Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Bednanics’ hearing (Bednanics kihallgatása)

Posted by jhnnsclvn - február 5, 2012

Szerző: Bednanics keresztje

2010 őszén találtak az ELTÉ-n egy készülékben felejtett faxot. Sokáig tartott, amíg eljutott hozzánk. A fax azt dokumentálja, hogy Kulcsár Szabó Ernő környezete – akadémiai kutatócsoportja, családja, munkahelye – benne volt a Hima Gabriella elleni intrikában. A legtöbbet Bednanics és Hansági fáradozott felmondási ok gyártásán.  Ez a levél egy ilyen Balla megrendelésére “gyártott” ok. Kulcsár-Szabó Hansági Ágnes írta alá, melyben előadja a “köztiszteletben álló” Bednanicsot ért méltánytalanságot. A fax mégsem a Károliról, hanem az APÓS ELTÉ-s faxkészülékéről ment át Hansági lakástelefonjára 2010 szeptember 9-én szerdán 14:20-kor. Dékánhelyettesi fejléces levélre lett kinyomtatva, és ott helyben iktatva. Hansági talpnyaló reverenciával “Főtiszteletű”-nek szólítja a jelentéktelen bábrektor Ballát, majd mérhetetlen felháborodással előadja, hogy a “köztiszteletben álló” Bednanicsot – aki, szegény, nem vette észre, hogy Mészárosnak nincs kész a disszertációja – beidézte kihallgatásra a rendőrség. Pedig ennek az embernek nem kezet, hanem egyenesen lábat kellene csókolni MarciPista erősen hiányos dolgozatának elfogadásáért!

Hogy ez a levél mikor és hogyan jutott el Ballához, nem tudni. Az nincs dokumentálva. Hacsak nem személyesen loholt át vele Hansági a Kálvin térre, hogy személyesen prezentálja a 15 napon belüli szubjektív felmondási okot a betegállományban lévő Hima Gabriella kirúgására.

Akadémikusi konspiráció

81 hozzászólás to “Bednanics’ hearing (Bednanics kihallgatása)”

  1. tudományos kutató said

    Ebből világos, mennyi esze van Hansági “tudományos dékánhelyettesnek” Még annyi sincs, hogy letakarja az apósra utaló faxjelzést.
    Annyira el van telve a gyűlölettel, hogy eljárjön a bűn feltárójával szemben, hogy kezét-lábát töri a bűn elkövetőinek – Bednanicsak tisztára mosásában.
    Nem csoda – Hansági még jobban bele van keverődve témavezetőként.
    Egy jó tanács: ne intrikálj a tyúkeszeddel, Ági, vagy vegyél magad mellé egy némi “kognitív teljesítménnyel” jellemezhető egyént! Mert a tiéd egy félmajomnak se lenne elég.

    • Baromfiész said

      Ha valaki nagyon erősen koncentrál egy célra, elfeledkezik az óvatosságról és pitiáner hibákat követ el. Így maradhatott ezen a feljelentésen az ELTE faxa. Ami arra utal, hogy a levelet talán nem is a tyúkeszü Ágnes, hanem a kakaseszü Ernő fogalmazta 🙂

      • hahnei said

        Jelzem, a kakasnak sincs sok esze. Elönti azt a nem túlméretezett agyát a tesztoszteron – férfi nemi hormon – és az üzekedésre és a viaskodásre irányítja az állatot.

  2. svabra said

    Ennyi ésszel, amennyi Szabónak, Hanságinak, Ballának van, érdemesebb lenne tisztességesnek maradni. De mivel erkölcsi érzékük nulla, azt se tudják, hogy kéne ezt csinálni. És mindezt egy úgynevezett “református” (????) úgynevezett egyetemen (???)
    Ezzel a kognitív teljesítménnyel és ezzel az erkölcsiséggel?
    Röhögnivalók vagytok!

  3. hajnalka said

    Mindegy is, melyik. A Hansági Ágnesnek, Kulcsár-Szabó Ágnesnek nevezett poulard (alulművelteknek: meddő tyúk) kivitelezi a Károlin a becstelen és agyatlan üldözéseket.

  4. Ágnesasszony vastag bőre said

    Kulcsár-Szabó Ágnes ezúttal a Hansági álnevet használta. És még mindig nyomja a süket dumát az adminisztratív hiányosságokról. Azt hazudja, ezért vonták vissza Mészáros fokozatát. Ha így lett volna, akkor Váradiét is visszavonták volna és Riskóét is. De ők ugyanolyan adminisztratív feltételekkel megkapták. Mészáros fokozatát egyértelműen CSALÁS miatt vonták vissza. És a “köztiszteletben álló” Bednanicsot is CSALÁS miatt hallgatta ki a rendőrség.

  5. grammaticus said

    Hansági megint elindított az útjára egy illokúciós beszédaktust. SAJÁT TALÁLMÁNY, nyelvészkörökben örökzöld vicc!
    “Rossz fényt vet” a Károlira, hogy meghallgatták Bednanicsot a rendőrségen.
    Még rosszabb fényt vet az, hogy Hima Gabriella feljelentése alapján nyomoz a rendőrség.
    Tehát Hansági LOGIKÁJA SZERINT:
    Jegyzőkönyveket hamisítani, antedatálni, kéziratokat átjátszani (Kornertől Mészárosnak) Hansági (Kulcsár-Szabó) Ágnes szerint teljesen rendben van.
    A bűncselekményt elkövetni a tudományos dékánhelyettes szerint teljesen rendben van.
    Viszont a bűncselekményt a bűnüldöző szervek tudomására juttatni: “rossz fényt vet” az egyetemre.
    Hansági erkölcsisége arányban áll intellektusával.
    Tehát mindkettő csak a negatív tartományban értelmezhető.
    Akárcsak Bsalláé, a levél címzettjéé.

  6. Fogalmazásgátló said

    Akárki fogalmazta, akár a MENY akár az APÓS, nem tud fogalmazni. Ez mondjuk nem újság, tényleg nem tudnak. Azt írta, hogy Hima Gariella feljelentést tett a saját intézménye ellen, amelyet ő maga irányított (!). Mér? Ő volt a rektor?

  7. Ágnesasszony vastag bőre said

    Hansági azt állítja, hogy Hima irányította Mészáros védését. Hiszen ott se volt. Direkt a távollétében rendezték meg. Amúgy pedig ő volt, aki megvétózta. Benne van az április 6-i jegyzőkönyvben, hogy felülvizsgálatot kér. De a bűnbanda egyhangúlag megerősítette MM védését. Akkor még szó se volt érvénytelenítésről.

  8. Pharisée said

    A “Tárgy”: “tájékoztatás feljelentésről”.

    Ezt biztos dr. … diktálta: Tegyünk úgy, mintha Bednanicstól tudtuk volna meg, hogy fel vagyunk jelentve! Balla akkor már vagy egy éve közvetlenül levelezett a rendőrséggel, de úgy tett, mintha semmiről sem tudna. Bednanicstól kellett megtudniuk, hogy az egyetem rosszhírbe keveredett.

  9. Gratitude said

    Hansági szerint más egyetemen csak köszönet járna azért, ha egy el nem készült disszertációt az opponens 100%-osra értékel. Tényleg? Már a Torna Egyetem is megbánta, hogy kiadta egy csalásra a fokozatot. Miért kellene köszöngetni Bednanicsnak, hogy asszisztált egy csaláshoz. Faggassa csak őt ki a rendőrség, meg a többit is. Csalásért nem jár köszönet.

    • Ágnesasszony a bírái előtt said

      Miért csak szeptemberben tájékoztatta Ballát Hansági a feljelentésről? A hallgatóknak azt mondta, hogy hónapok óta a rendőrségre jár, mert őt magát is többször kihallgatták. Kérte a hallgatókat, hogy álljanaj mellé, mert bajban van. Ezt eltitkolta volna Balla elől?

      • dr Takács a válóperes ügyvéd said

        A feljelentés már benne volt az egy évvel korábbi 168 órás cikkben. Igazán nem hathatott az újdonság erejével. Biztos dr. … mondta, hogy csináljatok jó sok dokumentumot, tupírozzuk fel a nagy semmit.

  10. Kaka-démikus said

    Ebbe a felmondási ügybe az akadémikus APÓS vastagon benne van.

  11. Bednanics keresztje said

    A zsidó Bednanics, a “köztiszteletben álló” csaló, aki a Mészáros-alakításért fájdalomdíjul megkapta a József Attila keresztet, az Egri Főiskola dísze. Azé, amelyik olyan sok helyet kapott a felsőoktatásban. Többet mint némely egyetem.

  12. hahnei said

    Azért, kispofáim, mert az egri főiskola rohadt gazdag. Vezetőinek nagybirtokai vannak Eger határában, maguk palackozzák a borukat.
    Hoffmann pedig, a volt MSZMP-tag megvilágosodása után bősz PÁPISTA LETT, így azt tervezi, hogy a komcsi miskolci egyetemet beolvasztja az egri érseki – volt Ho Shi Minh – főiskolába.
    Onnan szabadult a Bednanics, aki elég sötét, de mégis.
    Amit írt a Mészáros úgynevezett disszertációjáról, annak alapján el is utasthatta volna. Aztán maximális pontszámot adtak neki.

  13. Rosszfény said

    Hansági szerint rossz fényt vet az egyetemre hogy Bednanicsot Mészáros disszertációjának átengedése miatt kihallgatta a rendőrség. Akkor milyen rossz fényt vet az egyetemre Mészáros disszertációja? Ha még a rendőröknek is feltűnt, hogy ez nem disszertáció? Akkor a szakma mit szóljon ehhez a Lutherből és Ravaszból összetoldozott 200 ezer karakterhez?

  14. Persziflázs said

    Nekem ez a mai poszt azt bizonyítja, hogy a Hima Gabriella “elleni lejáratókampány még nem ért véget, sőt, újult erővel, a korábbiakból már ismert motívumok felhasználásával folytatódik”. 🙂

    • W............ said

      Azóta már vannak új motívumok: pl. magánnyomozók, titkos lehallgatások, felvételek, követés, üldözés… Milyen jó fényt vet majd az egyetemre, ha kiderül hogy mindezt a szentfazék Balla rendelte el.

      • Pharisée said

        Milyen mocsadék pap az, aki kirakja a honlajára az antedatált átvilágítási dokumentumát, hogy lássátok, én tiszta vagyok, közben magánnyomozó cégekkel áll kapcsolatban, akiknek az alkalmazottai bekamerázzák és bepoloskázák az egyetemi szobákat, kollégiumi hálószobákat, besurrannak az oktatók magánlakására és ott poloskákat, kamerákat helyeznek el és online követik az oktatók és hallgatók magánéletét. És ezek után még felölti a talárt és felmegy a szószékre!

      • Poloska said

        Ezt már Hansági bevezette a BTK-n, amikor Nyilasyt és Bánkit figyeltette. Balla újítása, hogy ezeket a technikai eszközöket kiterjesztette az oktatók magánlakására.

      • hahnei said

        Jelzem, a W……nak NINCS ENGEDÉLYE MAGÁNNYOMOZÓ TEVÉKENYSÉGRE.
        Ennek ellenére a Károli ügyvédje fel akarja használni az általuk törvénytelenül és jogtalanul készített felvételt a professzornő lakásáról.

  15. Kukkoló said

    Balla megszállott kukkolása egy amerikai pszicothrillerre emlékeztet, a One Hour Photo-ra a zseniális Robin Williamsszel. Balla nem zseniális, csak beteg. De ő is mások magánéletének intim pillanatait lesi ki és erre nem sajnálja a pénzt, az időt, a technikát. Meddig űzheti még ez a freak patologikus és kriminális ténykedését? Mikor csap már le rá az igagzságszolgáltatás keze?

    • One Hour Photo said

      A One Hour Photo tényleg zseniális film. Amikor Sy-t (Robin Williams) ámokfotózásai közben letartóztatják, azzal védekezik, “I just took pictures”. Majd idézhetik azok a besurranó fotósok, akik Balla megbízásából károlis oktatók és hallgatók után leskelődnek, amikor letartóztatják őket. De a megbízójuk, a filmeket megrendelő beteg kukkoló Balla sem ússza meg. És remélhetőleg ő már nyílt tárgyaláson védekezhet, mért szaglásztat kopókkal a beosztojjai után azok otthonában.

    • Peepshow said

      Képzeljük csak el, hogy az milyen milyen “rossz fényt” fog vetni az egyházi egyetemre, amikor Hansági “főtiszteletűét”, aki pap is, meg rektor is, illegális kukkolásért bíróság elé állítják!

      • ancilla said

        Amiből ismét kiderül, hogy Hansági mégcsak nem is ugatja a református szokásokat. A “főtiszteletű” csak püspöknek jár ki, Ballának, a hitvány papnak, selejtes professzornak és kártékony, korrupt rektornak NEM!

      • Nyalogány said

        Amiből az derül ki, hogy Hansági mekkora seggnyaló. Az az undorító típus, amelyik fölfelé a meleg szarig nyal, lefelé viszont a sárga földig tapos. Ugyabból a nyálkás bűzlő anyagból van gyúrva, mint Pethő Sándor és Fried István, a nemzet nyalogányai.

  16. bednanics keresztje said

    Bednanics kihallgatása mint felmondási ok? Azért, mert egy gazembert kihallgatnak, aki egy nemlétező disszertációt átenged, ki kell rúgni valakit, aki tiltakozik a csalás ellen? Ráadásul inkvizíciós eszközökkel beszerezni az álbizonyítékokat? És ez a patkányfejű kukkoló merészel hivatkozni Jézusra és a Szentírásra? Ballát bíróság elé kell állítani.

  17. ohrana said

    Kutyaütők vagytok, pajtások!
    Méghogy nyomozói engedély nélkül készült felvételeket mutattok be a bíróságon.
    A bírónak és az ellenfél ügyvédjének is KÖTELESSÉGE A W…..ot feljelenteni törvénytelen tevékenység folytatása miatt.

    • Nyomkövető said

      Van már nekik, időközben beszerezték, de nem sokáig fogák birtokolni. Mint ahogy a céget sem. Rajta vagyok az ügyön. Kardos Zsolt és Szabó József “igazgartók” Kovács Barnabás haverjai. Aztán vannak nyusziképű női alkalmazottak, akik besurranó tolvajként járják a magánlakásokat, villákat, és titokban videóznak. Ők jártak Fabiny professzor házában is. A videókat aztán tovább adják az ukrán maffiának, amelyik pénzért árulja betörőbandáknak. Többet nem mondhatok egyelőre…

    • Bloggerjogász said

      Ne má’! Hadd játsszák le. Az illegális felvétel készítése egy dolog, a felhasználás meg egy másik. Ez így megduplázza a büntetési tételüket. Csak nem kell őket lebeszélni, hogy egyre lejjebb masírozzanak a szakadékba.

  18. Besúgó said

    Ha egy egyházi egyetem magándetektíveket állít az oktatókra, akkor meg kellene vizsgálni a Fenntartó alkalmasságát. Vissza kellene térni Bölcskei besúgó-múltjára. Ezeket a titkosszolgálati módzszereket ő sugallhatta. A püspök úr sokat tanult 1986-89 között, amikor Bátorikét feljelentette a gyülekezetének tagjait. A besurranásról, titkos információszerzésről is meg lehetnek a tapasztalatai.

    • 1% said

      Vajon erre kellett Bölcskeinek a református adófizetők 1%-a? Ezért kampányolt? Hogy fizessük a magánnyomozóit, a kandikameráit és a poloskáit, amit magánlakásokba szereltet be?

      • Besúgó said

        Kutyából nem lesz szalonna. A titkosrendőr akkor is titkosrendőr marad, ha talárba bújik. Sőt, ez a fajta még rsszabb mint az amelyik nem álcázza magát. Hogy meri Bölcskei és Balla ezek után kezébe venni a Bibliát?

      • Caritas said

        Most már legalább tudjuk, miben álla Református Egyház karitatív tevékenysége, mire koldulják az adományokat, 1%-okat: gyanús magándetektívekre, akik lakásokba terepszemlére járnak, felvételt készítenek és átadják a tippet ukrán betörőmaffiáknak. Gratulálunk Püsök Úr! Feltette a koronát a működésére!

    • ohrana said

      A szándék világos: aki nekünk nem tetszik, azt meg akarjuk semmisíteni.
      Ezt tettük mi is, csak egy kicsit szofisztikáltabban. Miért nem kértetek tanácsot Kun Mikitől, Kaganovics elvtárs nagy barátjától?
      Vagy az IMO-s Hermanntól legalább?
      Vagy legalább az exrendőr Kovácstól?

    • ancilla said

      E héten tartják az egyházban a HÁZASSÁG HETÉT.
      Búcsúrendezvény: Bölcskei püspök prédikál a házasságról!
      Ő aztán nagy tudója a házasság(törés)nek.
      Czap! Czap!!!

      • Pasaréti szomszéd said

        Ez tényleg vicc. Esetleg elmegyünk és felszólalunk. Megkérdezzük, hogy is volt az, amikor éjszaka randalírozott a házunkban és összeverte a szeretője szeretőjét.

  19. Watergate said

    Illegális lehallgatásba már Nixon amerikai elnök is belebukott. Mennyit ér meg Balla Péternek Hima Gabriella üldözése? A rektori címét csak? Vagy a börtönt is? Milyen sötét indulatok vihetnek rá egy munkahelyi vezetőt, ráadásul egy felsőoktatási intézmény rektorát, egy Istenre és a Bibliára felesküdött papot, hogy beosztottja magánlakásába betöressen és ott poloskákat és kamerákat szereltessen fel?

  20. W............ said

    Ismerem a céget. Az egyik ottani hekusnő sógornőjével jó barátságban vagyok. Kutyabarátság. Van egy helyes kis angol bulldogja. Juditnak hívják, az Állatvédőrség egyik aktivistája. Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet. A szemét sógornőjéről, valami Krisztinának hívják, nem tehet. Talán nem is tudja pontosan mivel foglalkozik. Majd elbeszélgetek egy kicsit vele. 🙂

    • Lukoil said

      Juditot én a Lukoiltól ismerem, valaha kollégák voltunk. Rendes, jólelkű nő, részt vesz az állatmentésben is. A Kriszta nevű sógornője azonban egy nagy mocsok. Éperkölcsű ember vállal ilyet, hogy csellel behatoljon idegen lakásokba és ott lefotózza ami a keze ügyébe ill. a szeme elé kerül? Betörő és lesipuskás egyszerre.

      • Besurranó said

        Ennek a besurranó bűnöző Krisztinának vannak kölykei? Mit tanulnak ezek az anyjuktól? Hazudozást, besurranást, lesifotózást? Ha az anyjukat lesittelik akkor talán az állami gondozás még korrigálhat az elfuserált nevelésükön. De ahhoz ezt a bűnözőt minél előbb hűvösre kéne tenni.

  21. hajnalka said

    Nem tudom, ki hogy van vele, nekem egyre jobban összeáll a kép. Ki bízott meg kit és miért.
    És a nyomok egyrészt a Jobbikhoz vezetnek – a Mészáros-Hegedűs-Balla szálon keresztül, másrészt a Fidesz ablaka alatt BÁT(O)R(I)AN vonítozó BECSTELEN PÜSPÖKHÖZ.

    • Antalóczy Áron said

      Én nem hiszem hogy Balla prof aki az újszövetség professzora és komoly tudósember kukkol. Ha tényleg kandikamerákat szereltetett volna fel már eljárás indult volna ellene és nem lehetne oktató. Ez csak egy pletyka.

      • Betty said

        Nem pletyka. Balla Péter kukkoló. Ez az igazság. De nem egyedül fejlesztette ki ezt a módszert az alattvalók kontrolálására. Ne feledkezzünk meg hű társáról és szövetségeséről Györgyiné Koncz Judit-Bettyről, akivel két évig együtt irányították rektorhelyettesekként a rendőrállamot. Aztán kirúgatta Bettyt mert az sokat tudott róla.

  22. tudományos kutató said

    Ezek kaptak 270 államilag finanszírozott helyet a bölcskara? Ahol éppen tavaly októbernem tárta fel a rendőrség a 157 milliós sikkasztást – Szabó András dékánsága alatt. Hansági Ágnes dékánhelyettessége alatt, Petrőczi intézetvezetősége alatt.
    Nemsokára megbtudja Orbán is, kinek adott annyi helyet, mint Szegednek és többet, mint Pécsnek!
    Le lesztek leplezve, mocskos gazemberek!
    A rendőrségnél összegyűltek a bizonyítékok, az ügyészség nemsokára beindul.
    Akkor fog Hoffmann Rózsa csodálkozni, hogyan értelmezi Balla, Szabó a Kersztyéni szellemiséget!

    • Krimi said

      Ezekben Balla és Koncz Betty mindben benne volt. Balla azt hazudta az évnyitói nyilatkozatában a parókia portálnak, hogy az elkövető már nincs az egyetemen. Közben ő maga és cimborái az elkövetők. Túl sok bűnügy gyűlt már össze a Károlin, már nem lehet a szőnyeg alá söpörni. És akkor belefognak egy újabba: a megfigyelési és lehallgatási botrányba.

      • studiosa said

        Az Élet és Irodalom 2012. február 3-i számában van egy cikk, amely tágabb, politikai összefüggésbe helyezi a Károli helyzetét a kormánypárt célkitűzésein belül.

      • ÉS said

        Meg tudod adni a linkjét? Vagy az fizetős?

      • studiosa said

        Nem fizetős, fent van az interneten. A címe: A nemzeti múlt átalakítása.

      • Netfigyelő said

        “Orbán Viktor – mióta pártjával együtt nemzeti konzervatívként határozza meg magát – jó kapcsolatot ápol a Magyarországi Református Egyházzal is. Legutóbbi miniszterelnöksége idején, 1999-ben például támogatta a Károli Gáspár Református Egyetem tervezett építkezését. Abban az időben a Reformátusok Lapja egyszerűen „áldott Orbán testvérünkként” emlékezett meg róla.”

        “S hogy a keresztény/keresztyén szellemiség a jövendő értelmiség körében is terjedjen, az állami finanszírozású hallgatói helyekből – jelentőségükhöz és eddigi eredményeikhez képest – nagyon is bőkezűen juttatnak az egyházi felsőoktatási létesítményeknek. A felsőoktatáson belül például a nem túlságosan jelentős Apor Vilmos Katolikus Főiskola 115 állami finanszírozású helyet kapott, a lényegesen nagyobb, több képzési formát nyújtó Budapesti Gazdasági Főiskola pedig 235-öt. A bölcsészkarok közül a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karának – az akkreditált szakok tekintetében az ország legkisebb bölcsészkara – éppúgy 270 állami finanszírozású helyet adtak, mint a nemzetközileg is jegyzett Szegedi Tudományegyetemnek.”

        http://es.hu/huszar_agnes;a_nemzeti_mult_atalakitasa;2012-02-01.html

      • svabra said

        Ebből az is világos, hogy nem a Károli kell a kormányzatnak, hanem a keresztény felsőoktatási intézmények.
        Gondoljátok, hogy OV már elfelejtette, hogy az általa kiutalt kormánytartalékból egyetlen négyzetméter nem épült fel???
        Mert Szabó András és bűntársaik ELLOPTÁK!
        A kormányfő nem felejt!!!
        És azt hiszitek, hogy a 157 milliós sikkasztással,, az okirathamisításaitokkal még mindig kelletek OV-nak???

    • régi kolléga said

      OV bizonyára nem felejti el, hogy Szabó András 1999-ben bűntársaival együtt ellopta a 2 milliárdos kormánytartalékot.
      Ebből van Szabó mindkét kölykének luxuslakása fejedelmien berendezve, Szabónak és Petrőczinek pedig kacsalábon forgó villája a horvát tengerparton.
      De Szabóéknak ez nem volt elég!
      Nem elégedett meg a pedofil pornóvideók jövedelmével, hanem még meghzsarolta a Károliba befészkelődni kívánó drogdílereket is.
      Így minden eladott füves cigi vagy kemény drog Szabót és Petrőczit GAZDAGÍTJA.
      De még ez sem volt elég!
      ELRABOLTÁK hanságival és bántársaikkal együtt a 157 milliós állami pénzt is.
      Meddig marad tanszékvezetőként a Károlin Szabó, a legordenárébb RABLÓ ÉS KARAKTERGYILKOS????
      Mert ő taszította a halálba Király Gyulát, Szilágyi Ferenczet, Bolyki Jánost és Szigeti Lajost!

    • jó hacker said

      Az Óbudai Egyetemen jó hacker képzés indul. Lépjetek velük kapcsolatba! Jobb lenne, ha ti is tudnátok, miket forralnak a károlisok ellenetek!
      Mi van a belső levelezésben stb.

      • ohrana said

        Szeptemberben indul a képzés külföldi oktatókkal. A legjjobb hallgatók elnyerhetik a Certified Ethical Hacker címet is.

  23. KSZE Workshop said

    Az irodalomtudomány helyzetéért, a csalással szerzett fokozatokért, a cinkosságot nem vállalók meghurcolásáért Kulcsár Szabó Ernő a felelős. Az ő bandája gyakorlatilag azt csinál, amit akar, azt minősíttet, akit akar, azt neveztet ki, akit akar. Aki nem ért egyet és nem vállal cinkosságot, azt minden eszközzel eltiporja. Ideje már ezt a kártékony férget is eltiporni, hiszen semmi jó, semmi hasznos nem származott tőle, csak rengeteg kár.

  24. Bibliaolvasó said

    A kukkoló Balla Péter nem fél attól, hogy bűne hetedíziglen visszaüt? Nem félti a gyerekeit és későbbi leszármazottait Isten büntetésétől? Mit tanult ez az ember a Bibliából?

  25. Vendetta said

    Balla Péter se Istentől, se embertől nem fél. Fura ezt megállapítani, ismerve beszari pofáját. De a látszat úgy látszik csal. Amikor betöret egy beosztottja magánlakásába, és ott kandikamerákat és poloskákat helyeztet el, amelyekkel több órás vagy több napos kandifelvételeket készíttet egy beosztott munkavállalóról, környezetéről, családjáról, olyan láncreakciót indít el, aminek nem látni a végét. Egy ilyen inzultus nem marad válasz nélkül, amire újabb válasz lesz, míg előáll a Montague-Capulett helyzet, és a két családnak írmagja sem marad. Ezt jobb lett volna nem elkezdeni, mert az ilyesminek vége már nincs, csak kezdete. És ezért az előre látható folyamatért a “Főtiszteletű Balla Péter” a felelős. Az, aki ezt a végzetes, ostoba és aljas játszmát elkezdte, bele sem gondolva, mit tesz. Nem köztereken kamerázott, nem a munkahelyen, nem egy semleges térben, hanem egy MAGÁNLAKÁSBAN!

    • Zách Felicián said

      Magunkért talán még megbocsátanánk, hiszen keresztények vagyunk, feltéve, ha bocsánatot kérnek tőlünk, de az ártatlan gyermekeinket ért inzultust soha. Hogy Balla bosszútól elborult vérgőzös aggyal a beosztottja gyerekeit, unokáit is támadja, megbocsáthatatlan – ezt nem a Biblia mondja, hanem a hívő kálvinista Arany János: “Gyermekemért gyermek…!”

      • Ágota said

        A mi prófétánk, Mózes, ezt így fogalmazta meg: “Szemet szemért, fogat fogért…”

      • hochmecolás said

        Ágotám, te ne szólj bele, várd ki, amíg a buta gójok lebuktatják saját magukat, aztán TIÉD A PÁLYA!

  26. ancilla said

    Nem akarom védeni a Ballát, de ő elmondhatatlanul OSTOBA. Nem képes két lépésnyi távolságra belátni a saját cselekvéseinek következményét.
    Az is jellemző, hogy a bekamerázással szerzett információ bíróság előtti felhasználása nyilván drtakács agyából pattant ki, de nem ő kivitelezte. Neki több esze van, nem akarja elveszteni az engedélyét.
    Ez az új ügyvéd épp olyan hülye és aljas, mint a megbízója, Balla.

    • Veszprém said

      Dr. …t fel kell jelenteni az Ügyvédi Kamaránál, és ezt addig ismételni, amíg meg nem vonják az engedélyét. Ez az illegális kamerázás nyilvánvalóan az ő ötlete volt. Ugyanezt csinálta Veszprémben. Egy kaptafára gondolkodik, rá lehet ismerni. Vagyunk már többen is.

  27. Bandibetty said

    Hansági is amnéziás? Azt írja, hogy Hima Gabriella irányította Mészáros védését. Két poszttal korábban fel lett téve az április 6-i jegyzőkönyv, amiben világosan leírják, hogy nem ő irányította, hanem ő vétózta meg. Kifejezetten ennek felülvizsgálatát kérte. Hülye vagy hazudik, mint a vízfolyás?

  28. studiosa said

    Ez egy kommunista trükk. Ságvári Endre is több nevet használt az emigrációban.

    • MarciPista said

      Ezt én is ismerem. Mikor megbuktam Mészáros Márton néven a Károlin, a nagybátyám keresztnevén, Mészáros Istvánként regisztráltattam be magam a Szegedi Doktori Iskolába, hogy ki ne dobja a rendszer a bukást. Istvánként másodszor is végigcsaltam a doktori eljárást, aztán mikor kiállították az oklevelet és szóltam hogy hé, valamelyik marha rossz keresztnevet írt, én ne Pista vagyok, hanem Marci. Így aztán a szegedi doktori oklevelet már Marci néven kaptam. Ezt a visszaváltozási trükköt még a komcsik se ismerik, ezt én fejlesztettem ki. De a mesterem, az Ági, még profibb: ő egyfolytában oda-visszaváltozik.

  29. Rosszfény said

    Azt írja Hansági, hogy mondania se kell, milyen rossz fényt vet az egyetemre, hogy Bednanicsot beidézte a rendőrség. Ki érti ezt? Már mér vetne rossz fényt olyasmi, amit senki sem tud Bednanicson kívül. Nem hiszem, hogy a homlokára tűzte, hogy megyek kihallgatásra a rendőrségre Mészáros ügyben. Ha alaki 6 és fél oldalt doktori disszertációként átenged, az a kihallgatásáról mélyen kussol. Legfeljebb az érintetteknek mondta el, akik már egy ideje szintén kihallgatásokra jártak ugyanebben az ügyben, és ők is mélyen kussoltak róla.

    Mészáros disszertációja fent van a neten. Nyilvánosan olvasható. Ha valami rossz fényt et az egyetemre, az ez a szöveg. Hogy ezzel doktori fokozatot lehet szerezni.

  30. KSZE Workshop said

    Remélhetőleg a “köztiszteletben álló” Bednanicsot lecsukják azért, mer nem vette észre, hogy Mészáros nem írta meg a dolgozatot, mégis átengedte. A mädchen für alles Eisemannal együtt. Csalók! És ezek a Kulcsár-Szabó féle akadémiai kutatócsoport tagjai. Tudja az akadémia, hogy kiket pénzel?

    • KSZE Workshop said

      Ha Kulcsár-Szabó egyik mezei közkatonáját kihallgatja a rendőrség, azért egy profsszort ki kell rúgni. Így állnak ma az erőviszonyok az ún. irdalomtudományban, aminek se az irodalomhoz, se a tudományhoz nincs köze, csak a nyers erőszakhoz és brutális hatalomhoz.

  31. incitatus said

    Kulcsár-Szabó uralkodása se tart a végtelenségig.
    Hansági Ágnes pl.sose lesz professzor.
    Az illokúció beszédaktusának feltalálója, a műveletlen idióta némber, aki az apósa blöffjeit rikácsolja többszörös higításban és félreértésben – oda kerül, ahova való.
    A Gutenberg szakközépbe, ahonnan jött Mészáros Mártonnal, a szeretőjável együtt.

    • Kaka-démikus said

      Dehogynem lesz! Elintézem neki. Az lesz a végkielégítése mielőtt lecseréljük egy igazi nőre – egy termékenyre. Gondolni kell már a dinasztiára is. Majd eldajkálgatja a professzori oklevelét.

      • Hetedíziglen said

        Ez a Sátáni Némber aligha fog hetedíziglen bűnhődni a bűneiért. Az ő büntetése éppen ebben áll.

  32. Samesz said

    Bednanics kb úgy vonul be a tudománytörténetbe, mint Schmitt Pál opponensei: egy csaláshoz asszisztáló samesz. Szégyen, hogy egy ilyen gerinctelen lakájnak adtak József Attila keresztet. Ez József Attila szellemének megcsúfolása.

  33. filológus said

    Az egész magyar tudományos élet szégyene, hogy Kulcsár-Szabó Ernő igazgatja a szálakat. Pedig egész életműve (???) félreértett, félreértelmezett idegen szerzők műveinek ellopásából és összenyálazásából áll. A klán pedig többszöri felöntésben blöfföli a blöfföt, lásd Kulcsár-Szabó Zoltán, Bednanics, Hansági, az IMO-s Hermann.

    • KSZE Workshop said

      Nagyon gáz ez a maffia Mészárossal. Bednaniccsal, Eisemannal, Oláh Szabolccsal (Bednanics-pótlék Szegeden, ő volt ott az opponens, persze ugyanabból a fészekaljból – szégyen!), Dánéllal, Kulcsár-Szabó Zoltánnal és Hanságival. Annyira gáz, hogy levették a linkjét. Nem bírok rákattintani.

  34. […] mert a Kulcsár-Szabó família egyik tagja bent felejtette az ELTE egyik faxkészülékében: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/02/05/bednanics-hearing-bednanics-kihallgatasa/ Ennek ellenére ez a lakáj kollégiumi vezető lehet. Kulcsár-Szabónak való alávetettsége […]

  35. […] (vagy Hansági? – nevét se tudja) Ágnes, a másikat pedig az egyik Kulcsár-Szabó csicska, Bednanics Gábor . Ezek ketten közösen írtak egy levelet 2010. szeptember 9-én Ballának, amelyben […]

  36. […] 8-án szerzett tudomást a nevét se tudó Kulcsárszabó Meny (Kulcsárszabó? vagy Hansági?) Hazudós Ágnes e-mailjéből, és részben ez motiválta rendkívüli felmondásra. Pedig már fél évvel korábban beidézték […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.