Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Betty’s sabbatical (Györgyiné Koncz Judit-Betty kutatóéve)

Posted by jhnnsclvn - május 10, 2012

Bennfentes üvegzseb 2.

Írta: május 10, 2012 | Szerző: | Kategória: Hittudományi Főiskola | Tags: , , , |Szólj hozzá »

Köszönjük a Délmagyarország újságírójának az új cikket.

Epedezve várja mindenki a belső vizsgálat eredményét. Kérjük a hittudományi főiskolát tönkretevő Kozma Gábor , Györgyiné Koncz Judit, Skamla Gábriel, Farkas Petra felfüggesztését Kiss-Rigó László püspöktől.

Sok támadást kaptunk a felhasznált eszközeinkkel kapcsoltban. A hittudományi főiskolán folyó törvénytelen csalások kiderítése más eszközökkel nem ment. A rendőrség a feljelentéssel nem foglalkozott. Ha foglalkozott volna, minden bizonyítékot időben eltüntetett volna Györgyiné Koncz (Betty) Judit, Kozma Gábor, Skamla Gábriel, Farkas Petra. Így is megtették. Éjszakába nyúlóan égnek a villanyok az irodákban.

Kozma Gábornak a botrány kirobbanása előtt jelentettük, milyen törvénytelenségek folynak a hittudományi főiskolán. Nem foglalkozott az értesítéssel. Az is előfordulhat, hogy a rektori titkárnő tüntette el a levelünk. Kozma Gábor talán nem is tudott 1-2 csalásról. Mi az első esetet tartjuk valószínűnek.  Kozma Gábor igazságot tehetett volna. Kirúghatta volna a főiskola jó hírnevének veszélyeztetőit. Ő is sáros, eszében sincs eltávolítani a bűntársait. A hallgató-dolgozókat korrumpáltak, megzsarolták őket. Cserébe mindent megtehetnek és nem szalasztják el ezt a lehetőséget. Pénzt és egzisztenciát kapnak a bűnpártolásért cserébe. A régi dolgozókat pedig sorra kergeti el, ahogy a Délmagyarország egyik hozzászólója is írja. Fejétől bűzlik a hal. Azzal nem számolt Kozma Gábor, hogy mi lesz akkor, ha mi, a hallgatók fellázadunk ez ellen a fertő ellen.

A Délmagyarország cikkéből az is kiderül, hogy szó sincs Györgyiné kirúgásáról. Kozma Gábor nemteológus-diakónus is azt nyilatkozta, hogy éppen most támadt elmulaszthatatlan kutatnivalója a Károliról átkerült botrányhősnőnek. Miután tönkretette a főiskolát. Miután bevezette a kérvénydíjat és a sok egyéb pénztárca-fosztogató trükköt, amivel minket nyúl le. Visszaveszik a kiutalt ösztöndíjat, ha mi ügyet akarunk intézni. Bettynek csak a dékáni állása szűnt meg, ahogy Kozma Gábor is sugallja. Nem sikerült még gyökerestől kitépni a hittudományi főiskoláról és a felsőoktatásból. A hallgatók veszélyeztetve érzik magukat. Kozma Gábort sem tűnik el. Mindennek eljön az ideje. (Nemsokára az olvasók elé tárjuk, mivel zsarolják egymást Kozma Gábor, Farkas Petra és Skamla Gábriel.)

Addig álljon itt a bennfentes üvegzseb 1. folytatása. A szociális támogatások. Farkas Petra, Vreckó Stella, Skamla Gábriel  miért kap a fizetése és a tanulmányi ösztöndíjai mellé szociális alapon járó pénzt? A következő bejegyzésben is a hallgató-dolgozók pénzügyeit fogjuk nyilvánosságra hozni.


Bennfentes üvegzseb 1.

Írta: május 1, 2012 | Szerző: | Kategória: Hittudományi Főiskola | Tags: , , | 1 hozzászólás »

Üdvözlünk minden olvasónkat.

Nagyon örülünk, hogy ekkora érdeklődés a blog iránt. Köszönjük a rektor úr nyilatkozatát. Döbbenetes, hogy hazugságnak titulálja a blogon szereplő leveleket. A rektor urat nagyon megtévesztik vagy ő maga is nyakig benne van. Köszönjük a feljelentést és kérjük a hatóságokat, hogy a Hittudományi Főiskola kérése szerint mindenre kiterjedően nyomozzanak. Vizsgálják Skamla Gábriel hamis jegyzőkönyvét, a Hittudományi Főiskolán történő csalásokat, hallgatói pénzek sikkasztását, okirathamisitásokat, a hallgatók foglalkoztatását.

Szünet után újabb érdekes témával tértünk vissza. Ez a hallgatók zsebének, szájának betöméséről szól.

Kíváncsiak voltunk hogy a bennfentes hallgatók mennyi pénzt visznek haza. Erre is találtunk információkat a hozzánk került levelekből.

Tovább…

Forrás:

https://galferences.wordpress.com/2012/05/10/bennfentes-uvegzseb-2/

Kiemelések tőlünk – a Jhnnsclvn blog szerkesztői.

27 hozzászólás to “Betty’s sabbatical (Györgyiné Koncz Judit-Betty kutatóéve)”

  1. Bandibetty said

    Vagyis nem rúgták ki Bettyt. Csak elküldték “kutatni”. Vajon mit? Mit kutathat az a sötét figura, aki még egy szakdolgozati bírálatot sem tud megírni? Mit kutat ez a nagyon buta és nagyon lusta némber? Úgy rúgták őt is ki, mint Szabó Andrást. Csak a dékánságról váltották le őket, de változatlanul kapják a professzori fizetéseiket. Nem a munkanélküli hiatalban állnak sorba segélyért, mint az ő áldozataik!

    • csicsikov said

      Koncz Betty mindig is PÉNZ UTÁN KUTATOTT, és ha megtalálta, huss, ELRABOLTA. Ezt tette a Károlin a velejéig korrupt Szabó Andrással és ezt tette a Gálferencen is.
      Jó Kiss-Rigó püspöknek, hogy ennyire korrupt híre van a főiskolájának.
      Hogy a csuhások közé keveredett Koncz Betty lop, mint egy szarka. Mint egy hatalmas, agyatlan rablógép.

  2. Betty said

    Ez tényleg elég ködösn van megfogalmazva. A vezetői posztjáról távozik, hogy visszatérhessen a tudományos munkájához. Ezek szerint a fizetését megtarthatja, és még szabadságolják is hozzá. Azaz összességében megjutalmazták:

    http://szeged.hir24.hu/szeged/2012/05/10/tavozott-posztjarol-a-szegedi-hittudomanyi-foiskola-egyik-dekanja/

    • vérszipoly said

      Az egyik blogon szegediek irják, hogy ez a Skamla egy barom, alig képes egy normális mondatot kimondani, nemhogy leirni.

  3. ghost writer said

    A szeged-csanádi püspök intelligensebb, mint Bölcskei, ami persze nem nagy ügy, 100 emberből 99-re ráillik.
    Ki fogja dobni a férges almát, mételyes juhot, nehogy megfertőzze az egész karámot.
    Bölcskei azért nem dobja ki Szabót, a rablógyilkos gazembert, meg a wistmanwoodos Ballát, mert maga is LOPOTT A KÁROLIN KERESZTÜL AZ ÁLLAM PÉNZÉBŐL.

    • Bűnbanda said

      Bölcskei nyakig sáros pénzügyekben, sokat költött magára és a haverjaira a Károli pénzéből, amihez semmit sem tett hozzá, csak kivett belőle. Ezért ragaszkodik a fejük búbjáig szaros cinkosaihoz: Ballához és Szabóhoz. De Ballát nem fogja tudni tartani. Az belebukik a Wistmanwood-ügybe. Szabót pedig Betty rántja magával, ha a 157 millió útját vizsgálják. Mert hogy nem Maros Margó költötte el, akit megvádoltak vele, az nyilvánvaló. Meg kell nézni Marosi Margó anyagi viszonyait és Koncz Bettyét, Hanságiét, Szabó Andrásét. A 157 milliónak látszania kell. Marosi Margónál nem látszik a pénz nyoma. Csak a betegségé, amibe az alaptalan vádaskodásokkal belekergették.

      • Besúgó said

        Az lenne az igazság teljes diadala, ha a két taláros III/III-as ügynök, akik a mai napig tagadják besúgó múltjukat, de akikről mindenki tudja, Kiss-Rigó és Bölcskei is végre felelnének a múltbeli és nem annyira múltbeli bűneikért.

      • Justice for victims said

        Figyelem! Ha a rendőrségtől, ügyészségtől, bíróságtól olvassa ezt a blogot valaki, szeretnénk felhívni a figyelmet a 157 milliós sikkasztásra. Egy ártatlan embert hurcoltak meg miatta, Marosi Margót, aki nem tud védekezni a vele szemben összefogó hatalmakkal szemben. Rákenték a saját sarukat csakis azért, mert ő gyenge. Vizsgálják meg Györgyiné Koncz Judit, Szabó András és Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes jövedelemgyarapodását a kérdéses időszakban. Ők hárman ismerték a BTK-s hallgatókat, tudták, hogyan válasszák ki a neveket, és nekik volt joguk utalásokat aláírni. Kulcsfigura Györgyiné, aki a BTK-s vezetésben és az egyetemi vezetésben egyaránt benne volt.

      • butcher said

        Kiss-Rigó okosabb, mint Bölcskei. A pápistákat különben Rómából irányítják, nem fogják hagyni, hogy teljesen lezüllessze Szent Péter egyházát.
        Bölcskei meg azt hiszi, ő Isten után az első nemcsak Magyarországon, hanem az egész Kárpát-medencében.

    • radványi erdő said

      De az jó, hogy a Délmagyarország foglalkozik vele. Szeged az utolsó szoci nagyváros Botkával az élén, nem csipik a csuhásokat. A korrupt, tolvaj csuhásokat meg pláne nem. Ki fogják füstölni Bettyt a professzori székből.

  4. banquo's bloodyghost said

    Megindult az erdő,
    a következő te leszel, Szabó.
    És “jaj a lebukottaknak”.

    • theologe said

      “Gute Deutschkenntnisse” – schreibt der Szabo. Eine glatte Lüge. Er spricht ein fürchterliches Kauderwelsch, ist kaum zu verstehen. Und die Frau erst! Ein waschechtes Marktweib.

  5. svabra said

    Le fogtok bukni, károlis csalók. A rendőrség és mások is nyomoznak utánatok.
    A bukásotok minden percét figyelemmel kídsérjük és tudósítunk róla: képpel és szöveggel.

  6. füvészkönyv said

    Koncz Betty lebukása terjed az interneten. A Károli is szóba kerül, meg a 157 milliós csalás.
    Balla, Szabó, ti követitek ez úton!

    • Stella said

      Jelentem, hogy Bettynek nincs az égvilágon semmi baja. Szabadságolták egy kicsit, míg elülnek a viharok. A fizetését kapja változatlanul. Most is fent lóg a fészbukon, lájkolgat, megoszt, kommentelget. Éli világát.

      • bizontalan heleken búdosó said

        Emlékeztek, hogy írta Petrőczi az Áfonyahegyi förmedvényekben, hogy a Szabó naponta órákig röfög a Bettyvel telefonon. “Szegény Andrisom, inaszakadtából dolgozik”, nyilván a közös rabláson Bettykével.
        Most Szabó is be lehet szarva, mert Betty földobhatja őt is a közös 157 milliós lopás ügyében.

  7. banquo's bloody ghost said

    Szabó hatalmas elánnal követi el a bűnöket. Ez a gyáva görény, ez az idióta állandóan megszeg minden egyes parancsolatot.
    Na, mondjuk a paráznaságot tiltót csak a jobb kezével.

  8. sola scriptura said

    Bogárdi Szabó István ma reggel az áldozócsütörtökre való készülésről beszél.
    “Új dimenzióban való újrakezdésről” beszél a püspök.
    Nem kéne újrakezdeni családon belül, püspök úr?
    Miért ápolja és védelmezi még mindig sógorát, az úrasztala és kormánytartalékrabló, hamistanúzó és okirathamisitó Szabó Andrást?

  9. Bandibetty said

    És mi van Bettykénkkel odaát Szegeden vagy Kecskeméten? Élvezi még a kutatói szabadságát, amire a dékánkodás és rektorhelyetteskedés közepette eddig még nem volt módja? Akárcsak itt a Károlin a Szabó Bandi bácsi, aki félreállítva, de jólétben, két teljes professzori fizetéssel és egy akadémiai pótlékkal teljes szabadságot élvezve bűnhődik a gaztetteiért? Nemde azt írta a MAB, hogy szükséges, hogy aki az utasításokat adta a jogsértésekre, feleljen érte? Így? Ilyen egy büntetés?

  10. Mi kutyánk kölyke said

    A mi kutyánk kölykét, ha bűnt követ el, úgy büntetik, hogy jutalmazzák. Kutatói szabadságra küldik, mint Koncz Betty nénit és Szabó Bandi bácsit. Szabadidőt kap és rengeteg pénzt mellé. Hát ilyen büntetést szeretnének a más kutyák kölykei is. Különös tekintettel arra, hogy ők még csak el sem követtek semmit.

  11. petticoat said

    Ennyire gazdag ország lennénk?,
    Hogy köztörvényes bűncselekményekre tanítsák az ifjúságot, rászoktassák a drogra és a becstelenségre?
    Vagy csak a felekezeti fenntartású felsőoktatási intézmények fizetik agyon cégéres gazembereiket, mint Szabó András és Koncz Betty?

  12. Data mining said

    Míg ti ott politizáltok mi itt Szegeden bányászunk. A gálferences csapat átjött ide az egyetemre miután odaát forró lett a talpuk alatt a talaj. Most itt bányászunk együtt az egyetemi Rektoriban. A főiskola rektori hivatalából már minden adatot kinyertünk ami érdekelt minket. Most itt a főgazember Páljóska adatainak kinyerésén dolgozunk 🙂 Ő falazott Betynek és Kozmának, elintézte hogy megússzák.

    • Matrix d'amour said

      Nyugodt lehetsz mi se vesztegetjük itt az időnket. Mi is ráfeküdtünk itt az adatokra meg egymásra a rektor úrral. Mi nemcsak lemmatizálunk egymással a vektortérben hanem ufmufizunk is a rektortérben 🙂

      • Homo-homo said

        Tudjátok a Balla rektor a Rektoriba kábé úgy dágványozza a Fórist mint nálatok a Kozma a Skamlát. A katolikus papok inkább homók a református papok inkább heterok. De nálunk is van kivétel pl Németh Dáviddékán. Ő kamerákat szereltetett a visztmanvúddal a fiu háloszobákba 🙂

    • Gálferences & co said

      A főiskolán mindent 7 lakat alatt őriznek, de az egyetemen lehetett még bányászni. Kihasználtuk az időt amíg az összes rendőr és informatikus a Gálferencen volt és Gálferencest kereste aki már nem volt ott csak a hűlt helyét találták 🙂

      • Ferenc barát said

        Megszereztük az egyetemi dokumentumokat is. A GFHF-ről Skamla és Petra eltűntek, Pestre mentek, de megvan a diplomájuk, anélkül hogy vizsgáztak volna, legalábbis Skamlát senki selátta vizsgázni, viszont a jegyei megvannak, nyilván leosztályozta magát.

        “Bárki akinek van szegedi egyetemi etr hozzáférése, meg tudja nézni, hogy engedik végezni a főiskolán Skamla Gábrielt.
        Skamla Gábrielt nem nagyon látták vizsgázni tavaly, mégis feljelentkezett 2012 2013 első félévben SZD71-re. Beírta magának a jegyeit, amíg tanulmányi főnök volt hallgatóként? C-C-C
        Sikerült kifizetnie a szakdolgozata íratást?
        Velünk is kivétlezhetnének. A rusnya rektornével vagy a rektorral ágyba kell bújni ezért, az a gond… Gusztustalan a ratyi Skamla! Elzavarhatnák az új TéÓst, a Helgát, mert nagyon szar. A Stella csak ront a helyzeten, olyan béna.”

      • Stella said

        Nemcsak Skamlának nem görbül a haja szála sem, hanem Bettynek se. Éli világát, kapja a fizetését, csak a dékánságról váltották le, de nem rúgták ki, továbbra is a GFHF egyik vezetője, Kozma jobbkeze. A Szegedi Tiudományegyetemen Pál József rektorhelyettes is az egyik nagy protektora, az, aki a Skamla-díjátadáson is részt vett, ld. fotó.

        Mások is megerősítették, hogy Skamla Gábriel és Farkas Petra elhúztak Pestre, ott élnek, de Kozmával tartják a kapcsolatot.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.