Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

http://galferences.wordpress.com

Posted by karoligaspar - április 12, 2012

Az egyházi fenntartású intézményekben valószínűleg jóval több a törvénysértés, mint az államiakban, ráadásul a törvénysértések kirívóbbak és nincs semmilyen következményük. Ez ihlette testvérblogunk megszületését, amit sok vészjelző komment előzött meg. Nagyon sok a hasonlóság a károlis és a gálferences történetek között. És erre nemcsak Györgyiné Koncz Judit (a hírhedt Betty)  személye a magyarázat. Hanem az, hogy az egyházi intézményeket nem ellenőrzi senki. Ezekben dúl az önkény. Az eddig napvilágra került tények azt bizonyítják, hogy a két egyházi intézményvezetőség lábbal tiporja a Magyar Köztársaság törvényeit, gyakorlatilag mindent megtehetnek.

A bloghoz gratulálunk és sok olvasót kívánunk:

http://galferences.wordpress.com

Bemutatkozásukból alább közlünk részleteket. – A szerk.

Szerző: Ferences Gál

1. poszt

Kezdünk!

Írta: április 12, 2012 | Szerző: | Kategória: Uncategorized | Tags: , , , , , |Szólj hozzá »

“A Galferences blog az igazság feltárására jött létre a nyilvánosság bevonásával. A Gál Ferenc Hittudományi Főiskola vezetése erkölcsileg lenullázódott, évek, hónapok óta bármit megengedhetnek maguknak a vallásosság álcájába burkolózva.

A Galferences blog előzménye a Jhnnsclvn’s blog, ami egy másik egyházi intézményben, a Károli Gáspár Református Egyetemen történt visszaélésekről ad hírt. A két intézménynél nem csak az egyház a kapcsolódási pont. A legtöbb visszaélés kisértetiesen hasonlít egymásra. A két intézményt összeköti Györgyiné Koncz Judit személye.

A Jhnnsclvn’s blogon egy bejegyzést is szántak a Hittudományi Főiskolára, amire igen szép számú (155) vélemény született!

A több hónapos anyaggyűjtés után kinőttük eddigi kereteinket, saját utunkra indulunk.

Olvassátok!”

http://galferences.wordpress.com/2012/04/12/kezdunk/

2. poszt

Az eltévedt őzike

Írta: április 12, 2012 | Szerző: | Kategória: Uncategorized | Tags: , , |Szólj hozzá »

Valaki nagyon komolyan vette, hogy utána jár a Hittudományi Főiskolán történteknek. Nemrég kaptuk meg az eredményét a kutakodásaiknak. Eltévedt levelek kerültek birtokunkba, amit biztosan nem szeretnének viszont látni gazdáik a blogon, minket viszont az igazság érdekel.

Farkas Petra nagyon okos lány, nem értjük, miért segít Kozma Gábor rektornak és Györgyiné Koncz Judit dékánnak. Úgy döntött, ő szorgoskodik a rektoriban. Küzd és tapos. A tehetségével máshogy is karriert csinálhatna.
Deja vu érzésünk támad, ha összehasonlítjuk a Hittudományi Főiskolai és a Károlin történt dolgokat, pl. a szakdolgozati konzulens adok-veszek ügyeket. Petra egyik napról a másikra szakdolgozati témavezetőt váltott a szakdolgozat leadási határidő lejárata előtt 6 nappal, nem akárkit választott: Györgyiné Koncz Juditot.

http://galferences.wordpress.com/2012/04/12/az-eltevedt-ozike/

44 hozzászólás to “http://galferences.wordpress.com”

  1. Paralel lines said

    Farkas Petra témavezető váltása 6 nappal a szakdolgozat leadásának határideje előtt kb. olyan, mint Mészáros témavezető váltása 17 nappal a PhD védése előtt. Az is hasonló, hogy régi témavezetőjüket mindketten az éppen hatalmon levő dékánra cserélik le. (Az egyik dékánt Györgyiné Koncz Juditnak, a másikat Szabó Andrásnak hívják.) Innen aztán már sima az útjuk a sikerig. 🙂

  2. Sikeres volt az átigazolás. Ötös lett az eredménye. Érdemes megézni a másik blogot is, ott vannak a dokumentumok!

    • Ferenc Atya said

      Mészáros is summa cum laudét kapott a védés előtt 17 nappal választott új témájára az újonnan választott dékán-témavezetőtől! De ami a Petra-Betty ügyben egészen különleges, hogy Betty a hallgatóval íratja meg a bírálatot is a saját szakdolgozatáról! Sőt, a két vizsgakérdést is a hallgatóval teteti fel saját magának!

      Az eltévedt őzike

  3. Új bejegyzés: https://galferences.wordpress.com/2012/04/14/skamla-gabriel-sajat-tudmanyos-dolgozata/

    • Adviser said

      Döbbenetes a levelezés. A legütősebb idézetekből érdemes külön posztot összeállítani. Pl. ahol feketén fehéren kiderül, hogy Skamlának gőze nincs a témáról, még csak nem is ő választotta, hanem készen kapta, aztán semmi mást nem csinált, mint a konzulense és a Zsuzsa nevű bérírnok között közvetített. Az nagyon jó, hogy fent van a neten az egész anyag, de ez nem elég, mert a posztot olvasóknak csak egy töredéke kattint rá. A leglebuktatóbb szövegeket tegyétek bele a következő posztotokba, és még egyszer legyen ott a link, ahol az egészet megnézhetik.

      • Néger said

        Itt van pl. ez a gyöngyszem. A győztes TDK-dolgozat állítólagos szerzője 2011. szeptember 7-én megkérdezi a négerét:

        “Kedves Zsuzsa! Sikerült haladnod a munkával? Tisztelettel, Skamla Gábriel”

        Click to access tdk1.pdf

        És volt képe átvenni a díjat a Zsuzsa által írt szövegre barátaitól és cinkosaitól: Kozmától, Bettytől és Páljocótól a SZTE-ről, aki szintén ott domborodik hordó hasával a talárban.

  4. TDK said

    Aranyos ez a Skamla. Mennyire érdeklődik a bérírnoknál, hogy hány oldal lesz a TDK-dolgozata és hogy miről fog szólni. És milyen szorgalmasan továbbítja a konzulens leveleit a Négernek. Ennyi erővel közvetlenül is összekapcsolhatta volna őket.

  5. Performátor said

    2011. szeptember 1-én arról érdeklődik Skamla ennél a bizonyos Zsuzsánál, hogy kb. hány oldal készül el szerdára, azaz 7-re, és megrendel két konkrét fejezetet. Majd szeptember 5-én még egyszer rákérdez, hogy számíthat-e a szövegre. Máshol pedig azzal biztatja Zsuzsát, hogy ő bátor, és a más által írt összefoglalást elő tudja majd adni. Állítólag Schmitt is egész bátran válaszolgatott a mások által írt és mások által fordított szöveg védésén.

  6. ohrana said

    Ez a Skamla pont olyan görény, mint Mészáros Márton/István a Károlin, de jobb a modora.

  7. Ma nagyon aktívak vagyunk. Helyet adtunk a védekezésnek: http://galferences.wordpress.com/2012/04/14/51/

    • Pedagógus said

      Na végre Bettykénkről lehúzzák a vizes lepedőt! Ha hallgató írta, akkor már ők is rájöttek, milyen sötét, buta, gonosz némberrel van dolguk.

      • Maga Skamla írta, az a mi gyanúnk.Talán Farkas is ott ült mellette. Visszaköszön a vacsi attól amit írkál.

      • Drágaszágom said

        Nekünk jobban tetszik mint nektek, mert mi Bettyt ismerjük, a többieket nem. Sose értettük, hogy ez a nagyon buta, nagyon sötét és rosszindulatú némber, aki intellektuálisan még a falusi “tantónéni” kategóriának is a legalja, hogy tud ilyen pozíciókba kerülni és ilyen hatalomra szert tenni. Hiszen egy értelmes mondatot nem bír leírni. Ezért is íratja meg a szakdolgozat-bírálatokat magukkal a hallgatókkal, ami agyrém. Már csak ezért az egy bizonyítékért is ki kellene vágni nemcsak a felsőoktatásból, hanm az egész oktatásból. Nehogy má pont ez nevelje az ifjúságot. Semelyik korosztályt, még az óvodást se. És ez csak az értelmi oldala a Betty-jelenségnek. Az aljassága még ennél is súlyosabb. Ahogy az embert a szemébe mosolyogva, “Drágaszágom”-nak szólítva gyilkolja le.

      • tudományos kutató said

        Csak jelzem, hogy senkiről nem “húzzák le a vizes lepedőt”, ellenkezőleg_ ráhúzzák.
        Persze, ahol egy ilyen tanulatlan, ostoba némber a dkán, nem csodálkozom a mondás helytelen használatán.

      • MarciPista said

        Hogy Betty felszólítja a hallgatót, hogy bírálja el és osztályozza le, sőt, vizsgáztassa le magát (még a 2 vizsgakérdést is vele teteti fel!) nem kizárólag gálferences gyakorlat. A Károli is képes ilyesmire vagy nagyon hasonlóra. Mészáros Márton alias István úgynevezett doktoriját sem kívülálló opponens bírálta, hanem a saját témavezetőjének (Szabó) a felesége (Petrőczi) és a másik témavezetőjének (Kulcsár-Szabó Á.) a lekötelezettje (Bednanics). Az eredmény is ugyanaz. Mindegyik maximális osztályzatot / pontot adott saját magának. Nesze neked tisztességes felsőoktatás.

      • Klukó said

        A GFHF-et a Károliról átprotezsált Györgyiné Koncz Judit kompromittálta. De a Károli Református Egyetem által nemcsak a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola kompromittálódott, hanem az egykori anyaintézmény, a Szegedi Egyetem is. 2010 decemberében a SZTE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskolájában megvédettek egy összefüggéstelen cikkgyűjteményt Mészáros Istvánnal, aki pár hónappal korábban a Károli Református Egyetemen még Mészáros Mártonként megbukott. Bukás után 2 évig nem lehet ugyanazzal a témával doktori eljárásra jelentkezni. A SZTE Doktori Intézete és annak igazgatója, Klukovits Lajos úgy képzelte kicselezni a törvényt, hogy a bukott Mártont a makulátlan Istvánra cserélte ki. Az ügyben Pál József, a SZTE rektorhelyettese közreműködött, aki a Károli akkreditációjához Mészáros Márton szegedi doktori szigorlatát már 2010 április 9-én leigazolta, holott arra csak 10 nappal később került Szegeden sor. Pál József szerepel a csalással szerzett GFHF-es TDK-dolgozat díjátadóján is – a Károli Egyetem egykor rektorhelyettese, Györgyiné Koncz Judit-Betty mellett.

        A GFHF botrányai a SZTE-re is árnyékot vetnek. Mindkettőjük eredete: a Károli Református Egyetem.

        Klukovits Lajos meghamisította a doktor adatbázist, amikor Mészárost Mártonról Istvánra keresztelte át. A közokirathamisításának dokumentuma itt található:

        Márton or István de Mészáros (Márton avagy István de Mészáros)

        további olvasnivaló:

        http://szegedcafe.hu/2012/04/16/szakdolgozat-botrany-a-szegedi-hittudomanyi-foiskolan/#/hozzaszolasok

  8. Új bejegyzés ismét:
    Mi történt a lebukás után?

    Mi történt a lebukás után?

  9. Szegedi Kolléga said

    Nagyon örülünk itt a SZTE-n, hogy végre a szegedi disznóságokra is fény derül. Szeged a Mészáros-ügy miatt kezdettől érintett volt, és ha két olyan rossz jellemű, tehetségtelen, korrupt és romlott személy, mint Pál József és Györgyiné Koncz Judit hatalmat kap, akkor abból Szegedre nézve csak a legrosszabb sülhet ki. Bár külön intézményben vannak, már együtt fényképezkednek méltó utódjukkal, a hasonló jellemű és kaliberű Skamlával. Ne hagyjátok abba, hozzatok nyilvánosságra mindent!

  10. A kép: http://www.gfhf.hu/picture/galeria/2011kktdk/800×800/IMG_3919.JPG

  11. a Tisza partján said

    Nem tudok betelni a fotóval.
    Skamlát tényleg nem zavarja, hogy rengetegen tudják, hogyan jutott ehhez a papírhoz?
    Buta kérdés.
    Mészárost se zavarta, hogy kétszer jutott csalással a PhD-jához.

  12. Nádor utca said

    Ennek a Pálnak az a fő tevékenysége, hogy gratulálgat BECSTELENÜL, CSALÁSSAL SZERZETT diplomákhoz?

    • Örökös MAB-tag said

      Fried Istvánt nevezik a nemzet nyalogányának. Pál Fried nyalogánya volt. Nyalással és fúrással jutott előre ez a nagyon szürke, nagyon tehetségtelen ember. Nézd meg az írásait. Egy lexikoncikkely is érdekesebb és eredetibb. Különösen ocsmány volt az, ahogy a rektorhelyettesi székbe jutott. Politikai vonalon megfúrta az előző rektort 2010-ben a Magyar Nemzetben, a választás előestéjén, amikor már lehetett tudni a Fidesz 2/3-os győzelmét. Az előző rektor, aki szintén Szabó Gábor, akárcsak a mostani névrokona, 14 évvel ezelőtt volt utoljára baloldali, és épp Pál, az egykori KISZ-, majd párttitkár komcsizta őt le nyilvánosan, hogy kinyírja. És a jövendő rektornál benyalta magát a rektorhelyettesi székbe ezzel. Ocsmány egy alak. Olvasd el ezt:

      Pharisaic blames on the Rector Gábor Szabó laid by József Pál (Lehet-e örökös MAB-tagság?)

  13. Betty said

    Hova lettek Györgyiné koncz judit-betty szakdolgozati témavezetései? Volt belőlük vagy 200 (tuggyukhogyancsinálta!), most viszont nem találom az oldalt sem:

    Click to access GyKJ_szakdolgozat_vezetes.pdf

    • Újreformátus said

      A katolikusok sokkal jobbak, mint a kálvinisták. Ott van a cselekedeteknek következményük. Már nem látni a szakdolgozati listát, miután kiderült, hogy a hallgatók saját maguk vezetik magukat. A Károlin, miután Szabó, Hansági és Mészáros lebukott, mind maradtak a helyükön, csak azt rúgták ki, aki nem vállalt velük cinkosságot.

  14. kálomista said

    Igen, büszkén mondhatjuk, hogy a Károli Református Egyetem a LEGBECSTELENEBB, LEGPRIMITÍVEBB FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNY EBBEN AZ ORSZÁGBAN.
    Ezt csináljátok utánunk, pápisták!

    • Teszt said

      A Károliról csak a becsületeseket rúgják ki. A felvett oktatókkal előbb letetetik a bűnöző-vizsgát. Aki ezen átmegy, az maradhat, aki megbukik, azt kirúgják. 🙂

  15. soli deo gloria said

    Megtaláltuk a kapcsolatot a Gál Ferenc és a Károli között. (Bettyt leszámítva.)
    Május 3-án 14 órakor lesz egy rendezvény a Károli Kremlinológiai Intézetének szervezésében. A kremlinológia egy igazi protestáns tudományág.
    Katyn utóélete lesz a címe.
    Részt vesz rajta Rétvári Bence államtitkár (pápista), Horváth János, a parlament korelnöke.
    Beszédet mond: Kozma Gábor, a Gál Ferenc dékánja.
    Moderál Kun Miklós, a Béla unokája.
    Ősi református család.

    • Csanád said

      Menjünk tüntetni! A zsidó komcsi Kun Béla-unoka és a buzi Kozma Gábor ellen! Láttátok hogy somolyog Kozma Skamla társaságában, dédelgetve az oklevelét azon a díjkiosztón? Ez a kispap szerelmes ebbe a nagydarab bugyuta srácba! Zsidók és buzik nélküli országot akarunk. Mit keresnek ezek az elfajzottak a Károlin, az én alma materemben?

      • adolf said

        Ne is hagyjátok, Csani, hogy a Károlin a zsidó komcsik uralkodjanak!
        Kinek lop ez az idióta Balla?
        A Kun Béla unokájának?

    • Szegedi Kolléga said

      Nem biztos, hogy Kozma azon megjelenik. Fél hogy záptojásokkal dobálják meg, vagy esetleg ujságirók rohanják le. Gáz az egész helyzet. Ő is. Örül ha nem rugják ki. Az egész ország tudja mit műveltek. Betty már csomagol. Körülötte elfogyott a levegő.

      • Bandibetty said

        Forr a drót a fészbukon. Koncz Judit és Szabó András izgatottan csetelnek. Szabó állást keres Bettynek. Már meg is van a haditerv. Komáromot fogják bevenni, hasonlóan ahhoz, ahogy a Károli bölcsészkarát. Bettynek a Neveléstudományi Tanszék vezetői posztját szemelte ki Szabó András. Igaz, hogy azt már vezetik, egy bizonyos dr. Nagy Melinda, de sebaj, ugyanazzal a taktikával likvidálják majd őt, mint Kopp Erikát a Károlin. Szabó máris elkezdte a lobbízást Betty mellett és Nagy Melinda ellen. Próbálja megnyerni Nagy Melinda ellen a volt rektort, Albert Sándort is.

        http://www.selyeuni.sk/pf/kpd/hu/munkatarsak.html

        ill. ezt:

        http://www.selyeuni.sk/pf/hu/szervezeti-egysegek/tanszekek/magyar-nyelv-es-irodalom.html

        Horváth Kornélia lesz Betty protekciója, ő ugyanis Hoffmann Rózsa lánya.

  16. kálomista said

    Mi köze ennek a protestáns értékőrzéshez, amiért alapították a Károlit?

  17. red rat said

    Ma a Kárász utcában az A Capella Kávéházban mindenki Koncz Betty szégyenletes bukásáéról beszélt.Mi újság??

    • Nyitrai said

      Készítik az új puccsot Komáromban. Szólni kéne ennek a Nagy Melindának, hogy vigyázzon, nehogy Kopp Erika sorsára jusson. Betty talpa alatt ég a talaj Szegeden és egyáltalán Magyarországon. Külföldre akar menni, de semmilyen nyelven nem tud. Komáromot vagy Nyitrát nézte ki, ahol magyarul intrikálhat. Komáromban Paplan alá fingó barátunk már készíti neki a terepet. A volt rektort Albert Sándort már megnyerte a puccshoz.

  18. Betty barátai said

    A szegedi bandát újra pellengérre kell állítani. Főleg Györgyiné Koncz Judit-Betty cimboráját, a csúszómászó tehetségtelen Pál Józsefet, aki újanbb Kulcsár-Szabó-parancsot hajtott végre. Szabó András nagydoktoráltatásaés a biotrányos, bukott Mészáros újbóli törvénytelen péhádéztatása után most a zagyván hablatyol MENt is keresztülboxolta a habilitáción. Az a Páljóska, aki a Skamla-fotó hátterében Bettykénk mögött hordóhassal, aranyasújtásostalárban épp imára emelt kézzel áldja meg a Skamla-csalást.

  19. vidéki kolléga said

    Ha Szeged meg is szabadul Bezttytől, a Kulcsár-Szabó klán Szabó András dominálta része elhelyezi Komáromban. Így a konzervgyári munkásnő EURÓBAN KAP PROFESSZORI FIZETÉST.
    Akár a Szabó meg a Petrőczi.

  20. RH said

    Galferences mi van a blogoddal? http://galferences.wordpress.com/ -on megált az élet? Semmi hozzászólás? Semmi friss anyag?

    • Wistmanwood said

      Biztos figyeltetik őket a Wistmanwooddal. Balla beajánlotta Bettynek a céget. Nem láttatok arrafelé egy nagydarab túlsúlyos fickót? Zsolti bácsi már újabb zsíros üzletet szimatol, most épp Gálferencesnek akar csapdát állítani.

  21. Betty said

    Györgyiné Koncz Judit alias Betty eltűnt a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola honlapjáról. Egy bizonyos Kovács József lett a dékán. A csaló Samla maradt:

    http://www.gfhf.hu/magunkrol/a_foiskola_tanarai

    Betty továbbra is ott bujdokol valahol a főiskola falai közt. Rejtetten foglalkoztatják. A honlap nem jelent semmit: könyvelői vizsgálat, NAV stb. lebuktathatja.

  22. ohranka said

    Az Origo már beszámolt Bettyke bukásáról, károlis előéletéről is. A blogot is említik.
    “Tudományos kutatómunkája” miatta távozik a posztjáról – közli az intézmény.
    Hajrá, ferencesek, csak így tovább!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.