Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Beginning of the End (A vég kezdete)

Posted by jhnnsclvn - április 9, 2024

Írta: Ancilla

Közeleg a NER sátáni hatalmának a vége. Ezt érzik a NER legfőbb tolvajai is. Még igyekeznek összezabrálni, amit lehet, mielőtt el kell tűnniük, és ez a tűnés nem lesz sem kedves, sem harmonikus. Orbán veje, miután elrabolta Budapest legszebb épületeit, a Gellért Fürdőt és Szállodát, mocskos mancsába vette a fél Andrássy utat, meg akarta szerezni a SPAR magyarországi üzletrészét is, de az osztrák tulajdonosok az enyves patájára sújtottak és aljas apósával, a főrablóval együtt feljelentették Brüsszelben. Az államháztartás hiányait kínai akkumulátorgyárakkal akarják betömködni, köpnek közben az értékes magyar termőföldre és a helyiek egészségére.

A fidesz intelligensebb tagjai – tudom, oximoron – azonban látják a fenyegető csődöt, néha meg is nyilvánulnak, pl. Navracsics.

Magyar Péter április 6-i tüntetése világossá tette, hogy nem afféle „tüntikézésről van szó, ahogy a kormány propagandasajtója hirdeti, hanem komoly elégedetlenségről, százezres felbuzdulásról. A tüntetésen Rost Andrea operaénekesnő is fellépett a színpadon. Ez azért hírértékű, mivel őt eddig hatalompártinak gondolták. Azonkívül többször is énekelgetett Balog Zoltán Hold utcai templomában Bach műveket. Ez azt mutatja, hogy a művészvilágnak és értelmiségnek az a része, amelyik eddig látványosan kiszolgálta Orbánt és a NER-t, már látja bukásukat, és idejében átáll a „jó oldalra”, ahogy Magyar Péter biztatta őket a beszédében.

A tüntetésen egyébként többen is követelték, hogy Balog Zoltán mondjon le a püspökségről. Ez is jól mutatja, hogy micsoda mélységbe zuhant a magyar reformátusok megítélése ennek az idióta gazembernek a sátáni machinációi következtében. A MRE látható része még mindig aljas szervilizmussal szolgálja Orbánt és bűnbandáját, és közben nyüszít, és lóvét követel az egyszerű emberektől is, mert ugye, pénzből sose elég. Adjátok ide az egy százalékotokat is, testvérek!!!! – szól a kunyeráló kórus.

Az utóbbi hetek híre, hogy a hazudós Sulyok Tamást kinevezték államfőnek, mivel, ahogy Orbán mondta róla, „fülétől f(s)arkáig becsületes keresztény ember”. No ez a becsületes katolikus ember a saját apját filoszemitának, sőt zsidómentőnek állította be, akit a komcsik meg akartak gyilkolni. Közben kiderült, hogy apuci virtigli náci volt, aki „zsidólakásokat, „zsidóbútorokat” rekvirált. Sulyok úgy emlékezett, hogy Sulyok Dezső, Pápa volt polgármestere és országgyűlési képviselője is rokona volt. Történészek bebizonyították, hogy a „fülétől f(s)arkáig” katolikus Sulyok most is egetverő  hazugságokat röfögött, de a fidesznek pont ez a morális alapkövetelménye.

Mindenesetre az alkotmánybíróság elnöki széke üresen maradt, ezt felajánlották Trócsányinak, aki eddig minden zsíros állásban kiszolgálta a jelenlegi kormánymaffiát. Most azonban váratlanul nemet mondott, hogy ő inkább a magyar ifjúság keresztyéni nevelésének stb… Trócsányi vezérpatkányként elhagyta a fidesz hajóját. Kimenti magát a Károlyi-Csekonics palota grófi dolgozószobájába, és röhögve várja a következő urat, akit hasonló elkötelezettséggel fog majd szolgálni. Ahogy Mikszáth idézte a korabeli mamelukot: „Mutasson nekem olyan kormányt, ahol én nem lennék kormánypárti”. Ezen az állásponton van Ttrócsányi és a többi kicsit is intelligens fideszcseléd.

Várják a bukást, közben is próbálnak rabolni, amennyit még lehet. Közben írják már narratívájukat arról, hogyan tévesztette meg őket az Orbán Balog püspök aljas segédletével. Semmi kétség, a bukás utáni első pillanatban felsorakoznak az új gazda mögé, és fújják annak nótáját. Mint tette azt az első látványos pálforduló, Tarr Zoltán, aki 2011-ben még Bölcskeivel együtt kunyerált lóvét Orbántól, de mivel nem kapott eleget, lopott. Ezzel 2014-ben lebukott, ezért távolították el őt a Zsinat éléről 2015-ben. Nem önkéntes, elvi döntésről volt tehát szó, ahogy hazudta az április 6-i gyűlésen. Érthető, hogy elsőként állt át ez a lebukott tolvaj és zsaroló Magyar Péter oldalára, aki máris biztosítja neki a médiafigyelmet, a felületet a saját hazug narratívájának előadására, és a jövőben – reményei szerint – új politikai, esetleg egyházi, esetleg mindkét karriert. Mert Bölcskei fő kirúgóemberét most kirúgták egy amúgy jelentéktelen, próbaidős állásból. Akasztották a hóhért, avagy a fagyi visszanyalt.

A taláros gyilkos és áldozata

14 hozzászólás to “The Beginning of the End (A vég kezdete)”

  1. zimmezum said

    Ne felejtsük el a refik leggusztustalanabb, legbecstelenebb macáját, balog pap ágymelegítőjét, a fidesz agyatlan cselédlányát. Seggbe lett rúgva, ahogy megérdemelte.

    Telex: A NER családanyája volt, aztán akkorát bukott, mint előtte senki

  2. Az év vicce: a MRE zsinata kifogásolja, hogyan beszélnek róluk.

    Kispofáim: aki kiáll a placcra pénzért űzni az ipart, azt nem tisztelik szent szűzként.

    Ezt még a ti hülye fejetekkel is fel kéne fogni.

    A református egyház kifogásolja azt a hangvételt és stílust, ahogyan az elmúlt hetekben róluk beszélnek | 24.hu

  3. Mosakodnak a refik said

    Pásztor lesz a főpásztor, Steinbach a helyettese.

    Megvan, ki válthatja a kegyelmi botrány után lemondott Balog Zoltánt az elnöki székben (msn.com)

  4. Itt a hivatalos nyilatkozat

    A Magyarországi Református Egyház püspökeinek közös nyilatkozata – Reformatus.hu

  5. Tarr Zoltán az égbe megy said

    Majtényi László is Tarr mellé állt.

    Jogellenes lehetett Tarr Zoltán kirúgása, Menczer Tamás alkotmányos alapjogtól akarná megfosztani a református lelkészt (nepszava.hu)

  6. Novák,a terroristák angyala said

    Novák, a balog ringyója, a mocskos szemét az oroszok meg az usztasák utódai között üzletelt.

    Megpróbálták titkolni, de kibukott Novák Katalin következő balhéja (nyugatifeny.hu)

  7. Enyed said

    Hozzászóláshttps://szemlelek.net/egysegnap/

  8. Érdemes elolvasni.

    “Nem szabad a magyarságot a kereszténység elé helyezni” – Szemlélek (szemlelek.net)

  9. balog a leggyalázatosabb fidesznyaló Krisztustagadó gazember said

    Balognak van pofája még a missziói értekezleten locsogni

    Parókia – Ébredj! (parokia.hu)

  10. Balog, a legnagyobb barom követ said

    Marad rendkívüli és meghatalmazott nagykövet a sátáni barom, Balog Zoltán?

    Szijjártó javasolta annak, Novák ribanc megadta, most a náciszármazék Sulyok mit tesz?

    Szijjártó Péter Sulyok Tamással vitetné el a balhét (nyugatifeny.hu)

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.