Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Family-friendly politicians? (Családbarát vagy családirtó honatyák?)

Posted by karoligaspar - május 5, 2020

Szerző: Gyálaréti családirtó

A kezében nem úrvacsorai kelyhet, hanem futball-labdát tartó, nem az Isten háza, hanem Orbán futball akadémiája előtt tüsténkedő főpásztor, Bogárdi Szabó István fényképe jól jellemzi a Magyarországi Református Egyház végtelen szervilizmusát, becstelenségét. Azért van még optimizmusra ok. Ezt az okot Thoma László 2020. március 29-én megtartott istentisztelete szolgáltatja, amelyet a közmédia sugárzott a gazdagréti református templomból. 
A textus Pál apostolnak a Zsidókhoz írott leveléből volt, amely bizalomra szólítja fel a közösséget a vezetői iránt: „Bízzatok vezetőitekben és hallgassatok rájuk, mert ők vigyáznak lelketekre úgy, mint akik erről számot is adnak.” (Zsid. 13, 7-17.)
A vezetőkre különös felelősség hárul a mostanihoz hasonló katasztrófahelyzetben – hangsúlyozta a lelkész –, és rámutatott az őket fenyegető hibákra: „jaj annak a vezetőnek, aki olyan uralmat, befolyást, tekintélyt akar építeni magának, ami csak Jézust illeti meg. Ez a hübrisz, a büszkeség, ami a hatalmon levő vezető embernek mindig kísértése”.
Thoma László a hübrisz szindróma kilenc jellegzetességét sorolja fel, ezek közül a három legmarkánsabb a következő: az ilyen vezető
– a hatalmat a saját megdicsőülése céljából használja,
– messianisztikus hév és túlfűtöttség jellemzi,
– senkinek sem tartozik elszámolással.
A lelkipásztor ezek után felszólítja a gyülekezetet és a televízió előtt ülőket, hogy vizsgálják meg vezetőiket, nem estek-e a hübrisz vétkébe. „Ne hagyjátok magatokat félrevezetni – még egy vezető által se. Gondolkozzatok, mérlegeljetek, merjetek kérdéseket feltenni!”

Nem hagyjuk magunkat félrevezetni. Ezek a szavak Bogárdi Szabóról, Köntös Lászlóról és a többi hitvány zsinati tagról szólnak, akik pénzért, kitüntetésért, ajándékba kapott ingatlanért szolgálják a sátáni gonoszságú mai magyar kormányt.
Thoma László nem tesz lakatot a szájára: „Az az ember, gyülekezet, egyház, aki, amely teljesen beilleszkedik, asszimilálódik, mindenben kollaborál, azonosul, beolvad és szimbiózisban van az adott kultúrával, hatalommal, valójában eltávolodik Krisztustól.”

A mai kormány aljas céljait szolgálják folyamatosan a szervilis, csak nevükben keresztény egyházak, többek között a MRE. 2020. május 5-én az országgyűlés megszavazta az isztambuli egyezmény elutasítását.

Az isztambuli egyezmény ez emberi élet értékét óvja az erőszak, a családon belüli erőszak ellen is. Magyarországon minden héten meggyilkolnak egy nőt a családon belül, a gyerekek, idős szülők elleni erőszak mindennapos gyakorlat. Anyák napja hajnalán verte agyon Szilágyi István színészt a saját fia. Óriási siránkozás indult meg a magyar sajtóban. Próbáltak az öregembernek és a feleségének segíteni szomszédok, jóindulatú emberek és karitatív szervezetek is, de ők majomszeretettel ragaszkodtak alkoholista elmebeteg, erőszakos fiukhoz.

Bizonyára sajnálkozott Szilágyi István halálán az a négy országgyűlési képviselő is, akik most beterjesztették ezt a gyalázatos indítványt a parlament elé, amit aztán a fideszes korrupt patkányok azonnal meg is szavaztak. Nem csodálom, náluk is van otthon egy-egy vak komondor, amin átesve a családtagok arccsontja ripityára törik.

Nevezzük néven a négy gyalázatos figurát: Nacsa Lőrinc, Juhász Hajnalka, Vejkey Imre, Hollik István. A négyből három KDNP-s, Hollik fideszes. Jegyezzük meg: a KDNP-ben a K állítólag a kereszténység helyett áll. A három állítólag keresztény képviselő törvényi rangra akarja emelni a családi erőszak büntethetetlenségét, a gyengék, a szegények végletes kiszolgáltatottságát. Könnyű szívvel fogadják el a Szilágyi István féle gyilkosságok mindennapossá tételét.

A mai magyarországi “keresztény” egyházak a sátáni aljasságú magyar kormány hitvány csahosává szegődtek. És még ők hirdetik magukról, hogy milyen családbarátok! Akik nyíltan falaznak az erőszaktevőknek, családirtóknak.

A beterjesztők bizonyára nem gondoltak a Zsoltáros szavaira: “Ó, erős, bosszúálló Isten, ki bűnünkért büntetsz erősen / jelentsd meg már hatalmadat! / Mind a világnak bírája / Támadj fel, add meg valóba / a kevélyeknek jutalmát!”

Lesújt rátok a bosszúálló Isten, nem kell sokáig várnotok!

Addig is, míg ez megtörténik, óva intjük a nőket attól, hogy lépre menjenek Orbán családbarátságot hazudó, csábos szavainak, és Novák Katalin termékenységre buzdító, szexire vett násztáncának. Gyereket szülni? Ezeknek? 

Nagy nemzeti költőnk, Arany János szavaival válaszolunk:

“Ne szülj rabot, te szűz, anya / Ne szoptass csecsemőt…”

 

37 hozzászólás to “Family-friendly politicians? (Családbarát vagy családirtó honatyák?)”

 1. refi gazemberek said

  A refik istene a LÓVÉ.
  Már óbégatnak az adónk egy százaléka uitán.
  http://www.kre.hu/portal/index.php/1431-rendelkezzen-szja-1-1-rol-ebben-az-adobevallasi-idoszakban-is.html

 2. szenteskedő gyilkosok said

  A református.hun is pénzt követelnek a mocskos gazemberek.
  Bezzeg a nők és a gyermekek védelme lószart se érdekli a qrva refi szemeteket.
  https://reformatus.hu/egyhazunk/hirek/jarulekfizetes-koronavirus-jarvany-idejen/

 3. álkeresztény baromok said

  Ezt böfögték a keresztény (HA-HA-HA!) demokrata rohadékok.
  https://merce.hu/2020/05/04/gender-migransoktol-rettego-parlamenti-nyilatkozatban-itelne-el-a-fidesz-kdnp-az-isztambuli-egyezmenyt/?fbclid=IwAR1KsyUlb_6HLGTzFYAoBQKKVLYtkzc7ST4RIhv6iZLNYWuRfNtXC0L_HeQ

 4. orbán is megagyalja az anikót said

  Mér ne szavazták volna meg? Az orbán is megagyalja az otthonkás hitvesét, a disznótenyésztő lányát.
  Hiába, bugriséknál ez a szokás.

  • Dakota said

   A dakota és a magyar rokon lélek, sok a hasonlóság népi bölcsességeikben, közmondásaikban. Csuti vajdánk mindkét kultúrát az anyatejjel szívta magába. Erre a dakota-magyar közös kulturális bölcsességre apja ökle tanította: “A pénz olvasva, az asszony verve jó.” Szóval ezt az ősi igazságot nemhogy belenevelték, a szó szoros értelmében beleverték. Már hogy írhatná alá az ennek homlokegyenest ellentmondó isztambuli egyezményt?

 5. soós az orbánbérenc parazita said

  Soós megint azon óbégat, hogy írjuk alá a székely …
  Lóf..szt!
  Még József Attilát is idefárasztja a tetű pap.
  Te leszel az első, akit elzavarunk répát egyelni, te parazita, hájas disznó, orbán valagát nyaló himpellér!
  https://www.reposzt.hu/blog/soos-szilard/2020-05-06/karpat-medencei-magyarsag-jovoje-olyan-lesz-amilyenne-tagjai-egymashoz

 6. Magyarország a szégyenpadon orbán miatt said

  A Guardian is fel van háborodva, hogy a vérbunkók leszavazták az isztambuli egyezményt.
  https://www.theguardian.com/world/2020/may/05/hungarys-parliament-blocks-domestic-violence-treaty?fbclid=IwAR1Bzn8qT0zlhhWOYhJOeLdjOR_cG-ht4YHNf54YyCqmm1HnF2qfKMA6VB4

 7. rizling szilvi betintázott said

  Rizling szilvi a papi kiégésről firkál.
  Megértjük: qrva nehéz lehet hetente egyszer valamit rizsázni a szószékről – a homiletikai és a teológiai tudás zéró fokán, rezegtetni a hangunkat és példálódzni saját kimagasló erkölcsiségű személyünkkel.
  Parazita tetvek, rohadjhatok meg!
  Nincs nálatok semmirevalóbb rohadék a világon.
  https://www.reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2020-05-07/ket-osszeillo

 8. polpot péter ügyészsége said

  Polt Péter a világ legkorruptabb gazembere főügyész beosztásban.
  Ezen a képen kövér, valamint az orbán-stróman, az analfabéta bugris Mészáros társaságában látható.
  Ettől várjátok a bűnüldözést?
  Ez maga a főügyész, a legfőbb bűnöző!
  https://olkt.hu/ez-a-kep-sokat-elmond/?fbclid=IwAR2a2IhMNfaGMcy6lPnXFnAtv56vh8Wy_GIZsZPKIv3V7yYG9XVWDapgX3Q

 9. Szabad Média said

  Amikor ingyen adhatnának felvilágosító adatokat a kérdező képviselőknek, újságíróknak, akkor hallgatnak, maszatolnak, de mikor önmagukat kell fényezni, akkor milliárdokat költenek plakátra, hamis információkra. Ingyen tartanak sajtótájékoztatót, amikor nem tájékoztatnak semmiről. Mire való a sajtó, ha őket semmibe veszik, és csak a maguk propagandistáit fizetik, hogy nyugodt lélekkel hazudjanak?

 10. károlis bugrisok said

  Károlis bunkócskáink felvehetik nyelvvizsga nélkül a szart se érő papírjukat, amit diplomának neveznek.
  Tudás, erkölcs nélkül.
  Qrva és striciképző drogtagozattal.
  Ez a károli!
  http://www.kre.hu/portal/index.php/hallgatoknak/tajekoztatas-nyelvvizsga-nelkuli-oklevelkiadasrol.html

 11. zsengellér a baknyúl said

  Zsengellér először a valagát mutatja a közönségnek, aztán a pofáját (az se szebb), aztán leül a qrva drága székre és folyik a szájából a szar.

  • Baknyúl said

   Valaha jóképű volt, de most ő is asszonyos lett mint Balla. Ez vajon a károlis rektori szék hatása? Aki beleül az elveszti a farkát?

   • Reform Deform said

    És növeszti a seggét? Ballának is nagy segge lett az idők során ahhoz képest hogy milyen csökött alkat. Lehet hogy a károlis trónon a farok és a segg mérete fordított arányban változik?

   • Bakbizony said

    Főleg miután “félrerántott” és elmenekült otthonról. Szegény 😦

 12. Dr. tiborcz az adócsaló said

  Dr. Tiborcz meg haverjai a Svábhegyet rondítják el az undorító építményeikkel.
  https://ketfarkukutya.mkkp.party/2020/05/06/mit-epitenek-a-svabhegy-tetejen-tiborcz-a-piaristak-es-a-vicces-nevu-gorog-ur/?fbclid=IwAR1nIXkW5ZI_tcH1bfnhibAR5lZHDLp0BzXHYrUw1qvcXg8tahtv1_jExik

  • Orsi évfolyamtársa said

   Ha már Svábhegy, akkor ott lelkészkedik az Erdélyböl ideköltözött Orsi. Mintha ott nem lenne teológia és nem kellenének lelkészek.
   Teológus korában sem volt nagy szám, emlékszem, hogy Nagy Pista bácsi szerzett neki jó pár kellemetlen pillanatot, amikor nem készült. A szülei pedig árulják a túlárazott kürtös kalácsot, számla nélkül természetesen.

 13. köntös az alkoholista besúgó fideszbérenc said

  Köntös megint egy karikatúrán hörög.
  Amikor az a járványügyi Cili, nem jézuskrisztus ellen irányul.
  Ennek megértéséhez persze kéne némi intelligencia.
  Amit Könbtös Pápain kér számon, pedig az ő fejében nincs semmi csak szar, ez szolgálta az MSZMP-t besúgóként, most meg a fideszt.
  https://www.reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2020-05-10/egy-keresztyensegellenes-karikatura-margojara

 14. anti lop said

  Megint milliárdokat lök oda orbán a legaljasabb csahosainak.
  A rogánon keresztül.
  Pl. a qrva egyházaknak.
  https://magyarnarancs.hu/belpol/15-milliardot-kolt-a-kormany-propagandara-129618?fbclid=IwAR1zmpkLOmvcgpw7ehnCgD_o4y88oNfloFtlv-bkFbI8ZvSW8qVNaZtL7Gs

 15. anti lop meg a felesége said

  Az enyveskezű korhadéklakó meg a szilikonmellű qrvája nem csak a lopásaival okozott kárt mindannyiunknak!
  https://444.hu/2018/10/08/30-milliard-forintot-buktak-a-magyar-emberek-a-rogan-fele-letelepedesi-kotvenyeken?fbclid=IwAR1X7OU2CXZG93TGQKK48vopzeKNty_t0KXn94-3ucp_B90hFAiTlvVXTxw

 16. refi gazemberek said

  Tiltakoznak orbánék diktatúrája ellen.
  Hajrá!
  Ott leszünk mi is!
  És tiltakozunk a mocskos egyházak ellen is!
  http://r.mail.hadhazyakos.hu/mk/mr/_kq_3GdPhSIcj4rn2Y_9Vjsd1lUrJmY71eTHYJRrRXeTsP_X0xsJJRazyWKp1TaLzE6RKzJb8niGQvw05-Ivwk3U-xlnMCztzDiJ_3xLclI?fbclid=IwAR2dXCygiAYHiep7noEB1VkQzU1zuKc_vVLZHZdyToCwgZdVD8tx5MM0sQ8

 17. Magyar közpénz Ugandának said

  Ugandának is adtak 5 milliárd magyar közpénzt!
  Az ugandai magyaroknak!
  Az ugandai reformátusoknak?
  https://olkt.hu/ezek-garantaltan-elmebetegek-51-milliard-ugandanak/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR16-oKdzDkXnDlZUaSxnWwhCYU1xyXaxDUZ7zIMdBpgVsDcX7yFw0H9gKw

 18. Orbán jogos félelmében felfegyverkezik said

  Orbán be van sz@rva.
  Jogos, félj csak nyugodtan, tetves rabló!
  Dre még ez is nekünk kerül pénzbe, mert a rohadék iszonyatos pénzekért vett katonai repülőgépeket, tankokat meg ilyesmit.
  http://ellenszel.hu/2020/05/11/orban-most-komolyan-fel-uj-fegyvereket-vett-a-jarvany-kozepen/?fbclid=IwAR3LU4sWWZ4SRvEcyyc6XCgVbclG-19TDb-jvrJu6qFsKh0_-34dO3qRgfg

 19. erdélyi fideszgörények said

  Az erdélyi fideszpatkány majdnem 2 milliárd közpénzt kap a sörkorcsolyagyárára.
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=9896&n=48626

 20. károlis bugrisok said

  Labdáznak a karokkal. Az Ybl Miklós kart az Óbudai Egyetemhez csatolják.
  Profiltisztításnak hívják.
  A kecskeméti dajkaképzőt megkapja aug. 1-től a Károli, az ország legbugyutább tanodája.
  https://index.hu/belfold/2020/05/11/egyetemet_valt_az_ybl_miklos_epitestudomanyi_kar/?fbclid=IwAR2xIgSNGvHjQa3YNKxbkqUpROKrv_pimQl8Blg01Q-bxGN4ueO9u-djz_c

 21. németh a parazita idióta celli pap said

  Némethnek nem jutott eszébe egyetlen zsidóvicc se, így a fideszbérenc ájtatos manót, az undorító Böhte Csabát idézgeti.
  https://www.reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2020-05-12/fa-kovek-kozott

 22. gyermekirodalmi drogozás a károlin said

  A károlis bugrisok gyermekirodalmi továbbképző tanfolyamot tartanak.
  https://btk.kre.hu/index.php/gyermek-es-ifjusagi-irodalom-szakiranyu-tovabbkepzesi-szak?fbclid=IwAR0ZHKI1T76P828ssG0b8kU8bIWrghBfwqMVMzrE3G-Flt4Xa_vF5zsP3Is
  Bónusz: kedvezményes drogpiaci belépés.

 23. orbán bűnbandaja said

  Bugris, aljas, tolvaj kormány
  a rohadt korrupt egyházak által támogatva
  https://hirklikk.hu/klikktv/a-magyar-kormany-nem-tud-kessel-villaval-enni/90?fbclid=IwAR2OMKQ8gmV-4RYQdjspww7U4gLUSxQvmBctxeUyWp21JyvMu5zBeTogqVA

 24. soós az orbánbérenc parazita said

  Soós a balfasz fideszdicsőító maszlagja.
  Az undorító, köpedelem magyar refi papoknak egy különösen undorító csatornapatkánya ez a faszi.
  Elkergetünk titeket az ócska babonáitokkal meg szervilizmusotokkal együtt a pokolba.
  https://www.reposzt.hu/blog/soos-szilard/2020-05-13/gyerekek-hasznarol-es-kararol

 25. varga judit gazságügyi miniszter elhegedüli a nótádat said

  Orbán cselédlányát nem fogadják Brüsszelben.
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=9910&n=48626

 26. fideszes gazemberek said

  Ezt művelte orbán az országgal.
  Tiborcz, Méészáros milliárdokat kapott a közpénzből.
  https://kolozsvaros.com/2020/05/13/orban-harca-az-ellenzek-19-virus-ellen/?fbclid=IwAR20kDveUg2dyl9oiaJFBhnU7vwi8gRX4Xv3rB80pxlIbQFsRXsdt5awVII

 27. rizling szilvi betintázott said

  Rizling, a hülye pi..a azon örömködik, hogy több házasságot kötnek Magyarországon, meg hogy születnek a gyerekek. A Rizling nevű idióta cseléd valag fejébe nem fér bele, hogy itt PÉNZÉRT ELLENEK EZEK A HÜLYE TEHENEK, A CSOkÉRTmeg hasonlókért. És az ilyen idióta parazita papnők meg ujjonganak.
  Te nem ellesz meg, rizling?
  Biztos születne még néhány Down kóros kölyked?
  https://www.reposzt.hu/blog/riedling-kovacs-szilvia/2020-05-14/ez-csucs

 28. Ablonczy keze said

  Nem ide kapcsolódva, de eszembe jutott egy mókás történet a teológiáról úgy 2010 környékéről. A kis Ablonczy arról volt nevezetes, hogy már harmadéves korában megváltaszttatta magát seniornak. Ez még hagyján, Balla bábjaként és strómanjaként kiválóan elvégezte feladatait. Egészen addig a bizonyos napig, amikor métázás közben el nem törte a kezét. Emlékszem, hogy még a Kari Tanács jegyzőkönyvébe is bekerült, hogy a senior nem tudott valamilyen jelentést időben elkészíteni “a kéztörés miatt.”
  Ez akkoriban volt, hogy Erika az évekig tartó menekülés után, jobb kérő nem lévén, végre beadta a derekát. A teológián ismertté vált a vicc: “mi történt a senior úr kezével? Semmi, csak kiderült, hogy a barátnője p.csája húsdaráló.”
  És mielőtt Ablonczy azt mondaná, hogy ez nem igaz, nem is ismerem őt, csak kitaláltam… Tomi, a gyömrői telketeken van egy sufni, amit gyerekkorod óta “kóternek” hívtok. Na ugye, hogy ismerlek.

 29. megy a lóvé a qrva egyházaknak said

  A qrva egyházaknak megint ömlik a lóvé.
  https://hvg.hu/gazdasag/20200514_Majdnem_egymilliard_forintot_vesz_el_a_kormany_nemzetisegektol_es_az_egyhazaknak_adja?fbclid=IwAR3QbXMgoR8QlglQvyBun6Z3dUe5cx6TPaufXTecFPKN9mI13Q5UkqThWzk

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: