Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Potholes and traps on Pál’s way 2. (Kátyúk és kelepcék a páli úton 2.)

Posted by karoligaspar - október 7, 2013

Pál József párttitkár

Szerző: Szegedi Kolléga

Mészáros Mártont a 2009. március 26-i károlis PhD-csalása miatt feljelentették a BRFK-n. Már büntetőeljárás alatt állt, amikor a kamu dolgozatával 4 hónap múlva jelentkezett PhD-eljárásra a SZTE-n. Pál József a számos szóbeli és írásbeli figyelmeztetés ellenére bűntársával, Klukovits Lajossal nemcsak fogadta a bűnügy gyanúsítottját, hanem 2010. november 24-én keresztülboxoltatta a védést a Szegedi Tudományegyetemen ugyanabban a témában, ugyanazzal a címmel, amivel a Károlin is próbálkozott. 2010. november 24-re két védést hirdettek meg a SZTE Doktori Intézetében ugyanazzal a címmel, ugyanarra az időpontra, ugyanbba a terembe, az egyiket Mészáros Márton, a másikat Mészáros István nevére. A meghívón és a disszertáció címlapján Mészáros István neve szerepelt, a meghívóhoz feltöltött pdf dokumentum belsejében azonban Mészáros Márton. A meghívón Fried István szerepelt témavezetőként, a disszertáció fedőlapján is, a csatolt dokumentum belső címlapján azonban Hansági Ágnes, mint ahogy a köszönetnyilvánításban is. Az országos doktori adatbázisban egyidejűleg fentlévő, elmaradtként feltüntetett károlis védés meghívóján viszont Szabó András, a Károli egykori dékánja, aki dékánként, hatalmi szóval kényszerítette bele a nevét Mészáros disszertációjába. A Ravasz László Baráti Kör a védés előtt hosszas és részletes levelezést folytatott a SZTE vezetőivel, az Irodalomtudományi doktori iskola minden egyes törzstagjával és témavezetőjével, a Doktori Intézet igazgatójával, Klukovits Lajossal, elnökével, Lonovics Jánossal, és minden egyes tagjával, különösen a jogász Jakab Éva és Nagy Ferenc professzorokkal, felhíva a figyelmet a 2 éven belüli új védést tiltó kormányrendeletre. A levelezéshez számos linket és dokumentumot csatolt. Hiába, mert Mészáros Márton védését a Mészáros István névre szóló meghívóval mégis megtartották. Annak dacára, hogy a törvényi előírás ellenére Mészáros nem tett nyilatkozatot, volt-e két éven belül ugyanebben a témában másutt eljárása.

Ezt követően a Ravasz László Baráti Kör még a védés napján, 2010. november 24-én feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen. A Legfőbb Ügyészség a feljelentést Mikulás napján, 2010. december 6-án érkeztette. A feljelentés 2 oldalból és 6 oldal mellékletből állt a Legfőbb Ügyészség érkeztető pecsétje szerint.

Az alábbiakban közreadjuk a Ravasz László Baráti Kör feljelentésének Legfőbb Ügyészségre érkeztetett példányát:

RLBK.feljel.1RLBK.feljel.2

A dokumentumot a közérdekű adatok, információk feltárása céljából létrehozott alapítványunk támogatásával szereztük be – a szerk.

51 hozzászólás to “Potholes and traps on Pál’s way 2. (Kátyúk és kelepcék a páli úton 2.)”

  1. ridicule said

    Aki tartalmilag is meg akar ismerkedni Mészáros Marcipista opuszával, az megteheti.

    Click to access Septempunctata.pdf

    Ez a kötet 2011-ben készült a magát katicabogárnak hívő óriáscsótány, Petrőczi/Ludvig 60-adik születésnapjára. A bevezető tanulmány (?) rögtön a mi Marcipistánké, aki legott egész disszertációját (11 egész oldal!!!) belemásolta a vén luvnya Festschriftjébe. (Ez utóbbi szót ugyan Marcipista nem ismeri, de nem is fontos, Pál Jóska bátyánk négyszemközt levizsgáztatta és legott csillagos ötöst adott neki üstöllést.

    • fenerbachedrukker said

      ez a 11 oldalas károlis disszertáció megvan nektek valahol? ami a neten van az a szegedi és több mint 100 oldal.

      • MarciPista filológia said

        Nem 11, hanem 13 és egy rövid bekezdés a 14. oldalon. A felét Korner Veronika írta. Itt olvasható a teljes ópusz: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2011/08/02/meszaros-dissertation-phd-thesis/

        Van nyomtatott változata is amit az eredeti témavezető Hima Gabriella adott ki a “Tizennégy tanítvány”-ban. Mivel az kisalakú könyv nagy margókkal, abban 20 oldalt is kitesz: a 81-101 között találod Korner Veronika Júlia – Mészáros Márton közös publikációjaként.

      • fenerbachedrukker said

        Ez biztos nem a disszertációja, rajta van KVJ neve társszerzőként. Olyan doksira gondoltam ahol egyértelműen meg van jelölve hogy az adott szöveget bizony disszertációként adta be (keményfedél, címlap-első lap témavezetővel, nyilatkozat hogy saját munka, opponensi vélemények ilyesmik). Az fix hogy valamire kapott fokozatot amit aztán a MAB visszavonatott, de miből gondoltátok hogy pont erre?

      • PhD-jelölt said

        Ez volt az. Korner Veronika nevét lehagyta róla annak teljes egyetértésével. Az ugyanis kapott Hanságitól egy nappali doktori ösztöndíjat, amivel elhúzott Amerikába biznisziskolába. Sipos Dávidtól elvették az ösztöndíját, és odaadták neki. Nem követelték vissza tőle csak azért, mert az USÁ-ban költötte el – nem a rendeltetésének megfelelően. Korner tehát kussolt, hogy a közös szöveget nyújtotta be Mészáros. A szegedi változatba betette lábjegyzetbe KV nevét, az pedig adott egy nyilatkozatot, hogy nem 50%-ban szrző, csak 40-ben vagy 30-ban. Vagyis ott is szerepel ugyanez a szöveg, a védési jkv-ben is benne van az utalás KV nyilatkozatára. A szegedi változatot megtoldotta egy Luther-fejezettel, amit Bodrogi Csongor fordított le neki, szintén nappalis doktori ösztöndíjért, szintén Hansági taposta ki. EZ VOLT MM KÁROLIN VÉDETT DISSZERTÁCIÓJA. Senki nem láta, senki nem olvasta, csak Bednanics, aki falazott neki. Még Szabó Andrásné, a másik opponens se. Néhány ábrával, képpel, matematikai függvénnyel illusztrálta, és kettes sorközzel irdatlan nagy margókkal szétgépeltette Kőfalusival 60 oldalra. A többi a dekoráció volt.

        A károlis védés után azonnal levették a szöveget.

      • ohranka said

        Már a doktori adatbázisból is kiderül, hogy védett 2010-ben, pedig nem védhetett volna, ha összevetjük a MAB 2009-es döntésével.
        http://www.doktori.hu/index.php?menuid=122

      • Rector said

        Csak úgy emlékeztetőül: azért rúgták ki a Károliról Hima Gabriella professzort, mert Mészáros 13 oldalas társszerzős dolgozatát nem tartotta védésre alkalmasnak. És ezért küldte rá Mészáros sógora, Balla Péter rektor a Wistmanwood nevű obskurus titkosszolgálatot: http://hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg

      • Wistmanwood said

        Ezt jól elbaszta Balla. Nem Himát kellett volna megfigyeltetni, hanem Szabó püspököt. Amíg mi hamis nyomon jártunk Szabó püspök összeszedett minden terhelő dokumentumot Bölcskei és a Hegedűs-rokonság ellen.

  2. ridicule said

    Ez a 11 oldal a szöveg. A többi bibliográfia, ábra és képmelléklet.

  3. Puzsér Róbert fan said

    Olvassátok a Robit, megéri!
    https://www.facebook.com/NevemSenkiHetilap
    Nemsokára ír a Károliról is.

  4. régi magyaros said

    Én csak azt kérdezem, hogy a f..ba lehet Szabó András (KRE) a MAB felülvizsgálati bizottságának a tagja, ha EGYETLEN DOKTORI ISKOLÁBAN NEM SZEREPEL OKTATÓKÉNT ÉS EGYETLEN VÉDETT DOKTORANDUSZA SINCS????

  5. Curious said

    Vajon mi lehet letakarva ezeken a dokumentumokon? Valaki át tudja világítani a takarócsíkokat? Nekem nem sikerül.

    • erősvár said

      A digitális fényképezőgép kijelzője.Nincs mit átvilágítani; nem az eredeti dokumentumot takarja, hanem a fevételt készítő gép adatait. Ez egyébként az ügyészségi levéltárból származik, nyilvános, bárki megnézheti eredetiben is,

      • Curious said

        Köszi a választ. Ezek szerint én is besétálhatok a Legfőbb Ügyészségre és a saját szememmel megnézhetem a doksikat? Mer ha igen, akkor kiderül hogy Szabó András hazudott-e. Szerinte ugyanis minden doksi amit erre a szemét rágalmazó blogra felnyomnak hamisitvány. Ezt le is irta az Eszter nevü csajnak

      • szabó a miniszterbuktató said

        Szabó András hazudik. Ilyen a természete.
        Nyilán nem mondta meg Balog Zoltánnak, amikor bekönyörögte magát a MAB-ba, hogy egyetlen védett doktorandusza sincs, viszont egy doktori iskola bedöntése szárad a lelkén. Szabó elkövetett mindent: kényszerítést, zsarolást, lopást, rablást. Dokumentumok a MAB honlapján és a Legfőbb Ügyészségen.
        És most abban bízik a mocskos gazember, hogy megússza.
        Nem fogod, Szabó, megver az Isten!
        És addig is: félj tőlünk nyugodtan!
        Mert mi nem fáradunk bele, hogy a bűneidet feltárjuk a világnak.

      • Andrew said

        tényleg bárki megnézheti? akkor én bemegyek és összeszedek a mocskos görény szabóról mindent. cica bejössz velem? lefotózzuk a szabó doksikat és felnyomjuk az összeset a netre

      • cica said

        Még szép! Törjük ki a mocskos Szabó nyakát a leleplező iratokkal!

      • Btks kolléga said

        Ez jó ötlet, Andrew, a legszívesebben én is bemennék, ugyanis tudom, mit keressek. Szabó András ellen már egyszer indult büntetőeljárás pedofília és gyerekpornók miatt, ki is szállt hozzá egy éjszaka a rendőrség, házkutatást tartottak és bevitték őt az őrszobára. Kíváncsi lennék, azt hogy úszta meg, ki tussolta el. Tudom, melyik évben történt, a büntetőügy számát is kiderítettem annak idején, de tovább nem jutottam. Sajnos, én nem mehetek be, mert a Károlin másodállásban haknizó sok fővárosi és legfőbb ügyész azonnal leadná a drótot, engem azonnal kirúgnának, és az iratokat is eltitkolnák előlem. De ti bemehettek, rátok nem gyanakszik senki. Majd adok egy-két tanácsot, mit és hol keressetek 🙂

      • Andrew said

        okés bemegyek és lefotozok mindent ami rola szól. nekem szabó már nem árthat már végeztem. meg egyébként se mer nem volt vele semmi dolgom a drogbizniszen kivül én nem voltam magyar szakos csak a cica. nekem legfeljeb petröci akaszthatott volna be de ehelyet én akasztottam be neki. nem önként és nem mer kanos voltam hanem máskép nem engedett át a vizsgán. hamar leeset mit akar tőlem ugyse tudtam volna töle szabadulni egyszerüb volt megdugni mint nem. csak utána ragadt rám a fülembe suttogta hogy milyen isteni vagyok nem birtam lekoptatni. szerencsétlen nagyon ki volt éhezve. ugyhogy még párszor magára rántott. de már végeztem többet nem fog rámmászni az biztos

      • Curious said

        Erősvár te olyan tájékozott vagy, te talán azt is tudod hogy kerültek fel a minisztériumi titkos iratok a blogra? Van róla sejtésed? Tényleg Szabó püspök lehetett?

      • szabó fan klub said

        Szabó András volt semmi kétség. A sógorát akarja zsinati elnöknek minden áron.

  6. Dr. Eördögh István said

    Tanúsíthatom, hogy Pál József, államtitkár helyettesként egyszerűen eltüntette a Róma Magyar Akadémia igazgatói posztjára meghirdetett pályázatomat. Az Ombudsmanhoz beadott jogsértő fellebbezésem hatására, a Fidesz akkor eltávolította államtitkár helyettesi állásából. Tettem ezt, mert kapcsolatunk kezdetén a barátomnak adta ki magát, még akkor természetesen, amikor Mádl Ferenc miniszter támogatottját látta bennem és dékánként hozzájárult alkalmazásomhoz a JATE BTK-n 1994-ben, ahova hazatelepülésemkor Mádl státuszt küldött a vallástörténet diszciplína bevezetésére oktatásfejlesztési célból. Ki tudja mit várt Pál akkor tőlem cserébe… Tanúsíthatom, hogy egy gátlástalanul érdek orientált, látszat vallásosságát megtévesztésre felhasználó modern farizeus, aki számára lételem a szervilizmus vélt előnyei garanciájához, szakmailag kegy- és torzszülött. Pál etikai gazdagsága a pitiánert jellemző aljasság kimeríthetetlen forrása, aminek tanúja voltam, amikor Turay Alfréd és Benyik György ügynökösködést játszó karrierhajhászokkal szövetkezett nevem beszennyezésére, a Magyar Püspöki Karra történt hivatkozás kitalációjával. A Pál József, Turay Alfréd, Benyik György-féle operák büntetlensége és a szőnyeg alá söprése okozza a társadalom elposványosodását.

    • Szegedi Kolléga said

      “Tanúsíthatom, hogy egy gátlástalanul érdek orientált, látszat vallásosságát megtévesztésre felhasználó modern farizeus, aki számára lételem a szervilizmus vélt előnyei garanciájához, szakmailag kegy- és torzszülött. Pál etikai gazdagsága a pitiánert jellemző aljasság kimeríthetetlen forrása”

      Remek jellemzés Pál Józsefről. Mi pont ilyennek ismerjük, ehhez nincs mit hozzátenni 🙂

      • KSZE Workshop said

        Kulcsár Szabó Ernő pontosan ezekért a kvalitásaiért tartja annyira hasznosnak ezt a szervilis servilissimust.

    • szegedi halászlé said

      Nem félsz az Istentől, Páljóska?
      Minden lehetséges bűnt, aljasságot elkövettél komcsi és fideszes korodban.
      És nem állsz le a bűnözéssel.
      Kulcsár-Szabó füttyent egyet és te a juhászkutyáját is ledoktoráltatod, habilitáltatod, igaz?
      Mocskos gazember, vedd észre, ez a végjáték.
      Lejárt az időd: irány a pokol!

    • Eszter said

      Akkor takarítani kellene már végre,mert ebbe belepusztul népünk. Igen nagy a felelősség!

      • Fővárosi Főügyészség said

        Hogy Szabó, Mészáros és Pál miért nem ülnek még mindig börtönben? Nagyon egyszerű. A magyar ügyészség nem a bűnözőket akarja elkapni, hanem a sértettet. Következetesen fordított irányban nyomoz, a terhelt javára és a sértett sérelmére. Jól mutatja ezt a most folyó Hernádi-ügy. A fővárosi főügyész elutasította a horvát fél letartóztatási kérelmét a MOL CEO Hernádi ellen, mert az ügyet már korábban kivizsgálták és semmi
        bűntényre utaló jelet sem találtak. Persze hogy nem, mert ilyent nem is kerestek. Az egész nyomozás arra irányult, hogy nemet mondhassanak a horvátoknak. Akik nem akarják őt letartóztatni, csak meg akarják hallgatni egy korrupciós bűnügyben. Ha nem lenne vaj a fején, már magától kiment volna.

      • JUdge said

        A szívemből szólsz Eszter, de hogyan takarítsunk, amikor a hatalom a bűnözők kezében van? Bölcskei, Tarr, Balla – a főbűnösök. Ugyanakkor ők az egyházi és egyetemi vezetők is. Amiből az következik, hogy a bűnösök megdicsőülnek, a leleplezők pedig megbűnhődnek.

    • Dr. Békési Károly said

      Pistám, Pál Jóskát jól ismerjük. Kevés ilyen alja jellem akad emberi lények között. Olvasd el ezt a posztot, amit már az imént más is ajánlott, szó van benne Pálunk római akadémiai ténykedéséről is:

      The Boot-Licker’s Boot-Licker (Pál, a “nyalogány” nyalogánya)

  7. balog zoltán egy katasztrófa said

    Balog Zoltán – Szabó MAB-ba kinevezője, Petrőczi kitüntetője kancellárokat ültet az egyetemek nyakára.
    http://eduline.hu/felsooktatas/2013/10/5/A_Corvinus_gazdasagi_foigazgatoja_szerint_o_L8J5W0
    A Corvinust rabolja ki a rájuk kényszerített Rózsás.
    Mi a célja ezzel Balognak?
    Kell a lóvé a Pázmánynak meg a Károlinak.
    Ahol hamistanúzó rablók lehetnek rektorhelyettesek, mint Szabó és virágzik a doktori csalás, lásd Mészáros, Baranyai.
    És a tettesek_: Bene Sándor, Petrőczi, Hansági, Hermann számolatlanul kapják a lóvét KSZE mocskos segédletével.

  8. szegedi halászlé said

    Elég nagy gáz van Szegeden. Bűnügy bűnügy hátán.
    Nemcsak Páljóska a hunyó!
    http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/10/mar-az-egykori-szeviep-vezerek-vagyonat-is-foglaljak.html

    • Provokátor said

      Ne dőlj be ennek, Botkát akarják támadni a fityiszesek, mert érzik benne az erőt. Koncentrálj csak a mocsok Pálra, aki seggnyalással és f…szopással építette a karrierjét. Fried tanár úrnak, a Nemzet Nyalogányának nemcsak a segnyalásban legjobb tanítványa, hanem mása is volt. 🙂

      • Homo-homo said

        Maradjunk annyiban, hogy Páljóska annakidején úgy került be a SZTE-re, hogy felejthetetlen élményeket nyújtott tanárának, Fried Istvánnak. Hogy finoman mondjam, nyelvével megdolgozta Fried tanár úr altestét hátulról és elölről is 🙂

      • Nyalogány nyalogánya said

        Pál mindenre kapható aljasságával rengeteget foglalkozott ez a blog, már egy monográfia kitelne belőle. 2010 márciusában egészsorozatot szentelt neki. Ennek egyik gyöngyszeme az alábbi poszt:

        The Boot-Licker’s Boot-Licker (Pál, a “nyalogány” nyalogánya)

  9. blabla said

    http://szegedma.hu/hir/szeged/2013/10/koltsegvetesi-csalas-gyanuja-miatt-nyomoznak-a-szeged-csanadi-egyhazmegyenel.html

    • Bibliaolvasó said

      Köszi a linket. Ez egy kicsit másképp tálalja, mint egy másik link, amit délelőtt tettek fel. Aki sikkasztónak tart egy püspököt, az nyilvánvalóan zakkant. Így állítja be az egyházmegye. Nos, a Bölcskei-Tarr féle 115 milliós lenyúlás megalapozza azt a gyanút, hogy a püspökök se szentek, hanem nagyon enyhén szólva esendő emberek.

    • Gálferences batja said

      Gálferencesék hatékonyan működnek illegalitásban is 🙂

  10. Lord Dunsanynak a szerkesztőség távollétében röviden:

    Johannes visszatérése után mindenre lesz válasz. Csak annyit bocsáthatok előre, hogy a jogalkotónak nem lehetett szándéka a bukót büntetni, a csalót pedig futni hagyni. A jelöltnek nem arról kellett nyilakoznia, hogy megbukott-e vagy éppen csalt-e két éven belül, hanem, hogy volt-e eljárása két éven belül. A 2 év szilencium ugyanabban a témában lefolytatott eljárásra vonatkozik, nem pedig bukásra…..
    Szegeden sok más törvénysértés is volt, lesz még dokumentáció.

    Ha elolvastad, jelezd, mert kitörlöm. Az a szerkesztőségi döntés, hogy Johannes visszatérése után tegyük fel az egész érvelés szövegét, de ne hozzászólásként, hanem önálló posztként, hogy el ne sikkadjon, és utána válaszoljunk minden egyes állításra.

    Egyébként hol jelent meg? Megadnád a linket?

    • Lord Dunsany said

      Elolvastam. Egyelőre Pál Gergely facebook-oldalán van fent, https://www.facebook.com/gergely.pal.10

      • Köszi. Azt csak az ismerősei olvashatják, mi nem. De közben ide is jött valami az érintett aláírásával. Johannesék hétvégén hazajönnek, és a “Beatrice” nicken küldött hozzászólás (kb. azonos a tiéddel, kicsit hosszabb), teljes terjedelmében felkerül a blogra önálló posztként. Minden egyes állításra lesz válasz. 🙂

      • Lord Dunsany said

        Én nem vagyok az ismerőse, mégis olvashattam. Elég ha vki be van jelentkezve FBra. A szegedibennfentes blogra szólt hozzá PG onnan 1 katt volt. Kíváncsi leszek mi lesz belőle.

      • Népbíró said

        Pál hazudik. Sokmindenben, de itt csak egyet emelek ki, amit mindeni ellenőrizhet. Szerinte nem történt Szegeden témavezetőváltás, mindig is ugyanaz volt a témavezeő, aki a Károlin: Hansági. Ezzel szemben a SZTE által az országos doktori adatbázisba feltöltött és 2010. 11.24-én és 25-én lementett adatok szerint Fried István volt a témavezető és a jelöltet még Mártonnak hívták. A 2010. 12. 6-án lementett adatok szerint már nem Fried, hanem Hansági volt a témavezető, és a jelölt keresztneve István lett. Az adminisztrátor nemcsak Mészáros keresztnevét tévesztette el, hanem a témavezető teljes nevét sőt nemét is? Mennyire életszerű magyarázat! Abban is hazudik, hogy a Károlin Hansági volt feltüntetve. A Károli összes feltöltött adata szerint ott fel sem merült Hansági neve, csak Szabó Andrásé. Pál hazugságait mindenki ellenőrizheti, mert a védés napján és közvetlenül utána lementett ellentmondásos sőt zűrzavaros adatok már akkor nyilvánosságra kerültek: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/12/08/brutal-cheating-by-hansagi-and-meszaros-in-szeged-hansagi-es-meszaros-brutalis-csalasa-szegeden/
        Persze nemcsak ebben hazudik, de a többit majd máskor…

      • Igazad van, én nem vagyok fenn a fb-on és nem értek hozzá. De a barátaim olvasták. A szegedieknek a fiával üzent, nekünk a lányával, Pál Judittal. A szöveg ugyanaz. Tele van hazugsággal, csúsztatással, senki által sem képviselt állítások cáfolatával, de nem ez az érdekes, hanem hogy beismeri a törvénysértést, anélkül hogy tudná, mit mond. 🙂

      • zsófi hóhérleányka said

        Semmi kedvem Páljóskát védeni, még kevésbé tanácsokkal segíteni.
        De jobb lenne neki, ha befogná a száját. Minél többet őrjöng. annál több becstelenség derül ki róla.

      • Szegedi Kolléga said

        Minél többet beszél, annál jobban leleplezi magát. Simán elismeri a hatásköri túllépést. Minden doktori iskolában a DI elnöke kéri fel az opponenseket és a bizottságot. Szegeden sincs ez másképp a szabályzatban. De a gyakorlatban ez fordítva van. A “nagytekintélyű” buzi nyalogány javaslatára, aki sose a saját véleményét javasolja, hanem mndig azt, amit megrendelnek tőle, maga a rektorhelyettes! Pál a volt szeretőjével, Frieddel akarja igazolni a hivatali visszaélést? Ki előtt tekintély ez a buzi seggnyaló pojáca? Azért ellenjegyzett Pál s.k. minden Mészáros-iratot, mert Fried előadta a megrendelésre készített javaslatát? Egyre szebb!

      • Jocó said

        Pál József mellébeszél. Senki sem állította, hogy az eljárást a MAB szűri, vagy akácsak jelenteni kell felé. A Mészároséhoz hasonló kettős védést az országos adatbázis informatikai rendszere szűri ki, ahova viszont kötelezően fel kell tölteni minden védést. A rendszert még Csizmadia József volt országos HÖK-elnök dolgozta ki. Ezt a rendszert kellett becsapni a hamis keresztnévvel, nem a MAB-ot, mert a rendszer nem engedett volna be két védést ugyanazon a néven és ugyanazzal a témával 2 éven belül. Pál egyszerűen hülyeségeket zagyvál összevissza, hogy elterelje a figyelmet a csalásról.

      • Bedesanya said

        Nem értem azt az érvelést, hogy egy csaláson kapott doktorandusz azonnal jelentkezhet új eljárásra, mert visszavonták a fokozatát, azaz semmis, “tiszta lappal” indulhat újra. Ha pl. egy sportolót doppingoláson kapnak, először is elveszik az érmét (analógia: mint Mészáros fokozatát). De nem állhat azonnal rajthoz a következő versenyszámban, mert egy időre diszkvalifikálják büntetésből. Ha Pál érvelése igaz lenne, akkor direkt csalásra kellene gyúrnia mindenkinek, mert ha bejön, azonnal doktorok leszünk, és ha nem, azonnal próbálkozhatunk máshol. És így tovább, amíg valahol csak megkapjuk azt a nyomorult dr-t. Micsoda cinizmus kell egy ilyen érveléshez!

  11. fineszes said

    A Károli egyre nagyobb befolyással an Balogra és az EMMI miniszterre. 2009-ben még a szocialista kormány alatt a MAB tisztességesen viselkedett.
    Mióta benne van a Szabó is a MAB-ban és a Bölcskei háziszociológusa, azt csinál(ná)nak a MAB-bal, amit akarnak. Csak közben még a régi, tisztességes MAB megszüntette az IDI-t. A hulladék Mészárost KSZE beprotezsálta Szegedre, ahol HAZUDOTT! AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY NEM VOLT DOKTORI CSELEKMÉNYE 2 ÉVEN BELÜL.
    Páljóska mindenre képes, érdemes megnézni a dokumentumokat!

    • szabó fan klub said

      Mocskos gazember ez a szabó kirabolta a Balog minisztériumát hogy a sógora legyen a zsinati elnök h ő meg a retkes k..a Petrőci meg ö még többet rabolhasson!

      • Szabó a püspökbuktató said

        Szerintem Szabó András a saját szakállára dolgozik. Beférkőzött Balog bizalmába, hogy bejusson a MAB-ba és hozzáférhessen az iratokhoz. Ez mindenhol iratokat keres. Valahogy bejutott az EMMI irattárába is, Balog háta mögött vagy őt megtévesztve. Nem Szabó István a kiszivárogtató, hanem Szabó András. Szabó ezzel a húzásával kinyírta a sógorát. Szabó István miatta nem lesz zsinati elnök!

  12. szkizo dad said

    Rohaggy meg szabó te mocsok!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.