Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

23rd May in the Palace Quarter (Május 23. a Palotanegyedben)

Posted by karoligaspar - május 23, 2016

petrőczistadiuma

Írta: Pulchra

Petrőczi (Ludvig) hosszú élete számos tanulsággal szolgál. Mindenekelőtt azzal, hogy szabad szemmel nem látható, gyakorlatilag NULLA tehetséggel, csak a negatív tartományban értelmezhető szorgalommal, műveltséggel, tisztességgel és filológiai gondossággal sikerült József Attila díjat kapnia, docensként egy magát egyetemnek nevező intézményben fizetést húznia és nyugdíjba vonulnia. És a legújabb hír: Petrőczit kinevezték a STÁDIUM nevű folyóirat főszerkesztő-helyettesévé.

Dehát mivel is érte el mindezt dr. Szabó Andrásné dr. Ludvig Éva Alice, lopott nevén Petrőczi Éva? Két tulajdonságával:

  1. Ordenáré qrvaságával.
  2. Arcpirító arroganciájával.

Mindkét tulajdonsága már a szegedi kollégiumban megmutatkozott. A magyar szakát le is adta, hogy több időt tudjon szentelni kedvenc hobbijának, a sliccnyitogatásnak.  Egynős bordéllyá változtatta a kollégiumi szobáját és a helyi nemibeteg-gondozó nagybani beszállítójává vált. Közben sikerült a szerencsétlen Morvait is megtévesztenie és feleségül vetetnie magát. Amikorra Morvai rájött, hogy mekkora ótvaros cemende a hitves, Ludvig már a világra pottyantott két csecsemőt, hogy kitől, azt abban a nagy forgalomban Ludvig maga se tudta.  Morvai elvált tőle, és mivel a bíróság bizonyítottnak látta, hogy Petrőczi erkölcstelen életmódja ártana a gyerekeknek, mindkét kislányt a vélelmezett apánál helyezte el.

Ludvig, a nőstény keselyű újra férfivadászatra indult, először Szabó Gézát és Heltai Jánost környékezte meg, ők azonban háborgó gyomorral elzavarták. Ludvig akkor Szabóra fanyalodott, és el is csábította a jobb kezétől, megajándékozva őt azzal az élménnyel, hogy a 3 másodperces orgazmust nővel is át lehet élni. A hencidai bugris feleségül vette a cemendét, a ribanc pedig rögvest megint elleni kezdett. Túlságosan is rögvest, arról nem is beszélve, hogy “Évike” a legkevésbé sem hasonlít a Szabóra. (Ennek csak örülhet.) Butasága és a potya iránti vágya viszont, akár szennyes lelkű anyjáé. Aztán kibújt a babiloni kapuból az Andriska is, Szabó szörnyeteg klónja.

A párocska a két kis sárkányveteménnyel egy ócska albérleti lukban darvadozott Fóton, de Ludvig számára ez nem volt méltó, ezért bejárt az ÉS szerkesztőségébe, és ott orális képességeit fejtette ki Faragó Vilmos és Bata Imre “érdekében”.

Ezt jól látta mindenki, Tarján Tamás és Reményi József világosan meg is mondták Ludvigról írott paródiájukban:

“Ha én költő lennék,

verset alig írnék,

mindig csak kiadókban

és az ÉS-ben ülnék.”

Erről már írtam egy elemzést a blogra.

Tarján és Reményi Ludvig karrierjének a kulcsát ragadta meg a paródiában: Ludvig nem “költve”, hanem az ÉS-ben ülve és térdelve (no nem az Isten, csak Faragó vagy Bata előtt) szerezte meg a jogot arra, hogy primitív versikéi és borzasztó fordítmányai megjelenjenek a lapban. Mióta a kiváló intellektusú és remek ízlésű Kovács Zoltán átvette a lapot, Ludvigtól egy árva sort se közöltek.

Fótról bejárva Ludvig nemcsak Batát és Faragót részeltette költői nyelve élvezetében, hanem másokat is, pl. Aczél Györgyöt, az irodalmi élet fejedelmét és Pozsgai Imrét, a Hazafias Népfront főtitkárát is. S láss csodát! Szorgalmas oralitása ajándékaként kiutaltak neki egy kétszobás erzsébeti panelt. Így lett panelproli Ludvigból meg Szabóból, a hencidai aljas böszméből.

Azóta teltek az évtizedek, Szabóék Princz Gábor postabankos pénzén (vissza nem adandó, de legalábbis bizonyosan vissza nem adott kölcsön) megvették a Mátyás utcai 140 négyzetméteres lakást, és luxus módon berendezték a református hagyatéki raktárból zabrált kristálycsillárokkal, keleti szőnyegekkel, antik bútorokkal. Bugrisék a konyhába felcipeltették a hencidai templomból ellopott úrasztalát, a mellett falnak röfögve és böfögve. Szabad idejüket rablással és okirathamisítással töltik: sikerült bedönteniük a károlis IDI-t, de mivel csontig benyaltak Balog EMMI miniszternek, jutalmul Szabó bekerült a MAB-ba, Ludvig meg országos felháborodást keltve József Attila díjas rímbarkácsoló lett.

De öreg fűzfapoetessza nem vén fűzfapoetessza, nem elégíti ki már a bakonycsernyei vagy nemesmedvesi rezgő fejű nénik-bácsik rajongása az olvasótalálkozókon, miközben a vén alkoholista dinnyehasú polbeat énekes hang nélkül gajdolja a zöngeményeit. Ludvig, aki ma már jobban hasonlít egy pedofil plébánosra, mint egy nőre, elcsörtetett Pozsgaihoz és emlékeztette több évtizedes orális szolgáltatásaira. Mire Imre bácsi elővette a …. mondjuk így, pennáját és aláírta a vénasszony kinevezését a kutya által nem olvasott STÁDIUM című fideszes agitprop kőnyomatos főszerkesztő-helyettesének.

Alighanem ez volt az utolsó tollvonás Imre bácsi életében, de egészen biztosan az utolsó kinevezés. Ludvig pedig elérkezett hosszú és becstelen élete legmocskosabb – és remélhetőleg utolsó – stádiumába.

108 hozzászólás to “23rd May in the Palace Quarter (Május 23. a Palotanegyedben)”

  1. Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

    Él még egyáltalán? Úgy néz ki, mint egy felöltöztetett hulla.

  2. Kövi Dinka said

    Dinka, a magát hihetetlenül okosnak gondoló parazita hülye ma megint fosott valami nagyon büdöset.
    http://reposzt.hu/blog/jakab-koves-gyoparka/2016-05-23/oh-szent-egyugyuseg

  3. módosult tudatállapot said

    Számos drogdílert fogtak el tegnap Budapesten.
    http://hvg.hu/itthon/20160523_kabitoszer_rendorseg#rss
    A nyomok a Mikszáth térre és a Reviczky utcába vezetnek.

  4. Orbán bamba őrülete said

    Orbán meg a sorosozó papagájkommandó súlyos veszélybe sodorja az országot.
    http://gepnarancs.hu/2016/05/bokros-szerint-orban-bolond/

  5. Bloomberg said

    Matolcsy és Poltpeti a Bloomberg címlapján mint maffiózó bűnöző gátlástalan tolvajok. Ez még keleteurópai mércével mérve is pofátlan rablás, bűnpártolás, nepotzmus és korrupció: http://24.hu/fn/gazdasag/2016/05/23/ez-meg-kelet-europai-mercevel-is-tulmegy-mindenen-matolcsy-penzosztasarol-irt-a-bloomberg/

  6. Május 23. Rákospalotán said

    Nekem május 23-án mindig a Babits-vers jut az eszembe. Csoda, hogy egy állítólagos költőnőnek, mint Petrőczi, nem. Mert ha eszébe jutott volna, már írt volna egy ilyen címmel verset, mint a poszt címe. Ez a minimum azok után hogy Princz pénzen befurakodott a Palotanegyedbe…

    • Petrőczi a fűzfapoetessza said

      Babitsot meg Szabó Lőrincet emlegeti egy versében, talán Reviczky u. 7 a címe. Arról szól, hogy “Mihály és Lőrinc jóindulatúan tekintenek le rá, amint cekkerrel a kézbe befordul a Reviczky u. 4-be

      • Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

        Ludvig egy tudatlan hülye, se időmértékes, se rímes verset nem tud írni. még az ősi nyolcasban se találja el a sormetszetet.
        Hogy Balog kitüntette és ezzel József Attilát meggyalázta, csak a Hold utcai pap mérhetetlen hülyeségén múlt.

      • Department said

        Nem ismeri Babitsot csak hallomásból. A verseit nem. Nem volt magyarszakos, olvasni pedig egyéb bokros teendői miatt nem volt ideje. 🙂

      • Béza Tódor said

        De igenis volt. Felvették magyar szakra és egy évet járt is. Csak később leadta, hogy az anglisztikában jobban elmélyedhessen. Szenci Molnárig például még eljutott. Babitsig már lehet hogy nem, de a régi magyart alaposan ismeri.

      • PhD-hallgató said

        Ehhez képest a Károli irodalomtudományi doktori iskolájának oszlopos tagjaként és kishíján elnökeként felvételiztetett és szigorlatoztatott is modern magyar irodalomból!

      • Nagykőrösi emberünk said

        Mit szigorlatoztatott? Buktatott! Az egyik PhD-hallgatót volt pofája Krúdyból megbuktatni. Márpedig Krúdy nem Szenci Molnár, hanem Babits kortársa!

      • Bánffyhunyad said

        Nem akárkit buktatott meg, hanem Várady Ferencet, aki első körben azonnal megkapta a PhD-fokozatot, tanít a Nagykőrösi főiskolán és a Bölcsészkaron, a Doktorok Kollégiumának tagja, a Reformátusok Lapjának szerzője, nagy tudós és nagy tekintély az egész egyetemen. Nem mellékes az sem, hogy egy református lelkész veje volt már akkor, amikor Petrőczi Krúdyból megbuktatta, és már akkor két gyermek apja.

      • petrőczi de genere ludvig said

        Váradynak rovata van a RefLapban, miközben Ludvig csak a tévéújságban kap szót.
        Ez mutatja, hogy mibe veszik Ludvigot: SZARBA.

      • Revans said

        Elegáns és nemes bosszú a foghíjas kriptaszökevényen.

      • Unerwiederlich said

        Csak azér akarta megbuktatni a Ferit a vén fehérmáju mer szerelmes volt belé de a Feri viszolygott tőle.

      • Ej mi a kő said

        De utána átment tyukanyóba. Aszonta azér engedi át mégis a Ferit a doktori szigorlaton mer beteg a kisebbik gyereke és megsajnálta. Pedig csak attól ijedt meg hogy az öreg Bolyki Feri buktatása miatt berágott és ki akart lépni a doktori iskolából.

      • Taktika said

        Mindig ezt csinálta. Ha a srácok nem vették a lapot ugy tett mintha az anyai ösztön buzogna benne.

  7. Schmidt a kancsal szibilla said

    Együtt rabol a két kancsal fideszes mocsok.
    http://hvg.hu/itthon/20160521_matolcsy_gyorgy_mnb_bif_schmidt_maria

  8. matolcsy bűnbandája said

    Matolcsy a havi 5 milliót kereső tolvaj gazember egyik háza!
    http://24.hu/kozelet/2016/05/23/ilyen-hazzal-buszkelkedhet-matolcsy-svabhegyen/

  9. petrőczi a botránykő said

    A vénpi..ának nem telik protkóra?

  10. Jona said

    I’ve been browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It’s pretty worth enough for me. Personally,
    if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful
    than ever before.

  11. refis Tartuffe-ök said

    A határon túlfolyó református egység.
    Orbán is üzent
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/7274/

  12. poltpéteri ügyészség said

    http://hirtv.hu/ahirtvhirei/quaest
    or-ugy-tudatosan-rossz-vadinditvanyt-nyujtottak-be-1343443
    Polt Péter ügyészsége tudatosan rossz vádindítványt nyújtott be, így akarják kimosni a politikusokat a rablásból.
    Meg a Polt lányának a szeretőjét, Tarsoly titkárát is.

  13. refis Tartuffe-ök said

    Nagy ájtatoskodás orbán fenekében
    http://www.reformatus.hu/mutat/12359/

  14. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

    Orbán megbetegedett.
    http://www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-viktor-lebetegedett-lemondta-minden-programjat/zpfh6fq

  15. orbán a balfék politikai manipulátor said

    Ennyi milliárdot dobott ki a mi pénzünkből az ablakon Orbán, az idióta gazember
    http://www.vg.hu/penzugy/az-allam-a-molban-nyeretlen-oteves-470357

  16. károlis qrvák said

    A károlis médiások esete a köztévével
    http://propeller.hu/itthon/3219449-szaros-kuzdelemrol-szamolt-be-kozteve

  17. Tarajos Peti tarsolya said

    Az új osztrák államfő beszólt Orbánnak,
    Tarajos kuruttyolt.
    http://hvg.hu/vilag/20160524_maris_beszolt_az_uj_osztrak_kancellar_orban_viktornak?s=hk

  18. orbán megtébolyodott said

    Orbán a dilinyós
    http://nol.hu/most-itt/a-magyar-beteg-1616729

    • Nyalogató said

      Tényleg beteg, ha nem hiszed, nézd meg ezt az ultrarövid videót:

    • Cigó férj said

      Mi baja lehet? Visszautott a’ zasszony…

      • Asszony verve jó said

        jah verte az asszonyt fény korában, jó cigó szokás szerint
        most hogy tul van a zeniten a ‘zasszony veri itet

    • Hajrá csuti cigók said

      Régóta nyilvánvaló, hogy beteg. Agysorvadása van és nagyzási mániája “futballnemzet vagyunk” téveszmével tarkítva. Rosszabb esetben csak bezabált és most egyfolytában fosik szegényke, ráadásul jön Lavrov.

      • Hányás-hasmenés said

        Nem seggnyalás közben kéne zabálni…

      • Grazi gumiszoba said

        Ez nem friss hír. Születése óta beteg a feje.

      • Patikárius said

        Úgy tűnik egyre erősebb gyógyszerekre van szüksége skizofréniája kordában tartására, melyek a kezelések után immár pár napra működésképtelenné is teszik.
        Erre pedig nyilvánvalóan azért van szükség, mert a szervezet hozzászokik egy idő után a vegyszerekhez és már nem fejtik ki a kívánt hatást.

      • Polonius said

        Majd Lavrov hoz neki gyógyteát,olyan Litvinyenkó féle polóniumosat.

      • Konspiráció said

        Szerintem a Soros mérgezte meg…

      • Optimista said

        Bízzunk benne hogy megpusztul

  19. Polpot Péter ügyészsége said

    Polt a mocskos gazember. NEM MONDOK LE!
    http://nol.hu/belfold/polt-nincs-okom-lemondani-1616697

    • Fővárosi Főügyészség said

      “Eddig sem azon múlt, hogy indult-e eljárás vagy sem, hogy kik vagy kinek a kijei dolgoztak egy adott helyen. Mindenkor a tények és a törvények határozzák meg, miből lesz ügy és miből nem”

      Hogy nem szakad le Polpot Péter pofájáról a bőr! A felesége és a vőjelöltje ellen nem akar eljárást, de nem azért, mert ezek kinek a kijei!

  20. jogállam helyett fideszes korrupció said

    Jogállam ez vagy bolhacirkusz?
    Bolhacirkusz.
    A véresszájú gané Polpot Péterrel és a H(ülye) P(…)a Szájernéval a bíróságok élén!
    http://kolozsvaros.com/2016/05/22/mi-folyik-ebben-a-tetves-orszagban-igazsagszolgatatas-cimszo-alatt/

    • Jamaicai trombitás said

      A becsületes fideszes politikus olyan, mint a jamaicai síugró. Biztos létezik, csak kurva nehéz elképzelni.

  21. kövér a téboly sűrűjében said

    Kövér aggódik a gyökerekért.
    Ne aggódj, Laci!
    Te vagy a főgyökér!
    http://444.hu/2016/05/22/kover-laszlo-szisztematikus-haboru-folyik-nemzeti-kulturank-ellen?fbfanpage444+20160522+1036

  22. Bogár a károlis professzor said

    Bagdy nyanya és Bogár László, a két károlis futóbolond a refis cincogárok sűrűjében
    http://www.parokia.hu/hir/mutat/7285/

  23. károlis Biberachok said

    A Károli a kormányzati kommunikáció elvtelen és becstelen alányalója, íme, még ún. konferenciát is tartanak róla.

    Click to access KommMen-2016-jun-1-kerekasztal-Bp.pdf

  24. Jezsuita trükk said

    A Szent Szív apácák és a jezsuiták rohadtul becsapták, kifosztották a szegény vállalkozót.
    http://index.hu/belfold/2016/05/24/szent_sziv_tarsasag_pazmany_decorus_ingatlanugy/
    A Mikszáth tér körül sok a gazember, refi és pápista egyformán.

  25. Soós az arrogáns agyhalott said

    Soós Szilárd idézi a refi egység nyilatkozatát.
    Aztán megjegyzi, hogy neki azért vannak kérdései. Felszólít bennünket, hogy tegyük fel bátran a kérdéseinket, de “ne legyünk szétdobálók”.
    Ő speciel egyetlen qrva kérdést nem tesz fel.
    Szilárd, a bátor, hogy tudunk m,éltók lenni hozzád????
    http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2016-05-25/reformatus-egyseg-napjanak-nyilatkozata
    Egy kérdésünk azért lenne Szilárdhoz: Nem szégyelled magad, te hitvány féreg?
    Várjuk bátor válaszodat.

  26. Orbán a baltás gyilkos jótevője és az örmény keresztények árulója said

    Orbán beteg volt, de már meggyógyult
    http://www.thehungariantimes.hu/thetimeshirolvasas.php?id=2311&n=55165
    Köszönti az örmény Lavrovot, aki kifejezi neki köszönetét az örménygyilkos azeri kiadatásáért.

  27. orbán a balfék politikai manipulátor said

    A DK feljelentette Orbánt a veje miatt
    http://web.dkp.hu/kozlemeny-orban-segithette-a-vejet-kozbeszerzest-nyerni-a-dk-az-olaf-hoz-fordul-az-uj-reszletekkel/

    • Poltpéteri Ügyészség said

      Ne aggódj Vitya, ezt is elszarkenjük, mint a retyerutyád és a bandád összes többi ügyét. Polt Független Péter

  28. fekete a vén barom said

    Fekete bácsi tombol és gyalázza a Nobel díjasokat
    http://mno.hu/grund/csorog-a-tragyale-a-nyakunkba-1343884

  29. Aranyosi a vén idióta said

    Aranyos bácsi megvan, baromságokat röfög.
    Már aggódtunk, hogy földobta a talpát.
    http://reposzt.hu/comment/7521#comment-7521

  30. Orbán a primitív kártékony állat said

    Orbán a mi pénzünket osztogatja az ukránoknak.
    http://kolozsvaros.com/2015/12/13/amikor-az-ukran-nyugdijas-segge-kilog-a-magyar-nyugdijas-lyukas-gatyajabol/

  31. jakab a pap said

    Jakab gusztustalan ájtatoskodó nyálzásban utoléri a giccsőr feleségét
    http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2016-05-26/utanmondva

  32. ulan bátor said

    Na most jól leleplezték Magyarország legbátrabb és legokosabb embereit.
    http://888.hu/article-a-lista-a-soros-halozat-hazai-kitartottjai

  33. szegedi halászlé said

    Fodrozódik a szar a szegedi HÖK körül
    http://24.hu/belfold/2016/05/26/megis-igaza-volt-az-ujsagironak-aki-ellen-vegrehajtast-kert-a-szegedi-egyetem/

  34. orbán az undorító görény said

    Orbán a gané
    http://kolozsvaros.com/2016/05/02/nevezzuk-neven-a-dolgot-velejeig-korrupt-kirekeszto-alkereszteny/

  35. orbán az undorító görény said

    Mocskos fideszesek
    http://index.hu/belfold/2016/05/26/orban_ha_soros_keri_az_osszes_fideszesnek_vissza_kell_fizetnie_a_tole_kapott_osztondijat/

  36. veszprémi tanár said

    A gyagyás Márfi Gyula idiotizmusai. Ez a hülye Orbánt állítja az oltárra a Megáltó helyébe.
    http://444.hu/2016/05/25/a-veszpremi-ersek-szinte-semmiben-sem-ert-egyet-a-papaval

  37. dunántúli teológus said

    Bravó, Bogi, egyre jobb vagy!
    http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2016-05-27/fa

  38. balla a lelkészi jellegű patkány said

    A rektori dolgozói kimentek szemetet gyűjteni.

    De miért?
    Náluk van a hatalmas szemét, Balla Péter a becstelen neve.

    • Putzfrau said

      Nem kint, hanem bent a rektori hivatalban kellett volna a szemetet gyűjteniük …

      • Pharisée said

        Ezt a Szentírás nevében hazudozó és hamisító ócska papot tényleg ideje kihajítani már a rektori székből és egyáltalán az egyetemről. Ő ott a legnagyobb szemét.

      • Október 31. said

        A Balla nevű szemétkupacot a fenntartónak kellene kivágnia. Úgy ahogy annakidején Kovács Eszterrel tette. Fénykorában, amikor még lelkes volt és határozott. A Bölcskeivel és a Hegedűsökkel vívott hosszú harcban azonban Szabó püspök megtörhetett. Már nem ugyanaz, mint aki valaha volt.

  39. grammaticus said

    Tudománytalan senkik.
    Honti professzor is megmondta.
    http://m.nyest.hu/hirek/a-nyelvstrategiai-intezet-megalmodoi

  40. Manolovitsné Erdőközi Orsolya Czunyiné bűntársa a károlin said

    Újra dúl a botrány Manolovitsné Erdőközi Orsolya körül!
    Az egész település tiltakozik Czunyiné barátnője, a károlis qrva HÖK-ös rémuralma ellen!

    • károlis qrvák said

      A Károli szabadította rá a nemzetre Petrőczit, az ásatag giccsgyárost, Czunyinét az aljas és buta közoktatásgyilkost, a kétszer bukott doktorijával a förtelmes baranyait és természetesen Erdőközit, akivel Bertalan annak idején együtt loptak a károlis HÖK-ben.

  41. Orbán takarodj! said

    Mocskos gazemberek!
    http://gepnarancs.hu/2016/05/ma-meg-elkepzelhetetlen-szegenyseg-var-nyolcmillio-magyarra/

  42. székely a szexista gyilkos said

    Székely, a zsugorított agyú fideszszócső lehülyézi az ENSZ-et., a CEU-t és égbe meneszti a vakkomondoros fideszeseket.
    http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2016-05-28/menstruatorok-szexistak-ellen
    A balfasz idióta véglény mélyen lenézi a nőket.
    Kölcsönös, de ha elkergetjük a fideszt, rád is sort kerítünk, te palástos gyilkos!

    • dunántúli teológus said

      Borzadok a durva szavaktól, de lényegében egyet kell értenem a hozzászólóval. A reposzt írói – tisztelettel a nagyon kevés, mondhatni unikális kivételnek – elbizakodott, önhitt, szentírásellenes firkálmányokat engednek meg maguknak ezen a fórumon.
      Nem a Mindenhatót szolgálják, hanem Orbánt, akárcsak a vezetőjük, a Fidesz által szolgálataiért kitüntetett Köntös.

      • Mélyen megértjük Nagytiszteletű Úr szavait. Magunk is borzadunk a trágár, mocskos szavaktól. Én pl. magánéletemben szinte sohasem ragadtatom magam ilyesmire. De nem moderáltuk a hozzászólást, mert éreztük benne az őszinte felháborodást, és a tartalmával egyetértettünk.

    • Bogárdi a világszellem said

      Bogárdi főpap is csatlakozik a röhögőkórushoz!
      Hiába, Sárbogárdon is megvoltak feminizmus nélkül és mire mentek!
      HIHI-HA-HA!

      • anonymanalyst said

        Talán Petrőczi miatt lett antifeminista. Ilyen családtag mellett érthető, nem?

      • Eszter és András said

        Ezek szerint Szabó Andrásnak kifejezetten nőgyűlölőnek kellene lennie. Márpedig az Eszterkével folytatott és ezen a blogon is olvasható románcából nem úgy tűnik. 🙂

      • Zores said

        Van ilyen. Állítólag Orbán is Soros miatt lett antiszemita. 🙂

      • Újreformátus said

        Naná hogy van ilyen. Sőt a forditottja is. Én pl. a Károli miatt kiállok a vallásomból és inkább izraelita leszek. 🙂

      • orbán megtébolyodott said

        Orbán azért lett antiszemita Soros miatt, mert Soros támogatta őt. Orbán nem akart hálásnak lenni – távol áll a személyiségétől – a kognitív disszonanciát pedig (ezt is egy qrva zsidó, Kurt Levin találta fel, nemdebár?) úgy oldotta fel, hogy meggyűlölte Sorost, na meg baszott tanulni a pénzén, csak meresztette a ..t az ángliusok pénzén..

      • református identitás said

        Én is kitértem a hitemből az Orbán futballstadionját palástban megáldó Bogárdi miatt. Az ilyen hitvány spiclik, mint a Köntös, meg a titkosszolgálatot dolgoztató idióta Balla, már nem is érdekelnek.
        Betértem a luteránusokhoz, sokkal magasabb az intellektuális nívó – hasonlítsátok össze a Kötőszót a reposzttal: ÉG ÉS POKOL, jobb a zenei színvonal.
        Maradjanak maguknak a szarszagú, böszme kálomisták meg a qrva és striciképző úgynevezett egyetemük, a károli.

  43. fideszes kémek said

    Fideszes kémügyek
    https://atlatszo.hu/2016/05/26/nagyon-kellemetlen-a-fidesznek-a-legujabb-magyar-james-bond-kozreadjuk-a-levelet/

  44. Pedofil Plébános said

    Kikérem magamnak hogy ehhez a szörnyeteghez hasonlitsatok! Engem szeretnek a gyerekek és vonzódnak hozzám. Mert megnyerő a külsőm és a személyiségem. A képen látható madárijesztőtől viszont visítva menekülnének a gyerkőcök.

  45. Tempi Passati said

    Sajnos, most már nem lehet úgy érvényesülni költőként, ahogy Petrőczi Éva anno. Már nincsenek szerkesztőségek, ahol ücsörögni lehetne, amíg rá nem bólintanak a közlésre vagy ki nem vágják az embert. Most már muszáj jó tartalmat előállítani, mer ha én olyan verseket tennék fel a netre, mint a Petrőczi, senki se olvasná az irodalmi blogomat.

    • Pontolyan said

      Én azt mondom, szerencsére. Nekem nagy munkával mindig sikerül új tartalmat előállítanom egy szűkkörű, de állandó olvasótábor részére, ami időnként bővül is, így hirdetésekből pont fenn tudom tartani magam. Most legalább a melegek is érvényesülhetnek, nemcsak a kurvincák.

    • prudens said

      Engem közöl az ÉS, mert jó cikkeket írok, nem térdelek Kovács Zoltán előtt, mint Petrőczi Bata Imre előtt.
      Az ócska qrvák ideje lejárt.

  46. Petrőczi a pöcegödör said

    A vén p..a legújabb képe, lehet okádni!

  47. Ludvig a valag said

    Ez a rengeteg ember mind a vénqrva művészetére volt kiváncsi

  48. Ludvig a muzeális fűzfapoetessza said

    A vénqrva Pozsgai Imre pennájára gondol

  49. Fasiszták a Károlin said

    Mocskos fasiszták az egyetemisták között.
    Károli a fasiszták képzőhelye
    http://index.hu/belfold/2016/04/04/nyilasok_laszlo_balazs_pax_hungarica_khsz/

  50. orbán az undorító görény said

    Orbán a rabló, aljas idióta
    http://kolozsvaros.com/2016/05/06/nem-a-penz-keves-a-penztaros-hulye-es-tul-sok-az-eloskodo/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

  51. dunántúli igazmondó said

    Köntös most jól beszól egy nemzetközi hírű tudósnak, aki a bibliai történetek hitelességét kérdőjelezi meg.
    http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2016-05-28/miert-vagyok-keresztyen
    “Az ő baja’ – fölényeskedik intellektuális magasságokból Köntös.
    Én miért vagyok keresztény? – teszi fel a kérdést.
    “Csak” – a lenyűgöző válasz.
    Miért is nevezi magát keresztyénnek egy pártállami alkoholista sipcli? – ez csakugyan nagy kérdés.

    • A reposztot figyelve szembeötlő
      1. a műveltség, a teológiait is beleértve, riasztó hiánya,
      2. nemlétező erkölcsi fölényre való elbizakodott utalgatás,
      3. az álkeresztény Fidesz és Orbán szervilis hozsánnázása
      4. primitív, cinikus gúnyolódás.
      Mindez legmarkánsabban Köntös posztjaiban figyelhető meg. Ma egy híres német tudóst hülyézett le a maga bárdolatlan módján. Nemrégiben Kamarás István akadémiai doktorral, Steinbach püspök tanárával tette ugyanezt. De Kamarás nagyon hamar válaszolt, mások is felfigyeltek, Köntös sebeket kapott, akárhogy is titkolja. Ma egy német embert támadott meg, ebből tanulva, hiszen kevés az esély, hogy ő elolvassa, mit gondol róla egy magyar kisvárosi NO NAME.
      A kommentekben megnyilvánul Bogárdi püspök is, nemrég jót rúgott a feministákba. Pontosan azt tette, ami ellen ma a Kossuth Rádióban felszólalt: MÉRHETETLENÜL ALJAS CINIZMUS szól belőle.
      Igazi református Tartuffe-ök a reposzt írói, egy személyt kivéve, nem említjük nevén, nem akarunk neki rosszat. Köntös főjegyzőként valamilyen módon a főnöke, márpedig az ő háttérben folytatott aknamunkáját nagyon jól ismerjük.

    • Menstruatrix said

      Bogárdi a menstruáción röhög és poénkodik.
      http://reposzt.hu/comment/7527#comment-7527
      Ez az altesti poénkodó a magyarországi reformátusok zsinatának lelkészi vezetője.

      • Pszichiáter said

        Menszesznek azért valamiben igaza van. Ez a poénkodás tényleg méltatlan a zsinati vezetőhöz, egyáltalán egy lelkészhez. De nem ez a legrosszabb. Hanem az, hogy ő ezt viccesnek tartja. Pedig még csak nem is poén. Nemhogy jó, még rossz se. Szabó püspöknek feldolgozatlan gyerekkori komplexusai lehetnek a szexszel kapcsolatban.

      • Radai Rosseb said

        A püspök urnak igaza van. Ezek a tébojodot fehércselédek átestek a lú tulso oldalára. Ök akarnak parancsolgatni nekünk. Jol el kel náspágolni iket. Majd attul észre térnek.

  52. fideszes gyilkosok said

    http://gepnarancs.hu/2016/05/orban-a-tomeggyilkos/#.V0mLm05tXwo.facebook
    Orbán a cinikus gyilkos

  53. fideszes gyilkosok said

    Orbán agyhalott nyuggerek körében.
    Akik csókolgatják a retkes lopós kezét.
    http://kolozsvaros.com/2016/04/20/a-kezcsokolgatok-is-ugyanugy-megszivjak/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

  54. Áder becsülete said

    A csornai hülye hülyét csinált magából Angliában

    Áder János Londonban

  55. journalist said

    A jobbikos vezetőinek zavaros háttere:
    http://ripost.hu/cikk-adocsalo-kamudiplomas-verbiro-unoka-muszlim-titkar-ok-vona-gabor-alelnokei-itt-a-dosszie/?source=share

    • Offshorozás rábaszás said

      Dehogy. Ezek mind fideszes rágalmak. Éppúgy rá fognak erre baszni, mint Halász János Forrai Richárd leoffshorelovagozására, aki beült Halász sajtótájékoztatójára és úgy zavarba hozta, hogy Halász makogva menekült előle a teremből. Nézd meg a 4. perctől, összesen 3 perc az egész:
      http://444.hu/2016/05/27/dobbenetes-kinos-hogy-a-fideszes-szovivo-kimenekul

      • Kovács Béla said

        Az offshorozással a fidesz beégett. Erre kovácsbélázott egyet, és elmormolt egy offshoret is a Jobbik tisztújító közgyűlése kapcsán.

        “A magát előszeretettel nemzetinek maszkírozó párt oligarchákkal vette körül magát és Kovács Béla EP-képviselőn keresztül idegen hatalmakkal játszik össze” – dezinformál közleményben a kormánypárt, hangsúlyozva, hogy Vona Gábornak “máig tisztázatlan a szerepe a Kovács Béla nevével fémjelzett korrupciós és politikai botrányban”, továbbá a Jobbik elnöke “arra sem adott magyarázatot, hogy környezetében “milyen szerepet töltenek be az offshore cégekben érdekelt üzletemberek”.

      • Szektánsok said

        Ez a sejteto “Kovacs Belazas” a primitiv gondolkodasu Fidesz szavazok megtartasat celozza. Ez nekik eleg is, bizonyitekra mar nincs is szukseguk. A Fidesz elleni tomerdek bizonyitek viszont nem jut el az inger
        kuszobukig. Ezek az Orban vallas szektainak hivoi.

      • Fővárosi Főügyészség said

        Még nem sikerült kideríteni, hogy hogyan kapcsolódik Vona Kovács Bélához?
        Halló kétharmad! Hát nem dolgozik az az ügyészség? Vagy csak a szart passzírozzátok?

      • Sánta kutya said

        Én azt nem értem, hogy ha

        -a fidesz mindenről tud,
        -a rendelkezésére állnak a minden kétséget kizáró bizonyítékok,

        Akkor miért kérnek a jobbiktól nyilatkozatot…

        …ahelyett, hogy a végre hivatalosan kivizsgálnák és bírósági tárgyaláson mutatnák be a bizonyítékaikat?

        Vagy hazudnak és nincs semmilyen bizonyítékuk?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.