Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Orbán’s war (Mein Kampf)

Posted by jhnnsclvn - április 20, 2018

Szerző: Adolf

Nun bin ich 129 Jahr – 
und überrasch mich ganz und gar 
mit dem
Poem.

(Zu meinem heutigen Geburtstag)

Mit is mondott ma reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban? Míg a nőknek a reprodukcióra való buzdításuk csípődött be, és azon pörögtek egész nap, nekem valami egészen máson akadt meg a szemem. Azon, amit a migránsozás kommunikálásáról mondott ország-világ füle hallatára. Szerinte a migránsokat kell az eljövendő évek ellenségképének megtenni, és ezt kell mániákusan az agyakba sulykolni:

Ahhoz, hogy minden házba eljusson, hogy csata zajlik Európában, visszafordíthatatlan dolog lesz, ha a bevándorlás megtörténik, akkor azt százszor, és ha kell, ezerszer is el kell mondani.

Ez egy monotóniatűrő képességet igényel, de így kell csinálni. Hogy meggyőzzük az embereket, hogy azt tekintsék a legfontosabb kérdésnek, amit mi is.”

Déjà vu.

Szinte szó szerint ezt mondta közel száz évvel ezelőtt a nemzetiszocializmus leghíresebb programírója, Adolf Hitler. Íme a tömeges agymosás hírhedt receptje:

 

A fenti két szöveg összehasonlítása alapján nyilvánvaló, hogy Orbánnak Hitler a példaképe vagy Orbán Hitler reinkarnációja. Vagy rokonlelkek, vagy a magyar Führer a Mein Kampffal fekszik és kel, hiszen annak szellemében agitál, annak értelmében instruálja a szinte 100%-ban lenyúlt közmédiát. A retorikai és logikai hasonlóság Orbán és Hitler között már a választási kamány során feltűnő volt.

Ambíciója már kinőtte Magyarországot, szintet lépett: a migráns mint közellenség ellen megpróbál egész Európában, sőt, az egész világon – teljesen a Mein Kampf szellemében – uszítani. Szimbolikus, hogy pont ma, Adolf Hitler születésnapján kötelezte el magát Hitler kedvenc médiuma, a rádió nagy nyilvánosága előtt a Mein Kampf eszmei öröksége mellett.

Orbán ma a Kossuth Rádióban deklarálta, hogy ő az új Hitler. Ha nem akartok újabb világégést, állítsátok meg Orbánt.

Követeljük, hogy az Európa Parlament szavazza meg a STOP ORBÁN törvényt!

STOP!

15 hozzászólás to “Orbán’s war (Mein Kampf)”

  1. A magyarországi kereszténység hanyatlását az eretnek gnoszticizmus térhódítása okozza, s a mélyben ez az oka minden bajunknak (bizonnyal a Károli-ügynek is).
    Kérjük Jézus Krisztus Egyházát – Urunk varratlan köntösét –, segítsen.
    Ne engedje, hogy a gnózis beszennyezze a kereszténységet!


    http://docdro.id/nF47TFU
    Szeretettel: két magyar katolikus NGO (adataink és bemutatkozásunk a tanulmányban)

  2. Szabó Lőrinc said

    “Egy perc, és áruló leszel,
    vagy az se, csak egy buta hulla.”

    A nő, aki egymillióért eladta az országot:

    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30739277_2116737961676642_4759225343410176000_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c0ab5dbab8b84305949ca20ab5e3adb3&oe=5B51077F

  3. anonymanalyst said

    Sok nő a mai tüntetésen “nem szülök Orbánnak” transzparenssel vonult. Úgy látszik nem tudta őket meggyőzni a pocakos tábornok 😞

  4. Putyin példája said

    A lengyelek leleplezték az oroszok választási csalásait.
    Orbán Putyin példáját követte.
    https://vilagterkep.atlatszo.hu/2018/04/20/webkameran-keresztul-lepleztek-le-lengyel-szakertok-az-orosz-valasztasi-csalast/

    • anonymanalyst said

      A magyar választási körzetek felében nem volt ellenzéki megfigyelő. Ezekben olyan adatokat közöltek amilyent kértek tőlük. Így lett a 2 millió Fideszes szavazóból 2 m 800 ezer.

  5. köntös a fidesznáci püspökhelyettes said

    Köntös szerint Orbán heroikus módon közd az európai ztsidóságért.
    http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2018-04-21/hogyan-kell-politikailag-korrekt-modon-zsidozni
    Nincs lejjebb, úgy látszik!
    Köntös megint vedel, nincs más magyarázat.

  6. Bróker Lajcsi said

    A Deutsche Bank bőkezűen bánt egy ismeretlennel, amikor valakinek véletlenül elutaltak a számlájára 28 milliárd eurót, (8 624 000 000 000 forint), írta meg a Bloomberg.
    Bróker Lajcsit nagyon felizgatta a hír. Máris üzent a Deutsche Bankon keresztül az illetőnek, hogy segít neki befektetni az összeget. Természetesen ingyen, csak az édesanyjának kötött ki szerény 1 milliárd euró ajándékocskát, magának semmit, egyetlen centet sem. Közjegyzői szerződés mellékelve az üzenethez.

    • Mangalica Mama said

      Úgy látom magam előtt Kósa-mamát, hogy 80+ évesen viszi a teli moslékosvödröt a tegnap lefialt cocának, amikor messziről integetve megérkezik a postás Jani.

      Nem megy be, mert szolgálatban nem iszik és a sertéstelep márványpadlóján a háromnapos disznószaron elcsúszna a kerékpárral ilyen harmatos hajnalon.

      Kósa anyja átveszi a számlaértesítőt, aztán a szívéhez kap, hogy már megint milyen piszok szerencséje van – nem is érti. Visszahívja a postást, dug neki egy ötszázast, mert: Jó hír volt Janikám, Lajos is örülni fog neki. Megyek is hátra az ólba, megmondom neki..

  7. iván géza a sunyi református gazember said

    Iván Géza röfögi a fideszes kampányszöveget.
    Éljenek a külhoniak!
    Mi belhoniak dögöljünk meg!
    Ezt üzeni a bárgyú és aljas ivan geza is!
    http://reposzt.hu/blog/ivan-geza/2018-04-23/minority-riport-kulonb-velemeny-0

    • iván géza az értelmi fogyatékos fideszes said

      A reposztos idióta még azt se tudja, hogy a különvélemény angolul: MINORITY REPORT.
      Nem riport!!!!
      Persze bunkócskánk csak hunglisul képes kifejteni zsugorított agya csökevényes termékét.

  8. Goldmann said

    Az egészségügy reformját az új kormányban a Goldman-Sachs intézet elemzése alapján végzik el. Azaz a költségeket jelentősen csökkenteni fogják, mert az intézet jelentése szerint nem gazdaságos a betegségek meggyógyítása

  9. Osztrák sógor said

    Sebastian Kurz és Othmar Karas (ÖVP) mélységesen elítélik Orbán demagóg fasiszta eszközeit: “Egy felelősségteljes és komoly osztrák külpolitikában az olyan Orbán-féle eszközöknek, mint a bűnbakkeresés és a kitalált ellenségképek, nincs semmiféle keresnivalójuk” – szögezte le Karas.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.