Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The nursemaid with pipe in Szeged (A furulyázó dadus Szegeden)

Posted by jhnnsclvn - január 25, 2012

Sokakat érdekel, hallgatókat és oktatókat egyaránt, mi lehet a mi drága egykori rektorhelyettes asszonyunkkal, dr. Györgyiné Koncz Judittal (becenevén: Bettyvel) ott a távoli Szegeden, katolikusok között. Emlékeztetőül: Györgyiné Koncz Judit volt Szabó András legfőbb szövetségese a “csöndes tisztogatások”-ban, azaz abban a műveletben, amellyel közös erővel megfúrták a Károli több vezetőjét: Szűcs Ferenc rektort, Böszörményi Jenő gazdasági igazgatót, Vargha András rektorjelöltet, Hima Gabriella és Vörös Imre doktori iskola-vezetőket, Kapa Mátyás dékánt és még sok más, vezető és nem vezető oktatóit. Szabó András 1993 óta tartó intrikusi tevékenyége is a Bettyvel való együttműködésben, 2008-2010 között érte el a csúcspontját. A puccsista páros sikeres együttműködéséről ld. https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/11/06/the-unseccessefull-takeover-a-meghiusult-puccs/ Betty kirúgása óta Szabó András nyíró-technikája érezhetően lelassult. Tepsi még mindig  tartja magát Szabóval szemben. Bezzeg, ha Betty itt lehetne megint Szabó oldalán! Bettynek azonban közel sem hiányzik ennyire Szabó András. Talán azért, mert új munkahelyén, a szegedi Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán is rátalált a maga Szabó Andrására, akit ott Kozma Gábornak hívnak. Az alábbi két beszámolóból kiderül, hogy Bettykénk Szegeden, a Gál Ferenc katolikus főiskolán is hozza a formáját. A sors iróniája, hogy pont ez a velejéig amorális lény testesíti meg ott az etikát, mi több, ő akkreditáltatta azt szakként. Azóta lasszóval fogja rá a hallgatókat. A hallgatók azonban inkább fejőstehénnek érzik magukat, mintsem főiskolásnak. Györgyiné Koncz Betty igen tanulságos szakmai életrajzát ld. itt: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/07/27/who-is-running-for-dean-1-the-nursemaid-with-pipe-dekanjeloltek-1-a-furulyazo-dadus/  – A szerk.


Szerző: Ferences Gál

1. Beszámoló

A Gál Ferenc Hittudományi Főiskola megnyerte Györgyiné Dr. Koncz Juditot, vagyis Betty asszonyt dékánnak, de nem ám tombolán. Betty a MAB akkreditációs eljáráson átsegítette az etika szak akkreditációját. A Furulyázó Dadus ezzel dicsekszik. Áldásos tevékenységet ezen a katolikus főiskolán sem szünetelteti. A mélyen tisztelt dékán asszony itt is húzott strigulákat, már ami az elbocsátásokat illeti.

Dr. Kozma Gábor rektor úr is hasonló beállítottságú, a két vadász egymásra talált. Igazán elemükben vannak. A kiváló tanári kar nagy részét már eltávolították, de ennek még nincs vége.

A legújabb botrány, hogy egy aktív hallgató, Farkas Petra HÖK elnök lett az egyik rektori titkárnő. Emellett a teljes tanulmányi osztáyt egyik pillanatról a másikra lefejezte a Furulyázó Dadus, az ott dolgozókat eltüntette. A régi gárda helyére három tapasztalatlan újoncot tett, ketten közülük még aktív hallgatók. A HÖK alelnök, Skamla Gábriel (volt papnövendék) lett a tanulmányi osztály vezetője. Elgondolkodtató.

 Nekem elment a kedvem attól, hogy ott tanuljak, ahol ilyenek történnek. Következő évben már másik főiskolára iratkozom át.

2. Beszámoló

Nagyon sokan olvassák a Károlin történtekről szóló blogokat Szegeden: oktatók és hallgatók egyaránt.

Hallgatóként igen kevés információhoz jutok hozzá, mi inkább a jéghely csúcsát látjuk, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok. Pénzt szednek a beiratkozásért, egyes hallgatóknak mindent szabad, mások egy tárgy felvételéért húszezreket fizetnek. A tankönyvtámogatásokat félévek óta nem fizetik ki a hallgatóknak. Óriási beruházások folynak, telephelyeket hoznak létre, közben dolgozókat küldenek el a gazdasági válságra hivatkozva. Nemrégiben egy új vezető mutatkozott be: Dr. Tóth László, főigazgató, aki az újonnan létrehozott Gerhardus Külügyi Intézetet vezeti. Egy katona. Soha nem volt köze a valláshoz, nem is értettük, mit keres itt.

Betty dékán törvénytelenül, nem központi eljárás keretében próbál beíratni hallgatókat etika szakra. Egy hallgatót pl. arra próbált rábeszélni, hogy vegye fel csak úgy, felvételi eljárás nélkül a szakot, majd később formálisan felvételizik. Nem hallgatóknak érezzük magunkat, hanem fejősteheneknek. Betty felkészületlenül megy be órára, sokszor azt sem tudja, kiknek és milyen tantárgyat tart.

Nem látja senki, milyen cél érdekében sakkoznak a vezetők. Csak kapkodjuk a fejünket.

Betty dékán főiskolán is talált magának publikálási lehetőséget a Deliberationes folyóiratban, melyet ki is használ. Mivel ő szerkeszti, ő mondja meg, ki publikálhat benne.

Egyes HÖK tagok olyan juttatásokat kapnak a főiskolától, hogy a dolgozóknál is többet visznek haza. Minden kitüntetés, ösztöndíj az ő markukat üti. Más szorgos, jó átlaggal rendelkező hallgató szóba sem jöhet. Nevelik a csatlósaikat…

Remélem, hogy elkezdenek nyilatkozni a dolgozók is. Van, aki perre készül a főiskola ellen. Páran reménykedünk, hogy egyszercsak ők is kipakolnak.

163 hozzászólás to “The nursemaid with pipe in Szeged (A furulyázó dadus Szegeden)”

  1. petruska said

    Mint Petrőczi írta az Áfonyahegyi röfögéseiben, Szabó Heidelbergből is hosszú beszélgetéseket folytatott Bettykével.
    “Szegény Andrisom – így Petrőczi – inaszakadtából dolgozik az egyetemért”.
    Szabó inaszakadtából dolgozik a kollégái ellen.
    HALÁLBA KERGETTE többek között Szigethi Lajost, Szilágyi Ferencet, Bolyki Jánost, Király Gyulát, Györke Ildikót.
    A gyilkosságokban Balla Péter, Hansági Ágnes és Petrőczi is részt vettek vérszomjas dühvel.
    A temetőben külön parcella van fenntartva a Károli halottainak.
    De az igazi mocskos szemét a Betty volt.
    Sajnáljuk a szegedieket.

    • Dupla Renegát said

      Betty, aki eredetileg katolikus volt – “Párizs megér egy misét”-alapon, bár műveltsége ennek ismeretére aligha terjedt ki – gyorsan áttért a református hitre, abban a reményben, hogy megfúrhatja Nagy Istvánt, és ő lehet a dékán Nagykőrösön. Nagy István hideglelést kapott tőle, Szenci Árpáddal egyetemben, és átprotezsálták a sötét intrikus renegátot a bölcsészkarra, ahol azonnal működni kezdett. Első lépésként kifúrta a kompetens Kopp Erikát a Neveléstudoányi Tanszékről, hogy szerezzen magának egy tanszéket a bölcsészkaron a tanítóképzői diplomájával. Utánajött a tbbi skalp. Amíg azt nem mondták neki elég volt. Írja alá a közös megegyezést, mert ki van rúgva. Bettyke ezek után visszakeresztelkedett katolikusnak, és elkezdett terpeszkedni a szegedi Gál Ferencen. Ádásos hatása azonnal érezhető volt, de még nincs vége. Sok van még a tarsolyában. 🙂

  2. réti pipitér said

    Na ilyen mocskos görények segtettek Szabó Andrásnak a rablásban, okirathamisításban és a karekter és közönséges gyilkosságban.
    Van ennél lejjebb?????

    • butcher said

      A Károli hivatalos pónemje címért ketten indulnak.
      Mészáros Márton/István, aki két éven belül KÉTSZER PHDÉZOTT CSALÁSSAL!
      Ez magyar bajnokság, de szerintem Európában is egyedi!
      Ezzel a teljesítménnyel járult hozzá a Károli a magyar tudományossághoz.
      Második jelöltünk Fóris Ágota, aki magyar alapképzettség nélkül, menórával a nyakában vezeti a református (???) egyetem magyar nyelvtudományi tanszékét!

      • prudens said

        Mészáros fiatalos hevületében felülmúlta Plagi bácsit!
        Szabó András és Hansági Ágnes voltak a lelki és intellektuális vezetői, ők sarkallták erre!
        A kis vakarózós csak azt tette, amit már gyerekkora ótra, mikor is ellenőrzőhamisításokkal írta be a nevét a kálvinista iskolaügy történetébe: HAZUDOTT, CSALT, LOPOTT, HAMISÍTOTT.
        Ahogy Szabó Andrástól és Hansági Ágnestől tanulta.

      • Maestressa said

        Ezt MarciPistánk nem is felejtette el megköszönni legalábbis az egyiküknek. Semmiről sem szóló patchwork szövege végére odaírta: “Mindent, amit tanultam, tőle (azaz Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnestől, utalva az előző mondat alanyára) tanultam.” Mást egyikük se tud, csak lopni, csalni, hamisítani, intrikálni, szükség szerint identitást váltani: hol Marci hol Pista, hol Hansági hol Kulcsárszabó. Olyan a tanítvány, mint a Mesterasszonya. 🙂

  3. animus said

    Oda jutottunk, hogy SZÉGYEN SCHMITT PÁLLAL KEZET FOGNI.
    Ma azon élcelődnek, hogy Schmitt kitüntette a kolozsváro orvostud egyetem dékánját, miközben főnökei, az adott egyetem rektora és rektorhelyettesen (!!!) plágiumvád ellen mkénytelenek védekezni, meglehetősen buta érvekkel.
    Közben pedig a mi (?) Ballánk, a taláros gnóm boldogan ugrándozott a fajankó Schmitt körül és lefényképeztette magát vele családostul.
    Na meg az ÁRULÓ CSERVÁKKAL, AKI FELDOBTA SCHMITTET A HVG.hunak.
    Az ország legaljasabb és legbutább emnerei: Balla, a Kovácsok, Szabó András, Hansági, Petrőczi.

    • Philipp said

      A rektori oklevél átadása Ballának bohózat. És az az idióta retardált még büszke is volt rá. Tkp megérdemli, hogy Schmitt kezéből kapta meg az oklevelét. Ez egy marionettszínház. Schmittet OV rángatja dróton, Ballát pedig Barnaby. A én blogomat két kép miatt nyírták ki. Az egyik ez a bábkézfogó volt, a másik a félkopasz, de egészzsidó dr. Takács nyálas ábrázata. Ez volt az a bizonyos “violation”:

      http://phlppmlnchtn.wordpress.com

      Johannes előbb vette le a fotókat, mint én, őt csak letiltották fél évre. De nekem a blogomat tiltották le.

      • incitatus said

        Még mindig fenn van a taláros gnóm honlapján, amint körülugrándozza Schmittet a rektori kinevezésével?
        És a felesége meg az áruló Cservák Csaba, aki 9 lapszám nélküli publikációval lett tanszékvezető a Károlin?
        Hát ez a hübrisz: a végzetes elbizakodottság: azt hitték, csalással, rágalmazással, megvesztegetéssel mindent el lehet érni!
        De mi van, ha kidől a fa – Schmitt – ,amibe kapaszkodtak, mert ő is csalással lett doktor???

      • Fotoshop said

        Balla aki a Szentírás nevében követi el a büntetteket a legnagyobb gazember. Ráadásul hihetetlenül ostoba is. Persze hogy fent vannak a fotók, az idióta még büszke is rájuk. Csak a cservákost vette le még akkor amikor a blog közölte mer az nagyon gáz volt. Fotozkodik a beosztottjával aki ép udvarol a feleségének. Erröl a fotorol azt üvöltözte: itt van az én protekcióm, elintézte a kinevezésemet, aki nekem ront annak az elnök jobkezével gyülik meg a baja, mármint a kis féreggel 🙂

      • ohrana said

        Nem segített be a FÉREG BALLÁNÁL A CSALÁDTERVEZÉSBE? Mintha nem mindegyik kölyke lenne olyan patkányfejű félmajom, mint Balla Péter rektor.

  4. animus said

    Bocs, kifelejtettem PETHŐT, AZ OKIRATHAMISÍTÓ TEOLÓGIAI TANÁRT (???), aki itt a Ráday utcában rontja a levegőt meg az erkölcsöt, miközben arról pofázik, hogy a teológoák boldogan “aláfekszenek egy jobb jegyért”.
    Persze Ballának az idióta rektornak pont egy ilyen mocsok idióta kell.

    • Ferences said

      Ennek a sötét és aljas gyűjteménynek ékköve volt Koncz Bettyke. Milyen kár, hogy már a ferenceseket boldogítja Szegeden. Annyira illett ebbe a csapatba. Nem is tidom, miért rugták ki.

  5. animus said

    A Betty igazi intrikus, tolvaj cseléd volt. Primitív öltözködésével, éjfeketére festett, tenyérnyire lenőtt hajával pont aztz a rossz proli mentalitást testesítette meg, amelynek olyan visszataszító képviselői Szabó András, Balla Péter, Pethő Sándor, Hansági Ágnes, hogy mindnyájunk nagy kedvencét, a szörnyeteg Ludvig/Petrőczit ki ne felejtsük.

    • BTK-s Kolléga said

      Nem kevered össze Kovács Eszterrel? Betty nagydarab, szőkére festett hajú, a lenőtt haj stimmel, kancsal, a szemüvege óriási nagyító, amitől halszeme van. Tájszólással beszél és süvölt belőle a butaság. Amikor Szabót Bölcske lemondatta, a bandája Bettyt akarta utódjának, mert akkor folyt volna tovább a vircsaft. Tepsi labdába se rúghatott volna. Úgy is írták ki a pályázatot, hogy egyetemi docens (Tepsi) vagy főiskolai tanár (Betty) – véletlenül se prof. Aztán a színfalak mögött Tepsi győzött, és ezt Tarr keresztülverte az összdolgozói értekezleten. Szabó teljes bukásával Betty sorsa is megpecsételődött. Előbb a rektorhelyettességről mondatták le, aztán nagyon gyorsan kirúgták.

    • Konzervgyári proli said

      Az intrikusság, prolimentalitás is stimmel. A kecskeméti konrezvgyárban kezdte a karrierjét, a szakmunkásképzö titkárnöi állása már emelkedés volt. Tkp minden stmmel, csak a hajszin nem. Egy rosszindulatu intrikus primitiv liba.

      • Tombola said

        Barnaby behívatta Bettykét, és közölte vele, vagy akáírja a közös megegyezést, vagy előveszik minden ügyét és följelentik. Betty inkább aláírt. Aztán fénysebességgel távozott. Egészen Szegedig futott. Újra felvette a katolikus hitet. Előbb kari igazgató lett a szegedi Gál Ferencen, najd kifúrt magának egy dékáni állást. Még a kart is összeszedte hozzá, csakhogy dékán lehessen. A lényeg, hogy visszament katolikusnak, és nem minket boldogít. Igazuk van a posztolóknak: Betty nem a tombola főnyereménye. A legenyhébben szólva sem. Szókimondóan: valóságos Istencsapás.

  6. law and order said

    Ma este Bazsa György volt az ATV Egyenes beszédében.
    Elmondta, hogy soknak találja a 2 hónapot, ami alatt vizsgálják Schmitt disszertációját, de az a lényeg, hogy kiderüljön az igazság.
    Mélyen, erkölcsi alapon elítéli a doktori plagizálást.
    Említ egy 2009-es esetet, amikor valami a MTA-nál feljelentett egy Debrecenben szerzett pedagógiatudományi dissz-t, mert volt benne idegen szöveg.
    A Debreceni Egyetem azonnal kivizsgálta az ügyet, beigazolódott, azonnal megvonták.
    JELENTSÜK FEL A MTA-NÁL MÉSZÁROS MÁRTON/ISTVÁNT!!!

    • Judge said

      Mészáros fel van jelentve. Nyomoznak az ügyében. Az a csalás nem fog elévülni. Még akkor sem, ha újra megpróbálnák megszüntetni a nyomoást, ahogy azt Balla egyszer már megpróbálta. Akkor újra fel lesz jelentve. Mindaddig, míg Szabóval és Hanságival együtt börtönbe nem kerül.

      • KSZE Workshop said

        És Dánélt nem kellene feljelenteni? Az sem érvényes. KUlcsár Szabó Ernő a doktori iskola vezetőjeként és intézetigazgatóként és témavezetőként megbízza az intézetében dolgozó és a doktori iskolában is alatat levő fiát, hogy lássa el az opponensi feladatot? Ez teljesen törvénytelen, amellett, hogy etikátlan. Járjon csak az öreg Kulcsár-Szabó is a rendőrségre és a fia is. Már nagyon megérettek rá.

  7. law and order said

    Dánél is törénytelenül lett doktor. A MAB szabályzatában benne van, hogy “egy doktori cselekményben nem vehetnek részt” családtagok.
    Ez egyébként az ELTE sara.
    Szerintem jelentsük fel Dánélt a MAB-nál.
    Bazsa nagyon megviselt volt.
    Minden intelligens ember felfogta, hogy minden magyarnak presztízsveszteség Schmitt doktori csalása.
    Még Cserváknak is, aki FELDOBTA A FŐNÖKÉT!
    Szerintem ebben a helyzetben a MAB-nak lépnie kell Mészáros és Dánél ügyben is!

    • ELTE said

      A MAB-nak már nincs ideje lépni, mert már csak keddig van hivatalban. Dánélt és a Kulcsár-Szabókat az MTA-nál és az ELTE rektoránál kell első lépésben feljelenteni. Ha lepattintják, akkor javaslom Polt Pétert.

      • réti pipitér said

        Polt Péter egy vicc volt, ugye?
        KSZE benyalta magát a fideszeseknél tövig…

      • KSZE és a húsosfazék said

        KSZE a liberálisoknál a meleg szarig nyalta be magát. Vállalhatatlanul seggnyaló, korrupt, besúgó múlttal és egy náci bálvánnyal. Tudományos teljesítménye nulla, ezt Bezeczky bebizonyította. Akkor mire jó?

  8. svabra said

    Cservák vajon megbánta, hogy ELÁRULTA SCHMITTET?
    Leszúrta az aranyborjút!
    Mi lesz Csabival, ha Schmittet kirúgják?
    Marad főprofesszor a Károli ÁJK-n???
    Dehát maga a Károli ÁJK is döglődik.

    • Csacsi Csabi said

      Fégecske úgy képzelte, hogy OV átmeneti regnálása után majd ő következik, és megmutatja milyen egy balti típusú elnök, amit meg akar testesíteni. Hallgassátok meg a köztévében elmondott elnöki programját.

    • Paragraf said

      Most nem volt hírverés a honlapon a januári ÁJK-s diplomaosztóról. Exhibicionista Törpe Drakula se fényképezkedett a szószéken. Kb 50-en kapták meg a sötétvörös bársonyhengerbe csomagolt semmit se érő fecnit. Hogy a károlis diplomának nulla az értéke, azt Antalóczy dékán a beszédében majdhogynem elismerte. Tudja milyen nehéz állást találni manapság, ezért azt javasolta, állást ne is keressünk. Keressünk inkább hivatást. Azt könnyebb találni és erkölcsileg is fölemelőbb. Csak azt nem mondta meg miből éljenek a frissen avatottak

      • Cicero said

        Ennek az 50-nek csak a fele volt nappalis, a másik fele levelezős.

      • svabra said

        Ezt a Schmitt is szokta emlegetni, a hivatást, a becsületet meg hasonlókat.
        Az agyonfizetett plagizátor a maga több milliós fizetésével, a hadonászó őrségváltással, a luxusautóval meg a Cservákkal mint jogi segítséggel a keze ügyében.
        És mindjárom kölyke amerikai állampolgár a Schmittnek.
        Azoknak nyilván nem ugatott a becsületről ez a becstelen szemét.

  9. incitatus said

    Miért becézed Cservákot, a FÉRGET?
    Ez az autizmusig kontaktusképtelen személy saját magáról tökéletesen irreális képpel rendelkezik vö. zsenitudat.

  10. Volt Károlis said

    Döbbenetes, hogy a Károli volt rektorhelyettese, Györgyiné Koncz Judit, vagy ahogy ő hívatja magát, Betty az új helyén mennyire tudja másolni a károlis mintát. Bevezette a károlis korrupciót. A HÖKösök korrumpálását azomban még jobban kiterjesztette. Aktív halgatók a Károlin nem kaptak titkárnői állást, csak rögtön a végzés után. Kőfalusi Kriszta, Nemeh Dia, Kozma Orsolya ilyen híres esetek – egykori korrumpált halgatókból lett titkárnők. És a HÖKösök mesés lefizetése is pont így zajlott a Károlin. Már csak azt lenne jó tudni hogy korábban mi volt ezeknél a ferenceseknél. Kevesebb korrupció vagy ugyanaz. Gyanitom hogy Bettykével mindez felerősödött, de nincs közvetlen infóm.

    • Ursulinen said

      A Károlin is volt aktív hallgató titkárnői állásban. Nem fogjátok elhinni, kinek a titkárnője? Éppen Koncz Bettykéé! Kikapta a hallgatók közül a hozzá jellemben hasonló Mille Orsolyát, bizalmasává tette, és kiemelt titkárnői fizetést adatott neki. Mille Orsi titkárnő is volt és kém is. Ezt a gyakorlatot bizonyára ő honosította meg a Gál Ferencen.

      • Ursulinen said

        Mille Orsit úgy kivágták Koncz Bettyvel együtt a Károliról mint a szart. Csak nem nyerte meg őt is a Gál Ferenc tombolán? 🙂 Vagy netán ő ül vizsgálati fogságban a 157 millás sikkasztásért Btty helyett? 🙂 Mire nem képes egy szolgalélek…

      • Volt károlis said

        Farkas Petrát és Skamla Gábrielt is úgy fogják kivágni, mint macskát az esőbe, ha Bettyke becsülete ott is kitelik, ami csak idő kérdése. Küldd el e-mailben a posztod linkjét különböző szegedi lapoknak. Főleg olyanoknak, akik utálják őket. Majd ők utánajárnak mennyi pénzt és milyen jobokat kapnak Bettyke jóvoltából a szolgalelkü hökösei.

  11. advocatus dei said

    Ennek a vén ringyónak nem vokt köze a 157 milliós sikkasztáshoz?

    • HÖKös said

      Ő volt a Bölcsészkar rektorhelyettese, Szabó András legfőbb szövetségese, a HÖK korrumpálója. Úgy fúrta ki Kopp Erikát a Neveléstudományról, hogy felbérelte László Márton HÖK-elnököt, hogy álljon fel a Kari Tanácson s jelentse be az ő habilitációját arra az ülésre időzítve, amikor Kopp Erika tanszékvezetői pályázatát tárgyalják. Kopp Erikát nem választották meg, helyette Bettyke lett a tanszékvezető a tanítónői oklevelével. László Mártont pedig kitüntette ezért Szabó András a Kálvin téri templomban. László Márton HÖK elnök Alfa Rómeója ca 20 millába kerülhetett. Hogyne lett volna köze, Szabó Andrással együtt lopták el. Osztozott benne a HÖK is.

      • advocatus dei said

        Valami kimaradt: habilitált is a vén ringyó a tanítóképzős végzettségével???

      • Furulyázó Dadus said

        Van egy barátnője az ELTÉ-n, a pedagógián. Ő intézte el, hogy Bettyke egy füst alatt végezze el az egyetemet és a doktori iskolát. Fölvették a doktori iskolába tanítóképzői végzettséggel. Elvégre akkor már rég rektorhelyettes volt. Gondolom ebben a protekcióban a Kulcsár-Tata is benne volt. Elvégre a MENYének is barátnője és szilárd szövetségese volt Betty, amíg ki nem rúgták.

      • filológus said

        A Károlinál mocskosabb és ostobább hely nincs is.
        Íme: bettyke, a tanítóképző végzettséggel habilitált dékán.
        Nádor Orsolya, az óvónőképzővel habilitált személy.
        Fóris Ágota, aki alapképzettség nélkül áll a magyar nyelvtudományi tanszék élén.
        És akkor még nem is említettem Szabó 43 oldalas akadémiai doktori értekezése, Mészáros Márton kétszeres PhD csalása!
        Van ennél züllöttebb, mocskosabb????

      • Gál said

        Ugy látszik Betty dadus terjeszti a mételyt. Mert mióta megjelent a Gál Ferencen, az is elkárolisodott. 😦

  12. Studia Caroliensis said

    Tényleg másolja odaát az itteni disznóságait. Itt is ő szerkesztette az egyetemi kiadványt, a Studia Caroliensist. Az ő lapos bugyuta dedós írásain kívül még az került bele, akit ő bele akart tenni.

  13. Drágaszágom said

    Koncz Betty egy sötét rosszindulatu kigyó. Ő is hátulról támad mint ahogy itt Szabó Andrásról olvasom, de másképp. Ő szembe mosolyog, “drágaszágom”-nak nevezi azt, akivel beszél aztán elmegy a feletteséhez, tanárához stb. és panaszt tesz rá. Nemcsak a hallgatókat alázza és szivatja, hanem a portásokat, gondnokokat, titkárnőket és a tanárokat is. Alattomos és hizelgő egyszerre.

  14. Bandibetty said

    Szabó András és Koncz Betty a Károli két rossz szelleme. Amikor Szabó rektor akart lenni, 2009 nyarán, amikor pályázott is, de a Zsinat visszavonatta vele, akkor Bettyből akart dékánt csinálni, hogy a BTK-n is töretlenül uralkodjon. Aztán amikor a dékánságról is lemondatta a Zsinat, akkor megint Bettyből akart dékánt csinálni. De Bölcskei végre ézhez tért, és bevettte Tepsit, hogy ezt megakadályozza. Bettyt lemondatták a rektorhelyettességről, aztán kirúgták. De ezze csak fél munkát végeztek. Szabó Andrást Bettyvel együt kellett volna kirúgni. Azzal, hogy otthagyták Tepsinek, lassú felőrlődésre ítélték Tepsit, akinek az idegei már felmondták a szolgálatot. Hisztériás rohamok kapják el, sírógörcsökben tör ki.

  15. animus said

    Az egész világ rajtunk röhög: van egy féleszűnek látszó (és csakugyan az!) álamfőnk, akinek az idegen nyelvű életrajzaiban az szerepel, hogy PhD-zott.
    Miközben a barom külföldiektől lopott! Egy bolgártól és egy némettől!
    Még ha magyartól lopott volna, az illetőt megzsarolhatták volna, hogy mondjon le “az emberek embere” javára, de ennyi magyar hazafiságot nem várhatunk egy már halott bolgártól és dühös némettől.
    Most pedig összeült egy HYPO-bizottság, hogy kimossa a sz@rból az ország “első embererét”, akinek olyan hevesen nyalt Balla, a taláros majom meg a többi károlis barom.

  16. prudens said

    A Károli jelenlegi vezetői Plagi bácsi módszerét követik.
    Itt van pl. Balla Péter, az Újszövetség professzora, aki gyakorlatilag egy idézetgyűjteményt adott be PhD-nak. Erre a tőle abszolút független apósa, Hegedűs püspök rögtön fel is terjesztette egyetemi tanárnak.
    HTK-s professzortársa, Pethő Sándor még a tolvajlással sem töltötte az időt: ő egyszerűen KITALÁLT MAGÁNAK KÜLFÖLDI PUBLIKÁCIÓKAT.
    Cservák Csaba még ezzel se fáradt: ő tanszékvezető lett a KRE ÁJK-n EGYETLEN IDEGEN NYELVŰ PUBLIKÁCIÓ NÉLKÜL.
    Magyar nyelvű publikációinak – mind a kilencnek! – eltitkolta még a lapszámait is.
    Szabó András 43 oldalas akadémiai doktori értekezése olvasható a RavaszLászló blogon, erre a jelzőket sem pazaroljuk.
    Aztán itt van még az Illokúció beszédaktusát feltaláló Hansági, a Brodszkij Nobel-díjas életművébe belerondító Petrőczi – egyik ordenárébb, ostobább és gagyibb.

    • Baumgartner Edmund said

      Mindet ki kell vizsgáltatni. Zsengellérnek kellene kezdenie Pethő egyetemi tanári pályázati anyagának bekérésével. Ha nem teljesíti, az nyílt beismerés. Ha Schmitt ügyét lehet vizsgálni 20 év múlva, akkor Pethőét is lehet sőt kell 10 év múlva. Ha Zsengellér nem teszi meg, rajta marad a szégyenfolt hogy Pethő cinkosa volt.

  17. sola scriptura said

    Zsengellér dékán úrnak el kellene gondolkodnia azon, mennyire hiteles egy HITTUDOMÁNYI KAR egy ilyen HITELTELEN csaló professzorral, mint Pethő.
    Amikor a múltkor a RefLapban olvastam Zsengellér őszinte szavait arról, milyen volt, amikor maga is nagyon mélyen érezte magát – apja meghalt, állását elvesztette – abban bíztam, hogy ő egy igazán erkölcsi alapon cselekvő ember.
    Rosszul gondoltam volna?

    • Theologina said

      Zsengellér óriási csalódás. Ő tényleg megjárta a poklok poklát. Nemcsak az apját veszítette el, nemcsak az állását, hanem a gyönyörű feleségét, aki a szülésbe halt bele, és a gyerek is meghalt. Mindent, ami drága volt, elveszítette, a legnagyobb fájdalmon ment keresztül Aki ilyen szenvedést kibírt, az mitől fél? Higgye el, tanár úr ennél rosszabb már nem történhet Önnel. Csak akkor lesz hiteles, ha kivizsgáltatja a Pethő-ügyet. Nincs mitől félnije. Félnivalója csak Pethőnek van.

  18. soli deo gloria said

    Gondoljon erre, tanár úr: “Mindenre van erőm a Krisztusban”.
    Emberelje meg magát és hozzon egy erkölcsi és keresztyéni döntést.

  19. Szabó Elvira said

    Annyit mondhatok Szegedről,hogy eddig gördülékeny volt a TO,most ‘halálsoron’…..Minden problémára megoldás: “Írjon e-mailt!” Kösssssszzzzz…………

    • ímél said

      Ez a TO ügy nagyon gáz. A Skamla fiu a Betty magyar hangja, az íméleket Bettynek továbbitja és ő válaszolja meg. Ez a hökös TO csapat nem ügyeket intéz hanem kémkedik Bettynek. Erre kapják a fizetésüket.

      • helyesírás said

        A Skamla fiú 1. fogalmazni sem tud, 2. csapnivaló a helyesírása. Vajdasági magyar. Mellesleg Farkas Petra a barátnője.

      • Hegedű said

        Hegedűs Zoltánnak üzenem innen Szegedről a Tisza partjáról: Akarod tudni, hoy hívnak? Igen? Nemcsak te, hanem egykori barátnőd, a kecskeméti konzervgyári munkásból lett dékány asszonyunk, Györgyiné Koncz Judit is. Én megmondom a nevem, másnap már nem vagyok főiskolai hallgató, nyakamba akasztanak egy pert, amibe a szüleim anyagilag beleszakadnak, Skamla Gábor meg Farkas Petrával éli a világát az állam pénzén, Koncz Betty őedig egyre pofátlanabb, egyre hataloméhesebb és persze egyre gazdagabb lesz. Ezt jelenti neked az egyenlő erők nyílt harca? Csak megismételni tudom amit másk már leirtak: Nézd meg a partizánháboruk történetét. Miért jöttek létre, hogyan zajlottak? Gyávák semmiképp sem vagyunk, hiszen frontot nyitottunk. De hülyék sem, hogy csúzlival menjünk az ágyúk ellen.

    • Szadomazo said

      Pont ezek a tulajdonságai teszik Skamlát nélkülözhetetlenné Betty számára: a vajdasági magyar azt jelenti Bettynek, hogy itt Magyarországon teljesen kiszolgáltatott, mindent meg lehet vele csináltatni. A fogalmazni és helyesírni nem tudás még fokozza is ezt a kiszolgáltatottságot, mert teljesen alkalmatlan. Csak Betty kegyén múlik, mikor rúgja v…ba.

      • advocatus dei said

        A fogalmazás és helyesírás nem tudása Magyarországon nem akadálya semminek. Miért, az álamfő talán birtokában van ezeknek a képességeknek?
        És mégis milyen sokra vitte!

  20. rigó said

    Miért hiszitek bettyt mindenhatónak??? Sokkal magasabb körök tudtával mennek ezek a dolgok és hunynak szemet valamiért mindezek felett. K-R L
    A katona is csakis úgy kerülhetett oda.

    • OperatívTiszt said

      Teljesen igazad lehet. Ekkora idiótát nem vesznek fel dékánnak semmilyen felsőoktatási intézményba csak úgy. Valószínűleg mindegy, katolikus vagy református, Betty használható mindkét püspöknek, akik már a korábbi komcsi besúgóhálózaton keresztül is kitűnően együttműködtek. A Károlin a mór már megtette a kötelességét, a szegedi Gál Ferencen is akad piszkos munka, amire ő a legalkalmasab.

      • Bugyivallás said

        Ez a két kirívó eset volt, amikor a konkrét bizonyítékok ellenére tagadták a püspökök a besúgó múltjukat. K-R L azt állította, nem is ismeri a tartótisztjét, BG pedig azt, hogy 3 éven át tényleg a tartótisztje volt, de nem ő számolt be a tartótisztnek, hanem a tartótiszt gyónt neki. Ő volt a lelkésze, innen a kapcsolat. Mindenki tudja mindkettőről, milyen a múltjuk, bizonyíték is van, de az 1-1 tartótisztet zsebrevágták, és azok mellettük tanúskodnak. Így nincs mit tenni. Könnyen lehet, hogy a két besúgó intézte Betty újabb pálfordulását. Mer ő amúgy úgy váltja a hitét mint mások a bugyijukat.

      • Besúgóállás? said

        Mi a magasabb összefüggéseket hallgatói nézőpontból nem látjuk át. De azt látjuk, hogy Skamla alkalmatlan az állásra a barátnőjével együtt. A TO korábban jól működött. Betty és az állásokba protezsált hallgatók között szoros a viszony. Azt nem egészen tudjuk, hogy ezek a hallgatók Betty jótéteményeit mivel viszonozzák. Csak nem azzal, hogy rólunk hallgatókról jelentenek neki?

  21. ohranka said

    A Károlin a mocskos munkát szeméyesen Balla, Barnaby meg a többiek csinálják!

  22. egyszegedi said

    Nahát, lassan kiborul a bili? Ideje lenne…a fűnyíró-elv maga is etikátlan, ahogy a nekik nem tetsző, gondolkodó embereket eltávolították a főiskoláról, de az, amivé tették a valamikor igen nagy hírű, színvonalas és igencsak magasan kvalifikált oktatókkal büszkélkedő Hittudományi Főiskolát, siralmas. Ez már sokkal inkább erkölcsi, mint jogi kérdés…

    • Journalist said

      A bili tartalmának végre Bettyke fejére kellene borulnia, hogy ez a sötét, buta, aljas, mindenre képes intrikus eltűnjöün a felsőoktatásból. A Károli bölcsészkarával ugyanezt tette. Persze, itt sem egyedül. Itt is mevoltak a hozzá méltó szövetségesek: Szabó András, akivel kettesben több rektort, dékánt, doktori iskolavezetőt megrágalmaztak és félretettek, nem beszélve egyéb oktatókról és sok szerencsétlen hallgatóról, akiknek Betty kellett volna hogy az érdekeit képviselje. Előbb egyes tanszékeket tették tönkre, aztán az egyetlen működő doktori iskolát, végül a bölcsészkart. Ideje volna a Betty-ügyet egy tényfeltáró újságírónak átadni. Sok gyöngyszemet talál még ezen a pályán.

  23. svabra said

    Ez az ócska cseléd külsejű ls mentalitású némber Szabó tettestársa volt számos bűncselekményben, pl. a 157 milliós rablásban.
    Hogy mennyire szoros volt köztük a kapcsolat, arra bizonyíték Petrőczi Áfonyahegyi röfögései, amelyben leírja, hogy “szegény Andris” naponta órákat telefonál Bettykével. Petrőczi szerint, “inaszakadtából védi az egyetemet”. Szerintünk azért, mert külföldről is napi elszámolásra szorította a rablóbandát.
    Hogy miközben ő az idióta Petrőczivel együtt botránkoztatta halálra a Neckar partján a németeket, itt akkor is gyűljön a lóvé.

    • 157 milka said

      Épp a 157 millás sikkasztás miatt gondolom hogy egy tényfeltáró újságírónak foglalkoznia kellene Betty ténykedéseivel. Ebben Szabó és Hansági cinkosaként benne kellett lennie. Meg a kedvenc HÖKöseinek. Mert ugyanez ment a Károlin is. Az itteni Skamla Gábrielt László Mártonnak hívták, az itteni Farkas Petrát pedig Szabó Andreának. Betty fizetett zsoldosai voltak. Lehet hogy a 157 millát valójában Bölcskeinek lopták. Talán most ezt a trükköt alkalmazza K-R L vagyonának gyarapítására. Valamiért alkalmazták Bettyt. De hogy nem a szakmai ismereteiért, az hétszentség. Legfeljebb ha a szakmai ismeretet a bűnözésre értjük.

  24. közöd? said

    Látom, Bettyék beszállnak a mezőgazdasági, gépész, vidékfejlesztési szakemberek képzésébe.
    http://www.gfhf.hu/getfile/filestore/downloads/hirek/GFHF_tajekoztato_2012.pdf
    (1. oldal alja)
    Ha valakit érdekel, ne hagyja ki!

    • Stratéga said

      Nem igazán az a cél, hogy beszálljanak, hanem hogy lenyúlják Mezőtúrtól az államilag támogatott helyeket. Felveszik a hallgatókat mezőtúrra ösztöndíjasnak, azok meg áthallgatnak a GFHF ájtatos szakjaira, a végén pedig már egészen odaát találják magukat a transzcendenciában – persze az ösztöndíjat sem felejtik Mezőtúron.

      • Mező said

        A mezőtúriak hülyék. Él bennük valami nosztalgia amikor még önállóak voltak és azt hiszik, ez a korszak visszatér a Bettyke vezette Gál Ferenccel. Nagyot fognak koppanni, amikor az államis hallgatóikat Betty átcsábítja az etika szakra a fejkvótával együtt.

  25. animus said

    Az etika szak igazán nagyszerű!
    Ilyen megvilágító példaképek, mint Bettyke, csakugyan mély etikai kontemplációba sodorják az embert.

  26. instant kill said

    Hogy mer ez az agyatlan némber etika szakot indítani?
    Ez az ótvaros, büdös, erkölcstelen proli.
    Aki a Szabóval együtt ellopta a 157 milliót!

    • Metamorfózis said

      Most épp a mezőtúriak állami férőhelyeit zabrálja el a Skamla-féléknek. Elvégre fizetni kell a csatlósokat, akik elkezdik a mezőgazdasági gépészet szakon, aztán átalakulnak Betty-féle eitkussá állami pénzen. Mert pont az ilyenről mintázzák az etika szobrát.

  27. Bugyivallás said

    Skamla Gábrielt csöppet sem zavarja, hogy közben világhírű lett. Eszében sincs lemondani. Nagyon jól érzi magát a vallását mint a bugyiját cserélgető Betty asszony szoknyája mögött. 🙂

    • Clairvoux said

      Betty képes több felsőoktatási intézményt és egyházat is tönkretenni. Már Nagykőrösről is kivágták. Nagy Istvánt a világból ki lehetett volna vele kergetni. Nem irigyeljük a ferenceseket.

      • Bishop's chess said

        Bettyt csak egy alulról jövő hallgatói tiltakozás söpörheti ki a felsőoktatásból, ahol eleve semmi keresnivalója. Buta, felkészületlen, még egyetemi végzettsége sincs. A habilitációja röhej, a “publikációi” olyan primitívek, hogy ezekkel nem juthatott volna messzire. Hogy milyen szolgálatok miatt alkalmazták ilyen magas pozícióban a KRE-n és a GFHF-en, azt csak a két püspök tudja megmondani.

  28. Tantónéni said

    Betty kiirthatatlan a felsőoktatásból. Ha valahonnan kiirtják ezt a még falusi tantónéninek is buta személyt, az új helyen még feljebb kerül. Biztos létezik a sötétség tehetsége. Ezzel nemcsak ő rendelkezik, hanem Szabó András és Balla Péter is. És a Gál Ferenc hökösei méltó utódok lesznek.

  29. régi kolléga said

    A Károli a magyar felsőoktatás szégyene. És szétküldi fertőző mikrobáit szerte a világba.

  30. Áfonyahegy said

    Betty és Szabó András elválaszthatatlanok voltak. Petrőczi írja halhatatlan áfonyahegyi naplójában, hogy órákig telefonálgattak egymással Heidelbergből Budapestre. Biztos nem a saját zsebükre. Közpénzen intrikáltak, közpénzen tárgyalták meg, ki mindenkinek küldjenek rágalmazó leveleket egyes közös kolégákról. Nekik ezt jelenti az intenzív munka.

    • Bugyivallás said

      Betty és Szabó nagy gazdasági panamákban voltak benne. Többek között a 157 milla ellopásában. Csak aztán Bettyből elegük lett a kálvinistáknak. Visszapostázták őt a katolikusoknak, ahonnan jött.

      • Samesz said

        Skamla-samesz, nem vagy biztonságba a Betty szoknyája mögött, már inog alatta a trón. Lépj le, és vonulj el hátra az urilsó sorba.

  31. Közöd? said

    Említsük meg a csatlósok között Vreckó Stellát is, ő valahogy kimaradt. Szégyen, hogy három tanulmányisből kettő most is hallgató. Vreckó kisasszony és Skamla úr irányítja a Tanulmányi Osztályt! Leszkó Hajnalka, az új csaj pedig úgy látszik, inkább megszokja, mint megszökik. Biztos őt is Betty hozta. Három tapasztalatlan ember, minden törvénytelenségbe belerángatják őket. Ezek meg… pénzért mindent! Buzgó katolikusok!

    • Betty said

      Nem lehetne ennek a Bettynek a károlis múltját megpiszkálni? Akkor rúgták ki innen, amikor a Népszabadság megszellőztette a 157 milliós sikkasztást, amit valamelyik fejes a Károlin ilyen hallgatói csatlósokkal sikkasztott el. Betty szoros szövetségben volt Szabó Andrással, a csalás megtervezőjével, és biztos segített neki. Nincs valakinek ismerőse a BRFK-n? Többet is meg lehetne tudni Betty szerepéről ebben a bődületes csalásban. Itt is az volt a dolgok menete, hogy a hallgatókat manipuláta, mindenbe belerángatta és jutalmazta.

    • Pápista said

      Hogy fér össze ez a hallgatói státusszal? Hiszen mint beosztottak ki vannak szolgáltata a felettesnak, azaz a dékánasszonynak. Nem lehetnek egyszerre hallgatók is. Talán még ösztöndíjat is kapnak?

    • Közöd? said

      Pápista,
      Ott virít a hök hirdetőtáblán a büszkeségek ösztöndíj oklevele: Vreckó Stella, Farkas Petra, Skamla Gábriel – mind ösztöndíjasok is.
      Skamla úr még TDK-n is helyezést ért el tavaly novemberben. Találjátok ki, ki volt a szekció egyik zsűritagja. Persze, hogy a Betty. Nem lehetett valami jó a dolgozat, ha csak második helyezért ért el ilyen hátszéllel.

      • Nyalogány nyalogánya said

        Hú de jó ez a fotó. Ott van a háttérben a kedvencünk: Pál József rektorhelyettes a Szegedi Tudományegyetemről, Fried tanár úr tanítványa, a Nemzet Nyalogányának házi nyalogánya, aki megszervezte Mészáros Márton / István csalását a Szegedi egyetemen. Összeérnek a szálak. Betty új frizurával és új kedvencekkel. Ez az a Skamla? PálJóskánk most nem a párttitkáros szereléséen van. Semmi piros nyakkendő vagy piros pulóver. Most súlyos aranylánc lóg a nyakában és a parasztképén valami papos máz ömlik el. Nyilván a hely szelleme. 🙂

      • Cosa? said

        A házi TDK-n lett második vagy az országoson? Mert ha csak a házin a Betty hátszelével, akkor szart se ért.

      • Tetűjóska said

        Tényleg jó ez a kép. Amellett, hogy ennek a Skamlának nagyon hülye feje van profilból azzal a nagy széles állával, a háttérben ott van Bettyke szegedi protekciója. Nemcsak a püspökök egyengették az éjfekete sötétségig buta és aljas Bettyke útját a dékáni székig a Gál Ferencen, hanem a Kulcsár Szabó klán. Elvégre Betty a MENYnek nagy barátnője volt, és még most is kebelbarátnők. A Kulcsár Szabó klán szerepére Bettyke szegedi karrierjére ott a fotón a bizonyíték: a mi kis párttiktárunk, a seggnyaló Páljocó, Mészáros leszigorlatoztatója. 10 nappal előbb hozta az igazolást a Károlira MAB látogató bizottsági tagként Mészáros szegedi szigorlatáról, mint ahogy az egyáltalán megtörtént volna. Megvan még a pirosmellényes párttitkár a Délmagyarból, aki most átmenetileg narancssárgába bújt, de alig várja hogy újra vörös lehessen. Telitalálat ez a fotó, köszönjük 🙂

      • Párttitkár said

        Azt a Délmagyar képet nem találtam meg, de találtam helyette egy másik Délmagyart: Páljóskánk párttitkárosan, piros nyakkendővel. Tessék csak öszehasonlítani a skamlás képpel, ahol mély katolikusként ájtatos pofával állBetty mögött:

        http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/akademiai_dij_pal_jozsef_dante-konyvenek/2191400/

      • Orange said

        Itt már a párttitkár átment narancssárga árnyalatba. Miután megfúrta a Magyar Nemzetben egy gyalázó-rágalmazó cikksorozatban az egyik Szabó Gábort és benyalta magát a másik Szabó Gábornál, kikönyökölt magának egy rektorhelyettesi pozíciót és nyomta a közhelyes dumáit. Íme az egyik a narancssárgába játszó nyakkendővel:

        http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/01/pal-jozsef-rektorhelyettes-lepni-akar-a-tehetsegek-fele.html

      • Új hang said

        Én csak annyit tudok, hogy ez a tetű Skamla még azt a primitív TDK dolgozatot sem volt képes önállóan elkészíteni, hanem úgy vette. Ráadásul még ezt is hülyén intézte, egy csomóan tudnak róla. Akik felette vannak, biztosan. Még képes kiállni és elismerést átvenni érte. Sajnálom ezt az országot. Lehet ráállok és szerzek bizonyítékokat ezzel kapcsolatban. Ezzel ki lehetne kezdeni őket, aztán jöhet Bettyke, meg a rektor is.

      • Betty Fan said

        Szerintem érdemes ráállni, és nem lennél ezzel egyedül. Ezt a gonosz, primitív, sötét nőszemélyt ki kell irtani a felsőoktatásból a diák-vazallusaival együtt. És ha a rektor a szövetségese, akkor őt is.

      • filológus said

        Szerintem is érdemes lenne végre tiszta helyzetet teremteni azzal, hogy megfúrjátok Betty nénit.
        Különben teljesen lenullázódtok a magyar felsőoktatásban egy ilyen vezetéssel.

      • MarciPista said

        Skamla a szegedi Mészáros. Ennek is mások írták meg a doktoriját. 6 és fél oldalt ő saját maga, a másik 6 és fél oldalt Korner Veronika. Erre kapott Mészáros doktori címet – 100%-os szavazattal. Nem semmi. Van, akinek mindent szabad, és van, akinek keményen kell kubikolnia.

      • Tantónéni said

        Bettyt ki kell irtani. Ő ott a legkártékonyabb féreg. Fejtől bűzlik a hal. Akkor vége az idióta fejű Skamlának is. Betty ügyeit ki kell teregetni az újságokban.

  32. ferences said

    Csak a házin. És amint látod sokan segédkeztek ebben. Még Pál József professzor is a Szegedi Tudományegyetemről. Azt nem tudtuk, hogy ő is Betty holdudvarába tartozik.

    • BTK-s Kolléga said

      De még mennyire. Pál József is a károlis csaló bandába tartozik a Kulcsár meny révén. Kulcsár Szabó Ernő parancsára személyesen akkreditálta a teljesen lehetetlen, doktori iskola nélkül maradt BTK-t. Abban az időben Betty volt az egyik tótumfaktum a Károlin. Régi ismerősök és cinkosok… 🙂

      • Betty said

        Bettyke ezek szerint jól be van ágyazva a Gál Ferencre: Kiss-Rigóba és a Kulcsár-Szabó klán vazallusába, Páljocóba. Nehéz lesz onnan kibillenteni. Pedig ki kell, mer ha röpül akkor a kegyencei is röpülnek. Így volt ez a Károlin is. Kirúgták és utána repült a Mille Orsolya is, aki olyan volt mint Skamla, Farkas vagy Vreckó. Viszont ha a Károliról ki lehetett rúgni akkor onnan is ki lehet. 🙂

      • Mille-Milla said

        Bölcskeibe is jól be volt ágyazva Bettyke, mégis kirúgták. Rúgassátok ki azt az aljas kígyót, vele repülnek a kedvencei, mint a Mille Orsi akire talán még a 157 millát is ráhúzták. Pünkösdi királyság a Skamláé, csak Bettyt kell mindenhol följelenteni a törvénytelenségekért. Repül Skamla és az eész háreme. Olyan nincs, hogy ösztöndíj és fizetés és dupla lekötelezettség az áspiskígyó Bettynek. Bettyt kell támadni, a többi magától összeomlik.

  33. figyelő said

    Mi ez a csend?

    • ElemiLogika said

      Ez nekem is feltűnt, de tapasztalatom szerint akkor van nagy csend, amikor a háttérben komoly akciók zajlanak. A blogolók biztos nem akarnak harangszóval menni nyulászni.

      Vihar előtti csend… 🙂

      • Mátrix said

        Elemi Logikának igaza lehet. A blogolók nem akarnak infót adni. Tudják, hogy Balla Fórissal elemeztetni. Nem mintha sokat lenne képes kisilabizálni belőle, de a bloggerek ezúttal a józan észt a szórakoztató funkció elé helyezték.

      • Igazatok van, több kifejezetten izgalmas dokumentum létezéséről szereztünk tudomást. Egyelőre nincs a birtokunkban, de bízunk benne, hogy nemsokára megszerezhetjük ezeket. 🙂

  34. Gál Ferences said

    @Új Hang – Írj nekem levelet a galferences kukac gmail.com címre

  35. Ferences barát said

    Szegeden vadul nyomoznak Skamla lebuktatói után. Skamla tünteti el a TDK-csalás bizonyítékait. Betty árgus szemmel figyeli a hallgatókat, egyenként berendeli magához őket és fenyegetéssel vagy zsarolással árulásra akarja őket rávenni. Kozma Gábor szankciókat helyezett kilátásba a kiszivárogtatók ellen. Ez minket persze csöppet se izgat. Folytatjuk a leleplezést.

    • Szegedi Kolléga said

      A Szegedi Egyetem rektorhelyettese, a tetű Pál József is benne van a maffiában. Ott virít Betty mögött a csaló Skamla kitüntetésekor:

      Imád csalókat támogatni. Mészáros doktoriját is ő verte át Szegeden. De már hál’Istennek nyomoznak a szegediek ellen is Mészáros-ügyben. Remélem, ez a mocsok Pál nem ússza meg. Börtönbe vele és Klukovitscsal, aki még a doktori adatbázist is meghamisította Mészáros miatt. Mit keresnek a ilyenek a felsőoktatásban, ráadásul vezető pozíciókban? Skamla, Betty, Pál – a felsőoktatás szakmai és erkölcsi selejtjei. Ki velük a szemétdombra!

      • Theologe said

        Ha Schmitt Pál is belebukik a csalásba, akkor Mészárosnak és Skamlának is bukniuk kell. Egy korrupt csaló országban nem lehet élni. Buktassuk le a csalókat és pártfogóikat: Skamlát, Bettyt és Pált, na meg persze Pethőt és a támogatóját, Ballát, aki szintén nagyon nyomozott Pethő- és 168 óra-ügyben, de nem nem jutott vele semmire. 🙂

      • Loncsos Medve said

        Mészáros-ügyben nagyon nyomoz a rendőrség. Petrőczi nem ér rá indián konferenciákra járni, mert a rendőrségre jár. Meg kell magyaráznia, hogy nem vette észre opponensként, hogy Mészáros doktorija összesen 13 oldal, annak a felét is Korner Veronika írta. Fogas kérdés ez Petrőczi számára. Na meg a férje számára is, aki témavezetőként nem vette észre ugyanezt.

      • Couple said

        Párosan szép az élet. Párosával járnak a rendőrségre is. Remélhetőleg párosával mennek a börtönbe is. Akkor majd végre a Károli is fellélegezhet. Ártó szelleme, legmérgezőbb skorpiói a méltó helyükre kerülnek. Már alig várjuk.

    • betty said

      Milyen szankcióra lehet számítani?

      • Csicska said

        1. Nem fognak megtalálni benneteket, mert nem fogtok köpni a vallatáskor.
        2. Ha valamilyen csoda folytán mégis, akkor se kell betojni, nem fognak kirúgni, nem érdekük a hallgatók elvesztése.
        3. Olyan enhye szankció lesz, amiben eddig is volt részetek – szankció nélkül: Skamla csicskáztatni fog benneteket. Pl. ki kell pucolnotok a cipőjét, ágyba hordani neki a reggelit és ilyesmi. Ki lehet bírni. 🙂

      • betoji said

        Milyen poénos lenne, ha vagy 50-100-an hirtelen kiiratkoznánk. Ki csatlakozik?

      • Poén said

        Az nagyon poénos lenne, de betojiakkal nehéz megvalósítani. Én egy lájtosabb változatát javaslom, egy ultimátumot Kzma Gábor rektornak: rúgja ki Skamlát és Bettyt, mert ha nem, egyszerre kiiratkozik 100 hallgató. Tuti, hogy titeket választanának.

  36. frau schnorrerin said

    És a dutyiban kitől fog kuncsorogni a parázna némber???

  37. Csaló Skamla, korrupt főiskola said

    Mostantól (mint ahogy most is) a főiskola legkülönbözőbb helyein fogom kihelyezni azt a szöveget, hogy “Csaló Skamla, korrupt főiskola”. Kövessétek a példámat! Jó reklám lesz a hittanversenyen!

  38. árva said

    A hallgatók igazi érdekeit már senki sem képviseli! Farkas Petra és Skamla Gábriel eladta magát a rektonak! Csak a pénzt szedik tőlünk mindenféle hajmeresztő jogcímeken, cserébe még csak nem is működik jól a rendszerük! Ezek nem tudnak semmilyen problémára megoldást, csak bénáznak! Menjetek innen, vagy én megyek!!!!
    Még azért is fizetnünk kellene, ha ki akarnánk iratkozni innen, de nem baj, költsék csak gyógyszerre! Jövőre átmegyek a Pázmányra!

    • Húzzunk innen said

      Érdeklődtem az Apor Vilmoson, ott is van fogadókészség. Ha nem vennének át a Pázmányra, akkor ott már biztos helyem van. Ha gondoljátok, nézzétek meg a lehetőségeket:

      http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=2

    • Betty said

      Ahol Görgyiné Koncz Judit-Betty asszony megjelenik, ott azonnal felüti fejét a korrupció, a színvonaltalanság, a kivételezés, a hallgatók megvesztegetése, kényszerítése és korrumpálása – a szellemi és erkölcsi sötétség. Ezt viszi magával mindenüvé ajándékba. Bettynek már kitelt a becsülete Nagykőrösön, Budapesten, most Szeged van soron. Onnan is ki kell robbantani, mielőtt tönkretesz mindent. Minél gyorsabban.

  39. ferences said

    Én már jelentkeztem is.
    A Pázmányon mindent tudnak a Farkas Petráról meg a Skamláról meg a szörnyű vénasszonyról.
    Azt mondták, szóljak másoknak is, szívesen vesznek bennünket már felekezeti alapon is!

  40. Csaló Skamla, korrupt főiskola said

    Egy napja nem veszik észre a felirataimat vagy csak egyetértenek és azért nem tüntetik el. Pedig jó helyen vannak, többen találkoztak velük.
    Többiek! Kalózkódjatok. Ejtsetek el cetliket, írjátok a padra, táblára, ajtóra, ablakra, hirdetőtáblára, kapura. Használjátok a fantáziátokat! Tüntessünk, mutassuk meg, hogy van véleményünk és nem mehetnek el mellette! A mi fejkvótánkból van fizetésük, a mi pénzünkből élnek, meg kell hallgatniuk! Hajrá!

    • Szintetikus said

      A Károlin valakik kb. 100 pld-ban kiragasztották egy újságcikk fénymásolatait, amiben az egész doktori csalást fehéren-feketén megírták. A másolat jól olvashatóan ráfért egy A4-es lapra. A ragasztó “szakemberek” nagyon ügyesek és leleményesek voltak, nemcsak ajtókra, ragasztottak, hanem a folyosókon levő székekre, asztalokra, WC-ajtók belsejére, mosdók tükreire, világítótestekre, liftajtóra. Valami olyan szintetikus ragasztót használtak, amit nem lehetett lemosni. A takarítónők nem boldogultak vele, ezért beszálltak a titkárnők, aztán az oktatók, végül a dékán is. Főleg ő, mert ő volt a fő-fő csaló (Bettyke kebelbarátja, Bandika, teljes nevén a híres Szabó András), őt leplezték le elsősorban. Az egész bölcsészkar dolgozói állománya vakargatott. Hallgató egy se – ők olvastak és röhögtek. Mire nagyjából levakargatták, már mindenki olvasta: oktatók, adminisztrátorok, hallgatók. Mindenki tudta, mit művelt Szabó András dékán. Ezek után le is kellett mondania. Szerintem ezzel Bettyt és Skamlát is meg lehetne buktatni, csak sok példány kell és lemoshatatlan ragasztó. Az ötlet jó, csak a kivitelezésen kell még egy kicsit javítani. 🙂

      • Takaritonö said

        Az a ragaszto tényleg lemoshatatlan volt. Amikor már mindenki elment éjszaka Szabó visszajöt a feleségével és surolták vakargaták de hijába. Az let a vége hogy a liftalytot ki kelletet cserélni mer arrul sehogy se birták levakarni penig mindent beleattak. Én is attam nekik mindenféle szert de egyik se oldota el.

    • Vaksi said

      Hát én keresve se találtam.

      • Ferences barát said

        Ne keresd, hanem inkább segíts ragasztani. Ehhez két ember pont elég: egyik figyel, a másik ragaszt. Persze ha ilyen vaksi vagy akkor jobb ha én figyelek és te ragasztasz.

  41. incitatus said

    És azt próbáltátok má: pillanatragasztót a kulcslyukba????
    Ajánlom, hatásos!

  42. Csaló Skamla, korrupt főiskola said

    Mindenki ragasszon, aki azt szeretné, hogy a főiskolán ne pénzéhes csalók élősökdjenek. Aki egyetért azzal, hogy egy egyházi intézmény adjon arra, hogy dolgozói keresztény értékek szerint éljenek, az adjon hangot véleményének. Skamla vette a dolgozatát. Ha ezek után sem történik semmi, akkor az azt jelenti, hogy Kozma Gábor pártolja a bűnt, a csalást, a hamisítást. Rektor úr, ezek a tények! Skamla és Betty árt a GFHF hírnevének és rontja a diplománk értékét! Legközelebb olyanokat válasszon, akik diszkrétebben tudnak bűnözni!

    • Ferences barát said

      Még jobb lenne, ha becsületes és szakmailag is hiteles emberekkel venné körül magát. 🙂 Ahová Betty beteszi a lábát, ott terjed a sötétség, a korrupció, a csalás és mindezek pofátlan, cinikus eltussolása. Bettyt lassan már az egész ország ismeri. Hogy lehet, hogy Ön még nem? Rossz emberismerőként hogy lehet vezető?

  43. szívás said

    Kozma Gábor rektor jól megszívta, átvette a Károlitól Bettykét, egy időzített bombát! Tik-tak-tik-tak!

    • Betty said

      Abban bízhattok, hogy neki is elege lesz belőle. Nagy István dékán Nagykőrösön herótot kapott tőle, átprotezsálta Pestre a Rektori Hivatalba, onnan át a Bölcsészkarra, de egy idő után mindenki szabadulni akar tőle. Végül kirúgták. Ezt ott is el fogja érni, ha ti rásegítetek egy kicsit. Ha van elég esze, kirúgja, mielőtt belebukik. 🙂

      • Drágaszágom said

        Szerintem már Kozma Gábornak is elege van belőle, csak nem tudja, mit csináljon. Segíteni kéne neki. Tényleg ragasszatok! És a tacepao ne csak Skamláról és Farkas Petráról szóljon, hanem főleg a sötét, korrupt Betty asszonyságról. Skamla és Farkas Petra nem lenne senki és semmi, ha ez a selypítő vicsorgó szörnyeteg nem állna mögöttük.

      • Konczoljunk said

        Vannak bőven bettykés anyagok ezen a blogon is, főleg az elején, amikor itt még nagyhatalom volt. Röpcédulázhattok azokkal is. A lényeg hogy sikerüljön kiirtani ezt a kártékony személyt a felsőoktatásból.

      • Puccsista said

        Pláne majd ha elkezdi fúrni Kozma Gábort is, mert a helyébe akar kerülni! Ezt csinálta Nagy Istvánnal Nagykőrösön, aztán pedig Vargha András rektorságát fúrta meg, hogy a helyébe kerüljön, de peche volt. Bölcskei nem átkeresztelkedettet akart, hanem eredeti kálvinistát.

  44. Iskolakerülő said

    Isten bocsássa meg nekem, ha egy kevéssé üdvös kereszteshadjárat-formát fog ölteni a véleményem, de

    azt vettem észre, hogy Gábrielnek több befolyása volt eddigiekben a rektorra, mint bármely más régi dolgozóval szemben. A TO-s nőnek is mennie kellett -bár igaza volt, és élt is vele per formájában, mert amikor kitudódott e nő előtt, hogy Skamla Petrával már jó ideje együtt vannak (kispap kora óta), azt mondta, hogy hagyja békén, ne udvarolgasson itt neki – mert eljutottak egy bizonyos szintig. Úgy nézett ki, hogy megbeszélték, hogy Gábriel hoz egy ismerőst, akit a régi kiképez. MInthogy a püspök focizni szeret, Hajnalka, a jugyus (Juhász Gyula) elit, és valamilyen női focicsapat tagja, könnyűszerrel bekerülhetett a fősulira.

    (Ági a pert megnyerte / kiegyezés történt: gyorsan kapott 2 millió forintot.. és hallgat)

    A jelenlegi TO-ban vannak dolgok, amiket jobban szeretek. Egész megértőek: mindig áldozatnak tekintik a hallgatókat, kedvesek, közvetlenek, és a rendszer ellenére szerintem igenis van bennük tartás. Jó időben voltak jó helyen, ezért csücsülnek ott az irodában. A felettesük, Gábriel azért van ott, mert a püspöknek két bizalmasa közül csak az egyik kapta meg a püspökségen valamilyen rekreációs programszervezői posztot, úgyhogy Gábriel mert akkor hoppon maradt, a fősulin kapott ösztöndíjat, és álláslehetőséget, aztán jött a többi.

    Ki akar egy ilyen főiskolán HÖKös lenni? Akinek nincs jobb dolga.
    Akármilyen sötétség-históriát térképezünk fel, szerintem oda jutunk, hogy még nem érett az idő jelentős változáshoz. Korma Gábor a püspök barátja. A püspök most találkozott Schmidt Pállal, az iskolapadokban pedig nem Brüsszel ül, hogy megváltsa a világot.

    Tehát lassacskán összeértek a szálak, hogy most elolvastam az oldalt… Bettyről eddig nem is hallottam. Azt sem tudtam, hogy él. Bár már egyszer láttam élőben a Kárpát-medencei TDK-nkon, nem foglalkoztatott különösebben a kiléte (“örültem, hogy a női nem is képviseltetve van”).
    Ha minden jól megy, akkor egy tető alatt elleszek “a csalással vádoltakkal” addig, ameddig nem kapok egy diplomát, nem jelenik meg a Jobbik, vagy nem rúgják ki a kedvenc tanáromat, akinél szakdolgozatot írok. Utóbbi esetben vérszemet kapnék, de érdemes csak abba belegondolni, hogy az egyház nem 2000 évnyi önfelmagasztalásról ad hírt, hanem a megújulásról.
    Szerintem nem kell bíróság. Megtérés kell. Kapanyél a csalóknak; nemcsak támasznak, jegyzettámogatás a szegények főiskolásoknak, stb.

    De addig is (amíg ez mevalósulna): miből éljünk, ha nem az államból, s nem az EU-ból? Kell egy két céltudatosabb “ügyes” is.

    • Pálgium said

      Schmidt Pál bukott ember. Ha a püspökötök vele találkozott, attól ne rezeljetek be. Mellesleg a püspökötök semmivel sem jobb, mint a miénk. Pont ezek ketten tagadják a besúgó múltjukat, pedig mindenki tudja róluk, mik voltak. Nem hiszem, hogy bele kellene törődni minden disznóságba.

    • Verschwörung said

      Péter Ági még mindig pereskedik. Valamikor április elején lesz tárgyalása.

    • kvésztor said

      Ági ügye még folyamatban van, még áprilisban tárgyalása lesz. Az elődje (Szokol Peti, avagy Betty első áldozata) nyert munkaügyi pert a fősuli ellen.

    • Béla said

      Honnan van ilyen bizalmas infód, csak nem te vagy az Gabriella?

    • kigolyózlak said

      “Jó időben voltak jó helyen” egy kicsit érdekes megfogalmazás.
      Mondjuk lenne egy jó cégnél egy hülyeségírói állásod és megtanítanád az újoncot hülyeségeket írni, majd menesztenek, akkor mondhatni lehetne, hogy rosszkor voltál rossz helyen?

      • Ferences barát said

        Betty a megoldás kulcsa: őt kell kigolyózni. Minél előbb, annál jobb. Lehet hivatkozni a károlis ügyekre, a puccsokra, a hallgatók átverésére, panaszaik lesöprésére stb. Lehet pl. sztrájkolni Betty ellen. Vele együtt eltűnik Skamla és Farkas Petra is.

  45. instant kill said

    Március 28-án jár le a Schmitt Pál disszertációját vizsgáló bizottság mandátuma.
    Schmitt nem lesz itthon, Dél-Koreában tárgyal atomügyekről (?)

  46. E&B said

    http://www.kepafalon.hu/festmenyek_Marta_Monika_Csend_honol_kid_22695.html

  47. avatar said

    Mi ez a ronda giccs?
    És hogy kerül ide?
    A furulyázó dadus festette vagy valamelyik ölebe?

    • Gál Ferenc said

      Csend honol…

      • Betty pusztítása said

        Szerintem ez tájkép csata után. Ezt akarja jelképezni. A Betty kivégzései és pusztításai utáni síri csendet. Betty hóhérmunkájának következményét.

      • Ferences barát said

        Szerintem a honoló csend azt jelképezi, hogy a főiskolát egy időre levágták az internetről Bettyék, hogy ne szivárogtassanak ki híreket, és a hallgatók se jussanak hírekhez. Ez Betty katonai terrorjának a része.

      • Ferenc atya said

        Nemcsak ez a cél. A teljes “katonai hírzárlat” az informatikus kolléga elleni hadviselés része is lehet. Betty valamit a nyakába akar varrni, mint a Károlin a szerencsétlen Marosi Margóéba, aki olyan ártatlan, mint egy ma született bárány. De mivel szelíd és nem tud védekezni, Bettyék rákenték a 157 millát. Betty most épp Szegeden készül valaki(ke)t megrágalmazni, ezért vágatta le az internetről a GFHF-et. Füleljünk a csöndben, vajon mit forral ez a gonosz boszorkány?

      • Betty Fan said

        Lehet hogy ott is a pénzért mindenre kapható Földi-céget vetették be, hogy bizonyítékot kreáltassanak olyan súlyos kötelességszegésre, amit el sem követtek? A Wistmanwood a hamis bizonyítékok informatikai előállításának specialistája.

  48. doktor senki said

    Ne ijedjetek meg! A mai helyzetben nem lehet elvágni benneteket az internettől.
    Másrészt meg hagyjátok a francba ezt a nevenincs főiskolát!
    Menjetek át a Pázmányra vagy a váci katolikus főiskolára. Átvesznek benneteket, egész biztos.
    Miért akarnátok diplomát egy ilyen vén lepcses konyhalány aláírásával?
    Mit érne az a munkahelyi piacon???

  49. Gál Ferenc said

    Nem félünk!
    Egyedül Isten mindenható! Istent még Betty sem nem tudja kitúrni, Isten igazságát nem tudja senki véka alá rejteni.
    Bettyéket már két kirúgott legyőzte munkaügyi perben. Minden jövőbeli perük eredménye ez lesz!
    Kozmáék olyan emberek, akik alázat nélkül, telve gőggel, álszent módon Isten nevében üzeneteket hirdetnek, tévútra akarják vezetni az embereket, a HIT-elesség jelmezébe öltözve gyűlöletet vetnek el. Csak azon jár az eszük, hogy pénztárcájukat megtöltsék. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ne mártsátok kezeiteket ezekbe a vérfogó edényekbe, amiket nektek nyújtanak azzal a hazugsággal, hogy ez Isten akarata.
    Ne feledjük: Istennel szemben minden földi hatalom tehetetlen.

    • Szegedi Kolléga said

      Igazatok van. A sátáni eszközökkel operáló Betty végülis oda fog kerülni, ahonnan ered: a pokolba. Hogy milyen erkölcsileg alja társaság ez, azt mutatja az a zseniális fotó, amit föltettetek: Kozma, Betty, Skamla, és a háttérben ott virít a legnagyobb gazember, az egykori KISZ-titkár, majd vörösnyakkendős párttitkár: PÁL JÓZSEF, aki Mészáros-ügyben 10 nappal előbb prezentálta a Károlin a szegedi doktori szigorlat jegyzőkönyvét, mint ahogy arra sor került volna. Nem beszélve arról, hogy a bukás után 4 hónappal kezdeményezett új eljárás teljesen törvénytelen volt. Az ügyben nyomoznak. Ha Pál lebukik, Bettyí is bukik vele.

  50. Gál Ferenc said

    Vihar előtti csend honolt…

  51. réti pipitér said

    A szegedi egyetem régen elvesztette becsületét. Mikor volt itt Szentgyörgyi Professzor?
    Azóta meg a páljóskák virítanak a piros nyakkendőjükben, mint a fölpuffadt úttörők.
    Aki, tudjuk, “ahol tud, segít”, főleg Kulcsár-Szabó akadémikusnak.
    A Marcit Pistaként doktoráltatja, aztán vissza. Többszörös okirathamisítás.
    Ezeknek meg se kottyan.

    • Ferenc Atya said

      Felpuffadt úttörő taláros hordónak öltözve benyomult a Gálferencre, beállt Bettyke és Kozma mögé erősítésnek, amikor a Skamla oklevelét átadták a vásárolt TDK-dolgozatáért.

    • Hedvig said

      “A szegedi egyetem…” A GFHF-nak semmi köze nincs az SZTE-hez! (Leszámítva, hogy ez utóbbinak is vannak a Dóm téren termei és labrojai, amelyekben egykor valóban Szentgyörgyi is dolgozott, ezeket azonban a püspökség épület-része gondosan elszigetel a hittudományi főiskolától.) Régebben ugyan főiskolai kar volt, de ismét független, önálló intézmény a hittudományi.

      • Tiszai said

        Köszönjük a pontosítást, elvileg tudjuk. Mégis sok a személyi összefonódás. Ezt bizonyítja Pál Józsefnek, a SZTE rektorhelyettesének a részvétele azon a díjkiosztón, ahol Skamla a más által írt TDK-dolgozatáért veszi át az oklevelet. Betty és Páljóska kapcsolata régi keletű. Pál volt az, aki 2010 április 9-én leigazolta Mészáros Márton majd csak április 19-én megtartott szigorlatát. És az Irodalomtudományi Doktori Iskola arról híres, hogy csalókat minősít. Ezen a téren különösen Balázs Misu tüntette ki magát. És ott van a híres Fried, aki beugrik 2 hónapra hamis témavezetőnek, és ismét félreáll. Na meg a csak 1 évre akkreditált jogi doktori iskola, ahol gyanús PhD-védések voltak. Többek között a főnökét lebuktató Cserváké, aki 9 db publikációval és olyan hivatkozástechnkával doktorált ami Schmittet is megszégyeníti: hiányoznak az oldalszámok! És ezt a Szedegi Doktori Intézet elfogadta. Nem beszélve a csaló Klukovitsról, aki MészárosMárton nevét több hivatalos dokumentumban Istvánra cserélte, hogy ki ne bukjon a kettős védés.

        Összességében nem tudom, melyik rosszabb hírű: a SZTE vagy a GFHF. Közük is van egymáshoz: Páljocó!

      • Szegedi Kolléga said

        Hedvignek igaza van. A SZTE és a GFHF ma már két különálló intézmény. Mindazonáltal réti pipitér itt kifejezetten a Szegedi Egyetemről beszél: páljóskák, kulcsárszabó-famulusok….

  52. […] Jhnnsclvn’s blogon egy bejegyzést is szántak a Hittudományi Főiskolára, amire igen szép számú (155) vélemény […]

  53. Ferenc atya said

    Hajmeresztő dolgok történnek mindkét egyházi intézményben. Az egyházi intézmények és az érintett egyházak vezetői úgy érzik, hogy törvények felett állnak. Remélhetőleg a hatóság és a közvélemény rákényszeríti őket a mindenkire kötelező törvények betartására és a törvénysértőket példásan megbünteti.

  54. Skamla Gábriel saját tudmányos dolgozata

  55. Ma nagyon aktívak vagyunk. Helyet adtunk a védekezésnek: http://galferences.wordpress.com/2012/04/14/51/

  56. Új bejegyzés ismét:
    Mi történt a lebukás után?

    Mi történt a lebukás után?

  57. […] számolnak be. A tahó tanító le se tagadhatná, hogy a Károli Egyetem rossz emlékű furulyázó dadusának a rokona. Betty is hasonlóan készült – rektorhelyettesként – a Károli […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.