Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PhD criminal case in Szeged. Documents 3 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 3)

Posted by jhnnsclvn - március 5, 2014

Szerző: Szegedi Kolléga

Mint ismeretes, Mészáros Márton PhD-fokozatának csalás és többszörös magánokirat-hamisítás miatti annullálálását követően a Szegedi Tudományegyetem – a törvényi előírás ellenére , amely 2 éves szilenciumot ír elő –  4 hónapon belül új eljárásra fogadta a jelöltet. A nyilvánosságra került dokumentumok szerint ez Pál József rektorhelyettes nyomatékos közbenjárására történt. A Ravasz László Baráti Kör a SZTE többszöri hiábavaló írásbeli figyelmeztetése után feljelentést tett hivatali visszaélés és csalás miatt. A rendőrségi megkeresés SZTE rektorához címzett szövege itt olvasható: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2014/01/27/phd-criminal-case-in-szeged-documents-1-meszaros-bunugye-szegeden-dokumentumok-1/. Az egyetem nevében Dömötör Máté főtitkár válaszolt (https://jhnnsclvn.wordpress.com/2014/02/04/phd-criminal-case-in-szeged-documents-2-meszaros-bunugye-szegeden-dokumentumok-2/), mellékelve Klukovits Lajos doktori intézeti főtitkár “kimunkált” magyarázkodását, melyben több érdekesség is olvasható. Ezekre később még visszatérek. Csupán egy feltűnő okirathamisításra hívnám fel előzetesen a figyelmet: Mészáros gyenge, se tézisekkel, se összegzéssel nem rendelkező, és a nyilvános védésen erős hátszéllel is csak 80 %-ot elért dolgozata már 100 %-osként került be a SZTE doktori anyakönyvébe. Hogy ezt az okirathamisítást ki követte el és kinek az utasítására, arra Klukovits nem ad semmilyen magyarázatot a rendőrségnek: kvázi magától értetődőként közli mindössze 2 sorral a valódi pontszám alatt a pontszámhamisítást (4.o.). A SZTE akkor és most is érvényben lévő Doktori Szabályzata szerint a véglegesen megítélhető pontszám legfeljebb a szigorlat és a védés átlaga lehet. Tekintettel a 80%-os védésre ez az átlag még akkor se lehetne 100%, ha a szigorlat történetesen annyi lett volna. De az sem volt annyi…

Ennyit Pál József nyilatkozatáról, hogy nem sértett se törvényt, se szabályt, de még hibát se követett el…

DomotorMKluk.valasz1Kluk.valasz2Kluk.valasz3Kluk.valasz4

32 hozzászólás to “PhD criminal case in Szeged. Documents 3 (Mészáros bűnügye Szegeden. Dokumentumok 3)”

  1. tilos az á said

    Megáll az ész. A 80 % után a 100% például. Hansági Ágnes helyett meg az adminisztrátor írta be a Friedet!
    Ne m szégyellik magukat?
    Nem! Nincs se erkölcsük, se eszük. Mocskos gazemberek a páljóskai szegediek.

    • Szegedi szabadalom said

      De szép ez a magyarázkodás. Minden a szerencsétlen Machan Eszter csinált! Ő írta el Hansági nevét Friedre, a Mészáros Mártont Mészáros Istvánra. A pofátlanság netovábbja. Klukovits Pál utasítására mindent meghamisít aztán ráfogja a mit sem sejtő adminisztrátorra. Így csinálják ezt Szegeden!

      • Ágnesasszony said

        Pál fejéhez pedig a Kulcsármeny Hansági tartotta a pisztolyt: Ha a Marcim nem lesz 100-as te nem leszel akadémikus!

      • Kovácsrendőr said

        Azért ne felejtsük ki a bandatagok közül Kovács 23 Árpád rendőrőrmestert, aki a Károli Doktori Iskolája nevében Pál Józseffel lelevelezte a szilencium megsértését. Ő írta Pálnak a Mészárost Szegedre bekunyeráló levelet.

      • A hiéna röhögése said

        Nem csoda hogy ettől a rikácsoló kancsal szörnyeteg hiénától undorodik a férje. Nem lehet elitélni azér hogy más(ok)nál keresi az örömöket. Ez a Hansági nemcsak pocsék és idegesitő hanem visszataszitó jelenség.

      • állatvédő hatóság said

        Most a pókhasú vén extitkosrendőr Kovács boldogítja Hanságit a más irányban (Dánél Mona) elfoglalt férj és a doktorija után sztrájkoló Mészáros helyett?
        A Viagra és a Potemix mindenre megoldás.

  2. tilos az á said

    Kovácsrendőr azóta elhúzott nyugdíjba. A mi pénzünkből fizetik a mocskos KGB-s spiclit, pedig hrivnyában kéne fizetni neki, ha egyáltalán. De leginkább jó seggberúgást érdemel, esetleg hátbaszúrást, mint az ungvári polgármester.

  3. egy másik régi kolléga said

    A reformatus.hu a 40 napos bőjtre buzdít.
    http://reformatus.hu/mutat/9294/
    Meglátjuk, Butykos tripla tokája megmarad-e a bőjt végén!
    Aki Butykosnak akar adakozni, adja neki a z 1%-át!!!
    Mi a börtönre szaazunk!
    A pécsi gazdasági igazgató bevonul ÖT ÉVRE A DUTYIBA SIKKASZTÁSÉRT.
    Nem bűnösebb, mint a mi Tarrunk, Butykosunk és Szabó Andrásunk.
    Hogy a rabló fasiszta Ballát ki ne felejtsem!!!

    • Double Standard said

      Ez nagyon igazságtalan. Nem az, hogy a pécsi gazdaságist lecsukják, hanem hogy Bölcskeit, Tarrt, Ballát és Szabó Andrást nem.

      • PhD jelölt said

        Mint ahogy az is nagyon igazságtalan, hogy az egyik PhD hallgató kutat, dolgozik, felfedez valamit és megcsinál egy tisztességes disszertációt – de nem engedik neki még megvédeni sem. A másik meg nem csinál semmit csak dugja az irodalomtudomány önjelölt pápájának szexuálisan frusztrált és kiéhezett ronda erőszakos menyét és a nagy semmire doktori fokozatot kap. Ha elsőre nem jön össze, másodszor is összecsalják neki, máshol.

  4. Szemtanú said

    Azért nagy gazember ez a Klukovits. Nem a lényegről ír, hanem elterel. Azt elmondja, hogy Fried hánypercig volt jelen a védésen. De azt nem hogy Hansági meddig volt jelen. Mint ahogy azt sem hogy Hansági elégedetlen volt a 80%-kal. Kifejezetten beleszólt az értékelésbe, erőszakosan befolyásolta az eredményt. Azt mondta hogy Szegeden sem lehet kevesebb mint a Károlin volt. Fel kell húzni 100-ra.

    • Beatrice krokodilkönnyei said

      Pál még nagyobb gazember. Összevissza hazudott még a gyerekeivel különböző fórumokra küldözgetett válaszában is. Még hogy ő semmilyen szabálytalanságot nem követett el. Közben egy csomó szabálytalanságra utasította a beosztottjait: balázs Mihályt, Klukovitsot, Machan Esztert, Jakabéva jogászt és mindazokat akiket a törvénytelen védésben való részvételre felkért.

  5. szegedi halászlé said

    Pál közben nagyon idegesen viselkedik. Egy kollégának azt tanácsolta h ne is próbálkozzon itt Szegeden, hanem menjen át az értekezésével egy másik egyetemre, mert most Szegedet nagyon “nyomják”.

    • Nyalogány Nyalogánya said

      Pálnak meg is lehet minden oka az idegeskedésre.Nem fogjuk hagyni hogy törvénytelenül átnyomja a csókosait és még a pontszámukat is manipulálja utólag. Természetesen nem állunk meg a leváltásánál. Hivatali visszaélést követett el, ezért büntetőjogilag felelnie kell.

  6. Országos adatbázis said

    Klukovits hazudik, mint a vízfolyás. Az országos adatbázisban nem rövid ideig és nem tévedésből szerepelt sem Fried István neve Hansági helyett és István sem a Márton helyett. Az országos adatbázist ugyanis felkereste a Ravasz László Baráti Kör, az adatbázis kezelője pedig értesítette a MAB elnökét. A MAB elnöke telefonon felhívta a SZTE BTK dékánját. Ezt követően még vagy 1 hónapon át maradt a Mészáros István a Márton helyett. István néven lett meghirdetve a védés is.

  7. RLBK said

    Természetesen az is hazugság hogy Machan Eszter írta el tévedésből Hansági nevét Friedre, és az is csupán 1 alkalommal. Az igazság az, hogy 10 hónapon át, a szegedi eljárásra jelentkezéstől a védés utáni 1 hónapig Fried neve szerepelt az adatbázisban témavezetőként. Lementettük, és csatoltuk a feljelentéshez ezt a dokumentumot.

  8. Elisabeth said

    Ezen a blogon is fent van, hogy Fried témavezetői neve alatt lett meghirdetve a védés, azt pedig a BTK hírleveléből, a Kurírból mindnyájan tudjuk itt, hogy kezdettől Fried témavezetői neve alatt futott Mészáros. Különben sem egy tanszéki titkárnő hirdeti hirdeti meg a PhD-védéseket, hanem a SZTE Doktori és Habilitációs tanácsa.

  9. Curious said

    Pál azt állította védekezésében hogy az RLBK jogi képviselője nem is létezik. Klukovits viszont azt, hogy még fekl is hívta őt telefonon. Melyikük hazudik?

  10. Secretary said

    Mennyi “véletlen tévedés”! és mindet Machan Eszter követte el. Nagyon pancser titkárnőjük van a szegedieknek.

    • Fried a féreg said

      Méghogy pancser? Látható, hogy nagyobb a hatásköre, mint a szegedi doktori intézet elnökének. Ő nevezi ki a témavezetőt, ő kereszteli át a jelöltet, ő hirdeti meg egyedül a védést, amit már senki nem ellenőriz, mert ő a végső instancia. Mindent ő csinált ebben az ügyben!

      • Jewel said

        Azért annyira nem önálló, mint a károlis titkárnő, a titkárnők gyöngye, a hírhedt Demes-Kőfalusi. Ez a Kőfalusi még a házivitát is levezette, ő jelölte ki a bizottságokat, ő adott engedélyt védésre, sőt, ő terjesztette fel Mészárost fokozatra, ő javította fel Baranyai pontszámát 70-ről 89-ra, épp csak a fokozatok odaítélését nem ő írta alá, hanem Szabó András. Ez a luvnya még Machan Eszteren is túltett.

  11. Klukovits hazudik said

    Klukovits simán hazudik a rendőrségnek. Azt írja, hogy Mészáros károlis eljárását a MAB megsemmisítette. Ez expressis verbis hazugság. A MAB formálisan be sem avatkozott. Az egyetem vonta vissza a fokozatot csalások és okirathamisítások miatt. Ezt a MAB egyetértően tudomásul vette, olvasható a MAB honlapján a 2009. október 2-i határozatban. Természetesen volt eljárás és természetesen sikertelen volt, hiszen nem végződött fokozattal.

    • Jakab, a jogász said

      Az a jogász is megéri a pénzét aki erre a törvénysértésre az áldását adta. Tudjukki, mert azért hogy fölnyomhassa a rendőrséges a ravaszblogot, bevallotta ezt a bűncselekményt. Ő a szögedi hírösség: Jakabéva.

  12. lelkipásztor said

    Az egyház szavakban elítéli az antiszemitizmust.Aztán úgyszintén uszít a zsidók ellen.
    MELYIKNEK HIGGYÜNK
    http://reformatus.hu/mutat/8848/

  13. dumb and dumber said

    A Reposzton hülyeségi versenyt folytatnak a blogozók.
    http://reposzt.hu/blog/kutasin%C3%A9-moln%C3%A1r-bogl%C3%A1rka/2014-03-07/r%C3%A9ces%C3%A9g
    A mai gyöngyszem, a Boglárka nevű zöldségféle, aki magáról annyit tart fontosnak elmondani, hogy “szeret jóízűen nevetni” most elárulja, hogy kilencéves korában bedugott egy tollbetétet vagy mit a fülibe.
    Nyilán ez hatott pusztítólag az agysejtjeire.
    Ennek a selejtes agynak a termékeit osztogatja most Köntös a Reposzton.
    Gagyibb nincs, Köntös úr???

  14. károlis bugrisok said

    Balla a fasiszta rektor, Tepsi a nehezen minősíthető dékánnő és néhány hájas és rosszarcú némber látogatott el Washingtonba februárban. Itt bekönyörögték magukat a CCCU-ba, a keresztény egyetemek nemzetközi szervezetébe.
    Tudják a washingtoni testvérek, hogy Európa legkorruptabb és leggagyibb intézményének bűnöző vezetőit ölelték a keblükre???
    http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/837-a-karoli-a-keresztyen-egyetemek-nemzetkoezi-halozataban.html

    • law and order said

      Világosítsuk fel őket!!!

    • Kiseprűzve said

      A baromarcú kövér a szélén nem Sárosdyné a nyelvvizsgacsalás fő gyanúsítottja?
      Tudjuk, aki 300-500 ezerért árulta a nyelvvizsgabizonyítványokat az angol tanszéken!
      Petrőczi/Ludvig Éva barátnője.

      • Balla Hegedűsék júdása said

        De igen! Mellette meg Hegedüs Gyöngyi, a Balla neje.
        Mi a f…t keres a bőr- és nemibetegorvos ezen a találkozásoin.
        És ki fizette ki a repülőjegyét????
        Balla a gáláns férj az államtól zabrált pénzen, igaz?
        A főfasiszta sógort is vitted magaddal, Peti?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.