Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Whispering with Satan (Sátánnal suttogó)

Posted by karoligaspar - január 4, 2016

A Sátánnal társalkodó Tóth János József (középen)

A Sátánnal társalkodó Tóth János József (középen szakállal) A kép forrása: http://www.kre.hu/btk/index.php/11-hirek/449-hazaerkeztek-hallgatoink-a-maltai-tanulmanyutrol.html

A botrányos PhD-jairól híres viccegyetem, a Károli, egy újabb PhD-botránnyal került 2015 legvégén a médiafigyelem középpontjába. Igaz, a média a Corvinusnak tulajdonítja a botrányt, amely a nyilvános vitát lefolytatta, pedig a szerző a Károli Egyetem neveltje, sőt, témavezetője is a Károli volt oktatója és tanszékvezetője. De ez még nem minden. A szerző ugyanaz az a Tóth János, aki már közel három éve különböző nickeken trollkodik ezen a blogon Balla Péter rektor és Sepsi Enikő dékán megbízásából, mégpedig elsősorban a kétszeres PhD csaló, Mészáros Márton védelmében. Mióta azonban kitört körülötte a botrány, ő maga szorul védelemre, ezért trollként nemcsak lapul, hanem ő alkalmaz trollokat – többek között egy másik Mártont – az őt támadó vincentblogon. – A szerk.

Írta: Arkangyal

A Károlinak sikerült a karácsony és szilveszter közötti langyos kábulatot is felkavarni egy takaros kis botránnyal. Tóth János József, az egyetem kommunikációs szakának végzett hallgatója, jelenlegi oktatója körül robbant ki a gyalázat. Ismét egy doktori disszertációról van tehát szó, ezúttal nem egy minimalistáról, mint Mészáros Márton/István esetében. Tóth János Józsefével nem ez a baj, amint arról meggyőződhetünk, hiszen teljes terjedelmében olvasható a neten.

Tóth János a Corvinus Egyetem Társadalmi Kommunikáció Doktori Iskolájára nyújtotta be “Univerzális kollektív létezés. A szociálkonstruktivista kommunikáció-modell módosítása felé” című értekezését, majd, mint maga értékeli, “sikeresen megvédte” 2015 december 15-én.  A modellt Tóth úgy módosította, hogy “univerzális érvényességgel bíró együttlétezési formákat vezet be, melyekben a transzcendens tagok világalkotó tevékenységével is számolunk”.  Tehát a kommunikáció kiterjed ember(csoportok), intézmények, gépek világán kívül “transzcendens” tagokra, úgymint angyalokra, bukott angyalokra, azon belül is a hajdani fényhozóra, Luciferre, a bukott angyalra, más néven a sátánra. A szerző a disszertációban bizonyította – ebben nincs is okunk kételkedni -, hogy az A kategóriás szociológiai folyóiratok nem számolnak ezekkel az ún. “transzcendens” tagokkal.  Márpedig ennek nagyon mélyen fekvő oka van, ahogy azt, hála Tóthnak, magunk is megtudhatjuk: “ha belegondolunk abba, hogy doktrinálisan kinek a szándéka Isten elfelejtetése az emberekkel, miközben teremtettségünkben olyanok vagyunk, hogy folyamatosan vágyódjunk Isten felé…. akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy egy istentelen kollektivitás, az isteni törvényekkel ellenkező intézmények és társadalmi helyzetek mennyiben tekinthetőek pusztán emberi alkotásoknak…”.

Mi elgondolkoztunk és megtaláltuk a választ: a Sátán maga hozta létre az “isteni törvényekkel ellenkező intézményeket”. Tette ezt olyan módon, hogy transzcendens tagként kommunikációba lépett emberi tagokkal, mindenekelőtt Soros Györggyel és hasonló tuggyukkikkel, akik a maguk transzcendentális, de mégis emberi gonoszságukban elvégezték a piszkos munkát az A kategóriás szociológiai folyóiratokban és egyebütt.

Tóth ezt a disszertációt állami ösztöndíjasként írta, tehát mindannyian hozzájárultunk ezeknek az alapvető felismeréseknek a létrejöttéhez. Leginkább pedig a témavezető, Vass Csaba, valamint a Károli kommunikációs tanszékének egyéb nagyjai, gondolunk itt a név szerint nem említett Bogár Lászlóra, aki az ECHO tévén keresztül világosítja fel fáradhatatlanul nemzetünket. De leginkább persze maga Vass Csaba, az MSZMP egyik vezető ideológusa, platformjának irányítója, Pozsgai Imre balkeze, az említett tanszék egykori vezetője. Vass úr publikációinak száma viszonylag csekély, de ezek a lehető legimpozánsabb fórumokon jelentek meg: Dunakavics, Ökotáj. Az MTMT-re saját maga által feltett, nyolc legfontosabb publikációjának ez a forrása. Vass úrnak nyilván alapvető szerepe lehetett az MSZMP szétverésében, amennyiben angyali küldetésben dolgozott ott és a Hazafias Népfrontban. Vagy azóta világosodott meg, és lépett át a “bűn struktúráiból” a helyes oldalra.

A tudomány Tóth János féle “krisztianizálása”, a kommunikációs modell ilyenfajta transzendentális kibővítése annyira megrázta az ÖrülünkVincent blog embereit, hogy karácsony másnapján feltették véleményüket róla. Ehhez aztán többen is hozzászóltak, többek között maga Tóth is.

Aztán a Magyar Nemzet is tárgyalta a témát:

Ebben közölt egy nyilatkozatot is, amelyet a lap tévesen a Corvinus említett doktori iskolájának tulajdonít. Pedig nem illetékes helyről érkezett ez, mindössze a doktori iskola volt hallgatói – élükön Demeter Márton, Tóth barátja – nyilatkoznak. Legfőbb “érvük”, hogy az értekezést “három nagy tekintélyű professzor” is bírálta, és nem azt gondolta, amit a blog.

Erre az ÖrülünkVincent blog Szilveszter előtt még egy posztot szentelt a témának, amelyben leleplezi Tóth János sátáni módszerét, amellyel sikerült a fokozathoz szükséges egyéb követelményeket teljesítenie: haverjával, Demeterrel frissen gründoltak egy folyóiratot, melybe elhelyezték pár írásukat, és elintézték, hogy az egyetem ezt a nóném diáklapot “A” kategóriás szakfolyóirattá minősítse. Ebben együtt működött velük a doktori iskola volt vezetője, Horányi Özséb professzor emeritus. Fel sem tudjuk fogni, mi indította a hetvenen jóval felül levő Horányit, a hazai Pax Romana egyik vezetőjét, hogy élete alkonyán ilyen brutálisan lejárassa magát.

Tulajdonképpen itt be is fejezhetjük, hiszen a disszertáció teljes szövege hozzáférhető, az ÖrülünkVincent blog hozzászólói is számos kérdést tisztáztak. Csak még annyit: Tóth tévesen gondolja azt, hogy “sikeresen megvédte”  ún. dolgozatát. A doktori fokozat odaítélése ugyanis nem a 2015-ben összeült doktori bizottság feladata. Ők hoztak egy döntést – javaslatot, ezt továbbították az egyetemi EDHT-nek. A döntés joga a Corvinus Egyetemi Doktori és Habilitációs Bizottsága kezében van, ez a testület pedig még nem hozott döntést. Csak a testületileg hozott pozitív határozattal kerül be a név “sikeresen védett” megjelöléssel a doktori adatbázisba, csak ezután használhatja irataiban jogszerűen az illető a PhD, ill. dr. névelőzéket. Várjuk ki ezt: hajlandó-e a Corvinus szakmai hitelességét veszélyeztetni egy ilyen pszeudotudományos hablattyal vagy nem. Mi is úgy látjuk, a fő kérdés az, amit az  ÖrülünkVincent blog huferk84 nickname alatt így foglalt össze: “megengedheti-e magának a Corvinus, hogy egy ilyen doktorit adjanak ki a nevében. Pontosabban, hogy csökkenti-e ez a Corvinus mint egyetem értékét és jó hírét. Szerintem nem engedheti meg magának, és igen, csökkenti.”

Nemsokára megtudjuk a Corvinus EDHT-jának a döntését. Addig csak két kérdést teszünk fel.

  1. Miért nem szerepel Tóth János József a doktori adatbázisban? Ide akkor szoktak felkerülni a doktoranduszok, amikor már abszolutóriumot szereztek, van témájuk és témavezetőjük. T.J.J.-ről nem tud a rendszer.http://www.doktori.hu/index.php?menuid=122

2. Miért nem szerepel T. J. témavezetője, Vass Csaba a doktori adatbázisban? (Csak egy ilyen nevűről tud a rendszer, a szegedi fizikus Vass Csabáról.)

 

112 hozzászólás to “Whispering with Satan (Sátánnal suttogó)”

  1. Kövi Dinka said

    Dinka szerint a kultúra megsemmisül. Ezt egy német krimiből következteti.
    Egyetlen vigaszunk, hogy ő tovább írja a gyomorforgató giccseit. KONOKUL. Az ISTENHEGYI KUPLERÁJBAN.
    http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-01-04/nyomozas-az-en-utan

  2. kövér a pszichopata gané said

    Ez a levél a lacinak szól, de ti is olvashatjátok.
    http://gepnarancs.hu/2016/01/nyilt-level-a-zart-osztalyrol/#.Vof6pev8oGc.facebook

  3. református hírmondó said

    A Bethesda kórházat joggal lehet ünnepelni.
    A Biberauer-Bodoky családot is.
    Mai generációjuk legfontosabb tagja, a független újságírás csillaga pedig tiszteletünk legfőbb tárgya.
    http://reformatus.hu/mutat/11773/

  4. réti pipitér said

    Megható szavak a nyugati szórványban élő református közösségekről.
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/6937/
    Miért nem vágynak vissza Orbán testvér és Kövér testvér kánaánjába???

  5. sanyi néni a vagány kisnyugdíjas said

    Janikám kispofám te vagy a MAGYAR CSODAFEGYVER!
    Viccesebb vagy mint a petrőci, pokollá tetted szegény özséb bácsi utolsó napjait
    és TÖBBET ÁRTOTTÁL A KÁROLINAK, MINT MÉSZÁROS MARCIPISTI!

  6. fideszes kommunikáció said

    Itt vigad a fidesz ifjúsága,itt kokózik Deutsch és Habony
    http://444.hu/2016/01/04/mar-legalabb-allamtitkar-lehetnel-ha-ott-lettel-volna-ezekben-a-bulikban

  7. Ludvig a valag said

    Ludvig totál depis, alig kattintanak a szarszínű blogjára és a párosodó csótányokat ábrázoló brossa se vált ki semmit.
    Jani a fész igazi hőse, kattintás, mint a vöcsök.

  8. garancsit a kopaszi gátba said

    Esik a hó, de a fidesz változatlanul rabol!
    Most Garancsi a Kopaszi-gátat.
    http://444.hu/2016/01/02/orban-milliardos-jobaratja-vette-meg-a-kopaszi-gat

  9. minisztériumi illetékes said

    Megszüntették a NAT tagságát.
    http://orulunkvincent.blog.hu/2016/01/03/a_nemzeti_akkreditacios_tanacs_allamositasarol_aprosagposzt
    Ez egy minőség(HA_HA_HA)ellenőrző szerv volt, de mi fidesz leszarjuk a minőséget, nekünk a JANI A MINŐSÉG meg az ő krisztianizált tudománya, a dögvészes marhahús, az ólmos vöröspaprika meg a lecsúti lecsó mészáros módra.

  10. Luci Feri said

    Janicica te qrvára bejössz nekem! Majd talizunk oksi?

  11. kövér a pszichopata gané said

    Kövérnek a maradék esze is elment.
    http://rtl.hu/rtlklub/hirek/kover-szerint-a-multik-a-csaladokat-tamadjak

  12. Balog a terminátor said

    Újra írtak az orvosok levelet a Balognak. Egyszer már válaszolt, azt merte mondani a tetű pap, hogy “emberfeletti erőfeszítéseket tesznek”, így is ki.aszott jó az egészségügy és megáldotta őket.
    De ők már Balog vérét kívánják VÉRÁTÖMLESZTÉSRE.
    http://index.hu/belfold/2016/01/04/mar_781_orvos_var_valaszokat_balog_zoltantol/

    • balog a legnagyobb barom said

      Egy szegény görénynek akarnak vérátömlesztést adni, de na hagyd göri, ennek az átkozott papnak a vére is átkozott!!!

  13. Személyiségi jog said

    Csak úgy mondom, hogy tudjatok róla. A Jani feljelentett benneteket a google-nál mer az engedélye nélkül fölnyomtátok a netre az ő sátáni pofáját. 😀

    • károlis bugrisok said

      A Károli honlapjáról vettük.
      Akkor hihetetlenül büszkék voltak magukra, amikor Tepsi néni elküldte őket a kis rüfkékkel együtt Máltára nyaralni.

      • Kommédia said

        Az a Janit nem érdekli, majd törölteti a Tepsivel és feljelent hogy titokban lefotóztátok. Ismeritek milyen sunyi. Csak az alkalomra vár.

      • Kohnmédia said

        Csak az idegenszívű sorosbérenc tuggyikkik írnak ilyen mocskot a mi Janinkról, a magyar kereszténység és tudomány fénylő csillagáról!!!

  14. Orbán takarodj! said

    Takarodjatok mind!
    http://444.hu/2015/09/06/mindenki-dobja-el-amit-fog-meg-van-oldva-a-menekultvalsag-es-megbukott-az-orban-rendszer/

  15. Bűzös mocsár said

    Mindenki tudja, hogy mi a Károli:
    – hivatásos strici, valamint ribancképző,
    – A magánokirat, a közokirat hamisítást mesteri módon tanítják- tanár: Mészáros Márton
    – Intrika szeminárium Szabó Andrással, valamint Hansági Ágnessel. Tárgy leírása: A szemináriumon megtanulhatja az érdeklődő károlis hallgató, hogy miként lehet tönkretenni valódi szakembereket, hogyan fúrhatunk meg kinevezéseket, hogyan állíthatunk szembe hallgatókat az oktatókkal.
    – Bizonyos órákat a rektor úr engedélyével, a dékán asszisztálásával a Wistmanwood munkatársa tartja. A hallgatók betekintést kaphatnak abba, hogy miként kell beszerelni kamerákat, poloskákat a lakásokba úgy, hogy a lebukás kockázata minimális legyen.

    A Károli egy vicc, ez nem egyetem, hanem csalóképző, ribancképző, stb. Mindenki tudja, hogy a Károli a magyar felsőoktatás bűzös mocsara, egy rothadó, gennyes góc a magyar felsőoktatás testén. Undorító, hogy EZEK képviselik a mai magyar református társadalmat!

    • ipartelep said

      Jó-jó, ez nagy valószínűséggel pontosan így van. De egyáltalán _lehetséges-e_ bárhol a világon olyan vallási alapú, “vallástudományi”, teológiai, bármilyen módon valamely valláshoz kötődő, stb. egyetem, amely részben (pontosan akkora részben, amely rész akkora mint a vallás, és annak kapcsolt részei) nem hülyeségeket tanít?
      Hiszen a vallás az egy buta babona, tévhit. Még csak nem is áltudomány, ahhoz is kevés. Ha azt egy egyetemen, vagy tulképpen bármilyen iskolában akarják tanítani, azzal csak azt árulják el, hogy beszámíthatatlan hülyék. Na most, ha hülyék csinálnak hülyeséget, akkor abba az intellektuális borzalmak mellett úgy mellékesen még egyéb gazemberségek is könnyen becsúsznak, mint ahogy ezt eme blog számos posztja is ékesen bizonyítja éppen egy “vallástudományi egyetem” példáival.
      Akkor meg nincs mit, és min csodálkozni. Aki bárhol a világon azzal lép elő, hogy én itt most “vallástudományt” (vagy azzal kapcsolatos bármit) fogok tanítani nektek, arról egyből (szagról, 1 km-ről, szél ellenében) lehet tudni, hogy minimum idióta, de valamilyen eséllyel emellett még kókler, csaló, és gazfickó is.

      • HTK-illetékes said

        Vallástudományról esetleg történeti-komparatisztikai értelemben lehet beszélni, mint kollektív hamistudatról, tévhitekről, amelyeket a különböző társadalmakban és korokban össze lehet hasonlítani. Na de mit jelentsen azt, hogy hittudomány? Mert vagy hiszek, vagy tudok valamit. Ez fából vaskarika. Ipartelep okfejtését szerintem tökéletesen illusztrálja a Károli HTK vezérkara: a retardált rektor, Balla Péter, a diákjait feljelentgető homokos hajlamú Németh Dávid és a magának idegennyelvű publikációkat összehazudó-összecsaló Pethő Sándor. Ezek mind gazemberek és hülyék is egyszerre.

  16. Mészáros disznói said

    Ebben a moslékországban élünk Mészáros sertéstelepvezető irányításával
    http://hvg.hu/w/20160104_Jonnek_a_pomogacsok

  17. Németh Orbán legbutább propagandistája said

    Németh agyát simára gyalulta a fideszes hűség
    http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2016-01-05/elvesztettem

    • Celdömölk szépe said

      Megvedelte megint a somlait ez a tolvaj celi pap, nekünk meg bor helyett málnaszörpöt ad az úrvacsorakor.
      De látszik a vörös orrán, a keze reszketésén, hogy súlyos alkoholista.
      Nem csoda h ilyen faszságokat firkál.

  18. hermeneutikai lángész said

    Itt van a Magyar Kommunikációtudományi Társaság folyóirata.
    Még mindig Horányi Özséb a szerkesztőbizottsági elnök, akit a Jani porig alázott.
    De meddig????
    http://communicatio.hu/jelkep/

    • ghost writer said

      Majd kinevezik a Janit meg a Marcit a fiatalítás nevében.
      Meg a krisztianizálás.
      Terjed a károlis mocsok, a bűn, az aljasság, ezek az ótvaros patkánmyok terjesztik meg a balla, a szabó, a petrőczi, az IMO-s hermann és a kunbéla unokája.
      Na meg a büdösbogár lászló a komcsi tanszékről, ahonnal ez a janibogár is kikelt. Igazi trágyadomb az egész

  19. károlis hallgató said

    A kis szotykák is megérik a pénzüket, kilóg a p..juk a sortból.
    Tanulmányi kirándulás, tudományos munka, igaz?
    Ez a jani pont olyan aljas mint a mészáros és a szabó és pont olyan tudatlan.
    A lotyók meg a károli szokásos ringyói.

  20. szabó a gyilkos fasiszta said

    Az ELTÉ-n is mutyizik a dékán a HÖK-ösökkel a pénzeken.
    http://oktatas.atlatszo.hu/2016/01/04/a-dekan-es-a-hok-ketes-szerzodesekkel-mozgattak-at-penzeket-a-jogi-kar-alapitvanyaba/
    Bezzeg szabó dékánként 150 milliót lopott egy szem maga-.
    A kÁROLI A CSÚCS!
    Senki se lop többet mint ti,

  21. Uskon sankarit | Sentrooppa-Santra said

    […] aikaa pahimman järkytyksen kuitenkin sain, kun uutisvirtaani ilmestyi kummallinen blogilinkki. ”Jhnnsclvn”-blogi on eräänlainen kuranheittopalsta, jonka kirjoittajat nimimerkkien […]

  22. Lombroso said

    Ma láttam egy mosolygós képet Áder Jánosról és egyből megértettem, hogy miért nem vigyorog az összes többi fotóján… Most pedig keresek egy jó pszichológust, aki segít feldolgozni ezt a rettenetes élményt. Addig nem is merek elaludni…
    http://www.origo.hu/sport/20150109-ader-janos-atadta-a-kinevezesi-dokumentumot-mocsai-lajosnak.html

  23. Balo83 said

    A két kérdésedre megtalálták a választ Vincenték. A volt hallgatók között szerepelnek mindketten:

    http://www.doktori.hu/index.php?menuid=148&diID=193

    • Balo83 said

      Viszont ha a név szerinti megtörtént sikeres vagy nemrég lezajlott védésekre kattintunk, Tóth János József nevére keresve 0 találatot kapunk:

      http://www.doktori.hu/index.php?menuid=122

      Úgy látszik,a Corvinus nem büszke erre a védésre.

      • vidéki kolléga said

        Ez akkor jelenik meg, ha az EDHT elfogadja. Hidd el, számos témavezettem sikeres védése után tudom pontosan. Ilyenkor az adatbázis üzen a témavezetőnek is, hogy ellenőrizze az adatok pontosságát.

      • Balo83 said

        Vidéki Kolléga, amit írsz, az a sikeres védésre igaz lehet. De van olyan opció is, mégpedig a legelső, hogy jövőbeni vagy nemrég lezajlott védések. Minimum ebben a kategóriában meg kellene jelennie.

      • vidéki kolléga said

        Nem tudom, miért vitatkozol velem, én pontosan ezt mondtam.
        Nézd meg az én adatlapomat, tudod a nevemet, a doktori adatbázisban, ott látod a védetteket és a még nem védetteket.

      • Balo83 said

        Dehogy tudom, én itt senkit nem ismerek, csak nickeket. Többnyire csak olvasóként járok erre, kommentelni nagyon ritkán szoktam.

  24. reposztos barmok said

    Köntös tovább erősködik, fenyeget, acsarog. Aranyosi Péter a vén barom azt írja, hogy TGM “nem bírja a szimpátiáját”. Itt közöljük, hogy mi qrvára köpünk Aranyosira.
    http://reposzt.hu/comment/7134#comment-7134

  25. Orbán takarodj! said

    Orbán innen indult és most százszoros milliárdos maffiafőnök.
    http://civilhetes.net/putribol-palotaba-a-legkisebb-fiu-meseje-valt-valora-orbaneknal

  26. Mészáros disznói said

    Mészáros megveszi az eszéki futbalcsapatot.
    http://24.hu/sport/foci/2016/01/05/meszaros-lorinc-megveszi-az-nk-osijeket/

  27. Lafferton fodrászat said

    Érdemes figyelni.
    http://hvg.hu/itthon/20160105_Korrupcio_miatt_allitanak_birosag_ele_11

  28. bogárdi a református Tartuffe said

    Bogárdi Orbán irgalmatlan migránspolitikáját támogatja.
    Bogárdi szerint nem baj, ha nem ad a gazdag.
    A világon nincs egyenlőség, nem is kell rá törekedni.
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/6961/

  29. balla a lelkészi jellegű patkány said

    Balla Jézus Krisztus “hitelességéről” tart 2 előadást a Torockó téren.
    http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/3094/
    Ez a Balla az okirathamisító, a wistmanwoodot a kollégáira uszító tetves patkány mennyire hiteles?

    • Szajuz, a megbocsátó? said

      És mindezt Szabó István püspök lapja hirdeti! Mi történt Szajuzzal? Lefeküft a Hegedűsöknek? Elfelejtette a sunyi kis patkánynak, hogy ki akarta nyírni még a püspökségből is Bölcskei titkos fegyvereként?

  30. Geigenspieler said

    A magyar ugar és Hosszú Katinka
    https://nepszava.us/bartus-laszlo-katinka/
    Nekünk itt az ugaron a Jani maradt, meg a Marcipista meg főleg a Szabó, a vérszomjas fasiszta és a neje, a fehérmájú idióta vén p..a

  31. Karamazoff Iván said

    Ebben a Janiban tényleg van valami sátános. Sűrű szakáll, sötét szemüveg, sötét tekintet… Obskurus figura. Nyilván az önbeszélgetéseket írta le a dolgozatában mint a Sátánnal folytatott kommunikációt. Úgy értem, belülről ábrázolta a Sátánt. 😀

  32. Kecskeméti szimpatizáns said

    Györgyiné Koncz Judit, aki Bettynek hívatja magát, úgy látszik már Kecskeméten is kihúzta a gyufát. Ennek az aljas némbernek mindenhol hamar kitelik a becsülete. Elsőként a megboldogult Nagy István nagykőrösi dékán ismerte fel feneketlen sötétségét és adott hálát Istennek, hogy megszabadult tőle. A Károlin Szabó Andrással együtt végzett romboló tevékenysége ezen a blogon közismert. Utána a szegedi Gálferences Főiskolát tett majdnem tönkre. Most egy zseniális összefoglaló jelent meg róla a Civilhetesen:
    http://civilhetes.net/gyorgyine-koncz-judit-betty

    Mentsétek le, mert félő, hogy hamar levetetik a szerzővel.

  33. jakab a pap said

    Jakab a pap tolja azt az ótvaros fideszes propagandát
    Nem szégyelled magad, hitvány csuhás?
    Kánonban bődülnek el a feleségével a Dinkával
    http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-01-07/szilveszteri-meglepetes

  34. gagyi mami said

    Még egy gagyiegyetem született a károli mellé.
    http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/doktor-nonszensz-es-a-tobbiek-97431

  35. czunyiné vérben gázol said

    Czunyiné Bertalan Judit a károlis retkes aki Tenke rektor p..én kapaszkodott fel a fidesz magaslataira, ismét hazudott az ordas qrva. Ilyenek a károlisok!
    http://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/a-ner-befogna-a-pedagogusok-szajat-mendrey-es-gallone-is-gyalulta-az-oktatasi-kormanyzatot-elobbi-rendesen-utobbi-csekelyket/

  36. Uskon said

    ”Jhnnsclvn”-blogi on eräänlainen kuranheittopalsta, jonka kirjoittajat nimimerkkien takaa solvaavat oikein urakalla Budapestissa toimivaa reformoidun kirkon Gáspár Károli -yliopistoa (Károli Gáspár Református Egyetem).

  37. Van Para said

    Most aztán van para, ugye, n0 para? Jani-Parán már a finn egyetemeken is röhögnek. És persze a Károlin is (na meg a Corvinuson):

    Nyt tämä lukemani linkki johti todellakin suoraan sylttytehtaalle, eli János József Tóth -nimisen tutkijanalun väitöskirjaan. Väitös tosin tapahtui Corvinus-yliopistossa eli entisessä Karl Marx -kauppakorkeakoulussa, joka järjestelmänvaihdoksen jälkeen on karistanut Parta-Kallen nimestään ja laajentanut profiiliaan muuallekin kuin kauppa- ja hallintotieteisiin. Väittelijä on kuitenkin itse Károli-yliopiston kasvatti, ja myös väitöskirjan ohjaaja on ollut Károlin opettajakuntaa. (Kiintoisana yksityiskohtana mainittakoon, että väittelijä itse kertoo teoksessaan olevansa ortodoksi.) Väitöskirja kuuluu mediasosiologian alaan, sen aiheena on sosiaalikonstruktivistisen kommunikaatiomallin kritiikki, ja kritiikki nimenomaan kristinuskon näkökulmasta. Kirjoittaja arvostelee mediasosiologian käyttämiä kuvausmalleja siitä, että ne eivät ota huomioon sellaisia ”hybridi”-viestintäyhteisöjä, joissa on mukana ”transsendentaalisia jäseniä”. Yksi lähtöhypoteeseista ja tutkimuskysymyksistä koskee juuri tätä: kirjoittaja on tutkinut A-kategorian kansainvälisiä sosiologisia julkaisusarjoja ja todennut, että yllätys, niiden artikkeleissa ei tutkita ihmisten ja enkelten välisen kommunikaation problematiikkaa.

    Toisin sanoen: ”synnin rakenteet” maailmassa ovat Saatanan tekosia. Tämä ajatus on kristinuskon vuosituhantista perinnettä, yksi tapa käsitteellistää pahan läsnäoloa maailmassamme, mutta mitä ihmeen tekemistä sillä on viestintätutkimuksen kanssa? Ja kuuluuko mediasosiologian tehtäviin osoittaa, että itse vanha Vihtahousu on yhteistyössä inhimillisten kommunikaatiokumppaniensa kanssa saanut aikaan sen, että sosiologisessa tutkimuskirjallisuudessa ei käsitellä ihmisten ja enkelien välistä kommunikaatiota? Väittelijän mielestä ilmeisesti kuuluu, tähän tieteentradition huomattavaan puutteeseen ainakin työn loppuyhteenvedossa päädytään.

  38. filológus said

    A megoldás: van egy finn kolléganő, aki a szegedi egyetemen is dolgozik, kitűnően beszél magyarul. Őneki van egy blogja, amiben a finneket tájékoztatja a legdurvább magyarországi jelenségekről. (Személyesen ismerem őt, de nem hatalmazott fel, hogy közöljem a nevét.)
    Szóval Jani már szinte VILÁGHÍRŰ MEG A KÁROLI IS. MINT A LEGGAGYIBB, LEGHÜLYÉBB EMBER AZ EGYETEMI SZFÉRÁBAN.

  39. orbán veje a zavarosban halászik said

    Orbán veje, Tiborcz az elmúlt napokban félmilliárdot költött földvásárlásra és a turai kastélyra.
    http://www.atv.hu/belfold/20160107-orban-vejenek-csaladja-elkepeszto-osszegert-vett-allami-foldeket/hirkereso

  40. református identitás said

    Vannak tisztességes és példaadó papok is, nagy kár, hogy a Schweitzer otthonban.
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/6966/

  41. Bogi a nevetős papnő said

    Ez a szerencsétlen Bogi azt hiszi, hogy neki kell igazságot tenni.
    Shut up!
    http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-01-08/tupirozott-feliratok

  42. Orbán takarodj! said

    Orbán ez a bugris paraszt sose veszi ki a mocskos kezét a zsebéből?
    http://www.femina.hu/hirhatter/orban_a_pultnal

    • Message to David said

      David Cameron számára nem volt szerencsés dolog együtt mutatkozni egy zakkant diktátorral, bratyizni egy ócska, hazaáruló tolvajjal, aki kirabolta saját nemzetét. Erkölcsileg vállalhatatlan legitimálni Orbán Viktort, aki jelenleg a demokrácia, a tisztesség és az Európai Unió legfőbb ellensége. Tudja David, az az egymilliónál is több magyar nem jó kedvében menekült ám Londonba és pincérkedik vagy takarít diplomával a zsebében…

      • Chuti Churchill said

        Egy hosszabb írás jelent meg David Cameron budapesti látogatása kapcsán a The Telegraph című lapban, amelyben a szerző, Tibor Fischer Orbán Viktorról cikkezik. Az írás végi szavazás során a lap internetes olvasói nagy fölénnyel jelezték szimpátiájukat a magyar miniszterelnök iránt, akit Magyarország Churchilljének tartanak.

      • journalist said

        Ez a Tibor Fischer Orbán fizetett hiénája. Író különben és kint született. Könnyű Orbánt úgy imádni, hogy nincs róla személyes tapasztalata, csak a bőséges utalásokat kapja, amit ez a bandita tőlünk lop el.

  43. Új magyar átkok said

    Kezeljen téged az Orbán Viktor pszichiátere!
    Mosolyogjon rád az Áder János!
    Védje meg a nyugdíjadat a Selmeczi Gabriella!
    Akkor utazz te az USA-ba, amikor Lázár János és Vida Ildikó!
    Úgy álljon a hajad, mint a Szijjártó Péteré!
    Adjon neked tanácsokat a Habony Ápád!
    Végül pedig: Egyél falafelt Ali bácsi éttermében az első randidon a Ludvig Évával!

    • Sánta könyvtáros said

      Falafelt? Fúj! Az vega. Inkább kebabot. De csak ha a Ludvig fizeti.

      • Ali bácsi said

        Könyvtáros barátom várlak benneteket. Igazad van a fizetési feltételekkel. A Ludvig egy fillért nem érne meg. Sajnos tapasztalatból tudom.

      • Sánta Könyvtáros said

        Hajjaj nekem mondod? Az első randink lesz az utolsó is. Szexet még akkor se ha ő fizetne!

  44. orbán az undorító görény said

    Orbán megint elárulta a “magyarokat”. Csak a negatív IQ-jú idióták nem értik még mindig
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20160107_Cameron_Orban_csok_kivandorlas

  45. refis bál said

    Refis bál lesz, alig 10 ezres beugróért.
    Ott ropja a Balla a szarszínű öltönyében a Fórissal, szabó a vénqrvával, Ludviggal vagy ki tudja, kivel.
    Ott lesz a mi janink is és helyszíni beszélgetést folytat a Sátánnal.
    http://reformatus.hu/mutat/11803/

    • Petrőczi a pöcegödör said

      Aki jól tippeli meg, kivel ropja a szabó a Stefánia palotában:
      1. Eszterrel
      2. a komáromi kisleánnyal
      3. a vénqrvával
      Megnyeri Petrőczi Éva: Bokájos (!!!!) ház című kötetét.
      Mert a prolipicsa még helyesen írni sem tud.

  46. református hírmondó said

    Vannak normális hozzászólások a reposzton, pl. ő, aki megállapítja, hogy visszataszító dolog a templomokat felújítani, amikor a lakosság éhezik és fázik.
    http://reposzt.hu/comment/7141
    Kiváncsi vagyok, Köntös testvér mikor törli ezt a tisztességes hozzászólást, ahogy szokta.

  47. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

    Székely szervilis kormánypropagandát folytat a reposzton, szüljetek, sokasodjatok!
    Elég szörnyű, hogy ezek az agyatlan állatok szaporodnak, mint a patkányok
    http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-01-09/ideje-csaladrol-beszelnunk
    A magyar anya petrőczi, aki NÉGYSZER IS MEGELLETT, és négy biológiai selejtet bocsátott a világra

  48. refi csekonicsok said

    Megint milliárdok jutottak a mocskos egyházaknak!
    http://444.hu/2016/01/09/nagyon-sok-penz-hullott-a-kormanynak-kedves-szervezetekre-ev-vegen

  49. Orbán a primitív kártékony állat said

    Orbán is beleszállt Hosszú Katinka gyalázásába
    https://nepszava.us/bartus-laszlo-rabszolgalazadas/

  50. red rat said

    Idióta dögök!
    http://nepszava.hu/cikk/1081817-pedagogusok-megteveszt-a-kormany

  51. Orbán Ráhelt királynőnek! said

    Dögöljetek meg rabló gazemberek!
    http://gepnarancs.hu/2016/01/vagyonosodasi-vizsgalatot-kezdemenyeznek-rahelek-ellen/

  52. Orbán takarodj! said

    A csuti hazudik, ahogy a csövön kifér
    http://hazugsagvadasz.blog.hu/2016/01/09/a_legnagyobb_fideszes_hazugsagok_januar_8_pentek

  53. czunyiné vérben gázol said

    Az iskolaigazgatók a hátsó lábukra álltak és tiltakoznak. Köztük evangélikus, katolikus, állami, alapítványi.
    A refik Czunyiné valagában vannak – szokásos módon.
    http://egig.hu/index.html

  54. Én őszinte ember voltam... said

    Jani azt mondta nekem, hogy ő az igazat írta.
    Ballával társalgott, aki a megtestesült sátán.
    Ő a Ballával folytatott kommunikációt elemezte.
    Már azért is át kell harapni az ember torkát mer meg meri írni az igazat?

    • Virágnyelv said

      Én hiszek Janinak.
      Ebben a mocsok diktatúrában csak virágnyelven lehet írni az egyház ördögi szerepéről. Jani próbálta a valós dialógusokat transzcendensnek álcázni, hogy ki ne vívja a hatalom haragját.

      • Resistence said

        Jani nagy ellenálló. De nem mondhatja ki a véleményét nyíltan. Be kell csomagolnia. A Sátánnal való heroikus vitája lényegében a Károlin belüli küzdelmes karrierjét írja le. Ennek a lényege, hogy a Károli = Pokol.

      • tóratartó said

        Hát, hacsak úgy nem.

      • Red Tail said

        Jani a mi emberünk. De fedésben kell maradnia különben kinyírják. Megpóbálja belülről aláásni ezt a pokoli képződményt, amely tele van sátánnal. Ha nem akar kilógni a sorból neki is ördögnek kell álcáznia magát.

  55. Politikai ambíció said

    Ha egyszer kormányt alakíthatnék Magyarországon, Sándor Mária és Hosszú Katinka lennének a legtökösebb minisztereim. Köszönet és tisztelet ennek a két bátor, gerinces hölgynek, akik bebizonyították, hogy nem mindenki eladó és nem mindenki fél. Az csak természetes, hogy ezek a tökös fiatalok NŐK.

  56. Köntös köntöse alatt said

    Köntös az impotens MSZMP-s spicli, a gyógyult (?) alkoholista orbánistábbb a 888-nál
    http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-01-09/charlie-hebdo-korlatolt-szekularis-vilaga
    Gyalázza az ateistákat.
    Ha ilyen mocskos gazemberek a reformátusok, mint te köntös, akkor minden okos és tisztességes embernek az ellenkező oldalon a helye!

  57. károlis hallgató said

    Aki az ország leggagyibb egyetemén akarnak tanulni, olyan ORSZÁGOS KÖZRÖHEJ úgynevezett tanároktól, mint a sátánnal trafikáló jani, az IMO-s Herrmann, a Kun Béla unokája, a nagyformátumú rabló és okirathamisító SZABÓ ANDRÁS
    Jelentkezzetek a Károlira!
    Drogra rászokás bónuszként
    http://reformatus.hu/mutat/11745/

  58. czunyiné vérben gázol said

    Egyre többen tiltakoznak balog és czunyiné gyilkos diktatúrája ellen

    A Magyartanárok Egyesülete Választmányának közleménye

  59. Orbán takarodj! said

    Válaszoltak Orbánnak Londonból
    http://nepszava.hu/cikk/1081872-baromira-nem-kerunk-a-segitsegedbol–level-orbannak-londonbol

  60. czunyiné a károli üdvöskéje said

    Bertalan Judit pont olyan mocskos arrogáns aljas dög, mint mikor Tenke rektor p..én mászott fel.
    Ez a károli nevelése: tudatlan, aljas, mocskos, becstelen banda
    De jön még a kutyára dér, és Czunyiné is megszívja.
    Nem a fő fideszesek p-ét, azt már megtette
    http://stop.hu/belfold/ha-a-tanarok-nem-allnak-a-sarkukra-az-oktatas-elesik/1391914/

  61. Marton István 007 said

    Mártonnak a napokban született egy kisgyermeke, nem a Meny az anyuka! Állítólag Kulcsár tata dúl-fúl magában amiért nem az Ágikát ejtette teherbe a Mártonka. A blogot olvasó hallgatóknak üzenem, hogy valószínűleg a Meny nem fog vizsgáztatni! Bánatában alkoholizál már napok óta! Tudja, hogy a gyerek projekt befellegzett, ráadásul Zoli a csinos, Fiatal hallgatókkal kezd. Az öreg Kulcsárnak sem fog kelleni: Még neki is sikerült egy harminc évvel fiatalabb nővel összejönnie, ráadásul gyereket is csinált neki! A Meny mehet vissza a tatabányai lakótelepre intrikálni, talán a szakközépbe is visszaveszik! Isten nem ver bottal! A menyecske öregen, csúnyán, gyermektelenül fog meghalni. És hol van a rektorság, a dékáni pozíció?! Az általatok tönkretett emberek átkai fognak rajtatok, nap mint nap! Rajtad, a Hugyos Józsi büdösgörény Szabón, a félkegyelmű szürkehájon.. Érzitek a holtak átkait?!

  62. A Károli pónemje said

    Köszönjük a hírt, eszerint Mészáros, a Károli pónemje multiplikálódott!
    Jó hír ezzel szemben, hogy Hanságinak nem sikerült!
    Pedig annyit firkált Jókai kapcsán a multiplikálódásról.
    Na ja, Jókainak se sikerült gyermeket nemzeni.
    De nem azért szeretjük.

  63. “Április 12.-én Stephen Decent hivatalos levélben megköszönte, hogy felhívtam a figyelmét az esetre és értesített arról, hogy a rendelkezésre álló információk megvizsgálását követően “the appropriate action has been taken.” Érdeklődésemre, hogy pontosan mi volt az a megfelelő intézkedés, amit Elek Gáborral szemben foganatosítottak, Sonya Clarkson azt válaszolta, hogy “the action that has been taken is an employment matter between the University and Professor Elek and therefore is confidential and cannot be shared.”

    “Mindenesetre számomra megnyugtató, hogy a vizsgálatot egy olyan lancasteri professzor vezette, aki, miközben egyik fő kutatási témája a gyűlöletbeszéd, korábban maga is sok évig dolgozott egy egyesült királyságbeli neves egyetem szociológiai intézetében, és évtizedes múlttal rendelkezik a társadalomtudományi kutatásmetodológiák oktatásában. Vagyis a vizsgálat eredménye egészen biztosan nem hazai mutyinak, vagy a témához nem értő és ezért könnyen megvezethető emberek konklúziójának köszönhető.”

    http://mandiner.blog.hu/2009/07/12/kimoderalva/full_commentlist/1#c30081100

    • No Para in action said

      Lófaszjancsi írt egy agybeteg disszertációt a sátánról, és még volt pofája feljelenteni Elek Gábort annak angliai főnökénél, mert az pellengérre állította. A hülye még azt sem veszi észre, hogy az angolok kiröhögték és egy udvarias lófasz a seggedbe válasszal elintézték.

    • velőtanya 2016.04.19. 17:55:51

      @jotunder: Nem akarlak izélgetni, de van esetleg valamilyen publikus megjegyzésed a bukott angyalok tudósának hadjáratához?

      jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu 2016.04.19. 19:56:44

      @velőtanya: nem gondolom, hogy bármi ilyesmi rám tartozna.
      http://orulunkvincent.blog.hu/2016/04/09/pinter_bela_a_katonaban_megjegyzesposzt/full_commentlist/1#c30103176

      Elek Gábor nem kívánja kommentálni az etikai panaszt és a belső vizsgálat eredményét. Pedig csak annyit kellene mondania, hogy a beadványozót körberöhögték, a panaszt elutasították, a belső vizsgálat szerint minden kifogás alaptalan volt és rá nézve semmilyen következménye nincs az ügynek. Hiszen pontosan így történt, nem?

      • Van Para said

        Tóth János most maga szolgáltatott bizonyítékot a No Parával való azonosságára. Egy szánalmas, kicsinyes, notórius feljelentő, akinek beteg lelke kielégülést nyer egy udvarias “lófasz a seggedbe” választól. Mi mást jelentene az, hogy nem áll módjukban tájékoztatni őt a vizsgálat eredményéről és az állítólagos következményekről?

      • paranormal activity said

        Ezt vártuk ettől a beteg pondrótól.
        Dögöljön meg mielőbb és létesítsen kielégítő kapcsolatot a sátánnal.

  64. ulan bátor said

    Jókat röhöghettek Lancasterben, hogy Hátsó Burundiból üzenget feljelentéseket egy félmajom onnan a majomkenyérfáról. És még meg is kérdezi, hogyan büntették meg a gonoszbácsit, aki csunyátmondott az ő értekeHE-HE-HEzáséről!

  65. Imígyen szóla a törzsi varászló said

    A lancasteriek ki is állíthattak volna neki egy igazolványt, hiszen feljelentése alapján világos, hogy amit művel, az nem pseudo-science, nincs abban science egy csöpp se!

    • Pszichiáter said

      Szerencsétlen, súlyos pszichiátriai beteg, aki saját jelentéktelenségét röhejes feljelentgetésekkel kompenzálja, és amikor kap egy udvarias, nesze semmi fogd meg jól választ, még lobogtatja is a neten, hogy neki adtak igazat.

      • “a lófaszt a seggedbe” nem munkáltatói intézkedés a Lancaster U. és Elek Gábor között. Ezért kellene minden józan megfontolás szerint Elek Gábor matematikusnak, a jótündér néven írogató vincentes szerzőnek szépen előállnia és helyreraknia a Hátsóburundiból szalajtott panaszost, hogy hé meg hó, hát téged elhajtottak a picsába mit írogatsz ilyeneket. De nem, még mindig kussol; ő ugyanis pontosan tudja, hogy mi volt a vizsgálat eredménye és következménye.

      • Sertésvári said

        Mér? Te tudod? Áruld már el! Vagy csak hőzöngsz itt a levegőbe.

      • Duke of Lancaster said

        A lószerszám a te ánuszodba való, nem a feljelentettébe. Amúgy toporzékolhatsz nyugodtan, Jótündérnek a haja szála sem görbült, és csak irántad való tapintatból nem közli ezt veled. Hadd elégülj ki attól a reménytől, hogy esetleg megdorgálták. Egyrészt nem volt miért, mert az igazat írta rólad. Másrészt ekkora marhasággal, mint a te feljelentésed még akkor se foglalkoznának, ha okod lett volna a hisztire. Nevetséges vagy. A legtöbb, amit veled lehet tenni, a sarokba köldeni, hogy kibőgd magad. Egyedül: vigasz és válasz nélkül.Good Bye!

      • paranormal activity said

        Mert olyan jelentéktelen vagy, hogy nem pazarolja rád az idődet, te szerencsétlen idióta.
        Bonyi?

  66. Imígyen szóla a törzsi varászló said

    Szerencsétlen Horányi Özséb, jól megrágalmazta a jani, hogy a “jótündér” miket állított róla meg a pécsi doktori gyáráról. Jut szembe, ott doktorált Bodoky Tamás is.

    • Angol beteg said

      A lancesteriek egyszerűen körberöhögték, hogy ez miféle szerzet. Aztán úgy döntöttek, hogy úgy kezelik, mint egy futóbolondot. Valszeg megkérdezték Elek Gábort, hogy ez mi akar lenni, ő pedig elmagyarázta, miről van szó. Hogy ez a hülye PhD-t írt a Sátánról, ő pedig vette a fáradságot, elolvasta, és idézeteket tett fel a blogjára. És mivel ezek után mindenki a Janin röhögött, ez a szerencsétlen frusztrált alak bosszúból följelentette őt.

      Ennyi történt, semmi több. A válaszból is kiderül, hogy értik a lancesteriek, milyen súlyos eset a Jani.

      • ElemiLogika said

        Kézenfekvő, hogy az angolok, ha egyáltalán érdekelte őket az ügy, inkább Elek Gábor tájékoztatása alapján orientálódtak, akit kollégájukként értelmes és racionális embernek ismernek, mint a hülye, gyerekes, sértődött, sefüle se farka feljelentés alapján, amely mögött ráadásul egy sátánnal társalkodó ún. disszertáció áll. Plusz egy olyan személy, akivel személyesen nem, csak a pszichiátriai diagnózisával találkoztak. Már a feljelentés szövegéből is leszúrhették, kinek van itt igaza, és mennyire súlyos Tóth Jani elmeállapota.

    • Meg pl. Babarczy Eszter is. Horányit pedig Elek rágalmazta meg azzal, hogy szerinte diplomagyárat működtetett Pécsen. A beadvány csak megismétli Prof. Elek Gábor matematikus állításait.

      • vintage clothing said

        Nem diplomagyárról volt szó, hanem a PTE BTK Nyelvtudományi Doktori Iskoláján belül működő kommunikációtudományi programról. Ott sok médiás személyiség tanított és szerzett PhD fokozatot is. Babarczi ott habilitált, tudom, magam is ott voltam. Elég ramaty volt egyébként önmagához hűen.

  67. Soós Erika said

    Jól vigyázzon kinek a nevével trollkodik . Keresztények ( tisztelet az igen kevés , 1-2 %-nak! ,de ők nem is szólnak bele semmibe! ) mind hazugságot köpködtök csak! Undorodom tőletek..A vallás politikátoktól is , és azt is ,hogy mossátok az ember agyát. Szeressétek őt, nem érdekel, de Sátán nevét, akinek a nevével tisztában sincs,sőt az istenével sem, kár a szájára vennie Áve!………

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.