Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Dirty Past and Filthy Future (A magyar reformátusok sötét múltja és mocskos jelene)

Posted by karoligaspar - szeptember 13, 2020

Kádár püspökminisztere

Orbán püspökminisztere

Írta: Sola scriptura

Nemsokára püspökválasztás lesz a Magyar Református Egyházban. Bogárdi Szabó István kitöltötte a maximális időt – maximális károkat okozva ezzel a magyar reformátusságnak -, most ősszel elvonul a rossz hírű Károli Egyetem (???) rektori székébe, hogy Tenke Sándor és Balla Péter szellemi örököse lehessen. A választási menetrend itt olvasható. Jogerős döntés november végén várható.

Bogárdi utóda a püspöki székben – és nagy valószínűséggel a zsinati lelkészi elnöki székben is – a volt miniszter Balog Zoltán lesz. Balla Pétert többen biztatták, hogy induljon el ellene, de ő nem vállalta. Hat éve elég sok szavazatot gyűjtött össze Bogárdi ellenében, de ez nem volt elég.

Balog megválasztásával a Magyar Református Egyház visszatér egy mélységesen viszolyogtató hagyományhoz: utoljára a Kádár érában volt püspök-miniszter a soraiban, Péter János személyében. Balog Zoltán éppen olyan elvtelenül szolgálja ki Orbánt, mint Péter János Kádárt.

Balog helyét a Magyar Református Egyház zsinata egy törvényváltoztatással is előkészítette, amely szerint ugyan a püspökké választáshoz továbbra is 10 évi önállói lelkészi szolgálat szükséges, de ennek nem kell „folyamatos”-nak lennie. Balog miniszteri pályája szégyenletes.

Sok csalódást okozott mindazoknak, akik elhitték neki, amit miniszteri beiktatásakor mondott, hogy ebben a pozícióban is első sorban lelkész kíván maradni. Iványi Gábort például „bizniszegyház vezetőjeként” gúnyolta. Csak mellékesen jegyezzük meg, hogy Balog első, NDK-s feleségét, akitől galád módon elvált, és semmilyen módon nem segít azóta sem, Iványi Gábor tartja el, mert csinált neki valami látszatállást a MET-ben. Na ilyenek Balog keresztyéni (??) erkölcsei, így bánik a saját családja tagjaival.

Balog miniszterként is nyíltan rasszista volt, célozgatott „a bűn roma arcára”, és jogerős bírói döntésekre fittyet hányva ragaszkodott a roma tanulók „szeretetteljes szegregációjához”. A NER nyelvén szidta a „túlhajszolt liberalizmust mint manipulációt”, és mindig volt egy rossz szava „a privatizációval helyzetbe hozott régi kommunista elit”-ről. Miniszterként csak GYILKOSAN ROSSZ DÖNTÉSEI VOLTAK. Államtitkárt csinált pl. Czunyinéból, a Károli címeres rossznőjéből, Tenke rektor és sok más fő református ágymelegítőjéből. Balog saját apja szerint azért lett politikus, mert papnak nem volt elég jó. Politikusnak pedig egyenesen csapnivaló volt. El is csapták. Ezek szerint, ha se papnak, se politikusnak nem volt jó, püspöknek jó lesz.

Teljesen egyértelmű, miért akarja a MRE Dunamelléki Egyházkerülete Balog Zoltánt püspöknek. Azért, mert Balog áll a legközelebb az ország vezetőihez, mondhatnám szemléletesebben is, de nem akarom. Farkát csóváló, csillogó szemű pincsikutyaként szolgálja Kövér Lászlót és Orbán Viktort – nevetséges szervilizmusát nem is szégyellve. Íme, a hitvány intellektus és a hiányzó erkölcsi érzék előnye.

A magyarországi református egyház vezetői boldogok és büszkék, hogy “keresztyén atyafi”-ként tekinthetnek az ország vezetőire.  A fékevesztett nyalás eklatáns példája volt, amikor Bogárdi Szabó István, a MRE Zsinatának jelenlegi lelkészi elnöke a közrádióban 2019. augusztus 18-án elmondott pár perces áhítatában kifejtette, hogy Orbán Viktor gondolkodóként csak Kálvin Jánoshoz mérhető. Balog pedig egyenesen Istenként tiszteli a miniszterelnököt.

Köntös László dunántúli főjegyző, akit az egyház a 80-as években egy amerikai gyülekezetbe küldött, gátlástalanul jelentett híveiről. Jellemtelenségét nem menti alkoholizmusa sem. Ez az alkoholista spicli szégyenletes blogjában, a reposzt.hu-ban a legprimitívebb módon dicsőítette Orbánt. Megkapta érte a jutalmát, magas kitüntetéseket. Mostanában, hála istennek, megszüntette kútmérgező blogját.

Ez a MRE mocskos jelene és közeljövője. De mi van a múltjával? 

Jól tudjuk, a MRE vezetői között számos pártállami besúgó akadt. Amikor minden egyház megnyitotta a levéltárát a kutatók előtt, id. Hegedűs Lóránt megtagadta a betekintést. Utána átszervezték a levéltárat, a szerencsétlen Horváth Erzsébet szolgalelkűségében és ostobaságában iratmegsemmisítőként működött. A besúgó nem vész el, csak átalakul, a demens gazember Bölcskei Gusztáv pl. most rektorként rontja a fiatalság erkölcseit. 

A magyarországi evangélikus egyház szembenézett a múltjával. Három kötetben adták ki a spicli múlt tanulságait a Dokumentumok és tanulmányok a Magyarországi Evangélikus Egyház és az állambiztonság kapcsolatáról 1945-1990 címmel, a negyedik kötet most készül. Erről beszélgetett az ÉS-ben Mirák Katalin történésszel Domány András

Amikor az első kötet megjelent, Bogárdi Szabó a maga paraszti faragatlanságával gúnyolódott Fabiny püspökön, és azon, hogy erről interjút adott a “Népszabi”-nak. Bogárdi gazdái azóta megszüntették a napilapot, de nem tudták megtörni evangélikus testvéreink gerincét.

A MRE mai vezetőinek nincs gerince, nincs erkölcse, nincs mély teológiai tudása, hitvány cselédként szolgálnak egy nyomorító hatalmat. Az Úrjézust árulják el és azokat a naiv híveket, akik akkor is bíznak a papban, ha az palástban és fövegben áldja meg Orbán futballpályáját. 

A sötét múlt és mocskos jelen közti szoros kapcsolatot testesíti meg Balog megválasztása. Ő lesz Orbán Péter Jánosa. Szégyellhetnétek magatokat, ha lenne bennetek a tisztességnek a szikrája is. De nincs. Consummatum est. 

 

63 hozzászólás to “Dirty Past and Filthy Future (A magyar reformátusok sötét múltja és mocskos jelene)”

  1. zsengellér a baknyúl said

    Balog lesz a püspök, Bogárdi a rektor.
    Egyik szörnyebb, mint a másik.
    Bogárdi ezért rúgatta ki Zsengellért, hogy a helyére ülhessen?
    Nagy kérdés.
    Vagy a nőt is Bogárdi küldte Zsengire, hogy elcsábítsa?

  2. Lölő és a szerelem said

    Lölő, Orbán strómanja beleszeretett Várkonyi Andreába, Bochkor volt nőjébe.
    Ezért vált el.
    De ki kapja a lóvét???? Az új luvnya?
    https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/varkonyi-andrea-dramai-vallomasa-igy-zajlott-a-szakitasa-bochkor-gaborral/1zsqs8b

  3. orbán az aljas gazember said

    Hát ez nagy szívás. Leginkább a keresztapának.

  4. Enyed said

    https://www.reformatus.hu/egyhazunk/hirek/tovabbi-kozos-szolgalatok-remenyeben/

    • Köszönjük, ez fontos cikk.
      Balog és Balla együtt szenteskednek. A MRE két legsötétebb figurája undorító ájtatoskodással védik a magyar reformátusokat a nyugat bűneitől.
      Nem féltek Istentől: Balla, Balog??? A két viccfigura: BAL-BAL!!!

  5. becstelen papok said

    A két balfasz. Loptak, csaltak, házasságot törtek.
    Emlékezünk Balla viszonyára a menórás kolléganővel.
    Balog meg otthagyta az NDK-s feleséget a saját kölykeivel együtt, mint egy utolsó strici!!!

  6. zsinati csatornapatkányok said

    A Gér András nevű zsinati patkány nagyon bőgedezi balog dicsőségét.
    Te Gér, te ennyire aljas vagy, vagy ennyire idióta?
    Valószínűleg mind a kettő.
    Húzz a búsba, Gér!

    • zsinati titkok said

      El fog húzni, már kötik az utilaput a lábára… Megvan az utód is… Ballát visszalépteti Bölcskei, ha Tarr lesz az utód!

      • zimmezum said

        Hogyhogy Bölcskei? Tiszántúlon már régen Fekete a püspök!
        És ott nem indulhat ellene senki, mert nem töltötte le az idejét, Fekete nem is mondott le.
        Nagyon rosszak az információid, koma!

    • Wistmanwoodos Balla said

      Ha Balla a másik jelölt és ha a sikkasztó gazember Tarr visszajön, akkor már inkább Balog! Ez a két szemét patkány igazi bűnöző.

      • zsinati csatornapatkányok said

        Szerintem egy egyik rühes zsinati patkány keveri itt a szart, hogy félrevezesse a tudatlan olvasókat.

  7. Balla balkeze said

    Balla rehabilitálni fogja Zsengellért.

  8. Szerkesztőség said

    Gércaddik hosszabb hozzászólását a rendszer véletlenül a spamek közé sorolta. Helyreállítottuk, de félünk, hogy a sok hozzászólás között elsikkad. A tartalma annyira fontos, hogy gondolkodunk a posztként való közlésén.

  9. zsinati csatornapatkányok said

    A mocskos fideszes politikusok lopnak legtöbbet Európában.
    És ezeket a mocskos gazembereket támogatja a rohadék papság Ballával, Baloggal és a többi csatornapatkánnyal együtt.
    https://www.szabadeuropa.hu/a/olaf-magyarorsz%C3%A1g-t%C3%ADzszer-olyan-korrupt-mint-az-uni%C3%B3s-%C3%A1tlag/30832085.html?fbclid=IwAR1qzqXQp9Hr3SqKFdaiqig-mv3K8KK8Ar4TIwye9TtrKbebh6VAvL3Oilk

  10. Panem et Circenses said

    Pénz. Most szalad a szekér, számolatlanul ömlik az adófizető pénz a Református Egyházba. És ha kormányváltás lesz és elapad a pénzcsap? Akkor az átlag református atyafi majd azt fogja mondani, hogy “ezek a büdös komenisták… bezzeg a Viktor idejében.” Ki van ez találva szépen. Ha a fidesz kormányoz, akkor naná, hogy rájuk fogunk szavazni, hiszen Orbán küldött pénzt …. (ide be lehet írni, hogy mire is). Ha meg majd elzavarják őket, máris lesz feltehetően több százezer fideszes szavazat és több száz a szószékről a Fidesz mellett kampányoló lelkész.
    Félelem. Hát ide jutottunk 30 év után. Az átlag lelkész fél. Fél a gátlástalanul fideszes esperestől (pl. Takaró András), a gátlástalanul fideszes jelenlegi püspöktől (BSZI), és a gátlástalanul fideszes többi egyházi vezetőtől. Félnek, hogy ha felszólalnak, ha kinyitják a szájukat, akkor annak egzisztenciális következményei lesznek, annak a gyülekezetük, családjuk, jövőjük látja kárát. Félnek ezek a nyomorult, sokszor éhbérért magukat agyondolgozó emberek és inkább hallgatnak.
    Erkölcstelenség, gátlástalanság. Bölcskeiből rektor lett, Feketéből püspök. Balogból püspök lesz, BSZI-ből rektor. Az evangélium ügyéből a Trianon feletti siránkozás és nacionalizmus, a 21. század emberének megszólításából az avítt 19. századi formák ismételgetése, unalmas és értelmetlen liturgia, senkit sem érdeklő belterjes viták.
    Mi keresnivalóm van még a református egyházban? Miért maradjak itt, amikor vannak valóban élő közösségek? Ti mit gondoltok? Reformátusok vagytok még, vagy otthagytátok?

    • igazi református said

      Ami engem illet, régi református családból származom, még a reformátorok első generációjáig visszavezethetően. Ettől a jelenlegi egyháztól azonban undorodom. Ehhez hozzájárul, hogy évekig dolgoztam egy MRE fenntartású intézményben, ahol rengeteg aljasságot, ostobaságot, szervilizmust tapasztaltam Felmondtak – hamis indokkal. Megnyertem, nem mentem vissza abba a sötét kanálisba.
      Nem járok templomba, magam szoktam imádkozni, főleg, amikor a szüleimre emlékszem vissza.
      Úgy emlékszem, Kálvin mondott valami olyasmit, hogy “nem a templomban lakik az Isten”.

  11. régi kolléga said

    A mai napon ért egy kellemes meglepetés.
    Károlisok álltak ki a színművészetisek mellett, követelik az autonómiát.
    Tehát nem sikerült megrontani az ifjúságot, sem Ballának, sem Bogárdinak, sem Szabó Andrásnak, Ludvig Évának és a többi bűnözőnek.
    https://theworldnews.net/hu-news/a-karoli-gaspar-reformatus-egyetem-polgarai-is-kiallnak-az-szfe-mellett

  12. tehetségtelenek orgiája said

    A tehetségtelen kabarészínész benyal a zsírsámánnak.
    A NER az aljas tehetségtelenek orgiája.
    A Károli is ide küldi az idióta gazembereit és a mocskos, büdös, tolvaj qrváit, l. Czunyiné.
    https://magyarnarancs.hu/feketelyuk/balazs-peter-az-szfe-rol-kozeleti-parazitak-generaljak-a-konfliktust-133164?fbclid=IwAR26AUgUBaoiJ1mT89xUIyK90loWEpzQnyZkNNnKebOFspHYRoVMxungZwI

  13. zsengi, a felszarvazott said

    Zsengit elküldték vidékre kutatni. Nem akarják diákok közelében látni sem. Milyen kínos. A neje éppen egy tőlük egy utcával feljebb lakó testépítővel kever. Bár gondolom nekik már mindegy.

  14. Trágárkodó keresztények? said

    Hadházy megnyerte a pert a mocskosszájú Bayer ellen.
    https://index.hu/belfold/2020/09/16/hadhazy_akos_bayer_zsolt_itelet_szemelyiseg_jog/?fbclid=IwAR32OtVf7Bjbrpg4t8jSWKseQu13aNbG0lR37IttFvTq_DNJK5nTEElhgEI

  15. pedofil fideszesek said

    A gyakorló pedofiloknak komoly karrierjük van a fideszben
    https://m.hvg.hu/itthon/20200917_Ket_alapitvany_tag_pedofilbotrany_fideszes_alpolgarmester

  16. Pápai románc said

    Nekem van egy meztelen képem Zsengi-bengi asszonyàról,a kollègának küldte pàr hónapja magàról. Állítólag imád magáról mutogatni mindenfélèt,ha tetszik neki a férfiú. Màr diákként is “pápa mellé járt èlvezni”, nèmet rendszàmú autókból szàllt ki az èjszaka közepèn.

    • söprik a pápai utcát said

      Zsengi jó érezte magát Pápán, amikor az ottani harmatgyönge teológia igazgatója volt.
      Ő volt az elnöke a Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Egyesületnek.
      Állítólag a mélyen antiszemita Bogárdi akkor tette a kilövési listájára.

      • szoknyapecír zsengi said

        Könnyű is volt úgy jól éreznie magát,ha közben kezelte a lányokat a kollégiumban . 2005-ben rànyitottak az egyik diàklànnyal. Megmagyaràzta,csak segített a gyakorlati teológiában elmèlyülni.

  17. Gércaddik said

    A patkányképű zsinati tanácsos most éppen sejtelmesen utalgat a Facebookon. Te se a Teremtőt szolgálod.

    Boldog (Édes) Új Évet kívánok mindenkinek – akit megillet 😉 ❤

  18. balog orbán legaljasabb cselédje said

    Itt van Iványi Gábor levele 2012-ben Baloghoz.
    Balog persze nem segített, hanem gúnyolódott.
    Most elzárták Iványiék intézményében a gázt 30 milliós adósság miarr.
    A KRE megkapta a Károlyi-Csekonics palotát 14 milliárdból felújítva.
    A MRE fideszszolga aljas banda, Balog meg a fő gengszter.

    • Hegyvidék said

      Ha nagyon gyepáljátok Balogot, azzal Balla malmára hajtjátok a vizet. Biztos hogy ezt akarjátok? Tényleg Ballából akartok püspököt csinálni?

      • zimmezum said

        Dehogy.
        De a Ballának annyi esélye van püspökké lenni, mint a teherbeesésre.

      • balla rektor becsülete said

        A mocskos nyilas Hegedűs püspök után a kisnyilas, de nagy gazember vő akar püspök lenni?
        A menórás qrváját kergető strici?
        A büdös bunkó?
        Ne röhögtessetek má.

      • Hegyvidék said

        Sajnos Ballának van esélye. Mögötte áll a Hegedűs brancs és az egész nyilas maffia, és ők nincsenek kevesen. Bármennyire alkalmatlannak találjátok Balogot, higgyétek el, hogy ő a kisebbik rossz.

      • Balla Petra said

        Még a teherbeesésre is lenne esélye ha egy kicsit ifjabb lenne. Tombolnak benne a női hormonok. Rektori talárban úgy nézett ki mint egy öregasszony: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/07/15/a-matronal-job-oreg-holgy-kerestetik/

      • Matróna said

        Csak a kora az akadály, nem a neme. Az ugyanis nincs neki. Nemtelen minden értelemben.

      • Melyik görény győz a Dunamelléken: said

        Ha nekem kéne választanom Balog és Balla között, érvénytelen szavazatot adnék le. Ritkán fordul elő, hogy két ennyire velejéig korrupt, aljas, mocskos gazembert jelölnek püspöknek.
        Habár Bogárdi is végtelenül szervilisen szolgálta és szolgálja a becstelen orbánt meg a féleszű kövért.

  19. orbán bűnbandaja said

    Nem kell félni, a vírusjárvány alatt A LOPÁS ZAVARTALANUL FOLYIK.
    Mészáros, Garancsi, Czunyiné lopnak, mint a dög.

    Soha annyi közpénzt nem lapátoltak a haverok zsebébe, mint a járvány alatt

  20. Herenden templomot építettek said

    Herenden református templom épült 100 hívónek.
    Hogy ne kelljen szegényeknek átmenni a 3 kilométerre levő Szentgálra.
    https://reformatus.hu/egyhazunk/hirek/felszenteltek-herendi-reformatus-templomot/
    A képen látható a “református csodagyerek”, a hájas Gulyás Gergely, az alkoholista spicli Köntös László püspökhelyettes, meg Steinbach József dunántúli püspök, az egyetlen tisztességes ember ebben a körben.

  21. kínai gagyi egyetemet hoz orbán az országnak said

    Orbán kikergette a CEU-t, behívta ezt a gagyi kínai egyetemet.
    Átoktatnak majd biztos a Károlira is.
    Azon a szinten állnak, mint a kínai gagyiárusok.
    https://444.hu/2020/09/18/ot-hat-ezer-mesterszakos-hallgatot-akar-felvenni-a-magyarorszagon-kepzest-indito-kinai-allami-egyetem?fbclid=IwAR1qvxNNanNizsup019MpZG0ZPHdW9ZUTXDO-XPOb1TMQPhnoj91Ku7JmcA

  22. a gyújtogato Balla said

    Balla Péter felb..szta az átvilágítási iratát is.
    Ki az ördög hisz neked, balla, te tetves görény?
    https://peterballa.eoldal.hu/fenykepek/atvilagitas/atvilkep/
    Kéne egy a tűzoltóságtól is!
    Tudjuk, te gyújtottad fel a Ráday 28-at.

    • Piromániás, kleptomániás idióta.
      És szexmániás is, ha a menórás kolléganőről van szó.
      Porig alázta vele szegény feleségét.

    • Wistmanwoodos Balla said

      Az átvilágítási irata biztosan manipulált. Bizonyíték van rá, hogy szoros munkakapcsolatban állt a komcsi Nemzetbiztonsági Hivatal III/I-es osztályának műveleti igazgatójával, nyírfás Földi Lászlóval. Bizonyíték van rá, hogy volt komcsi spicliket alkalmazott beosztottjai megfigyeltetésére, megrendelte a magánlakásukba való behatolást és lehallgatásukat. Ezt a patkányt akarjátok püspöknek? Ennél még egy hóhér is tisztességesebb.

      Movie premiere cancelled (Elmarad a Királyfürdő utcai filmbemutató)

      • Földi Kutya s. k. said

        Márpedig ha nem a Balla nagytiszteletű úrra szavaztok, velünk találkoztok!
        A spájzotokban, a hálószobátokban!

  23. orbán az aljas gazember said

    Orbán kolbásztöltésről és libernyákokról delirál.
    Azt üzeni a hívein ek, hogy “ne tetessék magukat fajankónak”. Nehezen fog menni.
    https://infostart.hu/belfold/2020/09/21/orban-viktor-2022-ig-vedekezes-lesz?fbclid=IwAR1mpDhlYBOGHXucAaCZMwdP7y1AGD8lMs4rnHmeGKl4OjQEr_GvalLyVRg

  24. a securitate itt van nálunk said

    Román titkosszolgálati emberek ülnek a fidesz vezető pozícióiban.
    És nemcsak Kriza Ákos!
    https://24.hu/kulfold/2020/09/21/fidesz-miskolc-roman-titkosszolgalat/?fbclid=IwAR0Pz-JoCEOYAj9tTfLE9oSnUfJRh6FZOIjfqtl5XiR0lEQNSPMi62bFvyw

  25. Büdös bugrisék a grófi palotában said

    Bugrisék beköltöztek a grófi palotába.
    A napszámos pofájú Horváth Géza egy pezsgőspohárral a kezében mondja el, hogy ő a grófi dolgozószobában foglal helyet, a dékáni hivatal a grófnői emeleten.
    A hallgatók meg mennek az istállóba.
    Ja és valahol megtalálják az abszolút igazságot is.
    https://reformatus.hu/oktatas/hirek/eljutni-az-abszolut-igazsaghoz/

  26. Bánki Éva a károlis pornóíró said

    Bánki Éva, a károlis szoftpornó írónő már megint rottyantott maga alá valami kivételesen gusztustalant. Velencét nyálazza be az ócska öreg ribanc.https://www.libri.hu/konyv/banki_eva.telihold-velenceben.html

    • A károlis oktatók nemcsak drogoznak, illetve drogdílerként működnek, mint az alulmúlhatatlan Szabó András, hanem a pornóiparban is tevékenykednek Bánki Éva könyvei gyomorforgató, gusztustalan, förtelmes giccsek.
      Ez egy keresztyén egyetem?
      A qrvák, stricik, pornóírók sulija?

    • Nimfo Manyika said

      Ne bántsátok a szerencsétlent. Kicsit későn fedezte fel a test örömeit és nem tud betelni a késői felfedezésével. 😀

    • Schmitt Paula said

      Az még hagyján hogy nimfomán (nem ő az egyetlen a Károlin), de az már súlyosabb, hogy plagizátor is. Az eredeti ötlet a neves italianistáé, Madarász Imréé, aki ezt színvonalasan művelte. Az ő könyvét lopta el a tehetségtelen Bánki, aki írónak képzeli magát.
      Itt az eredeti: Madarász Imre, Az érzékek irodalma – Erotográfia és pornográfia az olasz irodalomban, 2002 (Hungarovox Kiadó)

      • Károlis tolvajok said

        A Károli tele van plagizátorokkal és mocskos tolvajokkal.
        Szabó Andrásra utalok, aki nem átallotta hallgatók kirándulása után megmaradt kannásbort is hazavitte, és ha zaba volt a Reviczky utcában, az összes mocskos nagybélű rokonát odacsődítette.
        A felesége, Petrőczi/Ludvig pedig híres bolti tolvaj volt.
        Nemhiába járt malaclopóban a redves vén qrva.

      • Bonnie and Clyde said

        A Szabó-Ludvig házaspár mindent lop. Ludvig pogácsákat a fogadásokról, bundát a vendégségből, könyvet a könyvesboltból stb. Szabó pedig a kannásboron kívül fordításokat, pl. Uray Piroskától Szenci Molnárt, amit beadott nagydoktorinak, és a kollégáitól doktoranduszokat. Többek között… Mindegyiknek enyves a keze.

  27. a kormány meg akarja gyilkolni az oltalmat said

    A “keresztény” kormány üldözi Iványi Gábort.
    Szerencsére a szocialisták mellé álltak.
    Na, ki itt az igazi keresztény?

    Van remény! – Váratlan helyről kap segítséget Iványi Gábor és az Oltalom

  28. Balog imája said

    A rohadt szemét Balog készül a püspöki pályára.
    Most összegyűjtötte és kiadatta a fos imáit orbánhoz és kövérhez.
    https://reformatus.hu/mediumok/hirek/bajbol-aldas/

  29. polpot péter ügyészsége said

    A nagy magyar nevettetők! Ők harcolnak a korrupció ellen.

    Domokos, Matolcsy, Pintér és Polt közös nyilatkozatban üzenik: harcolnak a korrupció ellen

  30. kisrigó a spicli püspök said

    A rohadék spicli pápista püspöknek 30 milliárdos giccses lószart adtak. A mi pénzünkből!!!
    https://pestihirlap.hu/2020/09/22/turult-mintazo-lovardat-golfpalyat-borketaderalist-es-hotelt-kapott-kiss-rigo-laszlo-puspoksege/?fbclid=IwAR3nWiYqbuCJJvsiCvYu8N-5NPijSKoT99JuNtlJodQcUzrRhLZ9HjIybbs

  31. […] olyan már történt a református egyház történelmében, hogy valaki lelkészből politikai szereplővé válik, arra még eddig nem volt példa, hogy miniszterből püspök legyen. A kormánypárt […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.