Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Miscellanea (Elegy-belegy)

Posted by jhnnsclvn - április 1, 2024

Írta: Prudens

Nagyon furcsán alakult az idei húsvét. Az államhatalom zöldcsütörtökön lesújtott Iványi Gáborra, mivel erőszakot alkalmazott, na kivel szemben is? Az államhatalommal szemben persze, szegény TEK-esek és NAV-osok közt úgy szétütött az acélöklű lelkész, hogy alig győztek menekülni előle. Beidézték hát és börtönnel fenyegették. Itt, a Duna–Tisza mentén megvolt már az ártatlan bűnössé kikiáltása, megszégyenítése. Keresztfára még nem szegezték, homlokára töviskoszorút sem tettek. Egyelőre. Ebből is látszik, mi NER-ünk legyőzte már a Kádár, mit Kádár-, Rákosi-rendszert aljasságban, butaságban. De azok legalább nem vijjogták magukról, hogy ők az igazi keresztények.

A húsvét amúgy családi ünnep is lenne nyuszival, tojással, gyerekekel, nekünk azonban ebből is csak Varga Judit volt igazság(????)ügyminiszter hazudozása jutott a milliárdos adócsalásért elítélt gonosztevő Hajdú Péter úgynevezett műsorában. Magyar Pétert, a férjét rágalmazza Varga volt miniszter asszony benne, miután az nagy népszerűségre tett szert az ellenzék körében. Családi bántalmazásról regél az a kormánynő, aki annak idején nem győzött genderezni meg politikai hisztit emlegetni, amikor az isztambuli egyezmény ratifikálásáról volt szó. Most akkor bántalmazták a Jucust, vagy nem? Elég undorító, hogy pont húsvétkor önti elénk a családi szennyest, és még lódít is hozzá.

A mi drága hazai kálomista egyházunkon belül sincs rendben minden. Bár Ablonczy aláírta a BALOG TAKARODJ nyílt levelet, utána nyilvánosságra hozott egy olyan írást, melyben mintha mentegetné az idióta főbűnöst. Ablonczy úr, ne luteránoskodjon, mondjon igent vagy nemet, ne hol ezt, hol azt!

A hazai sajtó egy jelentős része azzal foglalkozik, hogy most mi lesz Baloggal, megy vagy marad. A pápisták jókat röhögnek, Perintfalvi Rita gonoszul bölcselkedik. A rossz hír az, hogy az egyházi szabályok szerint egy püspököt gyakorlatilag nem lehet lemondatni. Kivétel lenne, ha nagyon súlyos bűncselekményt követne el – mondjunk fegyveres rablást. De már miért is tenne ilyet Balog, amikor helyébe viszik a milliárdokat, gyönyörű palotákat és majdnem exkluzív bejárása van a legfelsőbb körök női nemiszerveihez.

Szóval Balogot nem lehet lemondani, magától meg nem mond le, mert hiába hivatkoznak Krisztusra, lelkiismeretre, az egyház javára, Mert Balogna annyi erkölcsi érzéke sincsen, mint egy ágyi poloskának. De idén húsvétkor legalább nem kell látnunk és hallanunk, ez is komoly ajándék az ilyen ínséges időkben. Eldugták, talán szószékre se mer felmenni. Nem is üzen semmit.

Helyette Pásztor Dániel üzen, az ideiglenes főpásztor. Azt üzeni, hogy az isteni szeretet legyőzte az emberi gonoszságot, az emberi gyűlöletet. Téved a püspök úr, mégpedig alaposan, még a Balogsüti bárgyú gonoszságát se győzte le.

Szóval testvérek, ez az első református húsvét feltámadás nélkül. Köszönjétek a testet öltött sátánnak, Balog Zoltánnak, aki még leleplezése után sem hajlandó eltakarodni. Azért egy fénysugár feltűnt a borús égen, mégpedig Fabiny Tamás evangélikus püspök húsvét vasárnapi prédikációjában. Figyelmeztet: “Ha valóban a feltámadás követei akarunk lenni, akkor tetőtől talpig új életben kell járnunk, a régi kovász kitakarítása pedig önvizsgálattal kell hogy járjon.” A régi kovász nem más, mint Balog gyalázatos öröksége, a korrupció, a paráználkodás főpásztori szintre emelése. Ha ettől sikerül megszabadulnia az egyháznak és az országnak, akkor tényleg mondhatjuk: HALLELUJAH!

13 hozzászólás to “Miscellanea (Elegy-belegy)”

  1. Enyed said

    https://www.parokia.hu/v/a-feltamadott-krisztus-a-neveden-szolit/

  2. mocskos orbáncseléd papok said

    Van pofájuk

    Egyszerűen Református (egyszeruenreformatus.hu)

  3. balog a leggyalázatosabb fidesznyaló Krisztustagadó gazember said

    Megint lemondott balog egy jól fizető tisztségéről

    Újabb pozíciójáról mondott le Balog Zoltán (msn.com)

  4. Enyed said

    https://www.valaszonline.hu/2024/04/08/tarr-zoltan-magyar-peter-reformatus-egyhaz-balog-zoltan-politika-interju/

    • zimmezum said

      Nem dicsérni akarom Tarrt, de most jó ügyet szolgál, Balog eltakarításának ügyét.

      • A keselyű napja said

        Jó ügyet? A saját karrierjét építi Balog hulláján. Megvezette MP-t. Ez egy dögkeselyű.

    • Tiszántúli lelkész said

      Ez undorító! Hogy mekkorákat hazudik. Méghogy önként lépett le. Dehogy. Belebukott a 115 millás sikkasztásba. És hogy ellenezte egyház és hatalom szoros kapcsolatát? Amíg ők vezették Bölcskeivel az egyházat, addig mind a ketten Orbán hátsója alá kúsztak. Azután ellenezte, hogy kitelt a becsületük, és át kellett adniuk a hatalmat Szabó püspöknek. Az pedig külön fájt nekik, hogy míg ők kisírtak néhány milliócskát, Szabóhoz és Baloghoz milliárdokat vágtak hozzá.

    • 115 milla said

      Még nem felejtettük el a 115 millás sikkasztást a tolvaj gazember Tarrnak, Böszörményi Jenő és Szűcs Ferenc megzsarolását, és utóbbi halálba hajszolását.

  5. ancilla said

    Tarrt kirúgták a nem egyházi állásából.

    Csak mondom.

    „Nem lehet mindig elhalkulni, félni és megülni a zöld bokrok között” – Elbocsátották a református lelkészt, aki beszédet mondott Magyar Péter tüntetésén (nepszava.hu)

    • Judge said

      És te ezt beveszed? Amikor hatalomban volt, nagy számban nyírta ki azokat, akik szót emeltek az ő és Bölcskei viselt dolgai miatt. Azokat nem ajnározta a média. Csendben veszítették el egzisztenciájukat, renoméjukat, és volt, aki az életét is. Ezt az aljas patkányt sajnálod? Csak beteljesült rajta a karma. Nem ő az áldozat, pláne nem hős. Aljas, számító gazember. Neki Magyar Péter az egyetlen esélye.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.