok [hozzon be egy 2-3 oldal terjedelmű A4-es szöveget, vagy bármilyen nívótlan irományt, amiben a kormányt élteti]
  -> A párt fegyveres alakulatainak tagjai

  Tisztelettel:

  A Harmadik Emelet Idiótái
  Károli Gáspár Reformer Kommunisták Egyeteme
  Jövendőbeli szobalányok, felszolgálók, takarítónők, koldusok, futárok tanszéke

  • Kurvaképző said

   A Károlin minden van, már csak a kurvaképző szakirány hiányzik. De már tervezik. Szabó András nyugdíjas feleségét akarják visszahozni a kurzus vezetésére.

   • czunyiné a károli avatag kurtizánja said

    Kurva(ön)képző régen is volt. Ott képezte ki magát (Czunyiné) Bertalan Judit Tenke Sándor hittudományi dékán, később rektor tevékeny közreműködésével.

 9. orbán gáspár felháza said

  Orbán fia a szektaguru
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=4496hir12Kuruzsl%C3%A1s%C3%A9rt&fbclid=IwAR1g1KHtU1N3cHS4l1GuRHRzX8zfHhnAYFakW7AXxVPrwbYPa6aCjqKs4q8

 10. Bácsbüdösfenékpuszta said

  Azért szerintem van a Károlinál is lejjebb. Ez pedig a Neumann. A bumburnyák rektortól menekülnek az egyetemi oktatók. A GAMF járműtanszéke minősített oktató nélkül maradt. Így futnak neki az akkreditációnak. A falusi pedellusnak persze fingja sincs arról mit jelent az akkreditáció.

  • Szapáry utca said

   Ezzel a mucsai pedellussal nem az a legnagyobb baj, hogy seggnyaló és gerinctelen, hanem hogy nagyon nagyon buta. Sötét mint az éjszaka. Az egy dolog hogy nem tudja mi az hogy egyetem, de az már egy másik hogy nem is akarja megtudni. Csak a polgármester asszonynak teszi a szépet.

   • tudomány said

    Most a MAB felülvizsgálati bizottságának elnöke Maróth Miklós.
    Ő nyilván a járművezetéshez is ért, majd lefékezi a bukás lendületét.

 11. Bogi, a lelkésznő said

  A reposzton valaki végre szembenéz a Borkai-üggyel.
  A kicsit nehézfejű Bogi teszi, és nem is rosszul!
  Nem lesz ebből bajod? A fidesznyaló Köntös mit szól hozzá?
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2019-10-12/folyt-kov

 12. kirúgták a szabót a MAB-ból said

  NAGYON JÓ HÍR!
  A rohadt szemét korrupt Szabó András már nem tagja a MAB Felülvizsgálati Bizottságának.
  Tagok: Marót Miklós (elnök)
  Császár Attila (tag)
  Nagy Zoltán (tag)
  Két referens: Lakatos Péter Levente, Mosolygóné dr. Gődény Ágnes
  https://www.mab.hu/mab/

 13. fideszes gazemberek said

  Szép képek meztelenül drogozó polgármesterről (Gyömrő) és két meztelen kurváról, akik egymás testéről nyalják a kokó.
  Hajrá, keresztény magyarország,
  éljen a kokó!
  https://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/drog_gyomro_blikk?fbclid=IwAR3XjQSmRJfwmgR59v3YzbFB2_Ijl_LKh5rdL_yQUSKPMAd7Vx78wQQ3y00

 14. mai borkai said

  Borkai szennyes életét belső fideszes összeveszések miatt hozták nyilvánosságra.
  ://168ora.hu/itthon/fidesz-borkai-zsolt-valsag-onkormanyzati-valasztas-2019-175549?fbclid=IwAR3u7QeWnUQ5ZiHIcrZ2WKq3vP_1YPiYKqNV9In-dWa6FHKK8iyK

 15. köntös a fidesznáci püspökhelyettes said

  Köntös érzi a fidesz vesztét, azért nem arra buzdít az Isten nevében (HA-HA-HA), hogy szavazzunk a fideszre, hanem a régi gumicsontot rágja a transzneműségről.
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2019-10-12/keresztyen-emberkep-serti-az-emberi-meltosagot
  Le vagytok győzve, rohadt szemetek!!!!

 16. karácsony a károli zabigyereke said

  Kiváncsi vagyok, hogy birkózik meg a molcskos tetű károli azzal, hogy ugyan egy károlis – Karácsony – lett a főpolgármester, de nem az ő rohadt bűnbandájukhoz tartozik.

 17. Bácsbüdös said

  Matolcsy rokona Szemereyné behúzta Kecskemétet. A pedellus nagyon drukkolt neki. Ő csak ilyen buta nőkön keresztül tud érvényesülni.

  • Zitus a butus said

   A pedellus a másik szőke nőt is visszakapja. A kancellárt, akit előbb megfúrt Ailer Piroska volt rektor asszonnyal azért, hogy az összehozza őt Palkóffyval. De most már tiszta a levegő, Piroska elment Debrecenbe, a pedellus pedig visszahozhatja Zitust a butust. Együtt fogják a majd a forrásokat kivonni a Neumannról.

 18. orbán külföldi haverjai sorra lebuknak said

  Orbán újabb mocskos haverja került egy bűnvádi eljárás közelébe.
  Na nem itthon, Polpot péter országában, hanem a civilizált nyugaton.
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=7131&n=48626

 19. feka varázslók a reposzton said

  A reposzt odáig züllött, hogy feka varázslók hirdetik magukat rajta.
  Keresztyén szellem???
  Nem tudom, köpjek-e vagy röhögjek rajtatok.
  http://reposzt.hu/comment/9251#comment-9251

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: