Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PhD criminal case in Szeged. Documents 1 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 1)

Posted by jhnnsclvn - január 27, 2014

A Zelena-ügy ismét a Szegedi Tudományegyetem Irodalomtudományi Doktori Iskolájának szabálytalanságaira és törvénysértéseire irányította a figyelmet. Ha a Károlitól a MAB csalás miatt megvonta az akkreditációt, a SZTE-től is meg kellett volna vonnia – ugyanazon okok miatt. – A szerk.

Szerző: Szegedi Kolléga

Sikerült megszerezni azokat a szegedi iratokat, amelyek azt dokumentálják, hogyan nyomozott a BRFK Mészáros Márton és Pál József szegedi PhD-csalása ügyében. Elsőként a BRFK megkeresését tesszük fel, amelyek azokat a kérdéseket tartalmazzák, amelyet a BRFK a SZTE rektorához, Szabó Gábor II-höz (Pál József cimborájához, aki nem azonos az előző, szintén Szabó Gábor nevű rektorral) intézett. A megkeresés 21 számozott kérdést tartalmaz. Az 1. oldal nehezebben olvasható, ezért ebben segítünk. Az első kérdés a két fő gyanúsított, Fried István és Balázs Mihály személyi adatait, elérhetőségét és munkaköri leírását kéri. A 2. a SZTE 2009-ben aktuális Doktori Szabályzatát kéri be, a 3. a károlis és SZTE-s szöveg különbségeire kérdez rá, a 4. a SZTE-s házi védés jelenléti ívét kéri, az 5. pedig a SZTE-s témavezető nevét. A 2-3. oldal jól olvasható. Az egyetlen valóban lényeges, mindent eldöntő kérdés a 8. pontban olvasható. Itt csatolni kell az átvétel összes iratát, elsősorban és külön is kategorikusan megfogalmazva, Mészáros Mártonnak a KGRE-s fokozatszerzési eljárással kapcsolatos nyilatkozatát. Ha ugyanis Mészáros úgy nyilatkozott, hogy a témával még sehol sem jelentkezett PhD-eljárásra, akkor hazudott, ezért annullálni kellene a szegedi eljárást is. Ha viszont bevallotta, hogy volt már eljárása az azt megelőző 2 évben, akkor a SZTE a vonatkozó kormányrendelet tilalma értelmében nem fogadhatta volna. Ez esetben is annullálni kellene az eljárást – törvénysértés miatt. A 3. oldalon Mészáros “István” azonos időpontban és azonos címmel meghirdetett védésére is rákérdez a nyomozó hatóság. Mint már beszámoltunk róla, a SZTE Mészáros Márton védését “Mészáros István” néven hirdette meg, hogy megtévessze az Országos Doktori Tanács informatikai rendszerét, amely nem engedélyezte 2 éven belül ugyanattól a szerzőtől ugyanazzal a címmel meghirdetett második eljárás feltöltését:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/12/08/brutal-cheating-by-hansagi-and-meszaros-in-szeged-hansagi-es-meszaros-brutalis-csalasa-szegeden/

BRFK.kerdes1BRFK.kerdes2BRFK.kerdes3

42 hozzászólás to “PhD criminal case in Szeged. Documents 1 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 1)”

  1. tilos az á said

    Szegedi barátaink véleménye megoszlik Zelena megítélésében. Egyesek arrogáns HÖK-ösnek tartják, aki úgy gondolja, neki jár a PhD, ha valamit összefirkál, mások jobbikosnak nevezik.
    Mi úgy gondoljuk, Magyarországon MINDENKINEK JOGA VAN AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓDHOZ.
    Erre van az Egyenlő Bánásmód Hatóság, bár ebben a speciális esetben a MAB döntését kell megvárni.
    Ami nem olyan egyszerű, mivel Balog miniszter Szabó Andrást, a velejéig korrupt gengsztert nevezte ki két akadémikus mellé a MAB felülvizsgálati bizottságába.
    Várhatunk pártatlan, igazságos döntést attól a Szabó Andrástól, aki egymaga annyi bűncselekményt követett el, ami egy egész hosszú fővárosi utcának vagy egy kistelepülésnek is szégyenére válna.
    Szabó András nem szégyelli magát, sőt!

  2. tudományos kutató said

    Bogárdi Szabó megint megmondta a tutit a Reposzton.
    Jól kiosztotta Ecot, szegény hülyét.
    Ő viszont, Bogárdi korunk Hegele. Ha meg nem sértjük vele főtiszteletű püspök urat.
    http://reposzt.hu/blog/jakab-k%C3%B6ves-gyop%C3%A1rka/2014-01-27/retorika-m%C3%A9lyben

  3. tóratartó said

    Nagyon sok zsidó nem fog részt venni az Orbán és Balog rendezte álságos ünnepélyeken, mert olyan becstelen gazemberek, mint Szakály Sándor és Schmidt Mária rendezik meg.

  4. Haraszti Zsuzsa said

    Tisztelt Szerkesztők, kérdezem hogy mi a csudának kell kutakodni 20110-es ügy után?Igaz láttam hogy belebukott belebuktatták nagy igyekezettel ilyen kutató munkát végzők Schmitt Pált, szerencsétlen aki nagy sportérdemeket szerzett és helyette valaki besegített neki a keleti sportok titkaiba..Már ez sem érdekes ..Csak az ,hogy botrányos dolgokba nyúlni veszélyes dolog, mert az ember ,aki kedvét leli benne, az is besározódik. és gyűlöletessé válik ,hát még ha perek követik a kutató munkát. Isten előtti vétek földi emberek felett itéletet mondani- irom épp a Johannes Calvin nevéről elnevezett blognak. Kinek előbb, kinek utóbb de eljön az itélet. Annak is, aki azt hiszi magáró,l hogy képes lesz igazságot szolgáltatni….Nem lesz képes.Beleroppan, nyugtalan lesz nappala és éjszakája, gyomorbajt szed össze és sztrokot. De ha elkezdte, csinálja végig, Üdvözlettel: Harasztiné Bata Zsuzsa

    • Becsületes tanárokat! said

      Kedves Zsuzsa! Schmitt doktorija kicsit régebbi ügy volt mikor belebukott és megvonták tőle a fokozatot. Guttenbergé is. Ehhez képest Mészárosé egészen friss. 2014 januárja van, a rendőrségi levél 2011 februári. Nincs egészen 3 éves se. Schmitt jóval tovább élvezte csalása gyümölcsét, de aztán keserűvé vált az íze. Ennek a fokozatnak azért nagyobb jelentősége van, mert ezel szerzett a csaló magának egyetemi állást. Talán mégiscsak becsületes és valódi teljesítményt nyújtó oktatókat kéne egyetemi állásokba ültetni, nem pedig tehetségtelen protekciós csalókat. Maga talán szívesen bízná a gyerekét olyan tanárra mint Mészáros, aki még azt se tudja mi a keresztneve?

    • Aron de Silaghu said

      Milyen sportérdemeket szerzett a Pali? Tartalék volt az olimpián és a hátán bevitte a csapat.. Utána pedig főfoglalkozású seggnyaló volt. Ja igen, előtte pedig az Astoria igazgatóhelyetteseként még a komcsi időkben ügynök. Utána pedig kiderült róla hogy csaló. Ahhoz képest jól él. Ülhetne most börtönben is.

    • Justice for victims said

      Ki az aki kedvét leli a botrányos dolgokban? És ki sározódik be attól, hogy tisztára mossa magát? Nem tudom ki Ön, de mi vagyunk azok, akiket ez a csaló és a tetves családja és érdekszfétája igyexik besározni. Nyugodjon meg, a mi egészségünket akkor fenyegetné veszély ha nem dobnánk vissza a sarat azokra akik ránkdobálták. Igazságot majd a Teremtő szolgáltat. Mi a saját nevünket mossuk tisztára amit ez a gazember bűnöző maffia beszennyezett – teljes összhangban a Szentírással, mert ezt a jogunkat az Úr sem vitatja el tőlünk. Aggódjon a saját egészségéért, mert gyanítom hogy Haraszti zsuzsa néven itt Hegedűs Zsuzsa kommentelget – a csaló nagybátyjának a felesége. Biztos kikölcsönözte a barátnője nevét erre a célra. 🙂

      • ghost writer said

        Bizonyára a Hegedűs család unta meg és most itt akar bennünket lebunkózni a Teremtővel. Nincs kedvem idézgetni egy hivatásos papnak, csak a kufárokat a templomból kiűző Jézusra utalok.
        A Hegedűs rokonnak mindent szabad??
        És mi ne szóljunk bele, hagyjuk az Istenre.
        Bárányok vagyunk, de nem birkák.
        Hagyja ezt a nevetséges marhaságot, Zsuzsa.

      • Nem vagyunk egyformák said

        1. Van aki attól kap gyomorbajt, hogy kiáll az igazáért és harcol.
        2. És van aki attól kap rákot, hogy befelé nyel és nem harcol.

      • Pszichiáter said

        Szaknyelven szólva az 1. típusnak a stressztűrő képessége alacsony, a 2. típusnak a frusztráció-tűrő-képessége. A két képesség korrelál egymással. Pl a Zsuzsa nevű kommentelő nem bírja a stresszt, de azt egész jól tűri, ha orrba verik vagy felmossák vele a padlót. A bloggerek a 2. típusba tartoznak. A stressz felvillanyozza őket, kihívásként, erőpróbaként érzékelik, de a frusztrációt nem tűrik, mindenáron elégtételt akarnak. A két típus sose fog egyetérteni.

    • Impostors said

      Hogy mi a csudának kell kutakodni a mészáros-ügy után? Hiszen az egész blog ezért indult, erről szólt. Csak közben a kis ér hömpölygő sárfolyammá vált, mert benyelt minden mocskot, amit ennek a deformátus fegyháznak a vezetése produkált. Maga melyik bolygóról pottyant ide, ha nem tudja hogy ez a fórum a Mészáros és Szabó András féle mocsokkal kezdődött?

    • jhnnsclvn said

      Tisztelt Harasztiné! Tteljesen egyetértünk: “Isten előtti vétek földi emberek felett itéletet mondani” – ezt a vétket a Református Egyház és az Egyetem vezetői követték el. Bemocskoltak, megrágalmaztak tisztességes, nagy tekintélyű professzorokat, rektorokat, dékánokat, főtitkárokat, gazdasági igazgatókat, hazug ítéletet mondtak róluk, és az ítéletet végre is hajtották. Inkvizíciónak vetették alá az áldozatokat, megfosztották őket jóhírüktől, egzisztenciájuktól, a lelkészeket pedig családostul földönfutóvá tették. Miért nem nekik ír nyílt levelet? Mi csupán az áldozatok rehabilitációjáért küzdünk, amihez az áldozatoknak joguk van. Ez az emberi méltóság minimuma. Ugye nem azt akarja mondani, hogy Bölcskei Gusztáv, Balla Péter vagy Szabó András istenek? Mert ha nem azok, nekik sem volt joguk elítélni bennünket. Mi börtönbe való gazembereknek tartjuk őket, de eszünkben sincs ítéletet mondani róluk. Csak dokumentáljuk a gaztetteiket. A Bibliában is meg van írva, hogy minden titokban elkövetett gaztett napvilágra kerül egyszer. Milyen isteni vagy emberi törvény alapján akarja megakadályozn, hogy a Szentírásnak ez a szava beteljesedjen, hogy ártatlanul meghurcoltak, halálba és őrületbe kergetettek ártatlanságára fény derüljön? Ön a bejegyzése alapján jobb esetben bűnpártoló. Rosszabb esetben bűnrészes. Az önleleplezés sikerrel járt – ha ez volt a célja. Üdvözlettel: Johannes Calvin

    • Szegedi hökösök said

      Mészáros után addig kell kutakodni, amíg a törvénytelenül szerzett fokozatát vissza nem vonják. Egész egyszerűen azért, mert a fokozatra vágyakozók tömegének nem lehet elmagyarázni, hogy ők miért nem doktorok még, amikor egy csaló minden további nélkül az lehet. Amíg Mészáros viselheti a doktori címet, addig nem áll helyre a világ rendje.

    • Fővárosi Főügyészség said

      Mit jelent az, hogy régi ügy? Azt jelenti, hogy a poltpéteri ügyészség sikeresen húzta az időt. Szándékosan mellényomoz, hogy ne derítsen ki semmit. Aztán megszünteti a nyomozást mert már elévült. Lehet hogy a hozzászóló bűnpártoló, de mit várunk el a néptől ha az ügyészség is az.

      • Delaying = Denying said

        Azért van Strasbourg mert a magyar bíróságok pofánköpik a Zembereket. Évekig toszogatják az ügyeket de nem intézik el csak megszüntetik. Többnyire úgy hogy a bűnöző jót röhögjön a markába a sértett pedig még nagyobbat szívjon.

      • advocatus dei said

        Kiváncsi vagyok, leveszik-e holnap Lóriról a palástot.
        A felekezeti sajtó hallgat, mint “szerafin a fűben” (Kondor Katalin Kerényiről.
        A református félórában Köntös dicsekedett a Reposzttal.
        Hát igen, ma is megtárgyalták a túzok mint magyar madár ügyét, és párhuzamot vontak a magyarok elnéptelenedése és a túzokok (vagy túzkok?) üldözése között.
        Közben Lóri is feljelentett mindenkit, aki úgy hirtelen az eszébe ötlött.
        http://www.atv.hu/belfold/20131104-retvarit-steinert-es-az-ellentuntetoket-is-feljelenti-ifj-hegedus

      • éljen a Lóri! said

        Akárhány mocskos cionista gazember cigó akarja levenni a palástot a Lóriról, mi megvédjük!!!
        Ezt nézzétek meg!
        http://kuruc.info/r/6/123134/
        CSATLAKOZZATOK!!!

      • jobbikos said

        Azt nem tudjuk hol lesz az az aljas tárgyalás amin mindenféle zsidrákok meg magukból kivetkőzött álkálvinisták meghurcolják a Hegedűs nagytiszteletű urat.
        Ha tudnánk odamennénk és lesújtanánk rájuk!
        De azt tudjuk, mikor?
        A nagytiszteletű asszony hív bennünket 12-re a Szabadság téri templomba!
        Gyertek imádkozni de a boxert se haggyátok othon!

    • Szegedi Kolléga said

      Nem fogjuk eltűrni, hogy Pál teljesítmény nélkül, protekciós alapon osztogassa a fokozatot. Másrészről pedig megtagadja, jelentős munka és eredmény semmibevételével. Mészáros fokozata szégyen és gyalázat.

    • Fogd a címet és fuss! said

      Zsuzsa asszonyság úgy érti, hogy a PhD-csalás kiváló sportteljesítmény. Ha sikerült megkaparintani valamilyen útonmódon a címet, akkor fogd meg és fuss. Így csinálta ezt Snittpali, Szabó András, Pethő Sándor és Mészáros. Utólagos kutakodásnak helye nincs. Zsuzsa asszonyság mi egy másik sportot játszunk. Azt hogy futunk a tolvajok után. Ha utolérjük őket mi nyertünk. Látott már rugbyt? Nézzen meg egyet, mert ez a játék ugyanolyan. Az egyik felkapja a labdát és próbál elfutni vele. Van hogy sikerül neki. Akkor ott ugrál a vonalon túl örömébe. De van hogy beérik és leteperik. Akkor az üldözők ugrálnak örömükbe. 🙂

      • hajnalka said

        H. Zsuzsa fenyeget bennünket a Teremtővel meg gyomorbajjal és stroke-kal (még leírni se tudja helyesen), ha nem hagyjuk békén a férje unokaöccsét. Mér sajnáljuk szegény gyerektől a doktori fokozatot? És hogy a kis hun cut egy kicsit csalogatott a kedvéér? Olyan bohó és fiatal még!
        Innen üzenem: mi ebbe nem betegszünk bele, sőt: igazi vadászszenvedéllyel bogozzuk tovább a szálakat.
        És ha már rokonságról van szó: a sógor Balla se fogja megúszni a wistmanwoodozást meg az egyebeket.
        Isten engem úgy segéljen.

      • law and order said

        Holnap tárgyalják Hegedűs Lóránt palástvesztési ügyét.
        http://www.atv.hu/belfold/20140129-holnap-targyaljak-a-horthysta-lelkesz-ugyet
        Úgyhogy jobb, ha H-ék magukkal foglalkoznak és nem velünk.
        H. Zsuzsa is palástban bohóckodott a Horthy szobor körül egyébként.

    • Péter Antal said

      “Isten előtti vétek földi emberek felett itéletet mondani” – hogy érti ezt Asszonyom? Még a Bibliában is vannak földi bírák. Minden országban van bíróság, igazságügyminisztérium stb. Ha igaz, amit ír, akkor a Jogi Kar bűnös intézmény, hisz épp ítéletalkotást tanít, ítélethozatalra készít fel. Én mint jogász, bíró, bűnös ember vagyok? Ha ez bűnös tevékenység, akkor miért van az egyházi egyetemeken jogi kar? És miért éli fel az általunk termelt pénzt az egyház és az egyetem vezetése? Főképp a mi pénzünkből, azaz a jogészokéból, élnek. Ha bűnből származik a pénz, amit megtermelünk, akkor azok is bűnösök, akik azt elszedik tőlünk, vagyis a maga rokonai ill. megbízói. .

    • Dr. Juris said

      Csókolom Zsuzsa néni. Hol tetszik élni? Gondolom nem Magyarországon mer akkor tetszene tudni hogy egy 2010-ben kezdődött ügy pláne ha per lett belőle ma még gyerekcipőben jár. Amikor átvettem apám praxisát, örököltem tőle 10-15 éves ügyeket is. Pedig ő mindent szeretett volna lezárni hogy tiszta lappal kezdhessek. De nálunk a bíróságok nem olyan fürgék mint Nyugaton gondolom onnan tetszik kommentelni. Szóval ha 2010-es ügy akkor még csak az első fokra járnak a peres felek. Ha egyszer Magyarországon tetszene járni tessék hozzám benézni. Vállalok én ám idegenbe szakadt hazánk lányának odaát is pereket.

    • Emberi Jogok Európai Bírósága said

      Akinek ilyen régimódi a gondolkodása mint Haraszti Zsuzsa néninek, az valószínűleg nem érti, miaz hogy “tisztességes eljáráshoz való jog”. A Római egyezmény 1950-ben keletkezett, amely ezt garantálja. Ha a nyomozó hatóság fontos bizonyítékokat ignorál, nem tárja fel a felek állításai közötti ellentmondásokat, ki sem hallgatja a gyanúsítottakat, saját nyomozati iratait hamisítja meg, és a terheltekre vonatkozó terhelő adatokat elkeni, akkor a tisztességes eljáráshoz való jog sérül. Ha ezek után sértettet azzal hajtja el a Legfőbb Ügyészség, hogy be ne próbálkozz még egyszer egy feljelentéssel, mert az irományod felbontatlanul landol a szemétben, és ezt kábé le is írja, akkor az Emberi Jogok Európai Bírósága bizony újra elkezdhet elölről kutakodni, még ha a leveléből ítélve minimum 90 éves Zsuzsa néninek az a pár szál haja égnek is áll a felháborodástól. És eszükbe sem jut, hogy az, amit csinálnak, Isten ellen való vétek volna. De az igen, hogy amit a magyar nyomozóhatóságok csinálnak, a Zemberek elleni vétek fogalmát kimeríti.

    • Bloggerjogász said

      Bölcskei még 2007-ben nyúlta le a 115 millát és még abban az ügyben is volna mit kutakodni. A bűnszövetkezetben elkövetett 100 millás sikkasztés büntetési tételének felső határa 10 év. Ennyi az elévülési idő. Az még nem telt el. Vagy ez nem izgatja, Zsuzsa néni? Csak a Mészáros? Mi is az igazi vezetékneve? Haraszti? Nem véletlen Hegedűs?

    • Jakab Attila said

      Harasztiné… Zsuzsanna egy modell értékü nemzeti-keresztény. Felfogasa szerint mindenkinek csak a sajat üdvösségével/üdvözülésével kell(ene) foglalkoznia. Ez az ö esetében mar biztositott: ö egy WASP (fehér, Orban-hivö nemzeti-keresztény magyar, protestans). Jotékonykodik, de a tarsadalmi igazsagtalansag, a gazemberség szerinte teljesen rendben van. Ezzel nem kell foglalkozni, mert ez Isten dolga. Söt, bün ezekkel foglakozni! Az illetö csak sajat magat teszi tönkre. Minden ugy jo, ahogy van. Majd mindenki személyesen intézi Istennel az ügyeit. Egy telefonfülkés hajléktalanért allitolag képes volt Varga Mihaly miniszterig menni. Miért éppen hozza? Szamomra talany! O az a személy, aki miatt Magyarorszag ott tart, ahol tart. Es hatalmas tömegben vannak az ilyen emberek!

      • lelkipásztor said

        Egyetértek.

      • Álkeresztények said

        Az ilyen álkeresztények asszisztálnak a bűnügyekhez. Mondjuk ha az ő sérelmére követnének el súlíos bűncselekményt, nem biztos, hogy így gondolná. Mások csak nyeljék le a békát. És ezt a bűnpártoló dumát nem átallja Isten parancsaként feltüntetni. Honnan veszi magának a pofát, hogy Isten tolmácsának adja ki magát?

    • Szegedi Hallgató said

      Engem ezzel az álszent bűnpártoló picsával ellentétben kifejezetten érdekel, hogy sikerült a rendőrségnek elsikálni a 2 éves szilencium megsértését. Remélem olvashatjuk a folytatást is. Én is MM nyilatkozatára vagyok a legkiváncsibb. Mit birt nyilatkozni? Volt-e 2 éven belüli védése a támában vagy nem?

  5. Ágnes asszony said

    Ezt az egész károlis és szegedi botrányt a Kulcsárszabó MENY generálta. Azzal, hogy a szerelmét mindenáron fokozathoz akarta juttatni, nem kímélve senkit, még az apósát sem.

  6. KSZE becsülete said

    Mit kímélt volna a mocskos vén gazemberen, a magyar tudományos élet egyik legnagyobb bűnözőjén?
    Van Kulcsár-Szabónak becsülete?
    Ugye, hogy nincs.

    • Marci donor said

      Az nincs neki, de azért az ízléstelenségnek is van határa! Világgá kürtölni hogy Kulcsárszabó fia impotens? És hogy kénytelen szeretőt tartani mellette? És hogy Mészárossal akarja megcsináltatni a maffiózó unokáját mer a maffiózó fia … hm… úgymond tehetetlen?

  7. fucking bitch said

    Ludvig nem bír magával, megint rondított egyet az okádék blogjára
    http://petroczieva.blogspot.hu/2014/01/dr-lipovszky-gyorgy-fotokiallitasa.html
    És számos kép róla és vele!
    Bulimiások, irány a vécé, legjobb ha Petrőczi képmását rögtön kirakjátok a vécécsésze fölé.

  8. Puzsér Róbert fan said

    Zseniális!
    Az egyetlen zseni, aki túlélte Szabó András gyilkos dühét, Petrőczi liliomtipró nyulkálásait és az egész kib..ott károlis mocskot!

  9. Petrőczi a pöcegödör said

    Most tudtuk meg h a Bulimiások Egylete Petrőczi (Ludvig) Évát választotta védőszentjüknek Szent Leokádia néven. A jegyzőkönyvi rögzítés enél sokáig tartott, mert a jelenlevők Petrőczi/Ludvig Éva kiakasztott képének hatására teleokádták a padlót és a jegyzőkönyvet is.

    • Gyomormosás said

      Igazán akkor hatásos a hánytatószer ha ott van Szent Leokádia oldalán a férje Szabó András pedosztrátosz azzal a keresztben összenyomott sunyi pedofil képével lefittyedt szájával hasa alatt lógó nadrággal és az egyéb testi hibáit (rövidebb láb ortopéd cipő bőrbajok stb) már nem is írom le részletesen. Elég a látvány. Garantáltan megsoxorozza a hatást.

  10. Szegedi Kolléga said

    Az a nyilatkozat, amit Mészáros tett a károlis védésével kapcsolatban, engem is érdekelne, nemcsak a rendőrséget.

  11. a reposzt célja said

    Először nem tudtam, mi a célja Köntösnek a Reposzt megindításával.
    Amit látunk: helyet ad minimális íráskészséggel és intelligenciával sem rendelkező lelkésznőknek és lelkésznéknak hogy kifejthessék, mit is? A véleményüket. Ami annyira konfúz h egy bekezdésen belül is képesek önellentmondásba keveredni.
    http://reposzt.hu/blog/p%C3%A1lfi-zsuzsanna/2014-01-28/d%C3%A1vidt%C3%B3l-szocsiig
    A mai tündérke Pálfi Zsuzsa érvelési stílusa: “lehet erre azt mondani, hogy így demokrácia, meg úgy demokrácia…” – alulmúlja egy kisközségi kézimunkaszakkörét is.
    Hogy mi ezzel a célja: Szórakoztatni kívánja a poszt szerzőinél is butább olvasóit?
    Vagy csak meg akarja adni Bogárdi Szabónak a lehetőséget, hogy jöjjön és megmondja a tutit, a maga fundamentalista, barbár, vidékiesen pökhendi stílusában?
    Lehet.
    De van más tippünk is.
    Köntös püspök akar lenni a visszavonuló Steinbach helyett.
    Ez a faliújság meg a maga választási plakátja.
    Elég ramaty plakát, mit mondjak.

  12. dunántúli teológus said

    Egészében egyetértek. Köntös unatkozik a Gyűjtemény élén, a történészi, forráskutatói munkáról fogalma sincs, nem is érdekli. A szószékre ritkán kapaszkodik fel, jobb is ez nekünk így. Egyéni ambíciója alapján építgeti a kapcsolatzi hálóját ezekkel az emberekkel, akik… mindegy.
    A mai penzum Sós Szilárdé, aki a túzokról (???) ír.
    http://reposzt.hu/blog/so%C3%B3s-szil%C3%A1rd/2014-01-29/t%C3%BAzok-2014-%C3%A9v-madara
    Aztán eljut a magyarsághoz is valahogy. Minden posztnak van a Reposzton egy ájtatos/nemzeti farka. (v.ö. szocialista újságírás: “vörös farok”)

  13. réti pipitér said

    Az ember nézegeti ennek az egyetemnek csúfolt kócerájnak a honlapját keres vmi kulturális hírt. Nem nagyon talál. Most is a következő rendezvény február 13-án lesz 16 órakor lesz, Jim Northrup amerikai indián költő olvas fel.
    Hát ez aztán a magyar református kultúrhagyomány!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Northrup_(writer)
    Az úr indián neve Chibanoshi, ennek jelentése: Nagy Kis Madár.
    Ti pedig intellektuálisan és kulturálisan Nagy Kis Madárszar vagytok.

  14. Puzsér Róbert fan said

    Ne a Reposztot olvassátok vagy mi a túzokomat hanem a Robit!
    http://smokingbarrels.blog.hu/2014/01/29/interju_puzser_roberttel_es_godri_bulcsuval_elso_resz
    Zseni akit még a Károli se alázott a porba!
    Igaz, sose mondja meg, hol szerzett diplomát.
    Méghogy reklámot Szabónak Petrőczinek Hanságinak?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.