Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Cservak’s premiere in the Sándor Palace (Cservák Csaba premierje a Sándor Palotában)

Posted by anonymanalyst - szeptember 27, 2011

Szerző: Cicero

Megéri-e a pénzét Cservák Csaba?

Meg kell hogy érje, mert idén februárban a másodállású Balla Zoltánt azért rúgták ki a Károli jogi karáról, hogy Cservák Csabát alkalmazzák helyette, aki amúgy főállásban a Köztársasági Elnöki Hivatal Jogi Osztályának vezetője, másodállásban 2002-től a PPKE oktatója, harmadállásban 2007-től önálló ügyvédi irodája van, negyedállásban 2008-tól a SZTE adjunktusa és 2011-től ötödállásban a Károli docense – Schmitt Pál jobbkezeként:

http://www.juris.u-szeged.hu/karunkrol/tanszek-munkatarsai/dr-cservak-csaba

www.kre.hu/ajk/index…/365-cservak-csaba-cv-es-publikacios-jegyzekwww.kre.hu/ajk/index…/365-cservak-csaba-cv-es-publikacios-jegyzek

Hogy mennyire éri meg Cservák Csaba a Károlinak a pénzét, azt hamarosan élesben lesz alkalma bizonyítani, mert az augusztus végi közös műsor a Sándor Palotában a Balla-családdal csak szolíd főpróba volt. Cserváknak akkor sikerült aláíratnia Schmitt Pállal ötödállású főnöke, a deklaráltan bábrektor Balla Péter kinevezését, amit közös családi fotóval azon nyomban megörökítettek. Ez volt az egyszerűbb feladat, mert mint adomák, viccek és megtörtént esetek bizonyítják, Schmitt Pál normál-üzemmódban notórius aláíró (a takarítónő kezéből a WC-ablakból a lichthofon keresztül kirepült, majd az elnöki ablakon berepült és Schmitt Pál íróasztalán landolt sz…os papír reflexszerű aláírásának közismert adomája szimbolizálja ezt az üzemmódot).

Most azonban jóval nehezebb feladat vár Cservák Csabára. Át kellene állítania asztalborító üzemmódba Schmitt Pált. Konkrétan: meg kellene vétóztatnia vele a fix devizaárfolyamon való végtörlesztés Parlament által elfogadott törvényét, mert így kívánja Kovács Levente, következésképp Kovács Barnabás, következésképp Bölcskei Gusztáv és következésképp ötödállású főnöke, Balla Péter érdeke. Ha Schmitt Pál ezt a törvényjavaslatot nem vétózná meg, Kovács Levente – mint a médiában ígérte – beperelné Orbán Viktort. Most kiderül, melyik főnökét szolgálja odaadóbban Cservák Csaba: a főállásút vagy az ötödállásút? Schmittet vagy Ballát?

Fogas kérdés, mert Cservák Csaba „nem olyan lovat akart magának”, mint Schmitt Pál. Az mtv-nek egy évvel ezelőtt adott interjújában el is mondja, hogy a köztársasági elnök általa elképzelt autonóm, önálló döntésre képes szerepkörét nem Schmitt Pál testesíti meg, hanem egy jogállami államfő:

http://videotar.mtv.hu/Cimkek/c/s/cservak_csaba.aspx

Cservák az interjúban teketória nélkül kijelenti, hogy Schmitt Pál NEM jogállami államfő. Miért, milyen egy jogállami államfő Cservák szerint? Olyan, aki nemcsak rendelkezik egy végleges törvényjavaslatot elutasító vétójoggal, hanem gyakorolja is azt. Jelen esetben tehát át kellene húznia a Kovács Levente bankárt anyagilag tönkretevő végtörlesztéses törvényjavaslatot. Magyarán: meg kellene mentenie Bölcskeinek és a Károlinak az aranytojást tojó tyúkot a levágástól.

Egy ország figyeli lélegzetvisszafojtva, hogy Cservák Csaba hozzá tudja-e igazítani Schmitt Pált az általa elképzelt és a fenti interjúban részletesen kifejtett köztársasági elnöki funkcióhoz. Tud-e belőle „jogállami államfőt” faragni?

Avagy nagy szólamai ellenére megmarad álláshalmozó köztisztviselőnek, bábfigurák (bábelnök, bábrektor) fizetett bábjának?

88 hozzászólás to “Cservak’s premiere in the Sándor Palace (Cservák Csaba premierje a Sándor Palotában)”

  1. tudományos said

    Megnéztem Cservák publikációs jegyzékét, azt, ami a szegedi egyetem honlapján látható. (Máshonnan nem nyitható meg: objet not found!)
    Ez a publikációs jegyzék kilenc (!!!) tételt tartalmaz.
    Ebből hét a Jogelméleti Szemlében jelent meg (egy társszerzővel), LAPSZÁM FELTÜNTETÉSE NÉLKÜL.
    Két könyvben megjelent publikáció is szerepel, szintén LAPSZÁM NÉLKÜL.
    Ennek alapján tanítja körbe ez az ember a magyar felsőoktatást!
    Egyik publikációjának a címe: JOGÁLOM-E A JOGÁLLAM?
    Válasz: IGEN, HA ILYEN KÉTES FIGURÁK vezetik az államfő jogi irodáját és lobbizhatnak onnan NÉGY MÁSODÁLLÁSUK MELLETT!
    Vagy csak a Károliért lobbizik ez a kivételes tudós???

    • Cicero said

      Nemcsak tanítja, hanem a Károlin erre a semmire nevezték ki docensnek. A docensi kinevezéshez minimum 8 évig kellett volna valahol egy egyetemen állásban lennie. Szegeden még csak 2008 óta adjunktus, tehát a 2011-es februári kinevezésekor még legfeljebb csak 2 és fél év egyetemi gyakorlata volt, ez is korlátozott a csomó más állásai mellett. Míg az összesen csak még 1 állással rendelkező Balla Zoltán, aki hosszú éveket oktatott a Károlin és még egy másik főiskolán, szintén csak docens volt – ő sem kapott nagyobb sarzsit sokkal nagyobb oktatói tapasztalattal. Balla Zoltánnak azt mondták a felmondáskor, hogy az álláshalmozást akarják megszüntetni, a MAB követelése miatt mondanak fel neki. Ezt a nyilatkozatot ki is tették az ÁJK honlapjára. Ezek szerint Balla Péter Balla Zoltán szemébe hazudott, és az egyetemi közvéleményt is megtévesztette.

      • régi kolléga said

        Balla ugyanazt a korrupt módszert követi, mint elődje, Szabó András, a rutinos hamistanú.
        1998-ban azt mondták a kirúgottaknak, hogy a “MAB kérése” volt, hogy tőlük váljanak meg. Én annak idején kollégáimmal együtt írtam a MAB elnökének és a megfelelő szakbizottság vezetőjének.
        A MAB akkori elnöke (Róna-Tas András) és a szakbizottság elnöke is határozottan felháborodtak azon, hogy a Károli megrágalmazza őket.
        Ezt írták: “A MAB nem ad/hat személyi ügyben tanácsot” a felülvizsgált intézményeknek.”
        Most Balla is a MAB-ra keni, hogy felmond Balla Zoltánnak.
        Felveszi a helyére Cservák Csabát, akinek sem tudományos fokozata, sem értékelhető tudományos műve NINCSEN, ezt a letölthető bibliográfia pontosan jelzi.
        A docensi kinevezés feltétele ma már jobb helyeken a PhD mellett a habilitáció. (Ez az előbbire ráépülő fokozat.
        Cserváknak természetesen nem is lehet.
        Balla Péter abban reménykedik, hogy Cservák megtalálja a korrupciós utat a MAB felé.
        De mi bízunk a MAB szakmaiságában és tisztességében. Balláéban és Cservákéban nem bízhatunk.

      • Szegedi Kolléga said

        Már van neki fokozata. Megvédették vele a disszertációját Szegeden. Ugyanaz a doktori tanács bólintott rá, mint Mészároséra. Lassan Szegeden is fel lehetne állítani a 200 ft-os oklevélkiköpő automatát a büfében a kávéautomata mellé.

  2. prudens said

    Lehetetlen vállalkozás Schmittet jogállami államfővé tenni.
    Azért, mert született szervilis. Ezt megmutatta a Kádár korszakban is. Neki köszönhetjük (???), hogy Magyarország nem vett részt a Los angelesi olimpián a Szovjetunió melletti szolidaritásból. Akkor ő volt a magyar sportszövetség elnöke. Spiclitevékenységet tapasztaltak az Astória szálló igazgatói irodájából, mikor ő volt az igazgató. Ezeknek a tényeknek a feltárását lefékeztette, de előbb-utóbb napvilágra kerül.
    És ezek a kis pondrók, akik ott csúsznak-másznak Schmitt körül, teljesen elfeledődnek.
    Viszont az, hogy a reformátusok egy ilyen tekergő féreggel próbálják meg akkreditáltatni az úgynevezett egyetemüket, végképp lejáratja vele magukat.

    • Cserv said

      Nomen est omen.

      A “cservák” név etimológiája visszautal erre a latin közmondásra: “a név (bal)sors”.

      A “cservák” szó a szláv “cserv” szóból ered, ami magyarul azt jelenti: féreg. Az “-ak” (kiejtése: -ák) kicsinyítő képző, azaz a “cserv”-vel összekapcsolva a név jelentése: “férgecske”, “pondrócska”.

  3. animus said

    Cservák mérhetetlenül túlbecsüli magát.
    Ő csak egy alulképzett, korrupt köztisztviselő, Schmittet pedig a politikai szelek mozgatják. Következetes: mondig a fennálló hatalom bábja volt.
    Most OV kezében vannak a zsinórok.

    • tudományos said

      Balla a legérdekesebb figura az egész pakliban. Annyira mélyről jött, hogy még fel se jött a mélységből, pedig elintézték neki (az apósa, Hegedüs püspök), hogy professzor legyen tudományos fokozat nélkül.
      Rektor lett minden pouvoir, felhatalmazás nélkül.
      És intrikusnak se elsőrendű a mi Ballánk, hiszen fölrakja asaját honlapjára azt a Cservákot, akivel el akarja intéztetni a Károli akkreditációját.
      Harangszóval jár nyulászni a mi Ballánk.
      Akiből az egészséges paraszti ösztön éppúgy hiányzik, mint a kifinomult intellektus vagy a mély erudíció. Nem is sorolom a szavakat, amelyek Ballának még a szótárából is hiányoznak.
      Egy idióta félmajom Professzor Balla.

  4. Csabakirályfi said

    Én még nem láttam ilyen bátor embert, mint a Csabi. A királyi tv-ben nyíltan lehülyézi, félretolja, mit félretolja!, a sarokba löki kenyéradó gazdáját, Schmitt Pált. A video azzal kezdődik, hogy bemutatják Cservák Csabát, és megemlítik 2007-ben publikált radikális koncepcióját a köztársasági elnöki posztról, majd bevágnak egy klippet, amelyen Schmitt Pál fő funkcióját gyakorolja: aláír. Ezután megkérdezik Csabit, hogy egyezteti össze a koncepcióját a látottakkal. Óriási, ahogy Csabi válaszol: Schmitt nem érdekes, nem számít, egy kis múlandó epizód, nem is államfő, sőt, nem is élünk jogállamban, már Sólyom is báb volt, sokkal radikálisabb elnökök kellenek, akik áthúzzák a végleges törvényjavaslatokat, pl. olyan mint Kilényi Géza. Olyan kell, aki helyreteszi a Parlament által kisiklatott vonatot. Sőt, kell egy második parlament is, egy kvázi Felsőház. Csabi nemcsak lehülyézi a főnökét, Schmitt Pált, akit egy említésre sem méltó bábnak tat, hanem burkoltan diktátornak nevezi Orbán Viktort.

  5. tudományos said

    Ez szinte érthetetlen. Nem is értem az én analitikus eszemmel.
    Viszont Cservák egy ismerőse azt mondta róla, hogy a kommunikációja olyan, mint egy autistáé.
    Magyarul hiányzik belőle az empátia minimuma is, tehát nem tud és nem is akar mások szemszögéből nézni az eseményeket. Nem fogja fel, hogy ebben a helyzetben lehülyézte a kenyéradó gazdáját: (Mit, kenyér, milliók, és amit a korrupt másodfoglalkoztatók, mint Balla, még adnak!)
    VISZONT: Schmitt – vagy valaki a környezetéből, aki nem tökéletesen idióta – nem veszi ezt észre?
    Vagy Orbán környékéről???

  6. prudens said

    Bocs, hogy ellentmondok, de nem minden autista tehetséges. Vannak közöttük teljesen elbutultak is. A nagy vizuális memória – ezt mutatta be a Rainman – egyenesen gátolja a kreativitást.
    Az autizmus egy betegségcsoport, van egy olyan fajtája, amelyik összefér a kreativitással.
    Persze egy egyszerűbb gondolkodás alapján, ha valaki lesz..ta, mit gondol a másik – legyen az akár a kenyéradó főnöke is – egyszerűen bunkó paraszt.

    • Cserv said

      Cservák Schmittet úgy söpri le az asztalról, mintha nem is létezne. Amikor rákérdeznek, mit gondol az Elnökről, akkor még meg is lepődik: Ja, én nem erről az izéről beszélek, hanem egy igazi elnökről. Amúgy valóban nem Schmittet támadja, mert azt támadásra is érdemtelennek tartja, egyszerűen levegőnek nézi. Orbánba rúg egy nagyot. Kijelenti, hogy ez itt NEM JOGÁLLAM, ezért elnökről sem beszélhetünk. Az ELNÖK szerinte egy “JOGÁLLAMI ELNÖK”. Ebben pedig implicite az is benne foglaltatik, hogy nemcsak Schmittet nem tekinti elnöknek, hanem Magyarországot sem demokráciának. Azt az országot, amely őt ebbe a pozícióba emelte, és amelynek köszönhetően nettó milliókat kaszál havonta.

  7. svabra said

    Ebben az egyben igaza van a féregnek.
    Normális helyen ő nem lenne senki és semmi.

    • Csabakirályfi said

      Nem értitek a lényeget, ami Csabi egész tevékenységét meghatározza: ő lesz egyszer a köztársasági elnök .Most gyúr rá. Ő Schmittet tényleg nem veszi semmibe, és eből nem is csinál titkot, dehát ezzel nem áll egyedül. Miért ne fogadná el tőle a pénzt? Talán adja vissza, ha hozzávágják? És miért ne fogadná el a Pázmánytól, Szegedtől és a Károlitól? Ki az a hülye, aki visszautasítja az ajándékot. És miért adná fel az ügyvédi irodáját? Jöhet egy szeszély, Schmitt mondjuk úgy dönt, hogy lecseréli őt, na jó, Schmoittről ez nem valószínű, mert ő nem dönt semmiről, de mondjuk Orbán Viktor úgy gondolja, hogy ez az ember túl radikális, túl önálló, túl merész, ráadásul fúrja a pozícióját, mert tippeket ad a népnek, hogy lehetne előrehozott választásokat tartani, és mondjuk kirúgják Csabit az elnöki hivatalból. Akkor szépen folytatja az ügyvédi munkát meg az oktatómunkát, közben pedig csendben készíti elő a kormányváltást, amikor a Jobbik kerül hatalomra, és ő lesz a miniszterelnök vagy legalábbis egy valóban jogállami államfő. 🙂

      • Barikád said

        Féreg kemény jobbikos. Fúrja ő az egész Fideszt. Várja, hogy az elvtársai a hatalomra kerüljenek. Mit gondoltok, miért fényképezkedett Hegedűs Gyöngyivel? Ballát lesz…rja, neki a Hegedűsök a haverjai. Főleg Lórika meg a parlamenti képviselő felesége, a Lórikáné. Ezért fest ő olyan családiasan a családi fotókon. Nézzétek meg azt a képet jobban. Oda is tartozik. Főleg Hegedűs Gyöngyihez, nem pedig az előtérben üdvözülten vicsorító Ballához. 🙂

      • ohrana said

        Ez a Csabi lefőzi még a mi Felix Eduardovicsunkat is konspirációs technikából.
        Szóval újfasiszta a Csabi! Ez megmagyarázza Hegedüs Gyöngyi olvatag mosolyát, ahogy ácsorognak egymás mellett. Amikor a hites férje, a ritkuló szőrű vakond mellett áll, érzékelhetően igyekszik tartani a távolságot, nem úgy a Csabival.
        Ezek szerintem már nagyonis testvéries szeretetben VÉRFERTŐZŐBEN!) vannak egymással.
        sZÓVAL bALLÁVAL DUPLÁN, SŐT TRIPLÁN KI VAN B..VA.
        Én azért Csabi helyében nem becsülném le Orbánt. Még Kövér is majdnem repült, amikor visszapofázott neki. (Jut eszembe: Schmitt Pál kinevezése ügyében.)
        De nem adok egy én autistának tippeket.
        Azt azért remélem, hogy a MAB elküldi őt a búsba, amikor benyújtja a Sándor palotából a rendelést, hogy mit is akkreditáljanak.

      • Barikád said

        A Sándor palotából jövő ukázokat mindenki lexarja, még Csabi is. Sőt, magát a Sándor Palotát is a benne trónoló tartalékos vívóbajnokkal együtt. Csak Balla hiszi azt, hogy bármit is el lehet intéznia Sándor Palotából. Egyvalamit tényleg: a bábrektori kinevezését.

      • Jobbik said

        Persze, hogy újfasiszta. A Barikádba publikál és miket. Ifj. Hegedűs Lóránt és Lórántné barátja. Meg Hegedűs Gyöngyié. Sajnos Balla levette a családi fotóját CsCs-val mint házibaráttal, de kis kereséssel megtalálható másutt. Erős jobbikos orientáció és fidesz-gyűlölet.

      • Tégla said

        Cservák tényleg masszívan fúrja Orbánt. Egyik kedvenc témája, amit pinceklubokban és földalatti konspirációs gyülekezetekben előad, hogy hogyan lehet demokratikus eszközökkel megdönteni a mindenkori kormányokat. Valószínűleg azért épült be, hogy belülről bomlasszon. És még a bomlasztandóval fizetteti meg magát. 🙂

      • Cserv said

        Világos, ő akar lenni a kormányfő. Vagy az államfő. Esetleg mindkettő. Célozgat rá, hogy Magyarországon is át lehetne alaítani a kormányzást prezidenciális formává, és akkor ő lehetne egyszerre mind a kettő.

  8. theologe said

    An Herrn Cservák: Sie sind ein überbezahlter Schurke der übelster Art, der nicht einmal seinen Chef achtet. Sogar missachtet.
    An seiner Stelle würde ich gegen Sie ein Disziplinarverfahren einleiten und am Ende Sie in die Wüste schicken.

  9. svabra said

    Schmitt Pál, mint tudjuk, nem egy fényes elme. De az, hogy a saját jogi (!) osztályának a vezetője fúrja őt a köztévében, még neki is fel kellett volna tűnnie.
    Az pedig, hogy a Csabi valójában a Jobbik embere az államfő környezetében: ez annyira abszurd, hogy már hihető.
    És egy autista, aki zseninek gondolja magát a 9 nyomorult publikációja alapján rögtön a legmagasabb polcra tör, mégpedig a saját nem túl intelligens főnöke helyére akar jutni, ez egyszerűen FRAPPÁNS!

    • Tégla said

      Senkinek sem tűnt fel a köztévé stábjában, hogy valójában mit mondott Cservák: “Én ELNÖKről beszélek, nem pedig erről az aláíró pojácáról itten. Őt felejtsük el. Köze nincs a témához. Na igen, hol is tartottunk? Az Elnöknél. Szerintem a balti államok államfői igazi jogállami elnökök.” Ezzel Schmitt el volt intézve, aki ugyan még egyszer bevillant a háttérben, hogy leüljön az íróasztalához és újból aláírjon valamit. Csabi pedig folytatta tovább a mondanivalóját az általa elképzelt nagybetűs Elnökről. Nem ám arról, akinek a Sándor palotában a kenyerét eszi: “Ah, dehogy! Hogy jön ez ide? Ezt itt ki kell iktatni. Belülről és gyorsan.”

  10. rég pipitér said

    Mér, a főnöke, a Schmitt miket írogatott – azzal a híres helyesírásával?
    Mószerolásokat a sporttársairól és kollégáiról.
    Schmitt azt kapja Cservák személyében, amit érdemel.
    Egy férget, amelyik őt akarja felfalni.

  11. sola scriptura said

    Elgondolkozhatna az Újszövetség méltatlan, tudatlan, aljas és bűnöző professzora, a Károli érdemtelen rektora, Balla Péter a Szentírásnak ezen a szöveghelyén:
    “Ünnepeiteket búra változtatom, és minden dalotokat szomorú énekké! Gyászruhát borítok minden derékra és kopaszságot minden fejre, és olyanná teszem, mint aki egyetlen fiát siratja. A vége pedig a keserűség napja!” (Amós könyve 8,10)
    Ez történik veled is Balla, te bűnös, ateista, az Anyaszentegyházba befurakodott féreg!

  12. incitatus said

    Ez szinte ördögi ötlet Cservák részéről. Azt állítja, hogy egy államfő csak akkor lenne (jogállami) államfő, ha szemben állna az őt a helyére állító kétharmados fideszes parlamenttel.
    Ha Schmitt Pál (aki magát a törvényhozás motorjaként definiálta), szembefordulna Orbánnal és nem írná alá a végtörlesztéses törvényt, érdekes helyzet állna elő.
    Schmitt a Fidesz oldaláról átállna a karvalytőke, a koreai bank, Kovács Levente és a minden zavarosban halászó dögevő Bölcskei oldalára.
    ÜGYES GYEREK EZ A CSABI!

    • Bankier said

      Pontosan erre akarja rávenni Cservák Schmittet, hogy most lázadjon fel Orbán Viktor ellen, mert Kovács Leventének, Kovács Barnabás rokonának, Bölcskei bankárjának rosszul áll a szénája. A koreaiak már valagba rúgták, mert megunhatták ezt a sok családi korrupciót, meg a végeláthatatlan hitelezéseket Bölcskeinek. Mint bank nélküli bankár márcsak a bankszövetségre tukmálhatja rá magát. Ők viszont eredményt várnak. Az eredmény pedig a fix árfolyamú végtörlesztés meghiúsítása.

      • Palibácsi said

        Csabikám, ha tényleg rá akarsz venni egy született opportunistát a lázadásra, akkor nagyon fel kell kötnöd azt a bő fityegő paraszti gatyaszáradat. 🙂

    • Cserv said

      Szó szerint ezt állítja. Sőt, a 2/3-os fideszes többségű parlament fölé ő még emelne egy Felső Házat, amit természetesen ő irányítana. Nem is az általa lenézett Schmitt, akit egy lézlegyintéssel hessint el az interjúban: “Á, ne is beszéljünk róla!”

  13. hajnalka said

    De az igazán ügyes az értelmi fogyatékos Balla, aki összeáll egy autista intrikussal, Cservák Csabával, abban reménykedve, hogy mikor Cserváknak egy kis ideje marad főnöke, Schmitt Pál hátába szúrt tőrdöfései között, megfenyegeti a MAB-ot, ha nem akkreditálja a MAB-ot!

    • Fotograf said

      Balla annyira súlyos értelmi fogyatékos, hogy ezt a konspirációt Cservákkal fényképen örökítette meg, és a fotót feltette a világhálóra. Aztán lekapta, de késő: már sokan elmentették, és jópár honlapon kering, ahonnan azóta már újból sokan lementették.

  14. animus said

    Most már csak az a kérdés: KI FIZETI LE CSERVÁKOT?
    A Jobbik, hogy hülyét csináljon Schmitt Pálból, a főnökéből és általa az egész Fideszből?
    Balla, hogy Schmitt jogi (HA-HA-HA) osztályát vezetve elintézze az akkreditációt a tökéletesen lebutított Károli számára?
    Mind az összes egyetem, amely a mélységesen alulművelt és józsefvárosi proli stílusban tárgyaló Cservákot alkalmazza, hogy onnan, a Schmitt mellől dörrentsen már rá a Bazsára…
    KI FIZETI CSERVÁK CSABÁT???
    Mindegyik?
    És mindenkinek elintézi az összes korrupt üzletét ott a Schmitt jogi (???) irodájából???

    • prudens said

      A google-ról nem lehet letölteni Cservák Csaba szakmai pályafutását.
      Ez a görény próbálja elsikálni a büdös nyomait.
      De orrfacsaró a bűz a Sándor Palota körül.
      Schmitt nem veszi észre, az csak a maga álamellnöki nagyszerűségébenn gyönyö9rködik, miközben ez a Cservák nevű féreg négy mellékállásért kapja a lóvét és zsarolja és fenyegeti a MAB-ot.
      Vagy csak azt hazudja a Ballának meg a többi korrumpáló egyetemi vezetőnek, hogy neki mellényzsebében van az egész MAB?
      Ez itt a kérdés.
      Ki a hülye, ki a hülyébb, ki a schmittpali vagy ballapeti. A fokozhatatlan. Az abszolúttúlzófok.

  15. dr. cat said

    Egyszerűen rosszul vagyok tőletek. Nekem, mint esztétikus külsejű és finom esztétikai és etikai érzékkel rendelkező lénynek fizikai rosszullétet okoz, ha elképzelem, hogy ez a Cservák (beszélő név!) milyen ordenáré módon fúrja a főnökét, az ország első emberét, sőt az emberek emberét, Schmitt Pált.
    Cservák aljasságát hogyhogy nem veszi észre Schmitt???
    És akkor Cservák most mind a négy egyetemnek vagy mi a manónak beígérte az akkreditálást, ha fizetnek neki???

    • Corruzione said

      Fizetnek neki. Ezeket az áloktatói állásokat hívják LEGALIZÁLT VESZTEGETÉSnek.

    • Cserv said

      Schmitt azért nem veszi észre, hogy Cservák hülyét csinált belőle az ország előtt, mert túl jóhiszemű. Annyira, hogy se a szemének, se a fülének nem hisz. Ekkora aljasságot fel sem tud tételezni Cservákról, hogy az a köztévében gúnyolja őt ki és veszi látványosan semmibe: “Ja, a Schmitt? Amikor elnökről beszéltem, nem rá gondoltam…”

      • pulchra said

        Schmitt Pál – mondjuk udvariasan – egy szerény intellektuális képességű egyén. Ezt minenki tudja, saját magá kívül.
        Cservák Csaba egy szintén mélyről jött, mérsékelten (???) intelligens valaki, akit valamilyen lift hirtelen oda röpített Schmitt mellé.
        Itt pedig rabol, zsarol, és a MAB-bal fenyeget mindenkit, aki nem fizeti le.
        Cservák Csaba Magyarországon 2011-ben a legordenárébb és legpénzéhesebb köztisztviselői csaló.

  16. tudományos said

    Nem tiltották meg törvénnyel, hogy egy köztisztviselő mellékállást vállaljon???
    NEMSZEGI MEG A TÖRVÉNYT CSERVÁK CSABA NÉGY – FELSŐOKTATÁSBAN VÁLLALT – MELLÉKÁLLÁSA?
    Innen kérdezzük Schmitt Pált, hogy akar az emberek embere lenni, amikor a jogi osztályának vezetőjét, CSERVÁKot hagyja zsarolni és lopni a felsőoktatási szférában????

  17. lelkipásztor said

    Református ez a Cservák Csaba egyáltalán?
    Vagy már elég, ha valaki jobbikos újfasiszta és korrumpálható?

    • Lutheránus said

      Ballának bőven elég. Még sok is. Minél kevésbé református, minél kevésbé protestáns, annál jobb. Lásd Hansági és Fóris szerepe az egyetemen és Balla személyes preferenciáit tekintve.

      • sola scriptura said

        Igen, Balla, Szabó András meg Hansági kifejezetten üldözik a becsületes protestánsokat. Gyűlölik az erkölcsi erőt, a tisztaságot, a spiritualitást.
        Mocsokban röfögnek, a hasonlókhoz vonzódnak.

  18. Csabakirályfi said

    Dehogy fúrja ő a Schmittet. Félreértitek Csabit. Kifejezetten örül annak, hohy Schmitt az Elnök. Mivel Schmitt tényleg nem szuverén, és mindent a Csabira hagy, Magyarország egyszemélyi vezetője tkp a Csabi. Neki van a legnagyobb hatalma a politikusok közül. Ez nem lenne lehetséges, Ha igazi elnök töltené be az elnöki pozíciót. Akkor a Csabi most nem ülne az Elnöki Hivatalban.

    • Cserv said

      Ez a hülye tényeg úgy viselkedik, mintha ő lenne a köztársasági elnök. Az öreg Schmittet már a sutba lökte, most megy tovább a miniszterelnök ellen…

      • Karl said

        Ja, ja, klar. Der alte Trottel ist so gut wie erledigt, das nächste Ziel ist nun Orbán. Der junge Cservak fühlt sich voll gewappnet, um den Kampf gegen Orban anzusagen. Hochmut kommt vor dem Fall. 🙂

  19. saca said

    Nagyon furcsa hírek kerengenek a Károlin. Azt beszélik, hogy aki felnyomja a vezetőségnek azokat, akik súgnak a blognak vagy pláne írnak bele, az komoly jutalomban részesül.
    Gyanúba keveredtek bizonyos személyek, azokra kérdeznek rá.
    Ti mit tanácsoltok?
    Tudom, amit tudok, de azért megnézem, mennyiér árulom el.

    • Jason Bourne said

      Ezek vakok és süketek, már az Írás is megmondta. Idén – kíváncsiságból – én is többször voltam benn a BTK-n kicsit szétnézni, meg azért ismerősökkel is elbeszélgettem. Félelmetes sötétségben dolgozhatnak, nem irigylem őket. Nem a bloggal kéne törődni, hanem az okokat megszüntetni, ami a blogot életre hívta és mindjárt nem fog ide írni senki sem. Ennyire egyszerű az egész.

      • anonymanalyst said

        Ezzel teljesen egyetértünk. Ha zavarja őket a blog, szüntessék meg azt, ami kiváltotta. Valóban ilyen egyszerű az egész.

    • BTK-s Kolléga said

      Ez igaz. A vezetőség sokkal többet foglalkozik a bloggal, mint a blog okainak megszüntetésével. Én elhiszem, amit a hallgatónő mond, mert a kollégákat is igyekeznek sajátos módon “motiválni”.

      • Tepsi said

        Tepsi is állandóan háborút hirdet a blog ellen. Nem mulasztja el hangoztatni, hogy megteszi a szükséges lépéseket a blog elnémítására. Pedig a legtöbbet ő profitált a blogból. Ha nem lenne blog, ő nem lenne dékán: Szabó Andrást ez a blog takarította el az útjából.

  20. cica said

    Saca, ne kavarj! Má megint összekeversz mindent. Jobb ha befogod a szádat. Neked lenne bajod belőle, ha neveket mondanál.
    És amúgy se fizetnének.
    Olyanok, mint Szabó, Hansági vagy Balla???
    Becsapnak mint mindig.

  21. komáromi csipkés györgy said

    Legyetek már észnél! Nem kéne a Szabót gazdagítanotok azzal, hogy drogoztok. Magatoknak ártatok vele. Ha már senki nem véd meg benneteket a pusztítástól a Károli úgynevezett református egyetemen.
    Szerintem se nem egyetemen, se nem református, hanem egy kupleráj, ahogy Szabó, a pedofil görény és az idióta felesége, Petrőczi meg a tolvaj újfasiszta irányítják.

  22. filológus said

    Most akkor a Schmitt kinek a lakéja? A Fidesznek? Úgy tűnik. Akkor miért hagyja, hogy a fasiszta Cservák a Jobbikot szolgálja ki?
    Meg persze magát gazdagítsa.

  23. lelkipásztor said

    Testvérek! Tiltakozzunk Bölcskei Gusztáv Ige-ellenes egyházvezetése ellen!!!
    Tiltakozzunk az ellen, hogy eladósítsa gyülekezeteinket a KDB banknál!
    Ne hagyjuk, hogy a gyülekezetek pénzét használja fel Bölcskei arra, akkor behízelegje magát a Fidesznél!
    Ne hagyjuk, hogy a Károli züllött, korrupt vezetése: Balla Péter, Szabó András, Hansági Ágnes botrányba keverje fiataljainkat!
    Tiltakozzunk az ellen, hogy Balla Péter újfasiszta kapcsolataival – a barikádos Cservák Csaba Schmitt Pál jogi osztályvezetője – korrupt módon akkreditáltassa a Károlit!
    Én és babrátaim – nem vagyunk kevesen – várjuk csatlakozásotokat!
    Johannesen keresztül elérhettek bennünket!

    • Corruzione said

      Ha netán akkreditánák ezt a bűnbarlangot és erkölcsi fertőt, Cservákot feljelentjük korrupcióért, és a Balla családdal közös fotójával teleszórjuk a világhálót.

      • Csacsi Csabi said

        Apám gyerekkori játékai között megőrzött egy gyerekkártya-csomagot. Az volt a neve, hogy Csapd le csacsi, és a Csacsi-figurának neve is volt: Csacsi Csabi. Külsőre és belsőre is hasonlított Cservák Csabára. Cserváknak határozottan infantilis, “csacsi” képe van, de amit mond, az már nem is csacsiság, hanem kifejlett szamárság. A riport úgy kezdődik, hogy Cservák Csabát nevezték ki Schmitt Pál hivatalába, Schmitt Pál alá. Ezután jön egy ismertetés Cservák Csaba koncepciójáról Elnök-ügyben. Majd következik egy bejátszás az Elnöről, akit Cservák Csabának szolgálnia kell, nem mint magánembert, hanem mint elnököt. Schmitt Pált sem magánemberként mutatják be, hanem mint Elnököt, elnöki munka közben. Ezután vissza a stúdióba, Csabihoz. A szerkesztés világos: elnöki szolgálat, elnöki koncepció, majd maga az elnök, majd vissza a szolgálóhoz. Ezután logikus a kérdés: hogyan valósítja meg a koncepcióját a gyakorlatban?

        A válasz minden képzeletet felülmúl: hogyhogy? Semmi közöm az egészhez. Semmi közöm Schmitt Pálhoz. Én egy ELNÖK-ről beszéltem. Ezt itt, amit láttunk, felejtsük el. Felejtsük el Magyarországot is. Én egy jogállamról beszéltem. Jó, nem pont az USÁ-ról, hanem legalább a balti államokról. De azok is fényévekre vannak tőlünk…

        Mit keres ez az ember Schmitt Pál köztársasági elnök közelében?

      • Rainman said

        Mégis igaza lehet annak, aki azt mondta erről, hogy autista. Ez az ember annyira se tud kommunikálni, mint egy tízéves gyerek. Az se mondja azt a nyilvánosság előtt mondjuk a tanáráról: “Ja, ez? Leszarom. Nem erről beszélek.”

  24. prudens said

    Hát ennyit Schmitt Pál és környezete nyelv iránti érzékenységéről.
    Schmitt és senki más a környezetéből sem veszi észre azt, hogy Csacsi Csabi lóvá teszi az Elnököt: akinek az abrakát eszi márvány istállójában.
    Ha Cservák nem lenne annyira hülye, már azért se áztatná el a főnökét, mert aki egy szamár cseldje, az maga még annál is alábbvalóbb.
    De ez túlságosan szofisztikált érvelés a Károli ÁJK docensének, ugye?

  25. Homo-homo said

    Ne fogjunk mindent a homoszexuálisokra! Épp elég botrányt csinált Németh Dávid azzal, hogy egy kvázi gyónási titokkal rohant feljelenteni a szerencsétlen mozgássérült fiút, aki nem is volt homoszexuális, csak ábrándozott. Vagy Balla Péter, aki a szerencsétlen sorsú, néhai HJ-t fújta be az apósánál, pedig az sem volt homoszexuális, csak, mondjuk így, elnéző Pethő iránt. Most S. Dávid ösztöndíjügyét B. Csongor nyakába akarjátok varrni. A fiú nem kóser, tényleg nem református, nem is volt károlis, az ELTÉ-n volt KSZE egyik fullajtárja, és blogját tényleg átszövi a saját nem itánti vonzalom. De ez ugyanolyan szerencsétlen, mint Németh Dávid üldözöttje. Nem kifejezetten mozgássérült, inkább agysérült és tényleg úgy néz ki, mint egy rakás szerencsétlenség. De S. Dávid ösztöndíjának elrablásához nincs köze. Ő valóban Hansági lobbizására és a károlisok rovására kapta az ösztöndíjat, mint ahogy a másik eltés katolikus homoszexuális, Mädchen für alles lustknabéja is, de egyikük sem S. Dávid elől vette el, hanem más károlis reformátusok elől. S. Dávid kisemmizése 2 évvel korábban történt. Ehhez a két Eltés homónak semmi köze.

    • James said

      S… Dávid ösztöndíj-ügye nem egészen így történt. Dávid képtelen volt megtanuln angolul, és párszor nem sikerült a nyelvvizsgája. Megkapta az ösztöndíjat, de elbukta a nyelvvizsgát. Neki nem szerveztek protekciós nyelvvizsgát, mint Mészárosnak. Erre az egyik évfolyamtársa, S… Péter megfenyegette az egyetemet, hogy bepereli őket, mert neki 2 nyelvvizsgája is van, és ő a következő a felvételi rangsorban. Egyrészt S… Péter fenyegetése, másrészt Szabó András utálata a S… család, különösen Ete Álmos iránt eldöntötte a kérdést, Dávidtól elvették az ösztöndíjat, és fizetnie kellett a borsos tandíjat. Ehhez HansÁginak kivételesen nincs köze, se az eltés protezsáltjainak.

  26. komáromi csipkés györgy said

    De a szennyes görény Szabóhoz igenis van! Ő, aki nem szégyell semmit megtenni! A krónikus hamistanúzó, úrasztalatolvaj, kormánytartalékrabló mocsok, aki a pedofil szerveréből szerez milliókat és a Reviczky utcába beengedi a drogkereskedőket. Hogy a rá bízott fiatalok drogfüggők lesznek, megnyomorodnak, sőt meg is halnak!
    Mit érdekli ez Szabó Andrást!
    Feneketlen aljasságában még örül is más szenvedésének!

    • Paplan alá fingó said

      A görény Szabónak tényleg elég sok köze van az igazi református tehetség, Sípos Dávid megfúrásához. Dávid elfogadta, hogy elveszik tőle az ösztöndíjat, és a következő évben, amikor már megvolt mind a két nyelvvizsgája újra akart jelentkezni. A következő évi 3 ösztöndíjból egyet Török Lajos stoppolt le a menyasszonyának és későbbi feleségének, Maszárovics Ágnesnek. Hansági és Hermann szolgájaként ezt nem volt olyan nehéz keresztülvinnie. Szívesebben fizették meg neki ilyen módon információtechnikai szolgálatait, mint a saját zsebükből. A második ösztöndíjra Hansági tartott igényt házibesúgója, Nemeh Diana részére, aki Mészáros Márton utódjakét 3 évig ült különböző bizottságokban – elvileg a hallgatók képviselőjeként, gyakorlatilag Hansági téglájaként a hallgatók között. Ő később is olyannyira nélkülözhetetlen volt, hogy Hansági titárnőként alkalmazta, csak hogy folytathassa az információ egyoldalú áramoltatását feléje. Egyikük se református, de legalább károlisok. A 3.ösztöndíjat megkaphatta volna Sípos Dávid. Erre azonba Szabó András csapott le. Egy nem református ELTÉs lány, Venásch Eszter, csak azzal a feltétellel választotta Szabó Andrást témavezetőnek, ha az ösztöndíjat szerez neki a Károlin. Így kapta meg Sípos Dávid ösztöndíját egy katolikus ELTÉs. Ezzel Szabó András két legyet ütött egycsapásra: szerzett egy témavezetettet, és rúgott egyet a becsületes református Sípos-családba, akiket nagyon utál. Persze mindezt alattomban, hogy senki meg ne tudja, hogy szerzett meg egy témavezetettet.

  27. régi kolléga said

    Szabó András feneketlenül utálja a reformátusokat: 1998-ban a kirúgottak listáján első helyen volt a Heidelbergi Káté fordítójának leszármazottja: Szabó látni sem bírta, többek között, mert szívességeket tett neki ingyen, pl. két ostoba szövegét lefordította németre. (Petrőczitől kapott aztán az illető egy használt könyvet ajándéknek akko ezt Petrőczi bizonyíthatóan a Ráday Könyvtárból lopta.)
    Helyette egy olyant vetetett fel, akinek akkor még doktorija se volt, református se volt.
    Az illető kolléga munkaügyi perében hamisan tanúzott (ezt a bíró állapította meg határozatában), majd minden magyarországi egyetem megfelelő tanszékének írt az illetőről egy rágalmazó levelet.

  28. butcher said

    Mészáros Márton kétszeri doktoráltatása 20 vagy mennyi oldalra gyönyörűen példázza azt az erkölcsi züllöttséget, amelybe züllött a Károli vezetése. Foglaljuk össze:
    1. Balla Péter rektor többszörös zsarolás
    2. Szabó András zsarolás, fenyegetés, okirathamisítás
    3. Hansági Ágnes: házasságtörés, okirathamisítás, zsarolás
    4. Mészáros Márton: okirathamisítás, pl. okirat hamis néven való aláírása.
    A bűnbanda KÉTSZER BECSAPTA A MAB-ot Mészárosnak a Károlin való doktoráltatásával.
    Másodszor, miután a MAB megsemmisítette a károlis PhD-t, Hansági és Balla a Szegedi Egyetemen még egyszer PhD-ztatta Mészárost, a tudatlan csalót.
    Ezzel mindkét egyetem becsapta a MAB-ot.

  29. hajnalka said

    És Mészárosunkat (milyen gyönyörű beszélő név!) még az sem zavarja, hogy PhD csalásának részletei azóta köztudomásúak Európa-szerte és Magyarországon is.
    Reméljük, a MAB is észreveszi saját doktori adatbázisában a csalást és saját szabályai szerint jár el.
    Akkor Mészáros új rekordot fog dönteni.
    Két éven belül kétszer lett PhD és kétszer fosztották meg tőle!
    Ezt csinálja valaki utána!

  30. sola scriptura said

    Vasárnap lévén mélyedjünk el a Szentírásban és üzenetet találunk benne a magunk számára. A tanítványok azt kérdik Jézustól, mi lesz a “jel”. Ő pedig figyelmezteti őket, hogy ne higyjenek a csalóknak, mert “sokan jönnek majd az én nevemben”.
    A magyarországi református egyházat is ilyen csalók látogatják. A Megváltó nevében lép fel Bölcskei Gusztáv püspök, akinek bűnei a pártállami spicliségtől a koreai bankon keresztül felvett csalárd hiteleken, a Károli és a gyülekezetek kifozstásán keresztül a házasságtörésig és a hívő embereket megbotránkoztató züllött, alkoholista életmódig terjed.
    De alig maradnak el tőle a Károli, az úgynevezett református egyetem vezetői. Balla Péter a Jobbik számára lopja el az egyetem pénzét és korrumpál a szegedi egyetemtől az államfő hivataláig. A református oktatókat üldözi, a képzettség nélküli zsidókat vezetői beosztásba helyezi. Hansági Ágnes, az ateista némber tudós reformátusokat üldöztetett el és helyükbe hozta züllött, ateista üzletfeleit.
    Szabó András volt BTK-s dékán a zsaroláson és hamistanúzáson keresztül a pedofil videok terjesztéséig és a drogdílerek beengedéséig számos köztörvényes bűncselekményt követett el a Károlin.
    Mi ma a Károli? Egy aljas bűnszövetkezet.
    Mi a magyarországi református egyház vezetése?
    Nem sokkal különb.
    Meddig tűrjük, Testvérek?

  31. tóratartó said

    Furcsa vallás ez a református: ti egész évben lophattok, csalhattok, hamistanúzhattok? Se Bölcskei, se Balla Péter, se Szabó András nem hagyja abba szennyes üzelmeit egy percre se.
    Mi ilyenkor Jom Kippurra készülve igyekszünk legalább néhány micvát (jócselekedetet) végrehajtani, hogy az isteni megmérettetéskor ne húzzon le bennünket túlságosan bűneink súlya.
    Hatima tová és jó bejegyeztetést kívánok mindenkinek, akit illet.

    • incitatus said

      Barátom, még mielőtt elvonulsz böjtölni, hogy jó osztályzatot kapján a Jó Isten nagykönyvében, azért elárulhatnál nekünk néhány csótányirtó trükköt.
      Hogyan védekezzünk a véresszájú fasiszta Szabó András, a Jobbiknak rabló Balla Péter meg a barikádos Cservák Csaba ellen, aki jobbikossá tette az egész Viola utcai értelmi fogyatékos részleget???

  32. soli deo gloria said

    Mélységes fájdalommal szemléljük a magyarországi református egyház mélységes züllöttségét. Megtisztulási mozgalmat indítunk!
    Ennek célja megszabadulni a pártállami spicli Bölcskei Gusztávtól, valamint a Károli újfasiszta (Balla Péter) és bűnöző vezetőitől (Szabó András, Hansági Ágnes, Mészáros Márton)
    Jó reménységgel vagyunk, hogy a reformáció napján bejelenthetjük első sikereinket.
    Áldás, békesség a jóakaratú embereknek!
    A többieknek pedig a gyehenna tüze!

    • Weed said

      Végre akar valamit tenni az ÁJK-s HÖK a drogozás megfékezésére. Hétfőn este előadások lesznek a Viola utcában. A szándék dícséretes, de a megvalósítás kérdéses. A drogprobléma az ÁJK-n is fennáll, de nem olyan égető, mint a BTK-n. Itt a belvárosi miliő, a Mikszáth tér közelsége, és a korábbi egyetemi vezetés és sleppje (a titkárnő és egyes doktoranduszok baráti köre) már jóvátehetetlen károkat okozott. Szabó András, Demes-Kőfalusi Kriszta és Fülöp Éva baráti és ügyfélkörét kellett volna már rég lefülelni. Attól tartok, a Reviczky utcára nézve már minden intézkedés elkésett. Mert hiába bukott meg a régi gárda,a dílerek már bejáratódtak…

      • Paragraf said

        Ezek mindent fordítva csinálnak. A jogásztoborzós nyílt napot a múlt héten a Reviczkybe szervezték, hogy a lasszóval fogandó áldozatokat elkábítsák a belvárosi helyszínnel. Attól féltek, ha Újpestre kellene kimenniük a csak remélt leendő hallgatóknak, akkor a fele sem jön el.

      • Weed said

        Pont azért teszik a drogmegelőzést a prolinegyedbe, mert nem akarnak igazán bekavarni a virágzó Reviczky utcai drogüzletbe. Hallgatókat viszont akarnak toborozni a prolitelepre. Következetes és átgondolt koncepció van a fordított helyszínek mögött.

      • réti pipitér said

        A lepukkant lakótelepi suli a Viola utcában, Agyalföld közepén pontosan az az ótvar milió, mint ami a büdöslábú tolvaj Balla és a korrupt Cservák tudományos és erkölcsi színvonalához illik. Ennél jobban már csak a szennycsatornában mutatnának néhány négylábú csatornapatkány társaságában.

      • robi said

        Megvannak a kapcsolataink a Viola utcában is, nyugi!
        A jogász professzorok (?) orra előtt terítjük.
        Megjegyzem, abban a szürkeállományban, ami ott van, nagy kárt nem tehetünk.

      • Code civile said

        Nem is oda hívták a pótfelvételiseket, hanem a Reviczky utcába: ezt mutogatjuk nektek itt, aztán ha bekaptátok a csalit, azt az ótvart kapjátok ott. Íme az átverés:

        http://www.kre.hu/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=204:felhivas-nyilt-nap-a-karolin&catid=1:friss-hirek

      • red rat said

        Ha valaki szerzett már egy diplomát – és nem a Károlin, a debliképzőn – annak van annyi sütnivalója, hogy nem dob ki újabb pénzeket azért, hogy gazdagítsa a Ballát meg a Jobbikot, a Hegedüs család pártját, Bölcskei Gusztáv zsebeit tömögesse.
        Olyan tanároktól (???) (például a Cservák Csaba) szerzett tudás (???), ami a szabadpiacon xart se ér.
        Mivel nem tört ki az őrület, most MEGHOSSZABBÍTOTTÁK A HATÁRIDŐT, ha valakin mégis kitör a téboly, még mindig jelentkezhet a Viola utcába! Ott tuti megkopasztják.

  33. ohranka said

    A Viola utcai épület egy ótvar egy hóttproli-bunkó lakótelep mellett.
    Szóval méltó Ballához meg Cservák Csabához, aki majd szól a Schmittnek, aki szól a MAB-nak, hogy azonnal akkreditálják ezt a panelproli kócerájt.
    Korrupt ország vagyunk.
    De Balla Péter, Cservák Csaba meg Szabó András és Pethő Sándor, Hansági Ágnes sokat tettek azért, hogy a leglerobbantabb ótvar korrupt balkáni koszfészek legyünk.

  34. animus said

    Ismeritek azt a viccet, hogy a pszichiáter felmegy a mennyországba?
    Szent Péter kezét tördelve jön feléje.
    – Úgy vártuk már, doktor úr, nagy bakj van az Öreggel.
    -De mi a baj konkrétan? – kérdezi a pszichiáter.
    – Ne is mondja! Schmitt Pálnak képzeli magát!

  35. red rat said

    Én ezt Schmitt Pállal tudom, úgy, hogy kihívják hozzá az orvost, mert nagyzási mániájában Cservák Csabának képzeli magát.

  36. Szegedi Kolléga said

    Új infó:
    Mészáros másodszori törvénytelen ledoktoráltatását Cservák Csaba intézte el Szegeden. Schmitt Pál nevében befenyegette a Szegedi Doktori Intézetet, hogy szívességet tegyen legújabb munkaadójának, Balla Péternek, akinek a rokona Mészáros Márton. Cservák saját összekapart doktoriját is elnöki hivatali pozíciójával zsarolta ki a szegedi egyetemi tanácstól, illetve a közismerten pénzéhes Klukovits Lajos megvesztegetésével. Cservák doktorija nem kisebb botrány jogászszemmel, mint Mészárosé. Pontatlan hivatkozások, hiányzó oldalszámok, banális mondanivaló, silány minőség. Többek között miatta és még 7 haverja miatt nem kapta meg a szegedi jogi kar az akkreditációt. 1 év múlva újra kiszáll ide a MAB ellenőrizni.

  37. Cserv said

    A semmire se jó tót paraszt bunkót, aki nevében is hordozza a “féreg” szót Áder valagba rúgja: http://hetivalasz.hu/itthon/csaladi-hattere-is-arra-rendeli-hogy-jogi-mestermunkat-vegezzen-48189 Vajon szüksége lesz-e rá annak a Szegedi Egyetemnek, aki épp miatta bukta el majdnem jogi karának akkreditációját, az összegereblyézett, hiányos hivakozású PhD-ja miatt, amit a nyilvánosság kizárásával védett meg, akárcsak Mészáros? Ballának, a másik tót parasztnak nyilván szüksége van rá, mint a bűnben összetartó cinkosoknak.

  38. law and order said

    Áder tisztában van vele, hogy Cservák borította ki a botrányt, ő csempészte ki a Sándor palotából azokat az iratokat, amelyekbe belebukott a főnöke.
    Miért venne Áder át egy hivatásos kémet, egy intrikus és alattomos gyilkos udvaroncot?
    Nem is teszi, Cservák megmarad Ballának és a Károlinak.
    Gratulálunk Balla Péter megint zseniálisan beletenyerelt a mocsokba.
    Cservák tanszékvezető a KRE ÁJK-ján.

  39. zugügyvéd said

    Tavaly tavasszal a Károli ÁJK-ján rendeztek egy ALKOTMÁNYJOGI KONFERENCIÁT, melyen személyesen dr. Jézus Krisztus, a világ legnagyobb bohóca, Schmitt Pál forrásozott az alaptörvényről. Itt mélyült el Balla kapcsolata Cservák Csabával, Schmitt jogi osztályának vezetője.
    Cservák 9 (lapszám nélkül feltüntetett) publikációval lett TANSZÉKVEZETŐ BALLA JÓVOLTÁBÓL A KÁROLIN.
    Köztük több társszerzős, IDEGEN NYELVŰ EGY SE!

    • Féreg said

      Cservák már mindenkinek nagyon gáz. Szegednek is. Egyedül Balla szolidáris vele, mert hasonló cipőben jár. A két jelentéktelen és tehetségtelen tót paraszt, aki Schmitt farvizében evezett fel a jelenlegi pozíciójukig, súlyos terhet jelent a Károlinak is. Csabi elszámította magát. Feldobta Schmittet, mert azt hitte hogy a balti elnöki koncepciójával, amit előadott a köztévében, miközben Schmittet égette, mindjárt megkaparinthatja az elnöki széket. Már nagyon gyúrt rá.

  40. prudens said

    Ez csak azt mutatja, hogy milyen végtelenül bunkó ez a Cservák. És similis simile – ezért tetszik a másik ökörnek, Ballának.

  41. avatar said

    Persze, akiknek negatív tartományban van az intelligenciahányadosa, nem talál magának könnyen barátot. Ezért tömörülnek a kognitív deficitben levők a Károlin, Igaz, Hansági? A te kognitív teljesítményed is alulról közelíti a NULLÁT.

  42. Pokolbelibéla said

    Pokol Bélával egy új seggnyaló interjú készült a hvg-ban. Feltett szándéka, hogy nem bukik el a cimboráival, Schmitt Pállal és Cservák Csabával. A régi komcsi megpróbál továbbra is a felszínen lavírozni:

    http://hvg.hu/hvgfriss/2012.21/201221_pokol_bela_alkotmanybiro_meg_is_benulhat_az#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2012_05_26&utm_content=top

    Természetesen álláshalmozóként ő is – sokadik állásában – a Károli ÁJK oktatója:

    http://www.kre.hu/ajk/index.php/egyhazjogi-tanszek

    Ezen a tanszéken tanít Schweitzer rabbi Gábor nevű unokája Balla izraeli kapcsolatait erősítendő. 🙂

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.