Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Impeachment of the Wistmanwood (Vádemelés a Wistmanwood ellen)

Posted by jhnnsclvn - október 5, 2014

Tiltott adatszerzés bűntette miatt a IV. kerületi Ügyészség vádat emelt Fodorné Magyar Krisztina és társa ellen. Úgy tudni, a Wistmanwood két alkalmazottja nem rendelkezett magánnyomozói engedéllyel, mint ahogy a nyírfás Földi László tulajdonában álló Wistmanwood nevű cég sem. Ráadásul a kémek a tiltott adatszerzéshez katonai hírszerő eszközöket használtak magánlakásban, ezért van a tanúk között – a Wistmanwood és a Károli néhány dolgozója mellett – a Magyar Honvédség egyik alkalmazottja is.

Egyelőre nincs szó a Wistmanwoodnak megbízást adó Balla Péter rektor és püspökjelölt meggyanúsításáról, noha Balla legalább az egyik károlis oktató elleni megbízásról kétségkívül tudott, sőt, a bűncselekményből származó anyagot bíróság előtt felhasználta, így felbujtóként és a bűncselekményből hasznot húzóként is a vádlottak padján lenne a helye.

wistmanwoodos Balla Péter

wistmanwoodos Balla Péter

Ww_bunugy_idezes

25 hozzászólás to “Impeachment of the Wistmanwood (Vádemelés a Wistmanwood ellen)”

  1. law and order said

    Nagyszerű!
    Ott leszünk!!!!

    • eltés joghallgató said

      Elmegyek pár barátommal. Kíváncsi vagyok, meddig mehet el manapság a kormány által dédelgetett egyház.

      • ejaculatio praecox said

        Mi az, hogy dédelgetett????
        Kövér, Orbán ennek az egyháznak a tagja, tömik lóvéval a görényeket

      • Medievisztikus said

        Hogy mennyire a kormány és az egyház által dédelgetett szarfészek a Károli? Ma például megjelent az “egyetemünkön” Balogh Zoltán miniszter, Szabó-Hansági bűnbanda kebelbarátja, az épületavatón megjelent a rektor is! Nem értettem, hogy mit pöffeszkednek. Baloghnak nem az lenne a dolga, hogy szépen mosolyogjon az új épület avatásán, hanem az, hogy minden áron felszámolja az egyetemünkön a Kulcsár-Szabó maffia működését! De megint csalódnom kell. Úgy látszik, hogy ameddig nem lesz új kormány, Azok nyugodtan “oktathatnak” és vehetik fel a zsíros fizetéseket..!

      • KT said

        Egy új kormány se fogja ezeket kiirtani. Ezek mindenkinek nyalnak. Le kell őket leplezni nyilvánosan és bemutatni országnak-világnak. Ilyen aljasok, sötétek, bűnözők a károlis vezető oktatók.

    • tudományos kutató said

      Nagyszerű dolog, hogy egy professzor, egyetemi rektor a kollégáira uszítja a titkosszolgálati eszközökkel dolgozó Wistmanwoodot. Még szebb, hogy egy “keresztyéni elkötelezettségű” egyetem rektora teszi ezt, aki maga püspökké akarja választatni magát.

    • Fb said

      A fcebookon nagy az érdeklődés a kandikamerázó nő iránt. És persze kíváncsiak vagyunk Fodorné Magyar Krisztina Társára. Csak nem a nagydarab hájas roma csávó, a Kardos Zsolt?

  2. Curious said

    Ki az a társ? A poszt alapján annyi biztos, hogy nem Balla. Pedig ő volt a megbízó.

  3. jhnnsclvn said

    Átemelte Ravasz László Baráti Kör.

  4. […] Impeachment of the Wistmanwood (Vádemelés a Wistmanwood ellen) […]

  5. Informátor said

    Egy érdekes adalék ehhez a történethez, hogy a jelenlegi fővárosi főügyész, Ibolya Tibor a károli jogi karán oktat kriminalisztikát. (a honlapon nincs feltüntetve, mivel megbízott oktató). Ő mielőtt főügyész lett a IV. kerületi ügyészség vezetője volt, de a károlira már akkor ment el oktatni, amikor már főügyész lett. Kovács Barnabás kezdettől fogva tartott egy kicsit Ibolya Tibortól, de fel kellett vennie, mivel akkor nem volt senki az egyetemen, aki kriminalisztikát oktatott volna. Amennyire tudom, ő nem az a típus, akit egy megbízott oktatói állással le lehetne kenyerezni. Ibolya mindenkit ismer a IV. kerületi ügyészségen, ráadásul a felettesük is, mégsem kaszálta el a nyomozást a wistmanwood emberei ellen. Reménykedjünk benne, hogy ő azok közé az ügyészek közé tartozik, akik valóban az igazságszolgáltatásra esküdtek fel és nem Kovács Barnabásra.

    • Bloggerjogász said

      Reménykedjünk.
      De vajon a IV. kerületnek volt más választása? Magánlakásban bekapcsolni a felvevőkészüléket akárhogy csűrjük.csavarjuk bűntény. Azt se mondhatják hogy nem bizonyítható, mert rendelkezésre állnak a felvételek.
      Elkaszálhatták volna, persze, féldiktatúrában, nem működő igazságszolgáltatásnál mindent lehet, de nyilvánvaló törvénysértés nélkül nemnagyon. És azt a törvénysértő határozatot valakinek alá kell írnia…

      • Tömör Gyönyör said

        És az kit zavar, hogy törvénysértés? Egy ügyészt biztos nem. Fent van a blogon Tömöri Ibolya fővárosi főügyész határozata saját nevében saját aláírásával, hogy a közérdekű bejelentő üldözésének sértettje nem jogosult a saját ügyében a számára sérelmes indoklás nélküli elutasítás ellen panaszt tenni. Ha ezt bevállalta egy főügyész, akkor nekik mindent szabad. Ez egy következmények nélküli ügyészség.

      • Fővárosi Főügyészség said

        Nem akarom Tömöri Ibolya főügyész asszonyt mentegetni, de nem saját jószántából írta le hogy a sértettnek nincs köze a saját ügyéhez, hanem utasításra.

      • Curious said

        Ki utasította? Lajtár a Legfőbb Ügyészségről?

  6. Kemecsei said

    Vad Zsigának nem engedi meg a Guszti hogy induljon. Ennek a bünözőnek viszont megengedi. Zsigának nem kéna anyiba hagynia.

    • Gödöllői said

      Szabó Istvánnak se kéne annyiba hagyni hogy a Hegedűsök elvegyék tőle a püspökséget. Minek engedte Ballát jelöltetni? Ha Bölcskei meg tudta akadályozni Vad Zsigát, akkor Szabó püspök mért hagyta Ballát?

  7. szabó a gyilkos fasiszta said

    Ebben is benne van Szabó András mocskos keze. Ú intézte el az intirkáival.

    • Hencidai Jágó said

      Valószínű. Szabó ugyanis lepaktált Ballával. Ha ő lesz a püspök, Szabó András újra dékán lesz. Cserébe segít kinyírni a sógorát. Naponta hivogatja telefonon a hugát aztán szállitja az infókat Ballának.

  8. szabó a gyilkos fasiszta said

    Igen, a húgát manipulálja a Szabó. Minél több szavazót át akar állítani Balla pártjára. Közben a Jobbik se tétlenkedik, ők pedig fenyegetőznek.

  9. szajuz a lúzer said

    Balla egy igazi idióta gazember, de mégis ő lesz a püspök. Mondjuk láttunk már idióta gazembert püspöki székben, hogy csak Bölcskeit említsük.
    Szajúz most is osztja az észt, fölényeskedik, mintha ki tudja, mekkora tudós lenne.
    Pedig egy pöffeszkedő, rossz jellemű senki, aki azt hiszi, hogy Orbán valaga maga az Úristen oltára.
    Majd rá fog faragni, mert Orbán pontosan annyira becsüli őt, mint egy istállófiút.
    Közben Balla a Takarók meg egyebek segítségével beelőzi.
    Nem tudom, melyiknek szurkoljak. Mindekettő hitvány féreg.

    • Dunamelléki sakkjátszma said

      Szajuz nem senki. Sokkal okosabb és becsületesebb, mint Balla vagy Bölcskei. De mivel magas lovon ül, nem szeretik. Na meg azért sem, mert az öreg Hegedűst Orbán segítségével győzte le. Most a Jobbik revansot akar. A Dunamelléken ők az erősebbek, Balla-paraszttal kiütik Szajuz-királyt.

      • Hátulról lesből támadó said

        Pláne hogy Szabó András sógor is besegít Ballának. Szajuz meg kellene hogy tiltsa a feleségének hogy szóba álljon azzal az aljadék bátyjával. Minden drót megy tovább Ballának.

  10. Katolika said

    Tisztelettel kérdezem a kálvinista elvtársakat: Hogy lehet ilyen patkányt püspöknek jelöltetni?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.