Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Sexual abuse at the Károli University (Szexuális zaklatás a Károli Református Egyetemen)

Posted by karoligaspar - október 31, 2017

Ugrásra készen…

A bibliográfia professzor (Fantomprofesszor)

A látens buzi(feljelentgető)

Bunkócska: “az unokára maradt szerszám”

A bájoló

A nyálas cukrosbácsi

a titkárnőt dupla fizetéssel “motiváló” dékán

Szabó “áldozata”: a duplán fizetett titkárnő

 

Írta: Advocatus dei

2017 októberében, néhány héttel a reformáció 500. évfordulójának ünnepe előtt a Földgolyó másik felén, New Yorkban, két világlap cikket közölt egy hollywoodi producerről. A Harvey Weinstein szexuális zaklatásait bemutató írások hatása azóta az egész világon érezhető, de nem volt előrelátható, hogy ez a magyar kulturális életre is hatással lesz. Ha Sárosdi Lilla nem dönt úgy egy szombat délelőtt, hogy a Facebookon közzéteszi húsz évvel ezelőtti traumatikus élményét, akkor Marton László vígszínházi rendező megúszhatta volna. Sárosdi Lillát hamarosan egy tucat nő követte. Egyre többen. A szexuális visszaélés esetei már az egyetemi életbe is begyűrűztek. Ezen a terepen Falcsik Mária facebook-bejegyzése robbantotta a bombát az ELTE 27 éve halott professzorának, Tolnai Gábornak egy félresikerült … hm… “udvarlásáról”. A posztot valakik pár nap múlva levetették, így szabva gátat a futótűznek, mely minden bizonnyal napokon belül elérte volna a nemcsak földrajzi értelemben közeli egyházi egyetemet, a Magyar Református Egyház első számú oktatási intézményét, a Károli Gáspárról elnevezett bűntanyát. Pedig itt aztán nem egyedi esetekről van szó. Itt valósággal hemzsegnek a szexuális bűnözők. A reformáció 500. évfordulóján emlékezzünk meg róluk név szerint, méltóképpen ünnepelve meg az alkalmat!

Az Állami és Jogtudományi Karon Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek van a legrosszabb híre. A híresztelések szerint már az újpesti rendőrkapitányságon sikítva menekültek előle a rendőrnők. Aki ellenállt, azt kirúgatta, mint pl. dr. D.V nyomozót (ez tény, ellenőrizhető). A Fővárosi Főügyészségen egy nagy darab szőke ügyésznő, egy bizonyos dr. K.R. egy pofonnal helyretette (ez szájhagyomány útján terjed). Az egyetemen a hallgatónők ki vannak szolgáltatva neki. Aki nem teljesíti nála a kötelező “beugró” feladatot, az bizony megbukik büntetőjogból.

A “legszentebb”, az ájtatosságtól mélyen átitatott kar, a Hittudományi sem mentes a szexuális ragadozóktól. Itt mindjárt kettő is van. Az életművel nem, csupán saját gyártmányú “bibliográfiai adatokkal” rendelkező Pethő Sándor “fantomprofesszor” a legnevesebb közülük (Lampé Ágnes írását erről a 168 órában levetették időközben a netről, de nyomtatott formátumban olvasható a lap 2011. február 4-i számában). Tőle alig marad el hírhedtségben egy másik professzor, Németh Dávid. Előbbi a lányokat, utóbbi a fiúkat üldözi aberrált nemi vágyával. Kettejük közül Németh Dávid a veszedelmesebb. Nem azért, mert látens homokos, hanem mert ferde hajlamát álszent prédikációkkal álcázza, és ha a kapcsolat nem úgy alakul, ahogy szeretné, áldozatát az egyházi és egyetemi ítélőszéknél még fel is jelenti. Állítólag egyszer, mikor még fiatalabbak voltak, Ballával is összejött. Lehet benne valami, mert különlegesen intim a viszonyuk.

Ahogy a Károli bölcsészkara felé haladunk, a szexuális bűnözők száma exponenciálisan növekszik.

Hát itt van mindjárt az “unokákra maradt szerszám”, Kun Bélának, a Tanácsköztársaság vezérének az unokája, Kun Miklós. 1969 őszétől kezdett dolgozni az ELTE BTK Orosz Nyelv és Irodalom tanszékén tanársegédként, de működése katasztrofálisnak bizonyult a hallgatónőkkel szembeni egészen sajátos viselkedése miatt. Ezért nagyon hamar lehelyezték a Legújabb Kori Történelem Tanszékre, tudományos kutatói beosztásba, hogy távol tartsák a kezét és az egyéb testrészeit a hallgatónőktől. Persze utána is koslatott a nők után, akár egy hormonorientált és agyirtott kutya, de nagyobb botrány nem kísérte mocskos trükkjeit. Másik kedvenc műfaja kollégáinak feljelentése volt. 1979-ben feljelentette Borsányi György kollégáját Kádár Jánosnál, mert szerinte nem dicsérte eléggé Kun Bélát.

Mikor pedig egyetemi tanárrá való kinevezését az ELTE BTK-n nemcsak politikailag elvszerű, hanem mély kutatásokon alapuló életművet maguknak mondó kollégák, pl. Krausz Tamás és a hallgatók – akiknek tele lett a tökük Kun állandó mocskos nőügyeiből – megakadályozták, Kun átnyergelt a Károlira. Hirtelen felfedezte magában ugyanis a reformátust 2003-ban. Nagy szeretettel fogadták, Bogárdi  rögtön a keblére ölelte. A szojuzi ölelést tessék szó szerint venni, van róla egy fotó a Reviczky utcai épületben. A következő évben felterjesztették professzorságra, 2005-ben pedig már meg is alapította a kremlinológiai intézetet, amelyre megkerülhetetlen szüksége van egy protestáns egyetemnek.

Kun mostmár nem elvtárs, hanem testvér, a református egyetemen folytatta tovább kedvenc sportját, a pinavadászatot. A kremlinológiai intézetben csak az jutott valamire, aki megfelelő módon dédelgette Kun professzor csüggedt nemiszervét. Igazi aratásba azonban a történettudományi doktori iskolában kezdett. Kár persze, hogy közben a legszebb sötétkék tabletták sem képesek akcióba lendíteni a régi szerszámot, így Kun professzor reménytelen próbálkozásai nyálas gusztustalankodásba fulladnak.  De aki nőnek látszó lény, és doktori fokozatot akar a Károli BTK-n, más doktori iskola nem lévén, most is szájjal kénytelen kényeztetni Kun professzor ősreformátus vallási rítus szerint körülmetélt nemiszervét.

Kun testvér fiatalabb fogdosó-tapizó kollégáiról se pontosan tudni, milyen református szél fújta őket ide. A két jóbarát, a nyálas Páter Ányos és a “hájas Hermann” (Göring beceneve), azaz Bene Sándor és Hermann Zoltán méltón képviselik a Kun Miklós által a Károlin meghonosított “református” szellemiséget. Bene óvatosabb, nem fogdos elsietetten, csak ha biztatást kap, ezt pedig verbális abúzussal igyekszik kiprovokálni. A nyálát azonban folyamatosan csurgatja, annál inkább, mert öregedvén már a száját sem tudja becsukni. Hermann nem ennyire visszafogott. Girnyó hallgatólányok sovány fenekét markolássza, hátuk mögé kerülve hozzájuk dörgöli a nemiszervét – mindezt nyíltan. Vizsgák alkalmával, ha kettesben vannak, mást is markolász. Ők sem kifejezett reformátusok, hanem határozott ateisták és szexisták.

Van azonban egy igazi református is a fényes panoptikumban, nem is akárki, hanem egy református pap fia és a jelenleg regnáló püspök, zsinati lelkészi elnök, Bogárdi Szabó sógora: Szabó András. Ő egyébként Hermann Zoltánnak is sógora – lyuksógora – lenne, ha képesek lett volna fonnyadt gilisztájukat belegyömöszölni a közös lyukba. Ennek tulajdonosa a szélhámos, szakdolgozat- és okirathamisító titkárnő, Demes-Kőfalusi Krisztina, akik ily módon a férjjel, Demes Kristóffal is sógorságba kerültek volna, ha szerszámuk nem hagyja őket cserben a döntő pillanatban. Szabó Andrásra hallgatólány nem panaszkodott. Demes-Kőfalusi Krisztina sem panaszkodott, mert hasvillantós és bögyölő-puszilgatós szolgáltatásaiért Szabó Andrástól – aki a viszony idején dékán volt – dupla fizetést kapott (ez tény, Szabó dékánutódja, Sepsi állította le D-KK professzori szintű juttatását, aki ezek után szülési szabadságra ment, majd végleg el). A léhűtő férj sem panaszkodott, mert heverészhetett egész nap, nem kellett állást vállalnia. Úgyhogy ez az utolsó eset már nem is tartozik a szó szoros értelmében a szexuális zaklatás körébe: kölcsönös előnyökön alapuló konszenzusos szex volt, azaz tiszta korrupció.

Így ünneplik odaát a Károlin a reformáció 500. évfordulóját, miközben Luther forog a sírjában…

Az összes kép forrása a Google. All photos found in Google.

 

43 hozzászólás to “Sexual abuse at the Károli University (Szexuális zaklatás a Károli Református Egyetemen)”

 1. károlis qrvák said

  A károlis Történettudományi Doktori Iskola számos olyan disszertációt fogad el, amelynek nincs köze a történettudományhoz. Csekély jelentőségű irodalmi témácskákból irogatnak mindenféle személyek. Irodalmi témák vezetői pl. a borász professzor.

 2. németh az Auschwitzon viccelődő celli pap said

  Németh, a reposzt celli bohóca nyilvánul meg a reformáció 500- évfordulóján.
  Ma nem zsidózol, mongolodikám?
  Ennél szarabbul már nem is lehetne, igaz, dunántúli aljas idióták?
  http://reposzt.hu/blog/nemeth-tamas/2017-10-31/ha-ma-feltamadna-luther-marton

 3. becsapott a villám said

  Valami az ünnephez is szóljon!

  Click to access A_negy_sola_%C3%A9s_az_%C3%B6rd%C3%B6g%C3%B6k.pdf

 4. Balog a darabolós gyilkos said

  A rohadt, gyalázatos, mocskos pap, Balog miniszterként a szocikra keri a saját szarát:
  http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/balog-zoltan-vegre-megszolalt-a-magyar-egeszsegugyrol-a-szocialistak-miatt-vannak-problemak-107340

 5. Soós a bugris pap said

  Soósnak a maradék esze is elment, folyik belőle a bűzös, agyatlan, vallási giccs.
  http://reposzt.hu/blog/soos-szilard/2017-11-01/orokbe-orokre

 6. orbán isten kegyelmének tulajdonítja saját kormányzását said

  Orbán végtelen blaszfémiája:
  https://444.hu/2017/10/31/orban-isten-segitsege-hogy-bar-vilagerok-ellen-kuzdunk-meg-mindig-allunk-a-labunkon

 7. Kitüntették a Szabó és Petrőczi által rágalmazott Hubert Gabriellát said

  Kitüntették az Evangélikus Múzeum vezetőjét, Hubert Gabriellát:
  Ő volt az, akit a 90-es évek végén SZABÓ ANDRÁS KITILTOTT A KÁROLIRÓL.
  Petrőczi azt mondta róla meg a nővéréről, SZÖRNYŰ, HOGY MILYEN BUTÁK A HUBERT LÁNYOK!!!!
  http://www.reformatus.hu/mutat/dij-elolegben/

 8. bogárdi a gátlástalan fideszlakáj said

  Bogárdi a rengeteg lóvéért, amit orbántól kapott az október 4-én aláírt szerződés alapján, gátlástalan fidesznyalással hálálja meg.
  Bogárdi egy hiteltelen fideszlakáj.
  http://reformatus.hu/mutat/14341/

  • A világi hatalmak gátlástalan szolgálatában elfeledkezik Bogárdi és a MRE némely papja az Örökkévalóról. De Ő nem feledkezik el róluk, és látja undorító bűneiket:
   “Mivel nem fogadtátok el a pálca fenyítését, ezért kardommal büntetlek titeket.” (Ezékiel 21)

 9. Sepsi Koreában said

  Sepsi Dél-Koreában mutogatta feslett testét és idiótizmusát.
  Ezen a csatornán lopják be a pénzt orbánéknak.
  Koreai bűnözők kapnak letelepedési engedélyt.
  http://www.kre.hu/btk/index.php/885-kari-szintu-latogatas-del-koreaban.html

 10. szabó és petrőczi, a Mátyás utcai Bonnie és Clyde said

  Nagy a versenyfutás a Károlin a mocskos gazemberek között!
  De szerintem Szabó Andrásé a pálma!
  Ő a legaljasabb, legszennyesebb figurája a Károlinak.
  Mellette méltó párja, a lueszkirálynő és fűzfapoetessza, a retkes vén picsa, Petrőczi.

 11. drogpiac a Károlin said

  Azt se felejtsétek el hogy a Károlin irdatlanul magas a drogosok száma. A Reviczkyba bejárnak a Mikszáth téri drogfutárok, a koedukált retyóban vágni lehet a mariska meg a hasis füstjét.
  A Dózsa Györgyi úton meg közel a Keleti a maga végtelen lehetőségeivel.
  Némely tanár is betépve jár az órákba, sőt a terjesztésbe is részt vesz.

 12. Balla Péter a hóhér said

  November 7-én a Rádayban megemlékeznek a kommunizmus református egyházbeli áldozatairól.
  Beszédet mond roppant stílszerűen Balla Péter okleveles okirathamisító és HÓHÉR.
  http://reformatus.hu/mutat/14304/

  • anonymanalyst said

   Ahelyett hogy inkább a Károli áldozatairól emlékeznének meg. Persze akkor rehabilitálni is kellene őket. Az pedig a világtörténelemben nem fordulhat elő, hogy ezek a mocskok beismerjék és megbánják bűneiket. Akkor nem ők lennének.

 13. orbán a balfasz said

  Orbán a bunkóság csúcsán
  https://alfahir.hu/2017/10/31/orban_viktor_reformacio_bunkosag_vallasgyalazas_wtf

 14. Soros az ellenség? said

  Ennyit Sorosról és Orbánról
  http://ellenszel.hu/2017/07/26/nem-fogsz-hinni-szemednek-bbc-dobbenetes-adatokat-kozolt-orban-es-soros-parharcarol/

 15. jakab a gátlástalan fideszbérenc pap said

  Az erdélyi görény hülyeségeket pofázik.
  http://reposzt.hu/blog/jakab-balint/2017-11-02/nem-gyozheto-le-halal

 16. Károli a bűnözők képzőhelye said

  Megint egy károlis konferencia hozott előadókkal.
  Hol van Szabó András, Bene, Hansági, Hermann?
  Csak Papp Ágnest látom,, Horváth Csabát, a történelomi pronómester Bánki Évát na meg a doktoricsaló Mészáros Mártont!

  Click to access Kozep-eu-i_regeny_konf.20179424.pdf

 17. Orbán a magyar pénzek elsíbolója said

  Orbán a MI PÉNZÜNKET a “külhoniaknak” szórja.
  http://www.sztarklikk.hu/kozelet/fidesz-2018-a-kulhoni-magyar-csaladok-eve-lesz/330443

 18. Hegedűs Lóri, Balla Péter fasiszta sógora said

  Hegedűs Lóránt most Szlovákiában akart egy Horthy szobrot avatni, de elzavarták a mocskos fasisztákat.
  Balla Péter sógora megfutamodott!!!
  http://parameter.sk/horthy-hiveinek-szobor-helyett-csak-egy-talapzat-jutott-hodosiak-szakado-esoben-tuntettek-az

 19. rogán a simlis csirkefogó said

  Rogán buzgó KISZ titkár volt.
  http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/29822_szentgotthardi_ujsagcikk_tanuskodik_rogan_antal_kisz

 20. bogi a gyagya papnő said

  Az értelmi fogyatékos Bogi megint hülyeségeket röfög.
  http://reposzt.hu/blog/kutasine-molnar-boglarka/2017-11-03/kivagytok-attol-hogy-ki-vagyok

 21. károlis bugrisok said

  32 000 Ft a részvételi díja ennek a károlis konferenciának.
  http://www.nytud.hu/elonyelvi20/index.html

 22. erdélyi és hazai gazemberek said

  Az erdélyi mocskos görények és a hazai mocskok koalíciója
  https://zarojel.hu/en-akkor-is-szavazok-a-hataron-tulrol-es-belepofazok-az-eletedbe/

 23. eltés srác said

  Az eltén islebukott egy professzor. Nem lennék meglepve, ha kiderülne hogy Eisemann az 😁

  • ELTÉ-s kolléga said

   Nem ő, a tanítóképző karról van.

   • eltés srác said

    Pedig ahogy öregszik rajta is kezd kitörni a frusztráció, az évtizedekig elfojtott szexualitás. Furcsán bazsalyog fiúkra és lányokra egyaránt, félreérthető mozdulatokat tesz, vizeskék külü szeme folyton könnybe lábad ha egy szép fiatal testet lát – nemtől függetlenül. Ez talán még nem éri el a zaklatást, de nekünk nagyon kínos.

   • eltés lány said

    Kínos? Viszolyogtató! Főleg a tettetett véletlen hozzánk érései. Hol az ölünkbe ejti a tollát és a lábunk közül halássza ki, hol a kinyújtott keze a mellbimbónkatsúrolja.

   • mammon szerzetes said

    Szánalmas. Az egész életét feláldozta azért hogy a kulcsárszabók csicskája legyen. Még a szexről is lemondott. És ez lett a vége…

   • savanyú a szőlő said

    Hát a potenciája már nem tér vissza hiába sóvárog a szexre. Igaz, lehet hogy fiatalon is hiába sóvárgott ezzel a pofával. Azért mondott le könnyen a szexről mert úgyse lett volna benne része.

 24. Deutsch a fidesz végbele said

  Deutsch megint mondott valami gusztustalan blődséget.
  Nem hír, az ellenkezője lenne az.
  https://kolozsvaros.com/2017/11/03/ezzel-a-gusztustalan-tahoval-nem-tudok-mit-kezdeni/

 25. székely Attila a fideszes agitprop ügynök said

  Székely Merkelt gyalázza, Orbánt dicsőíti!
  http://reposzt.hu/blog/szekely-attila/2017-11-04/otszaz?_fb_user_fbu=100005401923063

 26. Aranyosi a vén idióta said

  Idiótáim agysejtjei rohamosan pusztulnak.
  Aranyosi bácsi, húzz a picsába!
  http://reposzt.hu/comment/8658#comment-8658

 27. Dögöljenek meg a haldoklók - mondja Balog Zoltán said

  Balog nem ad a haldoklókat ápoló hospice háznak.
  Kell a közpénz a futballpályákra, Farkas Flóri zsebébe, Tiborcz palotájába!
  https://nepszava.us/cinikus-emmi-valasz-a-hospice-haz-krizisere/

 28. Köntös a fideszes gyilkos bértollnok said

  Köntös tovább ekézi Balaványt
  http://reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2017-11-04/balavany-ur-es-hvg-kuzd-gyulolet-ellen

 29. kockásfülű nyúl said

  Balog szerint dögöljenek meg a haldoklók, leszarja a hospice-t, lóvét meg nem ad.
  Kell a károlinak, meg az ott oktatói munkakörben foglalkoztatott refis gazembereknek.
  https://hirtv.hu/egyenesen/erre-nincs-penz-2425195

 30. Orbán Ráhel palotája said

  Récsöl meg a tiborc új palotája:
  http://www.thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=4472

 31. rogán a simlis csirkefogó és becstelen felesége said

  Orbán nem meri indítani a lopós mocskot
  http://sztarklikk.hu/kozelet/orban-nem-meri-kockara-tenni-rogan-jo-hirnevet/330524

 32. Deutschtomi buzulása said

  Deutschtomi a fiúkat se veti meg.
  De azokat legalább nem csinálja fel.
  http://pestibulvar.hu/2017/04/03/kiderult-melegbarat-szorakozohelyen-tancikalt-dajcstomi-meghozza-pont-ott/

 33. Rogán nem (anti)lop - mondta az ügyészség said

  Lopós Tóni nem mer indulni az ötödik kerületben.
  http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/rogan-antal-minden-bizonnyal-az-orszag-leggyavabb-fideszes-politikusa-107447

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: