Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dirty tricks 4. The Betty-affair (Disznó trükkök 4. A Betty-ügy)

Posted by jhnnsclvn - június 2, 2014

Betty.Karoli.rektorh Betty.galferencBetty.uszegedbetty.kecskemet

A képeken látható Györgyiné dr. Koncz Judit (önelnevezése szerint: BETTY) részletes pályafutása 2010 nyaráig követve itt olvasható. Egy rövid összefoglaló botrányos gálferences karrierjéről és dékáni bukásáról pedig több szegedi fórumon, pl. a délmagyar oldalon Katolikus wikileaks címmel. Györgyiné Koncz Juditot, azaz Bettyt a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola – Kozma Gábor rektor délmagyarnak adott valótlan nyilatkozata ellenére – lebukása után még egy évig bujtatottan alkalmazta, vagyis jóltartotta, míg helyet talált neki lakóhelyén, Kecskeméten. Jelenleg a KLIK kecskeméti tankerületi igazgatója. Vezető állásba került ismét, de a felsőoktatásból már visszavonták a közoktatásba. Romboló tevékenységét a 14-18 éves korosztály tagjai közt fejti most ki.

Képmagyarázat: Betty karrierjének stációi 2011-2013 között képekben

1. Betty károlis múltjáról nem maradtak a neten fotónyomok, a google ezeket “jogi kérésre” eltávolította. A kérelmező alighanem a Károli volt. Ezért az első kép csak jelképezi Betty asszony károlis rektorhelyettesi múltját. 2. A másodikon Betty és Pál József a háttérben asszisztálnak Skamla Gábriel pénzért vásárolt TDK-dolgozatának kitüntetéséhez. 3. A harmadikon Betty talárban egy szegedi egyetemi ünnepségen látható, 4. végül a negyediken egy kecskeméti városi eseményen, már új KLIK-es státuszában, új, vörös frizurával. – A szerk.

 

Szerző: Furulyázó Dadus

Önéletrajza szerint a végzettségét tekintve ének–népművelés szakos mindössze főiskolai végzettségű Györgyiné Koncz Judit 2011-ig a Károli Református Egyetemen tanított, ahol – egyetemi diploma nélkül – a rektorhelyettességig vitte. Kirúgása után Szegeden oktatási igazgató, a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola Humántudományi Karának dékánja lett. Onnan is botrányos körülmények között távozott. Mindkét bukását informatikai “merénylet” – feltört e-mailes levelezés – okozta alig több, mint 1 év leforgása alatt.

A Károli Református Egyetemen – akkor még – ismeretlen személyek Betty saját rektorhelyettesi postafiókját törték fel 2010-11 telén, amelyben rémes bűncselekményre találtak bizonyítékot, a 157 milliós ösztöndíjcsalás elkövetésére bűntársával, Szabó Andrással együtt. Szabó András püspökrokonsága miatt megúszta a kirúgást, csak lefokozásban részesült, a dékánság után az intézetvezetésről is leváltották. Bettyt viszont azonnali hatállyal kirúgták. Formailag közös megegyezés aláírását zsarolták ki belőle. A Károli a két vezetőnek, Szabó András és Koncz Judit rektorhelyetteseknek falazott, a sikkasztásért a rendőrséggel az ártatlan Marosi Margó gazdasági ügyintézőt hurcoltatta meg, aki abba beleőrült.

A Gál Ferenc Főiskolán Betty már óvatosabb volt, bonyolultabb jelszóval védte titkait. Ám ez nem segített rajta. Vele szoros, de furcsa kapcsolatban álló diákok – fél-tanítványok, fél-kollégák – levelezését 2012 április elején ismeretlen személyek feltörték, és újabb kompromittáló dokumentumokat hoztak nyilvánosságra Bettyvel kapcsolatban, amik már az új helyén elkövetett csalásokra és okirathamisításokra derítettek fényt.

A gálferences blogon található nyilvánosságra került diáklevelezés nemcsak Betty gálferences bűneit tárja fel, de azt is elárulja, mit rejtett Györgyiné Koncz Judit károlis rektorhelyettesi fiókja. Farkas Petra, a GFHF akkori hallgatója és egyszemélyben Kozma Gábor rektor titkárnője (!) így ír 2012. április 6-án  szerelmének, a TDK- és diplomacsaló Skamla Gábriel akkori diáknak és egyszemélyben tanulmányi osztályvezetőnek, miután tudomást szerzett Skamla elektronikus postafiókjának feltöréséről:

„Szia Gaga! … neked nincs semmi rejtegetnivaló dolgod a fiókjaidban (mármint úgy értem, hogy a munkahelyeddel kapcsolatban). Mert Judit (Györgyiné Koncz Judit – a szerk.) esetében mikor feltörték a Károlin a gmailes fiókját, akkor volt benne rejtegetnivaló! A hamis költségtáblázatot, amit átküldött a Károli rektorának, gazdaságisának, fel is tették a blogra!”

Később, amikor a Wistmanwood károlis ténykedése kipattant, kiderült, hogy a Károlin sem véletlenül törték fel Györgyiné Koncz Judit fiókját. Kovács Barnabás stratégiai igazgató, Kovács Zsolt Csaba gazdasági igazgató és Sepsi Enikő BTK dékán már régóta gyanakodta Bettyre, de nem volt bizonyítékuk. Ekkor fordultak a Fabiny-ügyben oly sikeres Wistmanwood Kft-hez, ugyan, nézzen már körül Györgyiné Koncz Judit és Szabó András elektronikus levelezésében is. Nyírfás Földi László és Kardos Zsolt cége számára nem jelentett problémát Betty primitív jelszóval védett postafiókjának a feltörése. Valószínűleg Szabó Andrásé sem, de a fő csapás ezúttal Betty ellen irányult. Őt akarták azonnali hatállyal eltávolítani, ami a feljelentés kilátásba helyezésével sikerült is. Betty postafiókjának feltöretésére és lebuktatására Szabó András is utal Facebookos szerelmével, Eszterrel folytatott levelezésében.

A gálferencen egy évvel később akciózó hekker kilétére sosem derült fény, bár Betty és Kozma Gábor rektor nagy erőkkel nyomoztattak utána. De az elkövető nem hagyott nyomot. Profi volt. Nem zárható ki a feltevés, hogy ez is a Wistmanwood számlájára írható. A Wistmanwood szokása ugyanis, hogy mindkét térfélen játszik. Hekkeléssel zavart és ijedséget kelt egy intézményben, hogy aztán felajánlhassa szolgálatait, és beépülhessen az adott helyre. A Wistmanwoodot a Károli ajánlására Kozma Gábor is felkérte magánnyomozásra és az elektronikai rendszer átvilágítására. Kardos Zsolt pedig oda is beütött legalább egy téglát…

A Wistmanwood ezúttal a fausti Mephisto szerepét játszotta. Most is rosszra tört, mint az ördög alapból mindig, de a sötét és rosszindulatú Györgyiné Koncz Judit-Betty kétszeres lebuktatásával – gonosz szándéka ellenére – szinte kifejezetten jót művelt…

Források:

http://galferences.wordpress.com/2012/04/15/mi-tortent-a-lebukas-utan/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/07/27/who-is-running-for-dean-1-the-nursemaid-with-pipe-dekanjeloltek-1-a-furulyazo-dadus/

http://www.origo.hu/itthon/20120510-belebukott-a-szakdolgozatbotranyba-a-szegedi-dekan.html

http://szegedcafe.hu/tema/gyorgyine-koncz-judit/

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/katolikus_wikileaks_tavozott_a_hittudomanyi_dekanja/2278663/

 

 

 

 

118 hozzászólás to “Dirty tricks 4. The Betty-affair (Disznó trükkök 4. A Betty-ügy)”

  1. szabó a gyilkos fasiszta said

    Ludvig megírta az Áfonyahegyi öklendezések című művében, hogy Szabó naponta több órát locsogott a Bettyvel, miközben Heidelbergben bűzölgött.

    • Putyin-Medvegyev-modell said

      Szabó és Betty annyira jóban voltak, hogy váltógazdálkodást terveztek. Szabó 2009-ben pályázott a rektorságra, és ezért az egyetemi diploma nélküli Bettynek adta volna át a BTK dékánságát. Ezt a felállást 2x 4 éves ciklusra tervezték. Aztán cseréltek volna.

      • szabó a gyilkos fasiszta said

        Nem csoda, hogy megértette magát a Szabó a Bettyvel.
        Ugyanaz az ordas proli büdös bunkó gazember.

      • fucking bitch said

        Igazi ki.aszott qurva a Betty, az a típus, akinek a Rákóczi téren egy bélás az ára.

      • Petrőczi a pöcegödör said

        Akárcsak a barátnője a ludvig.
        Aki Szekszárdon egy olyan költőről ugatott, aki csak latinul írt.
        Ludvig meg LATINUL SE TUD.
        Ő ugyan azt hiszi, a latinizmus latinul van, de ez nem igaz.
        Lopj magadnak egy idegen szavak szótárát, de agyatlan förtelem!

  2. Szegedi polgár said

    Valaha gálferences voltam. Skamla-Farkas-Betty kiskirálysága alatt. Csak annyit mondhatok áldott legyen a Wistmanwood neve – legalábbis Szegeden. 🙂 Megszabadította várost ettől a szörnyetegtől.

    • Wistmanwoodos Balla said

      Szegedi polgár nagyon korlátolt vagy. Én azt mondom, átkozott legyen a Wistmanwood és az az egyetemi vezető aki őt az egyetemi hatalmi belharcokba bekapcsolta: azaz Balla Péter, a hardnáci Hegedűs-család tagja. Az olyan bűnözőket mint ez az óvónőképzőt végzett primitív sikkasztó liba becsületes módszerekkel is ki lehet irtani.

  3. […] Facebook8 […]

  4. jhnnsclvn said

    Reblogged this on karolisbotrany.

  5. Renegát said

    Ez a vöröshajú bandzsa szörny vérkomcsiként kezdte a kecskeméti konzervgyárban. Aztán katolikus lett, aztán Ngaykőrösön áttért a református hitre és a károlis évzárókon tele pofával üvöltötte e református zsoltárokat. Mikor kirúgták onnan és átevezett a gálferencesre, katolikus nótákat üvöltözött. Most vajon mit kornyikál az ünnepeken?

  6. ulan bátor said

    KG Béla bevall mindent.
    És te Balla mikor nyitod ki a redves pofádat?
    http://444.hu/2014/06/02/lemond-mentelmi-jogarol-es-mindent-elmon-multjarol-kovacs-bela/

    • Szegény Béla said

      Szegény Béla, mindig a rövidebbet húzta. Most, amikor kezd neki meglódulni a szekér, betartanak neki. Kovács Béla úgy járt a tokiói egyetemre és úgy az IMO-ra, hogy nekik nem diplomaták voltak a szülei. Az ő apukája volt a gondnok a nagykövetségeken. Az arrogáns diplomatacsemeték, akik beleszülettek a kiváltságokba, kinézték maguk közül. Most is őt választották bűnbaknak. Egy proli fiával mindent meg szabad csinálni, nemde?

      • Bélapárti said

        Kezdek szimpatizálni ezzel a kalácsképűvel. Nehéz sorsa lehetett. Ahhoz képest sokra vitte. És az aljas fidesz is csak azért pécézte ki, mert jobbikos, és mert a jobbik kurva erős. Ezek után más szemmel nézem. Ő a nép igazi fia. Tuti hogy nem kém. A kémek nem ilyenek. Éljen Béla, éljen a Béla párt!

  7. Dirty Pigs said

    Ebben a sztoriban ki a piszkos disznó? A Wistmanwood vagy Betty?

    • Pártatlan said

      Szerintem mind a kettő. Legfeljebb azon lehetne vitatkozni, melyikük a mocskosabb.

      • David J Doesser said

        Az én véleményem hogy a legnagyobb disznó Balla. Egy ilyen veszélyes mindenkire dolgozó titkosszolgálatot nem lett volna rászabadítani az egyetemi terepre. Lett volna más választása is: Bettyt és Szabó András átadni a rendőrségnek 157 millió forint elcsalása és elsikkasztása miatt.

      • RH said

        Könnyű azt mondani. Mikor tudod hogy kilopják a szemedet de nem tudod rájukbizonyítani. Az informatikusok itt bénáztak az emélfiókokkal, míg egy ilyen profi cégnek Betty postafiókját seperc alatt sikerült feltörnie. Mér ne bíztuk volna rájuk a munkát ha már egyszer úgyis itt voltak? A Fabinyihoz való szuper diszkrét behatolással bizonyították alkalmasságukat. És égtek a tettvágytól hogy újabb munkát kapjanak. Kapóra jött Kardos és Balla egymásnak.

      • Inspector Barnaby said

        Eccerüen muszály volt profikhoz fordulnunk. nem a botrámy volt a cél hanem a Betty sürgös eltávolittása.

  8. red rat said

    A Wistmanwood qurva gazdag. Most is ott bérel irodát abban az elegáns villában a világörökség Andrássy úton (125.) Miből telik????

    • MOSZAD ügynök said

      Persze hogy vájkálnaka lóvában. Izraeli megbízóik vannak. Milliárdos a forgalmuk. Ezért szált be Földi

  9. dunántúli igazmondó said

    A gyülekezeti ludak közül most Pálfi Zsuzsa gágog a Reposzton, hogyan szervezzünk kirándulást a gyülekezetnek.
    http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-06-03/gy%C3%BClekezeti-kir%C3%A1ndul%C3%A1s-specifikuma
    Bugris pycsa.

  10. Kőrösi Kolléga said

    Hát Betty néniről igazán a nagykőrösiek tudnának mesélni. Nála hataloméhesebb, alattomosabb perszónát elég nehéz elképzelni. A szemedbe mosolyog, de már kiadta valamelyik vazallusának a parancsot az eltaposásodra. Szemtől szembe sohase mond semmi rosszat. Azt hiszed hogy téged bír, pedig dehogy. Sokan kedvesnek tartják, mert behízelgő modora van. Pedig pokolian rosszindulatú.

    Itt is majdnem tönkretette a tanárképzést. Nagy szerencse, hogy elment Pestre. Itt senki se fogadná vissza. Kérdezzétek csak meg Nagy Istvánt! Vagy Árpi bácsit.

  11. Kollégiumi emlék said

    Kollégiumvezető volt Kőrösön, ő szabta meg a kollégiumi díjakat. Aki szimpi volt neki, az csak a felét fizette annak, mint akit utált. És ez csak az ő szeszélyétől függött, nem a szociális helyzettől. Volt egy lány, akinek csak az egyik szülője élt, az is rokkantnyugdíjas volt. Azzal olyan undokul bánt, a végén ki is dobta a koliból. És közben mézes-mázosan beszélt vele: “Drágaszágom menny albérletbe ha valami nem teccik”. Szegény csajszi el is ment a suliból is mert albérletre nem volt pénze. Pedig nem tanult rosszul. Szerintem azóta sincs diplomája, és ezt Betty tanárnőnek köszönheti.

    • Halgatoi Érdekképviselet said

      Betty a Károlin is hasonló módon “védte” a halgatók érdekeit. Nem akármilyen rektorhelyettes volt a Károlin hanem a hallgatói jogok és érdekek képviselője. Ez a sors fintora. Mer Betty sose képviselte a halgatókat, csak korumpálta és manipulálta őket. Ebben nagyon jó volt akárcsak Kulcsárszabó-Hansági Ágnes. Amikor a halgatók érdekei sérültek és a hivatalos úton panaszt tettek Betty volt az első a Károlin aki kinyírta őket. Erről itt olvashattok:

      Messed around Students (Átvert hallgatók)

      Ő volt a fellebbezési bizotság vezetője.

    • Valódi Halgatoi Érdekképviselet said

      Betty igenis a hallgatókért volt. Hagyta őket kibontakozni. Nem szólt bele a szakdolgozatukba. Hagyta, írjanak, amit akarnak. És a végén hagyta hogy leosztályozzák magukat. Aki őt választotta szakdolgozati témavezetőnek, az mind 5-t kapott – saját magától.

      • Mutual Interest said

        Igazad lehet.
        A Gál Ferenc Hittudományi Főiskola honlapján büszkén hirdeti Györgyiné Koncz Judit-Betty addigi szakdolgozati témavezetéseit. Impozáns lista. Most már értjük, hogy sikerült ilyen hosszúra. A recept: írd meg a szakdolgozatod, utána írd meg magadról a bírálatot, osztályozd le magad és találj ki két kérdés, amivel levizsgáztatod magad:

        Click to access GyKJ_szakdolgozat_vezetes.pdf

  12. Roller-coaster said

    Ezt a szerencsétlent nagyon megtépázta az élet. Hányta és vetette a sors. Hányszor taszította és emelte föl a vakszerencse rövid idő leforgása alatt! Hányszor rúgták ki, és hányszor karolták föl. Pályája mint a hullámvasút.

    • Klikes Stikli said

      És még nincs vége. Alig kapaszkodott meg a hullámvasút tetején, máris újabb szakadék néz vele farkasszemet. Úgy hírlik, megint közokirathamisítási botrányba keveredett: http://nol.hu/belfold/a-klik-cafol-a-rendorseg-nyomoz-1448655

      • hugyos józsi said

        Jellegzetes mocsok magatartás.
        Betty maga is benne van a csalásban, most aztán nyilatkozgat.
        A bajai polgármester meg még az érettségijét is levelezőn szerezte, cukrász szakmunkás.
        Tehát pont olyan alulképzett mint ez a mocsok pycsa.

      • Betty fan said

        Ez a nő minden csalásban benne van. A csalás a vérében van. Ahol ő felbukkan, ott csalás és lopás lesz egykettőre.

      • 3 szabó legények me mek mek said

        Betty persze hogy benne volt a csalásban. Ő javasolta. Csak mikor lebuktak gyorsan elvállalta a kivizsgálást hogy mentesítse a tetteseket, azaz a saját cinkosait a következmények alól. Nem történt bűncselekmény, csak egy kis gondatlanság. Más talán többet is kihozott volna belőle.

      • Dettó said

        Betty is levelezőn szerezte a főiskolai diplomáját. Eredetileg gyors- és gépíró volt. Aztán nekiveselkedett az óvónóképzőnek. Az ének szakos főiskolai kiegészítőt már lájtosan szerezte.

  13. Alfonz No Name said

    Nagy kedvencem, Balog miniszterjelölti meghallgatásáról ellentmondásosak a kommentek. A legjobbat idézem: “Még a narancsosok között is ritka mocsok egy alak.Emberség annyi van benne mint kiszáradt tóban víz.Simulékony modora mindent ígérgető szava igazi pappá teszi őt. Kár hogy nem csuhában jár a parlamentbe. Meglátszik az eredményessége,mivel ő volt a törpe dúcse gyóntatója.Jó tanítványa volt, csak már azóta túl tett a mesterén.Szép páros….”

  14. kálomista brigantik said

    Tőkéczki László lesz a felsőoktatási államtitkár. Balog csak a refiknek hisz. Még az olyan mocskos gazembereknek is, mint Tókéczki, aki annak idején az MSZMP mellett írt tanulmányokat (!!!)

  15. tőkéczki az aljas gazember said

    Ezt hazudja magáról a mocskos komcsi
    http://www.xxszazadintezet.hu/bemutatkozo/tokeczki_laszlo.html

  16. hoffman rózsa az idióta said

    Ez lesz a Rózsi utódja
    http://www.kormany.hu/hu/kozigazgatasi-es-igazsagugyi-miniszterium/teruleti-kozigazgatasert-es-valasztasokert-felelos-allamtitkarsag/szervezet/dr-vinnai-gyozo

  17. Transzparencia said

    Tudom, hogy offtopic, de bizonyos értelemben a magyarországi önkényes kirúgásokhoz tartozik ez is. Az átlátszó megszerezte a hangfelvételt Sáling Gergő kirúgásáról szóló értekezletről: http://www.hir24.hu/belfold/2014/06/04/igy-rugtak-ki-az-origo-foszerkesztojet-hangfelvetel/
    Sáling itt sem mond semmit, mint ahogy a tegnapi rövid szűkszavú interjúban sem.

  18. Unterdog said

    Ilyen gagyi parasztlagzi volt az úgynevezett református egység ünnepe
    http://nkzs.blogspot.hu/2014/05/egysegunnep.html

    • Kárpátia said

      A képek nemhogy nem ünnepiek, hanem egyenesen lehangolóak. Fásult, unott pofák, vidámság sehol. Nyomott hangulat uralkodik az egyházi tisztségviselők ábrázatán. Valóban, mint egy rosszul sikerült uncsi parasztlagzi. Csak kárpátaljai táblákat látni, mintha más nem akarta volna képviseltetni magát itt.

      • Tápai lagzi said

        Nyomasztó, sivár, nívótlan, ócska. Mintha Juhász Gyula Tápai lagziját filmesítették volna meg…

      • Anatevka said

        Ez lenne a szép magyar faj? Akkor már inkább a mi Szabadság téri tüntetőinket kellene magyar népviseletbe öltöztetni. Különb fotók készülnének.

  19. Károlis Doktorandusz said

    Betty nem akármilyen rektorhelyettes volt a Károlin, hanem a hallgatói jogok és érdekek képviselője. Ez a sors fintora. Mer Betty sose képviselte a halgatókat, csak korumpálta és manipulálta őket. Ebben nagyon jó volt, akárcsak Kulcsárszabó-Hansági Ágnes. Amikor a halgatók érdekei sérültek és a hivatalos úton panaszt tettek Betty volt az első a Károlin, aki kinyírta őket. Erről itt olvashattok:

    Messed around Students (Átvert hallgatók)

    Ő volt a fellebbezési bizotság vezetője.

  20. zsuzsa néni said

    Akárcsak a Szabó a MAB-ban.
    Disznóra bízták a moslékot.

    • Allianz said

      Nem véletlenül voltak puszipajtások és szövetségesek az intrikában. Egy csomó vezetőt nyírtak ki együtt, rektorokat, gazdasági igazgatókat, főtitkárokat, doktori iskola vezetőket stb.

    • Puccsista Páros said

      Szabó András és Györgyiné Koncz Judit puccsista páros tetteit részletesen leírja a Református Élet 2009. október 15-i száma. A lap azóta megszűnt, de a szöveg a neten halhatatlan lett:

      The Unsuccessful Takeover (A meghiúsult puccs) Full text (teljes cikk)

      • zsinati levéltár said

        Öt éve írták meg tökéletesen!
        És Szabó a mocskos gazember még mindig a Mátyás utcában vakargatja retkes testét.
        A Bettyke nevű pycsa meg a Kliktól kapja a fizetését.

      • Justice for victims said

        Idézet a Református Élet cikkéből:

        “A csöndes tisztogatásokkal egyre magasabbra araszoló Szabó András áldozatai úgy tűntek el a süllyesztőben, hogy mukkanni sem volt idejük. A református egyetem bölcsészkarának első dékánja, Szilágyi Ferenc, hazatérve egy mindössze néhány napos külföldi konferenciáról, már csak azt vette észre, hogy nem dékán. Kulin Ferenc sem volt jelen a leváltásakor, amikor a Szenátus 2008. októberében valahol a 13. napirendi pontnál, vagy az egyebek között, megszavazta felmentését, amit nem ott tárgyaltak meg, hanem a bölcsészkari rektorhelyettes, Szabó András ”háttérmunkával” készített elő. Ez a háttér-, azaz aknamunka Szabó dékán erőssége! Áldozatait távollétükben távolítja el, s mondja ki rájuk a halálos ítéletet, amihez megteremti a ”jogi” hátteret is, mintha legális volna. Így távolíttatta el 11 évvel ezelőtt az akkor még egységes Magyar Tanszék éléről is a korábbi dékánt, Szilágyi Ferencet, majd annak utódját, a helyettes vezetőt, Huszár Ágnest. Utóbbi az 1998 nyarán tömegével végrehajtott csöndes tisztogatások áldozatául esett, többedmagával, teljesen gyanútlanul. A tömegesen kirúgott egyetemi előadók, tanárok szabadságukról visszatérve tudták meg, hogy szeptembertől megszűnt a munkahelyük.”

        Szilágyi Ferenc belehalt Szabó András fúrásába. A rehabilitálását az özvegy folyamatos kérésére a mai napig nem végezte el az egyetem. Szabó persze továbbra is professzor.

      • Puccsista Páros said

        Szabó András oldalán Györgyiné Koncz Judittal, azaz Bettyvel 2008-2009-ben kinyírta egymás után Szűcs Ferenc rektort, Böszörményi Jenő gazdasági igazgatót, Kulin Ferenc dékánt, majd nekirontottak az Irodalomtudományi Doktori Iskola vezetőjének. Idézet a cikkből:

        “A 2009. április 6-i puccskísérlet a jól bevált koreográfia alapján zajlott: hogy ne védekezhessen, az érintett meglepetésszerű leváltása a távollétében történt meg. Ez azonban most kissé másként sikerült, mint tervezték. Vargha András rektori teendőkkel akkor még megbízott rektorhelyettes a két fél – az Iskolavezető és a dékán – együttes meghallgatása során nem látott okot az IDI vezetőjének leváltására. Az IDI vezetője tett még egy kísérletet, hogy egy újabb tanácsülésen tisztázza az IDI körüli anomáliákat, valamint szervezeti-testületi kérdéseket (IDI tanácsa ill. Kari Doktori és Habilitációs Tanács funkciókörei), ezek ratifikálására azonban már nem került sor, mert Kőfalusi Krisztina, aki az ülés jegyzőkönyvét vezette, állítólagos betegségre hivatkozva, április 30-ig, Vargha András rektori megbízásának leteltéig, elérhetetlenné vált (betegállományt nem vett igénybe). (Mindezt persze Szabó András dékán tanácsára – PP)

        A sikeres puccsista páros, Szabó András dékán és Györgyiné Koncz Judit rektorhelyettes, azonban nem törődött bele a kudarcba. Személyesen keresték fel Bazsa György MAB-elnököt, hogy bejelentsék: az IDI vezetőjét leváltják, és vizsgálatot kérnek ellene. Ezt megerősítendő június 2-án Szabó András újból összehívott egy időközben felállított némileg más összetételű testületet, ugyanazt a módszert alkalmazva, mint április 6-án: a távollévő és az ülésről mit sem sejtő Iskolavezetőt ismételten megvádolta – ezúttal új hamis vádakkal –, és a neki egzisztenciálisan teljesen kiszolgáltatott Kovács Árpádot választatta meg ismét új IDI-vezetőnek.”

        Van egy magyar közmondás: a zsák megtalálja foltját. A feneketlenül aljas intrikus Szabó András is megtalálta Bettyben a női pendantját, akárcsak a zsák a foltját.

      • BettyBandy said

        Betty se Szabótól tanulta az intrikát. Nagy István életét megkeserítette Nagykőrösön a folyamatos furkálásaival. Aztán a Kálvin téren már Szabóval közösen furkáltak és együtt nagyon hatékonynak találták magukat. Kiirtották az egész rektori hivatalt, mígnem Tarr megállította őket. Bevetette ellenük Balla gyalogost, vagy közismertebb nevén parasztot. Balla a tót paraszt volt Tarr legmozgathatóbb sakkfigurája.

      • Bishops' chess said

        Apropó Nagy István. Egy rendes becsületes ember. Még följárkál tanítani a Rádayba, de Ballával kerülik egymást. A Kovács Barnabás féle bandával is. Nagy István Szajuzt támogatná a püspökválasztáskor, nem Ballát.

      • Üstökös said

        Nagy István örömtáncot lejtett, amikor Betty átment Pestre a Bölcsészkarra. Igaz hogy ott semmi keresnivalója nem volt a tantónénis diplomájával (azt is estin szerezte). Aztán megmutatta hogy kell profin helyet csinálni magának. Rektorhelyettesi pozícióból kilőtte a neveléstudományi tanszék éléről Kopp Erikát, hogy a helyébe üljön. Aztán megindult a dékáni székért de útközben Tepsi pofára ejtette.

  21. tilos az á said

    Volt valaki ma a KRE-n? Amikor Balla kinyalta a vén finnugor Honti László Valagát Sepsivel együtt?
    http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/906-konyvbemutato20140605.html
    Mit szól ehhez a Jobbik?
    Amikor közismert szíriuszi eredetünk mezopotámiai áttétellel?

    • Agáta mondd szívem said

      A Balla azér volt ott mert nem birt elszakadni szívszerelmétől a Fóristól.
      Állandóan rá, a nyócker Sáron rózsájára pislogott.

    • Nyelv-Ész said

      Én nem de egy ismerősöm ott volt. Aszondja olyan undorító volt ahogy kölcsönösen kinyalták egymást a közönség előtt hogy majnem elhányta magát.

  22. Kronprinz said

    A megtorlásszerű kirúgások irritálják a nemzetközi közvéleményt is. Sáling kirúgatásáról ír a Die Welt. A németek se veszik be Lázár hazugságát: http://www.welt.de/politik/ausland/article128776840/Kuendigungswelle-nach-Feuern-eines-Chefredakteurs.html

  23. Deutsche Telekom said

    Ők is sárosak. Egy német konszern a bűnös. Lázár nem az Origónak szólt be, hanem egyenesen a tulajdonos, a német Telekom igazgatóságának tett panaszt. Ezek féltek, hogy elesnek szerződésektől, állami megbízásoktól, és üzentek a szerkesztőségnek: “János szomorú és csalódott…” Erre kirúgták Sáling Gergőt, hogy Jánost jobb kedvre derítsék.

  24. Petrőczi a pöcegödör said

    Ludvig a könyvhéten is rettegéssel tölti el a kulturált világot. Dedikálja Mint a gyerekkor című idióta klapanciagyűjteményét. A könyv – Ludvig tizenharmadik nyomdai úton terjesztett defekációja.

  25. ribike said

    Ribike véleménye a demens nagyanyó legújabb szarásáról:
    Halihó, halihó
    húzz a búsba nagyanyó!

  26. Zója utca said

    A Károliról kerülhet ki a közoktatási államtitkár: Czunyiné Bertalan Judit.
    Vannak, akik még élénken emlékeznek rá.
    http://nol.hu/belfold/allamtitkari-casting-czunyine-lesz-a-befuto-1466413

  27. theologina said

    Ő az, aki a rektorral is?

    • RH said

      Hihetetlen. Egy buta de nagyszívű nő, aki diáklánykorában mindenki szeretője volt. Tenke külön lakosztályt bérelt neki a Kálvin tér 9-ben, a Rektori Hivatal épületében, hogyha kedve támad egy röptére, ne lohadjon le a kedve és a f…a míg odaér…

      • pecking order said

        Nem bérelt: kijelölt. Már a felvételikor kiderült BJudit és Tenke között a rokonszenv. Ezért Tenke a magyar-történelem szakos elsőévesnek adott egy lakosztályt a Ráday 28. első emeletén, kb. 6 méterre a rektori hivataltól. Ott lejtett el Tenke a teológusok előtt, ha megfáradt munkája közben és kedve támadt egy kis kettyintésre.

    • Szüzek klubja said

      Volt a Károlin Bertalan ifjúsága idején egy kislétszámú fiúklub. Felejthetetlen nevet választottak maguknak: “A Bertalan Judittal még nem basztak társasága”. Eleve kevesen voltak, és a számuk egyre apadt. De volt, aki azért is tartotta magát. Vagyis azért sem baszott BJ-vel.

    • BJudit és KJudit said

      Bertalan Judit jószívű lány volt. Senkinek nem tudott nemet mondani. HÖK-ösként valóban a hallgatók érdekeit képviselte. Nem úgy, mint Koncz Judit-Betty, akinek hallgatói érdekképviseleti rektorként ez lett volna a dolga. Judit segített, harcolt a hallgatókért, elintézte az ügyeiket, megoldotta a problémáikat. Koncz Judit pedig? “Drágaszágom nem muszáj idejárnod ha nem tetszik le is út fel is út”.

      • we are your destiny said

        Tenke a végzés után kineveztette BJuditot a főiskolai karra oktatónak. Magyar nyelvészeti tárgyakat oktatott az a BJudit, akinek a szigorlati jegye ebből a tárgyból 2 (elégséges) volt.

  28. régi kolléga said

    BJudit a KRE kecskeméti levelező jogtudományi karán nemcsak a szegedi oktatókkal feküdt össze, hanem akkori vezető politikusokkal is, akik ott szerezték meg könnyen-gyorsan a jogi diplomájukat, hanem még ilyesmire is volt idejük.

  29. aczél elvtárs ringyója said

    A Károli tele van kurvával. Ott vannak a kiérdemesültek, Petrőczi/Ludvig aki Aczél elvtárs hátsó fertálya körüli tüsténkedései révén lakást kapott Erzsébeten.
    Aztán itt a most negyven körüli BJudit, aki a nagytiszteletű T rektor ágyában végzett szolgálatokat.
    És akkor a sármelléki tündérről, Tepsiről még nem is szóltunk semmit, sem Sáron Rózsájáról, Ágotáról, Balla ágyának melegítójéről.

  30. kuruc reposzt said

    A Reposzt ordenáré cinizmusában elérte a kurucinfo színvonalát.
    http://reposzt.hu/blog/sz%C3%A9kely-attila/2014-06-07/ne-csak-halat-h%C3%A1l%C3%B3t
    Székely Attila nem hiszi el, hogy annyi gyerek éhezik, amennyiről a Gallup jelentés szól.
    Szerinte az iszákos, cigiző, lopós szülők nem adnak enni a kölykeiknek.

  31. pannon said

    Emberminiszter kitüntette kovács árpádot:http://www.mftk.uni-pannon.hu/index.php/hu/rfkmf/270-padagogusnapon-kituentetett-oktatoink

  32. korrektúra said

    2014-től ismét a Pannon Egyetem professzora!!!
    100 éves koráig jár neki a professzori lóvé?
    A mocskos spicli KGB-s banditának?

    • Kovács rendőr plecsnije said

      Meg a rendőrszázadosi pótlék és az összes rendőrkedvezmény 🙂

    • Kovács27 Árpád rendőőrmester said

      Visszasirtam magam Veszprémbe. A Károlin sose éresztem jól magam. Lenéztek mer nem tuttam se angolul se németül, nem olvastam eredetibe se Heideggert se Witgenstejnt. Forditásba se. Jól öszezagyváltam őket és ezek a nagyképű aranyifjak kiröhögtek. Meg hogy ugy irok hejesen mint a Smit Pali. Csak job nekem vidéken. Ot tisztelnek. Elhisznek nekem mindent. Elhiszik a Witgenstejn idézetről hogy Heidegger irta ha eccer aszt montam az elöadáson. Nem dörgölik az orom alá a német szöveget. Vagy angol? A fene tudja ezekről a zsidókról.

      • Hostess Enikő said

        Mi már itt nyugdíjaztuk mer nem sok hasznot hajtott. Bebuktatta a doktori iskolát és semmihez se értett az orosz irodalmon kívül. Az meg nem a fő profilunk. Csak a titkosszolgálati kapcsolatait tudtuk hasznositani

      • Cassandra said

        Szerintem Veszprémben is nyugdíjazni fogják. Azért tüntették ki. Végkielégítésként. Kulcsár Szabó inkább ezt adatja neki mint akadémikusi címet. Pedig hogy töri magát érte Kovács27 őrmester.

      • KSZE Workshop said

        Vgay azért mert 70 éves. Egyetértek, Kulcsár-Szabó végkielégítése lehet ez az öreg szolgának.

      • KSZE és a húsosfazék said

        A szolga aki ki azt képzelegte hogy egyenrangú az urával és parancsolójával. Pedig csak a kifutófiúja és a lábtörlője volt. Mint sokan mások. Pl a Mädchen für alles Eisemann.

    • Azok a szép napok... said

      Kovács rendőr a Szabó banda tagja volt. Ugyanúgy, mint kedvenc Bettynk vagy Ágnesasszonyunk. És a banda mindeneséről, Hájas Hermannról se feledkezzünk meg. Kovács rendőr minden kari tanács és tudományos vagy doktori tanács ülésen ezekkel a szavakkal szólt hozzá vagy 5x: “Én csak megerősíteni tudom amit Szabó András dékán / Hansági Ágnes dékánhelyettes asszony / Koncz Judit rektorhelyettes asszony mondott…” Ezekért a felszólalásokért tartották (jól).

      • Idelette de Bure said

        Kovácsék többfunkciósak. Egyrészt persze a gyagyákat megtévesztő módon fossa a szót a kiérdemesült KGB-s, másrészt építi a kapcsolatokat. Azért vitte oda KSZE az IMO-n beszerezett Herrmannt, aki alvóügynökként gyártotta trágár szójátékait irodalomtudományi elemzés örvén, másrészt pedig készítették a fészket a Jobbik orosz kapcsolatához.
        Ez akkor teljesedett ki, amikor Kun Béla unokája is megérkezett és az egészet Kremlinológiai Intézet címen összefogta.
        Ők tartják a kapcsolatot Vlagyimir Vlagyimirovicsékkal és az egyetemen keresztül folyik át a Jobbik rubeltámogatása.

    • Mensch denkt Gott lenkt said

      A szép emlékű Betty, azaz Györgyiné Koncz Judit rektorhelyettes asszony… Aki katolikus hitről a karrier kedvéért reformátusra áttérve Szabó Andrással már felosztotta egymás között a Károlit: “Te leszel a rektor, én leszek a Bölcsészkar dékánja, és mellette megmaradok rektorhelyettesnek is, hogy jobban segíthesselek a rektori munkádban”. (Addig amíg megfúrlak és én leszek a rektor – tette hozzá már csak gondolatban.)

      • tilos az á said

        Az is nagyon elképzelhető, hogy a retkes proli pycsát Szabó belevette a drogbizniszbe is. Akkor ő is kapta a pénzeket a Mikszáth téri drogpiacról, hálából azért, hogy butikot nyithattak a Reviczky u 4-ben.

  33. veszprémi tanár said

    Géczi János is megéri a pénzét. Idióta pszichopata állat, mindenkinek nekimegy. Zsenitudata van minden megalapozottság nélkül. Most úgy látszik, megtaláltan a Fidesz valagát és ki is tüntették.

    • pannon said

      lesz is neki új szakja a pannónián!humánökológia! http://www.mftk.uni-pannon.hu/index.php/hu/kepzesek/mesterkepzeseink

      • egy másik régi kolléga said

        Speciel az megy neki, biológiatanár eredetileg, de költőnek is képzeli magát meg írónak, művelődéstörténésznek (rózsákról firkál meg muszlim művészetről, amihez kicsit se ért) és sok minden másnak. Gátlástalanul kihasználja a kollégáit, velük iratja a szar könyveit.
        Mikor meglátta Tegyey Gabriellát, egy hét alatt lecserélte a kedves öregedő feleségét, a Violát a fiatalabb húsra. Egy eszelős pedálgép.

      • pannon said

        kíváncsi vagyok akkreditálják-e ezt a nagyon hasznosnak tűnő szakot….

      • szegedi történet said

        A magyar szak is tök jó: a hájas Szitár, a Szegedről odaszármazott futóbolond H. Tóth (A H. a hülyét jelöli), Lengyel Zsolt, a szegedi főiskola olt MSZMP-titkára, Navracsics Judit szeretője és a csodálatos szójátékgép, KOVÁCS 27. ÁRPÁD.

      • pannon said

        jó ám! majd a doktori is szuper lesz hozzá!

      • Márta Zsuzsanna said

        Kovács 27. Árád törzsőrmester kábé 20 éve ígéri a veszprémieknek a doktori iskolát. Csak nem most akarják vele akkreditáltatni, mikor már betöltötte a 70-et? Ha 50 évesen nem volt képes rá és azután még 20 évig sem, akkor mér pont most akarják neki engedélyezni? Titkos alku a gengszter Kulcsárszabóval?

      • Séd parti séta said

        Géczivel együtt akart valami tök kreatív doktori iskolát szervezni a kovács, de nem sikerült neki.

  34. református hírmondó said

    Leégett Nürnbergben a tizennegyedik században épült Szent Márta templom, amely a helyi reformátusoknak, köztük magyaroknak is otthont adott.
    http://reformatus.hu/mutat/9746/
    Miért sújtott le rájuk az Úr keze? Pedig az ottaniak sokkal becsületesebbek és istenfélőbbek voltak, mint a hazai reformátusok a mocskos spicli rabló Bölcskei/Butykos vezetésével.
    Mikor sújt le rájuk az Úr?

  35. hermeneutikai lángész said

    Bogárdi Szabó jól beszól az “úgynevezett tudomány”-nak.
    Bogárdi mindent tud.
    http://reposzt.hu/blog/k%C3%B6nt%C3%B6s-l%C3%A1szl%C3%B3/2014-06-07/csak-az-egyh%C3%A1z
    Bogárdi maga az ész.
    Bogárdi maga az isten.

    • Illogikus dogmatikus said

      Bogárdi a dogmatika szakértője, de a formállogikáról fingja sincs. Persze, az valami racionális dolog, amit egy teológus zsigerből elvet. Itt van egy gyöngyszem a fenti cikkből:
      “Isten most az ügyeletes irracionalista. Ő most a magyarázatra szoruló, minek következtében a vallási tudat is magyarázásra és igazolásra szorul. Ellenben a mai hiedelemvilág állítólagos „racionalizmusát” (értsd: ateizmusát) nem kell igazolni. Nem azt kell bizonyítani, hogy Isten nincs, hanem azt, hogy van. Logikus, nem?”
      A kérdésbe rejtett irónia nem felsőbbrendűségről, hanem ostobaságról tanúskodik. Persze, hogy logikus. Ami nincs, azt nem lehet bizonyítani, csak azt, ami van. A negatív bizonyítás ugyanis fogalomkizárt.
      Bogárdinak azt üzenjük innen, maradjon csak a dogmatika területén, mert ha véletlenül a logikáéra téved, kiderül, hogy milyen buta.

      • Benyal Lehúz Bt said

        Őrült fogalomzavar lehet Bogárdi Szabó István fejében. Ez is pl. egy remekmű:
        ” Ha van ma valami, ami a nyilvánosság szintjén képes még valamelyest ellensúlyozni a profán hétköznapok kétségbeejtően beszűkült, földhözragadt, korlátolt, önmagába zárt, s ráadásul önmagát racionálisnak feltételező gondolkodását, akkor az csak az Egyház. Ha van valami, ami még képes reflektálni a hétköznapok szintjén a mai általános gondolkodás öntudatlanságára, akkor az csak az Egyház. Ha van valami, ami még képes kozmikus távlatokban értelmet adni az emberi létnek, s rendet és rendeltetést vinni az ömagában vett emberi léthelyzet totális esetlegességébe és véletlenszerűségébe, akkor az csak az Egyház.”
        Nem, Szajuz, ez teljesen értelmetlen és valótlan, minden empirikus tapasztalatnak ellentmond. Sőt, pont fordítva van! Ha van valami, ami túllép az immanencián, az nem az “Egyház” (nagybetűvel sic!), hanem a HIT. A kettő nem ugyanaz. A HIT valóban transzcendens. És ha van valami igazán “beszűkült, földhözragadt, korlátolt, önmagába zárt”, akkor az a Református Egyháznak csúfolt Benyal, Lehúz Betéti Társaság: benyalunk jó mélyen mindegy milyen kormánynak, aztán tartjuk a markunkat a lóvéért. Vagy már elfelejtette a 115 milliót és társait?

      • dunántúli igazmondó said

        Az idióta azt se tudja, hogy az egy másik diskurzus.
        A vallás és a tudomány nem hitelteleníti egymástr éppen ezért.
        Ezt minden kicsit is művelt és gondolkodó ember tudja.
        Ez a barom fundamentalista Bogárdi persze nem.

      • Illogikus Dogmatikus said

        A számból vetted ki a szót, Igazmondó. Nem hiteleteleníti egymást, sőt. A legjobb hívők a fizikusok, természettudósok. Ők tudják igazán, mi van a tapasztalaton és értelmen túl. Az előbbivel persze nem azt akartam mondani, hogy nincs Isten vagy felsőbbrendű lény, Teremtő, hanem hogy a bizonyítás az állítás dolga, nem a tagadásé. A tagadást csak akkor lehet bizonyítani, ha már az állítás be van bizonyítva. A bizonyítás nem az ateisták dolga, hanem a teológusoké. Az ateisták, gondolom, egyelőre a bizonyítékra várnak, hogy cáfolhassanak.

    • Sola scriptura said

      Bogárdi “Csak az Egyház” című cikke nagyon primitív és nagyon átlátszó néphülyítés. A szerző vagy nagyon buta, vagy hazudik, vagy viccel. (Ez utóbbit kétlem, ugyanis neki sincs humorézéke, akárcsak a többi református vezetőnek.) Ez az állítása a legabszurdabb: “Ha van valami, ami még képes kiszabadítani a jövőt egy evilági időszemlélet kibírhatatlanul unalmas és provinciális zártságából, akkor az csak az Egyház.” NEM! Az egész történelem azt bizonyítja, hogy az egyház mocskos és korrupt, a mindenkori hatalom kiszolgálója. Voltak rövid, fényesebb pillanatai, de többnyire ez a szerep jutott nekik. A mostani református egyház vezetése Bölcskeivel az élen pedig egy képmutató gátlástalan rablóbanda, ez testesíti meg magát a mocskot és a bűnt. Igaza van Benyal Lehúz BT-nek: Csak a HIT. Illetve Csak az ÍRÁS.

  36. zsuzsa néni said

    A károlis Bunkóék még ennyit se tudnak a vallásról.
    Azér megy le a reformatus.hu is minden szint alá. Nem mintha eddig magas lett volna
    http://reformatus.hu/mutat/punkosdi-kisokos/

  37. dunántúli igazmondó said

    Gyopár (író és pont???!) arról artyog, hogy mennyire nem becsülik meg a színvonalas műveket.
    http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-06-09/palotaforradalom
    Az a zöldség rikogat így, akinek 2 novellája jelent meg önköltséges kötetben.
    Meg a RefLapban nyálzik, kiszorítva onnan a vénséges ordas qurva Ludvigot.

  38. […] Dirty tricks 4. The Betty-affair (Disznó trükkök 4. A Betty-ügy) […]

  39. zeneszsite said

    “Betty” – áldásosnak éppen nem nevezhető – ténykedését megtapasztalta a kecskeméti Lakó Sándor Kamarazenekar is. Egy több, mint 10 éves baráti közösséget sikerült szétrombolnia, majd létrehoznia saját “Novum” zenekarát. A módszer már-már mesterinek nevezhető lenne – már amennyire a protekcionizmus, a politika és a közhivatal ilyettén összefonása egyáltalán megérdemli ezt a jelzőt. Betty KLIK-es tankerületi vezetőként nem zavartatta magát, hogy egy civil egyesület elnökeként is funkciót vállaljon. Még hálásak is lehettek az amatőr kamarazenekar főállásban többnyire pedagógus tagjai, akikett jobbnál jobb állásokhoz juttatott. A zenekar csellistáját – aki később az egyesület művészeti vezetője lett – bölcsödei dadusból két lépésben beemelte a zeneiskola gordonkatanárává. A kisegítő iskolában évek óta napközis tanárként tengődő – amúgy brácsaművész diplomával rendelkező – zenésztársának is hirtelen kerekedett szakmai státusz. A korábban vidéki állásban ingázó hegedűtanár pedig a neves Kodály Iskolában kapott – helyben – státuszt. De még arra is gondolt, hogy a zenésztársak közül válasszon rendszergazdát az egyik helyi kollégiumba. Aztán eljött a nagy nap, amikor az elkötelezettekkel megalakította a saját kamarazenekarát. Botrányos körülmények között távozott az egyesület elnöki tisztjéről, miután az egyesületet nem sikerült saját céljainak megvalósítására kihasználnia és az alapító tagok időben felismerték a valódi szándékait. Azóta is az “elkötelezettekkel”, mint a birkanyájjal, mindent elkövet, hogy belülről bomlassza azt a közösséget, amely nélküle azelőtt sok éven át eredményesen működött. Számára nem vonalmérték, hogy ha már távozott az egyesületből, akkor annak vagyontárgyaival elszámoljon. Persze jól szól a Lakó Sándor Kamarazenekar nagybőgője a Novum kamarazenekarban is, mégha Betty amolyan önjelölt autodidakta bőgőművész is. Hogy mekkora a befolyása a kecskeméti városi pályázatok elbírálásánál, azt nem tudni, de a tények magukért beszélnek: a több, mint egy évtizede a város kulturális életében aktívan tevékenykedő és a város álatal évek óta támogatott Lakó Sándor Kamarazenekar 2016-ban egy fillér támogatást sem kapott, a Betty által frissen bejegyzett Novum kamarazenekar 300 ezer Ft-ot kapott nulla múlttal, nulla referenciával.

    • Betty és a Matolcsyak said

      Úgy látszik, ez a sötét bűnöző önmagában elegendő referencia a pénzosztóknak, azaz a Matolcsy-rokonságnak.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.